Nedelja, 19.07.2015.

10:39

Ražnatović prozvao Đorđevića, pa se pokajao

Poznati košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović prozvao je selektora Srbije Aleksandra Đorđevića zbog odluke da na pripreme pozove Stefana Pota.

Izvor: JT

Ražnatoviæ prozvao Ðorðeviæa, pa se pokajao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

129 Komentari

Sortiraj po:

ziks

pre 8 godina

Selektor je glavni za sve. Na kraju krajeva i on snosi odgovornost. Pustimo coveka da vodi reprezentaciju, a nase je da navijamo naravno. Svaka medalja je uspeh. Dajmo maksimalnu podrsku, ako uspeh izostane onda i kritike.

biraz

pre 8 godina

Iskreno malo je neposteno prema igracima sa spiska, ali Stefan Pot nece se ni probiti do dvanaestorice svejedno. Ako je mogao nekoga manje poznatog da zove mogao je Stefana Pena da zove koji je bio zvan za pripreme za Svetsko, kao i to da je veliki talenat koji trenutno igra za Barselonine mladje kategorije.
S'druge strane Misku se neko podvlaci na "domace" trziste. I oseca se zestoko ugrozenim. Mada jos uvek moze da uvali Partizanu i Zvezdi sta hoce tako da ne vidim problem. Pogotovu sto je Raskovic napravio ceo onaj fijasko Partizanu sa Klobucarem i transferom Bogdanovica u Fener.

sasa pg

pre 8 godina

Misko, ne treba da se izvinjavas jer si potpuno u pravu!
Mislim da ce ovo EP da pokaze pravi nivo Djordjevica kao trenera, covjeka koga sam obozavao kao igraca, izmedju ostalog jer je dao onu trojku koja je Partizanu donijela evropsku krunu

Pedro

pre 8 godina

Dobro, rekao je, izvinio se, za mene dovoljno. Novine imaju o čemu da pišu, svi zadovoljni. Win-win. A sada ostavite momke na miru da se spremaju!

gundra_swe

pre 8 godina

Zanimljivo kako svi sebi dajemo za pravo da kritikujemo raznih odluka raznih trenera, a odma napadamo kao stuke cim to neko drugi uradi. A kamoli da je u pitanju menadzer neki.
Valjda i oni imaju pravo na svoje misljenje, bez obzira sto mozda imaju neki svoj licni interes. Ne kazem ja da on ranije nije sastavljao rep. ali to svakako ne umanjuje njegovo pravo da iznosi svoje misljenje. Ah ta demokratija :)

"I hate your opinion, but Im prepared to die for your right to express it" -Voltaire

mv

pre 8 godina

jel moguce da covek od 60 godina koristi LOL u komunikaciji!?!?!
wanna be young ocigledno :))))
ili ponovo uticaj cerke, kao u slucaju dresova... Mozda je vreme da pocnes da razgovaras i druzis se sa malo starijima, jer i komentari/postupci su ti impulsivni i nezreli, kao kod dece...

ANTENA

pre 8 godina

@ larRSOn,
jel te to ovi iz Obraza,Dveri i sl org uce srbovanju za po jedan sendvic dnevno?Inace vidim da se bas "srBski"potpisujes kao da si iz Stokholma i drago mi je sto koristis latinicu srbendo velika.Inace zasto je problem koristiti rec "repka" i po cemu je to hrvastina ako je to uopste bitno(meni nije)?Zasto onda koristis reci npr nemackog,francuskog,engleskog porekla u svakodnevnoj upotrebi?Verovatno se ok iskljucivo reci ruskog porekla.Sledeci put pre nego napises glupost se dobro iskontroliraj i navijaj za nasu repku,ne.

Колики је мој део...

pre 8 godina

Мишко је овај пут био у праву. Очигледно је дошло време Аце Рашковића и његових играча. Поштујем Александра Ђорђевића, али исто тако сматрам да се овај пут преиграо са поновним форсирањем Рашковићевих играча. На Светском првенству је имао среће, овај пут ће проценти и менаџерисање да му се обију о главу. Понављам, желим све најбоље нашој репрезентацији, али више је него очигледно да стручни штаб не позива баш најбоље играче у репрезентацију.

Milan tomljanovic

pre 8 godina

Odakle Raznatovicu pravo da bilo šta komentariše odluke selektora reprezentacije.Tko je on da odlučuje o tome.Ovim potezom je samo pokazao svoje pravo lice i šta mu je osnovni interes.Hvali se na televiziji i propagira sebe kako je izgradio jedno košarkaško igralište na sav glas.Da je prave države bio bi kažnjen za ovo

33

pre 8 godina

Dokaz da Đorđeviću niko ne sastavlja tim,ali Miško je ovog puta u pravu...postoji spisak i skraćenje istog...što se tiče podrške Đorđeviću...sada ste na njegovoj strani,ali setite se komentara prošle godine i za Katiča i za Simonovića i za Birčeviča i naravno za Jovića...Vi što ga sada branite, Vi ste ga pljuvali,Viodlični poznavaoci košarke i ne samo košarke već svega svačega..puna podrška reprezentaciji od nekog ko prošle nije pljunuo nijednom u pravcu selektora...

mv

pre 8 godina

Ma vidi lakiranig dekicu sto je eksplodirao hehehe.
Ne postoji sujetnije stvorenje od njega, ozbiljno istripovan da je bitan i uvek u pravu.
Nece spavati 10 dana jer je morao da se izvini. hehhehe
Napred Sale legendo!!!!
Odstupi istripovani, niko te nista nije pitao niti nas interesuje sta mislis!

Милорад - БОТ Ловац®

pre 8 godina

Ђилас вам лош јел? Чега год се дохватио претворио је у успех. Али Срби не воле такве, такве или убијају или отерају.

Srb

pre 8 godina

Razumem komentar Raznatovica, znam da vam smeta sto je menadzer ali isto tako bih ja komentarisao da sam na mestu samog Micica. Ali, u potpunosti razumem i Saletovu odluku. Trazi zamenu direktno za Jovica, a ne za njegovu poziciju u timu.

DedaMiloje

pre 8 godina

On misli ovo je fudbal....
(ehhhh, 19. jul 2015 10:58)

Ne misli, pokušao je u fudbalu sa Ristićem pa se priča da je dobio par poziva i onda slede izjave da ga to ne zanima, kao eto hteo hteo i to da proba čisto da vidi dal ume i to da radi.

grdan

pre 8 godina

Covek je u pravu, Sasa je ispodprosecan trener koji je nasledio dobro selektiranu i izbalansiranu ekipu od Dude. Duda je bio taj koji je u rep.poceo da uvodi igrace iz nase lige ( Jovic, Kalinic...) A ne kao alibi treneri koji cekaju da se neki igrac proda pa da "vide" da je dobar. Koga je S.Dj.izmislio? Raduljicu? Bio i osttao rupa od centra. Bogdanovica? Ne znam... Nema sveze krvi. Duda je znao svakog igraca u II ligi i davao im sansu. Ovaj jos uvek zivi u uspehu iz prosle godine cija je vrednost realno niska, kombinacija nedolaska. NBA igraca i malo srece. Mislim da mu treba pomoc ljudi iz struke koji ce mu obratiti paznju na neke greske.

Тотални мрак

pre 8 godina

Svi smo mi Srbi i treneri i menadžeri.Ali kakav sada crni Pot?Nije u redu prema momcima koji su otpali ili bili na širem spisku.Sta oni da misle?Kako li se oni osjećaju i da li im ovakvim potezima selektori ubijaju volju za igranjem u reprezentaciji?.Mač van je koletaralna steta i primer nepravde u svakom smislu te reci.

Nikola

pre 8 godina

Cinjenica je da je potpuno glupo igraca zvati pa otpisati pa ponovo zvati i ponovo otpisati. To apsolutno nije fer prema igracu. Mislim da se Sale poneo apsolutno fer prema Micicu. Pozvao ga je na siri spisak ali i na vreme mu rekao da trenutno nije u najuzoj konkurenciji sto je po meni ne samo posteno nego i ispravno. Pozivanje Pota sa druge strane znacice ovog igracu mnogo u karijeri, mada mislim da ni on nema prevelike sanse da se nadje medju putnicima, dok ce u reprezentaciji biti dovoljan broj igraca da se pripreme i treninzi u ovoj fazi urade kako treba.

Korekcija

pre 8 godina

I Kalinic je pozvan kao anonima, pa decko pokazao kako se igra za Srbiju, ovaj decko takodje obecava, a takodje dolazi iz Subaje(Subotica), tako da samo gledajte!
A ovaj R.. nek place.

Nebojsa

pre 8 godina

Naknadni poziv van prosirenog spiska je usledio jer je racunao na jovica i nije mu trebao jos jedan igrac istog profila. kad se jovic povredio, pozvao je alternativu.

milan

pre 8 godina

Nije nase da glumimo selektore podrzavam Saleta i od pocetka kad je seo na klupu je bilo tako,nisam od onih da se dodvorim nekom kada ide,ali mi je nesto nelogican potez Pot umesto Vase Micica ,trebao je Sale bar da objasni zasto Micic nije u sastavu cisto da se ne provlaci po novinama u negativnom kontekstu zbog reprezentacije...

nije u pravu

pre 8 godina

Mozda selektor nije samo hteo da cima ljude. Mozda vec i zna sastav i onda nakdnadno da poziva ove sto su bili medju 24 pa da ih opet vraca bi bilo totalno demoralisuce za tog igraca, a mozda su ti svi igraci vec na zasluzenim odmorima sa svojim porodicama...ovako zvao je decka da malo oseti reprezentaciju i mozda u buducnosti dobijemo igraca koji ce biti njen standardni clan

milos

pre 8 godina

"Tvit" nije vest, to je misljenje onog ko to pise. Objava na tvitu nije cak ni javno izreceno misljenje. Inace, menadzeri u celom svetu aktivno ucestvuju u formiranju tima, cak i drzavnog. Sve mladje reprezentativne kategorije formiraju menadzeri bas tih mladih klinaca. Pogledajte U18 koja je trenutno u Grckoj na Evropskom prvenstvu - C.Zvezda i Partizan igrali su finale juniorske lige i crveno-beli su dobili kosem u poslednjoj sekundi. Zvezda ima 6 klinaca u reprezentaciji, a Partizan samo 2. Hocete reci da to nije maslo menadzera? I nisu menadzeri samo oni koji se tim poslom zvanicno bave, vec mnogo cesce i oni koji vode klubove.

boing 747

pre 8 godina

Sto kaze Pantic,malo ti sto si direktor pa sad oces i gazda da budes :-) Samo napred Sale i ne obracaj paznju na ove nebitne ljude. Ti si za nas kralj. Napred Srbija!

Karanfil se na put sprema

pre 8 godina

Pa dobro, sve je dvosmisleno ! Ovo sta je napisao Misko je i meni prvo palo na pamet kada sam video koga je pozvao u zamenu za Jovica ! Ali !?!??? Tako nesta se desilo i prosle godine kada je Velickovic rekao NECU da igram za reprezentaciju ! Bio je spisak sa 24 igraca ... Izbacio je 6 ... Momci su otisli na odmor i nije hteo da ih vise uznemirava ... Ovaj momak nece ici na EP i tu je cisto da ekipa bude na broju ! Nema panike sve je ok !

Milan

pre 8 godina

Ima covek pravo da komentarise, imam i ja, ima i Sale pravo dazove koga on smatra da treba. Cemu frka? Ili samo zavidite Misku sto je uspesan?
Usput, ko je taj Pot?

hill

pre 8 godina

mislim da je saletov potez logican. odustankom jovica pruza sansu potu(za koga ja iskreno sada prvi put cujem), koji ce sticati iskustvo i kome ce to pomoci da mozda u nekom narednom ciklusu bude konkurentniji za 12.

Milutin

pre 8 godina

Mozemo mi da pricamo sta hocemo ali ako se neko razume u kvalitet pojedinacno igraca onda je to ovaj Misko Raznatovic. Prati covek i zna sve o svakome, neverovatno. Pogledajte mu klub, ne moze se reci da nisu sjajni pojedinci. E sad, sta je Djordjevic zamislio i koja je varijanta za EKIPU to on najbolje zna a Misko je to na kraju i fer priznao. Sve ok, sportski. Ipak, nije ovo fudbal. Bravo! Idemo dalje...

laRS0n

pre 8 godina

ANTENA, 19. jul 2015 11:21)
"Repka" se sigurno neće vratiti sa medaljom, mada u budućnosti će verovatno imati dosta bolji tim nego mi. Šta je sledeće "zrakoplov, vlak..." Daj se dečki malo kontrolirat

ivan

pre 8 godina

Koje taj Raznatovic da on komentarise selektorov izbor Sale je kosarkaska kegenda a vi ste trgovac moji cerupa kosarkase uzima kajmak a kosarkasi su krivi sto su se prodali njemu krajnje vreme da se opamete tako je u fudbalu i rezultat se vidi gde smo.

bez_predrasuda

pre 8 godina

Ražnatović je menadžer - "bizmismen", Sale je veliki igrač, trener i čovek. Dve potpuno suprotne kategorije ljudi. Priča završena.

kibomax

pre 8 godina

Ma ko dozvolja ovom coveku da komentarishe selektora...menadzer koji zaradjuje ogromne pare na angazmanu igracha i trenera. On moze da se oglasi kao navijach, ali ne kao Misko Raznjatovic.

Gil Scott Heron

pre 8 godina

Izgleda da ta netrpeljivost datira jos iz juniorskih dana, pak doticni je ipak samo pravnik sa neuspesnom kosarkaskom karijerom (stigao ne dalje od Banjice) i nista vise. A o poslu kosarkaskog menadzera inace ne vrediti dalje trositi reci... Sva podrska Saletu, uostalom, vec je pokazao da zna sta radi.

tomislav

pre 8 godina

Misko,

Ti si ipak samo nakupac, a ne selector i bivsi vrhunski igrac sto je Sasa. Ostavi strucnima da rade a ti gledaj svoja posla.

mijuskovic ratomir

pre 8 godina

Niko nije bezgresan pa ni selektor A.Djordjevic, medjutim sigurno nema Raznjatovic taj vid i fokusa u kosarci kao selektor Djordjevic. Ono sto ih razdvaja je sledece, menadzerstvo i pokusaj njegovog klijenta Micica da vidi ispred Panoa i eventualno medju 12 igraca i Evropskim prvenstvom mu napravi bolji rejting i cenu, za sledeci transfer. To je Raznjatoviceva filozofija i nista vise. Drzao je on i slovo Crvenoj Zvezdi u vezi Mege isto jako naglaseno i ishitreno. Raznjatovicu dosta je bilo o vama puno ste poleteli sa svim vasim igracima koje drzite u rukama, to vam ne daje moralno pravo da uopste diskutujete.Da li ce Selektor uraditi dobar izbor ili ce bas Micic da nedostaje, pustite vreme da pokaze.

dunda

pre 8 godina

glupo je da se bilo ko mesa u posao selektora, on je tu gde jeste i snosice odgovornost kako za dobre tako i za lose stvari koje nam se eventualno dogode tako da i treba da radi iskljucivo po svom nahodjenju. a ovo pozivanje Pota u svakom slucaju podrzavam jer je glupo da se igrac odstrani iz ekipe (npr Micic) potom da se sad vrati i na kraju da ga opet otkaci jer ne verujem da bi ga vodio na prvenstvo. poziva nekog cisto da oseti atmosferu priprema reprezentacije sto bi moglo da mu znaci u nekim mogucim daljim akcijama i apsolutno pozdravljam potez.

Igor

pre 8 godina

Niko da pomene koliko je sve ovo bezobzirno prema Potu. Momak je pozvan ni kriv ni duzan, a doziveo je da ga ovakav jedan tip proziva. Pa sta ako igra u Rumuniji? Decko nije kriv sto nema menadzera da mu nadje bolji klub, ako selektor misli da zasluzuje poziv, onda zasluzuje.
Momak je sada pod pritiskom da mora da odigra bolje od Teodosica da bi opravdao poziv. Jovic je prosle godine uspeo da iznenadi sve, ali pod znatno manjim pritiskom. Podrska za Stefana!

ni po babu...

pre 8 godina

Ne vidim da se povodio licnim interesima kad je prozvao Djordjevica i rekao bih da je bio 100% u pravu, jer cemu onda prosireni spisak ako ne izmedju ostalog i zbog otkazivanja igraca. Ovih 6 igraca koji su otpali su svakako trebali da imaju prioritet.

SASA

pre 8 godina

Raznatovic je mnogo pametan covek.. Tako je isto i prozivao Zvezdu, kad su ga pitali zasto njegov Mega leks igra onako ocajno protiv Partizana a oanko zapne protiv Zvezde, secetea se..
raznatovic je odgovorio" Pa igraci su mi rekli da se ne boje Zvezde, jer oni ne maju trofeje. Mega leks i Zvezda su isto....
I ako je mega porazena od Zvezda mislim nekin 7-8 puta za redom, Raznatovic stvarno misli to, bas kao sto misli da njegova kcerska od 5 godina treba da dizajnira dresove, ili da on treba da daje savete selektoru..

Iv

pre 8 godina

Da l' je moguce da ste spali na to da kopirate tvitove ljudi i plasirate ih kao vijest?
Msm, jeste covek baja sto se tice basketa i menadzerisanja, ali stvarno dajte malo nivoa i smisla.
Jedina aplikacija koju imam je vasa za informisanje o javnim desavanjima, ali se iz mjeseca u mjesec tabloidni i prizemniji, tako da lagano dostizete rang 'pink' portala.
Cast izuzecima, s vrmena na vrijeme se pojavi neki naslov ciji text se moze i procitati a da se covek ne deprimira.

pn

pre 8 godina

Miško jedan savet za tebe, nikada ali nikada ne sumnjaj u Saletove odluke! Svi su prošle godine kritikovali Saleta zbog Jovića, i svi znamo koliko je dobro Jović odigrao SP.

Милан (Ајде једном објавите,већ 20 пута лупат

pre 8 godina

'Оћеш можда ти да састављаш списак? Сиктер.Пуна подршка Салету и момцима!

matori

pre 8 godina

Sve je OK. Izlanuo se pa se izvinio. Veoma ljudski i gospodski. I ja sam na vest da zove Pota pomislio a zasto ne Miljenovica ali Sale je ipak taj koji bira i nosi svoje breme

pitina

pre 8 godina

Pokazao je Sale prosle godine da zna sta radi tako da Misko nema prava da ga kritikuje posebno zato sto je Micic proslu godinu odigrao katastrofalno

monarhista

pre 8 godina

I samo do tog kamena,do rog bedema
Nogom ces stipit mozda poganom
Drznes li dalje??!
Cuces kako tisinu zemlje slobodne
S grmljavinom strasnom kidaju...

E zato smo mi Srbi jedinstven narod....mozes da nam radis sta oces dok ne preteras...ovo samo znachi da je Misko tesko nezadovoljan izborom selektora ali i LEGENDE Saleta i da mi obicni ljudi treba da stojimo ko jedan iza njega jer izgleda da on vodi bitke koje mi i ne vidimo...
Zvezdas sam da ne postoji "grdji" ali Sale mi je jedan od 5 omiljenih sportista(bolje reci covek) ukljucujuci i Zvezdine igrache u svim sportovima...srecno Sale i samo teraj po svom pa dokle traje...

Marko

pre 8 godina

Ovo je potvrda koliki respekt Srpski narod ima prema Djordjevicu. ne samo kao trener vec i zbog toga sto je Djordjevic bio pravi Kosarkas. Ovo je velika stvar da su ga navijaci ovako snazno podrzali i branili i svaki igrac ce da vidi ovako da srpski narod ima velika ocekivanja i da skoro svi imaju poverenje u selektora sto znaci za igrace da pod Saletom moraju da daju svoj maksimum. drzavni reprezentativni cilj je iznad svega i ljudi poput Miljenovic koji nikada do sada nisu igrali u seniorskoj repki, nisu smeli da se jave preko novine i da se bune. to je ne postovanje prema Saletu koji ima je i igracki otac. prema tome lepo je videti kako se nesto stvara.

Lobotomija Svesti

pre 8 godina

Alo bre, ODBI OD REPREZENTACIJE. Dok su te pustali u reprezentaciju, za nju su igrali razni Gagici, Andjusici, Tepici, Rasici i ostali anti talenti koje ste gurali da bi ih prodali. Ti si nasao da se oglasavas nesto?!? Reprezentacija je svetinja, nemoj da se igras sa njom. Nije ti ovo zabava bre , ovo je drzavna selekcija ODBI.

djuro

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da je ovo vrhunski menadzer, covek malo deluje ograniceno....

Nije zvao sa spiska od 24, nego novog ograca?!

Ovaj reaguje kao da ga je to licno pogodilo, ili mozda smatra da ima kvalitete da bude nas buduci selektor....

Svakakvi likovi danas sebe dozivljavaju kao uspesne!!!!!???

mitar

pre 8 godina

Videla se njegova netrpeljivost prema Saletu jos u gostovanju kod Tegeltije,mislim da vec ima sprmljene tvitove za nas eventualni neuspeh na prvenstvu,ali ima pravo covek,brani svoje interese,nista vise od toga,veeeeeelika podrska Saletu!!!

Divos

pre 8 godina

Сасвим сигурно постоје покушаји менаџера (и муљара) разних да у разне националне селекције утрпају "своје" играче, како би им помогло у каријерама. Колико ће бити успешни, зависи пре свега колико имају утицај на селекторе и спортске савезе, у овом случају КСС. То је тако, и биће тако, на жалост.
И Мишко је томе склон, није да није, али и ради то суптилмније, паметније. Има много горих, менаџера који су у стању свакојаке подлости чинити, па и разне гадости изрећи на рачун оних који су конкуренција њиховим миљеницима.

Овде је Мишко погрешио у својој твитер-поруци, сигурно је уи сам увиде, али после је*ања нема кајања.
Наравно да првобитни списак од 24 ништа не гарантује, јер сваки од тих 24 није реда ради позван, него баш због својих и квалитета, али и карактеристика у игри.
И наравно након што је Јовић спречен, потребна замена је специјалиста за одбрану и играч који ће евентуалних 10-15 мин. одиграти агресивно и са пуно енергије. Ту ни Васа ни Миљеновић (иако одлични млади играчи) нису баш најбоља опција, и некако се намећу Лазић (који такође није међу 24) и Пот. Пот је уз то играо и за Б репр. и његов накнадни позив је и логичан и награда за однос према дресу Србије, баш као што би био добар потез једног клинца из У-20 репр. укључити у рад А селекције и да то буде награда за одлчичне игре на ЕП У-20.
Јер ваља гледати и у будућност, градити култ репрезентације, а дрес Србије мора бити светиња, и за играче, и за КСС, па и менаџере разне, наравно ако се Србима називају

wade

pre 8 godina

Ovo nije smeo napisati ! Pa, NJEGOVIH klijenata je puna reprezentacija...trenere ima, ima covek monopol nad srpskom kosarkom od mladjih kategorija i ortacku saradnju sa CZ i PAR... Da se sposobno uklopio u svaki sistem, jeste...da je uspesan i jako bogat menadzer jeste, ali ovo je jako, jako nisko... inace Micic je odlican igrac, meni omiljen, ali pitanje u kakvoj je formi.... ne moze se ovako sastavljati reprezentacija...Podrska Saletu !

danilo

pre 8 godina

Čovek je verovatno najbolji menadžer u Evropi, verujem i da je zaradio i svoj prvi, a i deseti milion evra.
Njegov jedini interes je prodaja igrača za što veće pare jer para kod bogatih nikad dosta, to se bar zna.
Jedini interes selektora je uspeh reprezentacije jer uspeha šampionima nikad nije dovoljno.
Menadžer više od pola igrača reprezentacije nije bilo koji ko,nije šaban iz kafane, pa mora da pazi na izgovorenu reč. Možda je najpametnije da prodaje igrače i da ćuti.
P.S.
Izvinjenje mu nije iskreno jer koristi izraz anomalija za rad selektora.
Ako ima anomalija, selektor je loš, nameće se logički?
A Sale Nacionale je postao to što jeste ne zbog anomalija već zbog savršenosti kojoj stalno teži.
Stoga svi bi dobronamerni morali da pomažu Saletu da konačno osvojimo zlato na EP jer biće teškooo.
Čak će i plasman na OI biti podvig.
Stoga za svaki klip u točku, odakle god da dodje, samo jedno: bljah...

Borky

pre 8 godina

Podrzavam selektora 100% al mislim da Misko nije ovdje nista pogresno rekao i da stvarno ima nekih cudnih poteza, al ok. I sta sad ako je covjek komentarisao pa i mi svi komentarisemo i imamo svoje misljenje.

ANTENA

pre 8 godina

Po meni nista strasno sto je kritikovao jer svi mi zelimo da se repka vrati sa medaljom.Zasto bi neko bio nedodirljiv i ne podlozan kritici ako je kritika dobronamerna.Imam utisak da je Misko bio dobronameran sto pokazuje i njegov poslednji tvit.Cesto je bolje kritikovati na vreme jer kad se sve zavrsi onda to nema svrhe a postoji i ono da su svi generali posle bitke pametni.O Saletu sve najbolje kao igracu,coveku a za sada i kao treneru.Srecno Sale!

Alexa

pre 8 godina

Tebe zanima sopstveni džep a ne srpska košarka. Ne da nije tvoje da komentarišeš već ko si ti da bilo šta prozboriš o izboru Saleta Đorđevića?

bg

pre 8 godina

a da nije zbog toga sto je on Micicev agent...ista bi prica bila i da Micic igra u Mongoliji. onda bi napisao da je dao prednost igracu koji igra u Rumuniji umesto u kosarkaski razvijenoj Mongoliji. strasno kakvih ljudi ima. sve sam licni interes i bogacenje na znoju mladih ljudi. katastrofa

Uki

pre 8 godina

Dobro, jeste malo besmisleno, ali imam puno poverenje u ?orđevića. Nakon što je prošle sezone osvojio srebro sa Simonovićem, Katićem, Birčevićem i Štimcem u 12, što se mene tiče ovaj put može da skine Mutu, neću mu ništa reći.

Pusti Micicu rogove

pre 8 godina

Vasilije Micic je brz kao da je na zalasku karijere, a covek tek poceo da igra.
Prema tome, sigurno Sale buducnost vidi u nekim drugim kosarkasima.

nyk

pre 8 godina

Eto i dokaza ko sastavlja reprezentaciju, puna podrska Sale! Ne mogu da kazem, neke poteze ne razumem, pre svega Bircevica, ali ajde, i sa njim smo uzeli srebro.....

nyk

pre 8 godina

Eto i dokaza ko sastavlja reprezentaciju, puna podrska Sale! Ne mogu da kazem, neke poteze ne razumem, pre svega Bircevica, ali ajde, i sa njim smo uzeli srebro.....

mitar

pre 8 godina

Videla se njegova netrpeljivost prema Saletu jos u gostovanju kod Tegeltije,mislim da vec ima sprmljene tvitove za nas eventualni neuspeh na prvenstvu,ali ima pravo covek,brani svoje interese,nista vise od toga,veeeeeelika podrska Saletu!!!

monarhista

pre 8 godina

I samo do tog kamena,do rog bedema
Nogom ces stipit mozda poganom
Drznes li dalje??!
Cuces kako tisinu zemlje slobodne
S grmljavinom strasnom kidaju...

E zato smo mi Srbi jedinstven narod....mozes da nam radis sta oces dok ne preteras...ovo samo znachi da je Misko tesko nezadovoljan izborom selektora ali i LEGENDE Saleta i da mi obicni ljudi treba da stojimo ko jedan iza njega jer izgleda da on vodi bitke koje mi i ne vidimo...
Zvezdas sam da ne postoji "grdji" ali Sale mi je jedan od 5 omiljenih sportista(bolje reci covek) ukljucujuci i Zvezdine igrache u svim sportovima...srecno Sale i samo teraj po svom pa dokle traje...

Милан (Ајде једном објавите,већ 20 пута лупат

pre 8 godina

'Оћеш можда ти да састављаш списак? Сиктер.Пуна подршка Салету и момцима!

Iv

pre 8 godina

Da l' je moguce da ste spali na to da kopirate tvitove ljudi i plasirate ih kao vijest?
Msm, jeste covek baja sto se tice basketa i menadzerisanja, ali stvarno dajte malo nivoa i smisla.
Jedina aplikacija koju imam je vasa za informisanje o javnim desavanjima, ali se iz mjeseca u mjesec tabloidni i prizemniji, tako da lagano dostizete rang 'pink' portala.
Cast izuzecima, s vrmena na vrijeme se pojavi neki naslov ciji text se moze i procitati a da se covek ne deprimira.

Uki

pre 8 godina

Dobro, jeste malo besmisleno, ali imam puno poverenje u ?orđevića. Nakon što je prošle sezone osvojio srebro sa Simonovićem, Katićem, Birčevićem i Štimcem u 12, što se mene tiče ovaj put može da skine Mutu, neću mu ništa reći.

pn

pre 8 godina

Miško jedan savet za tebe, nikada ali nikada ne sumnjaj u Saletove odluke! Svi su prošle godine kritikovali Saleta zbog Jovića, i svi znamo koliko je dobro Jović odigrao SP.

dunda

pre 8 godina

glupo je da se bilo ko mesa u posao selektora, on je tu gde jeste i snosice odgovornost kako za dobre tako i za lose stvari koje nam se eventualno dogode tako da i treba da radi iskljucivo po svom nahodjenju. a ovo pozivanje Pota u svakom slucaju podrzavam jer je glupo da se igrac odstrani iz ekipe (npr Micic) potom da se sad vrati i na kraju da ga opet otkaci jer ne verujem da bi ga vodio na prvenstvo. poziva nekog cisto da oseti atmosferu priprema reprezentacije sto bi moglo da mu znaci u nekim mogucim daljim akcijama i apsolutno pozdravljam potez.

pitina

pre 8 godina

Pokazao je Sale prosle godine da zna sta radi tako da Misko nema prava da ga kritikuje posebno zato sto je Micic proslu godinu odigrao katastrofalno

Pusti Micicu rogove

pre 8 godina

Vasilije Micic je brz kao da je na zalasku karijere, a covek tek poceo da igra.
Prema tome, sigurno Sale buducnost vidi u nekim drugim kosarkasima.

djuro

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da je ovo vrhunski menadzer, covek malo deluje ograniceno....

Nije zvao sa spiska od 24, nego novog ograca?!

Ovaj reaguje kao da ga je to licno pogodilo, ili mozda smatra da ima kvalitete da bude nas buduci selektor....

Svakakvi likovi danas sebe dozivljavaju kao uspesne!!!!!???

mv

pre 8 godina

Ma vidi lakiranig dekicu sto je eksplodirao hehehe.
Ne postoji sujetnije stvorenje od njega, ozbiljno istripovan da je bitan i uvek u pravu.
Nece spavati 10 dana jer je morao da se izvini. hehhehe
Napred Sale legendo!!!!
Odstupi istripovani, niko te nista nije pitao niti nas interesuje sta mislis!

Igor

pre 8 godina

Niko da pomene koliko je sve ovo bezobzirno prema Potu. Momak je pozvan ni kriv ni duzan, a doziveo je da ga ovakav jedan tip proziva. Pa sta ako igra u Rumuniji? Decko nije kriv sto nema menadzera da mu nadje bolji klub, ako selektor misli da zasluzuje poziv, onda zasluzuje.
Momak je sada pod pritiskom da mora da odigra bolje od Teodosica da bi opravdao poziv. Jovic je prosle godine uspeo da iznenadi sve, ali pod znatno manjim pritiskom. Podrska za Stefana!

Lobotomija Svesti

pre 8 godina

Alo bre, ODBI OD REPREZENTACIJE. Dok su te pustali u reprezentaciju, za nju su igrali razni Gagici, Andjusici, Tepici, Rasici i ostali anti talenti koje ste gurali da bi ih prodali. Ti si nasao da se oglasavas nesto?!? Reprezentacija je svetinja, nemoj da se igras sa njom. Nije ti ovo zabava bre , ovo je drzavna selekcija ODBI.

Nikola

pre 8 godina

Cinjenica je da je potpuno glupo igraca zvati pa otpisati pa ponovo zvati i ponovo otpisati. To apsolutno nije fer prema igracu. Mislim da se Sale poneo apsolutno fer prema Micicu. Pozvao ga je na siri spisak ali i na vreme mu rekao da trenutno nije u najuzoj konkurenciji sto je po meni ne samo posteno nego i ispravno. Pozivanje Pota sa druge strane znacice ovog igracu mnogo u karijeri, mada mislim da ni on nema prevelike sanse da se nadje medju putnicima, dok ce u reprezentaciji biti dovoljan broj igraca da se pripreme i treninzi u ovoj fazi urade kako treba.

Divos

pre 8 godina

Сасвим сигурно постоје покушаји менаџера (и муљара) разних да у разне националне селекције утрпају "своје" играче, како би им помогло у каријерама. Колико ће бити успешни, зависи пре свега колико имају утицај на селекторе и спортске савезе, у овом случају КСС. То је тако, и биће тако, на жалост.
И Мишко је томе склон, није да није, али и ради то суптилмније, паметније. Има много горих, менаџера који су у стању свакојаке подлости чинити, па и разне гадости изрећи на рачун оних који су конкуренција њиховим миљеницима.

Овде је Мишко погрешио у својој твитер-поруци, сигурно је уи сам увиде, али после је*ања нема кајања.
Наравно да првобитни списак од 24 ништа не гарантује, јер сваки од тих 24 није реда ради позван, него баш због својих и квалитета, али и карактеристика у игри.
И наравно након што је Јовић спречен, потребна замена је специјалиста за одбрану и играч који ће евентуалних 10-15 мин. одиграти агресивно и са пуно енергије. Ту ни Васа ни Миљеновић (иако одлични млади играчи) нису баш најбоља опција, и некако се намећу Лазић (који такође није међу 24) и Пот. Пот је уз то играо и за Б репр. и његов накнадни позив је и логичан и награда за однос према дресу Србије, баш као што би био добар потез једног клинца из У-20 репр. укључити у рад А селекције и да то буде награда за одлчичне игре на ЕП У-20.
Јер ваља гледати и у будућност, градити култ репрезентације, а дрес Србије мора бити светиња, и за играче, и за КСС, па и менаџере разне, наравно ако се Србима називају

danilo

pre 8 godina

Čovek je verovatno najbolji menadžer u Evropi, verujem i da je zaradio i svoj prvi, a i deseti milion evra.
Njegov jedini interes je prodaja igrača za što veće pare jer para kod bogatih nikad dosta, to se bar zna.
Jedini interes selektora je uspeh reprezentacije jer uspeha šampionima nikad nije dovoljno.
Menadžer više od pola igrača reprezentacije nije bilo koji ko,nije šaban iz kafane, pa mora da pazi na izgovorenu reč. Možda je najpametnije da prodaje igrače i da ćuti.
P.S.
Izvinjenje mu nije iskreno jer koristi izraz anomalija za rad selektora.
Ako ima anomalija, selektor je loš, nameće se logički?
A Sale Nacionale je postao to što jeste ne zbog anomalija već zbog savršenosti kojoj stalno teži.
Stoga svi bi dobronamerni morali da pomažu Saletu da konačno osvojimo zlato na EP jer biće teškooo.
Čak će i plasman na OI biti podvig.
Stoga za svaki klip u točku, odakle god da dodje, samo jedno: bljah...

Милорад - БОТ Ловац®

pre 8 godina

Ђилас вам лош јел? Чега год се дохватио претворио је у успех. Али Срби не воле такве, такве или убијају или отерају.

wade

pre 8 godina

Ovo nije smeo napisati ! Pa, NJEGOVIH klijenata je puna reprezentacija...trenere ima, ima covek monopol nad srpskom kosarkom od mladjih kategorija i ortacku saradnju sa CZ i PAR... Da se sposobno uklopio u svaki sistem, jeste...da je uspesan i jako bogat menadzer jeste, ali ovo je jako, jako nisko... inace Micic je odlican igrac, meni omiljen, ali pitanje u kakvoj je formi.... ne moze se ovako sastavljati reprezentacija...Podrska Saletu !

ANTENA

pre 8 godina

Po meni nista strasno sto je kritikovao jer svi mi zelimo da se repka vrati sa medaljom.Zasto bi neko bio nedodirljiv i ne podlozan kritici ako je kritika dobronamerna.Imam utisak da je Misko bio dobronameran sto pokazuje i njegov poslednji tvit.Cesto je bolje kritikovati na vreme jer kad se sve zavrsi onda to nema svrhe a postoji i ono da su svi generali posle bitke pametni.O Saletu sve najbolje kao igracu,coveku a za sada i kao treneru.Srecno Sale!

bg

pre 8 godina

a da nije zbog toga sto je on Micicev agent...ista bi prica bila i da Micic igra u Mongoliji. onda bi napisao da je dao prednost igracu koji igra u Rumuniji umesto u kosarkaski razvijenoj Mongoliji. strasno kakvih ljudi ima. sve sam licni interes i bogacenje na znoju mladih ljudi. katastrofa

mv

pre 8 godina

jel moguce da covek od 60 godina koristi LOL u komunikaciji!?!?!
wanna be young ocigledno :))))
ili ponovo uticaj cerke, kao u slucaju dresova... Mozda je vreme da pocnes da razgovaras i druzis se sa malo starijima, jer i komentari/postupci su ti impulsivni i nezreli, kao kod dece...

Pedro

pre 8 godina

Dobro, rekao je, izvinio se, za mene dovoljno. Novine imaju o čemu da pišu, svi zadovoljni. Win-win. A sada ostavite momke na miru da se spremaju!

SASA

pre 8 godina

Raznatovic je mnogo pametan covek.. Tako je isto i prozivao Zvezdu, kad su ga pitali zasto njegov Mega leks igra onako ocajno protiv Partizana a oanko zapne protiv Zvezde, secetea se..
raznatovic je odgovorio" Pa igraci su mi rekli da se ne boje Zvezde, jer oni ne maju trofeje. Mega leks i Zvezda su isto....
I ako je mega porazena od Zvezda mislim nekin 7-8 puta za redom, Raznatovic stvarno misli to, bas kao sto misli da njegova kcerska od 5 godina treba da dizajnira dresove, ili da on treba da daje savete selektoru..

Korekcija

pre 8 godina

I Kalinic je pozvan kao anonima, pa decko pokazao kako se igra za Srbiju, ovaj decko takodje obecava, a takodje dolazi iz Subaje(Subotica), tako da samo gledajte!
A ovaj R.. nek place.

bez_predrasuda

pre 8 godina

Ražnatović je menadžer - "bizmismen", Sale je veliki igrač, trener i čovek. Dve potpuno suprotne kategorije ljudi. Priča završena.

Marko

pre 8 godina

Ovo je potvrda koliki respekt Srpski narod ima prema Djordjevicu. ne samo kao trener vec i zbog toga sto je Djordjevic bio pravi Kosarkas. Ovo je velika stvar da su ga navijaci ovako snazno podrzali i branili i svaki igrac ce da vidi ovako da srpski narod ima velika ocekivanja i da skoro svi imaju poverenje u selektora sto znaci za igrace da pod Saletom moraju da daju svoj maksimum. drzavni reprezentativni cilj je iznad svega i ljudi poput Miljenovic koji nikada do sada nisu igrali u seniorskoj repki, nisu smeli da se jave preko novine i da se bune. to je ne postovanje prema Saletu koji ima je i igracki otac. prema tome lepo je videti kako se nesto stvara.

Alexa

pre 8 godina

Tebe zanima sopstveni džep a ne srpska košarka. Ne da nije tvoje da komentarišeš već ko si ti da bilo šta prozboriš o izboru Saleta Đorđevića?

Nebojsa

pre 8 godina

Naknadni poziv van prosirenog spiska je usledio jer je racunao na jovica i nije mu trebao jos jedan igrac istog profila. kad se jovic povredio, pozvao je alternativu.

nije u pravu

pre 8 godina

Mozda selektor nije samo hteo da cima ljude. Mozda vec i zna sastav i onda nakdnadno da poziva ove sto su bili medju 24 pa da ih opet vraca bi bilo totalno demoralisuce za tog igraca, a mozda su ti svi igraci vec na zasluzenim odmorima sa svojim porodicama...ovako zvao je decka da malo oseti reprezentaciju i mozda u buducnosti dobijemo igraca koji ce biti njen standardni clan

33

pre 8 godina

Dokaz da Đorđeviću niko ne sastavlja tim,ali Miško je ovog puta u pravu...postoji spisak i skraćenje istog...što se tiče podrške Đorđeviću...sada ste na njegovoj strani,ali setite se komentara prošle godine i za Katiča i za Simonovića i za Birčeviča i naravno za Jovića...Vi što ga sada branite, Vi ste ga pljuvali,Viodlični poznavaoci košarke i ne samo košarke već svega svačega..puna podrška reprezentaciji od nekog ko prošle nije pljunuo nijednom u pravcu selektora...

DedaMiloje

pre 8 godina

On misli ovo je fudbal....
(ehhhh, 19. jul 2015 10:58)

Ne misli, pokušao je u fudbalu sa Ristićem pa se priča da je dobio par poziva i onda slede izjave da ga to ne zanima, kao eto hteo hteo i to da proba čisto da vidi dal ume i to da radi.

boing 747

pre 8 godina

Sto kaze Pantic,malo ti sto si direktor pa sad oces i gazda da budes :-) Samo napred Sale i ne obracaj paznju na ove nebitne ljude. Ti si za nas kralj. Napred Srbija!

Gil Scott Heron

pre 8 godina

Izgleda da ta netrpeljivost datira jos iz juniorskih dana, pak doticni je ipak samo pravnik sa neuspesnom kosarkaskom karijerom (stigao ne dalje od Banjice) i nista vise. A o poslu kosarkaskog menadzera inace ne vrediti dalje trositi reci... Sva podrska Saletu, uostalom, vec je pokazao da zna sta radi.

kibomax

pre 8 godina

Ma ko dozvolja ovom coveku da komentarishe selektora...menadzer koji zaradjuje ogromne pare na angazmanu igracha i trenera. On moze da se oglasi kao navijach, ali ne kao Misko Raznjatovic.

Srb

pre 8 godina

Razumem komentar Raznatovica, znam da vam smeta sto je menadzer ali isto tako bih ja komentarisao da sam na mestu samog Micica. Ali, u potpunosti razumem i Saletovu odluku. Trazi zamenu direktno za Jovica, a ne za njegovu poziciju u timu.

ANTENA

pre 8 godina

@ larRSOn,
jel te to ovi iz Obraza,Dveri i sl org uce srbovanju za po jedan sendvic dnevno?Inace vidim da se bas "srBski"potpisujes kao da si iz Stokholma i drago mi je sto koristis latinicu srbendo velika.Inace zasto je problem koristiti rec "repka" i po cemu je to hrvastina ako je to uopste bitno(meni nije)?Zasto onda koristis reci npr nemackog,francuskog,engleskog porekla u svakodnevnoj upotrebi?Verovatno se ok iskljucivo reci ruskog porekla.Sledeci put pre nego napises glupost se dobro iskontroliraj i navijaj za nasu repku,ne.

Milan tomljanovic

pre 8 godina

Odakle Raznatovicu pravo da bilo šta komentariše odluke selektora reprezentacije.Tko je on da odlučuje o tome.Ovim potezom je samo pokazao svoje pravo lice i šta mu je osnovni interes.Hvali se na televiziji i propagira sebe kako je izgradio jedno košarkaško igralište na sav glas.Da je prave države bio bi kažnjen za ovo

matori

pre 8 godina

Sve je OK. Izlanuo se pa se izvinio. Veoma ljudski i gospodski. I ja sam na vest da zove Pota pomislio a zasto ne Miljenovica ali Sale je ipak taj koji bira i nosi svoje breme

mijuskovic ratomir

pre 8 godina

Niko nije bezgresan pa ni selektor A.Djordjevic, medjutim sigurno nema Raznjatovic taj vid i fokusa u kosarci kao selektor Djordjevic. Ono sto ih razdvaja je sledece, menadzerstvo i pokusaj njegovog klijenta Micica da vidi ispred Panoa i eventualno medju 12 igraca i Evropskim prvenstvom mu napravi bolji rejting i cenu, za sledeci transfer. To je Raznjatoviceva filozofija i nista vise. Drzao je on i slovo Crvenoj Zvezdi u vezi Mege isto jako naglaseno i ishitreno. Raznjatovicu dosta je bilo o vama puno ste poleteli sa svim vasim igracima koje drzite u rukama, to vam ne daje moralno pravo da uopste diskutujete.Da li ce Selektor uraditi dobar izbor ili ce bas Micic da nedostaje, pustite vreme da pokaze.

ivan

pre 8 godina

Koje taj Raznatovic da on komentarise selektorov izbor Sale je kosarkaska kegenda a vi ste trgovac moji cerupa kosarkase uzima kajmak a kosarkasi su krivi sto su se prodali njemu krajnje vreme da se opamete tako je u fudbalu i rezultat se vidi gde smo.

Колики је мој део...

pre 8 godina

Мишко је овај пут био у праву. Очигледно је дошло време Аце Рашковића и његових играча. Поштујем Александра Ђорђевића, али исто тако сматрам да се овај пут преиграо са поновним форсирањем Рашковићевих играча. На Светском првенству је имао среће, овај пут ће проценти и менаџерисање да му се обију о главу. Понављам, желим све најбоље нашој репрезентацији, али више је него очигледно да стручни штаб не позива баш најбоље играче у репрезентацију.

Karanfil se na put sprema

pre 8 godina

Pa dobro, sve je dvosmisleno ! Ovo sta je napisao Misko je i meni prvo palo na pamet kada sam video koga je pozvao u zamenu za Jovica ! Ali !?!??? Tako nesta se desilo i prosle godine kada je Velickovic rekao NECU da igram za reprezentaciju ! Bio je spisak sa 24 igraca ... Izbacio je 6 ... Momci su otisli na odmor i nije hteo da ih vise uznemirava ... Ovaj momak nece ici na EP i tu je cisto da ekipa bude na broju ! Nema panike sve je ok !

tomislav

pre 8 godina

Misko,

Ti si ipak samo nakupac, a ne selector i bivsi vrhunski igrac sto je Sasa. Ostavi strucnima da rade a ti gledaj svoja posla.

milos

pre 8 godina

"Tvit" nije vest, to je misljenje onog ko to pise. Objava na tvitu nije cak ni javno izreceno misljenje. Inace, menadzeri u celom svetu aktivno ucestvuju u formiranju tima, cak i drzavnog. Sve mladje reprezentativne kategorije formiraju menadzeri bas tih mladih klinaca. Pogledajte U18 koja je trenutno u Grckoj na Evropskom prvenstvu - C.Zvezda i Partizan igrali su finale juniorske lige i crveno-beli su dobili kosem u poslednjoj sekundi. Zvezda ima 6 klinaca u reprezentaciji, a Partizan samo 2. Hocete reci da to nije maslo menadzera? I nisu menadzeri samo oni koji se tim poslom zvanicno bave, vec mnogo cesce i oni koji vode klubove.

sasa pg

pre 8 godina

Misko, ne treba da se izvinjavas jer si potpuno u pravu!
Mislim da ce ovo EP da pokaze pravi nivo Djordjevica kao trenera, covjeka koga sam obozavao kao igraca, izmedju ostalog jer je dao onu trojku koja je Partizanu donijela evropsku krunu

grdan

pre 8 godina

Covek je u pravu, Sasa je ispodprosecan trener koji je nasledio dobro selektiranu i izbalansiranu ekipu od Dude. Duda je bio taj koji je u rep.poceo da uvodi igrace iz nase lige ( Jovic, Kalinic...) A ne kao alibi treneri koji cekaju da se neki igrac proda pa da "vide" da je dobar. Koga je S.Dj.izmislio? Raduljicu? Bio i osttao rupa od centra. Bogdanovica? Ne znam... Nema sveze krvi. Duda je znao svakog igraca u II ligi i davao im sansu. Ovaj jos uvek zivi u uspehu iz prosle godine cija je vrednost realno niska, kombinacija nedolaska. NBA igraca i malo srece. Mislim da mu treba pomoc ljudi iz struke koji ce mu obratiti paznju na neke greske.

gundra_swe

pre 8 godina

Zanimljivo kako svi sebi dajemo za pravo da kritikujemo raznih odluka raznih trenera, a odma napadamo kao stuke cim to neko drugi uradi. A kamoli da je u pitanju menadzer neki.
Valjda i oni imaju pravo na svoje misljenje, bez obzira sto mozda imaju neki svoj licni interes. Ne kazem ja da on ranije nije sastavljao rep. ali to svakako ne umanjuje njegovo pravo da iznosi svoje misljenje. Ah ta demokratija :)

"I hate your opinion, but Im prepared to die for your right to express it" -Voltaire

Тотални мрак

pre 8 godina

Svi smo mi Srbi i treneri i menadžeri.Ali kakav sada crni Pot?Nije u redu prema momcima koji su otpali ili bili na širem spisku.Sta oni da misle?Kako li se oni osjećaju i da li im ovakvim potezima selektori ubijaju volju za igranjem u reprezentaciji?.Mač van je koletaralna steta i primer nepravde u svakom smislu te reci.

Milutin

pre 8 godina

Mozemo mi da pricamo sta hocemo ali ako se neko razume u kvalitet pojedinacno igraca onda je to ovaj Misko Raznatovic. Prati covek i zna sve o svakome, neverovatno. Pogledajte mu klub, ne moze se reci da nisu sjajni pojedinci. E sad, sta je Djordjevic zamislio i koja je varijanta za EKIPU to on najbolje zna a Misko je to na kraju i fer priznao. Sve ok, sportski. Ipak, nije ovo fudbal. Bravo! Idemo dalje...

ziks

pre 8 godina

Selektor je glavni za sve. Na kraju krajeva i on snosi odgovornost. Pustimo coveka da vodi reprezentaciju, a nase je da navijamo naravno. Svaka medalja je uspeh. Dajmo maksimalnu podrsku, ako uspeh izostane onda i kritike.

hill

pre 8 godina

mislim da je saletov potez logican. odustankom jovica pruza sansu potu(za koga ja iskreno sada prvi put cujem), koji ce sticati iskustvo i kome ce to pomoci da mozda u nekom narednom ciklusu bude konkurentniji za 12.

Borky

pre 8 godina

Podrzavam selektora 100% al mislim da Misko nije ovdje nista pogresno rekao i da stvarno ima nekih cudnih poteza, al ok. I sta sad ako je covjek komentarisao pa i mi svi komentarisemo i imamo svoje misljenje.

biraz

pre 8 godina

Iskreno malo je neposteno prema igracima sa spiska, ali Stefan Pot nece se ni probiti do dvanaestorice svejedno. Ako je mogao nekoga manje poznatog da zove mogao je Stefana Pena da zove koji je bio zvan za pripreme za Svetsko, kao i to da je veliki talenat koji trenutno igra za Barselonine mladje kategorije.
S'druge strane Misku se neko podvlaci na "domace" trziste. I oseca se zestoko ugrozenim. Mada jos uvek moze da uvali Partizanu i Zvezdi sta hoce tako da ne vidim problem. Pogotovu sto je Raskovic napravio ceo onaj fijasko Partizanu sa Klobucarem i transferom Bogdanovica u Fener.

laRS0n

pre 8 godina

ANTENA, 19. jul 2015 11:21)
"Repka" se sigurno neće vratiti sa medaljom, mada u budućnosti će verovatno imati dosta bolji tim nego mi. Šta je sledeće "zrakoplov, vlak..." Daj se dečki malo kontrolirat

ni po babu...

pre 8 godina

Ne vidim da se povodio licnim interesima kad je prozvao Djordjevica i rekao bih da je bio 100% u pravu, jer cemu onda prosireni spisak ako ne izmedju ostalog i zbog otkazivanja igraca. Ovih 6 igraca koji su otpali su svakako trebali da imaju prioritet.

milan

pre 8 godina

Nije nase da glumimo selektore podrzavam Saleta i od pocetka kad je seo na klupu je bilo tako,nisam od onih da se dodvorim nekom kada ide,ali mi je nesto nelogican potez Pot umesto Vase Micica ,trebao je Sale bar da objasni zasto Micic nije u sastavu cisto da se ne provlaci po novinama u negativnom kontekstu zbog reprezentacije...

Milan

pre 8 godina

Ima covek pravo da komentarise, imam i ja, ima i Sale pravo dazove koga on smatra da treba. Cemu frka? Ili samo zavidite Misku sto je uspesan?
Usput, ko je taj Pot?

grdan

pre 8 godina

Covek je u pravu, Sasa je ispodprosecan trener koji je nasledio dobro selektiranu i izbalansiranu ekipu od Dude. Duda je bio taj koji je u rep.poceo da uvodi igrace iz nase lige ( Jovic, Kalinic...) A ne kao alibi treneri koji cekaju da se neki igrac proda pa da "vide" da je dobar. Koga je S.Dj.izmislio? Raduljicu? Bio i osttao rupa od centra. Bogdanovica? Ne znam... Nema sveze krvi. Duda je znao svakog igraca u II ligi i davao im sansu. Ovaj jos uvek zivi u uspehu iz prosle godine cija je vrednost realno niska, kombinacija nedolaska. NBA igraca i malo srece. Mislim da mu treba pomoc ljudi iz struke koji ce mu obratiti paznju na neke greske.

ANTENA

pre 8 godina

Po meni nista strasno sto je kritikovao jer svi mi zelimo da se repka vrati sa medaljom.Zasto bi neko bio nedodirljiv i ne podlozan kritici ako je kritika dobronamerna.Imam utisak da je Misko bio dobronameran sto pokazuje i njegov poslednji tvit.Cesto je bolje kritikovati na vreme jer kad se sve zavrsi onda to nema svrhe a postoji i ono da su svi generali posle bitke pametni.O Saletu sve najbolje kao igracu,coveku a za sada i kao treneru.Srecno Sale!

sasa pg

pre 8 godina

Misko, ne treba da se izvinjavas jer si potpuno u pravu!
Mislim da ce ovo EP da pokaze pravi nivo Djordjevica kao trenera, covjeka koga sam obozavao kao igraca, izmedju ostalog jer je dao onu trojku koja je Partizanu donijela evropsku krunu

Колики је мој део...

pre 8 godina

Мишко је овај пут био у праву. Очигледно је дошло време Аце Рашковића и његових играча. Поштујем Александра Ђорђевића, али исто тако сматрам да се овај пут преиграо са поновним форсирањем Рашковићевих играча. На Светском првенству је имао среће, овај пут ће проценти и менаџерисање да му се обију о главу. Понављам, желим све најбоље нашој репрезентацији, али више је него очигледно да стручни штаб не позива баш најбоље играче у репрезентацију.

Тотални мрак

pre 8 godina

Svi smo mi Srbi i treneri i menadžeri.Ali kakav sada crni Pot?Nije u redu prema momcima koji su otpali ili bili na širem spisku.Sta oni da misle?Kako li se oni osjećaju i da li im ovakvim potezima selektori ubijaju volju za igranjem u reprezentaciji?.Mač van je koletaralna steta i primer nepravde u svakom smislu te reci.

ni po babu...

pre 8 godina

Ne vidim da se povodio licnim interesima kad je prozvao Djordjevica i rekao bih da je bio 100% u pravu, jer cemu onda prosireni spisak ako ne izmedju ostalog i zbog otkazivanja igraca. Ovih 6 igraca koji su otpali su svakako trebali da imaju prioritet.

ANTENA

pre 8 godina

@ larRSOn,
jel te to ovi iz Obraza,Dveri i sl org uce srbovanju za po jedan sendvic dnevno?Inace vidim da se bas "srBski"potpisujes kao da si iz Stokholma i drago mi je sto koristis latinicu srbendo velika.Inace zasto je problem koristiti rec "repka" i po cemu je to hrvastina ako je to uopste bitno(meni nije)?Zasto onda koristis reci npr nemackog,francuskog,engleskog porekla u svakodnevnoj upotrebi?Verovatno se ok iskljucivo reci ruskog porekla.Sledeci put pre nego napises glupost se dobro iskontroliraj i navijaj za nasu repku,ne.

milos

pre 8 godina

"Tvit" nije vest, to je misljenje onog ko to pise. Objava na tvitu nije cak ni javno izreceno misljenje. Inace, menadzeri u celom svetu aktivno ucestvuju u formiranju tima, cak i drzavnog. Sve mladje reprezentativne kategorije formiraju menadzeri bas tih mladih klinaca. Pogledajte U18 koja je trenutno u Grckoj na Evropskom prvenstvu - C.Zvezda i Partizan igrali su finale juniorske lige i crveno-beli su dobili kosem u poslednjoj sekundi. Zvezda ima 6 klinaca u reprezentaciji, a Partizan samo 2. Hocete reci da to nije maslo menadzera? I nisu menadzeri samo oni koji se tim poslom zvanicno bave, vec mnogo cesce i oni koji vode klubove.

Borky

pre 8 godina

Podrzavam selektora 100% al mislim da Misko nije ovdje nista pogresno rekao i da stvarno ima nekih cudnih poteza, al ok. I sta sad ako je covjek komentarisao pa i mi svi komentarisemo i imamo svoje misljenje.

33

pre 8 godina

Dokaz da Đorđeviću niko ne sastavlja tim,ali Miško je ovog puta u pravu...postoji spisak i skraćenje istog...što se tiče podrške Đorđeviću...sada ste na njegovoj strani,ali setite se komentara prošle godine i za Katiča i za Simonovića i za Birčeviča i naravno za Jovića...Vi što ga sada branite, Vi ste ga pljuvali,Viodlični poznavaoci košarke i ne samo košarke već svega svačega..puna podrška reprezentaciji od nekog ko prošle nije pljunuo nijednom u pravcu selektora...

monarhista

pre 8 godina

I samo do tog kamena,do rog bedema
Nogom ces stipit mozda poganom
Drznes li dalje??!
Cuces kako tisinu zemlje slobodne
S grmljavinom strasnom kidaju...

E zato smo mi Srbi jedinstven narod....mozes da nam radis sta oces dok ne preteras...ovo samo znachi da je Misko tesko nezadovoljan izborom selektora ali i LEGENDE Saleta i da mi obicni ljudi treba da stojimo ko jedan iza njega jer izgleda da on vodi bitke koje mi i ne vidimo...
Zvezdas sam da ne postoji "grdji" ali Sale mi je jedan od 5 omiljenih sportista(bolje reci covek) ukljucujuci i Zvezdine igrache u svim sportovima...srecno Sale i samo teraj po svom pa dokle traje...

Milan

pre 8 godina

Ima covek pravo da komentarise, imam i ja, ima i Sale pravo dazove koga on smatra da treba. Cemu frka? Ili samo zavidite Misku sto je uspesan?
Usput, ko je taj Pot?

Милорад - БОТ Ловац®

pre 8 godina

Ђилас вам лош јел? Чега год се дохватио претворио је у успех. Али Срби не воле такве, такве или убијају или отерају.

gundra_swe

pre 8 godina

Zanimljivo kako svi sebi dajemo za pravo da kritikujemo raznih odluka raznih trenera, a odma napadamo kao stuke cim to neko drugi uradi. A kamoli da je u pitanju menadzer neki.
Valjda i oni imaju pravo na svoje misljenje, bez obzira sto mozda imaju neki svoj licni interes. Ne kazem ja da on ranije nije sastavljao rep. ali to svakako ne umanjuje njegovo pravo da iznosi svoje misljenje. Ah ta demokratija :)

"I hate your opinion, but Im prepared to die for your right to express it" -Voltaire

Iv

pre 8 godina

Da l' je moguce da ste spali na to da kopirate tvitove ljudi i plasirate ih kao vijest?
Msm, jeste covek baja sto se tice basketa i menadzerisanja, ali stvarno dajte malo nivoa i smisla.
Jedina aplikacija koju imam je vasa za informisanje o javnim desavanjima, ali se iz mjeseca u mjesec tabloidni i prizemniji, tako da lagano dostizete rang 'pink' portala.
Cast izuzecima, s vrmena na vrijeme se pojavi neki naslov ciji text se moze i procitati a da se covek ne deprimira.

nyk

pre 8 godina

Eto i dokaza ko sastavlja reprezentaciju, puna podrska Sale! Ne mogu da kazem, neke poteze ne razumem, pre svega Bircevica, ali ajde, i sa njim smo uzeli srebro.....

laRS0n

pre 8 godina

ANTENA, 19. jul 2015 11:21)
"Repka" se sigurno neće vratiti sa medaljom, mada u budućnosti će verovatno imati dosta bolji tim nego mi. Šta je sledeće "zrakoplov, vlak..." Daj se dečki malo kontrolirat

mitar

pre 8 godina

Videla se njegova netrpeljivost prema Saletu jos u gostovanju kod Tegeltije,mislim da vec ima sprmljene tvitove za nas eventualni neuspeh na prvenstvu,ali ima pravo covek,brani svoje interese,nista vise od toga,veeeeeelika podrska Saletu!!!

matori

pre 8 godina

Sve je OK. Izlanuo se pa se izvinio. Veoma ljudski i gospodski. I ja sam na vest da zove Pota pomislio a zasto ne Miljenovica ali Sale je ipak taj koji bira i nosi svoje breme

Milan tomljanovic

pre 8 godina

Odakle Raznatovicu pravo da bilo šta komentariše odluke selektora reprezentacije.Tko je on da odlučuje o tome.Ovim potezom je samo pokazao svoje pravo lice i šta mu je osnovni interes.Hvali se na televiziji i propagira sebe kako je izgradio jedno košarkaško igralište na sav glas.Da je prave države bio bi kažnjen za ovo

Lobotomija Svesti

pre 8 godina

Alo bre, ODBI OD REPREZENTACIJE. Dok su te pustali u reprezentaciju, za nju su igrali razni Gagici, Andjusici, Tepici, Rasici i ostali anti talenti koje ste gurali da bi ih prodali. Ti si nasao da se oglasavas nesto?!? Reprezentacija je svetinja, nemoj da se igras sa njom. Nije ti ovo zabava bre , ovo je drzavna selekcija ODBI.

Milutin

pre 8 godina

Mozemo mi da pricamo sta hocemo ali ako se neko razume u kvalitet pojedinacno igraca onda je to ovaj Misko Raznatovic. Prati covek i zna sve o svakome, neverovatno. Pogledajte mu klub, ne moze se reci da nisu sjajni pojedinci. E sad, sta je Djordjevic zamislio i koja je varijanta za EKIPU to on najbolje zna a Misko je to na kraju i fer priznao. Sve ok, sportski. Ipak, nije ovo fudbal. Bravo! Idemo dalje...

mv

pre 8 godina

jel moguce da covek od 60 godina koristi LOL u komunikaciji!?!?!
wanna be young ocigledno :))))
ili ponovo uticaj cerke, kao u slucaju dresova... Mozda je vreme da pocnes da razgovaras i druzis se sa malo starijima, jer i komentari/postupci su ti impulsivni i nezreli, kao kod dece...

pn

pre 8 godina

Miško jedan savet za tebe, nikada ali nikada ne sumnjaj u Saletove odluke! Svi su prošle godine kritikovali Saleta zbog Jovića, i svi znamo koliko je dobro Jović odigrao SP.

Srb

pre 8 godina

Razumem komentar Raznatovica, znam da vam smeta sto je menadzer ali isto tako bih ja komentarisao da sam na mestu samog Micica. Ali, u potpunosti razumem i Saletovu odluku. Trazi zamenu direktno za Jovica, a ne za njegovu poziciju u timu.

Милан (Ајде једном објавите,већ 20 пута лупат

pre 8 godina

'Оћеш можда ти да састављаш списак? Сиктер.Пуна подршка Салету и момцима!

milan

pre 8 godina

Nije nase da glumimo selektore podrzavam Saleta i od pocetka kad je seo na klupu je bilo tako,nisam od onih da se dodvorim nekom kada ide,ali mi je nesto nelogican potez Pot umesto Vase Micica ,trebao je Sale bar da objasni zasto Micic nije u sastavu cisto da se ne provlaci po novinama u negativnom kontekstu zbog reprezentacije...

djuro

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da je ovo vrhunski menadzer, covek malo deluje ograniceno....

Nije zvao sa spiska od 24, nego novog ograca?!

Ovaj reaguje kao da ga je to licno pogodilo, ili mozda smatra da ima kvalitete da bude nas buduci selektor....

Svakakvi likovi danas sebe dozivljavaju kao uspesne!!!!!???

pitina

pre 8 godina

Pokazao je Sale prosle godine da zna sta radi tako da Misko nema prava da ga kritikuje posebno zato sto je Micic proslu godinu odigrao katastrofalno

Gil Scott Heron

pre 8 godina

Izgleda da ta netrpeljivost datira jos iz juniorskih dana, pak doticni je ipak samo pravnik sa neuspesnom kosarkaskom karijerom (stigao ne dalje od Banjice) i nista vise. A o poslu kosarkaskog menadzera inace ne vrediti dalje trositi reci... Sva podrska Saletu, uostalom, vec je pokazao da zna sta radi.

mv

pre 8 godina

Ma vidi lakiranig dekicu sto je eksplodirao hehehe.
Ne postoji sujetnije stvorenje od njega, ozbiljno istripovan da je bitan i uvek u pravu.
Nece spavati 10 dana jer je morao da se izvini. hehhehe
Napred Sale legendo!!!!
Odstupi istripovani, niko te nista nije pitao niti nas interesuje sta mislis!

Pedro

pre 8 godina

Dobro, rekao je, izvinio se, za mene dovoljno. Novine imaju o čemu da pišu, svi zadovoljni. Win-win. A sada ostavite momke na miru da se spremaju!

SASA

pre 8 godina

Raznatovic je mnogo pametan covek.. Tako je isto i prozivao Zvezdu, kad su ga pitali zasto njegov Mega leks igra onako ocajno protiv Partizana a oanko zapne protiv Zvezde, secetea se..
raznatovic je odgovorio" Pa igraci su mi rekli da se ne boje Zvezde, jer oni ne maju trofeje. Mega leks i Zvezda su isto....
I ako je mega porazena od Zvezda mislim nekin 7-8 puta za redom, Raznatovic stvarno misli to, bas kao sto misli da njegova kcerska od 5 godina treba da dizajnira dresove, ili da on treba da daje savete selektoru..

wade

pre 8 godina

Ovo nije smeo napisati ! Pa, NJEGOVIH klijenata je puna reprezentacija...trenere ima, ima covek monopol nad srpskom kosarkom od mladjih kategorija i ortacku saradnju sa CZ i PAR... Da se sposobno uklopio u svaki sistem, jeste...da je uspesan i jako bogat menadzer jeste, ali ovo je jako, jako nisko... inace Micic je odlican igrac, meni omiljen, ali pitanje u kakvoj je formi.... ne moze se ovako sastavljati reprezentacija...Podrska Saletu !

Divos

pre 8 godina

Сасвим сигурно постоје покушаји менаџера (и муљара) разних да у разне националне селекције утрпају "своје" играче, како би им помогло у каријерама. Колико ће бити успешни, зависи пре свега колико имају утицај на селекторе и спортске савезе, у овом случају КСС. То је тако, и биће тако, на жалост.
И Мишко је томе склон, није да није, али и ради то суптилмније, паметније. Има много горих, менаџера који су у стању свакојаке подлости чинити, па и разне гадости изрећи на рачун оних који су конкуренција њиховим миљеницима.

Овде је Мишко погрешио у својој твитер-поруци, сигурно је уи сам увиде, али после је*ања нема кајања.
Наравно да првобитни списак од 24 ништа не гарантује, јер сваки од тих 24 није реда ради позван, него баш због својих и квалитета, али и карактеристика у игри.
И наравно након што је Јовић спречен, потребна замена је специјалиста за одбрану и играч који ће евентуалних 10-15 мин. одиграти агресивно и са пуно енергије. Ту ни Васа ни Миљеновић (иако одлични млади играчи) нису баш најбоља опција, и некако се намећу Лазић (који такође није међу 24) и Пот. Пот је уз то играо и за Б репр. и његов накнадни позив је и логичан и награда за однос према дресу Србије, баш као што би био добар потез једног клинца из У-20 репр. укључити у рад А селекције и да то буде награда за одлчичне игре на ЕП У-20.
Јер ваља гледати и у будућност, градити култ репрезентације, а дрес Србије мора бити светиња, и за играче, и за КСС, па и менаџере разне, наравно ако се Србима називају

Nebojsa

pre 8 godina

Naknadni poziv van prosirenog spiska je usledio jer je racunao na jovica i nije mu trebao jos jedan igrac istog profila. kad se jovic povredio, pozvao je alternativu.

Pusti Micicu rogove

pre 8 godina

Vasilije Micic je brz kao da je na zalasku karijere, a covek tek poceo da igra.
Prema tome, sigurno Sale buducnost vidi u nekim drugim kosarkasima.

Karanfil se na put sprema

pre 8 godina

Pa dobro, sve je dvosmisleno ! Ovo sta je napisao Misko je i meni prvo palo na pamet kada sam video koga je pozvao u zamenu za Jovica ! Ali !?!??? Tako nesta se desilo i prosle godine kada je Velickovic rekao NECU da igram za reprezentaciju ! Bio je spisak sa 24 igraca ... Izbacio je 6 ... Momci su otisli na odmor i nije hteo da ih vise uznemirava ... Ovaj momak nece ici na EP i tu je cisto da ekipa bude na broju ! Nema panike sve je ok !

ivan

pre 8 godina

Koje taj Raznatovic da on komentarise selektorov izbor Sale je kosarkaska kegenda a vi ste trgovac moji cerupa kosarkase uzima kajmak a kosarkasi su krivi sto su se prodali njemu krajnje vreme da se opamete tako je u fudbalu i rezultat se vidi gde smo.

danilo

pre 8 godina

Čovek je verovatno najbolji menadžer u Evropi, verujem i da je zaradio i svoj prvi, a i deseti milion evra.
Njegov jedini interes je prodaja igrača za što veće pare jer para kod bogatih nikad dosta, to se bar zna.
Jedini interes selektora je uspeh reprezentacije jer uspeha šampionima nikad nije dovoljno.
Menadžer više od pola igrača reprezentacije nije bilo koji ko,nije šaban iz kafane, pa mora da pazi na izgovorenu reč. Možda je najpametnije da prodaje igrače i da ćuti.
P.S.
Izvinjenje mu nije iskreno jer koristi izraz anomalija za rad selektora.
Ako ima anomalija, selektor je loš, nameće se logički?
A Sale Nacionale je postao to što jeste ne zbog anomalija već zbog savršenosti kojoj stalno teži.
Stoga svi bi dobronamerni morali da pomažu Saletu da konačno osvojimo zlato na EP jer biće teškooo.
Čak će i plasman na OI biti podvig.
Stoga za svaki klip u točku, odakle god da dodje, samo jedno: bljah...

boing 747

pre 8 godina

Sto kaze Pantic,malo ti sto si direktor pa sad oces i gazda da budes :-) Samo napred Sale i ne obracaj paznju na ove nebitne ljude. Ti si za nas kralj. Napred Srbija!

Nikola

pre 8 godina

Cinjenica je da je potpuno glupo igraca zvati pa otpisati pa ponovo zvati i ponovo otpisati. To apsolutno nije fer prema igracu. Mislim da se Sale poneo apsolutno fer prema Micicu. Pozvao ga je na siri spisak ali i na vreme mu rekao da trenutno nije u najuzoj konkurenciji sto je po meni ne samo posteno nego i ispravno. Pozivanje Pota sa druge strane znacice ovog igracu mnogo u karijeri, mada mislim da ni on nema prevelike sanse da se nadje medju putnicima, dok ce u reprezentaciji biti dovoljan broj igraca da se pripreme i treninzi u ovoj fazi urade kako treba.

dunda

pre 8 godina

glupo je da se bilo ko mesa u posao selektora, on je tu gde jeste i snosice odgovornost kako za dobre tako i za lose stvari koje nam se eventualno dogode tako da i treba da radi iskljucivo po svom nahodjenju. a ovo pozivanje Pota u svakom slucaju podrzavam jer je glupo da se igrac odstrani iz ekipe (npr Micic) potom da se sad vrati i na kraju da ga opet otkaci jer ne verujem da bi ga vodio na prvenstvo. poziva nekog cisto da oseti atmosferu priprema reprezentacije sto bi moglo da mu znaci u nekim mogucim daljim akcijama i apsolutno pozdravljam potez.

bg

pre 8 godina

a da nije zbog toga sto je on Micicev agent...ista bi prica bila i da Micic igra u Mongoliji. onda bi napisao da je dao prednost igracu koji igra u Rumuniji umesto u kosarkaski razvijenoj Mongoliji. strasno kakvih ljudi ima. sve sam licni interes i bogacenje na znoju mladih ljudi. katastrofa

Marko

pre 8 godina

Ovo je potvrda koliki respekt Srpski narod ima prema Djordjevicu. ne samo kao trener vec i zbog toga sto je Djordjevic bio pravi Kosarkas. Ovo je velika stvar da su ga navijaci ovako snazno podrzali i branili i svaki igrac ce da vidi ovako da srpski narod ima velika ocekivanja i da skoro svi imaju poverenje u selektora sto znaci za igrace da pod Saletom moraju da daju svoj maksimum. drzavni reprezentativni cilj je iznad svega i ljudi poput Miljenovic koji nikada do sada nisu igrali u seniorskoj repki, nisu smeli da se jave preko novine i da se bune. to je ne postovanje prema Saletu koji ima je i igracki otac. prema tome lepo je videti kako se nesto stvara.

mijuskovic ratomir

pre 8 godina

Niko nije bezgresan pa ni selektor A.Djordjevic, medjutim sigurno nema Raznjatovic taj vid i fokusa u kosarci kao selektor Djordjevic. Ono sto ih razdvaja je sledece, menadzerstvo i pokusaj njegovog klijenta Micica da vidi ispred Panoa i eventualno medju 12 igraca i Evropskim prvenstvom mu napravi bolji rejting i cenu, za sledeci transfer. To je Raznjatoviceva filozofija i nista vise. Drzao je on i slovo Crvenoj Zvezdi u vezi Mege isto jako naglaseno i ishitreno. Raznjatovicu dosta je bilo o vama puno ste poleteli sa svim vasim igracima koje drzite u rukama, to vam ne daje moralno pravo da uopste diskutujete.Da li ce Selektor uraditi dobar izbor ili ce bas Micic da nedostaje, pustite vreme da pokaze.

kibomax

pre 8 godina

Ma ko dozvolja ovom coveku da komentarishe selektora...menadzer koji zaradjuje ogromne pare na angazmanu igracha i trenera. On moze da se oglasi kao navijach, ali ne kao Misko Raznjatovic.

nije u pravu

pre 8 godina

Mozda selektor nije samo hteo da cima ljude. Mozda vec i zna sastav i onda nakdnadno da poziva ove sto su bili medju 24 pa da ih opet vraca bi bilo totalno demoralisuce za tog igraca, a mozda su ti svi igraci vec na zasluzenim odmorima sa svojim porodicama...ovako zvao je decka da malo oseti reprezentaciju i mozda u buducnosti dobijemo igraca koji ce biti njen standardni clan

Korekcija

pre 8 godina

I Kalinic je pozvan kao anonima, pa decko pokazao kako se igra za Srbiju, ovaj decko takodje obecava, a takodje dolazi iz Subaje(Subotica), tako da samo gledajte!
A ovaj R.. nek place.

Uki

pre 8 godina

Dobro, jeste malo besmisleno, ali imam puno poverenje u ?orđevića. Nakon što je prošle sezone osvojio srebro sa Simonovićem, Katićem, Birčevićem i Štimcem u 12, što se mene tiče ovaj put može da skine Mutu, neću mu ništa reći.

Igor

pre 8 godina

Niko da pomene koliko je sve ovo bezobzirno prema Potu. Momak je pozvan ni kriv ni duzan, a doziveo je da ga ovakav jedan tip proziva. Pa sta ako igra u Rumuniji? Decko nije kriv sto nema menadzera da mu nadje bolji klub, ako selektor misli da zasluzuje poziv, onda zasluzuje.
Momak je sada pod pritiskom da mora da odigra bolje od Teodosica da bi opravdao poziv. Jovic je prosle godine uspeo da iznenadi sve, ali pod znatno manjim pritiskom. Podrska za Stefana!

tomislav

pre 8 godina

Misko,

Ti si ipak samo nakupac, a ne selector i bivsi vrhunski igrac sto je Sasa. Ostavi strucnima da rade a ti gledaj svoja posla.

hill

pre 8 godina

mislim da je saletov potez logican. odustankom jovica pruza sansu potu(za koga ja iskreno sada prvi put cujem), koji ce sticati iskustvo i kome ce to pomoci da mozda u nekom narednom ciklusu bude konkurentniji za 12.

bez_predrasuda

pre 8 godina

Ražnatović je menadžer - "bizmismen", Sale je veliki igrač, trener i čovek. Dve potpuno suprotne kategorije ljudi. Priča završena.

DedaMiloje

pre 8 godina

On misli ovo je fudbal....
(ehhhh, 19. jul 2015 10:58)

Ne misli, pokušao je u fudbalu sa Ristićem pa se priča da je dobio par poziva i onda slede izjave da ga to ne zanima, kao eto hteo hteo i to da proba čisto da vidi dal ume i to da radi.

Alexa

pre 8 godina

Tebe zanima sopstveni džep a ne srpska košarka. Ne da nije tvoje da komentarišeš već ko si ti da bilo šta prozboriš o izboru Saleta Đorđevića?

biraz

pre 8 godina

Iskreno malo je neposteno prema igracima sa spiska, ali Stefan Pot nece se ni probiti do dvanaestorice svejedno. Ako je mogao nekoga manje poznatog da zove mogao je Stefana Pena da zove koji je bio zvan za pripreme za Svetsko, kao i to da je veliki talenat koji trenutno igra za Barselonine mladje kategorije.
S'druge strane Misku se neko podvlaci na "domace" trziste. I oseca se zestoko ugrozenim. Mada jos uvek moze da uvali Partizanu i Zvezdi sta hoce tako da ne vidim problem. Pogotovu sto je Raskovic napravio ceo onaj fijasko Partizanu sa Klobucarem i transferom Bogdanovica u Fener.

ziks

pre 8 godina

Selektor je glavni za sve. Na kraju krajeva i on snosi odgovornost. Pustimo coveka da vodi reprezentaciju, a nase je da navijamo naravno. Svaka medalja je uspeh. Dajmo maksimalnu podrsku, ako uspeh izostane onda i kritike.