Nedelja, 19.07.2015.

17:00

Zvezda od 0:2 na poluvremenu do 6:2

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su OFK Beograd 6:2 posle neverovatnog preokreta na Vračaru, u prvom kolu Superlige Srbije.

Izvor: AK

Zvezda od 0:2 na poluvremenu do 6:2 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

890 Komentari

Sortiraj po:

Kiizz

pre 8 godina

Ljudi pa da li je ovo moguce ! Ovi se setaju po terenu i bacaju protivniku loptu u noge ccc...Aj u sto marke da ce za 2 dana da se prica zataska i da ce onaj ko bude javno spominjao neregularnost ovog meca biti osudjivan i diskriminisan !

Šavija Alonso

pre 8 godina

...Prvo poluvreme - OFK dao gol iz jedine sanse. Udvostrucio prednost na isti nacin. Sto bi Grof zaradio iskljucenje da se sve znalo unapred. Posle promasaja OFK za 3:0 krece Zvezda. Dva gola iz izradjenih akcija, cist penal i igrac OFK kao zadnji u odbrani dobija crveni. Zvezda sa igracem vise rutinski privodi meč kraju. Ne vidim problem zaista, nije bilo potrebe za namestanjem.
(Senica, 20. jul 2015 00:26)

Ako zaista ne znaš ili ne želiš sebi da priznaš da bi i da je Dražić dao treći gol za OFK epilog bio isti, da je Grof namerno dobio crveni da bi se zamaskirala nameštaljka, da je kod ta dva gola iz "izrađenih akcija" kompletna odbrana OFKa stajala i nemo posmatrala, da je taj zadnji igrač pustio čoveka da ga pretrči i uđe u šesnaesterac pa ga tek onda srušio, onda šta da ti kažem... Opet ponavljam, ovo je do te mere očigledno da mi se čini da je Terzić namerno hteo istragu UEFE.

El Nebulozo

pre 8 godina

Kao i većina Partizanovih mečeva 90ih. Na poluvremenu vodi gost a na kraju ubedljiva pobeda Grobara.
Ali sa jednom bitnom razlikom. Sada je ipak 2015.

Selja

pre 8 godina

Pazi, 6:2 namesteno?! Pa onda je i Partizan-Metalac 4:0 namesteno. Ma ajte.... Pobenavio ovaj narod, patnje grobara sto u istoriji nisu prosli drugo kolo u Evropi pretvaraju se u urlike

рајко

pre 8 godina

ех и то је као озбиљна лига??? ал' нема везе неко је уз'о добар кеш у кладионици

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Ovo nije trebalo Zvezdi!! Jest da sam Zvezdaš, al ovo je bilo providno, i to nije to što bih hteo da vidim! Kako Zvezda sada igra, ne bi mogla da preokrene rezultat ni protiv Male Moštanice(bez uvrede), a kamoli Ofk-i za kojih 10-tak minuta!!

Povidon

pre 8 godina

Prilikom penala,Cupic glavom pokazuje u koju stranu da sutne penal a onda se teatralno baca u drugu stranu.Da se ne lazemo,svi smo znali da je namesteno,predsednik jednog i vlasnik istog kluba je Zvezdan Terzic ali da ekipa koja ne moze da napravi cestitih 6 tacnih dodavanja postigne 6 golova za 45 minuta...Pitajte Borata sta misli o tome. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danubewalker, 19. jul 2015 22:03)
Posto si znao da je namesteno verovatno si se obogatio u kladionici ili lazes? Terzic vlasnik jednog i predsednik drugog kluba i to je neregularno, zar ne? A sto je Vukadinovic potpredsednik Partizana i predsednik Metalca i to je regularno, zar ne?

samo prijaviti Uefi, od 1944 godine isto radite

pre 8 godina

i onda dođe derbi i ne mogu da nas pobede ni sa dva nepostojeća penala plus,pa dođe neki kairat i isprangija ih na sred marakane ....
(krdza1, 19. jul 2015 22:19)

I onda dodju derbiji pa ne mogu gol da daju 4 godine. I onda doje neki Samrok, neki ribari pa ih isprangijaju na sred stadiona narodne armije. Pa dodju neka Slavija sa 5 komada, pa dodje neki Rapid sa 5 komada, pa cak dodje i neki Petah Tikva pa isto dodje 1-2 i 7+. A tek kad dodje Kroacija...
(Dagoberto, 19. jul 2015 23:52). i za zvezdu onda dodje period od 25 godina da ne moze da prodje do 3 kola kvalifikacija osim jedne godine kada ste slucajno upali u grupe lige evrope i imali skor 6 poraza 0 pobeda....i onda dodje u tom istom periodu da jedino Partizan od svih srpskih klubova redovno igra evropu i to 2 puta ligu sampiona i preko 7 puta ligu evrope, i cak je jedina ekipa sa ovih prostora koja je docekala prolece u evropi...

Shomi

pre 8 godina

GROBARI,DABOGDA ISPALI OD GRUZIJACA..TO VAM OD SRCA ZELIM.

ISPADE DA JE DRAZIC KOD REZULTATA 2-0 NAMERNO6
PROMASIO STOPOSTOTNU SANSU...

PROTIV VAS SU I NEKI BIVSI FUDBALERI SVEDOCILI DA STE NAMESTALI MECEVE..

OBJASNITE STO VAM SE JUCE FILIJALA ONAKO SETKALA PO TERENU.

s.

pre 8 godina

(Марко, 19. jul 2015 23:42) polako. problem ovde nije sam preokret, nego kako i pod kojim uslovima je neka ekipa dosla do istog, a i da li postoje indikacije za manipulaciju rezultata. izvini, ali cinjenica da ti kao zvezdas a) "vracas u istoj meri i jos duplo vise", kao sto to deca rade, b) patis od paranoje da partizan namesta (sta verovatno i radi, ali ok), c) ne gledas realno na te preokrete partizana (a da ne govorim o tome, da ti je po default-u sve sumnjivo sta partizan radi), - sve to ne znaci, da ova utakmica nije namestena. istraga ce pokazati.

rusofil

pre 8 godina

Milina je bilo gledati Grofovu tika-taku na +40 i kusur, taj sitan vez na Obilica poljani, Murinjo i Pep mora da su zadivljeno gledali i hvatali beleske. Drhtace svi potencijalni rivali u Ligi Evrope...ne, cekaj...
(Don Zoraneze, 19. jul 2015 20:12)

Hahahahah ... ovaj komentar mi je popravio vece .

jeste

pre 8 godina

Pozdrav iz UEF-e.
Da vidim kako ce te da se sada izvucete?
(kontrak, 19. jul 2015 23:06)
- Zasto mi da se izvlacimo!? Je li sudija navlacio za nas? Nije! Jesu li nam dali drugi "sumnjiv" gol (cimanje oko ofsajda, jeste, nije). Je li sudija, lagano mogao da svira 2 penala za Zvezdu, u prvom (start na Vieiri) i u drugom posle suta (kada igraca lopta pogadja i u ruku)... Ponistili su nam i gol Parkera, zbog navodnog ofsajda (nismo mogli da vidimo, da li je ili nije bio)... Je li sudija ili Zvezda uticala na to, da Drazic (osvedoceni Grobar) na pocetku drugog poluvremena, izvoza sve igrace Zvezde, i promasi 100% sansu za 3:0 (zasto bi se cimao da trci, dribla, ulazi u sansu, ako je sve namesteno)? Je li isto tako i kapiten (OFK), kod rezultata 4:2 promasio 100% sansu za OFK? Sta dogovorili su se tacno da mora da bude 6:2? Nikako 6:3!? Na kraju da li je normalno da igraci igraju na +50 stepeni!?
- O vama, je sve napisao vas bivsi trener L.Mateus, sta i kako! E kada, neki bivsi igrac ili trener, izjavi da je Zvezda namestala, poverovacu! Oavako...

Briljantin

pre 8 godina

Meni je malo neverovatno da se vi još ložite na fudbal koji je danas ne samo kod nas nego svuda u svetu samo čist biznis i sredstvo za obrtanje para.
A još više ne verujem kad jedni druge okrivljujete "pa da,kupili titulu,kako providno namestate" itd itd
Ali to kažu grobari koji su 6 zaredom.titula osvojili (recite iskreno dal je svaka od tih 6 bila regularna ? )
Budite bre realni navijači Partizana,ovo jeste sumnjiva utakmica ali vi se nalazite pricati o tome a ne sećate se sad N.Pazara i mnogo mnogo mnogo jos utakmica ali ta je bas skandalozna bila.
Ova danas ni blizu takve kao protiv N.Pazara
Zasto bre vama sve mora da bude namesteno?
Kazete nemoguce 6:2
A moguce je da sa 10% snage dobijete 4:0 Metalac a jednu Dila Gori jedva dobijete 1:0 u sred Humske ?
Zvezda je bar ispala od Kairata ali je bio skroz drugi sastav od ovog sada sa samo Veredom od novajlija.
Realno mnogo smarate i jedni i drugi i previse se lozite,i jedni i drugi sta vise cela liga namesta a vi pricaye o ovom mecu kao da je nameaten a nijedan jedini gol nije sumnjiv bio,sudije odlicne.
Ne valja biti toliko.licemeran,budite bre realni

David

pre 8 godina

Звезда је показсла свој квалитет у првом колу квалификацијс за лигу европе .А у првом колу јелен супер лиге је показа свој квалитет Александар Трезић који је био десет година у ОФК-У одао је звезди тактику ОФК-А .И то је једини разлок зашто је Звезда победила.

Sve posteno, pa ko koga prejebe

pre 8 godina

....Не бих да се враћам даље у прошлост са Жељезничаром.
(Марко, 19. jul 2015 23:42)"

Mozes da se vratis i na tu utakmicu - mi dobili Zelju 4-0 na nasem stadionu, a vi Sarajevo istim rezultatom na njihovom. I mi pokrali, a vi niste. Zanimljivo. Ostale utakmice bolje da ne komentarisem, jer koliko god da ima nasih, vasih ima vise. Ovo danas stvarno niste smeli da uradite - jedino ako je cilj da se kompletno suspenduje liga, pa da opet nekako u mulju profitirate. Drugacije, vec decenijama, ne umete.

Partizan uber alles

pre 8 godina

Pogledajte samo kako igraci OFKa kod zvezdinih golova stoje staticno I uopste ne idu na loptu.Ovo je tragikomicno,onda onaj sto ga pusta u sesnaest pa ga namerno krlja sa ledja, a golman sto se baca van gola,dakle circus,znaci ni utakmicu neznaju da nameste. More Interpol I UEFA ima da vas zabetoniraju.

Senica

pre 8 godina

Vrlo nekorektno ponasanje grobara ovde, poziva se takorekuc na linč. Da vam nesto kazem. Gledao sam manje-vise celu tekmu. Zvezda je sve vreme bila bolja i to mnogo bolja. Prvo poluvreme odigrano u grcu, OFK dao gol iz jedine sanse. Udvostrucio prednost na isti nacin. I promašio zicer za 3:0 , ko je gledao zna. Tu bi sve bilo reseno. I sad Zvezda kriva?! Sto bi se Grof Bozovic kačio sa sudijom, zaradio iskljucenje da se sve znalo unapred. Sedeo bi na klupi i uzivao. E, posle tog promasaja OFK za 3:0 krece Zvezda. Dva brza gola, iz izradjenih akcija, pa penal (cist kao suza) i igrac OFK kao zadnji u odbrani dobija crveni. Zvezda daje sa penala i sa igracem vise rutinski privodi meč kraju sa jos tri gola sa igracem vise. U cemu je problem? Ne vidim ga zaista, nije bilo potrebe za namestanjem

Django

pre 8 godina

Sto se naplasili grobari..Auuuuu. Zvezda mnogo mocna, gledo. Prosetace se kroz ligu ove sezone. Kakav strah u ocima toaleta i ekipe posle ove mocne pobede

Kad ti lopov kaze da si lopov...

pre 8 godina

Pljacka!Hocemo hapsenja zbog ove bruke!
(Stub srama ste, 19. jul 2015 22:43)

Potpisujem komentar!!! Isto tako hocemo hapsenja posle bruke Partizan-Novi Pazar iz prosle sezone i Partizan-Vojvodina iz finala kupa!!!!!!!

sumnjicav

pre 8 godina

meni se cini da je ovoliko komentara cista namestaljka...ne znam,sto je mnogo mnogo je...zvezdi cestitke za disciplinovanu i cvrstu ,efektnu igru u tropskoj uslovima odigravanja utakmice :))

Dagoberto

pre 8 godina

i onda dođe derbi i ne mogu da nas pobede ni sa dva nepostojeća penala plus,pa dođe neki kairat i isprangija ih na sred marakane ....
(krdza1, 19. jul 2015 22:19)

I onda dodju derbiji pa ne mogu gol da daju 4 godine. I onda doje neki Samrok, neki ribari pa ih isprangijaju na sred stadiona narodne armije. Pa dodju neka Slavija sa 5 komada, pa dodje neki Rapid sa 5 komada, pa cak dodje i neki Petah Tikva pa isto dodje 1-2 i 7+. A tek kad dodje Kroacija...

krdza1

pre 8 godina

ajde sto namestaju svoje utakmice nego namestaju i nase,sudija za Vojvodinu protiv nas svira penal ceo metar van sesnaesterca,onda dođe derbi i ne mogu da nas pobede ni sa dva nepostojeća penala plus,al onda dodje dođe neki Kairat i isprangija ih na sred marakane i sve dodje na svoje mesto,dzaba vam trud,dzaba vam sveeeee....

Марко

pre 8 godina

На стадиону ЈНА у новембру 2013. у 47. минуту Доњи Срем води са 2:0, наравно, резулат на крају 3:2 за Партизан. Прошле године Вождовац - Партизан 1:0 до 80. минута, 1:2 у 92. минуту и 1:3 у 95. минуту. Партизан-Чукарички на полувремену 1:2, на крају 4:2 за Партизан (и куп за Чукарички као компензација). Не бих да се враћам даље у прошлост са Жељезничаром.

Mr_Melbourne

pre 8 godina

Citam ovde navijaci zvezde spominju preokrete diljem Europe. Slazem se ali to su ekipe koje su u stanju da zabiju 3 gola dok realno Zvezda to ne moze ni u snu. Ps Navijac sam Zeljeznicara i ovo pisem neko ko je neutralan. Pozdrav iz Sarajeva.

sezona kupanja

pre 8 godina

Nekada sam poštovao ofk beograd ali sada neka ih je sramota što su postali filijala fk ivo lola ribar. Ovi drugi ni ne znaju šta znači reč " sramota "

Danubewalker

pre 8 godina

Prilikom penala,Cupic glavom pokazuje u koju stranu da sutne penal a onda se teatralno baca u drugu stranu.Da se ne lazemo,svi smo znali da je namesteno,predsednik jednog i vlasnik istog kluba je Zvezdan Terzic ali da ekipa koja ne moze da napravi cestitih 6 tacnih dodavanja postigne 6 golova za 45 minuta...Pitajte Borata sta misli o tome.

nik sloter

pre 8 godina

Aleksandar Sapic tviter i sve ce vam biti jasno.Samo bih molio celnike mog Partizana da ni jednom izjavom ne komentarisu ovu sramotu.Ostanimo gospoda nismo isti.

Batko

pre 8 godina

Da je na poluvremenu dogovoreno da OFK izgubi do se moglo odraditi da puste Zvezdi 3 gola a ne 6 zato mislim da ovo nije namesteno, zasto bi neko ako je namestio utakmicu pustio da izgubi tako ubedljivo razmisli te malo
(Delija, 19. jul 2015 21:58)

Kako druze da misle, kada nemaju cime !!! Oni su grobari...

Povidon

pre 8 godina

I posle ce neko da me ubedi da je prvenstvo regularno(Kova, 19. jul 2015 20:02)
Nije regularno. Partizan je pobedio Metalac sa 4:0 i nista tu neobicno ne bi bilo da izvesni Vukadinovic nije u isto vreme potpredsednik Partizana i predsednik Metalca. Ako je to dozvoljeno, onda je sve dozvoljeno...

Petar

pre 8 godina

Hahahaha ludilo. Ovu ligu treba ukiniti, ako je namesteno jer se namesta, ako nije namesteno jer je smesna. Protiv smesnih kazahatanaca popili 4 komade i do gola nisu mogli a ovde 6 komada u drugom poluvremenu. Bruka ziva. Gasite vise taj fudbal. Tole kralju ostani!! Hahahaha

xD

pre 8 godina

ФУДБАЛ ЈЕ УМРО У СРБИЈИ
(ja, 19. jul 2015 22:28)
Fudbal je umro u Srbiji jos 2010. godine... Ovo danas je samo odrzavanje tradicije! Opusteno!

noisy

pre 8 godina

Pa racunica je prosta,zvezda duguje silne milione,sad lepo ode neko u inostranstvo i uplati pare na ovu utakmicu u nekoj stranoj kladionici! Uzmu milione,vrate deo duga,a tek je pocetak prvenstva,nece niko da posumnja!
(Nikola, 19. jul 2015 19:23)

Recimo da si u pravu osim u jednoj maloj sitnici. Uzmu milione, stave u džep i glavni su.
Kad bi barem vratili dio tog duga.

sirela

pre 8 godina

Ovo nije zvezda ona za koju smo navijali,kolektivno fudbal je na nivou trece lige iz 2000. godine ( i tada je bio los )
Sramota bi me bilo da sam trenutno fudbaler u Srbiji ili da uopste treniram fudbal..

milos

pre 8 godina

Sanderlend kad vodi protiv Lidsa 2:0, do 87. minuta, i onda im Lids da 3 komada do kraja utakmice, to nije namesteno, a ovo je namesteno! Jeste kako da nije! :D

neko

pre 8 godina

navijac sam zvezde i ako je namestaljka ovo je sramota.ali nije mi bas jasno zasto bi ovi pustili da ofk vodi 2-0 pa da kasnije oni daju 6 komada.i to odmah u prvom kolu.mislim da u svom ovom ludilu u nasem fudbalu da nisu bas toliko ludi.previse je providno.e sad je pitanje da li se namestalo za kladionice ili je zvezda morala da dobije(ako se namestalo?)Aj grobari oladita malo niste ni vi nista bolji

Batko

pre 8 godina

Prilikom penala,Cupic glavom pokazuje u koju stranu da sutne penal a onda se teatralno baca u drugu stranu.Da se ne lazemo,svi smo znali da je namesteno,predsednik jednog i vlasnik istog kluba je Zvezdan Terzic ali da ekipa koja ne moze da napravi cestitih 6 tacnih dodavanja postigne 6 golova za 45 minuta...Pitajte Borata sta misli o tome.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danubewalker, 19. jul 2015 22:03)

A jel` mu namignuo ili cimno glavom ??? Kraaaaaaaaaalju gluposti !!!

Povidon

pre 8 godina

Ljudi moji pa ko jos daje sest golova za 45 minuta? Upamtite...videcemo da li cete se busati u grudi nad ovom pobedom, kada vam UEFA oduzme deset bodova ili vas posalje u beton ligu...a to nije daleko, verujte mi, samo je pitanje vremena.(Covek iz senke, 19. jul 2015 19:39)
Lion je Dinamo u ligi sampiona dao 7 golova u drugom poluvremenu i nikome ni bod nije oduzet. Ako ipak krenu da kaznjavaju ostacete bez bar 15 titula i oduzece vam 300-400 bodova zbog sramnih namestaljki...

zabze

pre 8 godina

I zvezda i partizan namestaju utakmice a da nisu trenutno nasa 2 najbolja kluba vidi se i po kvalifikacijama za le i ls. Zvezda ispala od kajrata partizan jedva pobedio one amatere. Cuka i vosa su realno nasa 2 najbolja kluba a cuka je pobedila vosu 4:0. Posto je kod nas zabranjeno da neko osim zvezde i partizana bude na prve dve pozicije opet ce cuka biti 3. Ja jesam veliki zvezdas ali ovo u fudbalu to nije prava zvezda.

Petar Simonovic Karaburma

pre 8 godina

Ovde ima ljudi koji nadju reci opravdanja za ovu bruku. Mene kao starijeg zvezdasa sramota do poda.
Ono sto bih prvo uradio ,poslao bih OFK u seosku ligu,Terzica u zatvor.

RubyRed

pre 8 godina

4 tima kroz celu istoriju nikad nisu uzela bod na strani u međusobnim duelima. ukupno 7 različitih klubova vodili funkcioneri drugih klubova. jedan od velikih odigrao 11 puta u polusezoni x-2 i x-1, često primajući šokantno gol u 44', ako prerano povede.

Delija

pre 8 godina

Da je na poluvremenu dogovoreno da OFK izgubi do se moglo odraditi da puste Zvezdi 3 gola a ne 6 zato mislim da ovo nije namesteno, zasto bi neko ako je namestio utakmicu pustio da izgubi tako ubedljivo razmisli te malo

SRĐA ZLOPOGLEĐA

pre 8 godina

ЗАМИСЛИТЕ ДА ЈЕ БИЛО ПОСЛЕДЊЕ КОЛО И ДА ЈЕ НЕКАКВА ГОЛ- РАЗЛИКА ОДЛУЧИВАЛА О ТОМЕ КО ЋЕ БИТИ ШАМПИОН.... 2:18 ГЛАТ !

ЏАРОВСКИ ВРАТИ СЕ, СВЕ ТИ ЈЕ ОПРОШТЕНО, ХАХАХАХАХАХ !!

Nenad

pre 8 godina

Najslađe će biti kad oba tima budu od saveza, a po nalogu UEFA kažnjeni sa po -3 boda.
Pa se glupirajte opet a vi drugi, radujte svojoj gluposti.

Niski

pre 8 godina

Drugi zvezdin gol cist ofsajd,20x odgledao...ovo je sramota,ali dobro zvezdase nije ipak su oni stubovi srpstva sto prodaju albansku drogu

Batko

pre 8 godina

Kako vas ne mrzi da plačete ko devojčice 4 sata posle utakmice ?! Grobari, znam da je za vas pojam "dostojanstvo" strana reč,ali dajte malo mere u tom kemčanju

Марко

pre 8 godina

Гробари, поздарвио вас бивши тренер Матеус. Ваш тренер је објавио књигу у којој прича о томе како је водио намештену утакмицу у Партизану против Рада.

Ingvar

pre 8 godina

Uplate na kladionicama bile enormne na ovaj meč, UEFA pratila šta se dešava, prijave već poslate! Nadam se da će Mišel ovo brzo rešiti i poslati najveći kancer srpskog fudbala u beton ligu!!!

Čure

pre 8 godina

Grobari se drze one stare, oni bi da hiljadu puta ponovljena laz bude istina. Grobar, lupetate. Znaci Zvezda ih je iz kopacki izula na 50 stepeni. Vi plačite do sutra

Neupucen

pre 8 godina

Kao zvezdaš koji to nikad nije krio i kad su me mnogi napadali, moram reći da je ovo velika sramota za Zvezdu.
Ko god da stoji iza ovog meča
Aleksandar Sapic na twiteru...

mlekadzija iz Parme

pre 8 godina

Moram da se izvinim Parkeru jer sam govorio da lik ne moze da da gol ni u namestenoj utakmici...a on ladno ubode DVA !!! gola.

Don Zoraneze

pre 8 godina

Milina je bilo gledati Grofovu tika-taku na +40 i kusur, taj sitan vez na Obilica poljani, Murinjo i Pep mora da su zadivljeno gledali i hvatali beleske. Drhtace svi potencijalni rivali u Ligi Evrope...ne, cekaj...

bora

pre 8 godina

Niko od igrača nije želeo (smeo) da dá izjavu za štampu!!?
Pravo sa terena u autobus,bežanija bez tuširanja.
Ovo je najbolja 'izjava'.
Skandal!!!

Kako drugacije

pre 8 godina

Sto se cudite, ovo je indirektno najavljivano danima unazad...
PS. UEFA bi definitivno trebalo da proceslja ovaj mec i ispita sve ucesnike istog!

Struki

pre 8 godina

Neberovatno,20:04 min,687 komentara na utakmicu prvog kola JSL-a? Ovoliko komentara nije bilo nikad posle "vecitog"derbija...Naravno,jedni pricaju" namestaljka",drugi "hvale"igru svog tima,a prava vrednost se vidi u Evropi nazalost!

Murray armija

pre 8 godina

Pravo je cudo kako jedan poziv menja sve
Malo ucene da zaplasi sve vase sudije
Inace Kairat im je pokazao gde im je mesto,j gde ce im biti na kraju,kao i uvek 2.

nenad rs

pre 8 godina

Нећу да вјерујем да Звезда намјешта,ако је то у питању онда нема смисла пратити фудбал.

Zagreb

pre 8 godina

Pozdrav iz Zagreba! Evo samo da javim svim ljubiteljima nogometa u Srbiji da je 1 sat prije početka tekme u svim kladionicama u hr bio blokiran ovaj par a posebno na 1/2.... Nije ni kod nas nista bolje pa se ne uzrujavajte bez veze

kladioničar

pre 8 godina

Radim u jednoj kladionici, i nijedan tiket nismo imali 1-2 na ovu utakmicu, i neka se stide svi koji su olako i napamet izjavili za ovo da je nekakva namestaljka!

Istina, ojadise nas tiketi sa 7+ u singlu...

Partizan Šampion

pre 8 godina

Ovo je SRAŠNO,KATASTROFALNO!!!Toliko je ocigledno da je namesteno to se vidi po igri OFK Beograda u 2 poluvremenu vukli su se po terenu i pustali svaku loptu i po licima na klupi OFK Beograda i njihovih igraca.STRAŠNO,KATASTROFALNO!!!

mik

pre 8 godina

Molim sve ljude da pokažu tikete pošto vidim da su mnogi igrali iz 1-2 i 7+. Ajde pošto ste svi znali,dajte da vidimo. Neću da kažem da je regularno,čak šta više vrlo sumnjivo,ali ne mogu da slušam priče tipa "sve se znalo","igrao sam ovo ili ono...". Dajte da vidimo ili prestanite da baronišete.

bachi

pre 8 godina

Jeste namestaljka,kako da ne.Namestis da ti daju dva komada, izbacis sam sebi trenera... 
Ljudi, mnogo ste otisli u krajnosti.Niko ne prica o fenomenalnom golu OFK Beograda, o surovim uslovima za igru. 
Ako.Bavite se svlacionicama,namestaljkama,sudijama,upravama.Ako vam je tako lakse i ako vam je to bitno. 
Mene jedino brine to sto nam je gol razlika malo u minusu:)
(zvezdas, 19. jul 2015 18:56)
Ne već se vi time bavite poslednjih deset godina a sada se pravite slepi!

ivan

pre 8 godina

Vi posaljete mail UEFA za ovu utakmicu, mi posaljemo za vasu sa Novim Pazarom. Ne mozete pobeci iz zacaranog kruga, dzabe vam je da sada glumite moral. Okusili ste svoj otrov.

Ivica

pre 8 godina

Pa ljudi Zar vam nije jasno.Očím hoce da izbace Partizan,Cukaricki,Vojvodinu i reprezentaciju iz evropská takmicenja,kad vec oni nemají kvalitet tamo da budu.Mnogo providno.

cojans

pre 8 godina

Poslednjih pet godina pola zvezdinih i partizanovih mecheva ide 2-1 ili 1-2 zao mi samo shto nisam stavio kucu na tiket...... Sledece kolo igraju x obe ekipe

dejan

pre 8 godina

Ovo je sramota! POkazali su koliko vrede u Evropi.Smanjiti ligu na 12 klubova,pa nece biti namestanja.Ova liga se igra za menadzere i one koji unistavaju godinama Srpski fudbal.

zubzazub

pre 8 godina

Secam se tamo 90 i neke Partizan gostuje u Celarevu kod CSK-a u Kupu. Na poluvremenu CSK vodi 3-1, u drugom poluvremenu Partizan cudesno preokrene na 3-4 i prodje dalje. Zato crnobeli pioniri nemojte samo vi o namestanju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zekonja, 19. jul 2015 18:28)

Znaci ako tvoj drug krade i siluje i ti ces ? Ponos a ? E decace...

ms989

pre 8 godina

A groblje na aparatima xD
Nema šta, prošetaćemo se po ovoj tole super ligi bez problema, tačno se vidi koliko su nam u kvalifikacijama za LE nedostajali Ibanjez i Vieira. Još kad se vrati Vered ima da gazimo ko Barsa. E da, obavezno Petković da igra umjesto Cvetkovića.
Otimaj!

Евроталибан

pre 8 godina

Ајде бре тастатура гробарчине шта се ложите, намештају и Звезда и Партизан и то већ годинама или оћете да кажете да је Саша Илић спој Роналдиња и Дениса Бергкампа, немојте се правити да сте анђелчићи

ma samo se zezam...

pre 8 godina

Ne razumem sta se desilo igracima OFK-e u drugom poluvremenu,kao da je izasla druga ekipa...mora da je vrucina ucinila svoje i da nisu izdrzali pritisak posle ubedljivog vodjastva,ipak je to najmladja ekipa u JSL i neiskustvo je kumovalo onako katastrofalnim greskama :) :) :) bese to nekad slavni klub jos slavnijih igraca.Sta li bi sada rekli Mosa i Tirke a sta ce reci na ovo Snatrac,Ilija Petkovic,Stepanovic,Skoblar...

Nagatomi

pre 8 godina

Ok, hajde malo realno, kakva je ovo igra u poslednjih 15 minuta utakmice??? Setaju se i jedni i drugi, Savicevic izvodi neke egzibicije, ibanjez sam na levoj strani kao da viktorije igraju. Pizon zabrinut, tesko mu pao poraz... Hajmo reci da nikada niste namestili (ne kazem da Partizan nije), ali ovo danas je zaista bilo sramotno i ocigledno. Terzic obecava (i to GARANTUJE) titulu pre ijedne odigrane utakmice, pa to nema ni u Kenijskoj 3. ligi...

paquito

pre 8 godina

Jedan spontani aplauz za sve vas koji jos uvek pratite fudbal u nasoj zemlji i nervirate se jos uz to!!Odavno sam prestao da pratim nas fudbal jer mi je kristalno jasno kuda sve to ide...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Da li je mozda bilo namesteno?
(Partizan u inat svima.!, 19. jul 2015 19:34)
Jeste dva dana ranije, kasno se javljas ...

car dusan

pre 8 godina

ljudi jel ovo moguce? Kakva namestaljka ovo je sramota. Svi smo znali da ce ofk da ih pusti ali ovo je stvarno sramota. Sto pre ugasiti nas fudbal.

U čemu je vaš problem?

pre 8 godina

Zbog ovoga što danas rade Zvezda i OFK Beograd, a u petak su radili fudbaleri Partizana i Metalca zahtevam da se sve četiri ekipe diskvailifikuju u narednih 5 godina iz svih fudbalskih takmičenja, a ovoj deci iz OFK-e treba doživotno zabraniti da igraju fudbal.

Pravda će pobediti, i moj Čukarac ili Vojvodina će ove godine biti šampion.

Ovakvo mafijašenje ja nisam video ni za vreme Slavka Šajbera.

Zbog svega ovoga ćemo mi koji se pošteno borimo za Srbiju, na kraju biti izbačeni iz LE.

Ovo nije skandal, ovo je ozbiljan posao za policiju i sudstvo.

Zgrožen sam.

Profa, manijak iz starog voćnjaka.

ČFK 1926.

Duka

pre 8 godina

Samo partizanovci da ne pricaju o postenju. Zaboravili ste kradju u finalu kupa protiv vose,toliko je bilo ocigledno da partizan mora da osvoji kup,da je Vojvodina napustila teren.

Ноле

pre 8 godina

Шта има везе то што је председник Металца члан УО партизана !? То је небитно за војнике препоштеног Толета Караџића !

laik

pre 8 godina

Kako loša gluma OFKinih igrača.Pa kad se namešta treba imati stila, a ne ovo od -2 do +6, a imajući u vidu i dve prethodne od Kairata ovo je za Ginisa,nanađite ijedan takav rezultat iz 1-2. Režiser ovoga je očigledno bio gladan golova i pokrića za prethodnu sramotu

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

U Rijaliti državi Srbiji ova pobeda je čista ko suza nema ni N od nameštaljke...lopta je okrugla i danas svi igraju fudbal

toto

pre 8 godina

Ponadali se grobosi hahahahaaa ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 19. jul 2015 18:57)

Alo, decko , sta je sa tobom ? Pa ja sam zvezdas i treba da se stidimo. Kakve veze oni imaju sa ovim ? Oni igraju , mi smo ispali od kairata u PRVOM kolu , dali jedan gol za 180 min a sada 6 za 45. Pobeda je super ali sportska pobeda, poraz ne boli kao namestena utakmica.

bachi

pre 8 godina

Ahahahahahahahahahahah Gde ste sada poštenjačine?! Izdajte sada saopštenje i pretite izlaskom iz lige, Tole lopove! Ahahahahahahahahahahah...

Ranzo Provokator

pre 8 godina

Ljudi moji, ovo je smešno i preko Flashscore pratiti. Došlo 1-2, došlo 7+ ali sve su to minorne kvote u odnosu na "Parker postiže gol".

nesa

pre 8 godina

1.smo na tabeli od starta.Ista gol razlika vise golova dali..Sta da je OFK-a utrpala greskom jos 1 ili 2,kako bi ovi izveli da daju 8 za poluvreme.Znam ja da namestaju i jedni i drugi al dajte malo manje providno.Jel bar nekog sramota,imate li ljudi gram integriteta ljudskog ili profesionalnog?Kakav je ovo primer mladima,samo potvrda u kakvom drustvu zivimo.Mene je sramota sto je ovo liga moje zemlje.

Sta uradi to Borate???

pre 8 godina

Ponadali se grobosi hahahahaaa ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 19. jul 2015 18:57)

Kad igrate revans protiv Kairata? Uz ovakvu igru i prolece u Evropi je blizu.

navijac Crvene zvezde

pre 8 godina

Danas je moja zvezda stvarno Crvena.Gledao sam utakmicu i sramno je kako je ova utakmica dobijena. Ovo je nasa stvarnost. Ovo je bruka za one koji prate iskreno Crvenu zvezdu.Mali Drazic je radio sa odbranom sta je hteo.On jedini nije izgleda postovao uputstva.Svaka cast mali.Ako si pametan,pali.Ali iz naseg fudbala.

Zrenjanin čeka titulu

pre 8 godina

Moćna Zvezda ! Ovako će i partizan proći,samo polako.Ibanjez igračina,biće veliko pojačanje kao i Vijera koji nadam se nije teže povredjen.Idemo dalje,napred Zvezdo

Nikola

pre 8 godina

Pa racunica je prosta,zvezda duguje silne milione,sad lepo ode neko u inostranstvo i uplati pare na ovu utakmicu u nekoj stranoj kladionici! Uzmu milione,vrate deo duga,a tek je pocetak prvenstva,nece niko da posumnja!

njih

pre 8 godina

Terzic, Kokeza, Karadzic, najvece zlo Srpskog fudbala. Zato i ne mozemo nikog da pobedimo u Evropi. Reprezentacija je tek posebna prica. Nase prvenstvo je posebna prica. Klasicno, mafijasko!! Sram vas bilo.

losmi

pre 8 godina

previse ocigledno, jos ako se uzme u obzir da je bilo iz 1 u 2!? Neko je i debelo profitiro! a glavni protagonista Bogdan Planić, bivsi stoper Zvezde!!! Stvar za policiju Srbijo!!!!

Batko

pre 8 godina

PARANOJA glodara na 40+ stepeni...NEPROCENJIVO !!!
Ali bas vas briga....posto ste znali da je namesteno, ojadili ste kladionice i sada ste puni...sto se onda bunite ?!

Vesely

pre 8 godina

Ako ovako nastave, pa ceo dug ce da saniraju do polusezone. Terza u najavi proglasen za najuspesnijeg prognozera igre na srecu. Jos ce i nagradu da dobije.

kakva mudrost

pre 8 godina

Pitanje za igrace na terenu, predstavnike klubova, nadleznih organa, premijera...Zar vas nije sramota? Premijeru jos jedno pitanje, koliko mladih obrazovanih osoba je pobeglo iz zemlje zadnjih par godina i zbog cega? Meni je prosto neprijatno koliko nam dobro ide!
(Ivan-Nis, 19. jul 2015 18:27)

Mlade i obrazovane osobe su u poslednjih osam godina pobegle iz zemlje zbog Partizanovih sedam titula.

eto šta ja smatram

pre 8 godina

Uš'o Mali Stanoje u poluvremenu i rek'o im:"momci nemojte da se zajebavate!", a prethodno im trener održao dirljiv govor kako u životu nema drugog poluvremena, al u fudbalu ima i eto...

MAČAK

pre 8 godina

Dzosua Parker postigao nameštena dva gola,samo iz jednog razloga je morao biti strelac,a to je da ga uvaljaju Olimpiji! Sramota!!! Ovde UEFA da reaguje!

ja pa ja pa sta

pre 8 godina

E pa rođaci moji nemojte se onda čuditi što i tek stasali omladinci beže iz ovakve lige.
bruke, al to nije kraj jer do izbora za predsednika fss ima još puno a dotle će tole da koristi svaku priliku da se iskupi-dokaze.

mircelo

pre 8 godina

..eeee zato je evropa mama, vidiš koliko vredis! Ps ako hoćeš da se razlikuješ , ne ide onda pfc namestio prvi,... mada generalno, ekipa u upravi zvezde, auuuuu... sicilija!:)

sale

pre 8 godina

Kad je par godina Njukasl od 0:4 brzo stigao do 4:4 protiv Arsenala sumnjam da je bilo ko rekao da je namestaljka..
A na kraju krajeva setite se N.Pazara! Onda ste likovali sad je red na nas :)

Covek iz senke

pre 8 godina

Ljudi moji pa ko jos daje sest golova za 45 minuta? Upamtite...videcemo da li cete se busati u grudi nad ovom pobedom, kada vam UEFA oduzme deset bodova ili vas posalje u beton ligu...a to nije daleko, verujte mi, samo je pitanje vremena.

Sinisa

pre 8 godina

Ovde nije poenta u namestanju,poenta je da su to tako bahato uradili,da vredjaju inteligenciju normalnih ljudi.I dok god bude tako,ispadace se od Kairata i njima slicnih,pa ko vise voli gledati ovaj cirkus neka se raduje pobedi.

pazi raketa

pre 8 godina

Dok god budete slavili ovakve pobede tonucete sve dublje. Kakva li je scena to kad neko udje u svlacionicu i kaze sklanjajte im se. I kako se ti igraci osecaju?
(Realno, 19. jul 2015 18:55)

Ti bio u svlacionici?

nVIDIA

pre 8 godina

Ajde Groblje smesni ste. Jedino sto je jasno kao dan je to da vas boli ova pobeda Zvezde. Idite i molite Boga da vas Dila Gori ne napuni 3:0 kod kuce.

gypsy since forever

pre 8 godina

6:2. U inat tastatura grobarima. Puknite od muke, sve sto sad mozete da vicete je "nameeeestenoooooo!" Izvinite sto sam ukrao vas termin, ali: pali se masina. :)

SasaV

pre 8 godina

Jel vi shvatate da ste smešni i sad kao i nakon Kazahstandžija. Nadam se da niko iz partizana neće da se prima da komentariše ove gluposti. Bolji si, igraj časno, a ove....pa, pusti ih nek rade šta hoće, oni sa dna ustati neće, jer sebe lažu.

Nenad

pre 8 godina

zato Pizon i nije hteo da vodi utakmicu, znao je sta se sprema . e sramoto od fudbala i od lige i od drzave
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nikolas123, 19. jul 2015 18:29)
Tako nece hteti da vodi utakmicu ni Zvezdin bivsi igrac Zoran Milinkovic...

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 8 godina

Kakva igra u drugom poluvremenu,pa toliko golova ni Barcelona ne bi dala...HA,HA,HA a da je trebalo dati i 10 golova da bi bili na prvom mestu,siguran sam da bi ih dali... HA,HA,HA... Ovo više nije ni smešno,ovo je žalosno!

Doktor

pre 8 godina

Gledao sam utakmicu i nisam video nista namesteno. Zvezda je odigrala sjajno drugo poluvreme i to je to. Namestaljke vide oni na koje ne treba obracati paznju.

mikser

pre 8 godina

Utakmica namestena na poluvremenu za ove zvedase koji ne vide dalje od nosa.Sramota sta rade ljudi.Ugasiti ligu nista drugo ne preostaje.

Thilmo

pre 8 godina

Rutinski. Ko je gledao tekmu mogao je da vidi da je sve regularno.

To sto klinčadija glodarska ostavlja komentare je bitno kao lanjski sneg.

mircelo

pre 8 godina

..eeee zato je evropa mama, vidiš koliko vredis! Ps ako hoćeš da se razlikuješ , ne ide onda pfc namestio prvi,... mada generalno, ekipa u upravi zvezde, auuuuu... sicilija!:)

sir oliver

pre 8 godina

Izgleda da Zvezda može na tabeli da bude ispred Partizana samo pred početak prvenstvena kada su ekipe poredane po abecednom redu,i ovako kada u 1 kolu igraju da Ofkom.

Koma

pre 8 godina

Tako je bre, ovo je odlika velikih sampiona! Posle 0:2 mogu da se vrate samo Djokovic i Zvezda... i Zvezdan.
Provalite kako kod penala golman se kao razgibava a jednom rukom pokazuje stranu gde da puca penal, hahahha.
Zato i ne gledam nas fudbal, jer se svodi na to ko ima veci uticaj van terena Zvezda ili Partizan, a na terenu se tek oko 30% odlucuje. Tako je godinam unazad. Tole prica kako je svako prvenstvo regulariniJE od prethodnog, a Zvezdan garantuje titulu. Zato kad odu u Evropi ispadaju od raznih Shabana, Partizan jos i prodje neko kolo jer je bio povlascen i imao srece u zrebu ali je ispadao i od ispodprosecnih ekipa, a u grupama protiv ozbiljnih ekipa ni bod ne moze da uzme. Samo mi zao par klubova koji posteno i solidno igraju kao Vosa i Cuka ove godine jer pored ovih perionica para ne mogu nista da urade.

grobar

pre 8 godina

pozivam partizan da momentalno istupi iz lige... u anjgorem slucaju igracemo ligu evrope, nemoj da gubimo vreme na ove gluposti...

jedva cekam 25. avgust da konacno napustim ovaj brlog od zemlje...

Igor

pre 8 godina

Koliko je zvezdaša na Tviteru priznalo da se namešta. Svaka im čast na iskrenosti. Nadam se da mediji neće ćutati, i obavezno obavestiti uefu.

Don Armando

pre 8 godina

Толе лопове??? Надам се да ће УЕФА због ове намештаљке казнити оба клуба!

prometheus

pre 8 godina

cini mi se da navijaci partizana komentarisu vise vesti o zvedi nego o svom glubu,neki i ne gledaju utakmicu a salju besmislene komentare...a videce se po minusima na komentaru ;)

-Пиши ћирилицом-

pre 8 godina

Ми смо иначе Барселона, па трпамо 4 комада за 13 минута. Што нисмо овако играли против Каирата?
На шта си спала моја Звездо...

nesa80

pre 8 godina

navijam za partizan i nikad nisam verovao u te price o namestanju,mislio sam ljudi preteruju sa optuzbama,i ofk vodi 2-0 pomislim-sad sam ubedjen da stvarno imaju ljudi paranoju o namestanju i desi se drugo poluvreme i pomislim-boze sto sam naivan

Врачар

pre 8 godina

Овим циркусом треба да се позабави УЕФА. Брука и срамота епских размера. Овај данашњи циркус представља још један тежак ударац за српски фудбал, а Лига је нерегуларна практично од првог кола.

Boki,Nis

pre 8 godina

Terzic i Zvezda su upravo pokazali citavoj Srbiji koliko su jaki i ,dokle su spremni da idu kako bi osvojili titulu
ovo je sramota za fudbal !
a one komentatore na arenu...
da sam zvezdas,pokrio bi se usima i cutao.

Peppino

pre 8 godina

Ovo nema ni u Somaliji, kakva sprdnja od Superlige. Ovo je kriminal ozbiljnih razmera, u cije resavanje bi trebalo ukljuciti FIFA i UEFA. Oducio ih OFK od fudbala, a onda morao da se skloni, BUKVALNO.

aco slino bankomat

pre 8 godina

Jedini koga je sramota je trener pored Pizona,covek se drzi za glavu celo poluvreme.Ovo nece na dobro da izadje,obraz djon...

znate li vi momci,

pre 8 godina

Ja ne znam kako uopste neko ima obraza da govori o Partizanovim namestanjima.. Pa ljudi... pogledajte vi ovo.. 1poluvreme 2-0, pocinje drugo, za 7 minuta tri gola za 2-3.. Ako ovde nesto nije namesteno, ja ne znam... Najpostenije, cisto sumnjam da bi Barselona dala Ofki 3 gola u 7 minuta.

Petar JR

pre 8 godina

Bolje da igramo bez desnog beka nego sa Cvetkovićem . Ibanjez je vise pokazao za ovih 50 min nego Andjelković za celu proslu i ovu sezonu

Raki

pre 8 godina

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Pa delije da li vas je bar malo sramota. Ovakav cirkus nisam gledao duuuuuugo. Iz 1-2 svi se sklanjaju i zveda postize 3 gola za 10 minuta :) Znaci preko kladionica vracate deo duga. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Lagano ide iz 1-2 i 7+ :)

Sasa

pre 8 godina

Šta kao Zvezda ne može da pobedi OFK, ne nasedajte na grobarske tastature koji se predstavljaju kao Zvezdini navijači, kad se vrati Luković i štoper iz Spartaka bićemo baš jaki, Ibanjez odličan, idemo po titulu jer mi smo ?

zoran

pre 8 godina

Moram da pitam. Stari sam navijac Zvezde, ali, da li je nekoga, u ovoj moralno propaloj zemlji bar malo sramota, posle ovoga..?

Hvala na prostoru

Ilija

pre 8 godina

Rupetina Rendulic! Decko ga prolazi, a on kao da stoji a ustvari trci. Kod drugog gola da nije toliko mlitav i spor mozda bi i stigao da izbaci...

Grobelar

pre 8 godina

Iz 1 u 2 i 7+... Jako! Biće posla za UEFA-u. Još ako pogledaju kako se pojedinci sklanjaju i prave "greške"... Planić (jel' to beše onaj što je bio u CZ?) kardinalno greši, pravi penal i biva isključen... CIRKUS! Samo Dražić (koji je grobar) igra.

real madrid

pre 8 godina

Pa rekao je Terzic da zvezda mora biti prvak.Sramota nista nismo bolji od partizana po pitanju namestanja. Onda se cudimo sto u Kairatu trljaju ruke kad nas izvuku na zrebu.

Mr_Melbourne

pre 8 godina

Iz Sarajeva ovo pisem.I navijac sam Zeljeznicara. Gledam utakmicu i samo cu reci da nikad vecu namjestaljku u svom zivotu nisam vidio. Ovo je dno dna u fudbalu. Divim vam se kako mozete gledati ovako ofirno namjestanje.

prometheus

pre 8 godina

cini mi se da navijaci partizana komentarisu vise vesti o zvedi nego o svom glubu,neki i ne gledaju utakmicu a salju besmislene komentare...a videce se po minusima na komentaru ;)

Ivan-Nis

pre 8 godina

Pitanje za igrace na terenu, predstavnike klubova, nadleznih organa, premijera...Zar vas nije sramota? Premijeru jos jedno pitanje, koliko mladih obrazovanih osoba je pobeglo iz zemlje zadnjih par godina i zbog cega? Meni je prosto neprijatno koliko nam dobro ide!

DG

pre 8 godina

Nas fudbal je danas definitivno umro. Ko ce posle ovoga sto smo videli u prvih 10 minuta drugog poluvremena hteti da dodje na stadion da pogleda utakmicu, da ulozi dinar u neki nas klub?

Prekinite ovu burlesku od lige

pre 8 godina

Planic bez ikakve potrebe pravi u 43. minutu faul za zuti karton, da bi napravio penal i drugi zuti u 46. minutu.

Nn

pre 8 godina

Kako vas bre nije sramota samo?! Ovo je toliki jad i beda da je sve ostalo smesno...pa ovi igraci u plavom dresu nisu se ni potrudili da pretrce na suparnicku polovinu u drugom poluvremenu, izuzev onog zicera kad je igrac promasio nesto sto se od 10 puta pogadja 8 ako si iole kao neki profi igrac

Zika

pre 8 godina

Gledaj narode pa sam proceni...pametnom dosta. Ovako providno nameštanje odavno nije viđeno.Ali derbi ne možete da namestite i tu vam je kraj.

zemun

pre 8 godina

Sramota,treba izbaciti Zvezdu iz lige!!
(Ljubinko Pantic, 19. jul 2015 18:30)
Zahvaljujemo se na glasu.

Zemljače odavno ste vi trebali biti izbačeni zajedno sa Toletom. Da pitamo ne srećni Pazar za mišljenje? kloje. ...

hm

pre 8 godina

Pa da li moze da bude providnije namestanje u univerzumu?? Mogli su makar da naprave pauze izmedju golova, nisu morali sve u 5 minuta da zbiju, ali to su oni, ne umeju ni da namestaju kako treba....

crnogorsko-sportsko

pre 8 godina

Posleenjih 16 prvenstvenih derbija: 10 pobeda Partizana, 3 zvezde i 3 neresene. 3 penala svirana za zvezdu. zvezda je zaradila vise od prodaje semenki na marakani...nego od prodaje igraca. Partizan los...generalno...ali je od zvezde mnogo bolji...i to je realnost. E sad, sto nekima smeta Karadzic...a kokeza i terzic ne...to je vec pitanje morala i stanje nacije. Licemeran narod...

Da vas pitam

pre 8 godina

Neka je ovo i namještaljka..ali kako gospodo u crno belim dresovima se uvijek vi dokopate titule?Kako?Nagradno pitanje ..Ko vise namješta???

TONUS HLEB

pre 8 godina

Cudno je sto cim pocne jsl, zvezda se vraca preokretom, ili cak pobedi lagano. Ali jasno vidi svako objektivan kakav tretman imaju u domacem prventsvu, i da u Evropi ne mogu nista ni protiv potpuno anonimnih ekipa(ciji treneri nemaju pravo da biraju da li hoce da vode svoj tim protiv zvezde).

raks

pre 8 godina

Ajde groblje dogovorite se više, od kada je namešteno. ...od početka ili od poluvtemena. Pazi ko je o nameštanju našao da govori??

Ivan

pre 8 godina

Ovo je bruka i sramota,sta drugo reci.Ova zvezda nije ni za zonu.Treba doneti zakon da se zvezdi svake godine dodeli titula,bez obzira koliko bodova osvoje.

Realno

pre 8 godina

Iz 1-2, Zvezdin igrac pravi penal I dobija crveni... Sad jos samo 7+ cekamo, pa da se negde u Koreji naplati I smanjuju dugovi. Nije losa kombinacija!!!

Realno

pre 8 godina

Dok god budete slavili ovakve pobede tonucete sve dublje. Kakva li je scena to kad neko udje u svlacionicu i kaze sklanjajte im se. I kako se ti igraci osecaju?

alfa romeo

pre 8 godina

svi pricaju kako je ovo ocigledna namestaljka..pa zar ne bi imalo vise smisla da su onda jedan gol pustili Zvezdu,i onda da je ostatak odigran tako da izgleda da ce ofk mozda i izjednaciti? a ne da mkraju 4 komada da pustaju..

Zlaja

pre 8 godina

Ovo ne sme promaci FIFA organima. Imam utisak da igraci OFK-a iz revolta namerno bez imalo truda pustaju, ovo je daleko od onog iskusnog cekanja poslednjih 10 minuta.

navijac

pre 8 godina

A zasto nema mog komentara pisanog na poluvremenu, kad sam savetovao ljude da brzo uplate pare na uzivo kladjenje!? 6,2 je bila kvota u jednom trenutku, ja stavio 12e, nisu hteli da mi prime vise, hteo sam 100..

komercijalista firme Roto Kos

pre 8 godina

POSTENO???? Dr.OFKan Terzic je poznat po svom postenju, juce najavio sigurnu Titulu! Ako je ovo model, onda razumem njegovu tvrdnju. Delije, jel vas bar malo sramota? U prvom poluvremenu ne mogu da se sastave a u drugom tri gola za par minuta.Gleda Bog sve, zato ste tu gde jeste!!!

sensey

pre 8 godina

Hahahahaha a komentator na Areni se pali '' kakav preokrettttt'', golman pokazuje igraču gde da šutira penal, sve u svemu nije ih blam da igraju nameštene utakmice.

ironija

pre 8 godina

uh kakva kanonada zvezde u drugom poluvremenu zato volim ovaj klub igra se požrtvovan dobsamog kraja i onda su preokreti mogući...bravo zvezdo...

curkape

pre 8 godina

dobija ovo Zvezda
Rekao Terzic svojima par reci u poluvremenu
ili je mozda stavio milion na 1u2 da se smanjuje dug Zvezde
hehehehheheh

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

Da je Dejan Dražić putovao na Novi Zeland, ne bi Srbija igrala toliko produžetaka, već bi ranije rešavala utakmice ...

Cobra

pre 8 godina

Što bi rekao bard Živa "dozvolite",2:0 je najopasniji rezultat! I da,zar Troicki nije dva puta uzastopno izgubio,iako je vodio 2:0.
I,šta se svi uzbuđujete.Zar,niste svi rekli da je sve namešteno i da Zvezda sigurno pobeđuje.

Millennium

pre 8 godina

Ovo je sramota za sve nas koji nosimo ovaj klub u srcu, i uz koji smo odrasli i koji je sastavni deo naših života. Bolje časno izgubiti, ljutićemo se, ali će bar biti pošteno. Nama ovakve pobede ne trebaju.

Volim ga,ko oka dva ?

pre 8 godina

Znao sam da ce Zvezda uci u extra formu.Kad se igra treca utakmica sa Kairatom ? Siguran sam da Zvezda sa ovakvom igrom moze u sledece kolo LE !

mikser

pre 8 godina

Ovi ne znaju ni utakmicu da. nameste loopja je ovo bruka.Nasta si spala Zevezdo a i Partizan nije daleko.Ovo treba zabraniti i gotovo.

vwb

pre 8 godina

Majmuni,ispali smo iz Evrope,ovo iz 1-2,je jedini nacin,da zaradimo kintu...Dosta mi je laznih zvezdasa,alo bre,vratili smo 10 miliona,sta mislite,od cega,od prodaje igraca?NAPRED ZVEZDO,SAMO NAPRED...

zvezdas

pre 8 godina

evo me na Vracaru gledam uživo. Ljudi ovo je sramota igrači OFK se našim igračima sklanjaju, beže, puštaju ne znam kako da opišem ovu sramotu.....

Dosta sprdnje, odmah u zonu!!

pre 8 godina

Kakva leprsava igra u drugom poluvremenu, fenomenalno, ja sam impresioniran kako zvezda ima jak tim, ima i Kairat da razvale kao danas OFK-u, pa posle lagano do LE, uz ovakvu igru i znanje i prolece nije nedostizno!!!!

zvezdas

pre 8 godina

Jeste namestaljka,kako da ne.Namestis da ti daju dva komada, izbacis sam sebi trenera...
Ljudi, mnogo ste otisli u krajnosti.Niko ne prica o fenomenalnom golu OFK Beograda, o surovim uslovima za igru.
Ako.Bavite se svlacionicama,namestaljkama,sudijama,upravama.Ako vam je tako lakse i ako vam je to bitno.
Mene jedino brine to sto nam je gol razlika malo u minusu:)

One night in May

pre 8 godina

Ovo je sramota za sve nas koji nosimo ovaj klub u srcu, i uz koji smo odrasli i koji je sastavni deo naših života. Bolje časno izgubiti, ljutićemo se, ali će bar biti pošteno. Nama ovakve pobede ne trebaju.
(Millennium, 19. jul 2015 18:31)

A onakva pobeda protiv Metalca ti je super?! To sto se njihov gazda ne vadi iz uprave Partizana, ne smeta ti. Lepo napisa jedan tvoj sapatnik - licemerje!

Штилцована катаболцна

pre 8 godina

По стоти пут, српски Динамо Берлин. Стидите се задњице кад образа немате. Страхота. Како ли ће нови потпредседник ФСС-а Славиша Кокеза да реагује на овакав меч? Он је, да подсетим, задужен за Супер лигу. Питање за оне који навијају за лакрдију од клуба: Због чега овакав преокрет нисте направили против Каирата?

poslodavac

pre 8 godina

sramota! nasa liga je katastrofa! pre neki dan partizan vs svog clana uprave, danas moja zvezda vs naseg a bivseg predsednika ofk-e. jadan nas fudbal!

Novosađanin

pre 8 godina

Pa ovo je presmešno ,prijaviti ovaj meč Uefi obavezno,pogledajte crveni karton kako ga igrač namerno ruši i dobija crveni a mogo je loptu da pokupi!

Marko Niš

pre 8 godina

Iz 6 i 7+ pa se posle čudimo kad nas izbacuju iz evropskih takmičenja ali zato rešiš dobar deo duga i celi prelazni rok u prvom kolu prvenstva ;-) To može samo u Srbiji!

zekonja

pre 8 godina

Secam se tamo 90 i neke Partizan gostuje u Celarevu kod CSK-a u Kupu. Na poluvremenu CSK vodi 3-1, u drugom poluvremenu Partizan cudesno preokrene na 3-4 i prodje dalje. Zato crnobeli pioniri nemojte samo vi o namestanju.

Samo covek

pre 8 godina

Ja bih npr pitao Pizona posto ga smatram casnim covekom, da li vas je sramota bar malo nakon danasnje utakmice? Dzabe vam sve, Partizan je ove godine toliko jaci da ce se prosetati do titule.

smajli

pre 8 godina

Sramota. Meni nije jasno ko može više navijati za ovakve klubove. Treba bojkotovati fudbal, pa možda neko reaguje. A ne što su burad bez dna i institucije za pranje para.

Vlajko

pre 8 godina

Čemu čuđenje. Zvezda ima tim za drugu ligu i tu će da završi posle ovog prvenstva. Ko voli Zvezdu treba da skupi sve one koji su je vodili u poslednjih 15 godina i pita ih za zdravlje. Svi su se nafatirali i napravili kombinacije a za klub ih je bolelo uvo. Ovo su posledice te politike stare deceniju i po. Ali, generalno, ceo srpski fudbal je takav. Videćemo da ni Partizan, Vojvodina i Čukarički neće nigde stići a vidite samo sa kim će igrati i od koga će ispasti. Jedina svetla tačka su omladinci koje će stariji da pokvare vrlo brzo a u A selkciji neće zaigrati više od njih 4, 5 iz šapionske ekipe.

zzzz

pre 8 godina

Dobro, jasna je poruka, namestacemo kao nikad i ne cekamo prolece. I onda ksd opet dodje Kairat, bice suza. Ali dobro, kao da je bitno, Tole, cia, bia...

dejanddddd

pre 8 godina

ahahahahahah
Pa ovo je strasnooooo!!!!!
Ja sam bivsa teska ciganstura, ali ovo je odvratno- kakav preokret ovo je dno dna zvog toga ne mogu da prodju prvo kolo EL!!!!

Koliko bahato ljudi moji

pre 8 godina

Momentalno poslati snimak drugog poluvremena u UEFA i izbaciti iz lige OFK-u i Zvezdu. Pa Planic pravi 2 puta zuti karton, smeje se na pocetku meca kada se zdravi sa Rajkovicem na centru.

realni navijac

pre 8 godina

Realno Zvezda mnogo bolja od prvog do zadnjeg minuta. OFK iz dve sanse dao 2 gola a Zvezda samo iskoristila sanse koje je masila u prvom. Pritom drugi gol OFK-a iz ofsajda tako da nema govora ni o sudiji. Kad nema golova onda kukamo, kad ima golova opet kukamo. Ajde da je Zvezda dobila sa 1:0 ali pricati o namestanju na 5:2 je komedija. Jednostavno je Zvezda bila mnogo mnogo bolja od OFK.

Kokeza

pre 8 godina

Snimak namestaljke poslati u Uniju Evropske Fudbalske Asocijacije (UEFA). Kako providno i smesno...

Bogdan Planic, bivsi igrac Crvene zvezde pravi penal i dobija crveni karton... Igraci OFK Beograda se bukvalno sklanjaju od straha sta im se moze desiti ako se ne sklone. Cak je i komentatoru mucno.

Kangrga

pre 8 godina

Kako smaraju ovi strucnjaci sa tvrdnjama iz 1-2, znaci ni sami ne verujete u te gluposti. Sta, Terzic ce uci u kladionicu i reci dobar dan, evo milion evra iz1-2 i naravno nikom nece biti sumnjivo...Smislite nesto pametnije.

2-1, kvota najlepša

pre 8 godina

Ne pratim uzivo, neka kazu ovi koji gledaju. Da li je moguce da za Zvezda razbija i za 10 minuta preokrece mec s četiri komada?

bobanmkd

pre 8 godina

Pa vama je bre zao( ili im je zabranjeno na poluvremenu...ko zna cime)...i bivsim fudbalerima Partizana(Drazic)...da vam da gol!?! Da je hteo Drazic...dao bi vezanim ocima.
Vi ste najvece dno ikada vidjeno.

istina boli...

pre 8 godina

Kakva namestaljka. Pa ovo nema ni u Severnoj Koreji. Sve svetske namestaljke posle ove utakmice blede. Pa i do sada su ljudi namestali utakmice ali ovako providno i bezobrazno nisam video u svojih 40 godina a nagledao sam se svega i svacega. Posle ovoga sve gubi smisao.

Predrag

pre 8 godina

Zvezdi fali klimatizovano igraliste!Ha ha ha! Tek se sada vidi koliko je Zvezda imala srece sto protiv Kairata kada nije primila tuce golova. Nece ovde ni grof Bozovic dugo da se zadrzi. Tuga golema!

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

molim se sve iskrene zvezdase da pod hitno bojkotuju ovu sprdnju od fudbalskog kluba.Pisem pri rezultatu 3.2 za Zvezdu i pozdravljam sve ljude koji napuste ovog trenutka stadion obilica na + 50 i da ne ucetstvuju u ovoj lakrdiji. Sram bilo svakoga na terenu koji ucestvuje u ovoj predstavi i svi oni koji pokusavaju od nas koji hocemo da gledamo fudbal a ne ovu prestavu na terenu. Ovi sto pevaju pesme i pale baklje na +50 neka ostane i neka gledaju i dalje, njih i onako ne zanima rezultat na terenu.
Molim i B92 da vise ne objavljuje rezultate ovog fk dok ne odu svi iz sadasnje uprave zvezde.

OVO NIJE KLUB ZA KOJI NAVIJAM OD 1978 GOD.

Cinik

pre 8 godina

Moglo je do planiranih 4-2 i bez ovolikog prelaza. Ovako cete opet navuci UEFU na vrat. I kome cete prodati Jovica, momak pogadja samo protiv OFK, Spartaka i Jagodine. "Hocemo kalcopoli u srpskom fudbalu".

fan79

pre 8 godina

E pa Tole,ako zelis da ostanes dozivotni predsednik FSS samo posalji snimak ove "utakmice" u UEFA!Ovo je najsramnija namestaljka u istoriji fudbala na ovim prostorima!

Milos

pre 8 godina

@Thilmo Nije namesteno? I kakve veze ima ko je delija a ko grobar. Ovakve stvari su sramotne. Posle kad pljujete igrace, repku, prozivate Toleta setite se sta rade klubovi. Oni su za sve krivi. Meni je tuzno ko danas vodi Zvezdu.

beton liga

pre 8 godina

Prelaz, divno, namestanje od prvog kola. Da ima nesto od Toleta pa da vas spakuje u zonu, nego i tamo su posetniji od vas. Pa da imate razloga da pisete Tole ovo, Tole ono. Do cega ste doveli prvaka Evrope.

Misko Taksista

pre 8 godina

Secam se tamo 90 i neke Partizan gostuje u Celarevu kod CSK-a u Kupu. Na poluvremenu CSK vodi 3-1, u drugom poluvremenu Partizan cudesno preokrene na 3-4 i prodje dalje. Zato crnobeli pioniri nemojte samo vi o namestanju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zekonja, 19. jul 2015 18:28)

Hahahhahahaha

Kakva legenda ovaj Zekonja!!! Pa u pravu si Partizan )0tih nije mogao da dobije treceligasa CSk u kupu!!! hahahaha

cepi

pre 8 godina

posle kad mi neko kaze sto ne ides na utakmice... pa koga da gledam kada i slepac vidi da je sve namesteno...sramota dokle vise ovo namestanje oteracete i ovo malo postenog sveta sa stadiona.

Славко

pre 8 godina

Одавно нисам гледао овако јефтино намештену текму. БРУКА!!!!! Из 1-2 квота 28....Што рече у једном коментару одузети им по 10 бодова, и то је мало...Срамота...У најнижи ранг такмичења и једни и други...

mare nis

pre 8 godina

Koji cirkus od lige, bruka i sramota! Sad UEFA da odradi svoje! Posle se cudite sto nema publike na stadionima pa ovo je vredjanje inteligencije svakog normalnog navijaca!

Severna tribina!

pre 8 godina

Ovo treba UEFA da uzme u razmatranje, odmah po završetku utakmice, pa ovo je sramota za svu našu decu i one koji su život posvetili ovom sportu!

Vojin

pre 8 godina

Da je ovo prav(n)a država i jedni i drugi bi direktno bili izbačeni u zonsku ligu zbog ovog cirkusa. Zbog takvih nam fudbal i jeste u ovakvom stanju.

Borva za pravdu

pre 8 godina

Ovu utakmicu treba prijaviti UEFI ! Definitivno , ukoliko vise ljudo posalje mail u sediste UEFA, sigurno ce ugeti to u razmatranje ..

Marko Niš

pre 8 godina

Ma bitno je da se dele bodovi na kraju tako da i 15 boda može da se stigne! Najveća glupost i prevara u sportu da može da bude prvak i ekipa koja osvoji manje bodova! Tako nešto se ne može desiti u ozbiljnim ligama!

delArnobend

pre 8 godina

vi koji o ovim namestanjima pricate tako olako ste videli svojim ocima sve to? i da je i vise nego ocigledno da je utakmica namestena?
ili pricate iz nekog prethodnog ubedjenja?

dadad

pre 8 godina

Mene kao zvezdasa sramota ovoga.Od rezultata pa do toga sto na tribinama vidim slike mafijasa koji su zasluzeno pod zemljom.Neverovatno u sta smo se prervorili...pa ko normalan veruje da mi ikome mozemo da damo 4 komada za 10 minuta ??? pa onim Boratima nismo jedan mogli da damo...samo napaljeni klinci i isprani mozgovi mogu da slave ovo.Ja cu da se prisecam neke jace zvezde i boljih vremena...

cvrc

pre 8 godina

Ja sam Zvezdas, ali za ovo mora neko da odgovara. Bolje da izgubimo svaku do kraja nego da se na poluvremenu stizu direktive da igraci moraju da puste...

Sax

pre 8 godina

buhahahah idemo breeeeeee !!!! Ovako je jos i sladje ,zato sto se grobari nerviraju !!!! Pukli bi od muke !!! Haha ,idemo zvezdo do titule breeeeeee !!!! Puniiiiiiii !!!!!

Mesar

pre 8 godina

Igrači OFK-a se sklanjaju za svaki slučaj, i onda starašan preokret. Kako je Terza završio na pouvremenu, a Pižon samo mirno sedi. Sramota, samo ovako i možete do titule.

to

pre 8 godina

@Nisam verovao da je nešto ovakvo moguće! Ni ne kriju! Našta to liči!!!???
(nemam pojma, 19. jul 2015 18:30)

Igrali ste u petak, sto tek sad objavljuju tvoj komentar na vestima o Zvezdi?

Pyrex

pre 8 godina

Ima li mizernijeg bica od internet grobara? Svaka cast pravim grobarima, ali ovi na internetu su dosadili i bogu i narodu. Kao i internet delije u kosarci.

Jovan Vukadinovic

pre 8 godina

Bravo Pizone,veliki majstore i smekeru...em di ucutkao i pokazao Milinkovicu a Crnogorskom grofu kupio kartu za onaj voz...via Bar preko Titograda...mogu i Terza i Kokeza s njim...ima mesta

Strašno

pre 8 godina

U timu Kovačević i Savićević...zar oni da kreiraju igru kad neznaju da predaju loptu na 5 metara.A desni bok Cvetković i Gavrić...sačuvaj Bože.Katai maši cicer od 5 metara,dečko se igra kao na poljančetu,neobavezan totalno a uzdižu ga do neba.

Brondby

pre 8 godina

Arhus pada idemo zuto plavi

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Kako se pomno prati svaka Zvezdina utakmica.A danas vrucina.Postoje , reke, bazeni.I to uglavnom tastatura grobari.Ja radim pa moram da skracujem dosadu

zemun

pre 8 godina

Zvezdina odbrana je katastrofalna, sve do jednog.
I jos nesto. Ako nedaj bože nekom pozli od igrača po ovom paklu,
direktnu odgovornost snosi onaj koji je naložio da se igra.

robns

pre 8 godina

mrzim sto ovo pisem..ali nazalost svi znamo da ide iz 1-2 da bi se zaradilo..i kako onda da nekazem da je namesteno?! daj Boze da gresim.

kocka

pre 8 godina

Ma jel znate bre odakle dolazi OFK? Pa to je zemlja 6x veca od Srbije. Jos im je gazda onaj Rus iz Indonezije sto ima firmu u Luksemburgu i ulaze enormne pare u klub. 20 000 000 je ulozio ove sezone. Nemojte da se salimo. Pa ovaj klub bi pobedio i Partizan i Cukaricki i Vojvodinu i to svi zajedno da igraju. Ipak ja bi ugasio fudbal u Srbiji jer nijedan tim ne moze da prodje prvo kolko ( ili bese moze)!!!!!

centrala 32. zagorska divizija

pre 8 godina

Ako Zvezda izgubi pišite da ne može da pobedi kad se igra pošteno, a ako pobedi pišite da je sve namešteno. Pišite i o Kairatu što više da se ne bi setili Šamroka i Tuna i kako smo mi tada uzeli titulu. Stižu sendviči i hladan sok!

a ha

pre 8 godina

kao igrači OFK se sklanjaju od lopte..haha.....ne radujte se previše grobari,još jedna nezaslužena titula...i ove će se lani zvati...

Kol

pre 8 godina

Ha ha pa kako ovo Terzic garantuje da ce biti prvak, a Pizon kadar nevera sad ce u svlacionici da im skrene paznju "kako" treba da igraju!

Gavgalj

pre 8 godina

A joj majko Vukana Savicevica! A joj... Pa dokle vise?! Valjda je u prvoj godini dokazao da je antitalenat. On sedi u Zvezdi kao prvotimac pet godina

Terapeut

pre 8 godina

Samo igrajte fudbal...i jedni i drugi - neka ljudi pocnu da dolaze zbog fudbala, ne zbog ovih ili onih!
PS. Ako ne popadate u nesvest od ove vrucine ;)

Luftbalon

pre 8 godina

Sramota je da celnici saveza, delegat, sudije nisu oodlozcili utakmicu zbog vrucine. Trenutno je u hladu 36 stepeni.Uopste nije bitno ko ce da pobedi

dex

pre 8 godina

Titula predata vec u prvom kolu... Impresivno. Ova ekipa nema kvalitet za prvih 5. Sto se grobara tice, oni danima pricaju o namestenoj utakmici, po sistemu -drz' te lopova, dok oni igraju sa svojom filijalom. Zvezdi nema spasa ove godine! Rendulic, Mbodj, Cvetkovic, Savicevic, Kovacevic, Katai, Gavric, Jovic... Boze sacuvaj. Kakva crna titula?

Goblin

pre 8 godina

Ovo je mucno za gledanje...Ovi ne umeju da daju gol, ne umeju da naprave akciju...Mislim da je ovaj grof najveca prevara od trenera...

cofi95

pre 8 godina

Kako grobari menjaju misljenje. Prvo kazu da ce nam se sklanjati, a sad ce biti iz keca u dvojku. Nije bolest ave sto boli. Bolest je to sto vi mrzite Zvezdu vise nego sto volite Partizan, ako ga uopste i volite.

kiza

pre 8 godina

Igore......ti ko papagaj.....Kovacevic nema posla a Savicevic i Gavric najopasniji.....ako vec hoces Rendulic... Katai i Jovic ne postoje na terenu....i evo drugog gila.. Rendulic

milos

pre 8 godina

hahaha a kvotu u kladionici na Ofk bila 12.....zvezda ako bude u prvih pet znači namešteno je majke mi onda....sad sam na stadionu i gledam znači STRASNO

marko_reus_bgd

pre 8 godina

ajde u koje pare da zvezda pobedjuje,sad ce u svlacionicama na poluvremenu da padne dogovor...katanac na zvezdu i u amatersku ligu sto pre...

aha

pre 8 godina

Da li cemo prisustvovati neverovatnom dogadjaju - Da OFK pobedi svog gazdu u fudbalu, ili da se desi preokret iz 1 u 2 i to cak rezultatom 2:3?

Sve u svemu, bice ovo istorijski dan u srpskuom fudbalu.

luka

pre 8 godina

Kao prvo igra se na vracaru,ugrijalo je,igra se sa loptom sa kojom ovi nasi ne treniraju,ofk nosi svjetlo plave dresove koji nasoj odbrani idu u oci,gavric nije isao jutros u wc pa ga stomak boli,grofa kicma boli a sudija nista ne reaguje,drazic lici na el saravija pa zbunjuje mbodja,a na sve to nismo se uigrali!!!

Andric 16 min. [1-0] (OFK Beograd - FK Crvena Zvezda) 1. kolo 2015/2016

pre 8 godina

Andric 16 min. [1-0] (OFK Beograd - FK Crvena Zvezda) 1. kolo 2015/2016
https://youtu.be/melPqkLMFG0

Mr_Melbourne

pre 8 godina

Iz Sarajeva ovo pisem.I navijac sam Zeljeznicara. Gledam utakmicu i samo cu reci da nikad vecu namjestaljku u svom zivotu nisam vidio. Ovo je dno dna u fudbalu. Divim vam se kako mozete gledati ovako ofirno namjestanje.

beton liga

pre 8 godina

Prelaz, divno, namestanje od prvog kola. Da ima nesto od Toleta pa da vas spakuje u zonu, nego i tamo su posetniji od vas. Pa da imate razloga da pisete Tole ovo, Tole ono. Do cega ste doveli prvaka Evrope.

crnogorsko-sportsko

pre 8 godina

Posleenjih 16 prvenstvenih derbija: 10 pobeda Partizana, 3 zvezde i 3 neresene. 3 penala svirana za zvezdu. zvezda je zaradila vise od prodaje semenki na marakani...nego od prodaje igraca. Partizan los...generalno...ali je od zvezde mnogo bolji...i to je realnost. E sad, sto nekima smeta Karadzic...a kokeza i terzic ne...to je vec pitanje morala i stanje nacije. Licemeran narod...

Covek iz senke

pre 8 godina

Ljudi moji pa ko jos daje sest golova za 45 minuta? Upamtite...videcemo da li cete se busati u grudi nad ovom pobedom, kada vam UEFA oduzme deset bodova ili vas posalje u beton ligu...a to nije daleko, verujte mi, samo je pitanje vremena.

komercijalista firme Roto Kos

pre 8 godina

POSTENO???? Dr.OFKan Terzic je poznat po svom postenju, juce najavio sigurnu Titulu! Ako je ovo model, onda razumem njegovu tvrdnju. Delije, jel vas bar malo sramota? U prvom poluvremenu ne mogu da se sastave a u drugom tri gola za par minuta.Gleda Bog sve, zato ste tu gde jeste!!!

Marko Niš

pre 8 godina

Ma bitno je da se dele bodovi na kraju tako da i 15 boda može da se stigne! Najveća glupost i prevara u sportu da može da bude prvak i ekipa koja osvoji manje bodova! Tako nešto se ne može desiti u ozbiljnim ligama!

Millennium

pre 8 godina

Ovo je sramota za sve nas koji nosimo ovaj klub u srcu, i uz koji smo odrasli i koji je sastavni deo naših života. Bolje časno izgubiti, ljutićemo se, ali će bar biti pošteno. Nama ovakve pobede ne trebaju.

centrala 32. zagorska divizija

pre 8 godina

Ako Zvezda izgubi pišite da ne može da pobedi kad se igra pošteno, a ako pobedi pišite da je sve namešteno. Pišite i o Kairatu što više da se ne bi setili Šamroka i Tuna i kako smo mi tada uzeli titulu. Stižu sendviči i hladan sok!

Boki,Nis

pre 8 godina

Terzic i Zvezda su upravo pokazali citavoj Srbiji koliko su jaki i ,dokle su spremni da idu kako bi osvojili titulu
ovo je sramota za fudbal !
a one komentatore na arenu...
da sam zvezdas,pokrio bi se usima i cutao.

Zlaja

pre 8 godina

Ovo ne sme promaci FIFA organima. Imam utisak da igraci OFK-a iz revolta namerno bez imalo truda pustaju, ovo je daleko od onog iskusnog cekanja poslednjih 10 minuta.

Volim ga,ko oka dva ?

pre 8 godina

Znao sam da ce Zvezda uci u extra formu.Kad se igra treca utakmica sa Kairatom ? Siguran sam da Zvezda sa ovakvom igrom moze u sledece kolo LE !

navijac

pre 8 godina

A zasto nema mog komentara pisanog na poluvremenu, kad sam savetovao ljude da brzo uplate pare na uzivo kladjenje!? 6,2 je bila kvota u jednom trenutku, ja stavio 12e, nisu hteli da mi prime vise, hteo sam 100..

Ivan-Nis

pre 8 godina

Pitanje za igrace na terenu, predstavnike klubova, nadleznih organa, premijera...Zar vas nije sramota? Premijeru jos jedno pitanje, koliko mladih obrazovanih osoba je pobeglo iz zemlje zadnjih par godina i zbog cega? Meni je prosto neprijatno koliko nam dobro ide!

Peppino

pre 8 godina

Ovo nema ni u Somaliji, kakva sprdnja od Superlige. Ovo je kriminal ozbiljnih razmera, u cije resavanje bi trebalo ukljuciti FIFA i UEFA. Oducio ih OFK od fudbala, a onda morao da se skloni, BUKVALNO.

laik

pre 8 godina

Kako loša gluma OFKinih igrača.Pa kad se namešta treba imati stila, a ne ovo od -2 do +6, a imajući u vidu i dve prethodne od Kairata ovo je za Ginisa,nanađite ijedan takav rezultat iz 1-2. Režiser ovoga je očigledno bio gladan golova i pokrića za prethodnu sramotu

fan79

pre 8 godina

E pa Tole,ako zelis da ostanes dozivotni predsednik FSS samo posalji snimak ove "utakmice" u UEFA!Ovo je najsramnija namestaljka u istoriji fudbala na ovim prostorima!

navijac Crvene zvezde

pre 8 godina

Danas je moja zvezda stvarno Crvena.Gledao sam utakmicu i sramno je kako je ova utakmica dobijena. Ovo je nasa stvarnost. Ovo je bruka za one koji prate iskreno Crvenu zvezdu.Mali Drazic je radio sa odbranom sta je hteo.On jedini nije izgleda postovao uputstva.Svaka cast mali.Ako si pametan,pali.Ali iz naseg fudbala.

Realno

pre 8 godina

Dok god budete slavili ovakve pobede tonucete sve dublje. Kakva li je scena to kad neko udje u svlacionicu i kaze sklanjajte im se. I kako se ti igraci osecaju?

dejanddddd

pre 8 godina

ahahahahahah
Pa ovo je strasnooooo!!!!!
Ja sam bivsa teska ciganstura, ali ovo je odvratno- kakav preokret ovo je dno dna zvog toga ne mogu da prodju prvo kolo EL!!!!

Sinisa

pre 8 godina

Ovde nije poenta u namestanju,poenta je da su to tako bahato uradili,da vredjaju inteligenciju normalnih ljudi.I dok god bude tako,ispadace se od Kairata i njima slicnih,pa ko vise voli gledati ovaj cirkus neka se raduje pobedi.

Vesely

pre 8 godina

Ako ovako nastave, pa ceo dug ce da saniraju do polusezone. Terza u najavi proglasen za najuspesnijeg prognozera igre na srecu. Jos ce i nagradu da dobije.

toto

pre 8 godina

Ponadali se grobosi hahahahaaa ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 19. jul 2015 18:57)

Alo, decko , sta je sa tobom ? Pa ja sam zvezdas i treba da se stidimo. Kakve veze oni imaju sa ovim ? Oni igraju , mi smo ispali od kairata u PRVOM kolu , dali jedan gol za 180 min a sada 6 za 45. Pobeda je super ali sportska pobeda, poraz ne boli kao namestena utakmica.

Partizan Šampion

pre 8 godina

Ovo je SRAŠNO,KATASTROFALNO!!!Toliko je ocigledno da je namesteno to se vidi po igri OFK Beograda u 2 poluvremenu vukli su se po terenu i pustali svaku loptu i po licima na klupi OFK Beograda i njihovih igraca.STRAŠNO,KATASTROFALNO!!!

Cobra

pre 8 godina

Što bi rekao bard Živa "dozvolite",2:0 je najopasniji rezultat! I da,zar Troicki nije dva puta uzastopno izgubio,iako je vodio 2:0.
I,šta se svi uzbuđujete.Zar,niste svi rekli da je sve namešteno i da Zvezda sigurno pobeđuje.

Neupucen

pre 8 godina

Kao zvezdaš koji to nikad nije krio i kad su me mnogi napadali, moram reći da je ovo velika sramota za Zvezdu.
Ko god da stoji iza ovog meča
Aleksandar Sapic na twiteru...

Brondby

pre 8 godina

Arhus pada idemo zuto plavi

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

bora

pre 8 godina

Niko od igrača nije želeo (smeo) da dá izjavu za štampu!!?
Pravo sa terena u autobus,bežanija bez tuširanja.
Ovo je najbolja 'izjava'.
Skandal!!!

bachi

pre 8 godina

Ahahahahahahahahahahah Gde ste sada poštenjačine?! Izdajte sada saopštenje i pretite izlaskom iz lige, Tole lopove! Ahahahahahahahahahahah...

Sta uradi to Borate???

pre 8 godina

Ponadali se grobosi hahahahaaa ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 19. jul 2015 18:57)

Kad igrate revans protiv Kairata? Uz ovakvu igru i prolece u Evropi je blizu.

Borva za pravdu

pre 8 godina

Ovu utakmicu treba prijaviti UEFI ! Definitivno , ukoliko vise ljudo posalje mail u sediste UEFA, sigurno ce ugeti to u razmatranje ..

sezona kupanja

pre 8 godina

Nekada sam poštovao ofk beograd ali sada neka ih je sramota što su postali filijala fk ivo lola ribar. Ovi drugi ni ne znaju šta znači reč " sramota "

Ivica

pre 8 godina

Pa ljudi Zar vam nije jasno.Očím hoce da izbace Partizan,Cukaricki,Vojvodinu i reprezentaciju iz evropská takmicenja,kad vec oni nemají kvalitet tamo da budu.Mnogo providno.

Don Zoraneze

pre 8 godina

Milina je bilo gledati Grofovu tika-taku na +40 i kusur, taj sitan vez na Obilica poljani, Murinjo i Pep mora da su zadivljeno gledali i hvatali beleske. Drhtace svi potencijalni rivali u Ligi Evrope...ne, cekaj...

xD

pre 8 godina

ФУДБАЛ ЈЕ УМРО У СРБИЈИ
(ja, 19. jul 2015 22:28)
Fudbal je umro u Srbiji jos 2010. godine... Ovo danas je samo odrzavanje tradicije! Opusteno!

MAČAK

pre 8 godina

Dzosua Parker postigao nameštena dva gola,samo iz jednog razloga je morao biti strelac,a to je da ga uvaljaju Olimpiji! Sramota!!! Ovde UEFA da reaguje!

nesa

pre 8 godina

1.smo na tabeli od starta.Ista gol razlika vise golova dali..Sta da je OFK-a utrpala greskom jos 1 ili 2,kako bi ovi izveli da daju 8 za poluvreme.Znam ja da namestaju i jedni i drugi al dajte malo manje providno.Jel bar nekog sramota,imate li ljudi gram integriteta ljudskog ili profesionalnog?Kakav je ovo primer mladima,samo potvrda u kakvom drustvu zivimo.Mene je sramota sto je ovo liga moje zemlje.

paquito

pre 8 godina

Jedan spontani aplauz za sve vas koji jos uvek pratite fudbal u nasoj zemlji i nervirate se jos uz to!!Odavno sam prestao da pratim nas fudbal jer mi je kristalno jasno kuda sve to ide...

Marko Niš

pre 8 godina

Iz 6 i 7+ pa se posle čudimo kad nas izbacuju iz evropskih takmičenja ali zato rešiš dobar deo duga i celi prelazni rok u prvom kolu prvenstva ;-) To može samo u Srbiji!

Nikola

pre 8 godina

Pa racunica je prosta,zvezda duguje silne milione,sad lepo ode neko u inostranstvo i uplati pare na ovu utakmicu u nekoj stranoj kladionici! Uzmu milione,vrate deo duga,a tek je pocetak prvenstva,nece niko da posumnja!

Terapeut

pre 8 godina

Samo igrajte fudbal...i jedni i drugi - neka ljudi pocnu da dolaze zbog fudbala, ne zbog ovih ili onih!
PS. Ako ne popadate u nesvest od ove vrucine ;)

U čemu je vaš problem?

pre 8 godina

Zbog ovoga što danas rade Zvezda i OFK Beograd, a u petak su radili fudbaleri Partizana i Metalca zahtevam da se sve četiri ekipe diskvailifikuju u narednih 5 godina iz svih fudbalskih takmičenja, a ovoj deci iz OFK-e treba doživotno zabraniti da igraju fudbal.

Pravda će pobediti, i moj Čukarac ili Vojvodina će ove godine biti šampion.

Ovakvo mafijašenje ja nisam video ni za vreme Slavka Šajbera.

Zbog svega ovoga ćemo mi koji se pošteno borimo za Srbiju, na kraju biti izbačeni iz LE.

Ovo nije skandal, ovo je ozbiljan posao za policiju i sudstvo.

Zgrožen sam.

Profa, manijak iz starog voćnjaka.

ČFK 1926.

Mr_Melbourne

pre 8 godina

Citam ovde navijaci zvezde spominju preokrete diljem Europe. Slazem se ali to su ekipe koje su u stanju da zabiju 3 gola dok realno Zvezda to ne moze ni u snu. Ps Navijac sam Zeljeznicara i ovo pisem neko ko je neutralan. Pozdrav iz Sarajeva.

nik sloter

pre 8 godina

Aleksandar Sapic tviter i sve ce vam biti jasno.Samo bih molio celnike mog Partizana da ni jednom izjavom ne komentarisu ovu sramotu.Ostanimo gospoda nismo isti.

ma samo se zezam...

pre 8 godina

Ne razumem sta se desilo igracima OFK-e u drugom poluvremenu,kao da je izasla druga ekipa...mora da je vrucina ucinila svoje i da nisu izdrzali pritisak posle ubedljivog vodjastva,ipak je to najmladja ekipa u JSL i neiskustvo je kumovalo onako katastrofalnim greskama :) :) :) bese to nekad slavni klub jos slavnijih igraca.Sta li bi sada rekli Mosa i Tirke a sta ce reci na ovo Snatrac,Ilija Petkovic,Stepanovic,Skoblar...

zemun

pre 8 godina

Sramota,treba izbaciti Zvezdu iz lige!!
(Ljubinko Pantic, 19. jul 2015 18:30)
Zahvaljujemo se na glasu.

Zemljače odavno ste vi trebali biti izbačeni zajedno sa Toletom. Da pitamo ne srećni Pazar za mišljenje? kloje. ...

mircelo

pre 8 godina

..eeee zato je evropa mama, vidiš koliko vredis! Ps ako hoćeš da se razlikuješ , ne ide onda pfc namestio prvi,... mada generalno, ekipa u upravi zvezde, auuuuu... sicilija!:)

bachi

pre 8 godina

Jeste namestaljka,kako da ne.Namestis da ti daju dva komada, izbacis sam sebi trenera... 
Ljudi, mnogo ste otisli u krajnosti.Niko ne prica o fenomenalnom golu OFK Beograda, o surovim uslovima za igru. 
Ako.Bavite se svlacionicama,namestaljkama,sudijama,upravama.Ako vam je tako lakse i ako vam je to bitno. 
Mene jedino brine to sto nam je gol razlika malo u minusu:)
(zvezdas, 19. jul 2015 18:56)
Ne već se vi time bavite poslednjih deset godina a sada se pravite slepi!

Povidon

pre 8 godina

I posle ce neko da me ubedi da je prvenstvo regularno(Kova, 19. jul 2015 20:02)
Nije regularno. Partizan je pobedio Metalac sa 4:0 i nista tu neobicno ne bi bilo da izvesni Vukadinovic nije u isto vreme potpredsednik Partizana i predsednik Metalca. Ako je to dozvoljeno, onda je sve dozvoljeno...

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 8 godina

Kakva igra u drugom poluvremenu,pa toliko golova ni Barcelona ne bi dala...HA,HA,HA a da je trebalo dati i 10 golova da bi bili na prvom mestu,siguran sam da bi ih dali... HA,HA,HA... Ovo više nije ni smešno,ovo je žalosno!

Danubewalker

pre 8 godina

Prilikom penala,Cupic glavom pokazuje u koju stranu da sutne penal a onda se teatralno baca u drugu stranu.Da se ne lazemo,svi smo znali da je namesteno,predsednik jednog i vlasnik istog kluba je Zvezdan Terzic ali da ekipa koja ne moze da napravi cestitih 6 tacnih dodavanja postigne 6 golova za 45 minuta...Pitajte Borata sta misli o tome.

ivan

pre 8 godina

Vi posaljete mail UEFA za ovu utakmicu, mi posaljemo za vasu sa Novim Pazarom. Ne mozete pobeci iz zacaranog kruga, dzabe vam je da sada glumite moral. Okusili ste svoj otrov.

zabze

pre 8 godina

I zvezda i partizan namestaju utakmice a da nisu trenutno nasa 2 najbolja kluba vidi se i po kvalifikacijama za le i ls. Zvezda ispala od kajrata partizan jedva pobedio one amatere. Cuka i vosa su realno nasa 2 najbolja kluba a cuka je pobedila vosu 4:0. Posto je kod nas zabranjeno da neko osim zvezde i partizana bude na prve dve pozicije opet ce cuka biti 3. Ja jesam veliki zvezdas ali ovo u fudbalu to nije prava zvezda.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Da li je mozda bilo namesteno?
(Partizan u inat svima.!, 19. jul 2015 19:34)
Jeste dva dana ranije, kasno se javljas ...

Ingvar

pre 8 godina

Uplate na kladionicama bile enormne na ovaj meč, UEFA pratila šta se dešava, prijave već poslate! Nadam se da će Mišel ovo brzo rešiti i poslati najveći kancer srpskog fudbala u beton ligu!!!

mik

pre 8 godina

Molim sve ljude da pokažu tikete pošto vidim da su mnogi igrali iz 1-2 i 7+. Ajde pošto ste svi znali,dajte da vidimo. Neću da kažem da je regularno,čak šta više vrlo sumnjivo,ali ne mogu da slušam priče tipa "sve se znalo","igrao sam ovo ili ono...". Dajte da vidimo ili prestanite da baronišete.

zekonja

pre 8 godina

Secam se tamo 90 i neke Partizan gostuje u Celarevu kod CSK-a u Kupu. Na poluvremenu CSK vodi 3-1, u drugom poluvremenu Partizan cudesno preokrene na 3-4 i prodje dalje. Zato crnobeli pioniri nemojte samo vi o namestanju.

cojans

pre 8 godina

Poslednjih pet godina pola zvezdinih i partizanovih mecheva ide 2-1 ili 1-2 zao mi samo shto nisam stavio kucu na tiket...... Sledece kolo igraju x obe ekipe

Batko

pre 8 godina

Prilikom penala,Cupic glavom pokazuje u koju stranu da sutne penal a onda se teatralno baca u drugu stranu.Da se ne lazemo,svi smo znali da je namesteno,predsednik jednog i vlasnik istog kluba je Zvezdan Terzic ali da ekipa koja ne moze da napravi cestitih 6 tacnih dodavanja postigne 6 golova za 45 minuta...Pitajte Borata sta misli o tome.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danubewalker, 19. jul 2015 22:03)

A jel` mu namignuo ili cimno glavom ??? Kraaaaaaaaaalju gluposti !!!

ms989

pre 8 godina

A groblje na aparatima xD
Nema šta, prošetaćemo se po ovoj tole super ligi bez problema, tačno se vidi koliko su nam u kvalifikacijama za LE nedostajali Ibanjez i Vieira. Još kad se vrati Vered ima da gazimo ko Barsa. E da, obavezno Petković da igra umjesto Cvetkovića.
Otimaj!

Nagatomi

pre 8 godina

Ok, hajde malo realno, kakva je ovo igra u poslednjih 15 minuta utakmice??? Setaju se i jedni i drugi, Savicevic izvodi neke egzibicije, ibanjez sam na levoj strani kao da viktorije igraju. Pizon zabrinut, tesko mu pao poraz... Hajmo reci da nikada niste namestili (ne kazem da Partizan nije), ali ovo danas je zaista bilo sramotno i ocigledno. Terzic obecava (i to GARANTUJE) titulu pre ijedne odigrane utakmice, pa to nema ni u Kenijskoj 3. ligi...

krdza1

pre 8 godina

ajde sto namestaju svoje utakmice nego namestaju i nase,sudija za Vojvodinu protiv nas svira penal ceo metar van sesnaesterca,onda dođe derbi i ne mogu da nas pobede ni sa dva nepostojeća penala plus,al onda dodje dođe neki Kairat i isprangija ih na sred marakane i sve dodje na svoje mesto,dzaba vam trud,dzaba vam sveeeee....

noisy

pre 8 godina

Pa racunica je prosta,zvezda duguje silne milione,sad lepo ode neko u inostranstvo i uplati pare na ovu utakmicu u nekoj stranoj kladionici! Uzmu milione,vrate deo duga,a tek je pocetak prvenstva,nece niko da posumnja!
(Nikola, 19. jul 2015 19:23)

Recimo da si u pravu osim u jednoj maloj sitnici. Uzmu milione, stave u džep i glavni su.
Kad bi barem vratili dio tog duga.

SRĐA ZLOPOGLEĐA

pre 8 godina

ЗАМИСЛИТЕ ДА ЈЕ БИЛО ПОСЛЕДЊЕ КОЛО И ДА ЈЕ НЕКАКВА ГОЛ- РАЗЛИКА ОДЛУЧИВАЛА О ТОМЕ КО ЋЕ БИТИ ШАМПИОН.... 2:18 ГЛАТ !

ЏАРОВСКИ ВРАТИ СЕ, СВЕ ТИ ЈЕ ОПРОШТЕНО, ХАХАХАХАХАХ !!

Struki

pre 8 godina

Neberovatno,20:04 min,687 komentara na utakmicu prvog kola JSL-a? Ovoliko komentara nije bilo nikad posle "vecitog"derbija...Naravno,jedni pricaju" namestaljka",drugi "hvale"igru svog tima,a prava vrednost se vidi u Evropi nazalost!

Batko

pre 8 godina

Da je na poluvremenu dogovoreno da OFK izgubi do se moglo odraditi da puste Zvezdi 3 gola a ne 6 zato mislim da ovo nije namesteno, zasto bi neko ako je namestio utakmicu pustio da izgubi tako ubedljivo razmisli te malo
(Delija, 19. jul 2015 21:58)

Kako druze da misle, kada nemaju cime !!! Oni su grobari...

zvezdas

pre 8 godina

Jeste namestaljka,kako da ne.Namestis da ti daju dva komada, izbacis sam sebi trenera...
Ljudi, mnogo ste otisli u krajnosti.Niko ne prica o fenomenalnom golu OFK Beograda, o surovim uslovima za igru.
Ako.Bavite se svlacionicama,namestaljkama,sudijama,upravama.Ako vam je tako lakse i ako vam je to bitno.
Mene jedino brine to sto nam je gol razlika malo u minusu:)

eto šta ja smatram

pre 8 godina

Uš'o Mali Stanoje u poluvremenu i rek'o im:"momci nemojte da se zajebavate!", a prethodno im trener održao dirljiv govor kako u životu nema drugog poluvremena, al u fudbalu ima i eto...

milos

pre 8 godina

Sanderlend kad vodi protiv Lidsa 2:0, do 87. minuta, i onda im Lids da 3 komada do kraja utakmice, to nije namesteno, a ovo je namesteno! Jeste kako da nije! :D

Murray armija

pre 8 godina

Pravo je cudo kako jedan poziv menja sve
Malo ucene da zaplasi sve vase sudije
Inace Kairat im je pokazao gde im je mesto,j gde ce im biti na kraju,kao i uvek 2.

Povidon

pre 8 godina

Ljudi moji pa ko jos daje sest golova za 45 minuta? Upamtite...videcemo da li cete se busati u grudi nad ovom pobedom, kada vam UEFA oduzme deset bodova ili vas posalje u beton ligu...a to nije daleko, verujte mi, samo je pitanje vremena.(Covek iz senke, 19. jul 2015 19:39)
Lion je Dinamo u ligi sampiona dao 7 golova u drugom poluvremenu i nikome ni bod nije oduzet. Ako ipak krenu da kaznjavaju ostacete bez bar 15 titula i oduzece vam 300-400 bodova zbog sramnih namestaljki...

njih

pre 8 godina

Terzic, Kokeza, Karadzic, najvece zlo Srpskog fudbala. Zato i ne mozemo nikog da pobedimo u Evropi. Reprezentacija je tek posebna prica. Nase prvenstvo je posebna prica. Klasicno, mafijasko!! Sram vas bilo.

Petar

pre 8 godina

Hahahaha ludilo. Ovu ligu treba ukiniti, ako je namesteno jer se namesta, ako nije namesteno jer je smesna. Protiv smesnih kazahatanaca popili 4 komade i do gola nisu mogli a ovde 6 komada u drugom poluvremenu. Bruka ziva. Gasite vise taj fudbal. Tole kralju ostani!! Hahahaha

Kad ti lopov kaze da si lopov...

pre 8 godina

Pljacka!Hocemo hapsenja zbog ove bruke!
(Stub srama ste, 19. jul 2015 22:43)

Potpisujem komentar!!! Isto tako hocemo hapsenja posle bruke Partizan-Novi Pazar iz prosle sezone i Partizan-Vojvodina iz finala kupa!!!!!!!

Zagreb

pre 8 godina

Pozdrav iz Zagreba! Evo samo da javim svim ljubiteljima nogometa u Srbiji da je 1 sat prije početka tekme u svim kladionicama u hr bio blokiran ovaj par a posebno na 1/2.... Nije ni kod nas nista bolje pa se ne uzrujavajte bez veze

losmi

pre 8 godina

previse ocigledno, jos ako se uzme u obzir da je bilo iz 1 u 2!? Neko je i debelo profitiro! a glavni protagonista Bogdan Planić, bivsi stoper Zvezde!!! Stvar za policiju Srbijo!!!!

mircelo

pre 8 godina

..eeee zato je evropa mama, vidiš koliko vredis! Ps ako hoćeš da se razlikuješ , ne ide onda pfc namestio prvi,... mada generalno, ekipa u upravi zvezde, auuuuu... sicilija!:)

zubzazub

pre 8 godina

Secam se tamo 90 i neke Partizan gostuje u Celarevu kod CSK-a u Kupu. Na poluvremenu CSK vodi 3-1, u drugom poluvremenu Partizan cudesno preokrene na 3-4 i prodje dalje. Zato crnobeli pioniri nemojte samo vi o namestanju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zekonja, 19. jul 2015 18:28)

Znaci ako tvoj drug krade i siluje i ti ces ? Ponos a ? E decace...

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

U Rijaliti državi Srbiji ova pobeda je čista ko suza nema ni N od nameštaljke...lopta je okrugla i danas svi igraju fudbal

Dagoberto

pre 8 godina

i onda dođe derbi i ne mogu da nas pobede ni sa dva nepostojeća penala plus,pa dođe neki kairat i isprangija ih na sred marakane ....
(krdza1, 19. jul 2015 22:19)

I onda dodju derbiji pa ne mogu gol da daju 4 godine. I onda doje neki Samrok, neki ribari pa ih isprangijaju na sred stadiona narodne armije. Pa dodju neka Slavija sa 5 komada, pa dodje neki Rapid sa 5 komada, pa cak dodje i neki Petah Tikva pa isto dodje 1-2 i 7+. A tek kad dodje Kroacija...

Sax

pre 8 godina

buhahahah idemo breeeeeee !!!! Ovako je jos i sladje ,zato sto se grobari nerviraju !!!! Pukli bi od muke !!! Haha ,idemo zvezdo do titule breeeeeee !!!! Puniiiiiiii !!!!!

sirela

pre 8 godina

Ovo nije zvezda ona za koju smo navijali,kolektivno fudbal je na nivou trece lige iz 2000. godine ( i tada je bio los )
Sramota bi me bilo da sam trenutno fudbaler u Srbiji ili da uopste treniram fudbal..

Евроталибан

pre 8 godina

Ајде бре тастатура гробарчине шта се ложите, намештају и Звезда и Партизан и то већ годинама или оћете да кажете да је Саша Илић спој Роналдиња и Дениса Бергкампа, немојте се правити да сте анђелчићи

sale

pre 8 godina

Kad je par godina Njukasl od 0:4 brzo stigao do 4:4 protiv Arsenala sumnjam da je bilo ko rekao da je namestaljka..
A na kraju krajeva setite se N.Pazara! Onda ste likovali sad je red na nas :)

Doktor

pre 8 godina

Gledao sam utakmicu i nisam video nista namesteno. Zvezda je odigrala sjajno drugo poluvreme i to je to. Namestaljke vide oni na koje ne treba obracati paznju.

Марко

pre 8 godina

На стадиону ЈНА у новембру 2013. у 47. минуту Доњи Срем води са 2:0, наравно, резулат на крају 3:2 за Партизан. Прошле године Вождовац - Партизан 1:0 до 80. минута, 1:2 у 92. минуту и 1:3 у 95. минуту. Партизан-Чукарички на полувремену 1:2, на крају 4:2 за Партизан (и куп за Чукарички као компензација). Не бих да се враћам даље у прошлост са Жељезничаром.

sir oliver

pre 8 godina

Izgleda da Zvezda može na tabeli da bude ispred Partizana samo pred početak prvenstvena kada su ekipe poredane po abecednom redu,i ovako kada u 1 kolu igraju da Ofkom.

poslodavac

pre 8 godina

sramota! nasa liga je katastrofa! pre neki dan partizan vs svog clana uprave, danas moja zvezda vs naseg a bivseg predsednika ofk-e. jadan nas fudbal!

mikser

pre 8 godina

Utakmica namestena na poluvremenu za ove zvedase koji ne vide dalje od nosa.Sramota sta rade ljudi.Ugasiti ligu nista drugo ne preostaje.

Petar Simonovic Karaburma

pre 8 godina

Ovde ima ljudi koji nadju reci opravdanja za ovu bruku. Mene kao starijeg zvezdasa sramota do poda.
Ono sto bih prvo uradio ,poslao bih OFK u seosku ligu,Terzica u zatvor.

Zrenjanin čeka titulu

pre 8 godina

Moćna Zvezda ! Ovako će i partizan proći,samo polako.Ibanjez igračina,biće veliko pojačanje kao i Vijera koji nadam se nije teže povredjen.Idemo dalje,napred Zvezdo

sumnjicav

pre 8 godina

meni se cini da je ovoliko komentara cista namestaljka...ne znam,sto je mnogo mnogo je...zvezdi cestitke za disciplinovanu i cvrstu ,efektnu igru u tropskoj uslovima odigravanja utakmice :))

nVIDIA

pre 8 godina

Ajde Groblje smesni ste. Jedino sto je jasno kao dan je to da vas boli ova pobeda Zvezde. Idite i molite Boga da vas Dila Gori ne napuni 3:0 kod kuce.

Niski

pre 8 godina

Drugi zvezdin gol cist ofsajd,20x odgledao...ovo je sramota,ali dobro zvezdase nije ipak su oni stubovi srpstva sto prodaju albansku drogu

car dusan

pre 8 godina

ljudi jel ovo moguce? Kakva namestaljka ovo je sramota. Svi smo znali da ce ofk da ih pusti ali ovo je stvarno sramota. Sto pre ugasiti nas fudbal.

kladioničar

pre 8 godina

Radim u jednoj kladionici, i nijedan tiket nismo imali 1-2 na ovu utakmicu, i neka se stide svi koji su olako i napamet izjavili za ovo da je nekakva namestaljka!

Istina, ojadise nas tiketi sa 7+ u singlu...

Марко

pre 8 godina

Гробари, поздарвио вас бивши тренер Матеус. Ваш тренер је објавио књигу у којој прича о томе како је водио намештену утакмицу у Партизану против Рада.

mlekadzija iz Parme

pre 8 godina

Moram da se izvinim Parkeru jer sam govorio da lik ne moze da da gol ni u namestenoj utakmici...a on ladno ubode DVA !!! gola.

neko

pre 8 godina

navijac sam zvezde i ako je namestaljka ovo je sramota.ali nije mi bas jasno zasto bi ovi pustili da ofk vodi 2-0 pa da kasnije oni daju 6 komada.i to odmah u prvom kolu.mislim da u svom ovom ludilu u nasem fudbalu da nisu bas toliko ludi.previse je providno.e sad je pitanje da li se namestalo za kladionice ili je zvezda morala da dobije(ako se namestalo?)Aj grobari oladita malo niste ni vi nista bolji

Kako drugacije

pre 8 godina

Sto se cudite, ovo je indirektno najavljivano danima unazad...
PS. UEFA bi definitivno trebalo da proceslja ovaj mec i ispita sve ucesnike istog!

to

pre 8 godina

@Nisam verovao da je nešto ovakvo moguće! Ni ne kriju! Našta to liči!!!???
(nemam pojma, 19. jul 2015 18:30)

Igrali ste u petak, sto tek sad objavljuju tvoj komentar na vestima o Zvezdi?

alfa romeo

pre 8 godina

svi pricaju kako je ovo ocigledna namestaljka..pa zar ne bi imalo vise smisla da su onda jedan gol pustili Zvezdu,i onda da je ostatak odigran tako da izgleda da ce ofk mozda i izjednaciti? a ne da mkraju 4 komada da pustaju..

Ranzo Provokator

pre 8 godina

Ljudi moji, ovo je smešno i preko Flashscore pratiti. Došlo 1-2, došlo 7+ ali sve su to minorne kvote u odnosu na "Parker postiže gol".

dejan

pre 8 godina

Ovo je sramota! POkazali su koliko vrede u Evropi.Smanjiti ligu na 12 klubova,pa nece biti namestanja.Ova liga se igra za menadzere i one koji unistavaju godinama Srpski fudbal.

Batko

pre 8 godina

PARANOJA glodara na 40+ stepeni...NEPROCENJIVO !!!
Ali bas vas briga....posto ste znali da je namesteno, ojadili ste kladionice i sada ste puni...sto se onda bunite ?!

SasaV

pre 8 godina

Jel vi shvatate da ste smešni i sad kao i nakon Kazahstandžija. Nadam se da niko iz partizana neće da se prima da komentariše ove gluposti. Bolji si, igraj časno, a ove....pa, pusti ih nek rade šta hoće, oni sa dna ustati neće, jer sebe lažu.

kakva mudrost

pre 8 godina

Pitanje za igrace na terenu, predstavnike klubova, nadleznih organa, premijera...Zar vas nije sramota? Premijeru jos jedno pitanje, koliko mladih obrazovanih osoba je pobeglo iz zemlje zadnjih par godina i zbog cega? Meni je prosto neprijatno koliko nam dobro ide!
(Ivan-Nis, 19. jul 2015 18:27)

Mlade i obrazovane osobe su u poslednjih osam godina pobegle iz zemlje zbog Partizanovih sedam titula.

Andric 16 min. [1-0] (OFK Beograd - FK Crvena Zvezda) 1. kolo 2015/2016

pre 8 godina

Andric 16 min. [1-0] (OFK Beograd - FK Crvena Zvezda) 1. kolo 2015/2016
https://youtu.be/melPqkLMFG0

ja pa ja pa sta

pre 8 godina

E pa rođaci moji nemojte se onda čuditi što i tek stasali omladinci beže iz ovakve lige.
bruke, al to nije kraj jer do izbora za predsednika fss ima još puno a dotle će tole da koristi svaku priliku da se iskupi-dokaze.

zvezdas

pre 8 godina

evo me na Vracaru gledam uživo. Ljudi ovo je sramota igrači OFK se našim igračima sklanjaju, beže, puštaju ne znam kako da opišem ovu sramotu.....

Milos

pre 8 godina

@Thilmo Nije namesteno? I kakve veze ima ko je delija a ko grobar. Ovakve stvari su sramotne. Posle kad pljujete igrace, repku, prozivate Toleta setite se sta rade klubovi. Oni su za sve krivi. Meni je tuzno ko danas vodi Zvezdu.

nesa80

pre 8 godina

navijam za partizan i nikad nisam verovao u te price o namestanju,mislio sam ljudi preteruju sa optuzbama,i ofk vodi 2-0 pomislim-sad sam ubedjen da stvarno imaju ljudi paranoju o namestanju i desi se drugo poluvreme i pomislim-boze sto sam naivan

Thilmo

pre 8 godina

Rutinski. Ko je gledao tekmu mogao je da vidi da je sve regularno.

To sto klinčadija glodarska ostavlja komentare je bitno kao lanjski sneg.

rusofil

pre 8 godina

Milina je bilo gledati Grofovu tika-taku na +40 i kusur, taj sitan vez na Obilica poljani, Murinjo i Pep mora da su zadivljeno gledali i hvatali beleske. Drhtace svi potencijalni rivali u Ligi Evrope...ne, cekaj...
(Don Zoraneze, 19. jul 2015 20:12)

Hahahahah ... ovaj komentar mi je popravio vece .

Čure

pre 8 godina

Grobari se drze one stare, oni bi da hiljadu puta ponovljena laz bude istina. Grobar, lupetate. Znaci Zvezda ih je iz kopacki izula na 50 stepeni. Vi plačite do sutra

Partizan uber alles

pre 8 godina

Pogledajte samo kako igraci OFKa kod zvezdinih golova stoje staticno I uopste ne idu na loptu.Ovo je tragikomicno,onda onaj sto ga pusta u sesnaest pa ga namerno krlja sa ledja, a golman sto se baca van gola,dakle circus,znaci ni utakmicu neznaju da nameste. More Interpol I UEFA ima da vas zabetoniraju.

Šavija Alonso

pre 8 godina

...Prvo poluvreme - OFK dao gol iz jedine sanse. Udvostrucio prednost na isti nacin. Sto bi Grof zaradio iskljucenje da se sve znalo unapred. Posle promasaja OFK za 3:0 krece Zvezda. Dva gola iz izradjenih akcija, cist penal i igrac OFK kao zadnji u odbrani dobija crveni. Zvezda sa igracem vise rutinski privodi meč kraju. Ne vidim problem zaista, nije bilo potrebe za namestanjem.
(Senica, 20. jul 2015 00:26)

Ako zaista ne znaš ili ne želiš sebi da priznaš da bi i da je Dražić dao treći gol za OFK epilog bio isti, da je Grof namerno dobio crveni da bi se zamaskirala nameštaljka, da je kod ta dva gola iz "izrađenih akcija" kompletna odbrana OFKa stajala i nemo posmatrala, da je taj zadnji igrač pustio čoveka da ga pretrči i uđe u šesnaesterac pa ga tek onda srušio, onda šta da ti kažem... Opet ponavljam, ovo je do te mere očigledno da mi se čini da je Terzić namerno hteo istragu UEFE.

delArnobend

pre 8 godina

vi koji o ovim namestanjima pricate tako olako ste videli svojim ocima sve to? i da je i vise nego ocigledno da je utakmica namestena?
ili pricate iz nekog prethodnog ubedjenja?

Duka

pre 8 godina

Samo partizanovci da ne pricaju o postenju. Zaboravili ste kradju u finalu kupa protiv vose,toliko je bilo ocigledno da partizan mora da osvoji kup,da je Vojvodina napustila teren.

istina boli...

pre 8 godina

Kakva namestaljka. Pa ovo nema ni u Severnoj Koreji. Sve svetske namestaljke posle ove utakmice blede. Pa i do sada su ljudi namestali utakmice ali ovako providno i bezobrazno nisam video u svojih 40 godina a nagledao sam se svega i svacega. Posle ovoga sve gubi smisao.

Штилцована катаболцна

pre 8 godina

По стоти пут, српски Динамо Берлин. Стидите се задњице кад образа немате. Страхота. Како ли ће нови потпредседник ФСС-а Славиша Кокеза да реагује на овакав меч? Он је, да подсетим, задужен за Супер лигу. Питање за оне који навијају за лакрдију од клуба: Због чега овакав преокрет нисте направили против Каирата?

Ноле

pre 8 godina

Шта има везе то што је председник Металца члан УО партизана !? То је небитно за војнике препоштеног Толета Караџића !

Славко

pre 8 godina

Одавно нисам гледао овако јефтино намештену текму. БРУКА!!!!! Из 1-2 квота 28....Што рече у једном коментару одузети им по 10 бодова, и то је мало...Срамота...У најнижи ранг такмичења и једни и други...

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

molim se sve iskrene zvezdase da pod hitno bojkotuju ovu sprdnju od fudbalskog kluba.Pisem pri rezultatu 3.2 za Zvezdu i pozdravljam sve ljude koji napuste ovog trenutka stadion obilica na + 50 i da ne ucetstvuju u ovoj lakrdiji. Sram bilo svakoga na terenu koji ucestvuje u ovoj predstavi i svi oni koji pokusavaju od nas koji hocemo da gledamo fudbal a ne ovu prestavu na terenu. Ovi sto pevaju pesme i pale baklje na +50 neka ostane i neka gledaju i dalje, njih i onako ne zanima rezultat na terenu.
Molim i B92 da vise ne objavljuje rezultate ovog fk dok ne odu svi iz sadasnje uprave zvezde.

OVO NIJE KLUB ZA KOJI NAVIJAM OD 1978 GOD.

Severna tribina!

pre 8 godina

Ovo treba UEFA da uzme u razmatranje, odmah po završetku utakmice, pa ovo je sramota za svu našu decu i one koji su život posvetili ovom sportu!

Povidon

pre 8 godina

Prilikom penala,Cupic glavom pokazuje u koju stranu da sutne penal a onda se teatralno baca u drugu stranu.Da se ne lazemo,svi smo znali da je namesteno,predsednik jednog i vlasnik istog kluba je Zvezdan Terzic ali da ekipa koja ne moze da napravi cestitih 6 tacnih dodavanja postigne 6 golova za 45 minuta...Pitajte Borata sta misli o tome. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danubewalker, 19. jul 2015 22:03)
Posto si znao da je namesteno verovatno si se obogatio u kladionici ili lazes? Terzic vlasnik jednog i predsednik drugog kluba i to je neregularno, zar ne? A sto je Vukadinovic potpredsednik Partizana i predsednik Metalca i to je regularno, zar ne?

Nenad

pre 8 godina

Najslađe će biti kad oba tima budu od saveza, a po nalogu UEFA kažnjeni sa po -3 boda.
Pa se glupirajte opet a vi drugi, radujte svojoj gluposti.

mare nis

pre 8 godina

Koji cirkus od lige, bruka i sramota! Sad UEFA da odradi svoje! Posle se cudite sto nema publike na stadionima pa ovo je vredjanje inteligencije svakog normalnog navijaca!

Grobelar

pre 8 godina

Iz 1 u 2 i 7+... Jako! Biće posla za UEFA-u. Još ako pogledaju kako se pojedinci sklanjaju i prave "greške"... Planić (jel' to beše onaj što je bio u CZ?) kardinalno greši, pravi penal i biva isključen... CIRKUS! Samo Dražić (koji je grobar) igra.

Врачар

pre 8 godina

Овим циркусом треба да се позабави УЕФА. Брука и срамота епских размера. Овај данашњи циркус представља још један тежак ударац за српски фудбал, а Лига је нерегуларна практично од првог кола.

Igor

pre 8 godina

Koliko je zvezdaša na Tviteru priznalo da se namešta. Svaka im čast na iskrenosti. Nadam se da mediji neće ćutati, i obavezno obavestiti uefu.

Mesar

pre 8 godina

Igrači OFK-a se sklanjaju za svaki slučaj, i onda starašan preokret. Kako je Terza završio na pouvremenu, a Pižon samo mirno sedi. Sramota, samo ovako i možete do titule.

Novosađanin

pre 8 godina

Pa ovo je presmešno ,prijaviti ovaj meč Uefi obavezno,pogledajte crveni karton kako ga igrač namerno ruši i dobija crveni a mogo je loptu da pokupi!

Dosta sprdnje, odmah u zonu!!

pre 8 godina

Kakva leprsava igra u drugom poluvremenu, fenomenalno, ja sam impresioniran kako zvezda ima jak tim, ima i Kairat da razvale kao danas OFK-u, pa posle lagano do LE, uz ovakvu igru i znanje i prolece nije nedostizno!!!!

Batko

pre 8 godina

Kako vas ne mrzi da plačete ko devojčice 4 sata posle utakmice ?! Grobari, znam da je za vas pojam "dostojanstvo" strana reč,ali dajte malo mere u tom kemčanju

samo prijaviti Uefi, od 1944 godine isto radite

pre 8 godina

i onda dođe derbi i ne mogu da nas pobede ni sa dva nepostojeća penala plus,pa dođe neki kairat i isprangija ih na sred marakane ....
(krdza1, 19. jul 2015 22:19)

I onda dodju derbiji pa ne mogu gol da daju 4 godine. I onda doje neki Samrok, neki ribari pa ih isprangijaju na sred stadiona narodne armije. Pa dodju neka Slavija sa 5 komada, pa dodje neki Rapid sa 5 komada, pa cak dodje i neki Petah Tikva pa isto dodje 1-2 i 7+. A tek kad dodje Kroacija...
(Dagoberto, 19. jul 2015 23:52). i za zvezdu onda dodje period od 25 godina da ne moze da prodje do 3 kola kvalifikacija osim jedne godine kada ste slucajno upali u grupe lige evrope i imali skor 6 poraza 0 pobeda....i onda dodje u tom istom periodu da jedino Partizan od svih srpskih klubova redovno igra evropu i to 2 puta ligu sampiona i preko 7 puta ligu evrope, i cak je jedina ekipa sa ovih prostora koja je docekala prolece u evropi...

Vojin

pre 8 godina

Da je ovo prav(n)a država i jedni i drugi bi direktno bili izbačeni u zonsku ligu zbog ovog cirkusa. Zbog takvih nam fudbal i jeste u ovakvom stanju.

pazi raketa

pre 8 godina

Dok god budete slavili ovakve pobede tonucete sve dublje. Kakva li je scena to kad neko udje u svlacionicu i kaze sklanjajte im se. I kako se ti igraci osecaju?
(Realno, 19. jul 2015 18:55)

Ti bio u svlacionici?

RubyRed

pre 8 godina

4 tima kroz celu istoriju nikad nisu uzela bod na strani u međusobnim duelima. ukupno 7 različitih klubova vodili funkcioneri drugih klubova. jedan od velikih odigrao 11 puta u polusezoni x-2 i x-1, često primajući šokantno gol u 44', ako prerano povede.

aco slino bankomat

pre 8 godina

Jedini koga je sramota je trener pored Pizona,covek se drzi za glavu celo poluvreme.Ovo nece na dobro da izadje,obraz djon...

Misko Taksista

pre 8 godina

Secam se tamo 90 i neke Partizan gostuje u Celarevu kod CSK-a u Kupu. Na poluvremenu CSK vodi 3-1, u drugom poluvremenu Partizan cudesno preokrene na 3-4 i prodje dalje. Zato crnobeli pioniri nemojte samo vi o namestanju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zekonja, 19. jul 2015 18:28)

Hahahhahahaha

Kakva legenda ovaj Zekonja!!! Pa u pravu si Partizan )0tih nije mogao da dobije treceligasa CSk u kupu!!! hahahaha

Raki

pre 8 godina

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Pa delije da li vas je bar malo sramota. Ovakav cirkus nisam gledao duuuuuugo. Iz 1-2 svi se sklanjaju i zveda postize 3 gola za 10 minuta :) Znaci preko kladionica vracate deo duga. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Lagano ide iz 1-2 i 7+ :)

Ivan

pre 8 godina

Ovo je bruka i sramota,sta drugo reci.Ova zvezda nije ni za zonu.Treba doneti zakon da se zvezdi svake godine dodeli titula,bez obzira koliko bodova osvoje.

Samo covek

pre 8 godina

Ja bih npr pitao Pizona posto ga smatram casnim covekom, da li vas je sramota bar malo nakon danasnje utakmice? Dzabe vam sve, Partizan je ove godine toliko jaci da ce se prosetati do titule.

Delija

pre 8 godina

Da je na poluvremenu dogovoreno da OFK izgubi do se moglo odraditi da puste Zvezdi 3 gola a ne 6 zato mislim da ovo nije namesteno, zasto bi neko ako je namestio utakmicu pustio da izgubi tako ubedljivo razmisli te malo

grobar

pre 8 godina

pozivam partizan da momentalno istupi iz lige... u anjgorem slucaju igracemo ligu evrope, nemoj da gubimo vreme na ove gluposti...

jedva cekam 25. avgust da konacno napustim ovaj brlog od zemlje...

sensey

pre 8 godina

Hahahahaha a komentator na Areni se pali '' kakav preokrettttt'', golman pokazuje igraču gde da šutira penal, sve u svemu nije ih blam da igraju nameštene utakmice.

zoran

pre 8 godina

Moram da pitam. Stari sam navijac Zvezde, ali, da li je nekoga, u ovoj moralno propaloj zemlji bar malo sramota, posle ovoga..?

Hvala na prostoru

dadad

pre 8 godina

Mene kao zvezdasa sramota ovoga.Od rezultata pa do toga sto na tribinama vidim slike mafijasa koji su zasluzeno pod zemljom.Neverovatno u sta smo se prervorili...pa ko normalan veruje da mi ikome mozemo da damo 4 komada za 10 minuta ??? pa onim Boratima nismo jedan mogli da damo...samo napaljeni klinci i isprani mozgovi mogu da slave ovo.Ja cu da se prisecam neke jace zvezde i boljih vremena...

Koma

pre 8 godina

Tako je bre, ovo je odlika velikih sampiona! Posle 0:2 mogu da se vrate samo Djokovic i Zvezda... i Zvezdan.
Provalite kako kod penala golman se kao razgibava a jednom rukom pokazuje stranu gde da puca penal, hahahha.
Zato i ne gledam nas fudbal, jer se svodi na to ko ima veci uticaj van terena Zvezda ili Partizan, a na terenu se tek oko 30% odlucuje. Tako je godinam unazad. Tole prica kako je svako prvenstvo regulariniJE od prethodnog, a Zvezdan garantuje titulu. Zato kad odu u Evropi ispadaju od raznih Shabana, Partizan jos i prodje neko kolo jer je bio povlascen i imao srece u zrebu ali je ispadao i od ispodprosecnih ekipa, a u grupama protiv ozbiljnih ekipa ni bod ne moze da uzme. Samo mi zao par klubova koji posteno i solidno igraju kao Vosa i Cuka ove godine jer pored ovih perionica para ne mogu nista da urade.

cvrc

pre 8 godina

Ja sam Zvezdas, ali za ovo mora neko da odgovara. Bolje da izgubimo svaku do kraja nego da se na poluvremenu stizu direktive da igraci moraju da puste...

Realno

pre 8 godina

Iz 1-2, Zvezdin igrac pravi penal I dobija crveni... Sad jos samo 7+ cekamo, pa da se negde u Koreji naplati I smanjuju dugovi. Nije losa kombinacija!!!

nenad rs

pre 8 godina

Нећу да вјерујем да Звезда намјешта,ако је то у питању онда нема смисла пратити фудбал.

Koliko bahato ljudi moji

pre 8 godina

Momentalno poslati snimak drugog poluvremena u UEFA i izbaciti iz lige OFK-u i Zvezdu. Pa Planic pravi 2 puta zuti karton, smeje se na pocetku meca kada se zdravi sa Rajkovicem na centru.

Nn

pre 8 godina

Kako vas bre nije sramota samo?! Ovo je toliki jad i beda da je sve ostalo smesno...pa ovi igraci u plavom dresu nisu se ni potrudili da pretrce na suparnicku polovinu u drugom poluvremenu, izuzev onog zicera kad je igrac promasio nesto sto se od 10 puta pogadja 8 ako si iole kao neki profi igrac

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Ovo nije trebalo Zvezdi!! Jest da sam Zvezdaš, al ovo je bilo providno, i to nije to što bih hteo da vidim! Kako Zvezda sada igra, ne bi mogla da preokrene rezultat ni protiv Male Moštanice(bez uvrede), a kamoli Ofk-i za kojih 10-tak minuta!!

znate li vi momci,

pre 8 godina

Ja ne znam kako uopste neko ima obraza da govori o Partizanovim namestanjima.. Pa ljudi... pogledajte vi ovo.. 1poluvreme 2-0, pocinje drugo, za 7 minuta tri gola za 2-3.. Ako ovde nesto nije namesteno, ja ne znam... Najpostenije, cisto sumnjam da bi Barselona dala Ofki 3 gola u 7 minuta.

Kokeza

pre 8 godina

Snimak namestaljke poslati u Uniju Evropske Fudbalske Asocijacije (UEFA). Kako providno i smesno...

Bogdan Planic, bivsi igrac Crvene zvezde pravi penal i dobija crveni karton... Igraci OFK Beograda se bukvalno sklanjaju od straha sta im se moze desiti ako se ne sklone. Cak je i komentatoru mucno.

DG

pre 8 godina

Nas fudbal je danas definitivno umro. Ko ce posle ovoga sto smo videli u prvih 10 minuta drugog poluvremena hteti da dodje na stadion da pogleda utakmicu, da ulozi dinar u neki nas klub?

Sve posteno, pa ko koga prejebe

pre 8 godina

....Не бих да се враћам даље у прошлост са Жељезничаром.
(Марко, 19. jul 2015 23:42)"

Mozes da se vratis i na tu utakmicu - mi dobili Zelju 4-0 na nasem stadionu, a vi Sarajevo istim rezultatom na njihovom. I mi pokrali, a vi niste. Zanimljivo. Ostale utakmice bolje da ne komentarisem, jer koliko god da ima nasih, vasih ima vise. Ovo danas stvarno niste smeli da uradite - jedino ako je cilj da se kompletno suspenduje liga, pa da opet nekako u mulju profitirate. Drugacije, vec decenijama, ne umete.

smajli

pre 8 godina

Sramota. Meni nije jasno ko može više navijati za ovakve klubove. Treba bojkotovati fudbal, pa možda neko reaguje. A ne što su burad bez dna i institucije za pranje para.

hm

pre 8 godina

Pa da li moze da bude providnije namestanje u univerzumu?? Mogli su makar da naprave pauze izmedju golova, nisu morali sve u 5 minuta da zbiju, ali to su oni, ne umeju ni da namestaju kako treba....

Don Armando

pre 8 godina

Толе лопове??? Надам се да ће УЕФА због ове намештаљке казнити оба клуба!

-Пиши ћирилицом-

pre 8 godina

Ми смо иначе Барселона, па трпамо 4 комада за 13 минута. Што нисмо овако играли против Каирата?
На шта си спала моја Звездо...

robns

pre 8 godina

mrzim sto ovo pisem..ali nazalost svi znamo da ide iz 1-2 da bi se zaradilo..i kako onda da nekazem da je namesteno?! daj Boze da gresim.

zzzz

pre 8 godina

Dobro, jasna je poruka, namestacemo kao nikad i ne cekamo prolece. I onda ksd opet dodje Kairat, bice suza. Ali dobro, kao da je bitno, Tole, cia, bia...

mikser

pre 8 godina

Ovi ne znaju ni utakmicu da. nameste loopja je ovo bruka.Nasta si spala Zevezdo a i Partizan nije daleko.Ovo treba zabraniti i gotovo.

Senica

pre 8 godina

Vrlo nekorektno ponasanje grobara ovde, poziva se takorekuc na linč. Da vam nesto kazem. Gledao sam manje-vise celu tekmu. Zvezda je sve vreme bila bolja i to mnogo bolja. Prvo poluvreme odigrano u grcu, OFK dao gol iz jedine sanse. Udvostrucio prednost na isti nacin. I promašio zicer za 3:0 , ko je gledao zna. Tu bi sve bilo reseno. I sad Zvezda kriva?! Sto bi se Grof Bozovic kačio sa sudijom, zaradio iskljucenje da se sve znalo unapred. Sedeo bi na klupi i uzivao. E, posle tog promasaja OFK za 3:0 krece Zvezda. Dva brza gola, iz izradjenih akcija, pa penal (cist kao suza) i igrac OFK kao zadnji u odbrani dobija crveni. Zvezda daje sa penala i sa igracem vise rutinski privodi meč kraju sa jos tri gola sa igracem vise. U cemu je problem? Ne vidim ga zaista, nije bilo potrebe za namestanjem

Kiizz

pre 8 godina

Ljudi pa da li je ovo moguce ! Ovi se setaju po terenu i bacaju protivniku loptu u noge ccc...Aj u sto marke da ce za 2 dana da se prica zataska i da ce onaj ko bude javno spominjao neregularnost ovog meca biti osudjivan i diskriminisan !

aha

pre 8 godina

Da li cemo prisustvovati neverovatnom dogadjaju - Da OFK pobedi svog gazdu u fudbalu, ili da se desi preokret iz 1 u 2 i to cak rezultatom 2:3?

Sve u svemu, bice ovo istorijski dan u srpskuom fudbalu.

vwb

pre 8 godina

Majmuni,ispali smo iz Evrope,ovo iz 1-2,je jedini nacin,da zaradimo kintu...Dosta mi je laznih zvezdasa,alo bre,vratili smo 10 miliona,sta mislite,od cega,od prodaje igraca?NAPRED ZVEZDO,SAMO NAPRED...

jeste

pre 8 godina

Pozdrav iz UEF-e.
Da vidim kako ce te da se sada izvucete?
(kontrak, 19. jul 2015 23:06)
- Zasto mi da se izvlacimo!? Je li sudija navlacio za nas? Nije! Jesu li nam dali drugi "sumnjiv" gol (cimanje oko ofsajda, jeste, nije). Je li sudija, lagano mogao da svira 2 penala za Zvezdu, u prvom (start na Vieiri) i u drugom posle suta (kada igraca lopta pogadja i u ruku)... Ponistili su nam i gol Parkera, zbog navodnog ofsajda (nismo mogli da vidimo, da li je ili nije bio)... Je li sudija ili Zvezda uticala na to, da Drazic (osvedoceni Grobar) na pocetku drugog poluvremena, izvoza sve igrace Zvezde, i promasi 100% sansu za 3:0 (zasto bi se cimao da trci, dribla, ulazi u sansu, ako je sve namesteno)? Je li isto tako i kapiten (OFK), kod rezultata 4:2 promasio 100% sansu za OFK? Sta dogovorili su se tacno da mora da bude 6:2? Nikako 6:3!? Na kraju da li je normalno da igraci igraju na +50 stepeni!?
- O vama, je sve napisao vas bivsi trener L.Mateus, sta i kako! E kada, neki bivsi igrac ili trener, izjavi da je Zvezda namestala, poverovacu! Oavako...

Prekinite ovu burlesku od lige

pre 8 godina

Planic bez ikakve potrebe pravi u 43. minutu faul za zuti karton, da bi napravio penal i drugi zuti u 46. minutu.

TONUS HLEB

pre 8 godina

Cudno je sto cim pocne jsl, zvezda se vraca preokretom, ili cak pobedi lagano. Ali jasno vidi svako objektivan kakav tretman imaju u domacem prventsvu, i da u Evropi ne mogu nista ni protiv potpuno anonimnih ekipa(ciji treneri nemaju pravo da biraju da li hoce da vode svoj tim protiv zvezde).

Cinik

pre 8 godina

Moglo je do planiranih 4-2 i bez ovolikog prelaza. Ovako cete opet navuci UEFU na vrat. I kome cete prodati Jovica, momak pogadja samo protiv OFK, Spartaka i Jagodine. "Hocemo kalcopoli u srpskom fudbalu".

One night in May

pre 8 godina

Ovo je sramota za sve nas koji nosimo ovaj klub u srcu, i uz koji smo odrasli i koji je sastavni deo naših života. Bolje časno izgubiti, ljutićemo se, ali će bar biti pošteno. Nama ovakve pobede ne trebaju.
(Millennium, 19. jul 2015 18:31)

A onakva pobeda protiv Metalca ti je super?! To sto se njihov gazda ne vadi iz uprave Partizana, ne smeta ti. Lepo napisa jedan tvoj sapatnik - licemerje!

gypsy since forever

pre 8 godina

6:2. U inat tastatura grobarima. Puknite od muke, sve sto sad mozete da vicete je "nameeeestenoooooo!" Izvinite sto sam ukrao vas termin, ali: pali se masina. :)

Briljantin

pre 8 godina

Meni je malo neverovatno da se vi još ložite na fudbal koji je danas ne samo kod nas nego svuda u svetu samo čist biznis i sredstvo za obrtanje para.
A još više ne verujem kad jedni druge okrivljujete "pa da,kupili titulu,kako providno namestate" itd itd
Ali to kažu grobari koji su 6 zaredom.titula osvojili (recite iskreno dal je svaka od tih 6 bila regularna ? )
Budite bre realni navijači Partizana,ovo jeste sumnjiva utakmica ali vi se nalazite pricati o tome a ne sećate se sad N.Pazara i mnogo mnogo mnogo jos utakmica ali ta je bas skandalozna bila.
Ova danas ni blizu takve kao protiv N.Pazara
Zasto bre vama sve mora da bude namesteno?
Kazete nemoguce 6:2
A moguce je da sa 10% snage dobijete 4:0 Metalac a jednu Dila Gori jedva dobijete 1:0 u sred Humske ?
Zvezda je bar ispala od Kairata ali je bio skroz drugi sastav od ovog sada sa samo Veredom od novajlija.
Realno mnogo smarate i jedni i drugi i previse se lozite,i jedni i drugi sta vise cela liga namesta a vi pricaye o ovom mecu kao da je nameaten a nijedan jedini gol nije sumnjiv bio,sudije odlicne.
Ne valja biti toliko.licemeran,budite bre realni

Shomi

pre 8 godina

GROBARI,DABOGDA ISPALI OD GRUZIJACA..TO VAM OD SRCA ZELIM.

ISPADE DA JE DRAZIC KOD REZULTATA 2-0 NAMERNO6
PROMASIO STOPOSTOTNU SANSU...

PROTIV VAS SU I NEKI BIVSI FUDBALERI SVEDOCILI DA STE NAMESTALI MECEVE..

OBJASNITE STO VAM SE JUCE FILIJALA ONAKO SETKALA PO TERENU.

curkape

pre 8 godina

dobija ovo Zvezda
Rekao Terzic svojima par reci u poluvremenu
ili je mozda stavio milion na 1u2 da se smanjuje dug Zvezde
hehehehheheh

2-1, kvota najlepša

pre 8 godina

Ne pratim uzivo, neka kazu ovi koji gledaju. Da li je moguce da za Zvezda razbija i za 10 minuta preokrece mec s četiri komada?

Nenad

pre 8 godina

zato Pizon i nije hteo da vodi utakmicu, znao je sta se sprema . e sramoto od fudbala i od lige i od drzave
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nikolas123, 19. jul 2015 18:29)
Tako nece hteti da vodi utakmicu ni Zvezdin bivsi igrac Zoran Milinkovic...

Django

pre 8 godina

Sto se naplasili grobari..Auuuuu. Zvezda mnogo mocna, gledo. Prosetace se kroz ligu ove sezone. Kakav strah u ocima toaleta i ekipe posle ove mocne pobede

real madrid

pre 8 godina

Pa rekao je Terzic da zvezda mora biti prvak.Sramota nista nismo bolji od partizana po pitanju namestanja. Onda se cudimo sto u Kairatu trljaju ruke kad nas izvuku na zrebu.

luka

pre 8 godina

Kao prvo igra se na vracaru,ugrijalo je,igra se sa loptom sa kojom ovi nasi ne treniraju,ofk nosi svjetlo plave dresove koji nasoj odbrani idu u oci,gavric nije isao jutros u wc pa ga stomak boli,grofa kicma boli a sudija nista ne reaguje,drazic lici na el saravija pa zbunjuje mbodja,a na sve to nismo se uigrali!!!

Zika

pre 8 godina

Gledaj narode pa sam proceni...pametnom dosta. Ovako providno nameštanje odavno nije viđeno.Ali derbi ne možete da namestite i tu vam je kraj.

marko_reus_bgd

pre 8 godina

ajde u koje pare da zvezda pobedjuje,sad ce u svlacionicama na poluvremenu da padne dogovor...katanac na zvezdu i u amatersku ligu sto pre...

cepi

pre 8 godina

posle kad mi neko kaze sto ne ides na utakmice... pa koga da gledam kada i slepac vidi da je sve namesteno...sramota dokle vise ovo namestanje oteracete i ovo malo postenog sveta sa stadiona.

Sasa

pre 8 godina

Šta kao Zvezda ne može da pobedi OFK, ne nasedajte na grobarske tastature koji se predstavljaju kao Zvezdini navijači, kad se vrati Luković i štoper iz Spartaka bićemo baš jaki, Ibanjez odličan, idemo po titulu jer mi smo ?

David

pre 8 godina

Звезда је показсла свој квалитет у првом колу квалификацијс за лигу европе .А у првом колу јелен супер лиге је показа свој квалитет Александар Трезић који је био десет година у ОФК-У одао је звезди тактику ОФК-А .И то је једини разлок зашто је Звезда победила.

рајко

pre 8 godina

ех и то је као озбиљна лига??? ал' нема везе неко је уз'о добар кеш у кладионици

s.

pre 8 godina

(Марко, 19. jul 2015 23:42) polako. problem ovde nije sam preokret, nego kako i pod kojim uslovima je neka ekipa dosla do istog, a i da li postoje indikacije za manipulaciju rezultata. izvini, ali cinjenica da ti kao zvezdas a) "vracas u istoj meri i jos duplo vise", kao sto to deca rade, b) patis od paranoje da partizan namesta (sta verovatno i radi, ali ok), c) ne gledas realno na te preokrete partizana (a da ne govorim o tome, da ti je po default-u sve sumnjivo sta partizan radi), - sve to ne znaci, da ova utakmica nije namestena. istraga ce pokazati.

El Nebulozo

pre 8 godina

Kao i većina Partizanovih mečeva 90ih. Na poluvremenu vodi gost a na kraju ubedljiva pobeda Grobara.
Ali sa jednom bitnom razlikom. Sada je ipak 2015.

milos

pre 8 godina

hahaha a kvotu u kladionici na Ofk bila 12.....zvezda ako bude u prvih pet znači namešteno je majke mi onda....sad sam na stadionu i gledam znači STRASNO

bobanmkd

pre 8 godina

Pa vama je bre zao( ili im je zabranjeno na poluvremenu...ko zna cime)...i bivsim fudbalerima Partizana(Drazic)...da vam da gol!?! Da je hteo Drazic...dao bi vezanim ocima.
Vi ste najvece dno ikada vidjeno.

Selja

pre 8 godina

Pazi, 6:2 namesteno?! Pa onda je i Partizan-Metalac 4:0 namesteno. Ma ajte.... Pobenavio ovaj narod, patnje grobara sto u istoriji nisu prosli drugo kolo u Evropi pretvaraju se u urlike

Vlajko

pre 8 godina

Čemu čuđenje. Zvezda ima tim za drugu ligu i tu će da završi posle ovog prvenstva. Ko voli Zvezdu treba da skupi sve one koji su je vodili u poslednjih 15 godina i pita ih za zdravlje. Svi su se nafatirali i napravili kombinacije a za klub ih je bolelo uvo. Ovo su posledice te politike stare deceniju i po. Ali, generalno, ceo srpski fudbal je takav. Videćemo da ni Partizan, Vojvodina i Čukarički neće nigde stići a vidite samo sa kim će igrati i od koga će ispasti. Jedina svetla tačka su omladinci koje će stariji da pokvare vrlo brzo a u A selkciji neće zaigrati više od njih 4, 5 iz šapionske ekipe.

ironija

pre 8 godina

uh kakva kanonada zvezde u drugom poluvremenu zato volim ovaj klub igra se požrtvovan dobsamog kraja i onda su preokreti mogući...bravo zvezdo...

realni navijac

pre 8 godina

Realno Zvezda mnogo bolja od prvog do zadnjeg minuta. OFK iz dve sanse dao 2 gola a Zvezda samo iskoristila sanse koje je masila u prvom. Pritom drugi gol OFK-a iz ofsajda tako da nema govora ni o sudiji. Kad nema golova onda kukamo, kad ima golova opet kukamo. Ajde da je Zvezda dobila sa 1:0 ali pricati o namestanju na 5:2 je komedija. Jednostavno je Zvezda bila mnogo mnogo bolja od OFK.

prometheus

pre 8 godina

cini mi se da navijaci partizana komentarisu vise vesti o zvedi nego o svom glubu,neki i ne gledaju utakmicu a salju besmislene komentare...a videce se po minusima na komentaru ;)

Kol

pre 8 godina

Ha ha pa kako ovo Terzic garantuje da ce biti prvak, a Pizon kadar nevera sad ce u svlacionici da im skrene paznju "kako" treba da igraju!

Petar JR

pre 8 godina

Bolje da igramo bez desnog beka nego sa Cvetkovićem . Ibanjez je vise pokazao za ovih 50 min nego Andjelković za celu proslu i ovu sezonu

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

Da je Dejan Dražić putovao na Novi Zeland, ne bi Srbija igrala toliko produžetaka, već bi ranije rešavala utakmice ...

Da vas pitam

pre 8 godina

Neka je ovo i namještaljka..ali kako gospodo u crno belim dresovima se uvijek vi dokopate titule?Kako?Nagradno pitanje ..Ko vise namješta???

Jovan Vukadinovic

pre 8 godina

Bravo Pizone,veliki majstore i smekeru...em di ucutkao i pokazao Milinkovicu a Crnogorskom grofu kupio kartu za onaj voz...via Bar preko Titograda...mogu i Terza i Kokeza s njim...ima mesta

cofi95

pre 8 godina

Kako grobari menjaju misljenje. Prvo kazu da ce nam se sklanjati, a sad ce biti iz keca u dvojku. Nije bolest ave sto boli. Bolest je to sto vi mrzite Zvezdu vise nego sto volite Partizan, ako ga uopste i volite.

Predrag

pre 8 godina

Zvezdi fali klimatizovano igraliste!Ha ha ha! Tek se sada vidi koliko je Zvezda imala srece sto protiv Kairata kada nije primila tuce golova. Nece ovde ni grof Bozovic dugo da se zadrzi. Tuga golema!

raks

pre 8 godina

Ajde groblje dogovorite se više, od kada je namešteno. ...od početka ili od poluvtemena. Pazi ko je o nameštanju našao da govori??

prometheus

pre 8 godina

cini mi se da navijaci partizana komentarisu vise vesti o zvedi nego o svom glubu,neki i ne gledaju utakmicu a salju besmislene komentare...a videce se po minusima na komentaru ;)

zemun

pre 8 godina

Zvezdina odbrana je katastrofalna, sve do jednog.
I jos nesto. Ako nedaj bože nekom pozli od igrača po ovom paklu,
direktnu odgovornost snosi onaj koji je naložio da se igra.

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Kako se pomno prati svaka Zvezdina utakmica.A danas vrucina.Postoje , reke, bazeni.I to uglavnom tastatura grobari.Ja radim pa moram da skracujem dosadu

Pyrex

pre 8 godina

Ima li mizernijeg bica od internet grobara? Svaka cast pravim grobarima, ali ovi na internetu su dosadili i bogu i narodu. Kao i internet delije u kosarci.

a ha

pre 8 godina

kao igrači OFK se sklanjaju od lopte..haha.....ne radujte se previše grobari,još jedna nezaslužena titula...i ove će se lani zvati...

Gavgalj

pre 8 godina

A joj majko Vukana Savicevica! A joj... Pa dokle vise?! Valjda je u prvoj godini dokazao da je antitalenat. On sedi u Zvezdi kao prvotimac pet godina

kiza

pre 8 godina

Igore......ti ko papagaj.....Kovacevic nema posla a Savicevic i Gavric najopasniji.....ako vec hoces Rendulic... Katai i Jovic ne postoje na terenu....i evo drugog gila.. Rendulic

Goblin

pre 8 godina

Ovo je mucno za gledanje...Ovi ne umeju da daju gol, ne umeju da naprave akciju...Mislim da je ovaj grof najveca prevara od trenera...

Luftbalon

pre 8 godina

Sramota je da celnici saveza, delegat, sudije nisu oodlozcili utakmicu zbog vrucine. Trenutno je u hladu 36 stepeni.Uopste nije bitno ko ce da pobedi

kocka

pre 8 godina

Ma jel znate bre odakle dolazi OFK? Pa to je zemlja 6x veca od Srbije. Jos im je gazda onaj Rus iz Indonezije sto ima firmu u Luksemburgu i ulaze enormne pare u klub. 20 000 000 je ulozio ove sezone. Nemojte da se salimo. Pa ovaj klub bi pobedio i Partizan i Cukaricki i Vojvodinu i to svi zajedno da igraju. Ipak ja bi ugasio fudbal u Srbiji jer nijedan tim ne moze da prodje prvo kolko ( ili bese moze)!!!!!

Ilija

pre 8 godina

Rupetina Rendulic! Decko ga prolazi, a on kao da stoji a ustvari trci. Kod drugog gola da nije toliko mlitav i spor mozda bi i stigao da izbaci...

dex

pre 8 godina

Titula predata vec u prvom kolu... Impresivno. Ova ekipa nema kvalitet za prvih 5. Sto se grobara tice, oni danima pricaju o namestenoj utakmici, po sistemu -drz' te lopova, dok oni igraju sa svojom filijalom. Zvezdi nema spasa ove godine! Rendulic, Mbodj, Cvetkovic, Savicevic, Kovacevic, Katai, Gavric, Jovic... Boze sacuvaj. Kakva crna titula?

Strašno

pre 8 godina

U timu Kovačević i Savićević...zar oni da kreiraju igru kad neznaju da predaju loptu na 5 metara.A desni bok Cvetković i Gavrić...sačuvaj Bože.Katai maši cicer od 5 metara,dečko se igra kao na poljančetu,neobavezan totalno a uzdižu ga do neba.

Kangrga

pre 8 godina

Kako smaraju ovi strucnjaci sa tvrdnjama iz 1-2, znaci ni sami ne verujete u te gluposti. Sta, Terzic ce uci u kladionicu i reci dobar dan, evo milion evra iz1-2 i naravno nikom nece biti sumnjivo...Smislite nesto pametnije.

centrala 32. zagorska divizija

pre 8 godina

Ako Zvezda izgubi pišite da ne može da pobedi kad se igra pošteno, a ako pobedi pišite da je sve namešteno. Pišite i o Kairatu što više da se ne bi setili Šamroka i Tuna i kako smo mi tada uzeli titulu. Stižu sendviči i hladan sok!

zekonja

pre 8 godina

Secam se tamo 90 i neke Partizan gostuje u Celarevu kod CSK-a u Kupu. Na poluvremenu CSK vodi 3-1, u drugom poluvremenu Partizan cudesno preokrene na 3-4 i prodje dalje. Zato crnobeli pioniri nemojte samo vi o namestanju.

ms989

pre 8 godina

A groblje na aparatima xD
Nema šta, prošetaćemo se po ovoj tole super ligi bez problema, tačno se vidi koliko su nam u kvalifikacijama za LE nedostajali Ibanjez i Vieira. Još kad se vrati Vered ima da gazimo ko Barsa. E da, obavezno Petković da igra umjesto Cvetkovića.
Otimaj!

zvezdas

pre 8 godina

Jeste namestaljka,kako da ne.Namestis da ti daju dva komada, izbacis sam sebi trenera...
Ljudi, mnogo ste otisli u krajnosti.Niko ne prica o fenomenalnom golu OFK Beograda, o surovim uslovima za igru.
Ako.Bavite se svlacionicama,namestaljkama,sudijama,upravama.Ako vam je tako lakse i ako vam je to bitno.
Mene jedino brine to sto nam je gol razlika malo u minusu:)

zemun

pre 8 godina

Sramota,treba izbaciti Zvezdu iz lige!!
(Ljubinko Pantic, 19. jul 2015 18:30)
Zahvaljujemo se na glasu.

Zemljače odavno ste vi trebali biti izbačeni zajedno sa Toletom. Da pitamo ne srećni Pazar za mišljenje? kloje. ...

ivan

pre 8 godina

Vi posaljete mail UEFA za ovu utakmicu, mi posaljemo za vasu sa Novim Pazarom. Ne mozete pobeci iz zacaranog kruga, dzabe vam je da sada glumite moral. Okusili ste svoj otrov.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Da li je mozda bilo namesteno?
(Partizan u inat svima.!, 19. jul 2015 19:34)
Jeste dva dana ranije, kasno se javljas ...

Doktor

pre 8 godina

Gledao sam utakmicu i nisam video nista namesteno. Zvezda je odigrala sjajno drugo poluvreme i to je to. Namestaljke vide oni na koje ne treba obracati paznju.

sale

pre 8 godina

Kad je par godina Njukasl od 0:4 brzo stigao do 4:4 protiv Arsenala sumnjam da je bilo ko rekao da je namestaljka..
A na kraju krajeva setite se N.Pazara! Onda ste likovali sad je red na nas :)

milos

pre 8 godina

Sanderlend kad vodi protiv Lidsa 2:0, do 87. minuta, i onda im Lids da 3 komada do kraja utakmice, to nije namesteno, a ovo je namesteno! Jeste kako da nije! :D

Sax

pre 8 godina

buhahahah idemo breeeeeee !!!! Ovako je jos i sladje ,zato sto se grobari nerviraju !!!! Pukli bi od muke !!! Haha ,idemo zvezdo do titule breeeeeee !!!! Puniiiiiiii !!!!!

Zrenjanin čeka titulu

pre 8 godina

Moćna Zvezda ! Ovako će i partizan proći,samo polako.Ibanjez igračina,biće veliko pojačanje kao i Vijera koji nadam se nije teže povredjen.Idemo dalje,napred Zvezdo

Brondby

pre 8 godina

Arhus pada idemo zuto plavi

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

kakva mudrost

pre 8 godina

Pitanje za igrace na terenu, predstavnike klubova, nadleznih organa, premijera...Zar vas nije sramota? Premijeru jos jedno pitanje, koliko mladih obrazovanih osoba je pobeglo iz zemlje zadnjih par godina i zbog cega? Meni je prosto neprijatno koliko nam dobro ide!
(Ivan-Nis, 19. jul 2015 18:27)

Mlade i obrazovane osobe su u poslednjih osam godina pobegle iz zemlje zbog Partizanovih sedam titula.

Batko

pre 8 godina

Da je na poluvremenu dogovoreno da OFK izgubi do se moglo odraditi da puste Zvezdi 3 gola a ne 6 zato mislim da ovo nije namesteno, zasto bi neko ako je namestio utakmicu pustio da izgubi tako ubedljivo razmisli te malo
(Delija, 19. jul 2015 21:58)

Kako druze da misle, kada nemaju cime !!! Oni su grobari...

Евроталибан

pre 8 godina

Ајде бре тастатура гробарчине шта се ложите, намештају и Звезда и Партизан и то већ годинама или оћете да кажете да је Саша Илић спој Роналдиња и Дениса Бергкампа, немојте се правити да сте анђелчићи

nVIDIA

pre 8 godina

Ajde Groblje smesni ste. Jedino sto je jasno kao dan je to da vas boli ova pobeda Zvezde. Idite i molite Boga da vas Dila Gori ne napuni 3:0 kod kuce.

U čemu je vaš problem?

pre 8 godina

Zbog ovoga što danas rade Zvezda i OFK Beograd, a u petak su radili fudbaleri Partizana i Metalca zahtevam da se sve četiri ekipe diskvailifikuju u narednih 5 godina iz svih fudbalskih takmičenja, a ovoj deci iz OFK-e treba doživotno zabraniti da igraju fudbal.

Pravda će pobediti, i moj Čukarac ili Vojvodina će ove godine biti šampion.

Ovakvo mafijašenje ja nisam video ni za vreme Slavka Šajbera.

Zbog svega ovoga ćemo mi koji se pošteno borimo za Srbiju, na kraju biti izbačeni iz LE.

Ovo nije skandal, ovo je ozbiljan posao za policiju i sudstvo.

Zgrožen sam.

Profa, manijak iz starog voćnjaka.

ČFK 1926.

Dagoberto

pre 8 godina

i onda dođe derbi i ne mogu da nas pobede ni sa dva nepostojeća penala plus,pa dođe neki kairat i isprangija ih na sred marakane ....
(krdza1, 19. jul 2015 22:19)

I onda dodju derbiji pa ne mogu gol da daju 4 godine. I onda doje neki Samrok, neki ribari pa ih isprangijaju na sred stadiona narodne armije. Pa dodju neka Slavija sa 5 komada, pa dodje neki Rapid sa 5 komada, pa cak dodje i neki Petah Tikva pa isto dodje 1-2 i 7+. A tek kad dodje Kroacija...

cojans

pre 8 godina

Poslednjih pet godina pola zvezdinih i partizanovih mecheva ide 2-1 ili 1-2 zao mi samo shto nisam stavio kucu na tiket...... Sledece kolo igraju x obe ekipe

alfa romeo

pre 8 godina

svi pricaju kako je ovo ocigledna namestaljka..pa zar ne bi imalo vise smisla da su onda jedan gol pustili Zvezdu,i onda da je ostatak odigran tako da izgleda da ce ofk mozda i izjednaciti? a ne da mkraju 4 komada da pustaju..

Thilmo

pre 8 godina

Rutinski. Ko je gledao tekmu mogao je da vidi da je sve regularno.

To sto klinčadija glodarska ostavlja komentare je bitno kao lanjski sneg.

to

pre 8 godina

@Nisam verovao da je nešto ovakvo moguće! Ni ne kriju! Našta to liči!!!???
(nemam pojma, 19. jul 2015 18:30)

Igrali ste u petak, sto tek sad objavljuju tvoj komentar na vestima o Zvezdi?

Mr_Melbourne

pre 8 godina

Iz Sarajeva ovo pisem.I navijac sam Zeljeznicara. Gledam utakmicu i samo cu reci da nikad vecu namjestaljku u svom zivotu nisam vidio. Ovo je dno dna u fudbalu. Divim vam se kako mozete gledati ovako ofirno namjestanje.

Batko

pre 8 godina

PARANOJA glodara na 40+ stepeni...NEPROCENJIVO !!!
Ali bas vas briga....posto ste znali da je namesteno, ojadili ste kladionice i sada ste puni...sto se onda bunite ?!

Čure

pre 8 godina

Grobari se drze one stare, oni bi da hiljadu puta ponovljena laz bude istina. Grobar, lupetate. Znaci Zvezda ih je iz kopacki izula na 50 stepeni. Vi plačite do sutra

crnogorsko-sportsko

pre 8 godina

Posleenjih 16 prvenstvenih derbija: 10 pobeda Partizana, 3 zvezde i 3 neresene. 3 penala svirana za zvezdu. zvezda je zaradila vise od prodaje semenki na marakani...nego od prodaje igraca. Partizan los...generalno...ali je od zvezde mnogo bolji...i to je realnost. E sad, sto nekima smeta Karadzic...a kokeza i terzic ne...to je vec pitanje morala i stanje nacije. Licemeran narod...

delArnobend

pre 8 godina

vi koji o ovim namestanjima pricate tako olako ste videli svojim ocima sve to? i da je i vise nego ocigledno da je utakmica namestena?
ili pricate iz nekog prethodnog ubedjenja?

Boki,Nis

pre 8 godina

Terzic i Zvezda su upravo pokazali citavoj Srbiji koliko su jaki i ,dokle su spremni da idu kako bi osvojili titulu
ovo je sramota za fudbal !
a one komentatore na arenu...
da sam zvezdas,pokrio bi se usima i cutao.

Batko

pre 8 godina

Prilikom penala,Cupic glavom pokazuje u koju stranu da sutne penal a onda se teatralno baca u drugu stranu.Da se ne lazemo,svi smo znali da je namesteno,predsednik jednog i vlasnik istog kluba je Zvezdan Terzic ali da ekipa koja ne moze da napravi cestitih 6 tacnih dodavanja postigne 6 golova za 45 minuta...Pitajte Borata sta misli o tome.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danubewalker, 19. jul 2015 22:03)

A jel` mu namignuo ili cimno glavom ??? Kraaaaaaaaaalju gluposti !!!

bachi

pre 8 godina

Jeste namestaljka,kako da ne.Namestis da ti daju dva komada, izbacis sam sebi trenera... 
Ljudi, mnogo ste otisli u krajnosti.Niko ne prica o fenomenalnom golu OFK Beograda, o surovim uslovima za igru. 
Ako.Bavite se svlacionicama,namestaljkama,sudijama,upravama.Ako vam je tako lakse i ako vam je to bitno. 
Mene jedino brine to sto nam je gol razlika malo u minusu:)
(zvezdas, 19. jul 2015 18:56)
Ne već se vi time bavite poslednjih deset godina a sada se pravite slepi!

Delija

pre 8 godina

Da je na poluvremenu dogovoreno da OFK izgubi do se moglo odraditi da puste Zvezdi 3 gola a ne 6 zato mislim da ovo nije namesteno, zasto bi neko ako je namestio utakmicu pustio da izgubi tako ubedljivo razmisli te malo

neko

pre 8 godina

navijac sam zvezde i ako je namestaljka ovo je sramota.ali nije mi bas jasno zasto bi ovi pustili da ofk vodi 2-0 pa da kasnije oni daju 6 komada.i to odmah u prvom kolu.mislim da u svom ovom ludilu u nasem fudbalu da nisu bas toliko ludi.previse je providno.e sad je pitanje da li se namestalo za kladionice ili je zvezda morala da dobije(ako se namestalo?)Aj grobari oladita malo niste ni vi nista bolji

Марко

pre 8 godina

На стадиону ЈНА у новембру 2013. у 47. минуту Доњи Срем води са 2:0, наравно, резулат на крају 3:2 за Партизан. Прошле године Вождовац - Партизан 1:0 до 80. минута, 1:2 у 92. минуту и 1:3 у 95. минуту. Партизан-Чукарички на полувремену 1:2, на крају 4:2 за Партизан (и куп за Чукарички као компензација). Не бих да се враћам даље у прошлост са Жељезничаром.

Covek iz senke

pre 8 godina

Ljudi moji pa ko jos daje sest golova za 45 minuta? Upamtite...videcemo da li cete se busati u grudi nad ovom pobedom, kada vam UEFA oduzme deset bodova ili vas posalje u beton ligu...a to nije daleko, verujte mi, samo je pitanje vremena.

Povidon

pre 8 godina

I posle ce neko da me ubedi da je prvenstvo regularno(Kova, 19. jul 2015 20:02)
Nije regularno. Partizan je pobedio Metalac sa 4:0 i nista tu neobicno ne bi bilo da izvesni Vukadinovic nije u isto vreme potpredsednik Partizana i predsednik Metalca. Ako je to dozvoljeno, onda je sve dozvoljeno...

Millennium

pre 8 godina

Ovo je sramota za sve nas koji nosimo ovaj klub u srcu, i uz koji smo odrasli i koji je sastavni deo naših života. Bolje časno izgubiti, ljutićemo se, ali će bar biti pošteno. Nama ovakve pobede ne trebaju.

Povidon

pre 8 godina

Ljudi moji pa ko jos daje sest golova za 45 minuta? Upamtite...videcemo da li cete se busati u grudi nad ovom pobedom, kada vam UEFA oduzme deset bodova ili vas posalje u beton ligu...a to nije daleko, verujte mi, samo je pitanje vremena.(Covek iz senke, 19. jul 2015 19:39)
Lion je Dinamo u ligi sampiona dao 7 golova u drugom poluvremenu i nikome ni bod nije oduzet. Ako ipak krenu da kaznjavaju ostacete bez bar 15 titula i oduzece vam 300-400 bodova zbog sramnih namestaljki...

beton liga

pre 8 godina

Prelaz, divno, namestanje od prvog kola. Da ima nesto od Toleta pa da vas spakuje u zonu, nego i tamo su posetniji od vas. Pa da imate razloga da pisete Tole ovo, Tole ono. Do cega ste doveli prvaka Evrope.

Volim ga,ko oka dva ?

pre 8 godina

Znao sam da ce Zvezda uci u extra formu.Kad se igra treca utakmica sa Kairatom ? Siguran sam da Zvezda sa ovakvom igrom moze u sledece kolo LE !

Марко

pre 8 godina

Гробари, поздарвио вас бивши тренер Матеус. Ваш тренер је објавио књигу у којој прича о томе како је водио намештену утакмицу у Партизану против Рада.

Cobra

pre 8 godina

Što bi rekao bard Živa "dozvolite",2:0 je najopasniji rezultat! I da,zar Troicki nije dva puta uzastopno izgubio,iako je vodio 2:0.
I,šta se svi uzbuđujete.Zar,niste svi rekli da je sve namešteno i da Zvezda sigurno pobeđuje.

Duka

pre 8 godina

Samo partizanovci da ne pricaju o postenju. Zaboravili ste kradju u finalu kupa protiv vose,toliko je bilo ocigledno da partizan mora da osvoji kup,da je Vojvodina napustila teren.

Batko

pre 8 godina

Kako vas ne mrzi da plačete ko devojčice 4 sata posle utakmice ?! Grobari, znam da je za vas pojam "dostojanstvo" strana reč,ali dajte malo mere u tom kemčanju

komercijalista firme Roto Kos

pre 8 godina

POSTENO???? Dr.OFKan Terzic je poznat po svom postenju, juce najavio sigurnu Titulu! Ako je ovo model, onda razumem njegovu tvrdnju. Delije, jel vas bar malo sramota? U prvom poluvremenu ne mogu da se sastave a u drugom tri gola za par minuta.Gleda Bog sve, zato ste tu gde jeste!!!

pazi raketa

pre 8 godina

Dok god budete slavili ovakve pobede tonucete sve dublje. Kakva li je scena to kad neko udje u svlacionicu i kaze sklanjajte im se. I kako se ti igraci osecaju?
(Realno, 19. jul 2015 18:55)

Ti bio u svlacionici?

Ноле

pre 8 godina

Шта има везе то што је председник Металца члан УО партизана !? То је небитно за војнике препоштеног Толета Караџића !

nik sloter

pre 8 godina

Aleksandar Sapic tviter i sve ce vam biti jasno.Samo bih molio celnike mog Partizana da ni jednom izjavom ne komentarisu ovu sramotu.Ostanimo gospoda nismo isti.

Sta uradi to Borate???

pre 8 godina

Ponadali se grobosi hahahahaaa ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 19. jul 2015 18:57)

Kad igrate revans protiv Kairata? Uz ovakvu igru i prolece u Evropi je blizu.

Danubewalker

pre 8 godina

Prilikom penala,Cupic glavom pokazuje u koju stranu da sutne penal a onda se teatralno baca u drugu stranu.Da se ne lazemo,svi smo znali da je namesteno,predsednik jednog i vlasnik istog kluba je Zvezdan Terzic ali da ekipa koja ne moze da napravi cestitih 6 tacnih dodavanja postigne 6 golova za 45 minuta...Pitajte Borata sta misli o tome.

mik

pre 8 godina

Molim sve ljude da pokažu tikete pošto vidim da su mnogi igrali iz 1-2 i 7+. Ajde pošto ste svi znali,dajte da vidimo. Neću da kažem da je regularno,čak šta više vrlo sumnjivo,ali ne mogu da slušam priče tipa "sve se znalo","igrao sam ovo ili ono...". Dajte da vidimo ili prestanite da baronišete.

sezona kupanja

pre 8 godina

Nekada sam poštovao ofk beograd ali sada neka ih je sramota što su postali filijala fk ivo lola ribar. Ovi drugi ni ne znaju šta znači reč " sramota "

Kad ti lopov kaze da si lopov...

pre 8 godina

Pljacka!Hocemo hapsenja zbog ove bruke!
(Stub srama ste, 19. jul 2015 22:43)

Potpisujem komentar!!! Isto tako hocemo hapsenja posle bruke Partizan-Novi Pazar iz prosle sezone i Partizan-Vojvodina iz finala kupa!!!!!!!

gypsy since forever

pre 8 godina

6:2. U inat tastatura grobarima. Puknite od muke, sve sto sad mozete da vicete je "nameeeestenoooooo!" Izvinite sto sam ukrao vas termin, ali: pali se masina. :)

laik

pre 8 godina

Kako loša gluma OFKinih igrača.Pa kad se namešta treba imati stila, a ne ovo od -2 do +6, a imajući u vidu i dve prethodne od Kairata ovo je za Ginisa,nanađite ijedan takav rezultat iz 1-2. Režiser ovoga je očigledno bio gladan golova i pokrića za prethodnu sramotu

Marko Niš

pre 8 godina

Ma bitno je da se dele bodovi na kraju tako da i 15 boda može da se stigne! Najveća glupost i prevara u sportu da može da bude prvak i ekipa koja osvoji manje bodova! Tako nešto se ne može desiti u ozbiljnim ligama!

Realno

pre 8 godina

Dok god budete slavili ovakve pobede tonucete sve dublje. Kakva li je scena to kad neko udje u svlacionicu i kaze sklanjajte im se. I kako se ti igraci osecaju?

navijac Crvene zvezde

pre 8 godina

Danas je moja zvezda stvarno Crvena.Gledao sam utakmicu i sramno je kako je ova utakmica dobijena. Ovo je nasa stvarnost. Ovo je bruka za one koji prate iskreno Crvenu zvezdu.Mali Drazic je radio sa odbranom sta je hteo.On jedini nije izgleda postovao uputstva.Svaka cast mali.Ako si pametan,pali.Ali iz naseg fudbala.

krdza1

pre 8 godina

ajde sto namestaju svoje utakmice nego namestaju i nase,sudija za Vojvodinu protiv nas svira penal ceo metar van sesnaesterca,onda dođe derbi i ne mogu da nas pobede ni sa dva nepostojeća penala plus,al onda dodje dođe neki Kairat i isprangija ih na sred marakane i sve dodje na svoje mesto,dzaba vam trud,dzaba vam sveeeee....

toto

pre 8 godina

Ponadali se grobosi hahahahaaa ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 19. jul 2015 18:57)

Alo, decko , sta je sa tobom ? Pa ja sam zvezdas i treba da se stidimo. Kakve veze oni imaju sa ovim ? Oni igraju , mi smo ispali od kairata u PRVOM kolu , dali jedan gol za 180 min a sada 6 za 45. Pobeda je super ali sportska pobeda, poraz ne boli kao namestena utakmica.

Zlaja

pre 8 godina

Ovo ne sme promaci FIFA organima. Imam utisak da igraci OFK-a iz revolta namerno bez imalo truda pustaju, ovo je daleko od onog iskusnog cekanja poslednjih 10 minuta.

bachi

pre 8 godina

Ahahahahahahahahahahah Gde ste sada poštenjačine?! Izdajte sada saopštenje i pretite izlaskom iz lige, Tole lopove! Ahahahahahahahahahahah...

Senica

pre 8 godina

Vrlo nekorektno ponasanje grobara ovde, poziva se takorekuc na linč. Da vam nesto kazem. Gledao sam manje-vise celu tekmu. Zvezda je sve vreme bila bolja i to mnogo bolja. Prvo poluvreme odigrano u grcu, OFK dao gol iz jedine sanse. Udvostrucio prednost na isti nacin. I promašio zicer za 3:0 , ko je gledao zna. Tu bi sve bilo reseno. I sad Zvezda kriva?! Sto bi se Grof Bozovic kačio sa sudijom, zaradio iskljucenje da se sve znalo unapred. Sedeo bi na klupi i uzivao. E, posle tog promasaja OFK za 3:0 krece Zvezda. Dva brza gola, iz izradjenih akcija, pa penal (cist kao suza) i igrac OFK kao zadnji u odbrani dobija crveni. Zvezda daje sa penala i sa igracem vise rutinski privodi meč kraju sa jos tri gola sa igracem vise. U cemu je problem? Ne vidim ga zaista, nije bilo potrebe za namestanjem

MAČAK

pre 8 godina

Dzosua Parker postigao nameštena dva gola,samo iz jednog razloga je morao biti strelac,a to je da ga uvaljaju Olimpiji! Sramota!!! Ovde UEFA da reaguje!

One night in May

pre 8 godina

Ovo je sramota za sve nas koji nosimo ovaj klub u srcu, i uz koji smo odrasli i koji je sastavni deo naših života. Bolje časno izgubiti, ljutićemo se, ali će bar biti pošteno. Nama ovakve pobede ne trebaju.
(Millennium, 19. jul 2015 18:31)

A onakva pobeda protiv Metalca ti je super?! To sto se njihov gazda ne vadi iz uprave Partizana, ne smeta ti. Lepo napisa jedan tvoj sapatnik - licemerje!

Shomi

pre 8 godina

GROBARI,DABOGDA ISPALI OD GRUZIJACA..TO VAM OD SRCA ZELIM.

ISPADE DA JE DRAZIC KOD REZULTATA 2-0 NAMERNO6
PROMASIO STOPOSTOTNU SANSU...

PROTIV VAS SU I NEKI BIVSI FUDBALERI SVEDOCILI DA STE NAMESTALI MECEVE..

OBJASNITE STO VAM SE JUCE FILIJALA ONAKO SETKALA PO TERENU.

fan79

pre 8 godina

E pa Tole,ako zelis da ostanes dozivotni predsednik FSS samo posalji snimak ove "utakmice" u UEFA!Ovo je najsramnija namestaljka u istoriji fudbala na ovim prostorima!

Peppino

pre 8 godina

Ovo nema ni u Somaliji, kakva sprdnja od Superlige. Ovo je kriminal ozbiljnih razmera, u cije resavanje bi trebalo ukljuciti FIFA i UEFA. Oducio ih OFK od fudbala, a onda morao da se skloni, BUKVALNO.

dejanddddd

pre 8 godina

ahahahahahah
Pa ovo je strasnooooo!!!!!
Ja sam bivsa teska ciganstura, ali ovo je odvratno- kakav preokret ovo je dno dna zvog toga ne mogu da prodju prvo kolo EL!!!!

Partizan Šampion

pre 8 godina

Ovo je SRAŠNO,KATASTROFALNO!!!Toliko je ocigledno da je namesteno to se vidi po igri OFK Beograda u 2 poluvremenu vukli su se po terenu i pustali svaku loptu i po licima na klupi OFK Beograda i njihovih igraca.STRAŠNO,KATASTROFALNO!!!

sumnjicav

pre 8 godina

meni se cini da je ovoliko komentara cista namestaljka...ne znam,sto je mnogo mnogo je...zvezdi cestitke za disciplinovanu i cvrstu ,efektnu igru u tropskoj uslovima odigravanja utakmice :))

Selja

pre 8 godina

Pazi, 6:2 namesteno?! Pa onda je i Partizan-Metalac 4:0 namesteno. Ma ajte.... Pobenavio ovaj narod, patnje grobara sto u istoriji nisu prosli drugo kolo u Evropi pretvaraju se u urlike

navijac

pre 8 godina

A zasto nema mog komentara pisanog na poluvremenu, kad sam savetovao ljude da brzo uplate pare na uzivo kladjenje!? 6,2 je bila kvota u jednom trenutku, ja stavio 12e, nisu hteli da mi prime vise, hteo sam 100..

Neupucen

pre 8 godina

Kao zvezdaš koji to nikad nije krio i kad su me mnogi napadali, moram reći da je ovo velika sramota za Zvezdu.
Ko god da stoji iza ovog meča
Aleksandar Sapic na twiteru...

Mr_Melbourne

pre 8 godina

Citam ovde navijaci zvezde spominju preokrete diljem Europe. Slazem se ali to su ekipe koje su u stanju da zabiju 3 gola dok realno Zvezda to ne moze ni u snu. Ps Navijac sam Zeljeznicara i ovo pisem neko ko je neutralan. Pozdrav iz Sarajeva.

Borva za pravdu

pre 8 godina

Ovu utakmicu treba prijaviti UEFI ! Definitivno , ukoliko vise ljudo posalje mail u sediste UEFA, sigurno ce ugeti to u razmatranje ..

Sinisa

pre 8 godina

Ovde nije poenta u namestanju,poenta je da su to tako bahato uradili,da vredjaju inteligenciju normalnih ljudi.I dok god bude tako,ispadace se od Kairata i njima slicnih,pa ko vise voli gledati ovaj cirkus neka se raduje pobedi.

nesa

pre 8 godina

1.smo na tabeli od starta.Ista gol razlika vise golova dali..Sta da je OFK-a utrpala greskom jos 1 ili 2,kako bi ovi izveli da daju 8 za poluvreme.Znam ja da namestaju i jedni i drugi al dajte malo manje providno.Jel bar nekog sramota,imate li ljudi gram integriteta ljudskog ili profesionalnog?Kakav je ovo primer mladima,samo potvrda u kakvom drustvu zivimo.Mene je sramota sto je ovo liga moje zemlje.

Ingvar

pre 8 godina

Uplate na kladionicama bile enormne na ovaj meč, UEFA pratila šta se dešava, prijave već poslate! Nadam se da će Mišel ovo brzo rešiti i poslati najveći kancer srpskog fudbala u beton ligu!!!

Ivica

pre 8 godina

Pa ljudi Zar vam nije jasno.Očím hoce da izbace Partizan,Cukaricki,Vojvodinu i reprezentaciju iz evropská takmicenja,kad vec oni nemají kvalitet tamo da budu.Mnogo providno.

Nenad

pre 8 godina

zato Pizon i nije hteo da vodi utakmicu, znao je sta se sprema . e sramoto od fudbala i od lige i od drzave
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nikolas123, 19. jul 2015 18:29)
Tako nece hteti da vodi utakmicu ni Zvezdin bivsi igrac Zoran Milinkovic...

El Nebulozo

pre 8 godina

Kao i većina Partizanovih mečeva 90ih. Na poluvremenu vodi gost a na kraju ubedljiva pobeda Grobara.
Ali sa jednom bitnom razlikom. Sada je ipak 2015.

Ivan-Nis

pre 8 godina

Pitanje za igrace na terenu, predstavnike klubova, nadleznih organa, premijera...Zar vas nije sramota? Premijeru jos jedno pitanje, koliko mladih obrazovanih osoba je pobeglo iz zemlje zadnjih par godina i zbog cega? Meni je prosto neprijatno koliko nam dobro ide!

Sasa

pre 8 godina

Šta kao Zvezda ne može da pobedi OFK, ne nasedajte na grobarske tastature koji se predstavljaju kao Zvezdini navijači, kad se vrati Luković i štoper iz Spartaka bićemo baš jaki, Ibanjez odličan, idemo po titulu jer mi smo ?

poslodavac

pre 8 godina

sramota! nasa liga je katastrofa! pre neki dan partizan vs svog clana uprave, danas moja zvezda vs naseg a bivseg predsednika ofk-e. jadan nas fudbal!

realni navijac

pre 8 godina

Realno Zvezda mnogo bolja od prvog do zadnjeg minuta. OFK iz dve sanse dao 2 gola a Zvezda samo iskoristila sanse koje je masila u prvom. Pritom drugi gol OFK-a iz ofsajda tako da nema govora ni o sudiji. Kad nema golova onda kukamo, kad ima golova opet kukamo. Ajde da je Zvezda dobila sa 1:0 ali pricati o namestanju na 5:2 je komedija. Jednostavno je Zvezda bila mnogo mnogo bolja od OFK.

Don Zoraneze

pre 8 godina

Milina je bilo gledati Grofovu tika-taku na +40 i kusur, taj sitan vez na Obilica poljani, Murinjo i Pep mora da su zadivljeno gledali i hvatali beleske. Drhtace svi potencijalni rivali u Ligi Evrope...ne, cekaj...

Django

pre 8 godina

Sto se naplasili grobari..Auuuuu. Zvezda mnogo mocna, gledo. Prosetace se kroz ligu ove sezone. Kakav strah u ocima toaleta i ekipe posle ove mocne pobede

bora

pre 8 godina

Niko od igrača nije želeo (smeo) da dá izjavu za štampu!!?
Pravo sa terena u autobus,bežanija bez tuširanja.
Ovo je najbolja 'izjava'.
Skandal!!!

zabze

pre 8 godina

I zvezda i partizan namestaju utakmice a da nisu trenutno nasa 2 najbolja kluba vidi se i po kvalifikacijama za le i ls. Zvezda ispala od kajrata partizan jedva pobedio one amatere. Cuka i vosa su realno nasa 2 najbolja kluba a cuka je pobedila vosu 4:0. Posto je kod nas zabranjeno da neko osim zvezde i partizana bude na prve dve pozicije opet ce cuka biti 3. Ja jesam veliki zvezdas ali ovo u fudbalu to nije prava zvezda.

prometheus

pre 8 godina

cini mi se da navijaci partizana komentarisu vise vesti o zvedi nego o svom glubu,neki i ne gledaju utakmicu a salju besmislene komentare...a videce se po minusima na komentaru ;)

prometheus

pre 8 godina

cini mi se da navijaci partizana komentarisu vise vesti o zvedi nego o svom glubu,neki i ne gledaju utakmicu a salju besmislene komentare...a videce se po minusima na komentaru ;)

mircelo

pre 8 godina

..eeee zato je evropa mama, vidiš koliko vredis! Ps ako hoćeš da se razlikuješ , ne ide onda pfc namestio prvi,... mada generalno, ekipa u upravi zvezde, auuuuu... sicilija!:)

Murray armija

pre 8 godina

Pravo je cudo kako jedan poziv menja sve
Malo ucene da zaplasi sve vase sudije
Inace Kairat im je pokazao gde im je mesto,j gde ce im biti na kraju,kao i uvek 2.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 8 godina

Kakva igra u drugom poluvremenu,pa toliko golova ni Barcelona ne bi dala...HA,HA,HA a da je trebalo dati i 10 golova da bi bili na prvom mestu,siguran sam da bi ih dali... HA,HA,HA... Ovo više nije ni smešno,ovo je žalosno!

ma samo se zezam...

pre 8 godina

Ne razumem sta se desilo igracima OFK-e u drugom poluvremenu,kao da je izasla druga ekipa...mora da je vrucina ucinila svoje i da nisu izdrzali pritisak posle ubedljivog vodjastva,ipak je to najmladja ekipa u JSL i neiskustvo je kumovalo onako katastrofalnim greskama :) :) :) bese to nekad slavni klub jos slavnijih igraca.Sta li bi sada rekli Mosa i Tirke a sta ce reci na ovo Snatrac,Ilija Petkovic,Stepanovic,Skoblar...

zubzazub

pre 8 godina

Secam se tamo 90 i neke Partizan gostuje u Celarevu kod CSK-a u Kupu. Na poluvremenu CSK vodi 3-1, u drugom poluvremenu Partizan cudesno preokrene na 3-4 i prodje dalje. Zato crnobeli pioniri nemojte samo vi o namestanju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zekonja, 19. jul 2015 18:28)

Znaci ako tvoj drug krade i siluje i ti ces ? Ponos a ? E decace...

paquito

pre 8 godina

Jedan spontani aplauz za sve vas koji jos uvek pratite fudbal u nasoj zemlji i nervirate se jos uz to!!Odavno sam prestao da pratim nas fudbal jer mi je kristalno jasno kuda sve to ide...

Marko Niš

pre 8 godina

Iz 6 i 7+ pa se posle čudimo kad nas izbacuju iz evropskih takmičenja ali zato rešiš dobar deo duga i celi prelazni rok u prvom kolu prvenstva ;-) To može samo u Srbiji!

mircelo

pre 8 godina

..eeee zato je evropa mama, vidiš koliko vredis! Ps ako hoćeš da se razlikuješ , ne ide onda pfc namestio prvi,... mada generalno, ekipa u upravi zvezde, auuuuu... sicilija!:)

SRĐA ZLOPOGLEĐA

pre 8 godina

ЗАМИСЛИТЕ ДА ЈЕ БИЛО ПОСЛЕДЊЕ КОЛО И ДА ЈЕ НЕКАКВА ГОЛ- РАЗЛИКА ОДЛУЧИВАЛА О ТОМЕ КО ЋЕ БИТИ ШАМПИОН.... 2:18 ГЛАТ !

ЏАРОВСКИ ВРАТИ СЕ, СВЕ ТИ ЈЕ ОПРОШТЕНО, ХАХАХАХАХАХ !!

Šavija Alonso

pre 8 godina

...Prvo poluvreme - OFK dao gol iz jedine sanse. Udvostrucio prednost na isti nacin. Sto bi Grof zaradio iskljucenje da se sve znalo unapred. Posle promasaja OFK za 3:0 krece Zvezda. Dva gola iz izradjenih akcija, cist penal i igrac OFK kao zadnji u odbrani dobija crveni. Zvezda sa igracem vise rutinski privodi meč kraju. Ne vidim problem zaista, nije bilo potrebe za namestanjem.
(Senica, 20. jul 2015 00:26)

Ako zaista ne znaš ili ne želiš sebi da priznaš da bi i da je Dražić dao treći gol za OFK epilog bio isti, da je Grof namerno dobio crveni da bi se zamaskirala nameštaljka, da je kod ta dva gola iz "izrađenih akcija" kompletna odbrana OFKa stajala i nemo posmatrala, da je taj zadnji igrač pustio čoveka da ga pretrči i uđe u šesnaesterac pa ga tek onda srušio, onda šta da ti kažem... Opet ponavljam, ovo je do te mere očigledno da mi se čini da je Terzić namerno hteo istragu UEFE.

jeste

pre 8 godina

Pozdrav iz UEF-e.
Da vidim kako ce te da se sada izvucete?
(kontrak, 19. jul 2015 23:06)
- Zasto mi da se izvlacimo!? Je li sudija navlacio za nas? Nije! Jesu li nam dali drugi "sumnjiv" gol (cimanje oko ofsajda, jeste, nije). Je li sudija, lagano mogao da svira 2 penala za Zvezdu, u prvom (start na Vieiri) i u drugom posle suta (kada igraca lopta pogadja i u ruku)... Ponistili su nam i gol Parkera, zbog navodnog ofsajda (nismo mogli da vidimo, da li je ili nije bio)... Je li sudija ili Zvezda uticala na to, da Drazic (osvedoceni Grobar) na pocetku drugog poluvremena, izvoza sve igrace Zvezde, i promasi 100% sansu za 3:0 (zasto bi se cimao da trci, dribla, ulazi u sansu, ako je sve namesteno)? Je li isto tako i kapiten (OFK), kod rezultata 4:2 promasio 100% sansu za OFK? Sta dogovorili su se tacno da mora da bude 6:2? Nikako 6:3!? Na kraju da li je normalno da igraci igraju na +50 stepeni!?
- O vama, je sve napisao vas bivsi trener L.Mateus, sta i kako! E kada, neki bivsi igrac ili trener, izjavi da je Zvezda namestala, poverovacu! Oavako...

Kangrga

pre 8 godina

Kako smaraju ovi strucnjaci sa tvrdnjama iz 1-2, znaci ni sami ne verujete u te gluposti. Sta, Terzic ce uci u kladionicu i reci dobar dan, evo milion evra iz1-2 i naravno nikom nece biti sumnjivo...Smislite nesto pametnije.

kladioničar

pre 8 godina

Radim u jednoj kladionici, i nijedan tiket nismo imali 1-2 na ovu utakmicu, i neka se stide svi koji su olako i napamet izjavili za ovo da je nekakva namestaljka!

Istina, ojadise nas tiketi sa 7+ u singlu...

Terapeut

pre 8 godina

Samo igrajte fudbal...i jedni i drugi - neka ljudi pocnu da dolaze zbog fudbala, ne zbog ovih ili onih!
PS. Ako ne popadate u nesvest od ove vrucine ;)

mikser

pre 8 godina

Utakmica namestena na poluvremenu za ove zvedase koji ne vide dalje od nosa.Sramota sta rade ljudi.Ugasiti ligu nista drugo ne preostaje.

xD

pre 8 godina

ФУДБАЛ ЈЕ УМРО У СРБИЈИ
(ja, 19. jul 2015 22:28)
Fudbal je umro u Srbiji jos 2010. godine... Ovo danas je samo odrzavanje tradicije! Opusteno!

Niski

pre 8 godina

Drugi zvezdin gol cist ofsajd,20x odgledao...ovo je sramota,ali dobro zvezdase nije ipak su oni stubovi srpstva sto prodaju albansku drogu

cofi95

pre 8 godina

Kako grobari menjaju misljenje. Prvo kazu da ce nam se sklanjati, a sad ce biti iz keca u dvojku. Nije bolest ave sto boli. Bolest je to sto vi mrzite Zvezdu vise nego sto volite Partizan, ako ga uopste i volite.

raks

pre 8 godina

Ajde groblje dogovorite se više, od kada je namešteno. ...od početka ili od poluvtemena. Pazi ko je o nameštanju našao da govori??

losmi

pre 8 godina

previse ocigledno, jos ako se uzme u obzir da je bilo iz 1 u 2!? Neko je i debelo profitiro! a glavni protagonista Bogdan Planić, bivsi stoper Zvezde!!! Stvar za policiju Srbijo!!!!

Vesely

pre 8 godina

Ako ovako nastave, pa ceo dug ce da saniraju do polusezone. Terza u najavi proglasen za najuspesnijeg prognozera igre na srecu. Jos ce i nagradu da dobije.

Briljantin

pre 8 godina

Meni je malo neverovatno da se vi još ložite na fudbal koji je danas ne samo kod nas nego svuda u svetu samo čist biznis i sredstvo za obrtanje para.
A još više ne verujem kad jedni druge okrivljujete "pa da,kupili titulu,kako providno namestate" itd itd
Ali to kažu grobari koji su 6 zaredom.titula osvojili (recite iskreno dal je svaka od tih 6 bila regularna ? )
Budite bre realni navijači Partizana,ovo jeste sumnjiva utakmica ali vi se nalazite pricati o tome a ne sećate se sad N.Pazara i mnogo mnogo mnogo jos utakmica ali ta je bas skandalozna bila.
Ova danas ni blizu takve kao protiv N.Pazara
Zasto bre vama sve mora da bude namesteno?
Kazete nemoguce 6:2
A moguce je da sa 10% snage dobijete 4:0 Metalac a jednu Dila Gori jedva dobijete 1:0 u sred Humske ?
Zvezda je bar ispala od Kairata ali je bio skroz drugi sastav od ovog sada sa samo Veredom od novajlija.
Realno mnogo smarate i jedni i drugi i previse se lozite,i jedni i drugi sta vise cela liga namesta a vi pricaye o ovom mecu kao da je nameaten a nijedan jedini gol nije sumnjiv bio,sudije odlicne.
Ne valja biti toliko.licemeran,budite bre realni

samo prijaviti Uefi, od 1944 godine isto radite

pre 8 godina

i onda dođe derbi i ne mogu da nas pobede ni sa dva nepostojeća penala plus,pa dođe neki kairat i isprangija ih na sred marakane ....
(krdza1, 19. jul 2015 22:19)

I onda dodju derbiji pa ne mogu gol da daju 4 godine. I onda doje neki Samrok, neki ribari pa ih isprangijaju na sred stadiona narodne armije. Pa dodju neka Slavija sa 5 komada, pa dodje neki Rapid sa 5 komada, pa cak dodje i neki Petah Tikva pa isto dodje 1-2 i 7+. A tek kad dodje Kroacija...
(Dagoberto, 19. jul 2015 23:52). i za zvezdu onda dodje period od 25 godina da ne moze da prodje do 3 kola kvalifikacija osim jedne godine kada ste slucajno upali u grupe lige evrope i imali skor 6 poraza 0 pobeda....i onda dodje u tom istom periodu da jedino Partizan od svih srpskih klubova redovno igra evropu i to 2 puta ligu sampiona i preko 7 puta ligu evrope, i cak je jedina ekipa sa ovih prostora koja je docekala prolece u evropi...

Povidon

pre 8 godina

Prilikom penala,Cupic glavom pokazuje u koju stranu da sutne penal a onda se teatralno baca u drugu stranu.Da se ne lazemo,svi smo znali da je namesteno,predsednik jednog i vlasnik istog kluba je Zvezdan Terzic ali da ekipa koja ne moze da napravi cestitih 6 tacnih dodavanja postigne 6 golova za 45 minuta...Pitajte Borata sta misli o tome. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danubewalker, 19. jul 2015 22:03)
Posto si znao da je namesteno verovatno si se obogatio u kladionici ili lazes? Terzic vlasnik jednog i predsednik drugog kluba i to je neregularno, zar ne? A sto je Vukadinovic potpredsednik Partizana i predsednik Metalca i to je regularno, zar ne?

Da vas pitam

pre 8 godina

Neka je ovo i namještaljka..ali kako gospodo u crno belim dresovima se uvijek vi dokopate titule?Kako?Nagradno pitanje ..Ko vise namješta???

Nagatomi

pre 8 godina

Ok, hajde malo realno, kakva je ovo igra u poslednjih 15 minuta utakmice??? Setaju se i jedni i drugi, Savicevic izvodi neke egzibicije, ibanjez sam na levoj strani kao da viktorije igraju. Pizon zabrinut, tesko mu pao poraz... Hajmo reci da nikada niste namestili (ne kazem da Partizan nije), ali ovo danas je zaista bilo sramotno i ocigledno. Terzic obecava (i to GARANTUJE) titulu pre ijedne odigrane utakmice, pa to nema ni u Kenijskoj 3. ligi...

Nikola

pre 8 godina

Pa racunica je prosta,zvezda duguje silne milione,sad lepo ode neko u inostranstvo i uplati pare na ovu utakmicu u nekoj stranoj kladionici! Uzmu milione,vrate deo duga,a tek je pocetak prvenstva,nece niko da posumnja!

sir oliver

pre 8 godina

Izgleda da Zvezda može na tabeli da bude ispred Partizana samo pred početak prvenstvena kada su ekipe poredane po abecednom redu,i ovako kada u 1 kolu igraju da Ofkom.

ironija

pre 8 godina

uh kakva kanonada zvezde u drugom poluvremenu zato volim ovaj klub igra se požrtvovan dobsamog kraja i onda su preokreti mogući...bravo zvezdo...

Andric 16 min. [1-0] (OFK Beograd - FK Crvena Zvezda) 1. kolo 2015/2016

pre 8 godina

Andric 16 min. [1-0] (OFK Beograd - FK Crvena Zvezda) 1. kolo 2015/2016
https://youtu.be/melPqkLMFG0

car dusan

pre 8 godina

ljudi jel ovo moguce? Kakva namestaljka ovo je sramota. Svi smo znali da ce ofk da ih pusti ali ovo je stvarno sramota. Sto pre ugasiti nas fudbal.

Petar Simonovic Karaburma

pre 8 godina

Ovde ima ljudi koji nadju reci opravdanja za ovu bruku. Mene kao starijeg zvezdasa sramota do poda.
Ono sto bih prvo uradio ,poslao bih OFK u seosku ligu,Terzica u zatvor.

Petar

pre 8 godina

Hahahaha ludilo. Ovu ligu treba ukiniti, ako je namesteno jer se namesta, ako nije namesteno jer je smesna. Protiv smesnih kazahatanaca popili 4 komade i do gola nisu mogli a ovde 6 komada u drugom poluvremenu. Bruka ziva. Gasite vise taj fudbal. Tole kralju ostani!! Hahahaha

sirela

pre 8 godina

Ovo nije zvezda ona za koju smo navijali,kolektivno fudbal je na nivou trece lige iz 2000. godine ( i tada je bio los )
Sramota bi me bilo da sam trenutno fudbaler u Srbiji ili da uopste treniram fudbal..

Sve posteno, pa ko koga prejebe

pre 8 godina

....Не бих да се враћам даље у прошлост са Жељезничаром.
(Марко, 19. jul 2015 23:42)"

Mozes da se vratis i na tu utakmicu - mi dobili Zelju 4-0 na nasem stadionu, a vi Sarajevo istim rezultatom na njihovom. I mi pokrali, a vi niste. Zanimljivo. Ostale utakmice bolje da ne komentarisem, jer koliko god da ima nasih, vasih ima vise. Ovo danas stvarno niste smeli da uradite - jedino ako je cilj da se kompletno suspenduje liga, pa da opet nekako u mulju profitirate. Drugacije, vec decenijama, ne umete.

Pyrex

pre 8 godina

Ima li mizernijeg bica od internet grobara? Svaka cast pravim grobarima, ali ovi na internetu su dosadili i bogu i narodu. Kao i internet delije u kosarci.

dejan

pre 8 godina

Ovo je sramota! POkazali su koliko vrede u Evropi.Smanjiti ligu na 12 klubova,pa nece biti namestanja.Ova liga se igra za menadzere i one koji unistavaju godinama Srpski fudbal.

vwb

pre 8 godina

Majmuni,ispali smo iz Evrope,ovo iz 1-2,je jedini nacin,da zaradimo kintu...Dosta mi je laznih zvezdasa,alo bre,vratili smo 10 miliona,sta mislite,od cega,od prodaje igraca?NAPRED ZVEZDO,SAMO NAPRED...

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

U Rijaliti državi Srbiji ova pobeda je čista ko suza nema ni N od nameštaljke...lopta je okrugla i danas svi igraju fudbal

Zagreb

pre 8 godina

Pozdrav iz Zagreba! Evo samo da javim svim ljubiteljima nogometa u Srbiji da je 1 sat prije početka tekme u svim kladionicama u hr bio blokiran ovaj par a posebno na 1/2.... Nije ni kod nas nista bolje pa se ne uzrujavajte bez veze

Misko Taksista

pre 8 godina

Secam se tamo 90 i neke Partizan gostuje u Celarevu kod CSK-a u Kupu. Na poluvremenu CSK vodi 3-1, u drugom poluvremenu Partizan cudesno preokrene na 3-4 i prodje dalje. Zato crnobeli pioniri nemojte samo vi o namestanju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zekonja, 19. jul 2015 18:28)

Hahahhahahaha

Kakva legenda ovaj Zekonja!!! Pa u pravu si Partizan )0tih nije mogao da dobije treceligasa CSk u kupu!!! hahahaha

Ranzo Provokator

pre 8 godina

Ljudi moji, ovo je smešno i preko Flashscore pratiti. Došlo 1-2, došlo 7+ ali sve su to minorne kvote u odnosu na "Parker postiže gol".

Nenad

pre 8 godina

Najslađe će biti kad oba tima budu od saveza, a po nalogu UEFA kažnjeni sa po -3 boda.
Pa se glupirajte opet a vi drugi, radujte svojoj gluposti.

Partizan uber alles

pre 8 godina

Pogledajte samo kako igraci OFKa kod zvezdinih golova stoje staticno I uopste ne idu na loptu.Ovo je tragikomicno,onda onaj sto ga pusta u sesnaest pa ga namerno krlja sa ledja, a golman sto se baca van gola,dakle circus,znaci ni utakmicu neznaju da nameste. More Interpol I UEFA ima da vas zabetoniraju.

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Kako se pomno prati svaka Zvezdina utakmica.A danas vrucina.Postoje , reke, bazeni.I to uglavnom tastatura grobari.Ja radim pa moram da skracujem dosadu

dex

pre 8 godina

Titula predata vec u prvom kolu... Impresivno. Ova ekipa nema kvalitet za prvih 5. Sto se grobara tice, oni danima pricaju o namestenoj utakmici, po sistemu -drz' te lopova, dok oni igraju sa svojom filijalom. Zvezdi nema spasa ove godine! Rendulic, Mbodj, Cvetkovic, Savicevic, Kovacevic, Katai, Gavric, Jovic... Boze sacuvaj. Kakva crna titula?

Milos

pre 8 godina

@Thilmo Nije namesteno? I kakve veze ima ko je delija a ko grobar. Ovakve stvari su sramotne. Posle kad pljujete igrace, repku, prozivate Toleta setite se sta rade klubovi. Oni su za sve krivi. Meni je tuzno ko danas vodi Zvezdu.

Struki

pre 8 godina

Neberovatno,20:04 min,687 komentara na utakmicu prvog kola JSL-a? Ovoliko komentara nije bilo nikad posle "vecitog"derbija...Naravno,jedni pricaju" namestaljka",drugi "hvale"igru svog tima,a prava vrednost se vidi u Evropi nazalost!

nenad rs

pre 8 godina

Нећу да вјерујем да Звезда намјешта,ако је то у питању онда нема смисла пратити фудбал.

Kako drugacije

pre 8 godina

Sto se cudite, ovo je indirektno najavljivano danima unazad...
PS. UEFA bi definitivno trebalo da proceslja ovaj mec i ispita sve ucesnike istog!

noisy

pre 8 godina

Pa racunica je prosta,zvezda duguje silne milione,sad lepo ode neko u inostranstvo i uplati pare na ovu utakmicu u nekoj stranoj kladionici! Uzmu milione,vrate deo duga,a tek je pocetak prvenstva,nece niko da posumnja!
(Nikola, 19. jul 2015 19:23)

Recimo da si u pravu osim u jednoj maloj sitnici. Uzmu milione, stave u džep i glavni su.
Kad bi barem vratili dio tog duga.

rusofil

pre 8 godina

Milina je bilo gledati Grofovu tika-taku na +40 i kusur, taj sitan vez na Obilica poljani, Murinjo i Pep mora da su zadivljeno gledali i hvatali beleske. Drhtace svi potencijalni rivali u Ligi Evrope...ne, cekaj...
(Don Zoraneze, 19. jul 2015 20:12)

Hahahahah ... ovaj komentar mi je popravio vece .

istina boli...

pre 8 godina

Kakva namestaljka. Pa ovo nema ni u Severnoj Koreji. Sve svetske namestaljke posle ove utakmice blede. Pa i do sada su ljudi namestali utakmice ali ovako providno i bezobrazno nisam video u svojih 40 godina a nagledao sam se svega i svacega. Posle ovoga sve gubi smisao.

Штилцована катаболцна

pre 8 godina

По стоти пут, српски Динамо Берлин. Стидите се задњице кад образа немате. Страхота. Како ли ће нови потпредседник ФСС-а Славиша Кокеза да реагује на овакав меч? Он је, да подсетим, задужен за Супер лигу. Питање за оне који навијају за лакрдију од клуба: Због чега овакав преокрет нисте направили против Каирата?

real madrid

pre 8 godina

Pa rekao je Terzic da zvezda mora biti prvak.Sramota nista nismo bolji od partizana po pitanju namestanja. Onda se cudimo sto u Kairatu trljaju ruke kad nas izvuku na zrebu.

zvezdas

pre 8 godina

evo me na Vracaru gledam uživo. Ljudi ovo je sramota igrači OFK se našim igračima sklanjaju, beže, puštaju ne znam kako da opišem ovu sramotu.....

Koma

pre 8 godina

Tako je bre, ovo je odlika velikih sampiona! Posle 0:2 mogu da se vrate samo Djokovic i Zvezda... i Zvezdan.
Provalite kako kod penala golman se kao razgibava a jednom rukom pokazuje stranu gde da puca penal, hahahha.
Zato i ne gledam nas fudbal, jer se svodi na to ko ima veci uticaj van terena Zvezda ili Partizan, a na terenu se tek oko 30% odlucuje. Tako je godinam unazad. Tole prica kako je svako prvenstvo regulariniJE od prethodnog, a Zvezdan garantuje titulu. Zato kad odu u Evropi ispadaju od raznih Shabana, Partizan jos i prodje neko kolo jer je bio povlascen i imao srece u zrebu ali je ispadao i od ispodprosecnih ekipa, a u grupama protiv ozbiljnih ekipa ni bod ne moze da uzme. Samo mi zao par klubova koji posteno i solidno igraju kao Vosa i Cuka ove godine jer pored ovih perionica para ne mogu nista da urade.

SasaV

pre 8 godina

Jel vi shvatate da ste smešni i sad kao i nakon Kazahstandžija. Nadam se da niko iz partizana neće da se prima da komentariše ove gluposti. Bolji si, igraj časno, a ove....pa, pusti ih nek rade šta hoće, oni sa dna ustati neće, jer sebe lažu.

eto šta ja smatram

pre 8 godina

Uš'o Mali Stanoje u poluvremenu i rek'o im:"momci nemojte da se zajebavate!", a prethodno im trener održao dirljiv govor kako u životu nema drugog poluvremena, al u fudbalu ima i eto...

ja pa ja pa sta

pre 8 godina

E pa rođaci moji nemojte se onda čuditi što i tek stasali omladinci beže iz ovakve lige.
bruke, al to nije kraj jer do izbora za predsednika fss ima još puno a dotle će tole da koristi svaku priliku da se iskupi-dokaze.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Ovo nije trebalo Zvezdi!! Jest da sam Zvezdaš, al ovo je bilo providno, i to nije to što bih hteo da vidim! Kako Zvezda sada igra, ne bi mogla da preokrene rezultat ni protiv Male Moštanice(bez uvrede), a kamoli Ofk-i za kojih 10-tak minuta!!

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

molim se sve iskrene zvezdase da pod hitno bojkotuju ovu sprdnju od fudbalskog kluba.Pisem pri rezultatu 3.2 za Zvezdu i pozdravljam sve ljude koji napuste ovog trenutka stadion obilica na + 50 i da ne ucetstvuju u ovoj lakrdiji. Sram bilo svakoga na terenu koji ucestvuje u ovoj predstavi i svi oni koji pokusavaju od nas koji hocemo da gledamo fudbal a ne ovu prestavu na terenu. Ovi sto pevaju pesme i pale baklje na +50 neka ostane i neka gledaju i dalje, njih i onako ne zanima rezultat na terenu.
Molim i B92 da vise ne objavljuje rezultate ovog fk dok ne odu svi iz sadasnje uprave zvezde.

OVO NIJE KLUB ZA KOJI NAVIJAM OD 1978 GOD.

Grobelar

pre 8 godina

Iz 1 u 2 i 7+... Jako! Biće posla za UEFA-u. Još ako pogledaju kako se pojedinci sklanjaju i prave "greške"... Planić (jel' to beše onaj što je bio u CZ?) kardinalno greši, pravi penal i biva isključen... CIRKUS! Samo Dražić (koji je grobar) igra.

mlekadzija iz Parme

pre 8 godina

Moram da se izvinim Parkeru jer sam govorio da lik ne moze da da gol ni u namestenoj utakmici...a on ladno ubode DVA !!! gola.

David

pre 8 godina

Звезда је показсла свој квалитет у првом колу квалификацијс за лигу европе .А у првом колу јелен супер лиге је показа свој квалитет Александар Трезић који је био десет година у ОФК-У одао је звезди тактику ОФК-А .И то је једини разлок зашто је Звезда победила.

Gavgalj

pre 8 godina

A joj majko Vukana Savicevica! A joj... Pa dokle vise?! Valjda je u prvoj godini dokazao da je antitalenat. On sedi u Zvezdi kao prvotimac pet godina

sensey

pre 8 godina

Hahahahaha a komentator na Areni se pali '' kakav preokrettttt'', golman pokazuje igraču gde da šutira penal, sve u svemu nije ih blam da igraju nameštene utakmice.

nesa80

pre 8 godina

navijam za partizan i nikad nisam verovao u te price o namestanju,mislio sam ljudi preteruju sa optuzbama,i ofk vodi 2-0 pomislim-sad sam ubedjen da stvarno imaju ljudi paranoju o namestanju i desi se drugo poluvreme i pomislim-boze sto sam naivan

Славко

pre 8 godina

Одавно нисам гледао овако јефтино намештену текму. БРУКА!!!!! Из 1-2 квота 28....Што рече у једном коментару одузети им по 10 бодова, и то је мало...Срамота...У најнижи ранг такмичења и једни и други...

aco slino bankomat

pre 8 godina

Jedini koga je sramota je trener pored Pizona,covek se drzi za glavu celo poluvreme.Ovo nece na dobro da izadje,obraz djon...

grobar

pre 8 godina

pozivam partizan da momentalno istupi iz lige... u anjgorem slucaju igracemo ligu evrope, nemoj da gubimo vreme na ove gluposti...

jedva cekam 25. avgust da konacno napustim ovaj brlog od zemlje...

Igor

pre 8 godina

Koliko je zvezdaša na Tviteru priznalo da se namešta. Svaka im čast na iskrenosti. Nadam se da mediji neće ćutati, i obavezno obavestiti uefu.

njih

pre 8 godina

Terzic, Kokeza, Karadzic, najvece zlo Srpskog fudbala. Zato i ne mozemo nikog da pobedimo u Evropi. Reprezentacija je tek posebna prica. Nase prvenstvo je posebna prica. Klasicno, mafijasko!! Sram vas bilo.

s.

pre 8 godina

(Марко, 19. jul 2015 23:42) polako. problem ovde nije sam preokret, nego kako i pod kojim uslovima je neka ekipa dosla do istog, a i da li postoje indikacije za manipulaciju rezultata. izvini, ali cinjenica da ti kao zvezdas a) "vracas u istoj meri i jos duplo vise", kao sto to deca rade, b) patis od paranoje da partizan namesta (sta verovatno i radi, ali ok), c) ne gledas realno na te preokrete partizana (a da ne govorim o tome, da ti je po default-u sve sumnjivo sta partizan radi), - sve to ne znaci, da ova utakmica nije namestena. istraga ce pokazati.

Kiizz

pre 8 godina

Ljudi pa da li je ovo moguce ! Ovi se setaju po terenu i bacaju protivniku loptu u noge ccc...Aj u sto marke da ce za 2 dana da se prica zataska i da ce onaj ko bude javno spominjao neregularnost ovog meca biti osudjivan i diskriminisan !

Prekinite ovu burlesku od lige

pre 8 godina

Planic bez ikakve potrebe pravi u 43. minutu faul za zuti karton, da bi napravio penal i drugi zuti u 46. minutu.

znate li vi momci,

pre 8 godina

Ja ne znam kako uopste neko ima obraza da govori o Partizanovim namestanjima.. Pa ljudi... pogledajte vi ovo.. 1poluvreme 2-0, pocinje drugo, za 7 minuta tri gola za 2-3.. Ako ovde nesto nije namesteno, ja ne znam... Najpostenije, cisto sumnjam da bi Barselona dala Ofki 3 gola u 7 minuta.

zoran

pre 8 godina

Moram da pitam. Stari sam navijac Zvezde, ali, da li je nekoga, u ovoj moralno propaloj zemlji bar malo sramota, posle ovoga..?

Hvala na prostoru

-Пиши ћирилицом-

pre 8 godina

Ми смо иначе Барселона, па трпамо 4 комада за 13 минута. Што нисмо овако играли против Каирата?
На шта си спала моја Звездо...

Kokeza

pre 8 godina

Snimak namestaljke poslati u Uniju Evropske Fudbalske Asocijacije (UEFA). Kako providno i smesno...

Bogdan Planic, bivsi igrac Crvene zvezde pravi penal i dobija crveni karton... Igraci OFK Beograda se bukvalno sklanjaju od straha sta im se moze desiti ako se ne sklone. Cak je i komentatoru mucno.

Ivan

pre 8 godina

Ovo je bruka i sramota,sta drugo reci.Ova zvezda nije ni za zonu.Treba doneti zakon da se zvezdi svake godine dodeli titula,bez obzira koliko bodova osvoje.

Severna tribina!

pre 8 godina

Ovo treba UEFA da uzme u razmatranje, odmah po završetku utakmice, pa ovo je sramota za svu našu decu i one koji su život posvetili ovom sportu!

Samo covek

pre 8 godina

Ja bih npr pitao Pizona posto ga smatram casnim covekom, da li vas je sramota bar malo nakon danasnje utakmice? Dzabe vam sve, Partizan je ove godine toliko jaci da ce se prosetati do titule.

Dosta sprdnje, odmah u zonu!!

pre 8 godina

Kakva leprsava igra u drugom poluvremenu, fenomenalno, ja sam impresioniran kako zvezda ima jak tim, ima i Kairat da razvale kao danas OFK-u, pa posle lagano do LE, uz ovakvu igru i znanje i prolece nije nedostizno!!!!

Nn

pre 8 godina

Kako vas bre nije sramota samo?! Ovo je toliki jad i beda da je sve ostalo smesno...pa ovi igraci u plavom dresu nisu se ni potrudili da pretrce na suparnicku polovinu u drugom poluvremenu, izuzev onog zicera kad je igrac promasio nesto sto se od 10 puta pogadja 8 ako si iole kao neki profi igrac

marko_reus_bgd

pre 8 godina

ajde u koje pare da zvezda pobedjuje,sad ce u svlacionicama na poluvremenu da padne dogovor...katanac na zvezdu i u amatersku ligu sto pre...

a ha

pre 8 godina

kao igrači OFK se sklanjaju od lopte..haha.....ne radujte se previše grobari,još jedna nezaslužena titula...i ove će se lani zvati...

Luftbalon

pre 8 godina

Sramota je da celnici saveza, delegat, sudije nisu oodlozcili utakmicu zbog vrucine. Trenutno je u hladu 36 stepeni.Uopste nije bitno ko ce da pobedi

kocka

pre 8 godina

Ma jel znate bre odakle dolazi OFK? Pa to je zemlja 6x veca od Srbije. Jos im je gazda onaj Rus iz Indonezije sto ima firmu u Luksemburgu i ulaze enormne pare u klub. 20 000 000 je ulozio ove sezone. Nemojte da se salimo. Pa ovaj klub bi pobedio i Partizan i Cukaricki i Vojvodinu i to svi zajedno da igraju. Ipak ja bi ugasio fudbal u Srbiji jer nijedan tim ne moze da prodje prvo kolko ( ili bese moze)!!!!!

Raki

pre 8 godina

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Pa delije da li vas je bar malo sramota. Ovakav cirkus nisam gledao duuuuuugo. Iz 1-2 svi se sklanjaju i zveda postize 3 gola za 10 minuta :) Znaci preko kladionica vracate deo duga. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Lagano ide iz 1-2 i 7+ :)

Cinik

pre 8 godina

Moglo je do planiranih 4-2 i bez ovolikog prelaza. Ovako cete opet navuci UEFU na vrat. I kome cete prodati Jovica, momak pogadja samo protiv OFK, Spartaka i Jagodine. "Hocemo kalcopoli u srpskom fudbalu".

dadad

pre 8 godina

Mene kao zvezdasa sramota ovoga.Od rezultata pa do toga sto na tribinama vidim slike mafijasa koji su zasluzeno pod zemljom.Neverovatno u sta smo se prervorili...pa ko normalan veruje da mi ikome mozemo da damo 4 komada za 10 minuta ??? pa onim Boratima nismo jedan mogli da damo...samo napaljeni klinci i isprani mozgovi mogu da slave ovo.Ja cu da se prisecam neke jace zvezde i boljih vremena...

Koliko bahato ljudi moji

pre 8 godina

Momentalno poslati snimak drugog poluvremena u UEFA i izbaciti iz lige OFK-u i Zvezdu. Pa Planic pravi 2 puta zuti karton, smeje se na pocetku meca kada se zdravi sa Rajkovicem na centru.

Mesar

pre 8 godina

Igrači OFK-a se sklanjaju za svaki slučaj, i onda starašan preokret. Kako je Terza završio na pouvremenu, a Pižon samo mirno sedi. Sramota, samo ovako i možete do titule.

mikser

pre 8 godina

Ovi ne znaju ni utakmicu da. nameste loopja je ovo bruka.Nasta si spala Zevezdo a i Partizan nije daleko.Ovo treba zabraniti i gotovo.

Realno

pre 8 godina

Iz 1-2, Zvezdin igrac pravi penal I dobija crveni... Sad jos samo 7+ cekamo, pa da se negde u Koreji naplati I smanjuju dugovi. Nije losa kombinacija!!!

Vojin

pre 8 godina

Da je ovo prav(n)a država i jedni i drugi bi direktno bili izbačeni u zonsku ligu zbog ovog cirkusa. Zbog takvih nam fudbal i jeste u ovakvom stanju.

smajli

pre 8 godina

Sramota. Meni nije jasno ko može više navijati za ovakve klubove. Treba bojkotovati fudbal, pa možda neko reaguje. A ne što su burad bez dna i institucije za pranje para.

Novosađanin

pre 8 godina

Pa ovo je presmešno ,prijaviti ovaj meč Uefi obavezno,pogledajte crveni karton kako ga igrač namerno ruši i dobija crveni a mogo je loptu da pokupi!

рајко

pre 8 godina

ех и то је као озбиљна лига??? ал' нема везе неко је уз'о добар кеш у кладионици

zemun

pre 8 godina

Zvezdina odbrana je katastrofalna, sve do jednog.
I jos nesto. Ako nedaj bože nekom pozli od igrača po ovom paklu,
direktnu odgovornost snosi onaj koji je naložio da se igra.

robns

pre 8 godina

mrzim sto ovo pisem..ali nazalost svi znamo da ide iz 1-2 da bi se zaradilo..i kako onda da nekazem da je namesteno?! daj Boze da gresim.

Strašno

pre 8 godina

U timu Kovačević i Savićević...zar oni da kreiraju igru kad neznaju da predaju loptu na 5 metara.A desni bok Cvetković i Gavrić...sačuvaj Bože.Katai maši cicer od 5 metara,dečko se igra kao na poljančetu,neobavezan totalno a uzdižu ga do neba.

Predrag

pre 8 godina

Zvezdi fali klimatizovano igraliste!Ha ha ha! Tek se sada vidi koliko je Zvezda imala srece sto protiv Kairata kada nije primila tuce golova. Nece ovde ni grof Bozovic dugo da se zadrzi. Tuga golema!

bobanmkd

pre 8 godina

Pa vama je bre zao( ili im je zabranjeno na poluvremenu...ko zna cime)...i bivsim fudbalerima Partizana(Drazic)...da vam da gol!?! Da je hteo Drazic...dao bi vezanim ocima.
Vi ste najvece dno ikada vidjeno.

DG

pre 8 godina

Nas fudbal je danas definitivno umro. Ko ce posle ovoga sto smo videli u prvih 10 minuta drugog poluvremena hteti da dodje na stadion da pogleda utakmicu, da ulozi dinar u neki nas klub?

zzzz

pre 8 godina

Dobro, jasna je poruka, namestacemo kao nikad i ne cekamo prolece. I onda ksd opet dodje Kairat, bice suza. Ali dobro, kao da je bitno, Tole, cia, bia...

hm

pre 8 godina

Pa da li moze da bude providnije namestanje u univerzumu?? Mogli su makar da naprave pauze izmedju golova, nisu morali sve u 5 minuta da zbiju, ali to su oni, ne umeju ni da namestaju kako treba....

cepi

pre 8 godina

posle kad mi neko kaze sto ne ides na utakmice... pa koga da gledam kada i slepac vidi da je sve namesteno...sramota dokle vise ovo namestanje oteracete i ovo malo postenog sveta sa stadiona.

Don Armando

pre 8 godina

Толе лопове??? Надам се да ће УЕФА због ове намештаљке казнити оба клуба!

2-1, kvota najlepša

pre 8 godina

Ne pratim uzivo, neka kazu ovi koji gledaju. Da li je moguce da za Zvezda razbija i za 10 minuta preokrece mec s četiri komada?

cvrc

pre 8 godina

Ja sam Zvezdas, ali za ovo mora neko da odgovara. Bolje da izgubimo svaku do kraja nego da se na poluvremenu stizu direktive da igraci moraju da puste...

mare nis

pre 8 godina

Koji cirkus od lige, bruka i sramota! Sad UEFA da odradi svoje! Posle se cudite sto nema publike na stadionima pa ovo je vredjanje inteligencije svakog normalnog navijaca!

Врачар

pre 8 godina

Овим циркусом треба да се позабави УЕФА. Брука и срамота епских размера. Овај данашњи циркус представља још један тежак ударац за српски фудбал, а Лига је нерегуларна практично од првог кола.

kiza

pre 8 godina

Igore......ti ko papagaj.....Kovacevic nema posla a Savicevic i Gavric najopasniji.....ako vec hoces Rendulic... Katai i Jovic ne postoje na terenu....i evo drugog gila.. Rendulic

Kol

pre 8 godina

Ha ha pa kako ovo Terzic garantuje da ce biti prvak, a Pizon kadar nevera sad ce u svlacionici da im skrene paznju "kako" treba da igraju!

aha

pre 8 godina

Da li cemo prisustvovati neverovatnom dogadjaju - Da OFK pobedi svog gazdu u fudbalu, ili da se desi preokret iz 1 u 2 i to cak rezultatom 2:3?

Sve u svemu, bice ovo istorijski dan u srpskuom fudbalu.

luka

pre 8 godina

Kao prvo igra se na vracaru,ugrijalo je,igra se sa loptom sa kojom ovi nasi ne treniraju,ofk nosi svjetlo plave dresove koji nasoj odbrani idu u oci,gavric nije isao jutros u wc pa ga stomak boli,grofa kicma boli a sudija nista ne reaguje,drazic lici na el saravija pa zbunjuje mbodja,a na sve to nismo se uigrali!!!

Goblin

pre 8 godina

Ovo je mucno za gledanje...Ovi ne umeju da daju gol, ne umeju da naprave akciju...Mislim da je ovaj grof najveca prevara od trenera...

Jovan Vukadinovic

pre 8 godina

Bravo Pizone,veliki majstore i smekeru...em di ucutkao i pokazao Milinkovicu a Crnogorskom grofu kupio kartu za onaj voz...via Bar preko Titograda...mogu i Terza i Kokeza s njim...ima mesta

Vlajko

pre 8 godina

Čemu čuđenje. Zvezda ima tim za drugu ligu i tu će da završi posle ovog prvenstva. Ko voli Zvezdu treba da skupi sve one koji su je vodili u poslednjih 15 godina i pita ih za zdravlje. Svi su se nafatirali i napravili kombinacije a za klub ih je bolelo uvo. Ovo su posledice te politike stare deceniju i po. Ali, generalno, ceo srpski fudbal je takav. Videćemo da ni Partizan, Vojvodina i Čukarički neće nigde stići a vidite samo sa kim će igrati i od koga će ispasti. Jedina svetla tačka su omladinci koje će stariji da pokvare vrlo brzo a u A selkciji neće zaigrati više od njih 4, 5 iz šapionske ekipe.

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

Da je Dejan Dražić putovao na Novi Zeland, ne bi Srbija igrala toliko produžetaka, već bi ranije rešavala utakmice ...

TONUS HLEB

pre 8 godina

Cudno je sto cim pocne jsl, zvezda se vraca preokretom, ili cak pobedi lagano. Ali jasno vidi svako objektivan kakav tretman imaju u domacem prventsvu, i da u Evropi ne mogu nista ni protiv potpuno anonimnih ekipa(ciji treneri nemaju pravo da biraju da li hoce da vode svoj tim protiv zvezde).

Zika

pre 8 godina

Gledaj narode pa sam proceni...pametnom dosta. Ovako providno nameštanje odavno nije viđeno.Ali derbi ne možete da namestite i tu vam je kraj.

milos

pre 8 godina

hahaha a kvotu u kladionici na Ofk bila 12.....zvezda ako bude u prvih pet znači namešteno je majke mi onda....sad sam na stadionu i gledam znači STRASNO

Ilija

pre 8 godina

Rupetina Rendulic! Decko ga prolazi, a on kao da stoji a ustvari trci. Kod drugog gola da nije toliko mlitav i spor mozda bi i stigao da izbaci...

Petar JR

pre 8 godina

Bolje da igramo bez desnog beka nego sa Cvetkovićem . Ibanjez je vise pokazao za ovih 50 min nego Andjelković za celu proslu i ovu sezonu

curkape

pre 8 godina

dobija ovo Zvezda
Rekao Terzic svojima par reci u poluvremenu
ili je mozda stavio milion na 1u2 da se smanjuje dug Zvezde
hehehehheheh

RubyRed

pre 8 godina

4 tima kroz celu istoriju nikad nisu uzela bod na strani u međusobnim duelima. ukupno 7 različitih klubova vodili funkcioneri drugih klubova. jedan od velikih odigrao 11 puta u polusezoni x-2 i x-1, često primajući šokantno gol u 44', ako prerano povede.