Nedelja, 19.07.2015.

20:50

U20: Srbija opet prvak Evrope!

Mladi košarkaši Srbije osvojili su petu titulu prvaka Evrope u konkurenciji do 20 godina!

Izvor: AK

U20: Srbija opet prvak Evrope! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

188 Komentari

Sortiraj po:

Cool

pre 8 godina

Ovo bre postalo navika B-)
Cestitam momcima i celokupnom timu, pokazali su da imamo buducnost u kosarci, kao i u fudbalu i ostalim sportovima, jedino me malo brine sto u tenisu nemamo trenutno bas neku mladu nadu koja ce bar da odboji jedao deo onoga sto je nas Nole osvojio, a Nole ce tek da osvaja i bice najbolji ikada!

Капетан Немо

pre 8 godina

Umalo da nam se obije o glavu cuvanje rezultata i trosenje vremena do zadnje sekunde napada...cemu to kad ste bolji? Nek je za nauk da se u kosarci to ne radi, do 3.5 minuta pred kraj momci su bili fantasticni...umalo da upropaste sav svoj trud...sve cestitke i nastavite tako. (Grayund, 20. jul 2015 08:43)
Кроз цео свој коментар их критикујеш, а на крају напишеш: ,,све честитке и наставите тако'', тако да цео коментар делује конфузно. Морамо имати разумевања за ове младе момке, немају они још искуства да овакве утакмице мирно приведу крају. Ко зна шта је све пролазило кроз њихове главе у тим тренуцима, еееј, финале је то, Европско првенство! Ипак су успели да победе, зар не?
Честитке младим кошаркашима, штета што нисмо могли да гледамо све утакмице, чиними се да су доминантно освојили ово првенство. Надам се да ће ови момци наставити да напредују па да их видимо ускоро и у сениорској репрезентацији, они су гарант будућих кошаркашких успеха и медаља. Напред Србијо!!!

Spectator

pre 8 godina

Recept za uspeh,vrlo jednostavan-izbacis grobare iz ekipe i osvojis medalju.
(kima, 19. jul 2015 22:47)
Covek je upravu sad nema grobar evo je zlatna, na svetskom nema grobara tu je srebrna. Cemu tolko minusa

petarczv

pre 8 godina

Свака част свим момцима.Није битно дали су играчи звезде или Партизана.
(David, 20. jul 2015 01:49)

Slazem se,samo igraca partizana nema...

Vlada

pre 8 godina

Malo malo, pa prvaci! Makar u nečemu da uživam u ovoj rupi od države.
(Pedro, 20. jul 2015 01:54)
Koja si ti balvanvina kad svoju drzavu nazivas rupom. Ah da, ti si jos jedan pd onih vrednih, pametnih i talentovanih koji ti osvojili svet al' im ne da Srbija.,,

Volim ga,ko oka dva ?

pre 8 godina

Zar i u ovakvoj situaciji vi pricate o Vujosevicu !? Meni je licno Partizan uvek bio ispred Srbije,pogotovo kada su u pitanju ova decurlija koja godinama u nazad osvajaju neke svetske i evropske titule.

Grayund

pre 8 godina

Umalo da nam se obije o glavu cuvanje rezultata i trosenje vremena do zadnje sekunde napada...cemu to kad ste bolji? Nek je za nauk da se u kosarci to ne radi, do 3.5 minuta pred kraj momci su bili fantasticni...umalo da upropaste sav svoj trud...sve cestitke i nastavite tako.

sale

pre 8 godina

Glupa i nevažna utakmica zvezde i ofk- ima 1000 komentara i više se vodi polemika o tom meču nego o ovim zlatnim dečacima. Srbijo zemljo.

kima

pre 8 godina

#Aleksandar,#ilija

Ajde bre groblje opustite se malo, nema potrebe za vredjenjem, malo sam vas izlozio,a vi se bas primili, ajde bre to je sport, idite nadjite devojku, izadjite iz kuce, postoji jos mnogo toga u zivotu sem partizana....

VUK

pre 8 godina

eee grobari, igrače Vam u uspešnim godinama nije stvarao Vujošević, već košarkaška akademija u Železniku.. Čović ih prodavao Raznjatoviću, a ovaj pre inostranstva, dve-tri godine kalio u Partizanu.. e onda ste po povratku iz Moskve, klub poklonili Vujoševiću,a ovaj presekao granu na kojoj je sedeo Partizan.. i sad neka čudo od trenera nađe pare i igrače.. ili neka stvori sam..aaa,ne bavi se radom sa mladima?! aaa,nema vremena boća u H.Novom!..eeeeee.. lako je bilo slagati gotove igrače u tim i imati monopol.. ubio je Partizan.. ajmo.. gde je škola košarke Partizana?posle tolikih titula? NEMA JE!!!Zato ovo zlato pripada onima koji ove momke spremaju, hrane, oblače od njihove 10godine.. Veliki klub i trener to ne rade.. skidali su samo kajmak
.e sad došao kraj bezobrazluku.. dok palme njišu grane!

svaka cast

pre 8 godina

treba ipak reci da smo za ceo mec imali tek 5 asistencija a spanci 12... presudio je sut za 3 poena i individualan kvalitet. timska igra me je malo razocarala, ali opet jedno veliko svaka cast.
na proslom sp seniora nasa timska igra je bila poezija...po meni i najbolja na celom prvenstvu.
iskreno se nadam da ce tako biti i na ovom seniorskon evropskom prvenstvu. vreme je da i oni uzmu zlato!
bice dosta dobrih ekipa. na prvom mestu francuska i spanija. zatim grcka, litvanija, hrvatska... bice ovo jedno dosta jako prvenstvo ali nasi momci to mogu!

Jumko

pre 8 godina

Lozione, videcemo u Riu kolika smo sportska nacija! Omladinske titule, vatetpolo svetska liga... Haha. Vredno pomena zlato kosarkasica i donekle jucerasnja odbojka, ostalo glupost koje niko ne prati! U Riu ako budemo do 40. mesta po uspesnosti puna kapa!

pa otkud vi gledate

pre 8 godina

O čemu če Srbi nego o suđenju...je li neki sudac u bilo kojem sportu ikad po vašem mišljenju sudio pošteno ili čak za vaš tim? Pisanje je retorično
(M, 19. jul 2015 23:12)

Pitaj Slavka Cvitkovica.

james93

pre 8 godina

I da, jos samo ovo. Nisam od onih ljudi kojima smeta sto trenutno Zvezdini momci preovladavaju ovom ekipom trenutno. Ne znam zasto je to stvarno toliko bitno kada je reprezentacija u pitanju. Kada igracima nije bitno zasto bi bilo nama. Partizanovac sam i nikad u zivotu nisam nabijao na nos ni mojim drugarima ,koja su vecina Zvezdasi, niti bilo kome drugom sto su do skoro Partizanovi igraci bili ti koji su "vukli" reprezentaciju u svim uzrastima. Dajte ljudi, saberite se malo, stvarno mi je vise muka od takvih komentara. Cak navijam i za Zvezdu kad igra bilo kakvu evropsku utakmica u bilo kom klubskom takmicenju, nasi su svi i treba podrzati sve koji reprezentuju nasu zemlju na bilo koji nacin i u bilo kom sportu. Sad vec idem iz krajnosti u krajnost, necu vise. Pozz

trtoje

pre 8 godina

nemojte da brojite medalje Jugoslavije i SCG :)
(xy, 19. jul 2015 21:16)

A sto ne bi? Zna se koji igraci su ih osvajali. Ime drzave nista posebno.

Djoksonidis

pre 8 godina

Guduraaa MVP .. sta sam vam kazao/napisao ovih dana ;) i beba Reba vrlo dobar .. Apic me odusevio sjajnom rolom u finalu, Jaramaz i Zagorac Zlatom zakljucili odlicne sezone..
Srbija!!!
P.s. Beba trojkom dize mrezicu preko kosa, a u sledecem napadu Jaramaz, ponovo trojkom, vraca mrezicu u prvobitni polozaj :)))

stručnjak

pre 8 godina

A sto nije igrao Dalo?Samo pitam.....Cestitke momcima i poruka grobarima da je ovo potvrda da je Zvezda na pravom putu a nek se zapitaju kuda vodi njihov....

Vz

pre 8 godina

Rebic igrac? Vazi. Kada plej ima 0 asistencija, sve je jasno. Niti ulaza, niti dodavanja, nista. Tapkalo lopte. Nema nista od njega nazalost.
(Milan, 19. jul 2015 23:27)
Slazem se. Imamo ozbiljan problem pleja posle Tea. Nadam se da ce se nemo pojaviti, ali za sada sve deluje jako tanko. Nikakve kreativnosti nije bilo na tom polju.

crni_redstar

pre 8 godina

bravo momci,tako se igra za srbiju. mega i zvezda rade strasan posao sa mladim igracima i treba im davati sansu pod cenu losijih rezultata,jer je ovde rec o izuzetno talentovanim momcima. necu da naglasavam nikoga,ovo je ekipna pobeda i ceo turnir i zrelost koju su pokazali ovi tinejdzeri je za svaku pohvalu.pridodamo li ovom timu jednok jokica dobijamo jos mocniju masineriju.eto dusan ristic u koga je zvezda gajila veliku nadu,otisao u amerikama da bude rezerva i propusta ovakva okupljanja. vidite gde su jokic i tejic sada ,a gde je on.presisali su ga ,a i ostali centri ce,ne zato sto su talentovaniji,nego pametniji. mega ce jaramazu i zagorcu obezbediti velike uluge ove sezone,na zvezdi je da isto ucini sa tejom,gudurom i davidovcem...tu je reba...aranitovic na pozajmici u megi,kroz fmp treba pogurati apica,radanova,kaplana,simanica,voja...greota da iko od njih propadne.ili ako partizan moze da uzme nekoga od njih slobodno,bitno je da imamo reprezentativca.

Milan

pre 8 godina

Rebic igrac? Vazi. Kada plej ima 0 asistencija, sve je jasno. Niti ulaza, niti dodavanja, nista. Tapkalo lopte. Nema nista od njega nazalost.

Dejan

pre 8 godina

Šta ti je naš mentalitet, poveli 13 razlike, i umesto da se dignu i dok raje protivnika, mi trošimo vreme i čekamo da nam pobeda sama dodje... Ako izgube biće sami krivi i zaslužili su da ih kazne ma koliko mi to bilo krivo...

aleksandar

pre 8 godina

Recept za uspeh,vrlo jednostavan-izbacis grobare iz ekipe i osvojis medalju.
(kima, 19. jul 2015 22:47)rodila te majka da budes najgluplji u sokaku

luther

pre 8 godina

Ali Djoko je Kralj...udje u igru odvali spanca ni krivog ni duznog i onda u istom napadu odvali bananu po vratu...Trener ga izbaci i vise ne ulazi u igru...hahhaha

dr.mr.

pre 8 godina

u cemu god da smo se takmicili poslednjih mesec-dva smo igrali finale,i gomilu trofeja...
odbojkasi,vaterpolisti,orlici, nole,ivana.......
jos na eurobasketu zlato,i da se savrseno leto zaokruzi na pravi nacin! :)
SRBIJA,SPORTSKA SILA!

Ноле

pre 8 godina

Браво за звездину децу ! Одлично ће Јарамаз и Загорац да се уклопе са остатком екипе !

Svaka čast

pre 8 godina

Zakleti sam grobar ali svaka čast Čoviću kako stvara igrače. Zvezda ima stvarno neverovatnu juniorsku školu. Kad bi mi malo manje kukali a više stvarali igrače gde bi bio kraj srpskoj košarci.

ilija

pre 8 godina

kima.......Sto nisi tako pricao od 1995 do 2002. Ovo sto si napisao pokazuje koliko si mnogo glup!!! A ko zna,mozda nisi bio ni rodjen 95',klinjo jedan,napaljeni.

Karanfil se na put sprema

pre 8 godina

Zvezda i Mega sa ovakvom decom ne treba da brinu za svoju buducnost ... Ostali ce morati prodavati slike i moliti se bogu da ne kupe igrace kao sto je Dalo, Salic, Grk itd. Pijacari su cudni ljudi, uvek je neko drugi kriv kad pogrese !

Xin Zhao

pre 8 godina

Sta im govori ovaj trener. Mora se dati kos da bi se pobedilo, od kako smo poveli 12 ne igramo kosarku nego dzokamo sa 10m... Trener bas pokusava dobijenu da izgubi...

draganz

pre 8 godina

Srbija je igrala i povecavala prednost, zatim je u poslednjih 5 minuta odlucila da cuva prednost drzanjem lopte, i postigla 0 koseva, a Spanija je nastavila da igra normalno i dala 12 koseva tako da je razlika na 10 s pre kraja pala na 3 kosa. Na to su konacno zaigrali i dali 2 poena plus 1 slobodno bacanje i to je bio kraj.

M

pre 8 godina

O čemu če Srbi nego o suđenju...je li neki sudac u bilo kojem sportu ikad po vašem mišljenju sudio pošteno ili čak za vaš tim? Pisanje je retorično

Ranzo Opservant

pre 8 godina

Svaka čast momcima, ali opasno se kockaju i postoji šansa da sve dobro izgube u poslednja 4 minuta. Zar je moguće da ovoliko ne znamo da odigramo napad do kraja i šutiramo sa manje od 12 metara? Potpuno stihijska igra, za razliku od fenomenalne 3 i po četvrtine.

filatelista

pre 8 godina

ima prenos na RTS.... ekipa što ne plaća pretplatu rezultat prati na livescore..ako bi se lagali
naša igra je dobra, ipak je finale, a ni španci nisu loši

nemanja

pre 8 godina

Kako igraju momci. Jaramaz najbolji danas, fino ce Misko zaraditi na njika, ali iako se gnusam na cinjenicu da je svim najboljim kosarkasima sa ovih prostora Misko menadzer, Mega sa timom koji razigrava mlade igrace je odlicna stvar za srpsku kosarku!

fdfdfd

pre 8 godina

o boze..sve nam izlazi iz obruca,trojke,kucanja..sve.. koji baksuz...evi i apic nam se pored i tejica povredi..koji baksuz...ali iprkos tome smo egal...koliko smo bolji..maa da je normalna situaciaj da nas ovoliko ne tera baksuz i ovi bi bili pocisceni!!!

Karanfil se na put sprema

pre 8 godina

Svaka cast trenerima koji su od ovih klinaca napravili igrace ... Deju Radonjicu i Milanu Gurovicu, Milojevicu iz Mege, Djokicu iz Metalca koji ih vodi na ovom EP a posebno Dulou Vujosevicu na radu sa Djokom Salicem !

Slaninar

pre 8 godina

Zamislite da je jos u ovoj ekipi Nikola Jokic, pa Spance bi zgazili bar 20 razlike...
Steta sto ne igra Marko Tejic, bilo bi daleko lakse..

Stiven Džerard

pre 8 godina

Upravo počinje prenos,u pitanju je od izvora dva putića sistem koji diktira Lepa gospodja Lukić a tu je i Marinko rokaj bre Rokvić.Udri

Karanfil se na put sprema

pre 8 godina

Djoko Salic pulen Vujosevica ... Vidi se skola Maga ! Bez poena, bez skokova ali zato 3 licne u 2 minuta ... Grli one spance u reketu kao Milutinov Bobija ...

Divos

pre 8 godina

Србија је узела 4 титуле шампиона Европе, са напоменом да је први шампионат Европе (1998.) био У-22, тј до 22 године старости, уједно и једини до тог узраста, већ од 2000-е игра се У-20, и тако је до данашњих дана.
Е сад, Србија је заиста задњу титула шампиона Европе у У-20 узрасту узела 2008., али ваља знати да је у односу на све ривале Србија хендикепирана. Разлог, суманут календар КЛС. Прича позната, наши прво одраде АБА лигу, па почну СЛ Србије тамо почетком априла, па плеј-оф тамо до краја јуна, шампионат Србије завршава јако касно, често касније и од НБА, а већина играча, и то у правилу оних најважнијих, у овом узрасту има обавезе у СЛ Србије, тим се комплетира увек неколико дана уочи почетка овог ЕП, који у правилу увек почиње почетком јула, и екипа нема времена да се уигра. И тако из године у годину. И то је један од важних разлога што није било више успеха у овом урасту на ЕП.
Ове године, Ђокић је некако успио тим комплетирати 10ак дана пре почетка ЕП, одрађен је и супер-јак тирнир у Турској, "Орлићи" су се добро уиграли, и одмах се види резултат.
У сваком случају, нашим клинцима пуно среће у овом великом финалу.

...

pre 8 godina

pisem posle prve cetvrtine... ovaj njihov garcia se igra kosarke sutercina,problem licne gudurica,rebic za sada odlican. Ajmo zagorac budi se. Napred momci verujem u vas!!!

Reba beba

pre 8 godina

Od kada je prekinuta vladavina drzavnog mezimceta duga 13 godina, odmah se to osetilo i na rezultatima nasih mladih selekcija. Posle vise godina posta, nasa mlada reprezentacija predvodjena Zvezdinim talentima jurisa na vrh Evrope! Bravo majstori!

ultrasrbin

pre 8 godina

Kakva je ovo sudijska kradja na delu. Umesto namerne Spancima sviraju korake nasem igracu. Par lopti se vidi iz aviona kome treba da pripadnu,ali odlucise da su za Spance. Nepostojece faulove nasih igraca i njihove korake iluzorno je i komentarisati.

Slaninar

pre 8 godina

Zamislite da je jos u ovoj ekipi Nikola Jokic, pa Spance bi zgazili bar 20 razlike...
Steta sto ne igra Marko Tejic, bilo bi daleko lakse..

Karanfil se na put sprema

pre 8 godina

Svaka cast trenerima koji su od ovih klinaca napravili igrace ... Deju Radonjicu i Milanu Gurovicu, Milojevicu iz Mege, Djokicu iz Metalca koji ih vodi na ovom EP a posebno Dulou Vujosevicu na radu sa Djokom Salicem !

Svaka čast

pre 8 godina

Zakleti sam grobar ali svaka čast Čoviću kako stvara igrače. Zvezda ima stvarno neverovatnu juniorsku školu. Kad bi mi malo manje kukali a više stvarali igrače gde bi bio kraj srpskoj košarci.

luther

pre 8 godina

Ali Djoko je Kralj...udje u igru odvali spanca ni krivog ni duznog i onda u istom napadu odvali bananu po vratu...Trener ga izbaci i vise ne ulazi u igru...hahhaha

dr.mr.

pre 8 godina

u cemu god da smo se takmicili poslednjih mesec-dva smo igrali finale,i gomilu trofeja...
odbojkasi,vaterpolisti,orlici, nole,ivana.......
jos na eurobasketu zlato,i da se savrseno leto zaokruzi na pravi nacin! :)
SRBIJA,SPORTSKA SILA!

Karanfil se na put sprema

pre 8 godina

Zvezda i Mega sa ovakvom decom ne treba da brinu za svoju buducnost ... Ostali ce morati prodavati slike i moliti se bogu da ne kupe igrace kao sto je Dalo, Salic, Grk itd. Pijacari su cudni ljudi, uvek je neko drugi kriv kad pogrese !

aleksandar

pre 8 godina

Recept za uspeh,vrlo jednostavan-izbacis grobare iz ekipe i osvojis medalju.
(kima, 19. jul 2015 22:47)rodila te majka da budes najgluplji u sokaku

ilija

pre 8 godina

kima.......Sto nisi tako pricao od 1995 do 2002. Ovo sto si napisao pokazuje koliko si mnogo glup!!! A ko zna,mozda nisi bio ni rodjen 95',klinjo jedan,napaljeni.

Ноле

pre 8 godina

Браво за звездину децу ! Одлично ће Јарамаз и Загорац да се уклопе са остатком екипе !

Divos

pre 8 godina

Србија је узела 4 титуле шампиона Европе, са напоменом да је први шампионат Европе (1998.) био У-22, тј до 22 године старости, уједно и једини до тог узраста, већ од 2000-е игра се У-20, и тако је до данашњих дана.
Е сад, Србија је заиста задњу титула шампиона Европе у У-20 узрасту узела 2008., али ваља знати да је у односу на све ривале Србија хендикепирана. Разлог, суманут календар КЛС. Прича позната, наши прво одраде АБА лигу, па почну СЛ Србије тамо почетком априла, па плеј-оф тамо до краја јуна, шампионат Србије завршава јако касно, често касније и од НБА, а већина играча, и то у правилу оних најважнијих, у овом узрасту има обавезе у СЛ Србије, тим се комплетира увек неколико дана уочи почетка овог ЕП, који у правилу увек почиње почетком јула, и екипа нема времена да се уигра. И тако из године у годину. И то је један од важних разлога што није било више успеха у овом урасту на ЕП.
Ове године, Ђокић је некако успио тим комплетирати 10ак дана пре почетка ЕП, одрађен је и супер-јак тирнир у Турској, "Орлићи" су се добро уиграли, и одмах се види резултат.
У сваком случају, нашим клинцима пуно среће у овом великом финалу.

fdfdfd

pre 8 godina

o boze..sve nam izlazi iz obruca,trojke,kucanja..sve.. koji baksuz...evi i apic nam se pored i tejica povredi..koji baksuz...ali iprkos tome smo egal...koliko smo bolji..maa da je normalna situaciaj da nas ovoliko ne tera baksuz i ovi bi bili pocisceni!!!

nemanja

pre 8 godina

Kako igraju momci. Jaramaz najbolji danas, fino ce Misko zaraditi na njika, ali iako se gnusam na cinjenicu da je svim najboljim kosarkasima sa ovih prostora Misko menadzer, Mega sa timom koji razigrava mlade igrace je odlicna stvar za srpsku kosarku!

stručnjak

pre 8 godina

A sto nije igrao Dalo?Samo pitam.....Cestitke momcima i poruka grobarima da je ovo potvrda da je Zvezda na pravom putu a nek se zapitaju kuda vodi njihov....

filatelista

pre 8 godina

ima prenos na RTS.... ekipa što ne plaća pretplatu rezultat prati na livescore..ako bi se lagali
naša igra je dobra, ipak je finale, a ni španci nisu loši

draganz

pre 8 godina

Srbija je igrala i povecavala prednost, zatim je u poslednjih 5 minuta odlucila da cuva prednost drzanjem lopte, i postigla 0 koseva, a Spanija je nastavila da igra normalno i dala 12 koseva tako da je razlika na 10 s pre kraja pala na 3 kosa. Na to su konacno zaigrali i dali 2 poena plus 1 slobodno bacanje i to je bio kraj.

VUK

pre 8 godina

eee grobari, igrače Vam u uspešnim godinama nije stvarao Vujošević, već košarkaška akademija u Železniku.. Čović ih prodavao Raznjatoviću, a ovaj pre inostranstva, dve-tri godine kalio u Partizanu.. e onda ste po povratku iz Moskve, klub poklonili Vujoševiću,a ovaj presekao granu na kojoj je sedeo Partizan.. i sad neka čudo od trenera nađe pare i igrače.. ili neka stvori sam..aaa,ne bavi se radom sa mladima?! aaa,nema vremena boća u H.Novom!..eeeeee.. lako je bilo slagati gotove igrače u tim i imati monopol.. ubio je Partizan.. ajmo.. gde je škola košarke Partizana?posle tolikih titula? NEMA JE!!!Zato ovo zlato pripada onima koji ove momke spremaju, hrane, oblače od njihove 10godine.. Veliki klub i trener to ne rade.. skidali su samo kajmak
.e sad došao kraj bezobrazluku.. dok palme njišu grane!

...

pre 8 godina

pisem posle prve cetvrtine... ovaj njihov garcia se igra kosarke sutercina,problem licne gudurica,rebic za sada odlican. Ajmo zagorac budi se. Napred momci verujem u vas!!!

Vlada

pre 8 godina

Malo malo, pa prvaci! Makar u nečemu da uživam u ovoj rupi od države.
(Pedro, 20. jul 2015 01:54)
Koja si ti balvanvina kad svoju drzavu nazivas rupom. Ah da, ti si jos jedan pd onih vrednih, pametnih i talentovanih koji ti osvojili svet al' im ne da Srbija.,,

james93

pre 8 godina

I da, jos samo ovo. Nisam od onih ljudi kojima smeta sto trenutno Zvezdini momci preovladavaju ovom ekipom trenutno. Ne znam zasto je to stvarno toliko bitno kada je reprezentacija u pitanju. Kada igracima nije bitno zasto bi bilo nama. Partizanovac sam i nikad u zivotu nisam nabijao na nos ni mojim drugarima ,koja su vecina Zvezdasi, niti bilo kome drugom sto su do skoro Partizanovi igraci bili ti koji su "vukli" reprezentaciju u svim uzrastima. Dajte ljudi, saberite se malo, stvarno mi je vise muka od takvih komentara. Cak navijam i za Zvezdu kad igra bilo kakvu evropsku utakmica u bilo kom klubskom takmicenju, nasi su svi i treba podrzati sve koji reprezentuju nasu zemlju na bilo koji nacin i u bilo kom sportu. Sad vec idem iz krajnosti u krajnost, necu vise. Pozz

sale

pre 8 godina

Glupa i nevažna utakmica zvezde i ofk- ima 1000 komentara i više se vodi polemika o tom meču nego o ovim zlatnim dečacima. Srbijo zemljo.

Djoksonidis

pre 8 godina

Guduraaa MVP .. sta sam vam kazao/napisao ovih dana ;) i beba Reba vrlo dobar .. Apic me odusevio sjajnom rolom u finalu, Jaramaz i Zagorac Zlatom zakljucili odlicne sezone..
Srbija!!!
P.s. Beba trojkom dize mrezicu preko kosa, a u sledecem napadu Jaramaz, ponovo trojkom, vraca mrezicu u prvobitni polozaj :)))

petarczv

pre 8 godina

Свака част свим момцима.Није битно дали су играчи звезде или Партизана.
(David, 20. jul 2015 01:49)

Slazem se,samo igraca partizana nema...

Grayund

pre 8 godina

Umalo da nam se obije o glavu cuvanje rezultata i trosenje vremena do zadnje sekunde napada...cemu to kad ste bolji? Nek je za nauk da se u kosarci to ne radi, do 3.5 minuta pred kraj momci su bili fantasticni...umalo da upropaste sav svoj trud...sve cestitke i nastavite tako.

Stiven Džerard

pre 8 godina

Upravo počinje prenos,u pitanju je od izvora dva putića sistem koji diktira Lepa gospodja Lukić a tu je i Marinko rokaj bre Rokvić.Udri

Milan

pre 8 godina

Rebic igrac? Vazi. Kada plej ima 0 asistencija, sve je jasno. Niti ulaza, niti dodavanja, nista. Tapkalo lopte. Nema nista od njega nazalost.

pa otkud vi gledate

pre 8 godina

O čemu če Srbi nego o suđenju...je li neki sudac u bilo kojem sportu ikad po vašem mišljenju sudio pošteno ili čak za vaš tim? Pisanje je retorično
(M, 19. jul 2015 23:12)

Pitaj Slavka Cvitkovica.

trtoje

pre 8 godina

nemojte da brojite medalje Jugoslavije i SCG :)
(xy, 19. jul 2015 21:16)

A sto ne bi? Zna se koji igraci su ih osvajali. Ime drzave nista posebno.

Ranzo Opservant

pre 8 godina

Svaka čast momcima, ali opasno se kockaju i postoji šansa da sve dobro izgube u poslednja 4 minuta. Zar je moguće da ovoliko ne znamo da odigramo napad do kraja i šutiramo sa manje od 12 metara? Potpuno stihijska igra, za razliku od fenomenalne 3 i po četvrtine.

Xin Zhao

pre 8 godina

Sta im govori ovaj trener. Mora se dati kos da bi se pobedilo, od kako smo poveli 12 ne igramo kosarku nego dzokamo sa 10m... Trener bas pokusava dobijenu da izgubi...

svaka cast

pre 8 godina

treba ipak reci da smo za ceo mec imali tek 5 asistencija a spanci 12... presudio je sut za 3 poena i individualan kvalitet. timska igra me je malo razocarala, ali opet jedno veliko svaka cast.
na proslom sp seniora nasa timska igra je bila poezija...po meni i najbolja na celom prvenstvu.
iskreno se nadam da ce tako biti i na ovom seniorskon evropskom prvenstvu. vreme je da i oni uzmu zlato!
bice dosta dobrih ekipa. na prvom mestu francuska i spanija. zatim grcka, litvanija, hrvatska... bice ovo jedno dosta jako prvenstvo ali nasi momci to mogu!

Dejan

pre 8 godina

Šta ti je naš mentalitet, poveli 13 razlike, i umesto da se dignu i dok raje protivnika, mi trošimo vreme i čekamo da nam pobeda sama dodje... Ako izgube biće sami krivi i zaslužili su da ih kazne ma koliko mi to bilo krivo...

kima

pre 8 godina

#Aleksandar,#ilija

Ajde bre groblje opustite se malo, nema potrebe za vredjenjem, malo sam vas izlozio,a vi se bas primili, ajde bre to je sport, idite nadjite devojku, izadjite iz kuce, postoji jos mnogo toga u zivotu sem partizana....

ultrasrbin

pre 8 godina

Kakva je ovo sudijska kradja na delu. Umesto namerne Spancima sviraju korake nasem igracu. Par lopti se vidi iz aviona kome treba da pripadnu,ali odlucise da su za Spance. Nepostojece faulove nasih igraca i njihove korake iluzorno je i komentarisati.

Karanfil se na put sprema

pre 8 godina

Djoko Salic pulen Vujosevica ... Vidi se skola Maga ! Bez poena, bez skokova ali zato 3 licne u 2 minuta ... Grli one spance u reketu kao Milutinov Bobija ...

Reba beba

pre 8 godina

Od kada je prekinuta vladavina drzavnog mezimceta duga 13 godina, odmah se to osetilo i na rezultatima nasih mladih selekcija. Posle vise godina posta, nasa mlada reprezentacija predvodjena Zvezdinim talentima jurisa na vrh Evrope! Bravo majstori!

Капетан Немо

pre 8 godina

Umalo da nam se obije o glavu cuvanje rezultata i trosenje vremena do zadnje sekunde napada...cemu to kad ste bolji? Nek je za nauk da se u kosarci to ne radi, do 3.5 minuta pred kraj momci su bili fantasticni...umalo da upropaste sav svoj trud...sve cestitke i nastavite tako. (Grayund, 20. jul 2015 08:43)
Кроз цео свој коментар их критикујеш, а на крају напишеш: ,,све честитке и наставите тако'', тако да цео коментар делује конфузно. Морамо имати разумевања за ове младе момке, немају они још искуства да овакве утакмице мирно приведу крају. Ко зна шта је све пролазило кроз њихове главе у тим тренуцима, еееј, финале је то, Европско првенство! Ипак су успели да победе, зар не?
Честитке младим кошаркашима, штета што нисмо могли да гледамо све утакмице, чиними се да су доминантно освојили ово првенство. Надам се да ће ови момци наставити да напредују па да их видимо ускоро и у сениорској репрезентацији, они су гарант будућих кошаркашких успеха и медаља. Напред Србијо!!!

Spectator

pre 8 godina

Recept za uspeh,vrlo jednostavan-izbacis grobare iz ekipe i osvojis medalju.
(kima, 19. jul 2015 22:47)
Covek je upravu sad nema grobar evo je zlatna, na svetskom nema grobara tu je srebrna. Cemu tolko minusa

M

pre 8 godina

O čemu če Srbi nego o suđenju...je li neki sudac u bilo kojem sportu ikad po vašem mišljenju sudio pošteno ili čak za vaš tim? Pisanje je retorično

Cool

pre 8 godina

Ovo bre postalo navika B-)
Cestitam momcima i celokupnom timu, pokazali su da imamo buducnost u kosarci, kao i u fudbalu i ostalim sportovima, jedino me malo brine sto u tenisu nemamo trenutno bas neku mladu nadu koja ce bar da odboji jedao deo onoga sto je nas Nole osvojio, a Nole ce tek da osvaja i bice najbolji ikada!

crni_redstar

pre 8 godina

bravo momci,tako se igra za srbiju. mega i zvezda rade strasan posao sa mladim igracima i treba im davati sansu pod cenu losijih rezultata,jer je ovde rec o izuzetno talentovanim momcima. necu da naglasavam nikoga,ovo je ekipna pobeda i ceo turnir i zrelost koju su pokazali ovi tinejdzeri je za svaku pohvalu.pridodamo li ovom timu jednok jokica dobijamo jos mocniju masineriju.eto dusan ristic u koga je zvezda gajila veliku nadu,otisao u amerikama da bude rezerva i propusta ovakva okupljanja. vidite gde su jokic i tejic sada ,a gde je on.presisali su ga ,a i ostali centri ce,ne zato sto su talentovaniji,nego pametniji. mega ce jaramazu i zagorcu obezbediti velike uluge ove sezone,na zvezdi je da isto ucini sa tejom,gudurom i davidovcem...tu je reba...aranitovic na pozajmici u megi,kroz fmp treba pogurati apica,radanova,kaplana,simanica,voja...greota da iko od njih propadne.ili ako partizan moze da uzme nekoga od njih slobodno,bitno je da imamo reprezentativca.

Vz

pre 8 godina

Rebic igrac? Vazi. Kada plej ima 0 asistencija, sve je jasno. Niti ulaza, niti dodavanja, nista. Tapkalo lopte. Nema nista od njega nazalost.
(Milan, 19. jul 2015 23:27)
Slazem se. Imamo ozbiljan problem pleja posle Tea. Nadam se da ce se nemo pojaviti, ali za sada sve deluje jako tanko. Nikakve kreativnosti nije bilo na tom polju.

Volim ga,ko oka dva ?

pre 8 godina

Zar i u ovakvoj situaciji vi pricate o Vujosevicu !? Meni je licno Partizan uvek bio ispred Srbije,pogotovo kada su u pitanju ova decurlija koja godinama u nazad osvajaju neke svetske i evropske titule.

Jumko

pre 8 godina

Lozione, videcemo u Riu kolika smo sportska nacija! Omladinske titule, vatetpolo svetska liga... Haha. Vredno pomena zlato kosarkasica i donekle jucerasnja odbojka, ostalo glupost koje niko ne prati! U Riu ako budemo do 40. mesta po uspesnosti puna kapa!

M

pre 8 godina

O čemu če Srbi nego o suđenju...je li neki sudac u bilo kojem sportu ikad po vašem mišljenju sudio pošteno ili čak za vaš tim? Pisanje je retorično

stručnjak

pre 8 godina

A sto nije igrao Dalo?Samo pitam.....Cestitke momcima i poruka grobarima da je ovo potvrda da je Zvezda na pravom putu a nek se zapitaju kuda vodi njihov....

Ноле

pre 8 godina

Браво за звездину децу ! Одлично ће Јарамаз и Загорац да се уклопе са остатком екипе !

Milan

pre 8 godina

Rebic igrac? Vazi. Kada plej ima 0 asistencija, sve je jasno. Niti ulaza, niti dodavanja, nista. Tapkalo lopte. Nema nista od njega nazalost.

Volim ga,ko oka dva ?

pre 8 godina

Zar i u ovakvoj situaciji vi pricate o Vujosevicu !? Meni je licno Partizan uvek bio ispred Srbije,pogotovo kada su u pitanju ova decurlija koja godinama u nazad osvajaju neke svetske i evropske titule.

aleksandar

pre 8 godina

Recept za uspeh,vrlo jednostavan-izbacis grobare iz ekipe i osvojis medalju.
(kima, 19. jul 2015 22:47)rodila te majka da budes najgluplji u sokaku

Karanfil se na put sprema

pre 8 godina

Svaka cast trenerima koji su od ovih klinaca napravili igrace ... Deju Radonjicu i Milanu Gurovicu, Milojevicu iz Mege, Djokicu iz Metalca koji ih vodi na ovom EP a posebno Dulou Vujosevicu na radu sa Djokom Salicem !

Svaka čast

pre 8 godina

Zakleti sam grobar ali svaka čast Čoviću kako stvara igrače. Zvezda ima stvarno neverovatnu juniorsku školu. Kad bi mi malo manje kukali a više stvarali igrače gde bi bio kraj srpskoj košarci.

Karanfil se na put sprema

pre 8 godina

Zvezda i Mega sa ovakvom decom ne treba da brinu za svoju buducnost ... Ostali ce morati prodavati slike i moliti se bogu da ne kupe igrace kao sto je Dalo, Salic, Grk itd. Pijacari su cudni ljudi, uvek je neko drugi kriv kad pogrese !

Jumko

pre 8 godina

Lozione, videcemo u Riu kolika smo sportska nacija! Omladinske titule, vatetpolo svetska liga... Haha. Vredno pomena zlato kosarkasica i donekle jucerasnja odbojka, ostalo glupost koje niko ne prati! U Riu ako budemo do 40. mesta po uspesnosti puna kapa!

Vlada

pre 8 godina

Malo malo, pa prvaci! Makar u nečemu da uživam u ovoj rupi od države.
(Pedro, 20. jul 2015 01:54)
Koja si ti balvanvina kad svoju drzavu nazivas rupom. Ah da, ti si jos jedan pd onih vrednih, pametnih i talentovanih koji ti osvojili svet al' im ne da Srbija.,,

ilija

pre 8 godina

kima.......Sto nisi tako pricao od 1995 do 2002. Ovo sto si napisao pokazuje koliko si mnogo glup!!! A ko zna,mozda nisi bio ni rodjen 95',klinjo jedan,napaljeni.

petarczv

pre 8 godina

Свака част свим момцима.Није битно дали су играчи звезде или Партизана.
(David, 20. jul 2015 01:49)

Slazem se,samo igraca partizana nema...

Xin Zhao

pre 8 godina

Sta im govori ovaj trener. Mora se dati kos da bi se pobedilo, od kako smo poveli 12 ne igramo kosarku nego dzokamo sa 10m... Trener bas pokusava dobijenu da izgubi...

VUK

pre 8 godina

eee grobari, igrače Vam u uspešnim godinama nije stvarao Vujošević, već košarkaška akademija u Železniku.. Čović ih prodavao Raznjatoviću, a ovaj pre inostranstva, dve-tri godine kalio u Partizanu.. e onda ste po povratku iz Moskve, klub poklonili Vujoševiću,a ovaj presekao granu na kojoj je sedeo Partizan.. i sad neka čudo od trenera nađe pare i igrače.. ili neka stvori sam..aaa,ne bavi se radom sa mladima?! aaa,nema vremena boća u H.Novom!..eeeeee.. lako je bilo slagati gotove igrače u tim i imati monopol.. ubio je Partizan.. ajmo.. gde je škola košarke Partizana?posle tolikih titula? NEMA JE!!!Zato ovo zlato pripada onima koji ove momke spremaju, hrane, oblače od njihove 10godine.. Veliki klub i trener to ne rade.. skidali su samo kajmak
.e sad došao kraj bezobrazluku.. dok palme njišu grane!

ultrasrbin

pre 8 godina

Kakva je ovo sudijska kradja na delu. Umesto namerne Spancima sviraju korake nasem igracu. Par lopti se vidi iz aviona kome treba da pripadnu,ali odlucise da su za Spance. Nepostojece faulove nasih igraca i njihove korake iluzorno je i komentarisati.

Dejan

pre 8 godina

Šta ti je naš mentalitet, poveli 13 razlike, i umesto da se dignu i dok raje protivnika, mi trošimo vreme i čekamo da nam pobeda sama dodje... Ako izgube biće sami krivi i zaslužili su da ih kazne ma koliko mi to bilo krivo...

Spectator

pre 8 godina

Recept za uspeh,vrlo jednostavan-izbacis grobare iz ekipe i osvojis medalju.
(kima, 19. jul 2015 22:47)
Covek je upravu sad nema grobar evo je zlatna, na svetskom nema grobara tu je srebrna. Cemu tolko minusa

Reba beba

pre 8 godina

Od kada je prekinuta vladavina drzavnog mezimceta duga 13 godina, odmah se to osetilo i na rezultatima nasih mladih selekcija. Posle vise godina posta, nasa mlada reprezentacija predvodjena Zvezdinim talentima jurisa na vrh Evrope! Bravo majstori!

Vz

pre 8 godina

Rebic igrac? Vazi. Kada plej ima 0 asistencija, sve je jasno. Niti ulaza, niti dodavanja, nista. Tapkalo lopte. Nema nista od njega nazalost.
(Milan, 19. jul 2015 23:27)
Slazem se. Imamo ozbiljan problem pleja posle Tea. Nadam se da ce se nemo pojaviti, ali za sada sve deluje jako tanko. Nikakve kreativnosti nije bilo na tom polju.

Karanfil se na put sprema

pre 8 godina

Djoko Salic pulen Vujosevica ... Vidi se skola Maga ! Bez poena, bez skokova ali zato 3 licne u 2 minuta ... Grli one spance u reketu kao Milutinov Bobija ...

kima

pre 8 godina

#Aleksandar,#ilija

Ajde bre groblje opustite se malo, nema potrebe za vredjenjem, malo sam vas izlozio,a vi se bas primili, ajde bre to je sport, idite nadjite devojku, izadjite iz kuce, postoji jos mnogo toga u zivotu sem partizana....

Slaninar

pre 8 godina

Zamislite da je jos u ovoj ekipi Nikola Jokic, pa Spance bi zgazili bar 20 razlike...
Steta sto ne igra Marko Tejic, bilo bi daleko lakse..

Ranzo Opservant

pre 8 godina

Svaka čast momcima, ali opasno se kockaju i postoji šansa da sve dobro izgube u poslednja 4 minuta. Zar je moguće da ovoliko ne znamo da odigramo napad do kraja i šutiramo sa manje od 12 metara? Potpuno stihijska igra, za razliku od fenomenalne 3 i po četvrtine.

fdfdfd

pre 8 godina

o boze..sve nam izlazi iz obruca,trojke,kucanja..sve.. koji baksuz...evi i apic nam se pored i tejica povredi..koji baksuz...ali iprkos tome smo egal...koliko smo bolji..maa da je normalna situaciaj da nas ovoliko ne tera baksuz i ovi bi bili pocisceni!!!

Stiven Džerard

pre 8 godina

Upravo počinje prenos,u pitanju je od izvora dva putića sistem koji diktira Lepa gospodja Lukić a tu je i Marinko rokaj bre Rokvić.Udri

filatelista

pre 8 godina

ima prenos na RTS.... ekipa što ne plaća pretplatu rezultat prati na livescore..ako bi se lagali
naša igra je dobra, ipak je finale, a ni španci nisu loši

draganz

pre 8 godina

Srbija je igrala i povecavala prednost, zatim je u poslednjih 5 minuta odlucila da cuva prednost drzanjem lopte, i postigla 0 koseva, a Spanija je nastavila da igra normalno i dala 12 koseva tako da je razlika na 10 s pre kraja pala na 3 kosa. Na to su konacno zaigrali i dali 2 poena plus 1 slobodno bacanje i to je bio kraj.

dr.mr.

pre 8 godina

u cemu god da smo se takmicili poslednjih mesec-dva smo igrali finale,i gomilu trofeja...
odbojkasi,vaterpolisti,orlici, nole,ivana.......
jos na eurobasketu zlato,i da se savrseno leto zaokruzi na pravi nacin! :)
SRBIJA,SPORTSKA SILA!

nemanja

pre 8 godina

Kako igraju momci. Jaramaz najbolji danas, fino ce Misko zaraditi na njika, ali iako se gnusam na cinjenicu da je svim najboljim kosarkasima sa ovih prostora Misko menadzer, Mega sa timom koji razigrava mlade igrace je odlicna stvar za srpsku kosarku!

Divos

pre 8 godina

Србија је узела 4 титуле шампиона Европе, са напоменом да је први шампионат Европе (1998.) био У-22, тј до 22 године старости, уједно и једини до тог узраста, већ од 2000-е игра се У-20, и тако је до данашњих дана.
Е сад, Србија је заиста задњу титула шампиона Европе у У-20 узрасту узела 2008., али ваља знати да је у односу на све ривале Србија хендикепирана. Разлог, суманут календар КЛС. Прича позната, наши прво одраде АБА лигу, па почну СЛ Србије тамо почетком априла, па плеј-оф тамо до краја јуна, шампионат Србије завршава јако касно, често касније и од НБА, а већина играча, и то у правилу оних најважнијих, у овом узрасту има обавезе у СЛ Србије, тим се комплетира увек неколико дана уочи почетка овог ЕП, који у правилу увек почиње почетком јула, и екипа нема времена да се уигра. И тако из године у годину. И то је један од важних разлога што није било више успеха у овом урасту на ЕП.
Ове године, Ђокић је некако успио тим комплетирати 10ак дана пре почетка ЕП, одрађен је и супер-јак тирнир у Турској, "Орлићи" су се добро уиграли, и одмах се види резултат.
У сваком случају, нашим клинцима пуно среће у овом великом финалу.

...

pre 8 godina

pisem posle prve cetvrtine... ovaj njihov garcia se igra kosarke sutercina,problem licne gudurica,rebic za sada odlican. Ajmo zagorac budi se. Napred momci verujem u vas!!!

crni_redstar

pre 8 godina

bravo momci,tako se igra za srbiju. mega i zvezda rade strasan posao sa mladim igracima i treba im davati sansu pod cenu losijih rezultata,jer je ovde rec o izuzetno talentovanim momcima. necu da naglasavam nikoga,ovo je ekipna pobeda i ceo turnir i zrelost koju su pokazali ovi tinejdzeri je za svaku pohvalu.pridodamo li ovom timu jednok jokica dobijamo jos mocniju masineriju.eto dusan ristic u koga je zvezda gajila veliku nadu,otisao u amerikama da bude rezerva i propusta ovakva okupljanja. vidite gde su jokic i tejic sada ,a gde je on.presisali su ga ,a i ostali centri ce,ne zato sto su talentovaniji,nego pametniji. mega ce jaramazu i zagorcu obezbediti velike uluge ove sezone,na zvezdi je da isto ucini sa tejom,gudurom i davidovcem...tu je reba...aranitovic na pozajmici u megi,kroz fmp treba pogurati apica,radanova,kaplana,simanica,voja...greota da iko od njih propadne.ili ako partizan moze da uzme nekoga od njih slobodno,bitno je da imamo reprezentativca.

svaka cast

pre 8 godina

treba ipak reci da smo za ceo mec imali tek 5 asistencija a spanci 12... presudio je sut za 3 poena i individualan kvalitet. timska igra me je malo razocarala, ali opet jedno veliko svaka cast.
na proslom sp seniora nasa timska igra je bila poezija...po meni i najbolja na celom prvenstvu.
iskreno se nadam da ce tako biti i na ovom seniorskon evropskom prvenstvu. vreme je da i oni uzmu zlato!
bice dosta dobrih ekipa. na prvom mestu francuska i spanija. zatim grcka, litvanija, hrvatska... bice ovo jedno dosta jako prvenstvo ali nasi momci to mogu!

Grayund

pre 8 godina

Umalo da nam se obije o glavu cuvanje rezultata i trosenje vremena do zadnje sekunde napada...cemu to kad ste bolji? Nek je za nauk da se u kosarci to ne radi, do 3.5 minuta pred kraj momci su bili fantasticni...umalo da upropaste sav svoj trud...sve cestitke i nastavite tako.

pa otkud vi gledate

pre 8 godina

O čemu če Srbi nego o suđenju...je li neki sudac u bilo kojem sportu ikad po vašem mišljenju sudio pošteno ili čak za vaš tim? Pisanje je retorično
(M, 19. jul 2015 23:12)

Pitaj Slavka Cvitkovica.

trtoje

pre 8 godina

nemojte da brojite medalje Jugoslavije i SCG :)
(xy, 19. jul 2015 21:16)

A sto ne bi? Zna se koji igraci su ih osvajali. Ime drzave nista posebno.

james93

pre 8 godina

I da, jos samo ovo. Nisam od onih ljudi kojima smeta sto trenutno Zvezdini momci preovladavaju ovom ekipom trenutno. Ne znam zasto je to stvarno toliko bitno kada je reprezentacija u pitanju. Kada igracima nije bitno zasto bi bilo nama. Partizanovac sam i nikad u zivotu nisam nabijao na nos ni mojim drugarima ,koja su vecina Zvezdasi, niti bilo kome drugom sto su do skoro Partizanovi igraci bili ti koji su "vukli" reprezentaciju u svim uzrastima. Dajte ljudi, saberite se malo, stvarno mi je vise muka od takvih komentara. Cak navijam i za Zvezdu kad igra bilo kakvu evropsku utakmica u bilo kom klubskom takmicenju, nasi su svi i treba podrzati sve koji reprezentuju nasu zemlju na bilo koji nacin i u bilo kom sportu. Sad vec idem iz krajnosti u krajnost, necu vise. Pozz

Капетан Немо

pre 8 godina

Umalo da nam se obije o glavu cuvanje rezultata i trosenje vremena do zadnje sekunde napada...cemu to kad ste bolji? Nek je za nauk da se u kosarci to ne radi, do 3.5 minuta pred kraj momci su bili fantasticni...umalo da upropaste sav svoj trud...sve cestitke i nastavite tako. (Grayund, 20. jul 2015 08:43)
Кроз цео свој коментар их критикујеш, а на крају напишеш: ,,све честитке и наставите тако'', тако да цео коментар делује конфузно. Морамо имати разумевања за ове младе момке, немају они још искуства да овакве утакмице мирно приведу крају. Ко зна шта је све пролазило кроз њихове главе у тим тренуцима, еееј, финале је то, Европско првенство! Ипак су успели да победе, зар не?
Честитке младим кошаркашима, штета што нисмо могли да гледамо све утакмице, чиними се да су доминантно освојили ово првенство. Надам се да ће ови момци наставити да напредују па да их видимо ускоро и у сениорској репрезентацији, они су гарант будућих кошаркашких успеха и медаља. Напред Србијо!!!

Cool

pre 8 godina

Ovo bre postalo navika B-)
Cestitam momcima i celokupnom timu, pokazali su da imamo buducnost u kosarci, kao i u fudbalu i ostalim sportovima, jedino me malo brine sto u tenisu nemamo trenutno bas neku mladu nadu koja ce bar da odboji jedao deo onoga sto je nas Nole osvojio, a Nole ce tek da osvaja i bice najbolji ikada!

luther

pre 8 godina

Ali Djoko je Kralj...udje u igru odvali spanca ni krivog ni duznog i onda u istom napadu odvali bananu po vratu...Trener ga izbaci i vise ne ulazi u igru...hahhaha

Djoksonidis

pre 8 godina

Guduraaa MVP .. sta sam vam kazao/napisao ovih dana ;) i beba Reba vrlo dobar .. Apic me odusevio sjajnom rolom u finalu, Jaramaz i Zagorac Zlatom zakljucili odlicne sezone..
Srbija!!!
P.s. Beba trojkom dize mrezicu preko kosa, a u sledecem napadu Jaramaz, ponovo trojkom, vraca mrezicu u prvobitni polozaj :)))

sale

pre 8 godina

Glupa i nevažna utakmica zvezde i ofk- ima 1000 komentara i više se vodi polemika o tom meču nego o ovim zlatnim dečacima. Srbijo zemljo.