Subota, 25.07.2015.

13:06

B92: Milutinov tri godine u Olimpijakosu

Kao što je B92 najavio, dosadašnji košarkaš Partizana Nikola Milutinov potpisao je trogodišnji ugovor sa Olimpijakosom, potvrdio je grčki velikan.

Izvor: B92

B92: Milutinov tri godine u Olimpijakosu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

230 Komentari

Sortiraj po:

Serbianwonder13

pre 8 godina

Na Eurohoops web sajtu (mislim da je inace grcki) pise da je Oly platio obestecenje Partizanu za Milutinova.
Eto samo da prenesem

grdan

pre 8 godina

Jos jedna u nizu prevara. Oly daje najvise ali nije "prijateljski" klub. I za to je kuhinja spremna- fiktivna svadja, raskid, igrac dobije vise para jer nema obestecenja, taj visak para igrac donira osobama iz kluba za "ljubav", naravno bez evidencije. Pojela maca... Godinama to rade. Kako bi inace klub koji je u blokadi mogao da bira sta ce da placa od priliva novca ? E onda se moze i na more.

Dullo ostani

pre 8 godina

IZDAJNIK! Umesto da se zahvali Partizanu ,da im omoguci zaradu on raskida ugovor! (Drogba, 25. jul 2015 13:15)

Da su pare do sada isle Partizanu, ne bi dosao u ovu poziciju, razmisli malo. Samo ga vi i dalje docekujte kao Homeinija, vaseg kralja Dula sto nas provocira na svakoj konferenciji.

unabel

pre 8 godina

(partizan jagodina za interpol, 25. jul 2015 22:09)
Pa vama su igraci skidali koseve radi dugova,a sada pricas kako ste nesto.A da ne pricam o Jorovicu i amerikancima koji su se smenjivali po 5 u jednoj sezoni(jedni su bezali,a drugi dolazili na njihovo mesto).

Zikica

pre 8 godina

Pa gde u grcku ima da podizes pare sa bankomata do kraja zivota... a ovi sto se zanose da uprava nije uzela ove pare za obestecenje malo morgen... uzeli su oni te pare ALI na privatni racun... tj. pare su sa racuna koji su u blokadi preusmereni na neke privatne racune... ne brinite se za upravu ona je u ime kluba donela sporazumnu odluku da odustaje od obestecenja a sa druge strane ce Milutinov i njegov manager taj novac da uplate na prilozene racune... tako je radio i JSD FK Partizan a praksa se da primeniti i na JSD KK Partizan...

zraka

pre 8 godina

partizan je zasluzio da mu se ovo desi ali nikola nije imao moralno pravo da uradi tako nesto jer je sulo ave uradio sa ga napravi igracem

Dullo ostani

pre 8 godina

Mukice mala,pa ponovo Partizan ima manje duga nego tvoj Ivo Lola... (Mafijaška pudlica prezidente, 25. jul 2015 18:37)

Nisi pratio mucenice veliki, svi dugovi su vraceni

Mikser

pre 8 godina

Pozdrav za Slobinatora i njegovo poznavanje istorije Partizana i naše košarke. Ako pominje već te 4 titule u SFRJ ne znam zašto zaboravlja da kaže da i njegov klub od 1955-e do danas isto ima 4, možda 5 titula. To je za 60 godina. A poznato je i kakva se vrhunska košarka igrala od 1945- do 1955-e kada je vladao njegov klub. Jedino je sve manje živih svedoka tog vremena. Nije pomenuo ni činjenicu da je i naša reprezentativna košarka počela da osvaja medalje od 70-ih godina, gle čuda baš kad je i Partizan počeo da osvaja titule. Kića, Praja, pa Divac, Djordjević, Danilović, Rebrača... U to vreme osvajanja zlatnih medalja igrači njegovog kluba su vodjeni na prvenstva da bodre saigrače a ne da igraju, čisto da bude i jedan reprezentativac iz Zvezde. Zna to dobro i Slobinator samo se pravi lud. O sunovratu od 2003-e se može puno toga reći ali kriviti Vujoševića za to je smešno. Ali dobro, razumem, hoće i oni malo da budu bitni, dodje to vreme tako svakih 20 godina kad oni izmile iz svojih rupa i drže lekcije pa ih opet nema 20 godina i tako. Zato uživajte u FMP-ovim titulama kao da su vaše, komentarišite sad jer uskoro ćete opet u rupe.

Podsetnik

pre 8 godina

Kao što sam već jednom i napisao, živi nismo od pretnji o 20 godina panterske dominacije u najavi. Njihove dominacije obično traju godinu dana, a posle toga potop, odnošenje koševa, 16 miliona duga, fuzija i davanje imena na korišćenje i tako dalje...
(Mikser, 25. jul 2015 16:39) # Link komentara
A kad se ono beše palila mašina zvana motokultivator i kad se dele pehari,u Aprilu,Maju,Junu?Koliko ih osvojiste ove sezone,pošto ste znali unapred gde će završiti?!Dominacija je krenula i teško da će se u dogledno vreme završiti a kod vas je krenuo potop.Ko zna koji je već igrač zbrisao na sličan način i koliko dugujete.Verovatno sledi katanac i beton liga.

slobinator

pre 8 godina

kakva vasa istorija? u sfrj ste uzeli 4 titule I to tri zahvaljujući kići I praji I jednu zahvaljujući saletu I divcu I zvezdi zato što je te 1987 izbacila cibonu u polufinalu.to je sve što je vredelo kod vas u ovih 70 godina.ne računate valjda ovaj mulj u poslednjih 15 godina za koje vreme ste dali dva I po igrača za reprenzetaciju.sunovrat srpske košarke je krenuo 2003 kada je na mesto selektora došao vaš veliki mag.

nikola1992

pre 8 godina

Pa kako bre grobari sada da menjate nesto, sada kada krece ono najbolje. Pali se masina, dolazi plej, vraca se kinzi, polako dolazi i april, dolazi lovernj na 4. utakmicu, pa tek krece labudova pesma kod vas. Nemoj nista da menjate, lepo je i ovako.

Paja

pre 8 godina

Dule ce ih zakopati sad kad bude trazio svoje neisplacene zarade. Otprilike preko 1.5 miliona evra...to je vec nagovestio u prethodnom intervjuu.
Jedino mi jedna stvar ne ide u glavu...od svojih pulena je trazio oprastanje dugova jer je tesko...sto sad on ne oprosti?
Hvala

partizan jagodina za interpol

pre 8 godina

Marjanović ide u San Antonio i na svoju ruku stavlja klauzulu u ugovor da plate Zvezdi 650.000$ iako nisu imali obavezu a neko (Milutinov, Gagić, Bertans, Vesterman, Pavlović, Mačvan, Lovernj, L. Bogdanović...) beže čim dobiju priliku. Ali to je razlika između kluba koji su stvorili Bora Stanković, profesor Aca Nikolić i Ranko Žeravica i kluba koji je stvorio SPS a nastavili Dodik i Tadić. Konačno je srušen taj politički projekat i produkt devedesetih a srpska košarka se vraća svom izvornom klubu od koga je sve i počelo. Samo još da se to desi i u fudbalu pa da kažemo da je konačno pobedila pravda. Grobarima sve stoji pred očima kako im se sve zasnivalo na državnim milionima i kako sad sve pada kad dobijaju samo malo više od Zvezde ali opet neće otvoriti oči jer je Dulo odavno zabranio da misle svojim glavama. Što se mene tiče samo neka nastave da žive u iluziji a mi ćemo se već snaći među evropskom elitom. Grobari čeka vas nova promena imena i ultimativna karma!

iznogud

pre 8 godina

Pita neki mali zasto je Bobi otisao iz Zvezde...pa deckic, otisao je u NBA da ostvari san svakog kosarkasa da igra sa vanzemaljcima i dotakne zvezde. Svako dobro, pozdrav!

Bojan

pre 8 godina

Tesko mi je kao pravom navijacu Partizana zbog svega sto se desava sa klubom. Pogotovo sa klubom koji kroz svoju istoriju od pocetka 80-tih ima nebrojeno vrhunskih igraca i reprezentativaca. Imena svima poznata. Sa druge strane, razumem i trenutnu radost navijaca Zvezde zbog naseg propadanja. Razlozi svima poznati. Tuzno je sta se desavasa nama i Zvezdom u fudbalu. Ja iskreno nikada ne bih voleo da se ugasite u bilo kom sportu. Pobeda nad Zvezdom ne moze da se meri ni sa jednom drugom. Isto vazi i za poraz. Srecno Nikola, zelim ti puno uspeha u klupskoj i nadam se reprezentativnoj karijeri.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Kako ih je zavrnuo Milutinov a sve vreme po sajtovima ga velicali a sad ga pljuju grobari, sad ce verovatno da pisu peticiju da ga ne gledaju u reprezentaciji a do juce pricali kako mora biti mesta za njega medju 12 na EP , cirkus ...

SASA

pre 8 godina

A Todorvic na moru, sunca se covek..
Partizan ostaje bez igraca, ni jedan igrac nema vazeci ugovor,trener je ostao bez ugovora, dugovi do usiju, ali mora se na more(;-))..
Da mi je njihova pamet, da odmorim na koji dan..

Ноле

pre 8 godina

Ако је Александар Павловић одбио понуду Галатасараја од 500.000 евра питам се за колико је дошао у партизан ! Бар за 100.000 више.Ви дугујете и Кинзију и Мачвану и ко зна коме још ! Сваки следећи БАТ значи катанац ! Ћао ! Здраво !

Xqt

pre 8 godina

Za sve ove sto se raspituju o casovima ljubavi, to je posebna veza izmedju voljenog kluba i navijaca, pa bude puna hala i dozivljaj kao da je evroliga i kad se igra protiv bugara, a ne kao kod vas kad izgubite sanse za prolaz nema ni 10 hiljada dusa u areni. Ocigledno da to nemate sa Fmp-om pa se ovde raspitujete. A igraci su profesionalci kojima je kosarka posao, pa je normalno da idu gde su bolji uslovi i redovna plata, tako da ovo nije nista preterano cudno...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pop, 25. jul 2015 18:08)

Videcemo koliko ce vas biti u hali sledece sezone.

crno-belo srce

pre 8 godina

Pustite vi Milutinova sto je otisao....Partizan I onako ne igra u Evropi...Zasto je vama Bobi otisao, vi igrate Evro ligu....Svima su pare vaznije od ljubavi ...Samo mi je strasna ova mrznja navijaca ...Ima li toga svuda u svetu,nek mi neko odgovori?!

lol

pre 8 godina

Jesi ispao papak zbog raskida ugovora sa klubom ali srećno u daljoj karijeri i svaka čast na poštovanju i nisi prešao u FMP.
(Optimista, 25. jul 2015 13:26)

Zasto bi ti smetalo da igrac predje u FMP? Mozda bog vecnog rivaliteta dva kluba? Vise ni sami ne znate sa kim se svadjate.

Mafijaška pudlica prezidente

pre 8 godina

I tako danas i zvanicno vidimo koliku je stipendiju primao Milutinov a svi su se ovde smejali kad sam iznosio cifre e pa smejte se i dalje!
Pavlovic 600 000e pola isplaceno pola oprostio
-Macvan 100 000 dobio cim je dosao prosle sezone ostalo na reprogram
-Kinzi i dalje oko 200 000e
-Katic 118 000e
-Miljenovic 56 000e
-Milosavljevic oprostio 90 000e
Dug za porez oko 4 500 000 e
Ukupan dug oko 8 500 000-9 000 000e

Prijatno i svako dobro
(samrok sila SLUsamrok, 25. jul 2015 17:45) Mukice mala,pa ponovo Partizan ima manje duga nego tvoj Ivo Lola...

stari Grobar

pre 8 godina

Dule je sad u velikoj dilemi, iako je upravo on svojim potezima kumovao stanju u klubu: proglasiti Nidzu za izdajnika ili krenuti njegovim stopama. Ma dajte prinudnu upravu, dosta je bilo.

Pop

pre 8 godina

Za sve ove sto se raspituju o casovima ljubavi, to je posebna veza izmedju voljenog kluba i navijaca, pa bude puna hala i dozivljaj kao da je evroliga i kad se igra protiv bugara, a ne kao kod vas kad izgubite sanse za prolaz nema ni 10 hiljada dusa u areni. Ocigledno da to nemate sa Fmp-om pa se ovde raspitujete. A igraci su profesionalci kojima je kosarka posao, pa je normalno da idu gde su bolji uslovi i redovna plata, tako da ovo nije nista preterano cudno...

samrok sila SLUsamrok

pre 8 godina

I tako danas i zvanicno vidimo koliku je stipendiju primao Milutinov a svi su se ovde smejali kad sam iznosio cifre e pa smejte se i dalje!
Pavlovic 600 000e pola isplaceno pola oprostio
-Macvan 100 000 dobio cim je dosao prosle sezone ostalo na reprogram
-Kinzi i dalje oko 200 000e
-Katic 118 000e
-Miljenovic 56 000e
-Milosavljevic oprostio 90 000e
Dug za porez oko 4 500 000 e
Ukupan dug oko 8 500 000-9 000 000e

Prijatno i svako dobro

marko

pre 8 godina

Milutinov nije doneo Partizanu ni evro, a očekivali su 500k€ od njega. On je namerno raskinuo ugovor sa KKP kako bi u Olimpijakosu zaradio više para jer nema obeštećenja, a Partizan mu još duguje 200k€. Tako da, ukanalio ih je Milutinov ko niko nikad.

DedaMiloje

pre 8 godina

Da li mu je Partizan dugovao, šta mislite, sad je bitno da se dug smanji, a priča da su Ameri dali 620 hiljada dolara a nisu morali to je priča za decu. Odmah kad se pojavila vest da je Bat zabranio registraciju CZT napisao i ovde objavio da će sad Čović da kaže kako je sve namireno od američke love. Providno, ali on zna da u Srbiji deca veruju u sve što na televiziju čuju ili u tabloidima pročitaju. I ne samo deca. Da imamo prave novinare pozvali bi gospodina San Antonija (deco, šta sam pogrešio?) i saznali istinu.
(Kad je legla uplata, pitam "prvog čoveka", 25. jul 2015 14:06)

a kad je tegi rekao da vilijams zaradjuje 800k tad si slepo verovao???
(cz, 25. jul 2015 16:52)

920k da budemo precizni.

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

(cz, 25. jul 2015 16:52)

Nije rekao Tegi,vec Grbovic,a onda je Dragan Jakovljevic to potvrdio kod Andjusa i usput rekao da je njegovom velikom prijatelju Pesicu Vilijams nudjen za 950.000 dolara,na sta se Jakovljevic nadovezao i rekao,ne znam,mozda je dosao u Crvenu zvezdu za desetak hiljada manje,ali to je ta cena.

Azer

pre 8 godina

Posto vidim da se komsije bave i Bobijem i njegovim parama ovde, Boban je sam trazio od Sparsa da se stavi klauzula u njegov da Zvezda dobije te pare. Sve mozete da proveritr na forumu Sparsa. Pa vi posle pricate o nekim kompleksima ovo ono.

beli

pre 8 godina

200.000 EUR? ŠTO SE SKLAPAJU TAKVI UGOVORI A NE MOGU DA SE ISPOŠTUJU? POŠTENIJE JE DAJ MLADOM NEAFIRMISANOM 1000 EUR MESEČNO I ISPOŠTUJ !
(jeste, da!, 25. jul 2015 16:03)
ovo je redukovani ugovor,zamisli koliki je ugovor bio u startu a vamo se prica o casovima ljubavi,kikirikiju,semenkama itd.samo vi slepo slusajte gurua daleko cete dogurati a vec ste poceli da padate

cz

pre 8 godina

Da li mu je Partizan dugovao, šta mislite, sad je bitno da se dug smanji, a priča da su Ameri dali 620 hiljada dolara a nisu morali to je priča za decu. Odmah kad se pojavila vest da je Bat zabranio registraciju CZT napisao i ovde objavio da će sad Čović da kaže kako je sve namireno od američke love. Providno, ali on zna da u Srbiji deca veruju u sve što na televiziju čuju ili u tabloidima pročitaju. I ne samo deca. Da imamo prave novinare pozvali bi gospodina San Antonija (deco, šta sam pogrešio?) i saznali istinu.
(Kad je legla uplata, pitam "prvog čoveka", 25. jul 2015 14:06)

a kad je tegi rekao da vilijams zaradjuje 800k tad si slepo verovao???

Kako drugacije

pre 8 godina

Pogresno! Srecni jesmo jer smo docekali da vam vratimo sva ona vredjana i provokacije koje smo trpili 10god.E sad brajo i ti i ostali se spremite za 20god. naseg likovanja i smijanja! Da da dobro si procitao 20god.
(Borky, 25. jul 2015 15:27)

Mislis kao u vaterpolu... :)

Mikser

pre 8 godina

Kao što sam već jednom i napisao, živi nismo od pretnji o 20 godina panterske dominacije u najavi. Njihove dominacije obično traju godinu dana, a posle toga potop, odnošenje koševa, 16 miliona duga, fuzija i davanje imena na korišćenje i tako dalje...

DedaMiloje

pre 8 godina

Vi stvarno mislite sa Partizan nije zaradio nista od ovoga? Pa nisu svi demagozi kao C pa da odmah od toga prave festu... kad se neko vas igrac vrati i igra za DZ dok klub nema din, onda pricajte o casovima ljubavi...
(Zli, 25. jul 2015 16:06)

Znači Dule opet laže?

NEU

pre 8 godina

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more
Oh, baby don't hurt me
Don't hurt me no more

What is love
Yeah

Oh, I don't know why you're not there
I give you my love, but you don't care
So what is right and what is wrong
Gimme a sign

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more
What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more

Whoa whoa whoa, oooh oooh
Whoa whoa whoa, oooh oooh

Oh, I don't know, what can I do
What else can I say, it's up to you
I know we're one, just me and you
I can't go on

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more
What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more

Whoa whoa whoa, oooh oooh
Whoa whoa whoa, oooh oooh

What is love, oooh, oooh, oooh
What is love, oooh, oooh, oooh

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more

Don't hurt me
Don't hurt me

I want no other, no other lover
This is our life, our time
When we are together, I need you forever
Is it love

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more
What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more (oooh, oooh)

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more
What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more (oooh, oooh)

What is love?

Šta je ostalo od časova ljubavi?!

woof woof

pre 8 godina

"Lepo mu stoji crveno - bela boja.
Lepse nego prethodna.
(Dragan Banjaluka, 25. jul 2015 16:21)"

U engleskom jeziku postoji izreka: "There's no accounting for taste."

Batko

pre 8 godina

Vi stvarno mislite sa Partizan nije zaradio nista od ovoga? Pa nisu svi demagozi kao C pa da odmah od toga prave festu... kad se neko vas igrac vrati i igra za DZ dok klub nema din, onda pricajte o casovima ljubavi...
(Zli, 25. jul 2015 16:06)

Jeste, zaradili ste jedno po' kila semenki

jeste, da!

pre 8 godina

200.000 EUR? ŠTO SE SKLAPAJU TAKVI UGOVORI A NE MOGU DA SE ISPOŠTUJU? POŠTENIJE JE DAJ MLADOM NEAFIRMISANOM 1000 EUR MESEČNO I ISPOŠTUJ !

Covic LEGENDA kluba, sta reci dalje...

pre 8 godina

Ejsi Lo, Gordon, Kinzi, Bertans, Gagic, Milutinov ... Nastavice se ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!,

Kladim se da manja znas Zvezdinih igraca ovako iz glave od jednom, eee sta ti je kada se nabiju kompleksi jednom to je to...

DedaMiloje

pre 8 godina

Partizan ga je trpeo, bacao u vatru, iako nije davao nikakav doprinos. Sad kad je Dule konacno stvorio igraca od njega, on mu ovako vraca. Mogu da se usudim da kazem, da je nula od covek, gladan na pare, a Duletova je velika greska, sto tu osobinu nije prepoznao ranije, kao i kod slucaja Bertans. Malo je gospoda kakvi su LOVERNJ, MACVAN i TEPIC.
(ja, 25. jul 2015 14:56)

A gospodin pecaroš Pavlović? Njega nešto brzo i tiho zaboraviste?

nz

pre 8 godina

(Borky, 25. jul 2015 15:27)

Sve je bilo zasluženo a i ono što će vam doći uskoro će takođe biti, 20 godina možeš samo da sanjaš. A Milutnov...pa čim je dobro prošao na draftu bilo je očekivano da će otići, to mu je bio vetar u leđa.

NS BOY

pre 8 godina

Ni najmanje mi nije vazno, da li nasi igraci odlaze u inostranstvo iz Vojvodine, Crvene Zvezde, Partizana, Hemofarma koji se cini se sada drugacije zove. Vazno mi je da se ti igraci sto je moguce bolje razviju u inostranstv i prikazu svoje najbolje partije u selekciji. Ne navijam za Zvezdu, a ni za Partizan, Vojvodinu takodje. Miran sam, udaljen od povrsnih podbadanja uzivajci u uspesima nase slelekcije, sto je prelepo znajte.

Zli

pre 8 godina

Vi stvarno mislite sa Partizan nije zaradio nista od ovoga? Pa nisu svi demagozi kao C pa da odmah od toga prave festu... kad se neko vas igrac vrati i igra za DZ dok klub nema din, onda pricajte o casovima ljubavi...

neko iz mase

pre 8 godina

@Vi stvarno mislite sa Partizan nije zaradio nista od ovoga? Pa nisu svi demagozi kao C pa da odmah od toga prave festu... kad se neko vas igrac vrati i igra za DZ dok klub nema din, onda pricajte o casovima ljubavi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zli, 25. jul 2015 16:06) # Link komentara
Da i pecaros je igrao iz ljubavi i za dz u starom klubu (za tricavih 900 000 evra i to dva puta za dve polusezone ) Ljubav je to :D

Dullo ostani

pre 8 godina

Nesto MORA da se MENJA...ovo ne vodi nikuda.... Hvala i Danilovicu i Todoricu a i Duletu...VREME JE... (GROBAR, 25. jul 2015 13:16)

NE SAD, NIKAKO, dolazi plej, pali se masina, casovi ljubavi, akademija nastavlja rad...

Nista od nove slike

pre 8 godina

Jesi ispao papak zbog raskida ugovora sa klubom ali srećno u daljoj karijeri i svaka čast na poštovanju i nisi prešao u FMP.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Optimista, 25. jul 2015 13:26)

FMP??? Hahahahahahaha...

buki

pre 8 godina

Je li moguce da se Milutinovu duguje 200k i to jos po redukovanom ugovoru?! Partizan ga je stvorio i kad je dosao Partizan je vec grcao u dugovima i neko mu je dao vise od 200k?! i posle krive drzavu

Borky

pre 8 godina

Ne verujem koliko su komsije srecne i koliko provociraju ovde.. To je samo dokaz da im 13 godina vladavine i 3 fajnal fora zauzima posebno mesto u srcu..
(putuj, 25. jul 2015 14:23)

Pogresno! Srecni jesmo jer smo docekali da vam vratimo sva ona vredjana i provokacije koje smo trpili 10god.E sad brajo i ti i ostali se spremite za 20god. naseg likovanja i smijanja! Da da dobro si procitao 20god.

Milan

pre 8 godina

To je kao da Stojakovic predje iz zvezde u PAOK ?
A da Stojakovic i jeste preso iz zvezde u PAOK
Pametnom dosta B... ostaju B....
SRECNO MAJSTORE NAJBOLJI SI !!!

bagzi

pre 8 godina

Redukovana stipendija 200000 evra. Kolika li je cela!? Stvarno se nije imalo para. Inace mislim da je osrednji centar. Svejedno puno srece i zdravlja u crveno belom.

navijac

pre 8 godina

Neko je Lovernj, a neko Milutinov. Nadam se samo da nece biti ono 'sve se vraca, sve se placa' kao sto je bilo sa Bertansom koji nas je ispalio na isti nacin.

Her

pre 8 godina

Sa jedne strane podrzavam sto ide jer ako uprava Partizana ne ume da pravi pare i da placa igrace onda ne treba ni da postoji kao uprava - a sa druge strane mislim da je smesan kao igrac i da je prica o San Antoniju i njemu prica o naucnoj fantastici jer ce on i u Olimpijakosu dokazati da pojma nema i da je decko promasio sport !! O njemu se pise danima kao da je Howard a covek blage veze sa ozbiljnom kosarkom nema !
(Krco Shemsin idol zauvek, 25. jul 2015 14:12)
Sta nalupa sve covjece i osta ziv?

Alex

pre 8 godina

Hvala ti Nikola na svemu. Sretan ti nastavak karijere ma gde otisao. Vec si pokazao koliko si velik. Naravno, vidimo se u reprezentaciji, a na kraju karijere, mozda godina ili dve u Partizanu ponovo. Sretno.

Totti

pre 8 godina

Za kim kukate? Ubaci 10 poena, uz procenat suta 40%, izgubi 3-4 lopte. Milutinov je kalibar Koste Perovica, isti pokreti, tehnika, eksplozivnost(koja ne postoji). Nema masu, nije u stanju da cuva masivnijeg centra. Djumic ce biti bolji igrac od njega. ZAPAMTITE!
Odlazak Macvana je veliki gubitak i Gagija naravno, Milutinovu sve najbolje i ne vracaj se vise.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Dug partizana u ovom momentu prelazi 8 miliona eura od toga se Vujosevicu duguje 1.4 miliona sa sve bonusima, zaboravite pricu Danilovica o 4 mil. duga lagao je ... Inace Milutinov potrazuje 187.000 a Musli jos uvek nije isplacen s tim da se i Macvanu duguje dosta novca kao i Muricu ...

I o vo će proći

pre 8 godina

Zanimljivo da niko ne kaže kako je Milutin ispalio Prvog Čoveka, koji mu je uputio zvaničan poziv da dođe u "njegov" klub na tri adrese i pet naziva za četiri godine.

dragavej

pre 8 godina

očekivano..nije mi jasno kako Todorić u vreme najveće krize lagano ide na more i boli ga uvo za sve????Dule treba da oformi novi stručni štab i krenemo od nule pa polako...

igor ns

pre 8 godina

Potpuno mi se svidja rasplet. Nema love za "najvece od najvecih" a I nije dosao kod nas, jer ga ne smatram nekim igracom. Mozda ce on to postati Ali uz nekog boljeg I iskusnijeg central. Putuj igumane....

DedaMiloje

pre 8 godina

E bre niste uzeli ni dinar za Milutinova??? Čoveče pa dal ste vi normalni??? Vi jednostavno niste smeli da ovakav rasplet dopustite, pa šta ste vi radili kada je očigledno bilo da Milutinova nećete zadržati? Veliko poštovanje prema Milutinovu što nije prešao u Zvezdu, inače imao je prilično dobru ponudu.

Mikeli

pre 8 godina

'Crno-beli' Milutinovu duguju 200.000 evra, i to po redukovanom ugovoru na koji je pristao.

Ljudi moji duzni su mu bili i vise, ali on resio da uzme samo 200. 000. Em otisao bez obestecenja, em hoce svoj "redukovani" novac. Pa moze li bolje?

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Vec do ponedeljka nova vest...Milutinov pozajmljen Zvezdi...ovo je cisto trik zbog navijaca...Milutinov je pre 2 meseca znao gde ce! (boki, 25. jul 2015 13:16)

Glupo je vise i komentarisati vase paranoje i gluposti.

putuj

pre 8 godina

Ne verujem koliko su komsije srecne i koliko provociraju ovde.. To je samo dokaz da im 13 godina vladavine i 3 fajnal fora zauzima posebno mesto u srcu..

Kad je legla uplata, pitam "prvog čoveka"

pre 8 godina

Da li mu je Partizan dugovao, šta mislite, sad je bitno da se dug smanji, a priča da su Ameri dali 620 hiljada dolara a nisu morali to je priča za decu. Odmah kad se pojavila vest da je Bat zabranio registraciju CZT napisao i ovde objavio da će sad Čović da kaže kako je sve namireno od američke love. Providno, ali on zna da u Srbiji deca veruju u sve što na televiziju čuju ili u tabloidima pročitaju. I ne samo deca. Da imamo prave novinare pozvali bi gospodina San Antonija (deco, šta sam pogrešio?) i saznali istinu.

Krco Shemsin idol zauvek

pre 8 godina

Sa jedne strane podrzavam sto ide jer ako uprava Partizana ne ume da pravi pare i da placa igrace onda ne treba ni da postoji kao uprava - a sa druge strane mislim da je smesan kao igrac i da je prica o San Antoniju i njemu prica o naucnoj fantastici jer ce on i u Olimpijakosu dokazati da pojma nema i da je decko promasio sport !! O njemu se pise danima kao da je Howard a covek blage veze sa ozbiljnom kosarkom nema !

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Ne zelim vise na konferencijama za stampu da slusam od DV kako nema para. Privatizacija odmah.
(Partizan uber alles, 25. jul 2015 13:54)

Idi kod Covica pa biraj za koji ces od pet klubova da navijas.

stjepana supanca, mali greben

pre 8 godina

Ode bez obestecenja i jos Partizan mora da mu isplati 200.000 evra ako nece blokadu od BAT-a...
Ma, sta je to za Dula, Todorica, Danilovica i bratiju...

ja

pre 8 godina

Partizan ga je trpeo, bacao u vatru, iako nije davao nikakav doprinos. Sad kad je Dule konacno stvorio igraca od njega, on mu ovako vraca. Mogu da se usudim da kazem, da je nula od covek, gladan na pare, a Duletova je velika greska, sto tu osobinu nije prepoznao ranije, kao i kod slucaja Bertans. Malo je gospoda kakvi su LOVERNJ, MACVAN i TEPIC.

toni bler,moj dobar drugar

pre 8 godina

sad ce po starom grobarskkm fazonu da krene pljuvanje po ovom decku...po njima,svako ko i pomisli da dobije kintu koju je zaradio je izdajnik..osim Dukljanina naravno,njemu ce lova morati da se isplati...ne znam sta ce biti sa samoprozvanom institucijom ali ne mirise na dobro..mada i nije mi vas zao nesto...

Mile

pre 8 godina

Au...Pa stvarno sramota. Pa nije valjda to uradio zbog novca? Ali uprkos svemu, planovi institucije se ne menjaju, plej i Pavlovic i brrrrrrm.

ZeKa

pre 8 godina

Sad ce da vidi kakav je igrac, ima da tresne o zemlju mnogo brze nego sto je poleteo. Pa da smo imali bilo koga na poziciji 5 sem njega i Djumica, ne bi Zvezda videla trofej ni ove godine. Ne moze da igra protiv prosecnog centra kao sto je Cirbes. Ti ces u NBA kad Srbi odu na mesec, a zavrsices karijeru kao tvoj klupski, Darko Milicic. Zivi bili pa videli.

xy

pre 8 godina

Sretno,Nikola,u novom klubu i da za jedno 3-4 godine budes prvi centar reprezentacije.Vujosevic i kompanija ce unistiti Partizan ukoliko im se ne stane na put.Ovo vise nije slucajnost i sve vise sam siguran da se radi o nameri.Ja bi rekao da je ovo sa menadzerima samo patka za debile koji "magu" slepo veruju a da su se oni medjusobno dogovorili koliko novaca od prodaje Milutinova ide svakom od njih.Vujosevic je ZVEZDAS i ne voli Partizan!Zato on mora da ode i da na njegovo mesto dodje Dzikic.Jos jednom sretno Nikola i da postanes igracina!

Novosadjanin.

pre 8 godina

Neko je Bobi, neko je Nikola Milutinov. Malo mi je zao Partizana i njegovih navijaca. Tuzno je to kada ti jedino zadovoljstvo predstavlja UPPR i proces istog ;) Bez obestecenja...Jedini igrac koji je mogao da donese kakvu takvu sumu za Dulovu godisnju platu.

Pfc

pre 8 godina

I da je zavrsio u Zvezdi mi ne treba da se ljutimo na momka, budimo iskreni, zivimo u siromasnoj zemlji, on hoce da zaradjuje i da stvara karijeru paralelno, mi to nismo mogli da mu pruzimo i nema ljutnje.
Da li bi neko od nas radio u bilo kojoj firmi a da ne prima platu nego samo da "uci zanat"? I sami znate odgovor.
Srecno Nidzo, sve najbolje ti zelim i da uspes!
A nas Partizan ce morati da potrazi krivca i svoju gresku kako mu se ne bi greske ponavljale jer ovako samo pravimo prozivod koji ne naplacujemo sto se sitem "iz supljeg u prazno".

zzzz

pre 8 godina

ides tamo dje je bolje,a bogami i dje platu primas,prosto ko pasulj..grobar sam i zelim novu upravu u klubu bez duleta danilovica i todorica,hvala na svemu al vreme je za nove klince...

Kum

pre 8 godina

Zaradio je Partizan, nije za dzabe otisao. Ko zna koliko su mu dugovali, sad mu ne duguju nista!
(zmaj bb, 25. jul 2015 13:23)

Naprotiv, oni su njemu te pare jos uvek duzni.

Ноле

pre 8 godina

Ексклузива ! Никола Милутинов потписује за Оли потом као позајмљен играч долази у Звезду ! Проверено !

pan

pre 8 godina

1. Milutinov ima talenta, ali je daleko od visokog kvaliteta trenutno.
2. U Partizanu je dosta napredovao ove sezone, ali ima još mnogo da radi na tehnici, šutu i sl.
3. Sa svim ti manama da je ostao bio bi okosnica Partizana ove godine.
4. Bez obzira na dug, morao je da pokaže više poštovanja prema klubu, jer su zbog njega šutnuti i Bešović i Musli, a i Gagić pomeren na četvorku. Nije bio ni punoletan kada je Dule njega stavio ispred Muslija i Bešovića i to je morao da ceni.
5. Ako se znalo da je on najkrupnija riba u ovom prelaznom roku i da se dug može koristiti da bi otišao za džabe, što nije uprava pozajmila klubu novac koji nu se dugovao, pa da mu se to isplati i da se sad sa mnogo jačih pozicija uđe u pregovore oko obeštećenja, a kad ono stigne, pozajmica se vrati.
6. Za Partizan je više šteta za pare, jer će njegov kvalitet uvek moći da se nadoknadi nekim prosečnim Amerom za malo veću platu.

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Au kako li ce nositi crveno beli dres sada? :)(JoleDjole, 25. jul 2015 13:20)

Lepo, dečko je Zvezdaš! Kao i većina igrača Igokee!

NeLe

pre 8 godina

Sram te bilo Nikola! Nezahvalnice!!! Partizan u nikad goroj situaciji nije bio u svojoj dugoj istoriji,a ti ako vec nisi zeleo da ostanes,mogao si bar obestecenjem da doprineses da se bar malo izdignemo iznad ove teske krize...

Ноле

pre 8 godina

Гагић,Бертранс,Милутинов ! Све издајници ! Срам их било ! Неће џаба да играју ! А,Дуле није добио стипендију !

kako god...

pre 8 godina

hvala ti za sve, sve najbolje ti zelim!a vi sto pisete kako je izdao partizan veze sa zivotom nemate decko je izabrao da se razvija a ne da sedi u ovoj propaloj zemlji

Bley

pre 8 godina

Uvek sam i mislio da si smotan, cela fama se digla ni oko cega, jos slag na tortu pokazi se i iskoristi situaciju da pobegnes iz kluba, sto nisi ostao u hemofarmu i igrao EL sa 17? Teraju Muslija decka zbog tebe da bi ti se otvorio prostor sram te bilo, sve najgore u nastavku zelim toplo grejanje klupe

Bole

pre 8 godina

Nije lako Partizanu. Očigledno je Dule previše ocekivao. Presao se vezano za Bertansa (ocekivao vise od 200k) pa je otisao bez obeštećenja. Sada,verovatno, isto sa Milutinovim. Pitanje je da li je Oly pravi klub za njega,do sada su forsirali niske "petice",daj Boze da nastavi sa napretkom.

Mane

pre 8 godina

Част Душку и Даниловићу али време је за нове људе у управи и за тренера.
Време брзо иде а они стоје!
Тренер Милојевић или Ђокић
Директор ????

nyk

pre 8 godina

Ponovicu po ko zna koji put, upravo taj covek u koga se kunete i zbog koga pljujete igrace cije ste ime vikali do sada, upravo je on kriv za sve sta se dogadja! Raspitajte se kolika je njegova plata i zasto igraci rade sta rade ako su prema njima bili fer i korektni?!?!
Svako ima svoje vreme, a njegovo je proslo odavno!

Pusti meni gas!

pre 8 godina

Ovome mora da se stane na put! Najbolji igrac da ode bez obestecenja?! Da li postoji uprava, ko tamo sedi i da li pored sedenja ima u planu nesto da radi? Muka mi je.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Neko je Bobi, neko je Nikola Milutinov. Malo mi je zao Partizana i njegovih navijaca. Tuzno je to kada ti jedino zadovoljstvo predstavlja UPPR i proces istog ;) Bez obestecenja...Jedini igrac koji je mogao da donese kakvu takvu sumu za Dulovu godisnju platu.

Pusti meni gas!

pre 8 godina

Ovome mora da se stane na put! Najbolji igrac da ode bez obestecenja?! Da li postoji uprava, ko tamo sedi i da li pored sedenja ima u planu nesto da radi? Muka mi je.

Mikeli

pre 8 godina

'Crno-beli' Milutinovu duguju 200.000 evra, i to po redukovanom ugovoru na koji je pristao.

Ljudi moji duzni su mu bili i vise, ali on resio da uzme samo 200. 000. Em otisao bez obestecenja, em hoce svoj "redukovani" novac. Pa moze li bolje?

DedaMiloje

pre 8 godina

E bre niste uzeli ni dinar za Milutinova??? Čoveče pa dal ste vi normalni??? Vi jednostavno niste smeli da ovakav rasplet dopustite, pa šta ste vi radili kada je očigledno bilo da Milutinova nećete zadržati? Veliko poštovanje prema Milutinovu što nije prešao u Zvezdu, inače imao je prilično dobru ponudu.

Dullo ostani

pre 8 godina

Nesto MORA da se MENJA...ovo ne vodi nikuda.... Hvala i Danilovicu i Todoricu a i Duletu...VREME JE... (GROBAR, 25. jul 2015 13:16)

NE SAD, NIKAKO, dolazi plej, pali se masina, casovi ljubavi, akademija nastavlja rad...

Azer

pre 8 godina

Posto vidim da se komsije bave i Bobijem i njegovim parama ovde, Boban je sam trazio od Sparsa da se stavi klauzula u njegov da Zvezda dobije te pare. Sve mozete da proveritr na forumu Sparsa. Pa vi posle pricate o nekim kompleksima ovo ono.

toni bler,moj dobar drugar

pre 8 godina

sad ce po starom grobarskkm fazonu da krene pljuvanje po ovom decku...po njima,svako ko i pomisli da dobije kintu koju je zaradio je izdajnik..osim Dukljanina naravno,njemu ce lova morati da se isplati...ne znam sta ce biti sa samoprozvanom institucijom ali ne mirise na dobro..mada i nije mi vas zao nesto...

DedaMiloje

pre 8 godina

Partizan ga je trpeo, bacao u vatru, iako nije davao nikakav doprinos. Sad kad je Dule konacno stvorio igraca od njega, on mu ovako vraca. Mogu da se usudim da kazem, da je nula od covek, gladan na pare, a Duletova je velika greska, sto tu osobinu nije prepoznao ranije, kao i kod slucaja Bertans. Malo je gospoda kakvi su LOVERNJ, MACVAN i TEPIC.
(ja, 25. jul 2015 14:56)

A gospodin pecaroš Pavlović? Njega nešto brzo i tiho zaboraviste?

Borky

pre 8 godina

Ne verujem koliko su komsije srecne i koliko provociraju ovde.. To je samo dokaz da im 13 godina vladavine i 3 fajnal fora zauzima posebno mesto u srcu..
(putuj, 25. jul 2015 14:23)

Pogresno! Srecni jesmo jer smo docekali da vam vratimo sva ona vredjana i provokacije koje smo trpili 10god.E sad brajo i ti i ostali se spremite za 20god. naseg likovanja i smijanja! Da da dobro si procitao 20god.

marko

pre 8 godina

Milutinov nije doneo Partizanu ni evro, a očekivali su 500k€ od njega. On je namerno raskinuo ugovor sa KKP kako bi u Olimpijakosu zaradio više para jer nema obeštećenja, a Partizan mu još duguje 200k€. Tako da, ukanalio ih je Milutinov ko niko nikad.

samrok sila SLUsamrok

pre 8 godina

I tako danas i zvanicno vidimo koliku je stipendiju primao Milutinov a svi su se ovde smejali kad sam iznosio cifre e pa smejte se i dalje!
Pavlovic 600 000e pola isplaceno pola oprostio
-Macvan 100 000 dobio cim je dosao prosle sezone ostalo na reprogram
-Kinzi i dalje oko 200 000e
-Katic 118 000e
-Miljenovic 56 000e
-Milosavljevic oprostio 90 000e
Dug za porez oko 4 500 000 e
Ukupan dug oko 8 500 000-9 000 000e

Prijatno i svako dobro

Mile

pre 8 godina

Au...Pa stvarno sramota. Pa nije valjda to uradio zbog novca? Ali uprkos svemu, planovi institucije se ne menjaju, plej i Pavlovic i brrrrrrm.

buki

pre 8 godina

Je li moguce da se Milutinovu duguje 200k i to jos po redukovanom ugovoru?! Partizan ga je stvorio i kad je dosao Partizan je vec grcao u dugovima i neko mu je dao vise od 200k?! i posle krive drzavu

partizan jagodina za interpol

pre 8 godina

Marjanović ide u San Antonio i na svoju ruku stavlja klauzulu u ugovor da plate Zvezdi 650.000$ iako nisu imali obavezu a neko (Milutinov, Gagić, Bertans, Vesterman, Pavlović, Mačvan, Lovernj, L. Bogdanović...) beže čim dobiju priliku. Ali to je razlika između kluba koji su stvorili Bora Stanković, profesor Aca Nikolić i Ranko Žeravica i kluba koji je stvorio SPS a nastavili Dodik i Tadić. Konačno je srušen taj politički projekat i produkt devedesetih a srpska košarka se vraća svom izvornom klubu od koga je sve i počelo. Samo još da se to desi i u fudbalu pa da kažemo da je konačno pobedila pravda. Grobarima sve stoji pred očima kako im se sve zasnivalo na državnim milionima i kako sad sve pada kad dobijaju samo malo više od Zvezde ali opet neće otvoriti oči jer je Dulo odavno zabranio da misle svojim glavama. Što se mene tiče samo neka nastave da žive u iluziji a mi ćemo se već snaći među evropskom elitom. Grobari čeka vas nova promena imena i ultimativna karma!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Dug partizana u ovom momentu prelazi 8 miliona eura od toga se Vujosevicu duguje 1.4 miliona sa sve bonusima, zaboravite pricu Danilovica o 4 mil. duga lagao je ... Inace Milutinov potrazuje 187.000 a Musli jos uvek nije isplacen s tim da se i Macvanu duguje dosta novca kao i Muricu ...

Paja

pre 8 godina

Dule ce ih zakopati sad kad bude trazio svoje neisplacene zarade. Otprilike preko 1.5 miliona evra...to je vec nagovestio u prethodnom intervjuu.
Jedino mi jedna stvar ne ide u glavu...od svojih pulena je trazio oprastanje dugova jer je tesko...sto sad on ne oprosti?
Hvala

Ноле

pre 8 godina

Гагић,Бертранс,Милутинов ! Све издајници ! Срам их било ! Неће џаба да играју ! А,Дуле није добио стипендију !

DedaMiloje

pre 8 godina

Vi stvarno mislite sa Partizan nije zaradio nista od ovoga? Pa nisu svi demagozi kao C pa da odmah od toga prave festu... kad se neko vas igrac vrati i igra za DZ dok klub nema din, onda pricajte o casovima ljubavi...
(Zli, 25. jul 2015 16:06)

Znači Dule opet laže?

slobinator

pre 8 godina

kakva vasa istorija? u sfrj ste uzeli 4 titule I to tri zahvaljujući kići I praji I jednu zahvaljujući saletu I divcu I zvezdi zato što je te 1987 izbacila cibonu u polufinalu.to je sve što je vredelo kod vas u ovih 70 godina.ne računate valjda ovaj mulj u poslednjih 15 godina za koje vreme ste dali dva I po igrača za reprenzetaciju.sunovrat srpske košarke je krenuo 2003 kada je na mesto selektora došao vaš veliki mag.

stjepana supanca, mali greben

pre 8 godina

Ode bez obestecenja i jos Partizan mora da mu isplati 200.000 evra ako nece blokadu od BAT-a...
Ma, sta je to za Dula, Todorica, Danilovica i bratiju...

Bole

pre 8 godina

Nije lako Partizanu. Očigledno je Dule previše ocekivao. Presao se vezano za Bertansa (ocekivao vise od 200k) pa je otisao bez obeštećenja. Sada,verovatno, isto sa Milutinovim. Pitanje je da li je Oly pravi klub za njega,do sada su forsirali niske "petice",daj Boze da nastavi sa napretkom.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Kako ih je zavrnuo Milutinov a sve vreme po sajtovima ga velicali a sad ga pljuju grobari, sad ce verovatno da pisu peticiju da ga ne gledaju u reprezentaciji a do juce pricali kako mora biti mesta za njega medju 12 na EP , cirkus ...

cz

pre 8 godina

Da li mu je Partizan dugovao, šta mislite, sad je bitno da se dug smanji, a priča da su Ameri dali 620 hiljada dolara a nisu morali to je priča za decu. Odmah kad se pojavila vest da je Bat zabranio registraciju CZT napisao i ovde objavio da će sad Čović da kaže kako je sve namireno od američke love. Providno, ali on zna da u Srbiji deca veruju u sve što na televiziju čuju ili u tabloidima pročitaju. I ne samo deca. Da imamo prave novinare pozvali bi gospodina San Antonija (deco, šta sam pogrešio?) i saznali istinu.
(Kad je legla uplata, pitam "prvog čoveka", 25. jul 2015 14:06)

a kad je tegi rekao da vilijams zaradjuje 800k tad si slepo verovao???

Ноле

pre 8 godina

Ако је Александар Павловић одбио понуду Галатасараја од 500.000 евра питам се за колико је дошао у партизан ! Бар за 100.000 више.Ви дугујете и Кинзију и Мачвану и ко зна коме још ! Сваки следећи БАТ значи катанац ! Ћао ! Здраво !

DedaMiloje

pre 8 godina

Da li mu je Partizan dugovao, šta mislite, sad je bitno da se dug smanji, a priča da su Ameri dali 620 hiljada dolara a nisu morali to je priča za decu. Odmah kad se pojavila vest da je Bat zabranio registraciju CZT napisao i ovde objavio da će sad Čović da kaže kako je sve namireno od američke love. Providno, ali on zna da u Srbiji deca veruju u sve što na televiziju čuju ili u tabloidima pročitaju. I ne samo deca. Da imamo prave novinare pozvali bi gospodina San Antonija (deco, šta sam pogrešio?) i saznali istinu.
(Kad je legla uplata, pitam "prvog čoveka", 25. jul 2015 14:06)

a kad je tegi rekao da vilijams zaradjuje 800k tad si slepo verovao???
(cz, 25. jul 2015 16:52)

920k da budemo precizni.

Kum

pre 8 godina

Zaradio je Partizan, nije za dzabe otisao. Ko zna koliko su mu dugovali, sad mu ne duguju nista!
(zmaj bb, 25. jul 2015 13:23)

Naprotiv, oni su njemu te pare jos uvek duzni.

nyk

pre 8 godina

Ponovicu po ko zna koji put, upravo taj covek u koga se kunete i zbog koga pljujete igrace cije ste ime vikali do sada, upravo je on kriv za sve sta se dogadja! Raspitajte se kolika je njegova plata i zasto igraci rade sta rade ako su prema njima bili fer i korektni?!?!
Svako ima svoje vreme, a njegovo je proslo odavno!

SASA

pre 8 godina

A Todorvic na moru, sunca se covek..
Partizan ostaje bez igraca, ni jedan igrac nema vazeci ugovor,trener je ostao bez ugovora, dugovi do usiju, ali mora se na more(;-))..
Da mi je njihova pamet, da odmorim na koji dan..

Bley

pre 8 godina

Uvek sam i mislio da si smotan, cela fama se digla ni oko cega, jos slag na tortu pokazi se i iskoristi situaciju da pobegnes iz kluba, sto nisi ostao u hemofarmu i igrao EL sa 17? Teraju Muslija decka zbog tebe da bi ti se otvorio prostor sram te bilo, sve najgore u nastavku zelim toplo grejanje klupe

Covic LEGENDA kluba, sta reci dalje...

pre 8 godina

Ejsi Lo, Gordon, Kinzi, Bertans, Gagic, Milutinov ... Nastavice se ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!,

Kladim se da manja znas Zvezdinih igraca ovako iz glave od jednom, eee sta ti je kada se nabiju kompleksi jednom to je to...

Batko

pre 8 godina

Vi stvarno mislite sa Partizan nije zaradio nista od ovoga? Pa nisu svi demagozi kao C pa da odmah od toga prave festu... kad se neko vas igrac vrati i igra za DZ dok klub nema din, onda pricajte o casovima ljubavi...
(Zli, 25. jul 2015 16:06)

Jeste, zaradili ste jedno po' kila semenki

NEU

pre 8 godina

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more
Oh, baby don't hurt me
Don't hurt me no more

What is love
Yeah

Oh, I don't know why you're not there
I give you my love, but you don't care
So what is right and what is wrong
Gimme a sign

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more
What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more

Whoa whoa whoa, oooh oooh
Whoa whoa whoa, oooh oooh

Oh, I don't know, what can I do
What else can I say, it's up to you
I know we're one, just me and you
I can't go on

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more
What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more

Whoa whoa whoa, oooh oooh
Whoa whoa whoa, oooh oooh

What is love, oooh, oooh, oooh
What is love, oooh, oooh, oooh

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more

Don't hurt me
Don't hurt me

I want no other, no other lover
This is our life, our time
When we are together, I need you forever
Is it love

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more
What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more (oooh, oooh)

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more
What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more (oooh, oooh)

What is love?

Šta je ostalo od časova ljubavi?!

Xqt

pre 8 godina

Za sve ove sto se raspituju o casovima ljubavi, to je posebna veza izmedju voljenog kluba i navijaca, pa bude puna hala i dozivljaj kao da je evroliga i kad se igra protiv bugara, a ne kao kod vas kad izgubite sanse za prolaz nema ni 10 hiljada dusa u areni. Ocigledno da to nemate sa Fmp-om pa se ovde raspitujete. A igraci su profesionalci kojima je kosarka posao, pa je normalno da idu gde su bolji uslovi i redovna plata, tako da ovo nije nista preterano cudno...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pop, 25. jul 2015 18:08)

Videcemo koliko ce vas biti u hali sledece sezone.

bagzi

pre 8 godina

Redukovana stipendija 200000 evra. Kolika li je cela!? Stvarno se nije imalo para. Inace mislim da je osrednji centar. Svejedno puno srece i zdravlja u crveno belom.

Ноле

pre 8 godina

Ексклузива ! Никола Милутинов потписује за Оли потом као позајмљен играч долази у Звезду ! Проверено !

beli

pre 8 godina

200.000 EUR? ŠTO SE SKLAPAJU TAKVI UGOVORI A NE MOGU DA SE ISPOŠTUJU? POŠTENIJE JE DAJ MLADOM NEAFIRMISANOM 1000 EUR MESEČNO I ISPOŠTUJ !
(jeste, da!, 25. jul 2015 16:03)
ovo je redukovani ugovor,zamisli koliki je ugovor bio u startu a vamo se prica o casovima ljubavi,kikirikiju,semenkama itd.samo vi slepo slusajte gurua daleko cete dogurati a vec ste poceli da padate

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Au kako li ce nositi crveno beli dres sada? :)(JoleDjole, 25. jul 2015 13:20)

Lepo, dečko je Zvezdaš! Kao i većina igrača Igokee!

neko iz mase

pre 8 godina

@Vi stvarno mislite sa Partizan nije zaradio nista od ovoga? Pa nisu svi demagozi kao C pa da odmah od toga prave festu... kad se neko vas igrac vrati i igra za DZ dok klub nema din, onda pricajte o casovima ljubavi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zli, 25. jul 2015 16:06) # Link komentara
Da i pecaros je igrao iz ljubavi i za dz u starom klubu (za tricavih 900 000 evra i to dva puta za dve polusezone ) Ljubav je to :D

jeste, da!

pre 8 godina

200.000 EUR? ŠTO SE SKLAPAJU TAKVI UGOVORI A NE MOGU DA SE ISPOŠTUJU? POŠTENIJE JE DAJ MLADOM NEAFIRMISANOM 1000 EUR MESEČNO I ISPOŠTUJ !

Bojan

pre 8 godina

Tesko mi je kao pravom navijacu Partizana zbog svega sto se desava sa klubom. Pogotovo sa klubom koji kroz svoju istoriju od pocetka 80-tih ima nebrojeno vrhunskih igraca i reprezentativaca. Imena svima poznata. Sa druge strane, razumem i trenutnu radost navijaca Zvezde zbog naseg propadanja. Razlozi svima poznati. Tuzno je sta se desavasa nama i Zvezdom u fudbalu. Ja iskreno nikada ne bih voleo da se ugasite u bilo kom sportu. Pobeda nad Zvezdom ne moze da se meri ni sa jednom drugom. Isto vazi i za poraz. Srecno Nikola, zelim ti puno uspeha u klupskoj i nadam se reprezentativnoj karijeri.

nikola1992

pre 8 godina

Pa kako bre grobari sada da menjate nesto, sada kada krece ono najbolje. Pali se masina, dolazi plej, vraca se kinzi, polako dolazi i april, dolazi lovernj na 4. utakmicu, pa tek krece labudova pesma kod vas. Nemoj nista da menjate, lepo je i ovako.

Mikser

pre 8 godina

Kao što sam već jednom i napisao, živi nismo od pretnji o 20 godina panterske dominacije u najavi. Njihove dominacije obično traju godinu dana, a posle toga potop, odnošenje koševa, 16 miliona duga, fuzija i davanje imena na korišćenje i tako dalje...

Nista od nove slike

pre 8 godina

Jesi ispao papak zbog raskida ugovora sa klubom ali srećno u daljoj karijeri i svaka čast na poštovanju i nisi prešao u FMP.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Optimista, 25. jul 2015 13:26)

FMP??? Hahahahahahaha...

NeLe

pre 8 godina

Sram te bilo Nikola! Nezahvalnice!!! Partizan u nikad goroj situaciji nije bio u svojoj dugoj istoriji,a ti ako vec nisi zeleo da ostanes,mogao si bar obestecenjem da doprineses da se bar malo izdignemo iznad ove teske krize...

putuj

pre 8 godina

Ne verujem koliko su komsije srecne i koliko provociraju ovde.. To je samo dokaz da im 13 godina vladavine i 3 fajnal fora zauzima posebno mesto u srcu..

stari Grobar

pre 8 godina

Dule je sad u velikoj dilemi, iako je upravo on svojim potezima kumovao stanju u klubu: proglasiti Nidzu za izdajnika ili krenuti njegovim stopama. Ma dajte prinudnu upravu, dosta je bilo.

Pfc

pre 8 godina

I da je zavrsio u Zvezdi mi ne treba da se ljutimo na momka, budimo iskreni, zivimo u siromasnoj zemlji, on hoce da zaradjuje i da stvara karijeru paralelno, mi to nismo mogli da mu pruzimo i nema ljutnje.
Da li bi neko od nas radio u bilo kojoj firmi a da ne prima platu nego samo da "uci zanat"? I sami znate odgovor.
Srecno Nidzo, sve najbolje ti zelim i da uspes!
A nas Partizan ce morati da potrazi krivca i svoju gresku kako mu se ne bi greske ponavljale jer ovako samo pravimo prozivod koji ne naplacujemo sto se sitem "iz supljeg u prazno".

Kako drugacije

pre 8 godina

Pogresno! Srecni jesmo jer smo docekali da vam vratimo sva ona vredjana i provokacije koje smo trpili 10god.E sad brajo i ti i ostali se spremite za 20god. naseg likovanja i smijanja! Da da dobro si procitao 20god.
(Borky, 25. jul 2015 15:27)

Mislis kao u vaterpolu... :)

pan

pre 8 godina

1. Milutinov ima talenta, ali je daleko od visokog kvaliteta trenutno.
2. U Partizanu je dosta napredovao ove sezone, ali ima još mnogo da radi na tehnici, šutu i sl.
3. Sa svim ti manama da je ostao bio bi okosnica Partizana ove godine.
4. Bez obzira na dug, morao je da pokaže više poštovanja prema klubu, jer su zbog njega šutnuti i Bešović i Musli, a i Gagić pomeren na četvorku. Nije bio ni punoletan kada je Dule njega stavio ispred Muslija i Bešovića i to je morao da ceni.
5. Ako se znalo da je on najkrupnija riba u ovom prelaznom roku i da se dug može koristiti da bi otišao za džabe, što nije uprava pozajmila klubu novac koji nu se dugovao, pa da mu se to isplati i da se sad sa mnogo jačih pozicija uđe u pregovore oko obeštećenja, a kad ono stigne, pozajmica se vrati.
6. Za Partizan je više šteta za pare, jer će njegov kvalitet uvek moći da se nadoknadi nekim prosečnim Amerom za malo veću platu.

NS BOY

pre 8 godina

Ni najmanje mi nije vazno, da li nasi igraci odlaze u inostranstvo iz Vojvodine, Crvene Zvezde, Partizana, Hemofarma koji se cini se sada drugacije zove. Vazno mi je da se ti igraci sto je moguce bolje razviju u inostranstv i prikazu svoje najbolje partije u selekciji. Ne navijam za Zvezdu, a ni za Partizan, Vojvodinu takodje. Miran sam, udaljen od povrsnih podbadanja uzivajci u uspesima nase slelekcije, sto je prelepo znajte.

iznogud

pre 8 godina

Pita neki mali zasto je Bobi otisao iz Zvezde...pa deckic, otisao je u NBA da ostvari san svakog kosarkasa da igra sa vanzemaljcima i dotakne zvezde. Svako dobro, pozdrav!

zzzz

pre 8 godina

ides tamo dje je bolje,a bogami i dje platu primas,prosto ko pasulj..grobar sam i zelim novu upravu u klubu bez duleta danilovica i todorica,hvala na svemu al vreme je za nove klince...

lol

pre 8 godina

Jesi ispao papak zbog raskida ugovora sa klubom ali srećno u daljoj karijeri i svaka čast na poštovanju i nisi prešao u FMP.
(Optimista, 25. jul 2015 13:26)

Zasto bi ti smetalo da igrac predje u FMP? Mozda bog vecnog rivaliteta dva kluba? Vise ni sami ne znate sa kim se svadjate.

I o vo će proći

pre 8 godina

Zanimljivo da niko ne kaže kako je Milutin ispalio Prvog Čoveka, koji mu je uputio zvaničan poziv da dođe u "njegov" klub na tri adrese i pet naziva za četiri godine.

Totti

pre 8 godina

Za kim kukate? Ubaci 10 poena, uz procenat suta 40%, izgubi 3-4 lopte. Milutinov je kalibar Koste Perovica, isti pokreti, tehnika, eksplozivnost(koja ne postoji). Nema masu, nije u stanju da cuva masivnijeg centra. Djumic ce biti bolji igrac od njega. ZAPAMTITE!
Odlazak Macvana je veliki gubitak i Gagija naravno, Milutinovu sve najbolje i ne vracaj se vise.

nz

pre 8 godina

(Borky, 25. jul 2015 15:27)

Sve je bilo zasluženo a i ono što će vam doći uskoro će takođe biti, 20 godina možeš samo da sanjaš. A Milutnov...pa čim je dobro prošao na draftu bilo je očekivano da će otići, to mu je bio vetar u leđa.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Vec do ponedeljka nova vest...Milutinov pozajmljen Zvezdi...ovo je cisto trik zbog navijaca...Milutinov je pre 2 meseca znao gde ce! (boki, 25. jul 2015 13:16)

Glupo je vise i komentarisati vase paranoje i gluposti.

dragavej

pre 8 godina

očekivano..nije mi jasno kako Todorić u vreme najveće krize lagano ide na more i boli ga uvo za sve????Dule treba da oformi novi stručni štab i krenemo od nule pa polako...

Krco Shemsin idol zauvek

pre 8 godina

Sa jedne strane podrzavam sto ide jer ako uprava Partizana ne ume da pravi pare i da placa igrace onda ne treba ni da postoji kao uprava - a sa druge strane mislim da je smesan kao igrac i da je prica o San Antoniju i njemu prica o naucnoj fantastici jer ce on i u Olimpijakosu dokazati da pojma nema i da je decko promasio sport !! O njemu se pise danima kao da je Howard a covek blage veze sa ozbiljnom kosarkom nema !

Mane

pre 8 godina

Част Душку и Даниловићу али време је за нове људе у управи и за тренера.
Време брзо иде а они стоје!
Тренер Милојевић или Ђокић
Директор ????

Mafijaška pudlica prezidente

pre 8 godina

I tako danas i zvanicno vidimo koliku je stipendiju primao Milutinov a svi su se ovde smejali kad sam iznosio cifre e pa smejte se i dalje!
Pavlovic 600 000e pola isplaceno pola oprostio
-Macvan 100 000 dobio cim je dosao prosle sezone ostalo na reprogram
-Kinzi i dalje oko 200 000e
-Katic 118 000e
-Miljenovic 56 000e
-Milosavljevic oprostio 90 000e
Dug za porez oko 4 500 000 e
Ukupan dug oko 8 500 000-9 000 000e

Prijatno i svako dobro
(samrok sila SLUsamrok, 25. jul 2015 17:45) Mukice mala,pa ponovo Partizan ima manje duga nego tvoj Ivo Lola...

navijac

pre 8 godina

Neko je Lovernj, a neko Milutinov. Nadam se samo da nece biti ono 'sve se vraca, sve se placa' kao sto je bilo sa Bertansom koji nas je ispalio na isti nacin.

Her

pre 8 godina

Sa jedne strane podrzavam sto ide jer ako uprava Partizana ne ume da pravi pare i da placa igrace onda ne treba ni da postoji kao uprava - a sa druge strane mislim da je smesan kao igrac i da je prica o San Antoniju i njemu prica o naucnoj fantastici jer ce on i u Olimpijakosu dokazati da pojma nema i da je decko promasio sport !! O njemu se pise danima kao da je Howard a covek blage veze sa ozbiljnom kosarkom nema !
(Krco Shemsin idol zauvek, 25. jul 2015 14:12)
Sta nalupa sve covjece i osta ziv?

kako god...

pre 8 godina

hvala ti za sve, sve najbolje ti zelim!a vi sto pisete kako je izdao partizan veze sa zivotom nemate decko je izabrao da se razvija a ne da sedi u ovoj propaloj zemlji

xy

pre 8 godina

Sretno,Nikola,u novom klubu i da za jedno 3-4 godine budes prvi centar reprezentacije.Vujosevic i kompanija ce unistiti Partizan ukoliko im se ne stane na put.Ovo vise nije slucajnost i sve vise sam siguran da se radi o nameri.Ja bi rekao da je ovo sa menadzerima samo patka za debile koji "magu" slepo veruju a da su se oni medjusobno dogovorili koliko novaca od prodaje Milutinova ide svakom od njih.Vujosevic je ZVEZDAS i ne voli Partizan!Zato on mora da ode i da na njegovo mesto dodje Dzikic.Jos jednom sretno Nikola i da postanes igracina!

crno-belo srce

pre 8 godina

Pustite vi Milutinova sto je otisao....Partizan I onako ne igra u Evropi...Zasto je vama Bobi otisao, vi igrate Evro ligu....Svima su pare vaznije od ljubavi ...Samo mi je strasna ova mrznja navijaca ...Ima li toga svuda u svetu,nek mi neko odgovori?!

Kad je legla uplata, pitam "prvog čoveka"

pre 8 godina

Da li mu je Partizan dugovao, šta mislite, sad je bitno da se dug smanji, a priča da su Ameri dali 620 hiljada dolara a nisu morali to je priča za decu. Odmah kad se pojavila vest da je Bat zabranio registraciju CZT napisao i ovde objavio da će sad Čović da kaže kako je sve namireno od američke love. Providno, ali on zna da u Srbiji deca veruju u sve što na televiziju čuju ili u tabloidima pročitaju. I ne samo deca. Da imamo prave novinare pozvali bi gospodina San Antonija (deco, šta sam pogrešio?) i saznali istinu.

igor ns

pre 8 godina

Potpuno mi se svidja rasplet. Nema love za "najvece od najvecih" a I nije dosao kod nas, jer ga ne smatram nekim igracom. Mozda ce on to postati Ali uz nekog boljeg I iskusnijeg central. Putuj igumane....

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

(cz, 25. jul 2015 16:52)

Nije rekao Tegi,vec Grbovic,a onda je Dragan Jakovljevic to potvrdio kod Andjusa i usput rekao da je njegovom velikom prijatelju Pesicu Vilijams nudjen za 950.000 dolara,na sta se Jakovljevic nadovezao i rekao,ne znam,mozda je dosao u Crvenu zvezdu za desetak hiljada manje,ali to je ta cena.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Ne zelim vise na konferencijama za stampu da slusam od DV kako nema para. Privatizacija odmah.
(Partizan uber alles, 25. jul 2015 13:54)

Idi kod Covica pa biraj za koji ces od pet klubova da navijas.

Milan

pre 8 godina

To je kao da Stojakovic predje iz zvezde u PAOK ?
A da Stojakovic i jeste preso iz zvezde u PAOK
Pametnom dosta B... ostaju B....
SRECNO MAJSTORE NAJBOLJI SI !!!

woof woof

pre 8 godina

"Lepo mu stoji crveno - bela boja.
Lepse nego prethodna.
(Dragan Banjaluka, 25. jul 2015 16:21)"

U engleskom jeziku postoji izreka: "There's no accounting for taste."

Alex

pre 8 godina

Hvala ti Nikola na svemu. Sretan ti nastavak karijere ma gde otisao. Vec si pokazao koliko si velik. Naravno, vidimo se u reprezentaciji, a na kraju karijere, mozda godina ili dve u Partizanu ponovo. Sretno.

grdan

pre 8 godina

Jos jedna u nizu prevara. Oly daje najvise ali nije "prijateljski" klub. I za to je kuhinja spremna- fiktivna svadja, raskid, igrac dobije vise para jer nema obestecenja, taj visak para igrac donira osobama iz kluba za "ljubav", naravno bez evidencije. Pojela maca... Godinama to rade. Kako bi inace klub koji je u blokadi mogao da bira sta ce da placa od priliva novca ? E onda se moze i na more.

ZeKa

pre 8 godina

Sad ce da vidi kakav je igrac, ima da tresne o zemlju mnogo brze nego sto je poleteo. Pa da smo imali bilo koga na poziciji 5 sem njega i Djumica, ne bi Zvezda videla trofej ni ove godine. Ne moze da igra protiv prosecnog centra kao sto je Cirbes. Ti ces u NBA kad Srbi odu na mesec, a zavrsices karijeru kao tvoj klupski, Darko Milicic. Zivi bili pa videli.

ja

pre 8 godina

Partizan ga je trpeo, bacao u vatru, iako nije davao nikakav doprinos. Sad kad je Dule konacno stvorio igraca od njega, on mu ovako vraca. Mogu da se usudim da kazem, da je nula od covek, gladan na pare, a Duletova je velika greska, sto tu osobinu nije prepoznao ranije, kao i kod slucaja Bertans. Malo je gospoda kakvi su LOVERNJ, MACVAN i TEPIC.

Dullo ostani

pre 8 godina

IZDAJNIK! Umesto da se zahvali Partizanu ,da im omoguci zaradu on raskida ugovor! (Drogba, 25. jul 2015 13:15)

Da su pare do sada isle Partizanu, ne bi dosao u ovu poziciju, razmisli malo. Samo ga vi i dalje docekujte kao Homeinija, vaseg kralja Dula sto nas provocira na svakoj konferenciji.

Pop

pre 8 godina

Za sve ove sto se raspituju o casovima ljubavi, to je posebna veza izmedju voljenog kluba i navijaca, pa bude puna hala i dozivljaj kao da je evroliga i kad se igra protiv bugara, a ne kao kod vas kad izgubite sanse za prolaz nema ni 10 hiljada dusa u areni. Ocigledno da to nemate sa Fmp-om pa se ovde raspitujete. A igraci su profesionalci kojima je kosarka posao, pa je normalno da idu gde su bolji uslovi i redovna plata, tako da ovo nije nista preterano cudno...

Zikica

pre 8 godina

Pa gde u grcku ima da podizes pare sa bankomata do kraja zivota... a ovi sto se zanose da uprava nije uzela ove pare za obestecenje malo morgen... uzeli su oni te pare ALI na privatni racun... tj. pare su sa racuna koji su u blokadi preusmereni na neke privatne racune... ne brinite se za upravu ona je u ime kluba donela sporazumnu odluku da odustaje od obestecenja a sa druge strane ce Milutinov i njegov manager taj novac da uplate na prilozene racune... tako je radio i JSD FK Partizan a praksa se da primeniti i na JSD KK Partizan...

Dullo ostani

pre 8 godina

Mukice mala,pa ponovo Partizan ima manje duga nego tvoj Ivo Lola... (Mafijaška pudlica prezidente, 25. jul 2015 18:37)

Nisi pratio mucenice veliki, svi dugovi su vraceni

Zli

pre 8 godina

Vi stvarno mislite sa Partizan nije zaradio nista od ovoga? Pa nisu svi demagozi kao C pa da odmah od toga prave festu... kad se neko vas igrac vrati i igra za DZ dok klub nema din, onda pricajte o casovima ljubavi...

Podsetnik

pre 8 godina

Kao što sam već jednom i napisao, živi nismo od pretnji o 20 godina panterske dominacije u najavi. Njihove dominacije obično traju godinu dana, a posle toga potop, odnošenje koševa, 16 miliona duga, fuzija i davanje imena na korišćenje i tako dalje...
(Mikser, 25. jul 2015 16:39) # Link komentara
A kad se ono beše palila mašina zvana motokultivator i kad se dele pehari,u Aprilu,Maju,Junu?Koliko ih osvojiste ove sezone,pošto ste znali unapred gde će završiti?!Dominacija je krenula i teško da će se u dogledno vreme završiti a kod vas je krenuo potop.Ko zna koji je već igrač zbrisao na sličan način i koliko dugujete.Verovatno sledi katanac i beton liga.

Mikser

pre 8 godina

Pozdrav za Slobinatora i njegovo poznavanje istorije Partizana i naše košarke. Ako pominje već te 4 titule u SFRJ ne znam zašto zaboravlja da kaže da i njegov klub od 1955-e do danas isto ima 4, možda 5 titula. To je za 60 godina. A poznato je i kakva se vrhunska košarka igrala od 1945- do 1955-e kada je vladao njegov klub. Jedino je sve manje živih svedoka tog vremena. Nije pomenuo ni činjenicu da je i naša reprezentativna košarka počela da osvaja medalje od 70-ih godina, gle čuda baš kad je i Partizan počeo da osvaja titule. Kića, Praja, pa Divac, Djordjević, Danilović, Rebrača... U to vreme osvajanja zlatnih medalja igrači njegovog kluba su vodjeni na prvenstva da bodre saigrače a ne da igraju, čisto da bude i jedan reprezentativac iz Zvezde. Zna to dobro i Slobinator samo se pravi lud. O sunovratu od 2003-e se može puno toga reći ali kriviti Vujoševića za to je smešno. Ali dobro, razumem, hoće i oni malo da budu bitni, dodje to vreme tako svakih 20 godina kad oni izmile iz svojih rupa i drže lekcije pa ih opet nema 20 godina i tako. Zato uživajte u FMP-ovim titulama kao da su vaše, komentarišite sad jer uskoro ćete opet u rupe.

unabel

pre 8 godina

(partizan jagodina za interpol, 25. jul 2015 22:09)
Pa vama su igraci skidali koseve radi dugova,a sada pricas kako ste nesto.A da ne pricam o Jorovicu i amerikancima koji su se smenjivali po 5 u jednoj sezoni(jedni su bezali,a drugi dolazili na njihovo mesto).

zraka

pre 8 godina

partizan je zasluzio da mu se ovo desi ali nikola nije imao moralno pravo da uradi tako nesto jer je sulo ave uradio sa ga napravi igracem

Serbianwonder13

pre 8 godina

Na Eurohoops web sajtu (mislim da je inace grcki) pise da je Oly platio obestecenje Partizanu za Milutinova.
Eto samo da prenesem

Bley

pre 8 godina

Uvek sam i mislio da si smotan, cela fama se digla ni oko cega, jos slag na tortu pokazi se i iskoristi situaciju da pobegnes iz kluba, sto nisi ostao u hemofarmu i igrao EL sa 17? Teraju Muslija decka zbog tebe da bi ti se otvorio prostor sram te bilo, sve najgore u nastavku zelim toplo grejanje klupe

NeLe

pre 8 godina

Sram te bilo Nikola! Nezahvalnice!!! Partizan u nikad goroj situaciji nije bio u svojoj dugoj istoriji,a ti ako vec nisi zeleo da ostanes,mogao si bar obestecenjem da doprineses da se bar malo izdignemo iznad ove teske krize...

putuj

pre 8 godina

Ne verujem koliko su komsije srecne i koliko provociraju ovde.. To je samo dokaz da im 13 godina vladavine i 3 fajnal fora zauzima posebno mesto u srcu..

Mikser

pre 8 godina

Kao što sam već jednom i napisao, živi nismo od pretnji o 20 godina panterske dominacije u najavi. Njihove dominacije obično traju godinu dana, a posle toga potop, odnošenje koševa, 16 miliona duga, fuzija i davanje imena na korišćenje i tako dalje...

Covic LEGENDA kluba, sta reci dalje...

pre 8 godina

Ejsi Lo, Gordon, Kinzi, Bertans, Gagic, Milutinov ... Nastavice se ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!,

Kladim se da manja znas Zvezdinih igraca ovako iz glave od jednom, eee sta ti je kada se nabiju kompleksi jednom to je to...

Novosadjanin.

pre 8 godina

Neko je Bobi, neko je Nikola Milutinov. Malo mi je zao Partizana i njegovih navijaca. Tuzno je to kada ti jedino zadovoljstvo predstavlja UPPR i proces istog ;) Bez obestecenja...Jedini igrac koji je mogao da donese kakvu takvu sumu za Dulovu godisnju platu.

I o vo će proći

pre 8 godina

Zanimljivo da niko ne kaže kako je Milutin ispalio Prvog Čoveka, koji mu je uputio zvaničan poziv da dođe u "njegov" klub na tri adrese i pet naziva za četiri godine.

Kad je legla uplata, pitam "prvog čoveka"

pre 8 godina

Da li mu je Partizan dugovao, šta mislite, sad je bitno da se dug smanji, a priča da su Ameri dali 620 hiljada dolara a nisu morali to je priča za decu. Odmah kad se pojavila vest da je Bat zabranio registraciju CZT napisao i ovde objavio da će sad Čović da kaže kako je sve namireno od američke love. Providno, ali on zna da u Srbiji deca veruju u sve što na televiziju čuju ili u tabloidima pročitaju. I ne samo deca. Da imamo prave novinare pozvali bi gospodina San Antonija (deco, šta sam pogrešio?) i saznali istinu.

Mafijaška pudlica prezidente

pre 8 godina

I tako danas i zvanicno vidimo koliku je stipendiju primao Milutinov a svi su se ovde smejali kad sam iznosio cifre e pa smejte se i dalje!
Pavlovic 600 000e pola isplaceno pola oprostio
-Macvan 100 000 dobio cim je dosao prosle sezone ostalo na reprogram
-Kinzi i dalje oko 200 000e
-Katic 118 000e
-Miljenovic 56 000e
-Milosavljevic oprostio 90 000e
Dug za porez oko 4 500 000 e
Ukupan dug oko 8 500 000-9 000 000e

Prijatno i svako dobro
(samrok sila SLUsamrok, 25. jul 2015 17:45) Mukice mala,pa ponovo Partizan ima manje duga nego tvoj Ivo Lola...

partizan jagodina za interpol

pre 8 godina

Marjanović ide u San Antonio i na svoju ruku stavlja klauzulu u ugovor da plate Zvezdi 650.000$ iako nisu imali obavezu a neko (Milutinov, Gagić, Bertans, Vesterman, Pavlović, Mačvan, Lovernj, L. Bogdanović...) beže čim dobiju priliku. Ali to je razlika između kluba koji su stvorili Bora Stanković, profesor Aca Nikolić i Ranko Žeravica i kluba koji je stvorio SPS a nastavili Dodik i Tadić. Konačno je srušen taj politički projekat i produkt devedesetih a srpska košarka se vraća svom izvornom klubu od koga je sve i počelo. Samo još da se to desi i u fudbalu pa da kažemo da je konačno pobedila pravda. Grobarima sve stoji pred očima kako im se sve zasnivalo na državnim milionima i kako sad sve pada kad dobijaju samo malo više od Zvezde ali opet neće otvoriti oči jer je Dulo odavno zabranio da misle svojim glavama. Što se mene tiče samo neka nastave da žive u iluziji a mi ćemo se već snaći među evropskom elitom. Grobari čeka vas nova promena imena i ultimativna karma!

ZeKa

pre 8 godina

Sad ce da vidi kakav je igrac, ima da tresne o zemlju mnogo brze nego sto je poleteo. Pa da smo imali bilo koga na poziciji 5 sem njega i Djumica, ne bi Zvezda videla trofej ni ove godine. Ne moze da igra protiv prosecnog centra kao sto je Cirbes. Ti ces u NBA kad Srbi odu na mesec, a zavrsices karijeru kao tvoj klupski, Darko Milicic. Zivi bili pa videli.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Ne zelim vise na konferencijama za stampu da slusam od DV kako nema para. Privatizacija odmah.
(Partizan uber alles, 25. jul 2015 13:54)

Idi kod Covica pa biraj za koji ces od pet klubova da navijas.

Zli

pre 8 godina

Vi stvarno mislite sa Partizan nije zaradio nista od ovoga? Pa nisu svi demagozi kao C pa da odmah od toga prave festu... kad se neko vas igrac vrati i igra za DZ dok klub nema din, onda pricajte o casovima ljubavi...

ja

pre 8 godina

Partizan ga je trpeo, bacao u vatru, iako nije davao nikakav doprinos. Sad kad je Dule konacno stvorio igraca od njega, on mu ovako vraca. Mogu da se usudim da kazem, da je nula od covek, gladan na pare, a Duletova je velika greska, sto tu osobinu nije prepoznao ranije, kao i kod slucaja Bertans. Malo je gospoda kakvi su LOVERNJ, MACVAN i TEPIC.

Kako drugacije

pre 8 godina

Pogresno! Srecni jesmo jer smo docekali da vam vratimo sva ona vredjana i provokacije koje smo trpili 10god.E sad brajo i ti i ostali se spremite za 20god. naseg likovanja i smijanja! Da da dobro si procitao 20god.
(Borky, 25. jul 2015 15:27)

Mislis kao u vaterpolu... :)

Milan

pre 8 godina

To je kao da Stojakovic predje iz zvezde u PAOK ?
A da Stojakovic i jeste preso iz zvezde u PAOK
Pametnom dosta B... ostaju B....
SRECNO MAJSTORE NAJBOLJI SI !!!

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

(cz, 25. jul 2015 16:52)

Nije rekao Tegi,vec Grbovic,a onda je Dragan Jakovljevic to potvrdio kod Andjusa i usput rekao da je njegovom velikom prijatelju Pesicu Vilijams nudjen za 950.000 dolara,na sta se Jakovljevic nadovezao i rekao,ne znam,mozda je dosao u Crvenu zvezdu za desetak hiljada manje,ali to je ta cena.

slobinator

pre 8 godina

kakva vasa istorija? u sfrj ste uzeli 4 titule I to tri zahvaljujući kići I praji I jednu zahvaljujući saletu I divcu I zvezdi zato što je te 1987 izbacila cibonu u polufinalu.to je sve što je vredelo kod vas u ovih 70 godina.ne računate valjda ovaj mulj u poslednjih 15 godina za koje vreme ste dali dva I po igrača za reprenzetaciju.sunovrat srpske košarke je krenuo 2003 kada je na mesto selektora došao vaš veliki mag.

Pop

pre 8 godina

Za sve ove sto se raspituju o casovima ljubavi, to je posebna veza izmedju voljenog kluba i navijaca, pa bude puna hala i dozivljaj kao da je evroliga i kad se igra protiv bugara, a ne kao kod vas kad izgubite sanse za prolaz nema ni 10 hiljada dusa u areni. Ocigledno da to nemate sa Fmp-om pa se ovde raspitujete. A igraci su profesionalci kojima je kosarka posao, pa je normalno da idu gde su bolji uslovi i redovna plata, tako da ovo nije nista preterano cudno...

NEU

pre 8 godina

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more
Oh, baby don't hurt me
Don't hurt me no more

What is love
Yeah

Oh, I don't know why you're not there
I give you my love, but you don't care
So what is right and what is wrong
Gimme a sign

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more
What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more

Whoa whoa whoa, oooh oooh
Whoa whoa whoa, oooh oooh

Oh, I don't know, what can I do
What else can I say, it's up to you
I know we're one, just me and you
I can't go on

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more
What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more

Whoa whoa whoa, oooh oooh
Whoa whoa whoa, oooh oooh

What is love, oooh, oooh, oooh
What is love, oooh, oooh, oooh

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more

Don't hurt me
Don't hurt me

I want no other, no other lover
This is our life, our time
When we are together, I need you forever
Is it love

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more
What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more (oooh, oooh)

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more
What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more (oooh, oooh)

What is love?

Šta je ostalo od časova ljubavi?!

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Vec do ponedeljka nova vest...Milutinov pozajmljen Zvezdi...ovo je cisto trik zbog navijaca...Milutinov je pre 2 meseca znao gde ce! (boki, 25. jul 2015 13:16)

Glupo je vise i komentarisati vase paranoje i gluposti.

Dullo ostani

pre 8 godina

Nesto MORA da se MENJA...ovo ne vodi nikuda.... Hvala i Danilovicu i Todoricu a i Duletu...VREME JE... (GROBAR, 25. jul 2015 13:16)

NE SAD, NIKAKO, dolazi plej, pali se masina, casovi ljubavi, akademija nastavlja rad...

crno-belo srce

pre 8 godina

Pustite vi Milutinova sto je otisao....Partizan I onako ne igra u Evropi...Zasto je vama Bobi otisao, vi igrate Evro ligu....Svima su pare vaznije od ljubavi ...Samo mi je strasna ova mrznja navijaca ...Ima li toga svuda u svetu,nek mi neko odgovori?!

DedaMiloje

pre 8 godina

Partizan ga je trpeo, bacao u vatru, iako nije davao nikakav doprinos. Sad kad je Dule konacno stvorio igraca od njega, on mu ovako vraca. Mogu da se usudim da kazem, da je nula od covek, gladan na pare, a Duletova je velika greska, sto tu osobinu nije prepoznao ranije, kao i kod slucaja Bertans. Malo je gospoda kakvi su LOVERNJ, MACVAN i TEPIC.
(ja, 25. jul 2015 14:56)

A gospodin pecaroš Pavlović? Njega nešto brzo i tiho zaboraviste?

Her

pre 8 godina

Sa jedne strane podrzavam sto ide jer ako uprava Partizana ne ume da pravi pare i da placa igrace onda ne treba ni da postoji kao uprava - a sa druge strane mislim da je smesan kao igrac i da je prica o San Antoniju i njemu prica o naucnoj fantastici jer ce on i u Olimpijakosu dokazati da pojma nema i da je decko promasio sport !! O njemu se pise danima kao da je Howard a covek blage veze sa ozbiljnom kosarkom nema !
(Krco Shemsin idol zauvek, 25. jul 2015 14:12)
Sta nalupa sve covjece i osta ziv?

samrok sila SLUsamrok

pre 8 godina

I tako danas i zvanicno vidimo koliku je stipendiju primao Milutinov a svi su se ovde smejali kad sam iznosio cifre e pa smejte se i dalje!
Pavlovic 600 000e pola isplaceno pola oprostio
-Macvan 100 000 dobio cim je dosao prosle sezone ostalo na reprogram
-Kinzi i dalje oko 200 000e
-Katic 118 000e
-Miljenovic 56 000e
-Milosavljevic oprostio 90 000e
Dug za porez oko 4 500 000 e
Ukupan dug oko 8 500 000-9 000 000e

Prijatno i svako dobro

Ноле

pre 8 godina

Ако је Александар Павловић одбио понуду Галатасараја од 500.000 евра питам се за колико је дошао у партизан ! Бар за 100.000 више.Ви дугујете и Кинзију и Мачвану и ко зна коме још ! Сваки следећи БАТ значи катанац ! Ћао ! Здраво !

woof woof

pre 8 godina

"Lepo mu stoji crveno - bela boja.
Lepse nego prethodna.
(Dragan Banjaluka, 25. jul 2015 16:21)"

U engleskom jeziku postoji izreka: "There's no accounting for taste."

xy

pre 8 godina

Sretno,Nikola,u novom klubu i da za jedno 3-4 godine budes prvi centar reprezentacije.Vujosevic i kompanija ce unistiti Partizan ukoliko im se ne stane na put.Ovo vise nije slucajnost i sve vise sam siguran da se radi o nameri.Ja bi rekao da je ovo sa menadzerima samo patka za debile koji "magu" slepo veruju a da su se oni medjusobno dogovorili koliko novaca od prodaje Milutinova ide svakom od njih.Vujosevic je ZVEZDAS i ne voli Partizan!Zato on mora da ode i da na njegovo mesto dodje Dzikic.Jos jednom sretno Nikola i da postanes igracina!

dragavej

pre 8 godina

očekivano..nije mi jasno kako Todorić u vreme najveće krize lagano ide na more i boli ga uvo za sve????Dule treba da oformi novi stručni štab i krenemo od nule pa polako...

Borky

pre 8 godina

Ne verujem koliko su komsije srecne i koliko provociraju ovde.. To je samo dokaz da im 13 godina vladavine i 3 fajnal fora zauzima posebno mesto u srcu..
(putuj, 25. jul 2015 14:23)

Pogresno! Srecni jesmo jer smo docekali da vam vratimo sva ona vredjana i provokacije koje smo trpili 10god.E sad brajo i ti i ostali se spremite za 20god. naseg likovanja i smijanja! Da da dobro si procitao 20god.

pan

pre 8 godina

1. Milutinov ima talenta, ali je daleko od visokog kvaliteta trenutno.
2. U Partizanu je dosta napredovao ove sezone, ali ima još mnogo da radi na tehnici, šutu i sl.
3. Sa svim ti manama da je ostao bio bi okosnica Partizana ove godine.
4. Bez obzira na dug, morao je da pokaže više poštovanja prema klubu, jer su zbog njega šutnuti i Bešović i Musli, a i Gagić pomeren na četvorku. Nije bio ni punoletan kada je Dule njega stavio ispred Muslija i Bešovića i to je morao da ceni.
5. Ako se znalo da je on najkrupnija riba u ovom prelaznom roku i da se dug može koristiti da bi otišao za džabe, što nije uprava pozajmila klubu novac koji nu se dugovao, pa da mu se to isplati i da se sad sa mnogo jačih pozicija uđe u pregovore oko obeštećenja, a kad ono stigne, pozajmica se vrati.
6. Za Partizan je više šteta za pare, jer će njegov kvalitet uvek moći da se nadoknadi nekim prosečnim Amerom za malo veću platu.

Krco Shemsin idol zauvek

pre 8 godina

Sa jedne strane podrzavam sto ide jer ako uprava Partizana ne ume da pravi pare i da placa igrace onda ne treba ni da postoji kao uprava - a sa druge strane mislim da je smesan kao igrac i da je prica o San Antoniju i njemu prica o naucnoj fantastici jer ce on i u Olimpijakosu dokazati da pojma nema i da je decko promasio sport !! O njemu se pise danima kao da je Howard a covek blage veze sa ozbiljnom kosarkom nema !

Totti

pre 8 godina

Za kim kukate? Ubaci 10 poena, uz procenat suta 40%, izgubi 3-4 lopte. Milutinov je kalibar Koste Perovica, isti pokreti, tehnika, eksplozivnost(koja ne postoji). Nema masu, nije u stanju da cuva masivnijeg centra. Djumic ce biti bolji igrac od njega. ZAPAMTITE!
Odlazak Macvana je veliki gubitak i Gagija naravno, Milutinovu sve najbolje i ne vracaj se vise.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Dug partizana u ovom momentu prelazi 8 miliona eura od toga se Vujosevicu duguje 1.4 miliona sa sve bonusima, zaboravite pricu Danilovica o 4 mil. duga lagao je ... Inace Milutinov potrazuje 187.000 a Musli jos uvek nije isplacen s tim da se i Macvanu duguje dosta novca kao i Muricu ...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Kako ih je zavrnuo Milutinov a sve vreme po sajtovima ga velicali a sad ga pljuju grobari, sad ce verovatno da pisu peticiju da ga ne gledaju u reprezentaciji a do juce pricali kako mora biti mesta za njega medju 12 na EP , cirkus ...

DedaMiloje

pre 8 godina

E bre niste uzeli ni dinar za Milutinova??? Čoveče pa dal ste vi normalni??? Vi jednostavno niste smeli da ovakav rasplet dopustite, pa šta ste vi radili kada je očigledno bilo da Milutinova nećete zadržati? Veliko poštovanje prema Milutinovu što nije prešao u Zvezdu, inače imao je prilično dobru ponudu.

toni bler,moj dobar drugar

pre 8 godina

sad ce po starom grobarskkm fazonu da krene pljuvanje po ovom decku...po njima,svako ko i pomisli da dobije kintu koju je zaradio je izdajnik..osim Dukljanina naravno,njemu ce lova morati da se isplati...ne znam sta ce biti sa samoprozvanom institucijom ali ne mirise na dobro..mada i nije mi vas zao nesto...

cz

pre 8 godina

Da li mu je Partizan dugovao, šta mislite, sad je bitno da se dug smanji, a priča da su Ameri dali 620 hiljada dolara a nisu morali to je priča za decu. Odmah kad se pojavila vest da je Bat zabranio registraciju CZT napisao i ovde objavio da će sad Čović da kaže kako je sve namireno od američke love. Providno, ali on zna da u Srbiji deca veruju u sve što na televiziju čuju ili u tabloidima pročitaju. I ne samo deca. Da imamo prave novinare pozvali bi gospodina San Antonija (deco, šta sam pogrešio?) i saznali istinu.
(Kad je legla uplata, pitam "prvog čoveka", 25. jul 2015 14:06)

a kad je tegi rekao da vilijams zaradjuje 800k tad si slepo verovao???

Azer

pre 8 godina

Posto vidim da se komsije bave i Bobijem i njegovim parama ovde, Boban je sam trazio od Sparsa da se stavi klauzula u njegov da Zvezda dobije te pare. Sve mozete da proveritr na forumu Sparsa. Pa vi posle pricate o nekim kompleksima ovo ono.

nz

pre 8 godina

(Borky, 25. jul 2015 15:27)

Sve je bilo zasluženo a i ono što će vam doći uskoro će takođe biti, 20 godina možeš samo da sanjaš. A Milutnov...pa čim je dobro prošao na draftu bilo je očekivano da će otići, to mu je bio vetar u leđa.

DedaMiloje

pre 8 godina

Vi stvarno mislite sa Partizan nije zaradio nista od ovoga? Pa nisu svi demagozi kao C pa da odmah od toga prave festu... kad se neko vas igrac vrati i igra za DZ dok klub nema din, onda pricajte o casovima ljubavi...
(Zli, 25. jul 2015 16:06)

Znači Dule opet laže?

Ноле

pre 8 godina

Ексклузива ! Никола Милутинов потписује за Оли потом као позајмљен играч долази у Звезду ! Проверено !

neko iz mase

pre 8 godina

@Vi stvarno mislite sa Partizan nije zaradio nista od ovoga? Pa nisu svi demagozi kao C pa da odmah od toga prave festu... kad se neko vas igrac vrati i igra za DZ dok klub nema din, onda pricajte o casovima ljubavi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zli, 25. jul 2015 16:06) # Link komentara
Da i pecaros je igrao iz ljubavi i za dz u starom klubu (za tricavih 900 000 evra i to dva puta za dve polusezone ) Ljubav je to :D

Xqt

pre 8 godina

Za sve ove sto se raspituju o casovima ljubavi, to je posebna veza izmedju voljenog kluba i navijaca, pa bude puna hala i dozivljaj kao da je evroliga i kad se igra protiv bugara, a ne kao kod vas kad izgubite sanse za prolaz nema ni 10 hiljada dusa u areni. Ocigledno da to nemate sa Fmp-om pa se ovde raspitujete. A igraci su profesionalci kojima je kosarka posao, pa je normalno da idu gde su bolji uslovi i redovna plata, tako da ovo nije nista preterano cudno...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pop, 25. jul 2015 18:08)

Videcemo koliko ce vas biti u hali sledece sezone.

Alex

pre 8 godina

Hvala ti Nikola na svemu. Sretan ti nastavak karijere ma gde otisao. Vec si pokazao koliko si velik. Naravno, vidimo se u reprezentaciji, a na kraju karijere, mozda godina ili dve u Partizanu ponovo. Sretno.

nikola1992

pre 8 godina

Pa kako bre grobari sada da menjate nesto, sada kada krece ono najbolje. Pali se masina, dolazi plej, vraca se kinzi, polako dolazi i april, dolazi lovernj na 4. utakmicu, pa tek krece labudova pesma kod vas. Nemoj nista da menjate, lepo je i ovako.

Mile

pre 8 godina

Au...Pa stvarno sramota. Pa nije valjda to uradio zbog novca? Ali uprkos svemu, planovi institucije se ne menjaju, plej i Pavlovic i brrrrrrm.

navijac

pre 8 godina

Neko je Lovernj, a neko Milutinov. Nadam se samo da nece biti ono 'sve se vraca, sve se placa' kao sto je bilo sa Bertansom koji nas je ispalio na isti nacin.

Batko

pre 8 godina

Vi stvarno mislite sa Partizan nije zaradio nista od ovoga? Pa nisu svi demagozi kao C pa da odmah od toga prave festu... kad se neko vas igrac vrati i igra za DZ dok klub nema din, onda pricajte o casovima ljubavi...
(Zli, 25. jul 2015 16:06)

Jeste, zaradili ste jedno po' kila semenki

Mikeli

pre 8 godina

'Crno-beli' Milutinovu duguju 200.000 evra, i to po redukovanom ugovoru na koji je pristao.

Ljudi moji duzni su mu bili i vise, ali on resio da uzme samo 200. 000. Em otisao bez obestecenja, em hoce svoj "redukovani" novac. Pa moze li bolje?

Mikser

pre 8 godina

Pozdrav za Slobinatora i njegovo poznavanje istorije Partizana i naše košarke. Ako pominje već te 4 titule u SFRJ ne znam zašto zaboravlja da kaže da i njegov klub od 1955-e do danas isto ima 4, možda 5 titula. To je za 60 godina. A poznato je i kakva se vrhunska košarka igrala od 1945- do 1955-e kada je vladao njegov klub. Jedino je sve manje živih svedoka tog vremena. Nije pomenuo ni činjenicu da je i naša reprezentativna košarka počela da osvaja medalje od 70-ih godina, gle čuda baš kad je i Partizan počeo da osvaja titule. Kića, Praja, pa Divac, Djordjević, Danilović, Rebrača... U to vreme osvajanja zlatnih medalja igrači njegovog kluba su vodjeni na prvenstva da bodre saigrače a ne da igraju, čisto da bude i jedan reprezentativac iz Zvezde. Zna to dobro i Slobinator samo se pravi lud. O sunovratu od 2003-e se može puno toga reći ali kriviti Vujoševića za to je smešno. Ali dobro, razumem, hoće i oni malo da budu bitni, dodje to vreme tako svakih 20 godina kad oni izmile iz svojih rupa i drže lekcije pa ih opet nema 20 godina i tako. Zato uživajte u FMP-ovim titulama kao da su vaše, komentarišite sad jer uskoro ćete opet u rupe.

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Au kako li ce nositi crveno beli dres sada? :)(JoleDjole, 25. jul 2015 13:20)

Lepo, dečko je Zvezdaš! Kao i većina igrača Igokee!

beli

pre 8 godina

200.000 EUR? ŠTO SE SKLAPAJU TAKVI UGOVORI A NE MOGU DA SE ISPOŠTUJU? POŠTENIJE JE DAJ MLADOM NEAFIRMISANOM 1000 EUR MESEČNO I ISPOŠTUJ !
(jeste, da!, 25. jul 2015 16:03)
ovo je redukovani ugovor,zamisli koliki je ugovor bio u startu a vamo se prica o casovima ljubavi,kikirikiju,semenkama itd.samo vi slepo slusajte gurua daleko cete dogurati a vec ste poceli da padate

Pusti meni gas!

pre 8 godina

Ovome mora da se stane na put! Najbolji igrac da ode bez obestecenja?! Da li postoji uprava, ko tamo sedi i da li pored sedenja ima u planu nesto da radi? Muka mi je.

stjepana supanca, mali greben

pre 8 godina

Ode bez obestecenja i jos Partizan mora da mu isplati 200.000 evra ako nece blokadu od BAT-a...
Ma, sta je to za Dula, Todorica, Danilovica i bratiju...

Ноле

pre 8 godina

Гагић,Бертранс,Милутинов ! Све издајници ! Срам их било ! Неће џаба да играју ! А,Дуле није добио стипендију !

bagzi

pre 8 godina

Redukovana stipendija 200000 evra. Kolika li je cela!? Stvarno se nije imalo para. Inace mislim da je osrednji centar. Svejedno puno srece i zdravlja u crveno belom.

lol

pre 8 godina

Jesi ispao papak zbog raskida ugovora sa klubom ali srećno u daljoj karijeri i svaka čast na poštovanju i nisi prešao u FMP.
(Optimista, 25. jul 2015 13:26)

Zasto bi ti smetalo da igrac predje u FMP? Mozda bog vecnog rivaliteta dva kluba? Vise ni sami ne znate sa kim se svadjate.

SASA

pre 8 godina

A Todorvic na moru, sunca se covek..
Partizan ostaje bez igraca, ni jedan igrac nema vazeci ugovor,trener je ostao bez ugovora, dugovi do usiju, ali mora se na more(;-))..
Da mi je njihova pamet, da odmorim na koji dan..

marko

pre 8 godina

Milutinov nije doneo Partizanu ni evro, a očekivali su 500k€ od njega. On je namerno raskinuo ugovor sa KKP kako bi u Olimpijakosu zaradio više para jer nema obeštećenja, a Partizan mu još duguje 200k€. Tako da, ukanalio ih je Milutinov ko niko nikad.

Bole

pre 8 godina

Nije lako Partizanu. Očigledno je Dule previše ocekivao. Presao se vezano za Bertansa (ocekivao vise od 200k) pa je otisao bez obeštećenja. Sada,verovatno, isto sa Milutinovim. Pitanje je da li je Oly pravi klub za njega,do sada su forsirali niske "petice",daj Boze da nastavi sa napretkom.

DedaMiloje

pre 8 godina

Da li mu je Partizan dugovao, šta mislite, sad je bitno da se dug smanji, a priča da su Ameri dali 620 hiljada dolara a nisu morali to je priča za decu. Odmah kad se pojavila vest da je Bat zabranio registraciju CZT napisao i ovde objavio da će sad Čović da kaže kako je sve namireno od američke love. Providno, ali on zna da u Srbiji deca veruju u sve što na televiziju čuju ili u tabloidima pročitaju. I ne samo deca. Da imamo prave novinare pozvali bi gospodina San Antonija (deco, šta sam pogrešio?) i saznali istinu.
(Kad je legla uplata, pitam "prvog čoveka", 25. jul 2015 14:06)

a kad je tegi rekao da vilijams zaradjuje 800k tad si slepo verovao???
(cz, 25. jul 2015 16:52)

920k da budemo precizni.

Paja

pre 8 godina

Dule ce ih zakopati sad kad bude trazio svoje neisplacene zarade. Otprilike preko 1.5 miliona evra...to je vec nagovestio u prethodnom intervjuu.
Jedino mi jedna stvar ne ide u glavu...od svojih pulena je trazio oprastanje dugova jer je tesko...sto sad on ne oprosti?
Hvala

unabel

pre 8 godina

(partizan jagodina za interpol, 25. jul 2015 22:09)
Pa vama su igraci skidali koseve radi dugova,a sada pricas kako ste nesto.A da ne pricam o Jorovicu i amerikancima koji su se smenjivali po 5 u jednoj sezoni(jedni su bezali,a drugi dolazili na njihovo mesto).

buki

pre 8 godina

Je li moguce da se Milutinovu duguje 200k i to jos po redukovanom ugovoru?! Partizan ga je stvorio i kad je dosao Partizan je vec grcao u dugovima i neko mu je dao vise od 200k?! i posle krive drzavu

NS BOY

pre 8 godina

Ni najmanje mi nije vazno, da li nasi igraci odlaze u inostranstvo iz Vojvodine, Crvene Zvezde, Partizana, Hemofarma koji se cini se sada drugacije zove. Vazno mi je da se ti igraci sto je moguce bolje razviju u inostranstv i prikazu svoje najbolje partije u selekciji. Ne navijam za Zvezdu, a ni za Partizan, Vojvodinu takodje. Miran sam, udaljen od povrsnih podbadanja uzivajci u uspesima nase slelekcije, sto je prelepo znajte.

Mane

pre 8 godina

Част Душку и Даниловићу али време је за нове људе у управи и за тренера.
Време брзо иде а они стоје!
Тренер Милојевић или Ђокић
Директор ????

zzzz

pre 8 godina

ides tamo dje je bolje,a bogami i dje platu primas,prosto ko pasulj..grobar sam i zelim novu upravu u klubu bez duleta danilovica i todorica,hvala na svemu al vreme je za nove klince...

Nista od nove slike

pre 8 godina

Jesi ispao papak zbog raskida ugovora sa klubom ali srećno u daljoj karijeri i svaka čast na poštovanju i nisi prešao u FMP.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Optimista, 25. jul 2015 13:26)

FMP??? Hahahahahahaha...

kako god...

pre 8 godina

hvala ti za sve, sve najbolje ti zelim!a vi sto pisete kako je izdao partizan veze sa zivotom nemate decko je izabrao da se razvija a ne da sedi u ovoj propaloj zemlji

nyk

pre 8 godina

Ponovicu po ko zna koji put, upravo taj covek u koga se kunete i zbog koga pljujete igrace cije ste ime vikali do sada, upravo je on kriv za sve sta se dogadja! Raspitajte se kolika je njegova plata i zasto igraci rade sta rade ako su prema njima bili fer i korektni?!?!
Svako ima svoje vreme, a njegovo je proslo odavno!

stari Grobar

pre 8 godina

Dule je sad u velikoj dilemi, iako je upravo on svojim potezima kumovao stanju u klubu: proglasiti Nidzu za izdajnika ili krenuti njegovim stopama. Ma dajte prinudnu upravu, dosta je bilo.

Kum

pre 8 godina

Zaradio je Partizan, nije za dzabe otisao. Ko zna koliko su mu dugovali, sad mu ne duguju nista!
(zmaj bb, 25. jul 2015 13:23)

Naprotiv, oni su njemu te pare jos uvek duzni.

iznogud

pre 8 godina

Pita neki mali zasto je Bobi otisao iz Zvezde...pa deckic, otisao je u NBA da ostvari san svakog kosarkasa da igra sa vanzemaljcima i dotakne zvezde. Svako dobro, pozdrav!

Bojan

pre 8 godina

Tesko mi je kao pravom navijacu Partizana zbog svega sto se desava sa klubom. Pogotovo sa klubom koji kroz svoju istoriju od pocetka 80-tih ima nebrojeno vrhunskih igraca i reprezentativaca. Imena svima poznata. Sa druge strane, razumem i trenutnu radost navijaca Zvezde zbog naseg propadanja. Razlozi svima poznati. Tuzno je sta se desavasa nama i Zvezdom u fudbalu. Ja iskreno nikada ne bih voleo da se ugasite u bilo kom sportu. Pobeda nad Zvezdom ne moze da se meri ni sa jednom drugom. Isto vazi i za poraz. Srecno Nikola, zelim ti puno uspeha u klupskoj i nadam se reprezentativnoj karijeri.

jeste, da!

pre 8 godina

200.000 EUR? ŠTO SE SKLAPAJU TAKVI UGOVORI A NE MOGU DA SE ISPOŠTUJU? POŠTENIJE JE DAJ MLADOM NEAFIRMISANOM 1000 EUR MESEČNO I ISPOŠTUJ !

zraka

pre 8 godina

partizan je zasluzio da mu se ovo desi ali nikola nije imao moralno pravo da uradi tako nesto jer je sulo ave uradio sa ga napravi igracem

Serbianwonder13

pre 8 godina

Na Eurohoops web sajtu (mislim da je inace grcki) pise da je Oly platio obestecenje Partizanu za Milutinova.
Eto samo da prenesem

Pfc

pre 8 godina

I da je zavrsio u Zvezdi mi ne treba da se ljutimo na momka, budimo iskreni, zivimo u siromasnoj zemlji, on hoce da zaradjuje i da stvara karijeru paralelno, mi to nismo mogli da mu pruzimo i nema ljutnje.
Da li bi neko od nas radio u bilo kojoj firmi a da ne prima platu nego samo da "uci zanat"? I sami znate odgovor.
Srecno Nidzo, sve najbolje ti zelim i da uspes!
A nas Partizan ce morati da potrazi krivca i svoju gresku kako mu se ne bi greske ponavljale jer ovako samo pravimo prozivod koji ne naplacujemo sto se sitem "iz supljeg u prazno".

Dullo ostani

pre 8 godina

Mukice mala,pa ponovo Partizan ima manje duga nego tvoj Ivo Lola... (Mafijaška pudlica prezidente, 25. jul 2015 18:37)

Nisi pratio mucenice veliki, svi dugovi su vraceni

Zikica

pre 8 godina

Pa gde u grcku ima da podizes pare sa bankomata do kraja zivota... a ovi sto se zanose da uprava nije uzela ove pare za obestecenje malo morgen... uzeli su oni te pare ALI na privatni racun... tj. pare su sa racuna koji su u blokadi preusmereni na neke privatne racune... ne brinite se za upravu ona je u ime kluba donela sporazumnu odluku da odustaje od obestecenja a sa druge strane ce Milutinov i njegov manager taj novac da uplate na prilozene racune... tako je radio i JSD FK Partizan a praksa se da primeniti i na JSD KK Partizan...

igor ns

pre 8 godina

Potpuno mi se svidja rasplet. Nema love za "najvece od najvecih" a I nije dosao kod nas, jer ga ne smatram nekim igracom. Mozda ce on to postati Ali uz nekog boljeg I iskusnijeg central. Putuj igumane....

Dullo ostani

pre 8 godina

IZDAJNIK! Umesto da se zahvali Partizanu ,da im omoguci zaradu on raskida ugovor! (Drogba, 25. jul 2015 13:15)

Da su pare do sada isle Partizanu, ne bi dosao u ovu poziciju, razmisli malo. Samo ga vi i dalje docekujte kao Homeinija, vaseg kralja Dula sto nas provocira na svakoj konferenciji.

Podsetnik

pre 8 godina

Kao što sam već jednom i napisao, živi nismo od pretnji o 20 godina panterske dominacije u najavi. Njihove dominacije obično traju godinu dana, a posle toga potop, odnošenje koševa, 16 miliona duga, fuzija i davanje imena na korišćenje i tako dalje...
(Mikser, 25. jul 2015 16:39) # Link komentara
A kad se ono beše palila mašina zvana motokultivator i kad se dele pehari,u Aprilu,Maju,Junu?Koliko ih osvojiste ove sezone,pošto ste znali unapred gde će završiti?!Dominacija je krenula i teško da će se u dogledno vreme završiti a kod vas je krenuo potop.Ko zna koji je već igrač zbrisao na sličan način i koliko dugujete.Verovatno sledi katanac i beton liga.

grdan

pre 8 godina

Jos jedna u nizu prevara. Oly daje najvise ali nije "prijateljski" klub. I za to je kuhinja spremna- fiktivna svadja, raskid, igrac dobije vise para jer nema obestecenja, taj visak para igrac donira osobama iz kluba za "ljubav", naravno bez evidencije. Pojela maca... Godinama to rade. Kako bi inace klub koji je u blokadi mogao da bira sta ce da placa od priliva novca ? E onda se moze i na more.