Utorak, 21.07.2015.

22:03

Novosti: Upad u svlačionicu u poluvremenu

Višem javnom tužilaštvu u Beogradu predate je podnesak sa informacijama o utakmici između OFK Beograda i Crvene zvezde, prenose “Večernje novosti”.

Izvor: JT

Novosti: Upad u svlaèionicu u poluvremenu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

145 Komentari

Sortiraj po:

Imam haubicu jer sam tako u mogućnosti

pre 8 godina

@Bob Sent Kler

Ma može od vremena BSK-a i Jugoslavije, samo da se prestane više sa spekulacijama. Neka dođu, pregledaju, preseku, pa kom opanci, kom obojci.

Verujem samo da se Zvezda ne bi češala kao neki drugi (pre)pošteni, sa kojima jedna partija jaši domaćim fudbalom od raspada SFRJ i koji su sve svoje "uspehe" ostvarili za vreme posrnuća srpskog naroda i države.

Inače Miljan koga uzimaš usta se dokazao i u malo većem klubu od Zvezde, a kao funkcioner je slao reprezentaciju redovno na velika takmičenja, opet za razliku od nekih privrednika...

Deja

pre 8 godina

Ako ima dokaza neka se izadje u javnosti . Mora da ima neki video zapis ili neki svedok . Ako je samo sto su se setali po terenu , i tako su vise trcali od Metalca . Vecernje novosti nisu tabloid , neka daju dokaze

zivko

pre 8 godina

Naravno da je namestao i Partizan bas kao i Zvezda od svog osnivanja do danasnjih dana.Nije to poenta vec da ovakvog dzibersko-ociglednog namestanja nema ni u beton ligi.

Штилцована катаболцна

pre 8 godina

Где би вам био крај да је Терзић упао у свлачионицу Каирата? Чисто да објасни Жерару Гоу и Исламхану како се трчи против мезимице његовог премијерског величанства.

Dusan

pre 8 godina

na ovom linku (04:30) mozete videti kako golman pokazuje igracu gde da sutira :)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=92dlTKc1N48#t=271

Svedok saradnik

pre 8 godina

sve ce biti jasnije nakon utakmica sa Cukom, Partizanom, Radnickim i jos ponekim sa kojima nema dilova... tipa Vozdovac, Metalac, Mladost

Jonny

pre 8 godina

Не знам зашто сви мисле да је утакмица намештена. Па шта,ако су дали 6 голова у другом полувремену,то је фудбал све је могуће. Мислим да се џабе подиже тензија.

mama

pre 8 godina

Ok, verovatno je tako bilo ali siguran sam da je isto i na svakoj drugoj tekmi. Sama cinjenica da je Zvezda punila koliko je mogla govori da Zvezdini igraci nisu nista znali. Sve ostalo su gluposti.

aero

pre 8 godina

(VUK, 22. jul 2015 07:56)

Strasno sta ti pises.Tebi je to sto ste bili prvaci evrope opravdanje za namestanje.To ne da nije tacno vec je jos veca sramota.Ejjj bivsi prvak evrope igra dogovorene utakmice!?!?!

Realista

pre 8 godina

Navijac sam Zvezde ali nas treba drasticno kazniti.. ali jedna stvar je zanimljiva.. kad je partizan namestio sa pazarom utakmicu nije bilo ovakvog medijskog linca.. namestaljka nad namestaljkom ;-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HQ, 22. jul 2015 09:31)


Covece, ko je namestio utakmicu sa Pazarom? To je bila sudijska kradja, a ne namestaljka, razgranici te stvari. Partizan je titulu izgubio bas u Pazaru, remijem, kada mu je ponisten regularan gol. Sto i to ne spomenes?

Dule

pre 8 godina

Novinari bi morali da razmisle i opredele se pre pisanja članka i da budu dosledni ukoliko imaju dokaze. Pod jedan ako je utakmica nameštena zbog kladionica iz 1 u 2 i ako se sumnjalo, pre meča je trebao biti obavešten tužilac da proprati sve okolnosti pre, za vreme i posle meča, kako bi prikupio dokaze. Ovako mlatite praznu slamu. Pod dva, kakav sad pa upad u svlačionicu u poluvremenu, jer ako je utakmica nameštena, akteri su to morali da znaju pre meča. Ovako dragi novinari sami sebe ukopavate, jer ovo nije dokaz za nameštanje, već pre neka vrsta mobinga. Jedina činjenica je da se OFK kada igra protiv Zvezde ne trudi baš mnogo, kao što se i mnogi drugi ne trude, mada se ni Metalac nije nešto pretrgao protiv Partizana. Ne napadajte Zvezdu zbog toga, jer je ona samo prekopirala sistem najuspešnijeg kluba u poslednjih 10 godina, Partizana. Dakle što više "prijateljskih" klubova to lakše do titule. Odgovornost je svakako na FSS.

Varikina

pre 8 godina

Brazil - Nemacka
1 : 8
Pametnome dosta
(Mondial, 22. jul 2015 00:45)

A glupom? Al' su ga brale tebi isprali, ostali samo dugmići.

HQ

pre 8 godina

Navijac sam Zvezde ali nas treba drasticno kazniti.. ali jedna stvar je zanimljiva.. kad je partizan namestio sa pazarom utakmicu nije bilo ovakvog medijskog linca.. namestaljka nad namestaljkom ;-)

POZDRAV

pre 8 godina

Zvezdu u trecu ligu..A Terzica zna se gde .....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoki, 21. jul 2015 23:37)

I da budemo III liga,opet smo bili prvaci Evrope što vi NIKADA nećete da postanete (ili možda bolje ovako..ni praunuci praunuka...možda posle toga)..

lakrdija

pre 8 godina

Stvarno sramota, u ovakvom regularnom prvenstvu koje bez ijedne
mrlje 7god vodi Tole . Neko da uradi ovako nešto.... Strašno.
Kako vas sve skupa nije sramota, okanite se više Zvezde!!!

jack D

pre 8 godina

Čitajući komentare doživljavam transfer blama zbog pantera koji likuju zbog onakve pobede; kao mnogo su opasni i mogu da zaustave moćni OFK pretnjama u svlačionici, ili šta već?!

Zoks

pre 8 godina

Kao rodjeni zvezdas (a ne ciganin, delija, itd.) moram da kazem da je ovo najveca steta koja je napravljena Crvenoj Zvezdi. Najveca, jer se nijednom ostvarenom rezultatu nece verovati. Da mi je 10 minuta vlasti, odmah bih zatvorio fudbalski klub na tri godine, raspustio rukovodstvo i ostatk bande (cast izuzecima) i, kasnije, krenuo izpocetka. Jedino mi je zao pomocnog osoblja i svih onih pojedinaca, koji se dusom trude i najcesce izistinski daju deo sebe, da gledaju sta se desava sa klubom kojem smo dali svoju mladost. Jer, sve sto sam ispricao svojoj deci vise ne vazi u njihovim ocima. Kako od njih napraviti novu generaciju zvezdasa?

goran

pre 8 godina

Grobari previse ste posteni, i zaboravili ste sta ste radili ovih sezona. Djape.

Sta smo radili? Pobedjivali vas bez klasicnog napadaca, dva penala vam pokloni Mazic vi ne umete da nas dobijete,Rniceva noga se svira kao penal, od vas vecih lopovcina nema na kugli zemaljskoj...

Srki

pre 8 godina

Opet ista prica. Naslov je "Upad u svlacionicu", a niko to nije potvrdio, cak Bogdan Planic demantuje da je bilo sta o tome rekao i nazvao tu informciju gluposcu. Ne razumem kako smete da prenosite takve spekulacije i neproverene informacije. Jel postoji neki izvor koji je ovo potvrdio? Svi mediji su dan posle utakmice napisali da je utakmica namestena i da je Uefa pokrenula istragu, a onda ista ta Uefa kaze da nema pojma o cemu se radi i da nemaju nikakvu informaciju o toj utakmici i da nemaju ni nameru da se bakcu sa time. Potpuno mi je jasno o cemu se ovde radi. Tole dozivotni predsednik i unistavac Srpskog fudbala! Tuga!

Čestitamo

pre 8 godina

Umesto da prenosi LŠ i prvaka svoje države koji zastupa Srbiju u Evropi, RTS se bavi ODBRANOM neke boranije koja se bavi sitnim kriminalom na kladionici. Zahvaljujući savremenim tehnologijama, grobari su utakmicu gledali u HD rezoluciji, bez beskrajnih blokova reklama i BEZ KOVINJALA. Bravo za RTS koja je dostigla ideal, obradovati one zbog kojih postojiš, NEČINJENJEM.

fudbal , kosarka i tako to .....

pre 8 godina

Zvezdu u trecu ligu..A Terzica zna se gde .....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoki, 21. jul 2015 23:37)

I da budemo III liga,opet smo bili prvaci Evrope što vi NIKADA nećete da postanete (ili možda bolje ovako..ni praunuci praunuka...možda posle toga)..
(POZDRAV, 22. jul 2015 09:02) # Link komentara

Nisi ti vidovita Zorka pa da znas sta ce ko da postane ,,,
a ono sto je istina, da taj kup evropskih sampiona koji ste vi kao osvojili , nisu igrali Englezi i Holandjani , a igraci Milana su se povukli sa terena u revans mecu cetvrtfinala protiv Olimpika iz Marselja , a trebalo je i da si cuo za Bernara Tapija ...

Crudelta

pre 8 godina

Necu se baviti time da li je namesten mec ili ne o tome neka brinu Sud,Policija,UEFA,FIFA...i bez da branim Terzica nego samo bih pitao ove sto sve znaju da li mislsite da se uoposte utakmica namesta tokom poluvremena :) Prvo kazu bio Terzic,pa nije bio,pa bio saradnik,ma odlucite se ko je bio.I jel lopov ide u pljacku kao u kafanu dodje u banku,zlataru i naruci sta mu treba onako na ocigled svih da bude vidjen.Daj uozbiljite se malo ljudi,kaze i ako je namesteno onda se to sigurno ne bi radilo na nacin upadanja vec bi se dogovorili ranije i to ne bi znali svi igraci vec 2-3 podkupljena. A sad lupajte minuse al znam da sam u pravu.

psiho

pre 8 godina

vidjeti radovanje zvezdinih igraca kod golova u drugom poluvremenu a posebno hladnokrvnu klupu zvezde kod istih golova i sve ce vam biti jasno da li je ili ne namesteno... sutjeska - ofka...

bora

pre 8 godina

Ne znate vi iz Zvezde,šta je Evropa.
Partizanu je samo jučerašnja pobeda,donela već 1.180.000 evra!!?
Od toga 630.000 za dve pobede nad Dilom i 550.000 za učešće u drugom kolu.
"Jednom će te kumovi i vi ovo da radite"!!

specnaz

pre 8 godina

Објави ми коментар да ти не би главу откинуо!!!
(Влада, 21. jul 2015 23:28)

INTERESUJE ME KRITERIJUM PO KOM JE OVAJ KOMENTAR OBJAVLJEN,na desetine kojih sam iskreno i sa emocijama pisao,nisu bile,hvala.

ni po babu ni po stricevima

pre 8 godina

@Obican covek...potpuno se slazem ali da se istraga ne zavrsi samo na selektivnom jednom slucaju,ajmo proveriti tvrdnje i ostalih igraca,trenera funkcionera a ako je ko strucan u tom poslu onda je policijski inspektorijat.

vidim sve

pre 8 godina

Stvar je jako brzo resiva. Svaki navijac u glavi sam da rascisti i nikad ne ode na stadion, a oni neka namesteju, tuze se, sude se, idu u ćorku...
Zasto mi da budemo ucesnici tih radnji koje su ispod svakog ljudskog dostojanstva.

topcidera lepsa strana

pre 8 godina

POLIGRAF!!!!!! Svi od predsednika, direktora, sekretara do svih igraca u protokolu. Ako svi prodju poligraf ja cu da pojedem moj smartphone.

as

pre 8 godina

Pa covek garantovao titulu, dao im gasprom jos 1.mil. Samo ne znam sta ovaj GASPROM radi, ovi lakrdijasi kaljaju i udaraju na ugled ovog giganta

milan

pre 8 godina

A sto nije moguce da je receno igracima OFK-e da namerno izgube kako bi na startu sezone napali Zvezdu da bi kasnije radili po svom kao poslednjih X godina?

bolje konjanik nego konj

pre 8 godina

Ima li šta slađe..pobediti partizanovom taktikom..napred ZVEZDO...ajmo svi bivši prvaci Evrope protiv korovi i kukolja..

Samsung

pre 8 godina

hahahaha ''sta ste se rastrcali" :)) slazem se da se izbaci zvezda ali i partizan jer je imao sigurno istih ispada. bacite ih u beton ligu pa ce mafija pobeci jer onda nece imati intetesa da budu tu!

Mikula

pre 8 godina

Pumpa se cela stvar iz nekog razloga! Oduvek je toga bilo, a bas sad svi da se zainteresuju kao. Ako je vec bio dogovor i bile uplate na "iz 1 u 2", onda nije ni bilo potrebe da ih pritiskaju na poluvremenu, sve je onda pre dogovoreno.

Voip

pre 8 godina

Koje su ovo carsijske price samo da bi Zvezdu ocrnili, neverovatno. Sad lepo svi zvezdasi u inat treba da dodju na stadion da vide koliko nas ima da im presedne kad vide svaku utakmicu po 50000 na stadionu. A ove u upravi to bi trebali sami resavati bez cike i buke, pa nismo franjevci.

Mik

pre 8 godina

Kako se saznaje iz pouzdanih izvora, na poluvremenu je Tomislav Karadzic usao u svlacionicu Misela Platinija i odande su se culi sumnjivi zvuci. Platini razmislja da batali fudbal!

VUK

pre 8 godina

a zašto lepo ne izbrišete CZ iz APR?Srušite stadion i prodate plac! Ako ovoj zemlji ne treba taj klub.. neka ga ugase i tačka! Ovo je sramno linčovanje prvaka sveta.. zbog izbora u FSS. Tole hoće još jedan mandat. SNS je namirio kokezovim potpredsedničkim mestom.Tole želi da pobedi i da za godinu dana se povuče i mandat prepusti Lakoviću kad ovome istekne funkcija u UEFA.,da ode u penziju i da preko Lakovića vodi savez do poslednjeg Tolovog daha. Eto to Vam je cela priča..M.Marjanović je uspeo..Partizan je klub koji ima vetar u leđa, a CZ je klub koji od hapšenja Dzaje i Cvela samo tone i još mu država i FSS kače mlinski kamen oko vrata. Super. Partizan će biti 40puta zaredom prvak.. neće proći grupu LŠ nikada, a FSS će voditi Tolovo potomstvo.. nećemo se nikad plasirati u završno reprezentativno takmičenje.. jedino što je nepoznanica, šta će raditi i kod koga će na vrata zakucati navijači CZ!

Milos

pre 8 godina

Iskreno price rekla kazala, vidi se da mec nije regularan, al je ipak ovo ne realno, da se to desilo nikad ne bi doslo u novine, na kraju opet nece biti nista od kazni i slicnih stvari!

Сваки дан упадају

pre 8 godina

Биће решено, као и случај Ђенова. На Светог Милојка.

Док нас странци не казне - ништа. Чак и тад не кажњавамо своје идиоте, већ нам се све опет понавља.

mrki

pre 8 godina

"Kako saznaju novosti" baš jaka činjenica sa odličnim dokazima, ovo će stvarno pomoći istražnoim organima da probađu krivca za namešten rezultat.Lako je kod nas biti sudija, Istraživačke Novosti sve dokaze obezbede.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Nemoguće, kakva hajka na doktora Zvezdana Terzića. Na ovome svetu mogu da kažem što se dešava to nije istina! Mislim, na ovome svetu, što bi naglasio da propaganda, što većina kažu, da ovome, nije istina :-)

Давор РС.

pre 8 godina

Od danas za mene definitivno ne postoji fudbal u Srbiji. A cirkus ko zeli da gleda ima razloga da se raduje, bice 10-ak zanimljivih predstava i ove godine.

Obican covek

pre 8 godina

Samo jedan, posten, hrabar,i odlucan policajac, inspektor, i stvar je resena! Privesti pojedinacno igrace OFK i sve ce biti jasno. Niko ne pominje te momke koji prolaze kroz pakao! Zabrinuti za svoju bezbednost i karijeru nemaju se kome obratiti. Nemaju prava da govore niti smeju i da pomisle da kazu istinu! Svojim bojkotom igre u drugom poluvremenu jasno su stavili do znanja svima sta se desava! Mora se priznati i da su igraci Zvezde bili u nelagodnoj ulozi, i bez euforije slavili "pogotke". Klupa OFKa kao i klupa Zvezde bila je apsolutni pokazatelj da je drugo poluvreme potpuno neregularno! Jasno kao dan! Ljudi su se ponasali kao da su pod strazom i u logoru. Strah, sramota, stid, nemoc da se bilo sta ucini... Bilo je lako procitati na njihovim licima. Hajmo drzavo, u ime ogromne vecine dobrih i postenih gradjana, hajmo da uspostavimo normalnu drzavu Srbiju...

Robert Prosinecki Hrvatski dragovoljac

pre 8 godina

A na slici Falkao , jedva je ugurao loptu na prazan gol ... Nije ni cudo sto nije isao na Sp za mlade, tamo bi se odmah videlo da pojma nema

marko

pre 8 godina

hahahahha
A zasto se tuzilastvo ne oglasava povodom knjige Mateusa, izjave B.Ilica, P.Boje, Asprogenisa... Igraca Borca!?
- Koje su ovo komedije! Ali se oglasava, povodom neke informacije, od nekog anonimusa (ne zna mu se ni ime, ni ko je, ni sta je), koji ima dve price... Hahhahah
Ma dodji u Grcku!

Ivke

pre 8 godina

Vidi ti njih. Sada se bez problema objavljuju ove informacije, igrac ljut, itd... Kada je Pejovic rekao da je igrao namestenu utakmicu u Cacku protiv Partizana, sutradan su mu raskinuli ugovor i najurili ga kao mace, pa je otisao da igra u neki nizi rang takmicenja, da bi mu gazda rekao da njega ne smeju da prime. Boban Dmitrovic je jedno vreme pokusavao nesto da uradi po pitanju namestanja utakmica, ali su brzo i njega ucutkali, nije se oglasio brda godina.

Patrik

pre 8 godina

Planic bio toliko besan da je hteo da zavrsi karijeru haahaha kakva komedija.Bato pravac u mup i priznaj sta se desilo na poluvremenu u svlacionici OFK-e!!

veliki strumf

pre 8 godina

Daj, ne pisite bezveze i ne palite narod, vec se raspitajte pre nego nesto stavite kao glavnu vest, da se razne analfabete upecaju i kazu: Aha, to i to, kao sto su za Mirkova pisali! Krivicnu prijavu protiv NN pocinioca za bilo sta moze podneti svaki gradjanin! Kada nadlezni organ podnese prijavu, on dostavlja i valjane dokaze, a tv snimak ili slikani tiket naravno da to nisu. Naravno da nikakvog dokaza nema, niti se on moze pribaviti za dan-dva. Ovo je samo jos jedan u jizu grobarskih pokusaja otimanja titula.

A u vladi osmesi

pre 8 godina

Ovo ce da otvori pandorinu kutiju za svaki sledeci mec i Zvezde i Partizana,a najvise koristi imaju oni koji se brinu o boljem zivotu gradjana.Kada je celoj naciji na prvom mestu ko je bolji u kom sportu,takvu vladavinu sa takvom ozbiljnom temom pozeleli bi drzavnici i onih nsjrazvijenijih Drzava.

RSB

pre 8 godina

Pravda je spora ali dostižna,znači ovaj kriminal će se kad tad dokazati!!!(gremlin, 21. jul 2015 22:18)
Slazem se sa tobom ona kradja protiv novog pazara ce isplivati kad tad!

Milos1976

pre 8 godina

Vidi ovog sto kaze da pokusavamo da otmemo titulu?Pa sine,tovarimo vas skoro deceniju I imas obraza da pises ovo?Treba da vam zatremo svaki trag,kao korov kad se unistava...

grdan

pre 8 godina

Dokazati dogovor - neizvodljivo. Dokazati mobing i ometanje zaposlenih na radnom mestu -u svlacionici - vrlo lako. Dakle, iza resetaka po neku sitnu ribu. Tamo svi propevaju...
Ps. Pizon, veliki igrac, gromada. Kao trener i covek.... Taman da trenira filijalu.

Imam haubicu jer sam tako u mogućnosti

pre 8 godina

Ma jel, sad se pošten tužilac našao?!

A gde je taj isti tužilac poslednjih 20 godina gospodo pošteni?!

Sad odjednom niko osim Zvezde ne namešta? Ma nije nego. Nego malo ste se uplašili da bi titula mogla da ode, pa hajde da dignemo frku od početka prvenstva, a to što imate nekoliko filijala svake sezone to nikom ništa.

Nego da li ste ikada objasnili odakle pare za Zemunelo, odakle tolike titule posle sunovrata države, gde su ti silni igrači i legende iz druge najbolje svetske škole?!

Sad su se svi digli da ukažu na 'nepoštenu' Zvezdu koja teroriše jadne i nemoćne, a drugi idu kroz močvaru u belom odelu bezgrešni i bez i jedne fleke na sebi. Sigurno, a svi mi se kopčamo na leđa.

Udarili ste na najveći klub, samo nemojte misliti daće to biti kraj tog kluba na koji udarate, nego bi moglo da se desi baš obrnuto.

Stidite se svi odjednom prosvetljeni i pošteni, koji progledaše od nedelje na ovamo.

Neca

pre 8 godina

U ofci su mladi momci koji jedino fudbalom mogu da obezbede egzistenciju svojoj porodici. Mogu da zamislim koje su sve pretnje doživeli, teško će ko od njih progovoriti. I ovaj klinac Dražić se odmah javio medijima da kaže da je sve regularno. Po meni pametan dečko, svako ko misli da je to kukavičje treba da uzme sve u obzir.

Sawa

pre 8 godina

Ja jesam grobar ali bih sada potpisao da se osude i jedni i drugi i kazne i vrate u beton ligu. Da se klubovi otarase ovakve bagre. Covek sa poternice obavlja funkcije u spirtu, pa to je van pameti..

fkr1958

pre 8 godina

Zna se ko je uveo 3za3, ko je zaduzio klub za 5 miliona,a pri tom prodao silne igrace...ali realno covek ima politicku pozadinu,kao i dosta slicnih...pa pravda ce morati pricekati!

JudgeDred

pre 8 godina

Pametni ljudi su izmislili spravu za utvrdjivanje činjeničnog stanja po imenu detektor laži. Jednostavno, pozvati sve aktere nedeljnog meča i postaviti im jednostavno pitanje: Da li si učestvovao u nameštanju fudbalskog susreta OFK - CZ?

zoran

pre 8 godina

Procitati vest , pogledati snimak penala koji je skrivio Planic i razmisliti da li to ima u ovoj vesti logike! Skrivio penal i iskljucenje i onda je bio ljut na neku XX osobu koja namesta utakmicu. toliko je bio ljut da je hteo da napusti fudbal!
Ako je vest i malo tacna on je zasluzio dozivotnu diskvalifikaciju u fudbalu obzirom da je namestio penal sudeci po ovoj vesti a i po snimku se vidi da je bio penal i da je bio zadnji igrac u odbrani

случајни читалац

pre 8 godina

У суботу је, како уводно пише, пало четири гола :). И то три у року од петрнес' минута...

Stefan

pre 8 godina

Da se ne lazemo svi smo videli da je mec namesten, ali na kraju od ovoga nista nece ni biti. Isto kao sto svi znaju da se Nadal dopinguje, a niko ne prica o tome i niko nista ne preduzima jer bi to bilo katastrofa za taj tenis. Sramota u svakom slucaju.

Obican covek

pre 8 godina

Samo jedan, posten, hrabar,i odlucan policajac, inspektor, i stvar je resena! Privesti pojedinacno igrace OFK i sve ce biti jasno. Niko ne pominje te momke koji prolaze kroz pakao! Zabrinuti za svoju bezbednost i karijeru nemaju se kome obratiti. Nemaju prava da govore niti smeju i da pomisle da kazu istinu! Svojim bojkotom igre u drugom poluvremenu jasno su stavili do znanja svima sta se desava! Mora se priznati i da su igraci Zvezde bili u nelagodnoj ulozi, i bez euforije slavili "pogotke". Klupa OFKa kao i klupa Zvezde bila je apsolutni pokazatelj da je drugo poluvreme potpuno neregularno! Jasno kao dan! Ljudi su se ponasali kao da su pod strazom i u logoru. Strah, sramota, stid, nemoc da se bilo sta ucini... Bilo je lako procitati na njihovim licima. Hajmo drzavo, u ime ogromne vecine dobrih i postenih gradjana, hajmo da uspostavimo normalnu drzavu Srbiju...

Patrik

pre 8 godina

Planic bio toliko besan da je hteo da zavrsi karijeru haahaha kakva komedija.Bato pravac u mup i priznaj sta se desilo na poluvremenu u svlacionici OFK-e!!

fkr1958

pre 8 godina

Zna se ko je uveo 3za3, ko je zaduzio klub za 5 miliona,a pri tom prodao silne igrace...ali realno covek ima politicku pozadinu,kao i dosta slicnih...pa pravda ce morati pricekati!

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Nemoguće, kakva hajka na doktora Zvezdana Terzića. Na ovome svetu mogu da kažem što se dešava to nije istina! Mislim, na ovome svetu, što bi naglasio da propaganda, što većina kažu, da ovome, nije istina :-)

Sawa

pre 8 godina

Ja jesam grobar ali bih sada potpisao da se osude i jedni i drugi i kazne i vrate u beton ligu. Da se klubovi otarase ovakve bagre. Covek sa poternice obavlja funkcije u spirtu, pa to je van pameti..

Milos1976

pre 8 godina

Vidi ovog sto kaze da pokusavamo da otmemo titulu?Pa sine,tovarimo vas skoro deceniju I imas obraza da pises ovo?Treba da vam zatremo svaki trag,kao korov kad se unistava...

Сваки дан упадају

pre 8 godina

Биће решено, као и случај Ђенова. На Светог Милојка.

Док нас странци не казне - ништа. Чак и тад не кажњавамо своје идиоте, већ нам се све опет понавља.

JudgeDred

pre 8 godina

Pametni ljudi su izmislili spravu za utvrdjivanje činjeničnog stanja po imenu detektor laži. Jednostavno, pozvati sve aktere nedeljnog meča i postaviti im jednostavno pitanje: Da li si učestvovao u nameštanju fudbalskog susreta OFK - CZ?

A u vladi osmesi

pre 8 godina

Ovo ce da otvori pandorinu kutiju za svaki sledeci mec i Zvezde i Partizana,a najvise koristi imaju oni koji se brinu o boljem zivotu gradjana.Kada je celoj naciji na prvom mestu ko je bolji u kom sportu,takvu vladavinu sa takvom ozbiljnom temom pozeleli bi drzavnici i onih nsjrazvijenijih Drzava.

Robert Prosinecki Hrvatski dragovoljac

pre 8 godina

A na slici Falkao , jedva je ugurao loptu na prazan gol ... Nije ni cudo sto nije isao na Sp za mlade, tamo bi se odmah videlo da pojma nema

grdan

pre 8 godina

Dokazati dogovor - neizvodljivo. Dokazati mobing i ometanje zaposlenih na radnom mestu -u svlacionici - vrlo lako. Dakle, iza resetaka po neku sitnu ribu. Tamo svi propevaju...
Ps. Pizon, veliki igrac, gromada. Kao trener i covek.... Taman da trenira filijalu.

Ivke

pre 8 godina

Vidi ti njih. Sada se bez problema objavljuju ove informacije, igrac ljut, itd... Kada je Pejovic rekao da je igrao namestenu utakmicu u Cacku protiv Partizana, sutradan su mu raskinuli ugovor i najurili ga kao mace, pa je otisao da igra u neki nizi rang takmicenja, da bi mu gazda rekao da njega ne smeju da prime. Boban Dmitrovic je jedno vreme pokusavao nesto da uradi po pitanju namestanja utakmica, ali su brzo i njega ucutkali, nije se oglasio brda godina.

Neca

pre 8 godina

U ofci su mladi momci koji jedino fudbalom mogu da obezbede egzistenciju svojoj porodici. Mogu da zamislim koje su sve pretnje doživeli, teško će ko od njih progovoriti. I ovaj klinac Dražić se odmah javio medijima da kaže da je sve regularno. Po meni pametan dečko, svako ko misli da je to kukavičje treba da uzme sve u obzir.

Stefan

pre 8 godina

Da se ne lazemo svi smo videli da je mec namesten, ali na kraju od ovoga nista nece ni biti. Isto kao sto svi znaju da se Nadal dopinguje, a niko ne prica o tome i niko nista ne preduzima jer bi to bilo katastrofa za taj tenis. Sramota u svakom slucaju.

Imam haubicu jer sam tako u mogućnosti

pre 8 godina

Ma jel, sad se pošten tužilac našao?!

A gde je taj isti tužilac poslednjih 20 godina gospodo pošteni?!

Sad odjednom niko osim Zvezde ne namešta? Ma nije nego. Nego malo ste se uplašili da bi titula mogla da ode, pa hajde da dignemo frku od početka prvenstva, a to što imate nekoliko filijala svake sezone to nikom ništa.

Nego da li ste ikada objasnili odakle pare za Zemunelo, odakle tolike titule posle sunovrata države, gde su ti silni igrači i legende iz druge najbolje svetske škole?!

Sad su se svi digli da ukažu na 'nepoštenu' Zvezdu koja teroriše jadne i nemoćne, a drugi idu kroz močvaru u belom odelu bezgrešni i bez i jedne fleke na sebi. Sigurno, a svi mi se kopčamo na leđa.

Udarili ste na najveći klub, samo nemojte misliti daće to biti kraj tog kluba na koji udarate, nego bi moglo da se desi baš obrnuto.

Stidite se svi odjednom prosvetljeni i pošteni, koji progledaše od nedelje na ovamo.

Давор РС.

pre 8 godina

Od danas za mene definitivno ne postoji fudbal u Srbiji. A cirkus ko zeli da gleda ima razloga da se raduje, bice 10-ak zanimljivih predstava i ove godine.

marko

pre 8 godina

hahahahha
A zasto se tuzilastvo ne oglasava povodom knjige Mateusa, izjave B.Ilica, P.Boje, Asprogenisa... Igraca Borca!?
- Koje su ovo komedije! Ali se oglasava, povodom neke informacije, od nekog anonimusa (ne zna mu se ni ime, ni ko je, ni sta je), koji ima dve price... Hahhahah
Ma dodji u Grcku!

veliki strumf

pre 8 godina

Daj, ne pisite bezveze i ne palite narod, vec se raspitajte pre nego nesto stavite kao glavnu vest, da se razne analfabete upecaju i kazu: Aha, to i to, kao sto su za Mirkova pisali! Krivicnu prijavu protiv NN pocinioca za bilo sta moze podneti svaki gradjanin! Kada nadlezni organ podnese prijavu, on dostavlja i valjane dokaze, a tv snimak ili slikani tiket naravno da to nisu. Naravno da nikakvog dokaza nema, niti se on moze pribaviti za dan-dva. Ovo je samo jos jedan u jizu grobarskih pokusaja otimanja titula.

Milos

pre 8 godina

Iskreno price rekla kazala, vidi se da mec nije regularan, al je ipak ovo ne realno, da se to desilo nikad ne bi doslo u novine, na kraju opet nece biti nista od kazni i slicnih stvari!

mrki

pre 8 godina

"Kako saznaju novosti" baš jaka činjenica sa odličnim dokazima, ovo će stvarno pomoći istražnoim organima da probađu krivca za namešten rezultat.Lako je kod nas biti sudija, Istraživačke Novosti sve dokaze obezbede.

RSB

pre 8 godina

Pravda je spora ali dostižna,znači ovaj kriminal će se kad tad dokazati!!!(gremlin, 21. jul 2015 22:18)
Slazem se sa tobom ona kradja protiv novog pazara ce isplivati kad tad!

zoran

pre 8 godina

Procitati vest , pogledati snimak penala koji je skrivio Planic i razmisliti da li to ima u ovoj vesti logike! Skrivio penal i iskljucenje i onda je bio ljut na neku XX osobu koja namesta utakmicu. toliko je bio ljut da je hteo da napusti fudbal!
Ako je vest i malo tacna on je zasluzio dozivotnu diskvalifikaciju u fudbalu obzirom da je namestio penal sudeci po ovoj vesti a i po snimku se vidi da je bio penal i da je bio zadnji igrac u odbrani

Zoks

pre 8 godina

Kao rodjeni zvezdas (a ne ciganin, delija, itd.) moram da kazem da je ovo najveca steta koja je napravljena Crvenoj Zvezdi. Najveca, jer se nijednom ostvarenom rezultatu nece verovati. Da mi je 10 minuta vlasti, odmah bih zatvorio fudbalski klub na tri godine, raspustio rukovodstvo i ostatk bande (cast izuzecima) i, kasnije, krenuo izpocetka. Jedino mi je zao pomocnog osoblja i svih onih pojedinaca, koji se dusom trude i najcesce izistinski daju deo sebe, da gledaju sta se desava sa klubom kojem smo dali svoju mladost. Jer, sve sto sam ispricao svojoj deci vise ne vazi u njihovim ocima. Kako od njih napraviti novu generaciju zvezdasa?

случајни читалац

pre 8 godina

У суботу је, како уводно пише, пало четири гола :). И то три у року од петрнес' минута...

specnaz

pre 8 godina

Објави ми коментар да ти не би главу откинуо!!!
(Влада, 21. jul 2015 23:28)

INTERESUJE ME KRITERIJUM PO KOM JE OVAJ KOMENTAR OBJAVLJEN,na desetine kojih sam iskreno i sa emocijama pisao,nisu bile,hvala.

Čestitamo

pre 8 godina

Umesto da prenosi LŠ i prvaka svoje države koji zastupa Srbiju u Evropi, RTS se bavi ODBRANOM neke boranije koja se bavi sitnim kriminalom na kladionici. Zahvaljujući savremenim tehnologijama, grobari su utakmicu gledali u HD rezoluciji, bez beskrajnih blokova reklama i BEZ KOVINJALA. Bravo za RTS koja je dostigla ideal, obradovati one zbog kojih postojiš, NEČINJENJEM.

goran

pre 8 godina

Grobari previse ste posteni, i zaboravili ste sta ste radili ovih sezona. Djape.

Sta smo radili? Pobedjivali vas bez klasicnog napadaca, dva penala vam pokloni Mazic vi ne umete da nas dobijete,Rniceva noga se svira kao penal, od vas vecih lopovcina nema na kugli zemaljskoj...

psiho

pre 8 godina

vidjeti radovanje zvezdinih igraca kod golova u drugom poluvremenu a posebno hladnokrvnu klupu zvezde kod istih golova i sve ce vam biti jasno da li je ili ne namesteno... sutjeska - ofka...

HQ

pre 8 godina

Navijac sam Zvezde ali nas treba drasticno kazniti.. ali jedna stvar je zanimljiva.. kad je partizan namestio sa pazarom utakmicu nije bilo ovakvog medijskog linca.. namestaljka nad namestaljkom ;-)

Realista

pre 8 godina

Navijac sam Zvezde ali nas treba drasticno kazniti.. ali jedna stvar je zanimljiva.. kad je partizan namestio sa pazarom utakmicu nije bilo ovakvog medijskog linca.. namestaljka nad namestaljkom ;-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HQ, 22. jul 2015 09:31)


Covece, ko je namestio utakmicu sa Pazarom? To je bila sudijska kradja, a ne namestaljka, razgranici te stvari. Partizan je titulu izgubio bas u Pazaru, remijem, kada mu je ponisten regularan gol. Sto i to ne spomenes?

Штилцована катаболцна

pre 8 godina

Где би вам био крај да је Терзић упао у свлачионицу Каирата? Чисто да објасни Жерару Гоу и Исламхану како се трчи против мезимице његовог премијерског величанства.

vidim sve

pre 8 godina

Stvar je jako brzo resiva. Svaki navijac u glavi sam da rascisti i nikad ne ode na stadion, a oni neka namesteju, tuze se, sude se, idu u ćorku...
Zasto mi da budemo ucesnici tih radnji koje su ispod svakog ljudskog dostojanstva.

as

pre 8 godina

Pa covek garantovao titulu, dao im gasprom jos 1.mil. Samo ne znam sta ovaj GASPROM radi, ovi lakrdijasi kaljaju i udaraju na ugled ovog giganta

VUK

pre 8 godina

a zašto lepo ne izbrišete CZ iz APR?Srušite stadion i prodate plac! Ako ovoj zemlji ne treba taj klub.. neka ga ugase i tačka! Ovo je sramno linčovanje prvaka sveta.. zbog izbora u FSS. Tole hoće još jedan mandat. SNS je namirio kokezovim potpredsedničkim mestom.Tole želi da pobedi i da za godinu dana se povuče i mandat prepusti Lakoviću kad ovome istekne funkcija u UEFA.,da ode u penziju i da preko Lakovića vodi savez do poslednjeg Tolovog daha. Eto to Vam je cela priča..M.Marjanović je uspeo..Partizan je klub koji ima vetar u leđa, a CZ je klub koji od hapšenja Dzaje i Cvela samo tone i još mu država i FSS kače mlinski kamen oko vrata. Super. Partizan će biti 40puta zaredom prvak.. neće proći grupu LŠ nikada, a FSS će voditi Tolovo potomstvo.. nećemo se nikad plasirati u završno reprezentativno takmičenje.. jedino što je nepoznanica, šta će raditi i kod koga će na vrata zakucati navijači CZ!

topcidera lepsa strana

pre 8 godina

POLIGRAF!!!!!! Svi od predsednika, direktora, sekretara do svih igraca u protokolu. Ako svi prodju poligraf ja cu da pojedem moj smartphone.

Mikula

pre 8 godina

Pumpa se cela stvar iz nekog razloga! Oduvek je toga bilo, a bas sad svi da se zainteresuju kao. Ako je vec bio dogovor i bile uplate na "iz 1 u 2", onda nije ni bilo potrebe da ih pritiskaju na poluvremenu, sve je onda pre dogovoreno.

POZDRAV

pre 8 godina

Zvezdu u trecu ligu..A Terzica zna se gde .....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoki, 21. jul 2015 23:37)

I da budemo III liga,opet smo bili prvaci Evrope što vi NIKADA nećete da postanete (ili možda bolje ovako..ni praunuci praunuka...možda posle toga)..

Crudelta

pre 8 godina

Necu se baviti time da li je namesten mec ili ne o tome neka brinu Sud,Policija,UEFA,FIFA...i bez da branim Terzica nego samo bih pitao ove sto sve znaju da li mislsite da se uoposte utakmica namesta tokom poluvremena :) Prvo kazu bio Terzic,pa nije bio,pa bio saradnik,ma odlucite se ko je bio.I jel lopov ide u pljacku kao u kafanu dodje u banku,zlataru i naruci sta mu treba onako na ocigled svih da bude vidjen.Daj uozbiljite se malo ljudi,kaze i ako je namesteno onda se to sigurno ne bi radilo na nacin upadanja vec bi se dogovorili ranije i to ne bi znali svi igraci vec 2-3 podkupljena. A sad lupajte minuse al znam da sam u pravu.

Varikina

pre 8 godina

Brazil - Nemacka
1 : 8
Pametnome dosta
(Mondial, 22. jul 2015 00:45)

A glupom? Al' su ga brale tebi isprali, ostali samo dugmići.

Voip

pre 8 godina

Koje su ovo carsijske price samo da bi Zvezdu ocrnili, neverovatno. Sad lepo svi zvezdasi u inat treba da dodju na stadion da vide koliko nas ima da im presedne kad vide svaku utakmicu po 50000 na stadionu. A ove u upravi to bi trebali sami resavati bez cike i buke, pa nismo franjevci.

Mik

pre 8 godina

Kako se saznaje iz pouzdanih izvora, na poluvremenu je Tomislav Karadzic usao u svlacionicu Misela Platinija i odande su se culi sumnjivi zvuci. Platini razmislja da batali fudbal!

zivko

pre 8 godina

Naravno da je namestao i Partizan bas kao i Zvezda od svog osnivanja do danasnjih dana.Nije to poenta vec da ovakvog dzibersko-ociglednog namestanja nema ni u beton ligi.

aero

pre 8 godina

(VUK, 22. jul 2015 07:56)

Strasno sta ti pises.Tebi je to sto ste bili prvaci evrope opravdanje za namestanje.To ne da nije tacno vec je jos veca sramota.Ejjj bivsi prvak evrope igra dogovorene utakmice!?!?!

bolje konjanik nego konj

pre 8 godina

Ima li šta slađe..pobediti partizanovom taktikom..napred ZVEZDO...ajmo svi bivši prvaci Evrope protiv korovi i kukolja..

ni po babu ni po stricevima

pre 8 godina

@Obican covek...potpuno se slazem ali da se istraga ne zavrsi samo na selektivnom jednom slucaju,ajmo proveriti tvrdnje i ostalih igraca,trenera funkcionera a ako je ko strucan u tom poslu onda je policijski inspektorijat.

bora

pre 8 godina

Ne znate vi iz Zvezde,šta je Evropa.
Partizanu je samo jučerašnja pobeda,donela već 1.180.000 evra!!?
Od toga 630.000 za dve pobede nad Dilom i 550.000 za učešće u drugom kolu.
"Jednom će te kumovi i vi ovo da radite"!!

milan

pre 8 godina

A sto nije moguce da je receno igracima OFK-e da namerno izgube kako bi na startu sezone napali Zvezdu da bi kasnije radili po svom kao poslednjih X godina?

fudbal , kosarka i tako to .....

pre 8 godina

Zvezdu u trecu ligu..A Terzica zna se gde .....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoki, 21. jul 2015 23:37)

I da budemo III liga,opet smo bili prvaci Evrope što vi NIKADA nećete da postanete (ili možda bolje ovako..ni praunuci praunuka...možda posle toga)..
(POZDRAV, 22. jul 2015 09:02) # Link komentara

Nisi ti vidovita Zorka pa da znas sta ce ko da postane ,,,
a ono sto je istina, da taj kup evropskih sampiona koji ste vi kao osvojili , nisu igrali Englezi i Holandjani , a igraci Milana su se povukli sa terena u revans mecu cetvrtfinala protiv Olimpika iz Marselja , a trebalo je i da si cuo za Bernara Tapija ...

Dusan

pre 8 godina

na ovom linku (04:30) mozete videti kako golman pokazuje igracu gde da sutira :)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=92dlTKc1N48#t=271

Dule

pre 8 godina

Novinari bi morali da razmisle i opredele se pre pisanja članka i da budu dosledni ukoliko imaju dokaze. Pod jedan ako je utakmica nameštena zbog kladionica iz 1 u 2 i ako se sumnjalo, pre meča je trebao biti obavešten tužilac da proprati sve okolnosti pre, za vreme i posle meča, kako bi prikupio dokaze. Ovako mlatite praznu slamu. Pod dva, kakav sad pa upad u svlačionicu u poluvremenu, jer ako je utakmica nameštena, akteri su to morali da znaju pre meča. Ovako dragi novinari sami sebe ukopavate, jer ovo nije dokaz za nameštanje, već pre neka vrsta mobinga. Jedina činjenica je da se OFK kada igra protiv Zvezde ne trudi baš mnogo, kao što se i mnogi drugi ne trude, mada se ni Metalac nije nešto pretrgao protiv Partizana. Ne napadajte Zvezdu zbog toga, jer je ona samo prekopirala sistem najuspešnijeg kluba u poslednjih 10 godina, Partizana. Dakle što više "prijateljskih" klubova to lakše do titule. Odgovornost je svakako na FSS.

Samsung

pre 8 godina

hahahaha ''sta ste se rastrcali" :)) slazem se da se izbaci zvezda ali i partizan jer je imao sigurno istih ispada. bacite ih u beton ligu pa ce mafija pobeci jer onda nece imati intetesa da budu tu!

jack D

pre 8 godina

Čitajući komentare doživljavam transfer blama zbog pantera koji likuju zbog onakve pobede; kao mnogo su opasni i mogu da zaustave moćni OFK pretnjama u svlačionici, ili šta već?!

Svedok saradnik

pre 8 godina

sve ce biti jasnije nakon utakmica sa Cukom, Partizanom, Radnickim i jos ponekim sa kojima nema dilova... tipa Vozdovac, Metalac, Mladost

Jonny

pre 8 godina

Не знам зашто сви мисле да је утакмица намештена. Па шта,ако су дали 6 голова у другом полувремену,то је фудбал све је могуће. Мислим да се џабе подиже тензија.

Imam haubicu jer sam tako u mogućnosti

pre 8 godina

@Bob Sent Kler

Ma može od vremena BSK-a i Jugoslavije, samo da se prestane više sa spekulacijama. Neka dođu, pregledaju, preseku, pa kom opanci, kom obojci.

Verujem samo da se Zvezda ne bi češala kao neki drugi (pre)pošteni, sa kojima jedna partija jaši domaćim fudbalom od raspada SFRJ i koji su sve svoje "uspehe" ostvarili za vreme posrnuća srpskog naroda i države.

Inače Miljan koga uzimaš usta se dokazao i u malo većem klubu od Zvezde, a kao funkcioner je slao reprezentaciju redovno na velika takmičenja, opet za razliku od nekih privrednika...

Deja

pre 8 godina

Ako ima dokaza neka se izadje u javnosti . Mora da ima neki video zapis ili neki svedok . Ako je samo sto su se setali po terenu , i tako su vise trcali od Metalca . Vecernje novosti nisu tabloid , neka daju dokaze

Srki

pre 8 godina

Opet ista prica. Naslov je "Upad u svlacionicu", a niko to nije potvrdio, cak Bogdan Planic demantuje da je bilo sta o tome rekao i nazvao tu informciju gluposcu. Ne razumem kako smete da prenosite takve spekulacije i neproverene informacije. Jel postoji neki izvor koji je ovo potvrdio? Svi mediji su dan posle utakmice napisali da je utakmica namestena i da je Uefa pokrenula istragu, a onda ista ta Uefa kaze da nema pojma o cemu se radi i da nemaju nikakvu informaciju o toj utakmici i da nemaju ni nameru da se bakcu sa time. Potpuno mi je jasno o cemu se ovde radi. Tole dozivotni predsednik i unistavac Srpskog fudbala! Tuga!

mama

pre 8 godina

Ok, verovatno je tako bilo ali siguran sam da je isto i na svakoj drugoj tekmi. Sama cinjenica da je Zvezda punila koliko je mogla govori da Zvezdini igraci nisu nista znali. Sve ostalo su gluposti.

lakrdija

pre 8 godina

Stvarno sramota, u ovakvom regularnom prvenstvu koje bez ijedne
mrlje 7god vodi Tole . Neko da uradi ovako nešto.... Strašno.
Kako vas sve skupa nije sramota, okanite se više Zvezde!!!

Imam haubicu jer sam tako u mogućnosti

pre 8 godina

Ma jel, sad se pošten tužilac našao?!

A gde je taj isti tužilac poslednjih 20 godina gospodo pošteni?!

Sad odjednom niko osim Zvezde ne namešta? Ma nije nego. Nego malo ste se uplašili da bi titula mogla da ode, pa hajde da dignemo frku od početka prvenstva, a to što imate nekoliko filijala svake sezone to nikom ništa.

Nego da li ste ikada objasnili odakle pare za Zemunelo, odakle tolike titule posle sunovrata države, gde su ti silni igrači i legende iz druge najbolje svetske škole?!

Sad su se svi digli da ukažu na 'nepoštenu' Zvezdu koja teroriše jadne i nemoćne, a drugi idu kroz močvaru u belom odelu bezgrešni i bez i jedne fleke na sebi. Sigurno, a svi mi se kopčamo na leđa.

Udarili ste na najveći klub, samo nemojte misliti daće to biti kraj tog kluba na koji udarate, nego bi moglo da se desi baš obrnuto.

Stidite se svi odjednom prosvetljeni i pošteni, koji progledaše od nedelje na ovamo.

veliki strumf

pre 8 godina

Daj, ne pisite bezveze i ne palite narod, vec se raspitajte pre nego nesto stavite kao glavnu vest, da se razne analfabete upecaju i kazu: Aha, to i to, kao sto su za Mirkova pisali! Krivicnu prijavu protiv NN pocinioca za bilo sta moze podneti svaki gradjanin! Kada nadlezni organ podnese prijavu, on dostavlja i valjane dokaze, a tv snimak ili slikani tiket naravno da to nisu. Naravno da nikakvog dokaza nema, niti se on moze pribaviti za dan-dva. Ovo je samo jos jedan u jizu grobarskih pokusaja otimanja titula.

zoran

pre 8 godina

Procitati vest , pogledati snimak penala koji je skrivio Planic i razmisliti da li to ima u ovoj vesti logike! Skrivio penal i iskljucenje i onda je bio ljut na neku XX osobu koja namesta utakmicu. toliko je bio ljut da je hteo da napusti fudbal!
Ako je vest i malo tacna on je zasluzio dozivotnu diskvalifikaciju u fudbalu obzirom da je namestio penal sudeci po ovoj vesti a i po snimku se vidi da je bio penal i da je bio zadnji igrac u odbrani

Ivke

pre 8 godina

Vidi ti njih. Sada se bez problema objavljuju ove informacije, igrac ljut, itd... Kada je Pejovic rekao da je igrao namestenu utakmicu u Cacku protiv Partizana, sutradan su mu raskinuli ugovor i najurili ga kao mace, pa je otisao da igra u neki nizi rang takmicenja, da bi mu gazda rekao da njega ne smeju da prime. Boban Dmitrovic je jedno vreme pokusavao nesto da uradi po pitanju namestanja utakmica, ali su brzo i njega ucutkali, nije se oglasio brda godina.

marko

pre 8 godina

hahahahha
A zasto se tuzilastvo ne oglasava povodom knjige Mateusa, izjave B.Ilica, P.Boje, Asprogenisa... Igraca Borca!?
- Koje su ovo komedije! Ali se oglasava, povodom neke informacije, od nekog anonimusa (ne zna mu se ni ime, ni ko je, ni sta je), koji ima dve price... Hahhahah
Ma dodji u Grcku!

RSB

pre 8 godina

Pravda je spora ali dostižna,znači ovaj kriminal će se kad tad dokazati!!!(gremlin, 21. jul 2015 22:18)
Slazem se sa tobom ona kradja protiv novog pazara ce isplivati kad tad!

Milos

pre 8 godina

Iskreno price rekla kazala, vidi se da mec nije regularan, al je ipak ovo ne realno, da se to desilo nikad ne bi doslo u novine, na kraju opet nece biti nista od kazni i slicnih stvari!

Milos1976

pre 8 godina

Vidi ovog sto kaze da pokusavamo da otmemo titulu?Pa sine,tovarimo vas skoro deceniju I imas obraza da pises ovo?Treba da vam zatremo svaki trag,kao korov kad se unistava...

mrki

pre 8 godina

"Kako saznaju novosti" baš jaka činjenica sa odličnim dokazima, ovo će stvarno pomoći istražnoim organima da probađu krivca za namešten rezultat.Lako je kod nas biti sudija, Istraživačke Novosti sve dokaze obezbede.

Robert Prosinecki Hrvatski dragovoljac

pre 8 godina

A na slici Falkao , jedva je ugurao loptu na prazan gol ... Nije ni cudo sto nije isao na Sp za mlade, tamo bi se odmah videlo da pojma nema

Patrik

pre 8 godina

Planic bio toliko besan da je hteo da zavrsi karijeru haahaha kakva komedija.Bato pravac u mup i priznaj sta se desilo na poluvremenu u svlacionici OFK-e!!

Obican covek

pre 8 godina

Samo jedan, posten, hrabar,i odlucan policajac, inspektor, i stvar je resena! Privesti pojedinacno igrace OFK i sve ce biti jasno. Niko ne pominje te momke koji prolaze kroz pakao! Zabrinuti za svoju bezbednost i karijeru nemaju se kome obratiti. Nemaju prava da govore niti smeju i da pomisle da kazu istinu! Svojim bojkotom igre u drugom poluvremenu jasno su stavili do znanja svima sta se desava! Mora se priznati i da su igraci Zvezde bili u nelagodnoj ulozi, i bez euforije slavili "pogotke". Klupa OFKa kao i klupa Zvezde bila je apsolutni pokazatelj da je drugo poluvreme potpuno neregularno! Jasno kao dan! Ljudi su se ponasali kao da su pod strazom i u logoru. Strah, sramota, stid, nemoc da se bilo sta ucini... Bilo je lako procitati na njihovim licima. Hajmo drzavo, u ime ogromne vecine dobrih i postenih gradjana, hajmo da uspostavimo normalnu drzavu Srbiju...

Stefan

pre 8 godina

Da se ne lazemo svi smo videli da je mec namesten, ali na kraju od ovoga nista nece ni biti. Isto kao sto svi znaju da se Nadal dopinguje, a niko ne prica o tome i niko nista ne preduzima jer bi to bilo katastrofa za taj tenis. Sramota u svakom slucaju.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Nemoguće, kakva hajka na doktora Zvezdana Terzića. Na ovome svetu mogu da kažem što se dešava to nije istina! Mislim, na ovome svetu, što bi naglasio da propaganda, što većina kažu, da ovome, nije istina :-)

Neca

pre 8 godina

U ofci su mladi momci koji jedino fudbalom mogu da obezbede egzistenciju svojoj porodici. Mogu da zamislim koje su sve pretnje doživeli, teško će ko od njih progovoriti. I ovaj klinac Dražić se odmah javio medijima da kaže da je sve regularno. Po meni pametan dečko, svako ko misli da je to kukavičje treba da uzme sve u obzir.

bolje konjanik nego konj

pre 8 godina

Ima li šta slađe..pobediti partizanovom taktikom..napred ZVEZDO...ajmo svi bivši prvaci Evrope protiv korovi i kukolja..

fkr1958

pre 8 godina

Zna se ko je uveo 3za3, ko je zaduzio klub za 5 miliona,a pri tom prodao silne igrace...ali realno covek ima politicku pozadinu,kao i dosta slicnih...pa pravda ce morati pricekati!

grdan

pre 8 godina

Dokazati dogovor - neizvodljivo. Dokazati mobing i ometanje zaposlenih na radnom mestu -u svlacionici - vrlo lako. Dakle, iza resetaka po neku sitnu ribu. Tamo svi propevaju...
Ps. Pizon, veliki igrac, gromada. Kao trener i covek.... Taman da trenira filijalu.

Crudelta

pre 8 godina

Necu se baviti time da li je namesten mec ili ne o tome neka brinu Sud,Policija,UEFA,FIFA...i bez da branim Terzica nego samo bih pitao ove sto sve znaju da li mislsite da se uoposte utakmica namesta tokom poluvremena :) Prvo kazu bio Terzic,pa nije bio,pa bio saradnik,ma odlucite se ko je bio.I jel lopov ide u pljacku kao u kafanu dodje u banku,zlataru i naruci sta mu treba onako na ocigled svih da bude vidjen.Daj uozbiljite se malo ljudi,kaze i ako je namesteno onda se to sigurno ne bi radilo na nacin upadanja vec bi se dogovorili ranije i to ne bi znali svi igraci vec 2-3 podkupljena. A sad lupajte minuse al znam da sam u pravu.

POZDRAV

pre 8 godina

Zvezdu u trecu ligu..A Terzica zna se gde .....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoki, 21. jul 2015 23:37)

I da budemo III liga,opet smo bili prvaci Evrope što vi NIKADA nećete da postanete (ili možda bolje ovako..ni praunuci praunuka...možda posle toga)..

Давор РС.

pre 8 godina

Od danas za mene definitivno ne postoji fudbal u Srbiji. A cirkus ko zeli da gleda ima razloga da se raduje, bice 10-ak zanimljivih predstava i ove godine.

Sawa

pre 8 godina

Ja jesam grobar ali bih sada potpisao da se osude i jedni i drugi i kazne i vrate u beton ligu. Da se klubovi otarase ovakve bagre. Covek sa poternice obavlja funkcije u spirtu, pa to je van pameti..

случајни читалац

pre 8 godina

У суботу је, како уводно пише, пало четири гола :). И то три у року од петрнес' минута...

VUK

pre 8 godina

a zašto lepo ne izbrišete CZ iz APR?Srušite stadion i prodate plac! Ako ovoj zemlji ne treba taj klub.. neka ga ugase i tačka! Ovo je sramno linčovanje prvaka sveta.. zbog izbora u FSS. Tole hoće još jedan mandat. SNS je namirio kokezovim potpredsedničkim mestom.Tole želi da pobedi i da za godinu dana se povuče i mandat prepusti Lakoviću kad ovome istekne funkcija u UEFA.,da ode u penziju i da preko Lakovića vodi savez do poslednjeg Tolovog daha. Eto to Vam je cela priča..M.Marjanović je uspeo..Partizan je klub koji ima vetar u leđa, a CZ je klub koji od hapšenja Dzaje i Cvela samo tone i još mu država i FSS kače mlinski kamen oko vrata. Super. Partizan će biti 40puta zaredom prvak.. neće proći grupu LŠ nikada, a FSS će voditi Tolovo potomstvo.. nećemo se nikad plasirati u završno reprezentativno takmičenje.. jedino što je nepoznanica, šta će raditi i kod koga će na vrata zakucati navijači CZ!

HQ

pre 8 godina

Navijac sam Zvezde ali nas treba drasticno kazniti.. ali jedna stvar je zanimljiva.. kad je partizan namestio sa pazarom utakmicu nije bilo ovakvog medijskog linca.. namestaljka nad namestaljkom ;-)

A u vladi osmesi

pre 8 godina

Ovo ce da otvori pandorinu kutiju za svaki sledeci mec i Zvezde i Partizana,a najvise koristi imaju oni koji se brinu o boljem zivotu gradjana.Kada je celoj naciji na prvom mestu ko je bolji u kom sportu,takvu vladavinu sa takvom ozbiljnom temom pozeleli bi drzavnici i onih nsjrazvijenijih Drzava.

JudgeDred

pre 8 godina

Pametni ljudi su izmislili spravu za utvrdjivanje činjeničnog stanja po imenu detektor laži. Jednostavno, pozvati sve aktere nedeljnog meča i postaviti im jednostavno pitanje: Da li si učestvovao u nameštanju fudbalskog susreta OFK - CZ?

Сваки дан упадају

pre 8 godina

Биће решено, као и случај Ђенова. На Светог Милојка.

Док нас странци не казне - ништа. Чак и тад не кажњавамо своје идиоте, већ нам се све опет понавља.

Voip

pre 8 godina

Koje su ovo carsijske price samo da bi Zvezdu ocrnili, neverovatno. Sad lepo svi zvezdasi u inat treba da dodju na stadion da vide koliko nas ima da im presedne kad vide svaku utakmicu po 50000 na stadionu. A ove u upravi to bi trebali sami resavati bez cike i buke, pa nismo franjevci.

Jonny

pre 8 godina

Не знам зашто сви мисле да је утакмица намештена. Па шта,ако су дали 6 голова у другом полувремену,то је фудбал све је могуће. Мислим да се џабе подиже тензија.

goran

pre 8 godina

Grobari previse ste posteni, i zaboravili ste sta ste radili ovih sezona. Djape.

Sta smo radili? Pobedjivali vas bez klasicnog napadaca, dva penala vam pokloni Mazic vi ne umete da nas dobijete,Rniceva noga se svira kao penal, od vas vecih lopovcina nema na kugli zemaljskoj...

Dule

pre 8 godina

Novinari bi morali da razmisle i opredele se pre pisanja članka i da budu dosledni ukoliko imaju dokaze. Pod jedan ako je utakmica nameštena zbog kladionica iz 1 u 2 i ako se sumnjalo, pre meča je trebao biti obavešten tužilac da proprati sve okolnosti pre, za vreme i posle meča, kako bi prikupio dokaze. Ovako mlatite praznu slamu. Pod dva, kakav sad pa upad u svlačionicu u poluvremenu, jer ako je utakmica nameštena, akteri su to morali da znaju pre meča. Ovako dragi novinari sami sebe ukopavate, jer ovo nije dokaz za nameštanje, već pre neka vrsta mobinga. Jedina činjenica je da se OFK kada igra protiv Zvezde ne trudi baš mnogo, kao što se i mnogi drugi ne trude, mada se ni Metalac nije nešto pretrgao protiv Partizana. Ne napadajte Zvezdu zbog toga, jer je ona samo prekopirala sistem najuspešnijeg kluba u poslednjih 10 godina, Partizana. Dakle što više "prijateljskih" klubova to lakše do titule. Odgovornost je svakako na FSS.

Samsung

pre 8 godina

hahahaha ''sta ste se rastrcali" :)) slazem se da se izbaci zvezda ali i partizan jer je imao sigurno istih ispada. bacite ih u beton ligu pa ce mafija pobeci jer onda nece imati intetesa da budu tu!

psiho

pre 8 godina

vidjeti radovanje zvezdinih igraca kod golova u drugom poluvremenu a posebno hladnokrvnu klupu zvezde kod istih golova i sve ce vam biti jasno da li je ili ne namesteno... sutjeska - ofka...

Srki

pre 8 godina

Opet ista prica. Naslov je "Upad u svlacionicu", a niko to nije potvrdio, cak Bogdan Planic demantuje da je bilo sta o tome rekao i nazvao tu informciju gluposcu. Ne razumem kako smete da prenosite takve spekulacije i neproverene informacije. Jel postoji neki izvor koji je ovo potvrdio? Svi mediji su dan posle utakmice napisali da je utakmica namestena i da je Uefa pokrenula istragu, a onda ista ta Uefa kaze da nema pojma o cemu se radi i da nemaju nikakvu informaciju o toj utakmici i da nemaju ni nameru da se bakcu sa time. Potpuno mi je jasno o cemu se ovde radi. Tole dozivotni predsednik i unistavac Srpskog fudbala! Tuga!

Zoks

pre 8 godina

Kao rodjeni zvezdas (a ne ciganin, delija, itd.) moram da kazem da je ovo najveca steta koja je napravljena Crvenoj Zvezdi. Najveca, jer se nijednom ostvarenom rezultatu nece verovati. Da mi je 10 minuta vlasti, odmah bih zatvorio fudbalski klub na tri godine, raspustio rukovodstvo i ostatk bande (cast izuzecima) i, kasnije, krenuo izpocetka. Jedino mi je zao pomocnog osoblja i svih onih pojedinaca, koji se dusom trude i najcesce izistinski daju deo sebe, da gledaju sta se desava sa klubom kojem smo dali svoju mladost. Jer, sve sto sam ispricao svojoj deci vise ne vazi u njihovim ocima. Kako od njih napraviti novu generaciju zvezdasa?

Imam haubicu jer sam tako u mogućnosti

pre 8 godina

@Bob Sent Kler

Ma može od vremena BSK-a i Jugoslavije, samo da se prestane više sa spekulacijama. Neka dođu, pregledaju, preseku, pa kom opanci, kom obojci.

Verujem samo da se Zvezda ne bi češala kao neki drugi (pre)pošteni, sa kojima jedna partija jaši domaćim fudbalom od raspada SFRJ i koji su sve svoje "uspehe" ostvarili za vreme posrnuća srpskog naroda i države.

Inače Miljan koga uzimaš usta se dokazao i u malo većem klubu od Zvezde, a kao funkcioner je slao reprezentaciju redovno na velika takmičenja, opet za razliku od nekih privrednika...

lakrdija

pre 8 godina

Stvarno sramota, u ovakvom regularnom prvenstvu koje bez ijedne
mrlje 7god vodi Tole . Neko da uradi ovako nešto.... Strašno.
Kako vas sve skupa nije sramota, okanite se više Zvezde!!!

Mik

pre 8 godina

Kako se saznaje iz pouzdanih izvora, na poluvremenu je Tomislav Karadzic usao u svlacionicu Misela Platinija i odande su se culi sumnjivi zvuci. Platini razmislja da batali fudbal!

milan

pre 8 godina

A sto nije moguce da je receno igracima OFK-e da namerno izgube kako bi na startu sezone napali Zvezdu da bi kasnije radili po svom kao poslednjih X godina?

Deja

pre 8 godina

Ako ima dokaza neka se izadje u javnosti . Mora da ima neki video zapis ili neki svedok . Ako je samo sto su se setali po terenu , i tako su vise trcali od Metalca . Vecernje novosti nisu tabloid , neka daju dokaze

as

pre 8 godina

Pa covek garantovao titulu, dao im gasprom jos 1.mil. Samo ne znam sta ovaj GASPROM radi, ovi lakrdijasi kaljaju i udaraju na ugled ovog giganta

topcidera lepsa strana

pre 8 godina

POLIGRAF!!!!!! Svi od predsednika, direktora, sekretara do svih igraca u protokolu. Ako svi prodju poligraf ja cu da pojedem moj smartphone.

Mikula

pre 8 godina

Pumpa se cela stvar iz nekog razloga! Oduvek je toga bilo, a bas sad svi da se zainteresuju kao. Ako je vec bio dogovor i bile uplate na "iz 1 u 2", onda nije ni bilo potrebe da ih pritiskaju na poluvremenu, sve je onda pre dogovoreno.

Realista

pre 8 godina

Navijac sam Zvezde ali nas treba drasticno kazniti.. ali jedna stvar je zanimljiva.. kad je partizan namestio sa pazarom utakmicu nije bilo ovakvog medijskog linca.. namestaljka nad namestaljkom ;-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HQ, 22. jul 2015 09:31)


Covece, ko je namestio utakmicu sa Pazarom? To je bila sudijska kradja, a ne namestaljka, razgranici te stvari. Partizan je titulu izgubio bas u Pazaru, remijem, kada mu je ponisten regularan gol. Sto i to ne spomenes?

Čestitamo

pre 8 godina

Umesto da prenosi LŠ i prvaka svoje države koji zastupa Srbiju u Evropi, RTS se bavi ODBRANOM neke boranije koja se bavi sitnim kriminalom na kladionici. Zahvaljujući savremenim tehnologijama, grobari su utakmicu gledali u HD rezoluciji, bez beskrajnih blokova reklama i BEZ KOVINJALA. Bravo za RTS koja je dostigla ideal, obradovati one zbog kojih postojiš, NEČINJENJEM.

Dusan

pre 8 godina

na ovom linku (04:30) mozete videti kako golman pokazuje igracu gde da sutira :)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=92dlTKc1N48#t=271

ni po babu ni po stricevima

pre 8 godina

@Obican covek...potpuno se slazem ali da se istraga ne zavrsi samo na selektivnom jednom slucaju,ajmo proveriti tvrdnje i ostalih igraca,trenera funkcionera a ako je ko strucan u tom poslu onda je policijski inspektorijat.

jack D

pre 8 godina

Čitajući komentare doživljavam transfer blama zbog pantera koji likuju zbog onakve pobede; kao mnogo su opasni i mogu da zaustave moćni OFK pretnjama u svlačionici, ili šta već?!

fudbal , kosarka i tako to .....

pre 8 godina

Zvezdu u trecu ligu..A Terzica zna se gde .....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoki, 21. jul 2015 23:37)

I da budemo III liga,opet smo bili prvaci Evrope što vi NIKADA nećete da postanete (ili možda bolje ovako..ni praunuci praunuka...možda posle toga)..
(POZDRAV, 22. jul 2015 09:02) # Link komentara

Nisi ti vidovita Zorka pa da znas sta ce ko da postane ,,,
a ono sto je istina, da taj kup evropskih sampiona koji ste vi kao osvojili , nisu igrali Englezi i Holandjani , a igraci Milana su se povukli sa terena u revans mecu cetvrtfinala protiv Olimpika iz Marselja , a trebalo je i da si cuo za Bernara Tapija ...

bora

pre 8 godina

Ne znate vi iz Zvezde,šta je Evropa.
Partizanu je samo jučerašnja pobeda,donela već 1.180.000 evra!!?
Od toga 630.000 za dve pobede nad Dilom i 550.000 za učešće u drugom kolu.
"Jednom će te kumovi i vi ovo da radite"!!

mama

pre 8 godina

Ok, verovatno je tako bilo ali siguran sam da je isto i na svakoj drugoj tekmi. Sama cinjenica da je Zvezda punila koliko je mogla govori da Zvezdini igraci nisu nista znali. Sve ostalo su gluposti.

Штилцована катаболцна

pre 8 godina

Где би вам био крај да је Терзић упао у свлачионицу Каирата? Чисто да објасни Жерару Гоу и Исламхану како се трчи против мезимице његовог премијерског величанства.

specnaz

pre 8 godina

Објави ми коментар да ти не би главу откинуо!!!
(Влада, 21. jul 2015 23:28)

INTERESUJE ME KRITERIJUM PO KOM JE OVAJ KOMENTAR OBJAVLJEN,na desetine kojih sam iskreno i sa emocijama pisao,nisu bile,hvala.

Varikina

pre 8 godina

Brazil - Nemacka
1 : 8
Pametnome dosta
(Mondial, 22. jul 2015 00:45)

A glupom? Al' su ga brale tebi isprali, ostali samo dugmići.

aero

pre 8 godina

(VUK, 22. jul 2015 07:56)

Strasno sta ti pises.Tebi je to sto ste bili prvaci evrope opravdanje za namestanje.To ne da nije tacno vec je jos veca sramota.Ejjj bivsi prvak evrope igra dogovorene utakmice!?!?!

Svedok saradnik

pre 8 godina

sve ce biti jasnije nakon utakmica sa Cukom, Partizanom, Radnickim i jos ponekim sa kojima nema dilova... tipa Vozdovac, Metalac, Mladost

vidim sve

pre 8 godina

Stvar je jako brzo resiva. Svaki navijac u glavi sam da rascisti i nikad ne ode na stadion, a oni neka namesteju, tuze se, sude se, idu u ćorku...
Zasto mi da budemo ucesnici tih radnji koje su ispod svakog ljudskog dostojanstva.

zivko

pre 8 godina

Naravno da je namestao i Partizan bas kao i Zvezda od svog osnivanja do danasnjih dana.Nije to poenta vec da ovakvog dzibersko-ociglednog namestanja nema ni u beton ligi.