Subota, 25.07.2015.

23:26

Ivanović o žrebu: Vidimo se u Rusiji

Kapiten Srbije Branislav Ivanović izjavio je da sa velikim entuzijazmom očekuje početak kvalifikacija za prvenstvo sveta.

Izvor: B92

Ivanoviæ o žrebu: Vidimo se u Rusiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Marko

pre 8 godina

ja se iskreno nadam da nas ni ti ni tvoj brat Kolarov kao ni sadasnji predsednik saveza, sekektor i svi ostali necete predvoditi u sledecim kvalifikacijama..
Daj Boze..

Babin_zub

pre 8 godina

Konfetencija za stampu nasih reprezentativaca 07.10.2017:
"Sreca nas nije htela... Nismo imali dovoljno vremena da se uigramo... Trava u Gruziji bila visoka... U Velsu nas omela kisa... Presekao nas brzi gol Iraca u 68.minutu... Zemljotres u Kambodzi, poplave u Ruandi... Ali iskusniji smo za ove kvalifikacije i u sledecima cemo se sigurno plasirati na sampionat!".

Soko

pre 8 godina

Reprezentaciju dozivljavam kao nesto sto je deo mene kao familiju mogu ponekad da seljutim na nju ali uvek je volim i pomazem one koji su u familiji najslabiji,Imam utisak da nasi navijaci vole reprezentaciju samo kad pobedjuje a kad je tako svi zajedno gubimo,Gledajuc kolko lose energije plasiramo tako i dobijamo,Kad shvatimo da je najlosi igrac moj reprezent znaci najbolji deo mene bice pomaka do tada ostajem sampioni sopstvene propasti,

Šavija Alonso

pre 8 godina

Bane, sve si šanse prokockao, i bio bi red da se sa kolegom sa druge aut linije povučeš iz državnog tima. Jedan si od tri najbolja desna beka na svetu, a u reprezentaciji uvek najgori na terenu (uz pomenutog Kolarova) i direktan krivac za golove. Za to opravdanja nema i ne može ga biti.

barozo

pre 8 godina

Covek je bez sumnje jedan od najboljih igraca u Evropi. Ali, hteo bih da mu porucim da ne igra za Srbiju, on i skoro cela ekipa reprezentacije. Da se lepo razidjemo ko ljudi.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Imali smo mi velikih igraca u istoriji ali nas kapiten Bane je na samom vrhu!
Velika podrska cele nacije za reprezentaciju Srbije pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo!
Toliko imamo odlicnih igraca da je samo pitanje vremena kada ce selektor Curcic napraviti pobednicki tim!

Samo jedna napomena:
- Neko podmladjivanje ne dolazi u obzir!
- Za svaku pojedinacnu utakmicu se bira najbolji tim sa igracima koji najbolje saradjuju na terenu i to je jedino bitno!

pravda

pre 8 godina

Ako ova ekipa FSS ostane , neće biti učešća na svetskom prvenstvu.I ne samo to, nemojmo se praviti da smo sila u fudbalu, treba pogledati kako su rangirani konkurenti iz grupe i nikoga ne treba potcenjivati, svi danas igraju fudbal!

Bane

pre 8 godina

Nisam siguran da ima i jedan pojedinac (možda Mitrović) iz seniorske reprezentacije koga ne treba izbaciti iz ekipe (može i Matić da ostane). Paunovića za selektora i prebaciti one klince u A tim, završiti sa njima kvalifikacije za EP i odigrati kvalifikacije za SP 2018. i vidimo se u Moskvi!

Petar

pre 8 godina

Najgori kapiten u istoriji, za Celsi igra krvavim kopackama a za Srbiju ko moja baka na svatbi i jos se stalno pravi pametan sa izjavama, direktno se sprda s nama. Bane ti si SRAMOTA ove ekipe.

Drugo, sa takvom ekipom i Toletom na celu pored Austrije i Welsa necemo videti Rusije, dokazali smo koji je nas nivo - dajte San Marino da se sprdamo, da uzmemo bod...

Trifke

pre 8 godina

Prekomandovati Orlice u A tim i postaviti Paunovica za selektora i pored ovakvih protivnika sigurno idemo na SP. Gospodinu Ivanovicu i njegovoj ekipi se zavaliti na saradnji i pljucnuti tri puta za njima uz daleko bilo, ne ponovilo se.

Mozda se vidimo u Rusiji ali bez vas

pre 8 godina

Kad igras odbranu u reprezentaciji i branis gol okrenes dupe i lagano pratis igraca, a kad igras za Celzi odmah uklizas. Kolarova ce pretrcati svaki igrac Moldavije itd.

Srbin

pre 8 godina

Mi Srbi uvek preterujemo pa to radimo i sada kada reprezentacija ima minus na tabeli. Preterujemo sa pljuvanjem kao sto cemo preterivati ako se plasiraju u Rusiju sa dizanjem igraca u nebo (bice neko vreme i svetski prvaci).
Izgubiti od Portugalije i Danske u gostima nije bruka. Izgubiti od Danske kuci i igrati sa Jermenijom nereseno u gostima je los rezultat (bruka nije).
U grupi biti losiji od Danske i Portugala je realnost naseg fudbala trenutno, a ne smak sveta.
A posle ovakvih rezultata imati -2 boda jeste bruka, ali budimo realni, ne fudbalera.
Oni nisu izgubili od Albanaca u Beogradu, i nisu oni krivi sto je kriminalno udruzenje onih u Lozani sa Albancima nama dodalo jos -3.
Rauzmem Hrvate sto podjebavaju, i mi bismo njih verovatno da je obrnuta situacija (na Balkanu bar imamo humor kao nista drugo). Ali ne razumem dezurne pljuvace koji ne polaze od sebe vec jedva cekaju vest o nasoj reprezentaciji da krenu sa paljbom.
Jesu mafijasi trenutno u savezu, jeste da nemamo neki veci rezultat od kad smo samostalni (mada ni Jugoslavija se nije proslavila, najveci domet je bio Montevideo i cetvrtfinale u Italiji 90'), jeste i da ovi nasi nemaju i neku volju i zelju da izgore na teren, ali da ih prozivate jer imaju - 2 boda... pa i da su igrom hteli da imaju -2 ne bi ih imali. Licemerno je to...
Manje pljuvanja Srbi, a vise samokritike. Kad svako podje od sebe, mozda i fudbaleri u takvoj atmosferi podju od sebe pa krenu da se zalazu vise.

Boris

pre 8 godina

Tebi i Kolarovu nije mesto u reprezentaciji, dva nemotivisana igraca, bitnijih od cele reprezentacije a tako se i ponasaju Srbiji ipak ne trebaju, uvesti mlade igrace, izbaciti ovu dvojicu, Fejsu, Petrovica....

ljevičar sa Kozare

pre 8 godina

Proćemo bez Z.Tošića,Kolarova,Ljajića Ivanovića,Stojkovića jer su oni svako veče na splavovima sa radodajkama kako to sad zovu starletama.

dejan

pre 8 godina

Smešno!
živim u Austriji, ovde se takodje svako raduje o lakom žrebu!
Sa razlogom, Austrija igra dobro i ide na Evrpsko!
A Srbija? Srbija trenutno nebi mogla pobediti ni Moldaviju ni Gruziju!

Srbija se ovde samo povezuje strahom zbog huliganisma!
Srpksi migranti takodje nemaju baš dobar imidž - blago rečeno!
Nadam se da neće biti nikakvi incidenata, ali najverovatnije biće ih!

k

pre 8 godina

Klinci moraju da odigraju kraj ovih kvalifikacija jer smo svakako izgubili sve sanse. Trebaju i da nastave da igraju za reprezentaciju bez ovih zvezdolina!

N

pre 8 godina

svaka cast Banetu, ali voleo bih da igramo bez njega! navijaci su, pak, toliko zatucani da ne shvataju da jedan matori Vidic vise moze da doprinese stabilnosti i atmosferi nego Bane, kiksara... i nije on kiksnuo jednu, nego svaku! Zadnja u nizu je Danska i pas od 4000m, koji smo svi ocekivali.... o Kolarovu ne treba trositi reci!!! nadam se smeni rukovodstva, normalnom selektoru, a pre svega, da ce nam tim ciniti zlatni orlici!!! ko god drugi da zasluzi poziv - moze, ali ne na stetu atmosfere (znaci - ne Kolarov, ne Stojkovic, ne Mitrovic, ne Raca Petrovic (mada, momku svaka cast za neke partije, i ako nista bori se!), i nikako ne Ljajic)
ko ne veruje da ne mozemo bez njih, taj zivi u zabludi...

tuga

pre 8 godina

treba vec od vec naredne utakmice odmarati deo iskusnijih igraca asansu dati mladima kako bi se vec u kvalifikacijama profilisao tim koji ce ici na prvenstvo. brzo ce proci vreme a naravno FSS treba vec sad da odluci da li ce ovaj selektor dobiti sansu da ide do kraja. izvrsne fudbalere ima na raspolaganju, pitanje je uigravanja i stabilnosti. ako se sve bude planski radilo i sa strpljenjem onda cemo imati tim koji se jako dobro poznajr,ima vrliko iskustvo, spoj mladih talenata i iskusnih zvezda. nek je sa srecom

daddy_cool

pre 8 godina

U Rusiji nego sta. Sa sve Marijanom Mateus, Savijama i emotivnim Ljajicem. Znao je Mihajlovic sa kim ima posla, nego narod slep i to ti je.

хммм

pre 8 godina

Можда идете у Русију да радите на грађевини, а на светско првенство, ни у лудилу.

saki-b

pre 8 godina

standardne izjave nasih balerina: iskazivanje laznog respekta prema protivniku, davanje lazne nade svima oko sebe i uvlacenje navijacima koji nas skupo kostaju, pogotovo u poslednjim kvalifikacijama, daj ti svoje na terenu, a o ostalim stvarima ne razmisljaj previse

Advokat svih Srba

pre 8 godina

Postoje bar 10 razloga zasto nismo favoriti ni protiv apsolutno ni jedne ekipe u ovog grupi a to su,sledeci razlozi:

-Kazahstan-Srbija 2:1
-Estonija - Srbija 1:1
-Argentina - Srbija 6:0
-Srbija - Estonija 1:3
-Srbija - Azerbejdzan 2:2
-Azerbejdzan - Srbija 2:1
-BJRM - Srbija 1:0
-Finska - Srbija 3:0
-Litvanija - Srbija 2:1
-Jermenija - Srbija 1:1

Voip

pre 8 godina

Sram vas bilo! I Bane i Kolarov se trude maksimalno kao i ostali igraci ali dzaba delovi za vrhunsku masinu kad nema majstora da istu prvo osmisli pa sklopi tako da svaki sraf bude na svom mestu i to radi kako treba. I tako je dugi niz godina unazad. Imamo igrace u top klubovima ali dzaba sve to bez trenera. Njima da se ne igra nebi ni dolazili, ne moraju da se prodaju, obezbedili su i potomke. Sto se mene tice bojkotujem dok ne vidim prave promene u FSS.

hellas

pre 8 godina

Na koje se ti navijace pozivas Ivanovicu!?
Jel na one sto na Kritu niste hteli da podelite deci ni po jedan dres ili mozda na one navijace koje niste cestito ni pozdravili na utakmici sa Grckom ili mozda na one navijace kojima niste mogli da kao Fudbalski Savez Srbije obezbedite karte da bi Srpski navijaci gledali utakmicu sa Grckom na Kritu!?

Bez tebe

pre 8 godina

Rusija, moze - ali bez Ivanovica i ostalih koji nas sramote godinama! Prvi ste kad treba pogresiti, izgubiti loptu i dati optimisticku izjavu, zadnji kad treba potrcati! Osim Matica, Nastasica, Tadica, Kostica, Mitrovica, Subotica (ako bude hteo da igra), izvinjavam se ako sam nekog ispustio - niko od sadasnjih reprezentativaca ne bi smeo da igra! Najvaznije - selektor! FSS nije hteo zlatnog Drulovica, nego se na Srbiji redaju luzeri! FSS je ponudio zlatnom Paunovicu da i dalje vodi mlade - hej, moze li neko da shvati cionizam tih dripaca iz FSS! Paunovicu je trebalo kazati ovako: ti predlozi ko ce umesto tebe da vodi mlade, a ti odmah preuzmi A-tim! Verujem da Paunovic vise nece imati nikakav kontakt sa tim anifudbalskim i antisrpskim FSS! Prognoza: Srbija se moze plasirati na sledece svetsko prvenstvo samo ako je bude vodio neko od postenih i strucnih ljudi: Paunovic, Djukic, Stanojevic. Sanse za to nisu bas velike, zato su izgledi da cemo za tri-cetiri godine opet da kukamo kako nista od srpskog fudbala nema!

Milan NS

pre 8 godina

Bane ne mislis valjda da ces ti i tvoja druzina igrati i sledece kvalifikacije. Vi ste svoje odigrali. Vreme je xa Rajkovica, Milinkovica i drugove na celu sa Paunovicem

Илија

pre 8 godina

Хоће ли једном наши фудбалери да прекину са бусањем у груди и неоснованим оптимизмом ? Сваки пут неке бомбастичне изјаве, супер атмосфера, све супер док се не изађе на терен. И за то што не знају да играју смо се навикли, али бар нек престану да иритирају изјавама.

VI2EL0

pre 8 godina

Srećno momci!Samo vas molim da ne budemo u minusu do kraja kvalifikacija za Euro!Sramota je stvarno.U kvalifikavija tim će nam biti sklop zlatnih orlića i dela seniorske reprezentacija,ali uz svo poštovanje Ćurčić nije taj koji nas može odvesti na SP.Potreban nam je neko cenjeno naše fudbalsko i trenerso ime.Paunović se nameće, ali iz FSS su prelako odustali od njega.

Vukodav

pre 8 godina

Neka hvala, Ivanoviću, ti i tvoj tim ste pokazali koliko možete, vreme je da neki drugi zastupaju boje Srbije.

Možda svetski prvaci? Cela ekipa orlića i kraj priče. Ne znam da li će da se plasiraju ali da budu u minusu neće sigurno.

Problem naše A selekcije je što malo članova tima uopšte želi da igra, stoje na terenu kao da ne znaju da je fudbal 99% trčanje.
Opet, za to su najviše krivi selektori, nikad ne bih pozvao za sledeću utakmicu čoveka koji ne trči... prosto ko pasulj.

musa dembele

pre 8 godina

Kolarov i ti ,zapravo vas ego,ste najveci problem... Za godinu i po cete biti jos stariji i neambiciozniji... Dakle ,nadam se bez vas !!!

Novosadjanin.

pre 8 godina

Vidimo se u Rusiji, a ti da dodjes da podrzis momke poput Zivkovica, Zdjelara, Rajkovica sa tribina. Ti si najgori kapiten u istoriji nase zemlje!! Kidas u Londonu a raspadas se cim sletis u Surcin. Meni si se smucio protiv Danske najvise, leti lopta 40 metara i ne mozes da je pokupis, umesto toga u nastavku akciie primamo gol. Zasto??? Zato sto te mrzi da potrcis kao sto spartas u Celziju! Zavrsite u minusu ove kvalifikacije i svi kompletno da se nosite u .....

Ranzo Nasmejani

pre 8 godina

Samo pročitah naslov i dođoh da ga prokomentarišem.
Dragi Bane, NIKADA više nemo da potcenjuješ nijednog protivnika, jer za to, jednostavno, nemate nikakvog opravdanja ni kredita. Najiskrenije mislim da biste morali da se zaznojite 100% i protiv Lihtenštajna jer, jednostavno, nemate nikakav kvalitet kao tim. Uz mnogo, mnogo sreće možda i bude plasmana u Rusiju, ali od vas, jednostavno, ništa ne očekujemo. Pogotovo da pobedite u Moldaviji ili Gruziji.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Vidimo se u Rusiji, a ti da dodjes da podrzis momke poput Zivkovica, Zdjelara, Rajkovica sa tribina. Ti si najgori kapiten u istoriji nase zemlje!! Kidas u Londonu a raspadas se cim sletis u Surcin. Meni si se smucio protiv Danske najvise, leti lopta 40 metara i ne mozes da je pokupis, umesto toga u nastavku akciie primamo gol. Zasto??? Zato sto te mrzi da potrcis kao sto spartas u Celziju! Zavrsite u minusu ove kvalifikacije i svi kompletno da se nosite u .....

musa dembele

pre 8 godina

Kolarov i ti ,zapravo vas ego,ste najveci problem... Za godinu i po cete biti jos stariji i neambiciozniji... Dakle ,nadam se bez vas !!!

Ranzo Nasmejani

pre 8 godina

Samo pročitah naslov i dođoh da ga prokomentarišem.
Dragi Bane, NIKADA više nemo da potcenjuješ nijednog protivnika, jer za to, jednostavno, nemate nikakvog opravdanja ni kredita. Najiskrenije mislim da biste morali da se zaznojite 100% i protiv Lihtenštajna jer, jednostavno, nemate nikakav kvalitet kao tim. Uz mnogo, mnogo sreće možda i bude plasmana u Rusiju, ali od vas, jednostavno, ništa ne očekujemo. Pogotovo da pobedite u Moldaviji ili Gruziji.

VI2EL0

pre 8 godina

Srećno momci!Samo vas molim da ne budemo u minusu do kraja kvalifikacija za Euro!Sramota je stvarno.U kvalifikavija tim će nam biti sklop zlatnih orlića i dela seniorske reprezentacija,ali uz svo poštovanje Ćurčić nije taj koji nas može odvesti na SP.Potreban nam je neko cenjeno naše fudbalsko i trenerso ime.Paunović se nameće, ali iz FSS su prelako odustali od njega.

Илија

pre 8 godina

Хоће ли једном наши фудбалери да прекину са бусањем у груди и неоснованим оптимизмом ? Сваки пут неке бомбастичне изјаве, супер атмосфера, све супер док се не изађе на терен. И за то што не знају да играју смо се навикли, али бар нек престану да иритирају изјавама.

Vukodav

pre 8 godina

Neka hvala, Ivanoviću, ti i tvoj tim ste pokazali koliko možete, vreme je da neki drugi zastupaju boje Srbije.

Možda svetski prvaci? Cela ekipa orlića i kraj priče. Ne znam da li će da se plasiraju ali da budu u minusu neće sigurno.

Problem naše A selekcije je što malo članova tima uopšte želi da igra, stoje na terenu kao da ne znaju da je fudbal 99% trčanje.
Opet, za to su najviše krivi selektori, nikad ne bih pozvao za sledeću utakmicu čoveka koji ne trči... prosto ko pasulj.

pravda

pre 8 godina

Ako ova ekipa FSS ostane , neće biti učešća na svetskom prvenstvu.I ne samo to, nemojmo se praviti da smo sila u fudbalu, treba pogledati kako su rangirani konkurenti iz grupe i nikoga ne treba potcenjivati, svi danas igraju fudbal!

barozo

pre 8 godina

Covek je bez sumnje jedan od najboljih igraca u Evropi. Ali, hteo bih da mu porucim da ne igra za Srbiju, on i skoro cela ekipa reprezentacije. Da se lepo razidjemo ko ljudi.

Mozda se vidimo u Rusiji ali bez vas

pre 8 godina

Kad igras odbranu u reprezentaciji i branis gol okrenes dupe i lagano pratis igraca, a kad igras za Celzi odmah uklizas. Kolarova ce pretrcati svaki igrac Moldavije itd.

Petar

pre 8 godina

Najgori kapiten u istoriji, za Celsi igra krvavim kopackama a za Srbiju ko moja baka na svatbi i jos se stalno pravi pametan sa izjavama, direktno se sprda s nama. Bane ti si SRAMOTA ove ekipe.

Drugo, sa takvom ekipom i Toletom na celu pored Austrije i Welsa necemo videti Rusije, dokazali smo koji je nas nivo - dajte San Marino da se sprdamo, da uzmemo bod...

Bane

pre 8 godina

Nisam siguran da ima i jedan pojedinac (možda Mitrović) iz seniorske reprezentacije koga ne treba izbaciti iz ekipe (može i Matić da ostane). Paunovića za selektora i prebaciti one klince u A tim, završiti sa njima kvalifikacije za EP i odigrati kvalifikacije za SP 2018. i vidimo se u Moskvi!

dejan

pre 8 godina

Smešno!
živim u Austriji, ovde se takodje svako raduje o lakom žrebu!
Sa razlogom, Austrija igra dobro i ide na Evrpsko!
A Srbija? Srbija trenutno nebi mogla pobediti ni Moldaviju ni Gruziju!

Srbija se ovde samo povezuje strahom zbog huliganisma!
Srpksi migranti takodje nemaju baš dobar imidž - blago rečeno!
Nadam se da neće biti nikakvi incidenata, ali najverovatnije biće ih!

ljevičar sa Kozare

pre 8 godina

Proćemo bez Z.Tošića,Kolarova,Ljajića Ivanovića,Stojkovića jer su oni svako veče na splavovima sa radodajkama kako to sad zovu starletama.

Babin_zub

pre 8 godina

Konfetencija za stampu nasih reprezentativaca 07.10.2017:
"Sreca nas nije htela... Nismo imali dovoljno vremena da se uigramo... Trava u Gruziji bila visoka... U Velsu nas omela kisa... Presekao nas brzi gol Iraca u 68.minutu... Zemljotres u Kambodzi, poplave u Ruandi... Ali iskusniji smo za ove kvalifikacije i u sledecima cemo se sigurno plasirati na sampionat!".

Srbin

pre 8 godina

Mi Srbi uvek preterujemo pa to radimo i sada kada reprezentacija ima minus na tabeli. Preterujemo sa pljuvanjem kao sto cemo preterivati ako se plasiraju u Rusiju sa dizanjem igraca u nebo (bice neko vreme i svetski prvaci).
Izgubiti od Portugalije i Danske u gostima nije bruka. Izgubiti od Danske kuci i igrati sa Jermenijom nereseno u gostima je los rezultat (bruka nije).
U grupi biti losiji od Danske i Portugala je realnost naseg fudbala trenutno, a ne smak sveta.
A posle ovakvih rezultata imati -2 boda jeste bruka, ali budimo realni, ne fudbalera.
Oni nisu izgubili od Albanaca u Beogradu, i nisu oni krivi sto je kriminalno udruzenje onih u Lozani sa Albancima nama dodalo jos -3.
Rauzmem Hrvate sto podjebavaju, i mi bismo njih verovatno da je obrnuta situacija (na Balkanu bar imamo humor kao nista drugo). Ali ne razumem dezurne pljuvace koji ne polaze od sebe vec jedva cekaju vest o nasoj reprezentaciji da krenu sa paljbom.
Jesu mafijasi trenutno u savezu, jeste da nemamo neki veci rezultat od kad smo samostalni (mada ni Jugoslavija se nije proslavila, najveci domet je bio Montevideo i cetvrtfinale u Italiji 90'), jeste i da ovi nasi nemaju i neku volju i zelju da izgore na teren, ali da ih prozivate jer imaju - 2 boda... pa i da su igrom hteli da imaju -2 ne bi ih imali. Licemerno je to...
Manje pljuvanja Srbi, a vise samokritike. Kad svako podje od sebe, mozda i fudbaleri u takvoj atmosferi podju od sebe pa krenu da se zalazu vise.

Trifke

pre 8 godina

Prekomandovati Orlice u A tim i postaviti Paunovica za selektora i pored ovakvih protivnika sigurno idemo na SP. Gospodinu Ivanovicu i njegovoj ekipi se zavaliti na saradnji i pljucnuti tri puta za njima uz daleko bilo, ne ponovilo se.

N

pre 8 godina

svaka cast Banetu, ali voleo bih da igramo bez njega! navijaci su, pak, toliko zatucani da ne shvataju da jedan matori Vidic vise moze da doprinese stabilnosti i atmosferi nego Bane, kiksara... i nije on kiksnuo jednu, nego svaku! Zadnja u nizu je Danska i pas od 4000m, koji smo svi ocekivali.... o Kolarovu ne treba trositi reci!!! nadam se smeni rukovodstva, normalnom selektoru, a pre svega, da ce nam tim ciniti zlatni orlici!!! ko god drugi da zasluzi poziv - moze, ali ne na stetu atmosfere (znaci - ne Kolarov, ne Stojkovic, ne Mitrovic, ne Raca Petrovic (mada, momku svaka cast za neke partije, i ako nista bori se!), i nikako ne Ljajic)
ko ne veruje da ne mozemo bez njih, taj zivi u zabludi...

k

pre 8 godina

Klinci moraju da odigraju kraj ovih kvalifikacija jer smo svakako izgubili sve sanse. Trebaju i da nastave da igraju za reprezentaciju bez ovih zvezdolina!

Šavija Alonso

pre 8 godina

Bane, sve si šanse prokockao, i bio bi red da se sa kolegom sa druge aut linije povučeš iz državnog tima. Jedan si od tri najbolja desna beka na svetu, a u reprezentaciji uvek najgori na terenu (uz pomenutog Kolarova) i direktan krivac za golove. Za to opravdanja nema i ne može ga biti.

Marko

pre 8 godina

ja se iskreno nadam da nas ni ti ni tvoj brat Kolarov kao ni sadasnji predsednik saveza, sekektor i svi ostali necete predvoditi u sledecim kvalifikacijama..
Daj Boze..

Milan NS

pre 8 godina

Bane ne mislis valjda da ces ti i tvoja druzina igrati i sledece kvalifikacije. Vi ste svoje odigrali. Vreme je xa Rajkovica, Milinkovica i drugove na celu sa Paunovicem

hellas

pre 8 godina

Na koje se ti navijace pozivas Ivanovicu!?
Jel na one sto na Kritu niste hteli da podelite deci ni po jedan dres ili mozda na one navijace koje niste cestito ni pozdravili na utakmici sa Grckom ili mozda na one navijace kojima niste mogli da kao Fudbalski Savez Srbije obezbedite karte da bi Srpski navijaci gledali utakmicu sa Grckom na Kritu!?

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Imali smo mi velikih igraca u istoriji ali nas kapiten Bane je na samom vrhu!
Velika podrska cele nacije za reprezentaciju Srbije pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo!
Toliko imamo odlicnih igraca da je samo pitanje vremena kada ce selektor Curcic napraviti pobednicki tim!

Samo jedna napomena:
- Neko podmladjivanje ne dolazi u obzir!
- Za svaku pojedinacnu utakmicu se bira najbolji tim sa igracima koji najbolje saradjuju na terenu i to je jedino bitno!

daddy_cool

pre 8 godina

U Rusiji nego sta. Sa sve Marijanom Mateus, Savijama i emotivnim Ljajicem. Znao je Mihajlovic sa kim ima posla, nego narod slep i to ti je.

Bez tebe

pre 8 godina

Rusija, moze - ali bez Ivanovica i ostalih koji nas sramote godinama! Prvi ste kad treba pogresiti, izgubiti loptu i dati optimisticku izjavu, zadnji kad treba potrcati! Osim Matica, Nastasica, Tadica, Kostica, Mitrovica, Subotica (ako bude hteo da igra), izvinjavam se ako sam nekog ispustio - niko od sadasnjih reprezentativaca ne bi smeo da igra! Najvaznije - selektor! FSS nije hteo zlatnog Drulovica, nego se na Srbiji redaju luzeri! FSS je ponudio zlatnom Paunovicu da i dalje vodi mlade - hej, moze li neko da shvati cionizam tih dripaca iz FSS! Paunovicu je trebalo kazati ovako: ti predlozi ko ce umesto tebe da vodi mlade, a ti odmah preuzmi A-tim! Verujem da Paunovic vise nece imati nikakav kontakt sa tim anifudbalskim i antisrpskim FSS! Prognoza: Srbija se moze plasirati na sledece svetsko prvenstvo samo ako je bude vodio neko od postenih i strucnih ljudi: Paunovic, Djukic, Stanojevic. Sanse za to nisu bas velike, zato su izgledi da cemo za tri-cetiri godine opet da kukamo kako nista od srpskog fudbala nema!

Advokat svih Srba

pre 8 godina

Postoje bar 10 razloga zasto nismo favoriti ni protiv apsolutno ni jedne ekipe u ovog grupi a to su,sledeci razlozi:

-Kazahstan-Srbija 2:1
-Estonija - Srbija 1:1
-Argentina - Srbija 6:0
-Srbija - Estonija 1:3
-Srbija - Azerbejdzan 2:2
-Azerbejdzan - Srbija 2:1
-BJRM - Srbija 1:0
-Finska - Srbija 3:0
-Litvanija - Srbija 2:1
-Jermenija - Srbija 1:1

Boris

pre 8 godina

Tebi i Kolarovu nije mesto u reprezentaciji, dva nemotivisana igraca, bitnijih od cele reprezentacije a tako se i ponasaju Srbiji ipak ne trebaju, uvesti mlade igrace, izbaciti ovu dvojicu, Fejsu, Petrovica....

Voip

pre 8 godina

Sram vas bilo! I Bane i Kolarov se trude maksimalno kao i ostali igraci ali dzaba delovi za vrhunsku masinu kad nema majstora da istu prvo osmisli pa sklopi tako da svaki sraf bude na svom mestu i to radi kako treba. I tako je dugi niz godina unazad. Imamo igrace u top klubovima ali dzaba sve to bez trenera. Njima da se ne igra nebi ni dolazili, ne moraju da se prodaju, obezbedili su i potomke. Sto se mene tice bojkotujem dok ne vidim prave promene u FSS.

saki-b

pre 8 godina

standardne izjave nasih balerina: iskazivanje laznog respekta prema protivniku, davanje lazne nade svima oko sebe i uvlacenje navijacima koji nas skupo kostaju, pogotovo u poslednjim kvalifikacijama, daj ti svoje na terenu, a o ostalim stvarima ne razmisljaj previse

хммм

pre 8 godina

Можда идете у Русију да радите на грађевини, а на светско првенство, ни у лудилу.

tuga

pre 8 godina

treba vec od vec naredne utakmice odmarati deo iskusnijih igraca asansu dati mladima kako bi se vec u kvalifikacijama profilisao tim koji ce ici na prvenstvo. brzo ce proci vreme a naravno FSS treba vec sad da odluci da li ce ovaj selektor dobiti sansu da ide do kraja. izvrsne fudbalere ima na raspolaganju, pitanje je uigravanja i stabilnosti. ako se sve bude planski radilo i sa strpljenjem onda cemo imati tim koji se jako dobro poznajr,ima vrliko iskustvo, spoj mladih talenata i iskusnih zvezda. nek je sa srecom

Soko

pre 8 godina

Reprezentaciju dozivljavam kao nesto sto je deo mene kao familiju mogu ponekad da seljutim na nju ali uvek je volim i pomazem one koji su u familiji najslabiji,Imam utisak da nasi navijaci vole reprezentaciju samo kad pobedjuje a kad je tako svi zajedno gubimo,Gledajuc kolko lose energije plasiramo tako i dobijamo,Kad shvatimo da je najlosi igrac moj reprezent znaci najbolji deo mene bice pomaka do tada ostajem sampioni sopstvene propasti,

Novosadjanin.

pre 8 godina

Vidimo se u Rusiji, a ti da dodjes da podrzis momke poput Zivkovica, Zdjelara, Rajkovica sa tribina. Ti si najgori kapiten u istoriji nase zemlje!! Kidas u Londonu a raspadas se cim sletis u Surcin. Meni si se smucio protiv Danske najvise, leti lopta 40 metara i ne mozes da je pokupis, umesto toga u nastavku akciie primamo gol. Zasto??? Zato sto te mrzi da potrcis kao sto spartas u Celziju! Zavrsite u minusu ove kvalifikacije i svi kompletno da se nosite u .....

musa dembele

pre 8 godina

Kolarov i ti ,zapravo vas ego,ste najveci problem... Za godinu i po cete biti jos stariji i neambiciozniji... Dakle ,nadam se bez vas !!!

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Imali smo mi velikih igraca u istoriji ali nas kapiten Bane je na samom vrhu!
Velika podrska cele nacije za reprezentaciju Srbije pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo!
Toliko imamo odlicnih igraca da je samo pitanje vremena kada ce selektor Curcic napraviti pobednicki tim!

Samo jedna napomena:
- Neko podmladjivanje ne dolazi u obzir!
- Za svaku pojedinacnu utakmicu se bira najbolji tim sa igracima koji najbolje saradjuju na terenu i to je jedino bitno!

VI2EL0

pre 8 godina

Srećno momci!Samo vas molim da ne budemo u minusu do kraja kvalifikacija za Euro!Sramota je stvarno.U kvalifikavija tim će nam biti sklop zlatnih orlića i dela seniorske reprezentacija,ali uz svo poštovanje Ćurčić nije taj koji nas može odvesti na SP.Potreban nam je neko cenjeno naše fudbalsko i trenerso ime.Paunović se nameće, ali iz FSS su prelako odustali od njega.

Srbin

pre 8 godina

Mi Srbi uvek preterujemo pa to radimo i sada kada reprezentacija ima minus na tabeli. Preterujemo sa pljuvanjem kao sto cemo preterivati ako se plasiraju u Rusiju sa dizanjem igraca u nebo (bice neko vreme i svetski prvaci).
Izgubiti od Portugalije i Danske u gostima nije bruka. Izgubiti od Danske kuci i igrati sa Jermenijom nereseno u gostima je los rezultat (bruka nije).
U grupi biti losiji od Danske i Portugala je realnost naseg fudbala trenutno, a ne smak sveta.
A posle ovakvih rezultata imati -2 boda jeste bruka, ali budimo realni, ne fudbalera.
Oni nisu izgubili od Albanaca u Beogradu, i nisu oni krivi sto je kriminalno udruzenje onih u Lozani sa Albancima nama dodalo jos -3.
Rauzmem Hrvate sto podjebavaju, i mi bismo njih verovatno da je obrnuta situacija (na Balkanu bar imamo humor kao nista drugo). Ali ne razumem dezurne pljuvace koji ne polaze od sebe vec jedva cekaju vest o nasoj reprezentaciji da krenu sa paljbom.
Jesu mafijasi trenutno u savezu, jeste da nemamo neki veci rezultat od kad smo samostalni (mada ni Jugoslavija se nije proslavila, najveci domet je bio Montevideo i cetvrtfinale u Italiji 90'), jeste i da ovi nasi nemaju i neku volju i zelju da izgore na teren, ali da ih prozivate jer imaju - 2 boda... pa i da su igrom hteli da imaju -2 ne bi ih imali. Licemerno je to...
Manje pljuvanja Srbi, a vise samokritike. Kad svako podje od sebe, mozda i fudbaleri u takvoj atmosferi podju od sebe pa krenu da se zalazu vise.

Ranzo Nasmejani

pre 8 godina

Samo pročitah naslov i dođoh da ga prokomentarišem.
Dragi Bane, NIKADA više nemo da potcenjuješ nijednog protivnika, jer za to, jednostavno, nemate nikakvog opravdanja ni kredita. Najiskrenije mislim da biste morali da se zaznojite 100% i protiv Lihtenštajna jer, jednostavno, nemate nikakav kvalitet kao tim. Uz mnogo, mnogo sreće možda i bude plasmana u Rusiju, ali od vas, jednostavno, ništa ne očekujemo. Pogotovo da pobedite u Moldaviji ili Gruziji.

Petar

pre 8 godina

Najgori kapiten u istoriji, za Celsi igra krvavim kopackama a za Srbiju ko moja baka na svatbi i jos se stalno pravi pametan sa izjavama, direktno se sprda s nama. Bane ti si SRAMOTA ove ekipe.

Drugo, sa takvom ekipom i Toletom na celu pored Austrije i Welsa necemo videti Rusije, dokazali smo koji je nas nivo - dajte San Marino da se sprdamo, da uzmemo bod...

pravda

pre 8 godina

Ako ova ekipa FSS ostane , neće biti učešća na svetskom prvenstvu.I ne samo to, nemojmo se praviti da smo sila u fudbalu, treba pogledati kako su rangirani konkurenti iz grupe i nikoga ne treba potcenjivati, svi danas igraju fudbal!

Voip

pre 8 godina

Sram vas bilo! I Bane i Kolarov se trude maksimalno kao i ostali igraci ali dzaba delovi za vrhunsku masinu kad nema majstora da istu prvo osmisli pa sklopi tako da svaki sraf bude na svom mestu i to radi kako treba. I tako je dugi niz godina unazad. Imamo igrace u top klubovima ali dzaba sve to bez trenera. Njima da se ne igra nebi ni dolazili, ne moraju da se prodaju, obezbedili su i potomke. Sto se mene tice bojkotujem dok ne vidim prave promene u FSS.

N

pre 8 godina

svaka cast Banetu, ali voleo bih da igramo bez njega! navijaci su, pak, toliko zatucani da ne shvataju da jedan matori Vidic vise moze da doprinese stabilnosti i atmosferi nego Bane, kiksara... i nije on kiksnuo jednu, nego svaku! Zadnja u nizu je Danska i pas od 4000m, koji smo svi ocekivali.... o Kolarovu ne treba trositi reci!!! nadam se smeni rukovodstva, normalnom selektoru, a pre svega, da ce nam tim ciniti zlatni orlici!!! ko god drugi da zasluzi poziv - moze, ali ne na stetu atmosfere (znaci - ne Kolarov, ne Stojkovic, ne Mitrovic, ne Raca Petrovic (mada, momku svaka cast za neke partije, i ako nista bori se!), i nikako ne Ljajic)
ko ne veruje da ne mozemo bez njih, taj zivi u zabludi...

Bane

pre 8 godina

Nisam siguran da ima i jedan pojedinac (možda Mitrović) iz seniorske reprezentacije koga ne treba izbaciti iz ekipe (može i Matić da ostane). Paunovića za selektora i prebaciti one klince u A tim, završiti sa njima kvalifikacije za EP i odigrati kvalifikacije za SP 2018. i vidimo se u Moskvi!

Vukodav

pre 8 godina

Neka hvala, Ivanoviću, ti i tvoj tim ste pokazali koliko možete, vreme je da neki drugi zastupaju boje Srbije.

Možda svetski prvaci? Cela ekipa orlića i kraj priče. Ne znam da li će da se plasiraju ali da budu u minusu neće sigurno.

Problem naše A selekcije je što malo članova tima uopšte želi da igra, stoje na terenu kao da ne znaju da je fudbal 99% trčanje.
Opet, za to su najviše krivi selektori, nikad ne bih pozvao za sledeću utakmicu čoveka koji ne trči... prosto ko pasulj.

Илија

pre 8 godina

Хоће ли једном наши фудбалери да прекину са бусањем у груди и неоснованим оптимизмом ? Сваки пут неке бомбастичне изјаве, супер атмосфера, све супер док се не изађе на терен. И за то што не знају да играју смо се навикли, али бар нек престану да иритирају изјавама.

Trifke

pre 8 godina

Prekomandovati Orlice u A tim i postaviti Paunovica za selektora i pored ovakvih protivnika sigurno idemo na SP. Gospodinu Ivanovicu i njegovoj ekipi se zavaliti na saradnji i pljucnuti tri puta za njima uz daleko bilo, ne ponovilo se.

barozo

pre 8 godina

Covek je bez sumnje jedan od najboljih igraca u Evropi. Ali, hteo bih da mu porucim da ne igra za Srbiju, on i skoro cela ekipa reprezentacije. Da se lepo razidjemo ko ljudi.

Marko

pre 8 godina

ja se iskreno nadam da nas ni ti ni tvoj brat Kolarov kao ni sadasnji predsednik saveza, sekektor i svi ostali necete predvoditi u sledecim kvalifikacijama..
Daj Boze..

hellas

pre 8 godina

Na koje se ti navijace pozivas Ivanovicu!?
Jel na one sto na Kritu niste hteli da podelite deci ni po jedan dres ili mozda na one navijace koje niste cestito ni pozdravili na utakmici sa Grckom ili mozda na one navijace kojima niste mogli da kao Fudbalski Savez Srbije obezbedite karte da bi Srpski navijaci gledali utakmicu sa Grckom na Kritu!?

ljevičar sa Kozare

pre 8 godina

Proćemo bez Z.Tošića,Kolarova,Ljajića Ivanovića,Stojkovića jer su oni svako veče na splavovima sa radodajkama kako to sad zovu starletama.

dejan

pre 8 godina

Smešno!
živim u Austriji, ovde se takodje svako raduje o lakom žrebu!
Sa razlogom, Austrija igra dobro i ide na Evrpsko!
A Srbija? Srbija trenutno nebi mogla pobediti ni Moldaviju ni Gruziju!

Srbija se ovde samo povezuje strahom zbog huliganisma!
Srpksi migranti takodje nemaju baš dobar imidž - blago rečeno!
Nadam se da neće biti nikakvi incidenata, ali najverovatnije biće ih!

Mozda se vidimo u Rusiji ali bez vas

pre 8 godina

Kad igras odbranu u reprezentaciji i branis gol okrenes dupe i lagano pratis igraca, a kad igras za Celzi odmah uklizas. Kolarova ce pretrcati svaki igrac Moldavije itd.

Soko

pre 8 godina

Reprezentaciju dozivljavam kao nesto sto je deo mene kao familiju mogu ponekad da seljutim na nju ali uvek je volim i pomazem one koji su u familiji najslabiji,Imam utisak da nasi navijaci vole reprezentaciju samo kad pobedjuje a kad je tako svi zajedno gubimo,Gledajuc kolko lose energije plasiramo tako i dobijamo,Kad shvatimo da je najlosi igrac moj reprezent znaci najbolji deo mene bice pomaka do tada ostajem sampioni sopstvene propasti,

Babin_zub

pre 8 godina

Konfetencija za stampu nasih reprezentativaca 07.10.2017:
"Sreca nas nije htela... Nismo imali dovoljno vremena da se uigramo... Trava u Gruziji bila visoka... U Velsu nas omela kisa... Presekao nas brzi gol Iraca u 68.minutu... Zemljotres u Kambodzi, poplave u Ruandi... Ali iskusniji smo za ove kvalifikacije i u sledecima cemo se sigurno plasirati na sampionat!".

Šavija Alonso

pre 8 godina

Bane, sve si šanse prokockao, i bio bi red da se sa kolegom sa druge aut linije povučeš iz državnog tima. Jedan si od tri najbolja desna beka na svetu, a u reprezentaciji uvek najgori na terenu (uz pomenutog Kolarova) i direktan krivac za golove. Za to opravdanja nema i ne može ga biti.

Bez tebe

pre 8 godina

Rusija, moze - ali bez Ivanovica i ostalih koji nas sramote godinama! Prvi ste kad treba pogresiti, izgubiti loptu i dati optimisticku izjavu, zadnji kad treba potrcati! Osim Matica, Nastasica, Tadica, Kostica, Mitrovica, Subotica (ako bude hteo da igra), izvinjavam se ako sam nekog ispustio - niko od sadasnjih reprezentativaca ne bi smeo da igra! Najvaznije - selektor! FSS nije hteo zlatnog Drulovica, nego se na Srbiji redaju luzeri! FSS je ponudio zlatnom Paunovicu da i dalje vodi mlade - hej, moze li neko da shvati cionizam tih dripaca iz FSS! Paunovicu je trebalo kazati ovako: ti predlozi ko ce umesto tebe da vodi mlade, a ti odmah preuzmi A-tim! Verujem da Paunovic vise nece imati nikakav kontakt sa tim anifudbalskim i antisrpskim FSS! Prognoza: Srbija se moze plasirati na sledece svetsko prvenstvo samo ako je bude vodio neko od postenih i strucnih ljudi: Paunovic, Djukic, Stanojevic. Sanse za to nisu bas velike, zato su izgledi da cemo za tri-cetiri godine opet da kukamo kako nista od srpskog fudbala nema!

Milan NS

pre 8 godina

Bane ne mislis valjda da ces ti i tvoja druzina igrati i sledece kvalifikacije. Vi ste svoje odigrali. Vreme je xa Rajkovica, Milinkovica i drugove na celu sa Paunovicem

Advokat svih Srba

pre 8 godina

Postoje bar 10 razloga zasto nismo favoriti ni protiv apsolutno ni jedne ekipe u ovog grupi a to su,sledeci razlozi:

-Kazahstan-Srbija 2:1
-Estonija - Srbija 1:1
-Argentina - Srbija 6:0
-Srbija - Estonija 1:3
-Srbija - Azerbejdzan 2:2
-Azerbejdzan - Srbija 2:1
-BJRM - Srbija 1:0
-Finska - Srbija 3:0
-Litvanija - Srbija 2:1
-Jermenija - Srbija 1:1

saki-b

pre 8 godina

standardne izjave nasih balerina: iskazivanje laznog respekta prema protivniku, davanje lazne nade svima oko sebe i uvlacenje navijacima koji nas skupo kostaju, pogotovo u poslednjim kvalifikacijama, daj ti svoje na terenu, a o ostalim stvarima ne razmisljaj previse

хммм

pre 8 godina

Можда идете у Русију да радите на грађевини, а на светско првенство, ни у лудилу.

daddy_cool

pre 8 godina

U Rusiji nego sta. Sa sve Marijanom Mateus, Savijama i emotivnim Ljajicem. Znao je Mihajlovic sa kim ima posla, nego narod slep i to ti je.

tuga

pre 8 godina

treba vec od vec naredne utakmice odmarati deo iskusnijih igraca asansu dati mladima kako bi se vec u kvalifikacijama profilisao tim koji ce ici na prvenstvo. brzo ce proci vreme a naravno FSS treba vec sad da odluci da li ce ovaj selektor dobiti sansu da ide do kraja. izvrsne fudbalere ima na raspolaganju, pitanje je uigravanja i stabilnosti. ako se sve bude planski radilo i sa strpljenjem onda cemo imati tim koji se jako dobro poznajr,ima vrliko iskustvo, spoj mladih talenata i iskusnih zvezda. nek je sa srecom

Boris

pre 8 godina

Tebi i Kolarovu nije mesto u reprezentaciji, dva nemotivisana igraca, bitnijih od cele reprezentacije a tako se i ponasaju Srbiji ipak ne trebaju, uvesti mlade igrace, izbaciti ovu dvojicu, Fejsu, Petrovica....

k

pre 8 godina

Klinci moraju da odigraju kraj ovih kvalifikacija jer smo svakako izgubili sve sanse. Trebaju i da nastave da igraju za reprezentaciju bez ovih zvezdolina!