Ponedeljak, 13.07.2015.

12:20

Opet samo jedna Zvezda

Tokom vikenda uspešno i pre roka završen je UPPR KK Crvena zvezda, a završena je i sva papirologija, posle čega ponovo postoji samo jedna Zvezda.

Izvor: MN

Opet samo jedna Zvezda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

204 Komentari

Sortiraj po:

dragutin

pre 8 godina

Ma neka odmrznu privatizuju i prodaju Covicu za jedan dinar.Privatni klubovi neka onda zasucu rukave i zaradjuju sami dosta su vas narod nosi na grbaci.Evo sjajne ideje neka navijaci daju svako po 10e i eto sve stima.

Gorgi

pre 8 godina

"(Slobodan, 13. jul 2015 15:47)
Da li ti stvarno ne razumeš ili nas zezaš ?
Dakle,postoji SAMO JEDAN Bajern a vode ga naravno razna privatna lica!Postoji SAMO JEDAN Čelzi a SADA ga vodi Abramovič!Postojale su DVE Zvezde:ona PRAVA prezadužena i ova čovićeva za koju su zvezdaši navijali 4 godine.
Ono što ti vrlo dobro znaš, ali ne želiš da priznaš, uvek je postojala i postojaće samo jedna ZVEZDA. Pogledaj pažljivije grb i dres i biće ti jasno!!! Sve što je bilo i biće pripada ISTOJ TOJ Crvenoj Zvezdi!!! Postoji pravno lice (što je u ovom slučaju BREND kkcz) i nosilac pravnog lica (pib, mbr, itd.). U protekle četiri godine, Zvezda je samo promenila NOCIOCA pravnog lica, a pravno lice je ostalo nepromenjeno KKCZ!!! Na BAT-u ne duguje novac ILR bivšim igračima, ni PIB ni MBR, nego franšiza, tj BREND KKCZ. Sve o čemu vas je fegi godinama lagao, a dulo polagivao, isplivaće na površinu, ali sumnjam da će ispranim mozgovima i to biti dovoljno!!! Mržnja je uvak jača od logike i zakona... Postoji samo jedan Bajern, ali je menjao PIB i MBR, postoji samo jedan Čelsi, ali se promenio i PIB i MBR, postoji samo jedna ZVEZDA, ali je imala dva PIB-a i dve adrese! Jasnije malo ili...? Najnormalniji način funkcionisanja na kapitalističkom zapadu! Ako je nešto BREND ili FRANŠIZA (potpuno svejedno), taj brend (ili franšiza) je nosilac SVIH PRAVA I OBAVEZA, a sve ostalo su tehničke stvari koje olakšavaju sprovođenje zakona u datom slučaju... Koliko je to teško da se ukapira?!?

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Očekujem gomilu grobarskih frustriranih komentara ali to ne menja činjenicu da smo ove sezone osvojili triplu krunu i tukli vas gotovo u svim utakmicama.
(Markiz, 13. jul 2015 12:43)

Kažeš osvojili ste, samo još da nam objasniš ko ste to vi :-)

Milos

pre 8 godina

Cekajte, sada CZ nije vise FMP, nego ILR? A ILR je bivsi FMP? Samo sto sve to zove sad CZ? Ne sprdam se sa navijacima, za sebe i kada me neko pita, kazem da navijam za Crvenu Zvezdu, samo ne preterano aktivno, pa eto neke stvari mi nisu bas najjasnije.
(leeloo, 13. jul 2015 14:08)

Sta nije jasno? Ponovo se aktivira cz. I u nju prelaze igraci i struka CZB. A CZB se preimenuje u ILR a onda se ILR ili gasi ili igra opstinsku ligu sta vec Covic odluci, ILR je njegov privatni klub.

miki

pre 8 godina

čekaj sad, covic je vratio 17 miliona eura duga stare zvezde i još za predhodne 2, 3 sezone fmpa, obezbedio 15 miliona eura da klub dovede onolike igrače, odakle, jel su to iz exela pare ispale??

dragan

pre 8 godina

Molim da se arhivira ova vest i da se upamti.
Čisto da sutra ne bude zaboravljeno. Da se zna ko za koga navija i ko je ko.
Možete da vi prozivate grobare,Dula,da sanjate Tuđmana i Zagreb, da gazite i razbijate...,ALI sve je rečeno u ovoj vesti i dokumentovano u APR.
Moj klub je Partizan,crno bela boja,adresa Humska! a vaš?

Svaka čast Zvezdo!

pre 8 godina

Grobari mi liče kao na ljude koji dožive toliku traumu da počnu da negiraju šta se desilo i počnu da žive u nekom svom svetu. Upravo je vraćena Zvezda sa Malog Kalemegdana i od sada će se samo takmičiti klub koji je sa te adrese. Klub koji je formalno imao adresu u Stjepana Supanca kako bi Zvezda mogla uopšte da igra utakmice dok se sprovodi uppr postaje ILR i prestaje da se takmiči. Adresa je morala formalno da se promeni da bi klub uopšte mogao da se takmiči a sada je vraćeno sve na staro. Znači Zvezda koja će vas gaziti narednih decenija je Zvezda koja vas je gazila i bila trofejnija 60 godina sve do pojave partizana igokee. Meni je fascinantno da vas toliko boli realnost da ste u stanju da lažete sami sebe i ubeđujete se kako će igrati ILR kad je upravo napisano da se vratila Crvena Zvezda sa Malog Kalemegdana i da ce se samo ona takmičiti a klub koji je bio prelazno rešenje ostaje samo na papiru kao ILR i više se neće takmičiti. Ako ste uopšte i imali razloga da prozivate Zvezdaše 4 godine sada je i formalno završeno sa tim i izbijen vam je jedini argument koji ste imali protiv Zvezde. Svaki put kad negirate istinu i napišete Železnik u komentarima pokažete koliko vas realnost boli. Ja ne znam kako li ćete vi tek preživeti naredne sezone kad vam se uz sve to još i ugasi partizan.

Dule 032

pre 8 godina

(Slobodan, 13. jul 2015 15:47)
Da li ti stvarno ne razumeš ili nas zezaš ?
Dakle,postoji SAMO JEDAN Bajern a vode ga naravno razna privatna lica!Postoji SAMO JEDAN Čelzi a SADA ga vodi Abramovič!Postojale su DVE Zvezde:ona PRAVA prezadužena i ova čovićeva za koju su zvezdaši navijali 4 godine.Shvataš li razliku između ovoga svega?
I za kraj pitanje:Šta misliš kome će ići obeštećenje od Bobija Marjanovića ?
Pravoj Zvezdi ili Čoviću ?

Slobodan

pre 8 godina

@Marko i @smejete se a plakali bi ...

To je bukvalno tako kako ste ispisali ... Bajern je samo ime vec godinama a vode ga privatne firme ... Stadion je od Allians osiguranja itd. Celzijevi navijaci ne navijaju za Abramovicev klub nego za Celzi ... Ali momci ovo je SRBIJA ! Ovde zive Srbi i duloove narikace ... Ovaj uspeh Zvezde ce tesko preziveti ... Onaj iz Barija je bio ubitacan ali ovo nece lako oprostiti ! Ipak su oni bolesno ljubomorni i ta mrznja ide daleko ... kk partizan nije i nece ici u UPPR oni su otisli u... I nece se vratiti ! Nikada !

smejete se a plakali bi

pre 8 godina

Koliko ste grobari vi pali kad vam je ovo jedini razlog u sezoni da se malo zaradujete. A na vašu žalost nemate ni ovde čemu da se radujete. Vi ste izgleda srećniji i od Zvezdaša što se i formalno vratila stara Zvezda. Ajde da vidimo da li će vas više ili manje boleti kad vas razbije Zvezda sa Malog Kalemegdana.

Vlada sd

pre 8 godina

Evo ja kao veliki grobar iskreno cestitam kk crvena zvezda koja god bila od ovih 5,6.... na ovom istorijskom poduhvatu, ovo je stvarno veliko vece i od titule ma vece i od nase titule evropskog prvaka, samo me to neodoljivo podseca na onu igricu sa sibicama znate vi koju najbolji ste u tome, tri kutije ispod koje je prava zvezda

smejete se a plakali bi

pre 8 godina

Jel moguće da grobari stvarno toliko ništa ne razumeju ili se samo prave da su glupi?? Vi ste grobari toliko prepuni frustracija da je to neverovatno. Da mi je neko rekao da će vas Zvezda toliko razbiti ne bih nikad verovao. A na vašu ogromnu žalost upravo je vraćena i formalno stara adresa i u Evroligi će igrati Zvezda sa Malog Kalemegdana koju su stvorili Bora Stanković, prof. Aca Nikolić i Ranko Žeravica i time vam izbila poslednji argument iz rukava. Što se brinete koja je Zvezda bila, eto sad bar više nemate dileme koja će vas Zvezda ubuduće gaziti. Mnogo mi je drago što ponavljate Železnik jer time pokazujete koliko vas realnost boli da ne možete ni da je prihvatite. Ali koliko god vi bežali od stvarnosti čeka vas istina da ćete još dugo dugo gledati u leđa Zvezdi sa Malog Kalemegdana i da će se vaš klub ugasiti. Vi niste svesni kakav vas bol tek čeka. Mi smo bar pregrmeli probleme i sad možemo da uživamo narednih decenija. P.S. U kom beše evropskom takmičenju igrate ove sezone i ko će vam igrati?

my way

pre 8 godina

Толико су гробари ишчекивали овај дан да докажу своје тврдње да Звезда није Звезда, да навијамо за други клуб, кад оно међутим ето нас са свим трофејима освојеним претходних година. Него, било би лепо да сад коначно добијемо нове, праве кошаркашке дресове, јер оно чудо са пругама стварно није примерено за кошарку.

Slobodan

pre 8 godina

Uzeli bi i oni Uppr ali zazirU od ovoga U ... Sta ces kad su im za ekipU igrali Bobek, Meho Brozovic i NDH kompanija ... tUdjman oformio i bio presednik ! Ostalo U PartizanU U.

Lola pecaros

pre 8 godina

Ma panteri pravite se ludi. Sta znaju grobari sta je UPPR. To je nesto unapred i tako to. Ni Angela Merkel nije cula za taj UPPR.
Aj grobaro palite.

Nolan

pre 8 godina

Dakle, 12.08.2011. obrisan je iz registra klub poznat kao KK Zvezda!!!
To smo znali i uzalud smo Uplakanse ubedjivali da im voljeni klub ne postoji.
Njima samo bitno da Partizan ne bude prvak i taj su plemeniti cilj ove godine i napokon ostvarili!
Istina, mi igramo dve godine bez pleja, bez Amera, bez love, ali koga briga.
Partizan nije bio prvak i daleka predgradja su slavila. O radosti za uvek uplakane...
(danilo, 13. jul 2015 12:38)

Ima li kraja tvojim kompleksima? Zvezda je jedna jedina i klub je više od registra i matičnog imena, klub čini grb, boje, istorija, trenutni sastav i navijači koji su uz njega.
Pokušaj da se uništi klub koji je osnovao košarku na ovim prostorima nije uspeo i danas je to zvanično potvrđeno.
A tebi i sličnim hipnotisanim grobarima ostaje samo da tugujete za nekim prošlim vremenima kad je postojala "makabizacija" srpske košarke koja se pokazala i kroz reprezentativne rezultate. Vaše vreme je završeno a Zvezdino tek sada počinje...

Marko

pre 8 godina

Za sve one koji pricaju kako ovo moze samo u Srbiji i kako nigde na svetu nema, da vas obavestim da su ovo slicno radili i mnogi veliki evropski fudbalski klubovi kao sto su Bajern, Benfika, Celzi, Bazel... Oni su otvarali nova pravna lica kojima su ustupali prava na koriscenje brenda i nijedan od tih klubova, bez obzira na to sto su u pitanju bila razlicita pravna lica od prvobitnih, nije kretao od najnizeg ranga takmicenja nego su ucestvovali u takmicenjima u kojim i stari klubovi i sve titule starih klubova su im priznavane. I zamislite sad da neko u Nemackoj kaze da onaj Bajern koji je izgubio od Zvezde 91' nije isti Bajern kao sad i da titule koje je Bajern osvojio pre 2000.(tad su prebacili fransizu na drugo pravno lice) ne mogu da budu priznate "novom" Bajernu. Pa verovatno bi ga proglasili ludim. Jedino kod nas jedan novinar i jedan trener mogu da pricaju takve gluposti, dokle god ima mase navijaca koji slepo veruju u sve sto im veliki vodja kaze.

Никола_ЦЗБГ

pre 8 godina

Кме кме кме, Човић, Арапи, Руси,државни пројекат. Само кмечите и тражите паре од Дулоа који вас уништава све ове године!

Дејан

pre 8 godina

Значи, ФМП је купио Звезду, па је регистрован нови клуб, Звезда нешто, па сад имамо 3 клуба. Ко кога овде завлачи, не знам.

rema

pre 8 godina

Ovo što je urađeno 2011.g je nemoguće u fudbalu, jer UEFA to ne dozvoljava, da zamrzneš klub(KK CZ), sa 16 miliona evra duga,pa da FMP postane KK CZBGD sa 0 dugovanja. Ja sam dužan nekom 10k€ promeniću ime i prezime, preseliti se u drugi grad i rešio sam probleme, haha

vojkan gitaric Resavica

pre 8 godina

Ja sam 1954 godiste, pamtim i Cermaka, Ducija, Moku...... Zivim u provinciji, alio bre vi (namerno malo slovo) grobari imate bolesnu glavu. Pa Zvezda je pojam u celom svetu, i u fudbalu, i u kosarci, pa ona je zastitni znak Srbije. Zar nije dovoljno Red Star, Roter Stern, Estela Rosa,Krasnaja Zvezda,i kako vec ne, nego Banditen, Geriljos....I na kraju, na vasem grbu je Crvena Zvezda (Promenite bar grb pa pricajte)

Parni valjak

pre 8 godina

Ovo je kao u Demolition Man-u, kada prvo zamrznu pa odmrznu Sajmona Fenix-a. U filmu zatim odmrznu Stalonea da bi zaustavio zlo, a ovde će to da odradi Partizan koji nije ni bio zaleđen.

kile

pre 8 godina

Aj sad ovako. UPPR je plan gde novi ili postojeci vlasnici preduzeca ponude plan izlaska iz dugova kod poverioca i ako poverioci prihvate plan racun se odblokira i svi dugovi su reprogramirani po odredjenim periodicnim anuitetima otplate. Kako bi poverioci prihvatili plan uprava mora da prezentuje nacine na koji ce doci do prihoda. Prvo, mene zanima iz kojih je prihoda KKCZV resila dugovanja po UPPR - oko 15-16 mil eur (koliko sam upoznat nije imala nikakvih prihoda)?? Drugo, posto je samim UPPR-om racun odblokiran i klub je mogao normalno da radi, zasto je drugo pravno lice uzelo identitet prvog do okoncanja UPPR???!!??

Kolumbo ...... .. radoznala

pre 8 godina

Da li je moguce da neko u Zvezdi ili APRu (gde god je napravljen prvi prikazani dokument) mesa cirilicu
(KK Crvena Zvezda) i latinicu (Telekom)?!?
(Jole, 13. jul 2015 12:45)

Kad mogu da mesaju na tablicama ovo i nije tako strasno :)

drmomcilo78

pre 8 godina

sa kojim klubom imaju ugovor košarkaši. interesantno je pitanje zbog obeštećenja i ostalih pravnih pitanja. istraživačko novinarstvo.

slepi od ljubavi

pre 8 godina

Najbolji primer kako se putem emocija manipuliše ljudima u Srbiji! Recept koji je upotrebljivan još od 90tih pa na ovamo.
Šta može da bude tu nejasno?
Postoji 1. Privredni subjekt - KK CZ (sa svojim mat br. u APRu)
2. Privredni subjekt - KK CZT (sa svojim mat br. u APRu)
Ako je prava Zvezda otišla pod stečaj ili ako je zbog nemogućnosti fin. troškova ustupila svoje mesto u takmičenju a pri tom prodala celokupnu franšizu drugom zainteresovanom subjektu (FMP-u, koji je hteo da posluje pod imenom CZ kao prepoznatljivog brenda i koji je to finansijski "platio" i kasnije preregistrovao sebe u CZT), kako onda neko moze da poveruje da je izvorna KK CZ postojala svo ovo vreme (iako se u APRu ima svoj mat.br) i što je još bitnije kako trofeji koje je za to vreme osvajala CZT mogu da pripadnu pravoj Zvezdi?

Amigo

pre 8 godina

Da ste sada ,kako kaze Registar-skraceno ime, KK ILR ili kako bi rekli Madjari Ivo Becar Pecaros!
(rece mi jedan coek, 13. jul 2015 13:19) Ištvan Bećar Pecaroš bilo kako bilo tek sada ne znaju ko su i za koga treba da navijaju...

Komšija Rade

pre 8 godina

Lepo su rekli navijaci Makabija...Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fitipaldi, 13. jul 2015 12:36) .........Ali zato ti vrlo dobro znas ko vas je demolirao ove godine..Pozdrav..
(Marko, 13. jul 2015 13:09)
Ti dobro znaš ko vas je demolirao od kad znaš za sebe...

malo JA

pre 8 godina

Kako god, sramota je ovako da se oslobadja dugova! Nebitno je da li se radi o: Zvezdi, partizanu,dubocici,zupi,vranju,radnickom. U principu, predsednik i uprava naprave dug, ostanu duzni (igracima, dobavljacima,prevoznicima,halama,restoranima i kome sve ne) onda dignu ruke od svega i ostave sve te ljude na cedilu. Onda ista ta bagra, formiraju isti taj klub i nastave po starom. O navijacima ne bih ovom prilikom.

vlada

pre 8 godina

kakav tragican dan za grobare....kolika samo nervoza,koliko samo "postenja" odjednom
Gde ste bili zadnjih 20/godina kad ste radili sta ste hteli

Čika Kure

pre 8 godina

Nek se zove KK Pinki..QQ može Gs'n Čović da mi pomogne da minus od 40 000 transformise u bilo koji plus bez love. šifra :Pristajem na sve samo kaži..

da vam bude lakse

pre 8 godina

Grobari,
prosle godine vas razmontirala crvena zvezda telekom i ove sezone ce ponovo. Vama svejedno samo je drugi maticni broj...

Posto cete dogodine traziti uppr za partizan igokeu ili kako vec onda da vam objasnim kako to funkcionise:
1. Objavite da ne mozete da vratite dugove
2. Odredi vam se stecajni upravnik, kome vi predstavite sta ste kome i koliko duzni
3. Pozovete poverioce da se uzjasne: da li prihvataju umanjenje duga na 2.5 % i da budu garantovano isplaceni, ili ce da traze 100 % duga pa da cekaju u redu za naplatu potrazivanja od imovine kluba (koja je priblizna nuli) i bice isplaceni nikad..!
4. kad poverioci zarad buducih usluga pristanu na umanjenje duga onda imate dva izbora
a) da idete u zamrzivac dok ne izmirite dugovanja, ili
b) da odredite drugog subjekta koji ce se takmiciti umesto vas i vracati vas dug.

Srecno..!

put za jug

pre 8 godina

Kk partzan igokea
(TnT, 13. jul 2015 13:45)

Partizan je imao poslovno sportsku saradnju sa Igokeom, bas kao sto Celzi ima sa Muskronom, ili Benfika sa Penjafielom. Naziv Igokea stoji kao naziv sponzora, kao npr. Partizan NIS. To ni priblizno nije isto ovome sto Covic radi sa svojim klubovima. Navijaci Partizana nikada na to ne bi pristali i to u upravi znaju.

leeloo

pre 8 godina

Cekajte, sada CZ nije vise FMP, nego ILR? A ILR je bivsi FMP? Samo sto sve to zove sad CZ? Ne sprdam se sa navijacima, za sebe i kada me neko pita, kazem da navijam za Crvenu Zvezdu, samo ne preterano aktivno, pa eto neke stvari mi nisu bas najjasnije.

Sasa Nedic

pre 8 godina

@Duca, Partizan nikad u Apr-u nije bio registrovan kao 063 ili neki drugi već su to bili samo dodati nazivi u zavisnosti od sponzora. Uvek je bio samo KK PARTIZAN.

Lola sa Banovog brda

pre 8 godina

Tastatura Grobari,kluba pred kojim je katanac se javljaju. Sta li im je Tegeltija savetovao. A pored toga tastatura grobari nepismeni i nista ne znaju kako funkcionise APR. A navijali za Partizan Igokea
(Delija Banovo Brdo, 13. jul 2015 13:04) # Link komentara
I da se ugasimo jos vise cemo voleti Partizan jer je tako casnije. A psto grobari ne znaju kako funkcionise APR evo sada znamo. Znas li ti Lolo ?

kruger

pre 8 godina

Bilo je lepo grobari dok vas je Vizura predstavljala u zenskoj odbojci.
(Niks, 13. jul 2015 12:47)

Je l ti to stvarno poredis zensku odbojku sa muskom kosarkom? Nista pemetnije nisi mogao da smislis?

Vlajzic

pre 8 godina

A lepo sam ja pricao da 3 godine oni navijaju za Covketov klub iz Zeleznika, a ne za Zvezdu 'poznatu u javnosti kao ZAMRZNUTU', a vi ste mi lupali minuseve. Hvala bogu sto nam se vratila Zvezda, konacno opet da gledamo derbi!

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Tastatura Grobari,kluba pred kojim je katanac se javljaju. Sta li im je Tegeltija savetovao. A pored toga tastatura grobari nepismeni i nista ne znaju kako funkcionise APR. A navijali za Partizan Igokea

xxx

pre 8 godina

Grobari moja sucut.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Lol, 13. jul 2015 12:43) Pa lepo napiši Ivo Lola u nicku,nemoj da se kriješ...

Goran

pre 8 godina

Da li je moguce da neko u Zvezdi ili APRu (gde god je napravljen prvi prikazani dokument) mesa cirilicu (KK Crvena Zvezda) i latinicu (Telekom)?!?
(Jole, 13. jul 2015 12:45)

Naravno da je moguce je, kad su nepismeni! Da vidis samo kako tek pisu imena stranih firmi koje sadrze slovo "Y" ... 'ladno ga napisu cirilicom, sa sve cirilicnim slovom "U".

translucent

pre 8 godina

Ovde se jasno pokazuje da su ove godine u domacoj ligi i kupu učestvovala dva kluba sa istom adresom.
KSS bi morao pokrenuti postupak preispitivanja regularnosti ova dva takmičenja ili da celokupno rukovodstvo KSS-a podnese ostavke!

Nastaviće se

pre 8 godina

Fenolmenalno, ne fenomenalno! Posle četiri godine KKCZ preuzima takmičarsku funkciju od "pravnog subjekta" ili dvojnika KKCZ Telekom... koji se umesto nje takmičio: Ccccccccccccc.... Ima li granica svemu ovome, pa koji košarkaški propisi, koje niko i ne pominje jer ne postoje, dozvoljavaju Đilasu i Čoviću da ovako manipulišu? A onda će "prvi čovek" da se okomi na našeg čoveka, visokog funcionera u Fibi, što je pre dva dana i uradio a njegovi novinari objavili, a taj naš nije niko drugi nego častan čovek i košarkaška legenda, i navija za Novaka.

Dragan

pre 8 godina

Svaka čast gospodinu Čoviću, što je pokazao kako se koriste rupe u zakonu. Ipak i pored sve te njegove transparentnosti nisam uspeo nigde da nađem podatak, koliko je KK Crvena Zvezda bila dužna ( cifra ide od 7 pa do 18 miliona) i kome i kako je taj novac vraćen poveriocima. Ako neko zna, molim za odgovor. A, možda o tome ne sme da se piše?

TOTALNO LUD (IMA LI ZBUNJENIH)

pre 8 godina

pa ko je onda šampion srbije?
ko će da igra EL?
za koga ste navijali?

i najvažnije pitanje: za koga ćete sad da navijate?

Marko

pre 8 godina

Lepo su rekli navijaci Makabija...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fitipaldi, 13. jul 2015 12:36) .........Ali zato ti vrlo dobro znas ko vas je demolirao ove godine..Pozdrav..

translucent

pre 8 godina

Ovde se jasno pokazuje da su ove godine u domacoj ligi i kupu učestvovala dva kluba sa istom adresom.
KSS bi morao pokrenuti postupak preispitivanja regularnosti ova dva takmičenja ili da celokupno rukovodstvo KSS-a podnese ostavke!

x-man

pre 8 godina

Pa posle 14 godina meni bi bilo glupo da navijam za svoj klub ili ti bilo sta kazem za drugi klub (partizan) koji je dominirao i drao vas sa 118-77,pa bolje cutite i uzivajte u otapanju

savke

pre 8 godina

Ovde se jasno pokazuje da su ove godine u domacoj ligi i kupu učestvovala dva kluba sa istom adresom.
KSS bi morao pokrenuti postupak preispitivanja regularnosti ova dva takmičenja ili da celokupno rukovodstvo KSS-a podnese ostavke!
(translucent, 13. jul 2015 13:09)
A kada je Igokea igrala u aba ligi, tada je sve bilo regularno?

Memfis

pre 8 godina

Ne razumem zasto toliko likuju i klibere se ovi "navijaci" Partizana koji je na sezonu, dve od gasenja. U najboljem slucaju ce se mrcvariti nekoliko godina kao sada Cibona. Da su i dalje stabilan klub razumeo bih, ovako je slicno kao kad su se smejali Zvezdi za Cibonu, pa im se ubrzo desila Cedevita...

branko

pre 8 godina

znaci,ipak su imale DVE?!?Sherlok Holms ovo ne bi razumeo...pukla bi mu glava od neresivosti zagonetke...Uostalom,njih i ne interesuje sta je - sta god nazoves Zvezdom-to je Zvezda...Jadno

drzavni projekat

pre 8 godina

Sad zamrznuti fudbalski klub na jedno 20 godina i fuzionisati se sa Cukarickim ali da se klub zove Crvena Zvezda i da igra na marakani da ima navijaca.hahahahahahahaha smesno.

Markiz

pre 8 godina

Očekujem gomilu grobarskih frustriranih komentara ali to ne menja činjenicu da smo ove sezone osvojili triplu krunu i tukli vas gotovo u svim utakmicama.

dex

pre 8 godina

@danilo

Mozda igrate bez Amera, ali igrate sa preskupim povratnicima. No, vi sigurno bolje znate od EL za koga mi navijamo. Samo sto je Zvezda u EL na vasu zalost!

WHU

pre 8 godina

Da li ce navijaci Crvene Zvezde telekom nastaviti da navijaju za prirodnog naslednika KK. Ivo Lola Ribar ,ili ce opet promeniti klub i navijati za odmrznuti ?

PAOK

pre 8 godina

Očekujem gomilu grobarskih frustriranih komentara ali to ne menja činjenicu da smo ove sezone osvojili triplu krunu i tukli vas gotovo u svim utakmicama.
(Markiz, 13. jul 2015 12:43)

Mi vas tukli 13 godina pa nista

danilo

pre 8 godina

Dakle, 12.08.2011. obrisan je iz registra klub poznat kao KK Zvezda!!!
To smo znali i uzalud smo Uplakanse ubedjivali da im voljeni klub ne postoji.
Njima samo bitno da Partizan ne bude prvak i taj su plemeniti cilj ove godine i napokon ostvarili!
Istina, mi igramo dve godine bez pleja, bez Amera, bez love, ali koga briga.
Partizan nije bio prvak i daleka predgradja su slavila. O radosti za uvek uplakane...

dusan

pre 8 godina

i sada ce dervisi da svim onim nazivima dodaju Ivo Lola Ribar (bas im odgovara ovo dugacko ime) i smeju se sami sa sobom u mraku a mi cemo pod svetlima velike pozornice da vodimo evroligaske bitke i uzivamo u kvalitetnoj kosarci i dominaciji srpskom kosarkom narednih...pa bre mnogo godina. egal nema sta. vooooolim teeeee jeeeeedinaaaaaa!

Hm

pre 8 godina

Molio bih navijace, e sad ne znam kako im se zove klub, da se izjasne za koga ove godine navijaju. Da li za kk ilr zeleznik, koji je ove godine uspeo da prekine dominaciju partizana u kosarci, ili za kk cz telekom, koja ce se posle vise godina smrzavanja, ponovo takmiciti?

misli svojom glavom

pre 8 godina

Dobro više, u redu je...Ne vidim svrhu ovakvih vesti više jer će uvk biti i jednih i drugih koji će se držati svoje priče.

Ne razumem samo kako više nije dosadno jer ako si grobar jasno je da je jedino gore od toga da te dobije večiti rival - dobije neki "mali klub iz predgrađa". Baš je utešno i vredno potenciranja...bolje gledajte svoja posla i tražite krivca unutar kluba (a ne države itd) da ne biste došli u situaciju FK CZ

A delije...manite se KK, za njega nema zime i fokus na FK jer je ono više nego smešno.

aj živeli...

Kojas

pre 8 godina

Jel toliko tesko da ovi tuzni grobari shvate da sporazum izmedju Zvezde i FMP-a nije samo prosto menjanje imena? Plan je isteran do detalja na vasu zalost.

Vodeni zeka

pre 8 godina

Zamrznuto-odmrznuta Zvezda,poluraspali Partizan i gomila naroda kome smanjuju plate i penzije da bi se ovi igrali.Sve to privatizovati pa se mangupirajte sopstvenim parama.

Preplanuli, radujte se raju koji vam je obećan, ali ovde raja nema

pre 8 godina

Ne ulazim u Zakon o stečaju i kako je obavljena reorganizacuija prema Unapred pripremljenom planu reorganizacije, tu niko nikad neće moći da dokuči šta se radilo, kako su vraćeni dugovi, kome, koliko, nego od svega toga izdvajam sportsko pitanje: prema kojim članovima Statuta KSS, i propisima Fibe, umesto jednog kluba može da se takmiči dvojnik? Kako je to "zamrznuta" CZ nastavila da se takmiči kao "pravni subjekt" KKCZBeogradDivaTelekom? I prema kojim košarkaškim propisima Fibe i KSS odmrznuta KKCZ preuzima sve na svoje ime što je pripadalo "pravnom subjektu" KKCZBeogradDivaTelekom, iako je prema novoj registraciji "pravni subjekt" sada KK Ivo Lolo Ribar. Ima li kraja ovom "ludilu"? Ko će biti vlasnik KKCZ, ona nije privatizovana ili mi to ne znamo? Kako će preplanuli da se zaprepaste kad im jedan momak, age 59, saopšti ime vlasnika kluba starog 70 godina. I ovo se može nekako podneti, Srbija brale, ali najteže pada što se ovakav komentar nigde ne može objaviti i što je danas sloboda mišljenja manja nego nekada.

milan

pre 8 godina

Iz kog ranga kreće. Ako neko odustane od takmičenja i to nekoliko godina po logici stvari kreće od dna. Osim ako se nespoji sa nekim iz višeg ranga.

Kriik

pre 8 godina

za neupućene kojima ovakve vrlo proste i sasvim uobičajene stvari nisu najjasnije.. FMP je u stvari Ivo lOla Ribar. I sad će u zmarzivač da ide FMP dok će ILR da se takmiči na mestu CZT koja je ugašena da bi se iz zamzviača izvukla, osvežena od dugova, CZ koja se sada zove CZT i uzima mesto takmičenja koje je imao prosle godine FMP koji se zvao CZT a sada je ILR.

Kad bi se malo potrudili i sami bi sve ovo shvatili ili ako bi prosli kroz one exel tabele.. ali ne.. vama je najvaznije da se sprdate i zezate Delije da su oni u stvari Panteri i slicno.. ovo sto sam naisao za klubove sada vazi i z a navijace tak oda ne smarajte vec iskoristite vrlo prostu i jasu fomrulu iz mog komentara. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke i spasnkih triler serija ..

kruger

pre 8 godina

Da se razumemo.. niko ovde nije ni isao u zamrzivac. Zvezda nikada nije prestala da se takmici samo je levom rukom obrisala visemilionski dug preko noci. To je jedina i prava istina. Sto je ujedno i velika sramota drzave. Ali, ako njene navijace nije sramota, mi tu nemamo sta da trazimo. Ostacemo gospoda do kraja.

duca

pre 8 godina

strucnjaci, jel sad u redu PIB? jel u redu maticni broj, adresa? aaaaaaa sada je telekom problem, a nis, mts, zepter, mobtel, 062 3 4 5 vam nisu smetali. ako ako samo polako, smislicete vi jos nesto, duuuuuuuga, tuzna, dosadna i besposlena sezona je pred vama, necete imati Bog zna sta da radite tako da verujem u vas. 14 prvih komentara 13 derviskih, kako li je samo lazna Zvezda uspela da stvori ovoliko komleksa za godinu dana, razmislite i o tome malo. pozdrav sa Malog Kalemegdana!

Brondby

pre 8 godina

Samo Brondby Beore mora pasti idemo u LE

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Jole

pre 8 godina

Da li je moguce da neko u Zvezdi ili APRu (gde god je napravljen prvi prikazani dokument) mesa cirilicu (KK Crvena Zvezda) i latinicu (Telekom)?!?

danilo

pre 8 godina

Dakle, 12.08.2011. obrisan je iz registra klub poznat kao KK Zvezda!!!
To smo znali i uzalud smo Uplakanse ubedjivali da im voljeni klub ne postoji.
Njima samo bitno da Partizan ne bude prvak i taj su plemeniti cilj ove godine i napokon ostvarili!
Istina, mi igramo dve godine bez pleja, bez Amera, bez love, ali koga briga.
Partizan nije bio prvak i daleka predgradja su slavila. O radosti za uvek uplakane...

Vodeni zeka

pre 8 godina

Zamrznuto-odmrznuta Zvezda,poluraspali Partizan i gomila naroda kome smanjuju plate i penzije da bi se ovi igrali.Sve to privatizovati pa se mangupirajte sopstvenim parama.

WHU

pre 8 godina

Da li ce navijaci Crvene Zvezde telekom nastaviti da navijaju za prirodnog naslednika KK. Ivo Lola Ribar ,ili ce opet promeniti klub i navijati za odmrznuti ?

Dragan

pre 8 godina

Svaka čast gospodinu Čoviću, što je pokazao kako se koriste rupe u zakonu. Ipak i pored sve te njegove transparentnosti nisam uspeo nigde da nađem podatak, koliko je KK Crvena Zvezda bila dužna ( cifra ide od 7 pa do 18 miliona) i kome i kako je taj novac vraćen poveriocima. Ako neko zna, molim za odgovor. A, možda o tome ne sme da se piše?

dragan

pre 8 godina

Molim da se arhivira ova vest i da se upamti.
Čisto da sutra ne bude zaboravljeno. Da se zna ko za koga navija i ko je ko.
Možete da vi prozivate grobare,Dula,da sanjate Tuđmana i Zagreb, da gazite i razbijate...,ALI sve je rečeno u ovoj vesti i dokumentovano u APR.
Moj klub je Partizan,crno bela boja,adresa Humska! a vaš?

Dule 032

pre 8 godina

(Slobodan, 13. jul 2015 15:47)
Da li ti stvarno ne razumeš ili nas zezaš ?
Dakle,postoji SAMO JEDAN Bajern a vode ga naravno razna privatna lica!Postoji SAMO JEDAN Čelzi a SADA ga vodi Abramovič!Postojale su DVE Zvezde:ona PRAVA prezadužena i ova čovićeva za koju su zvezdaši navijali 4 godine.Shvataš li razliku između ovoga svega?
I za kraj pitanje:Šta misliš kome će ići obeštećenje od Bobija Marjanovića ?
Pravoj Zvezdi ili Čoviću ?

Jole

pre 8 godina

Da li je moguce da neko u Zvezdi ili APRu (gde god je napravljen prvi prikazani dokument) mesa cirilicu (KK Crvena Zvezda) i latinicu (Telekom)?!?

drzavni projekat

pre 8 godina

Sad zamrznuti fudbalski klub na jedno 20 godina i fuzionisati se sa Cukarickim ali da se klub zove Crvena Zvezda i da igra na marakani da ima navijaca.hahahahahahahaha smesno.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Očekujem gomilu grobarskih frustriranih komentara ali to ne menja činjenicu da smo ove sezone osvojili triplu krunu i tukli vas gotovo u svim utakmicama.
(Markiz, 13. jul 2015 12:43)

Kažeš osvojili ste, samo još da nam objasniš ko ste to vi :-)

Vlajzic

pre 8 godina

A lepo sam ja pricao da 3 godine oni navijaju za Covketov klub iz Zeleznika, a ne za Zvezdu 'poznatu u javnosti kao ZAMRZNUTU', a vi ste mi lupali minuseve. Hvala bogu sto nam se vratila Zvezda, konacno opet da gledamo derbi!

Vlada sd

pre 8 godina

Evo ja kao veliki grobar iskreno cestitam kk crvena zvezda koja god bila od ovih 5,6.... na ovom istorijskom poduhvatu, ovo je stvarno veliko vece i od titule ma vece i od nase titule evropskog prvaka, samo me to neodoljivo podseca na onu igricu sa sibicama znate vi koju najbolji ste u tome, tri kutije ispod koje je prava zvezda

Markiz

pre 8 godina

Očekujem gomilu grobarskih frustriranih komentara ali to ne menja činjenicu da smo ove sezone osvojili triplu krunu i tukli vas gotovo u svim utakmicama.

miki

pre 8 godina

čekaj sad, covic je vratio 17 miliona eura duga stare zvezde i još za predhodne 2, 3 sezone fmpa, obezbedio 15 miliona eura da klub dovede onolike igrače, odakle, jel su to iz exela pare ispale??

TOTALNO LUD (IMA LI ZBUNJENIH)

pre 8 godina

pa ko je onda šampion srbije?
ko će da igra EL?
za koga ste navijali?

i najvažnije pitanje: za koga ćete sad da navijate?

Preplanuli, radujte se raju koji vam je obećan, ali ovde raja nema

pre 8 godina

Ne ulazim u Zakon o stečaju i kako je obavljena reorganizacuija prema Unapred pripremljenom planu reorganizacije, tu niko nikad neće moći da dokuči šta se radilo, kako su vraćeni dugovi, kome, koliko, nego od svega toga izdvajam sportsko pitanje: prema kojim članovima Statuta KSS, i propisima Fibe, umesto jednog kluba može da se takmiči dvojnik? Kako je to "zamrznuta" CZ nastavila da se takmiči kao "pravni subjekt" KKCZBeogradDivaTelekom? I prema kojim košarkaškim propisima Fibe i KSS odmrznuta KKCZ preuzima sve na svoje ime što je pripadalo "pravnom subjektu" KKCZBeogradDivaTelekom, iako je prema novoj registraciji "pravni subjekt" sada KK Ivo Lolo Ribar. Ima li kraja ovom "ludilu"? Ko će biti vlasnik KKCZ, ona nije privatizovana ili mi to ne znamo? Kako će preplanuli da se zaprepaste kad im jedan momak, age 59, saopšti ime vlasnika kluba starog 70 godina. I ovo se može nekako podneti, Srbija brale, ali najteže pada što se ovakav komentar nigde ne može objaviti i što je danas sloboda mišljenja manja nego nekada.

kruger

pre 8 godina

Bilo je lepo grobari dok vas je Vizura predstavljala u zenskoj odbojci.
(Niks, 13. jul 2015 12:47)

Je l ti to stvarno poredis zensku odbojku sa muskom kosarkom? Nista pemetnije nisi mogao da smislis?

Brondby

pre 8 godina

Samo Brondby Beore mora pasti idemo u LE

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

translucent

pre 8 godina

Ovde se jasno pokazuje da su ove godine u domacoj ligi i kupu učestvovala dva kluba sa istom adresom.
KSS bi morao pokrenuti postupak preispitivanja regularnosti ova dva takmičenja ili da celokupno rukovodstvo KSS-a podnese ostavke!

slepi od ljubavi

pre 8 godina

Najbolji primer kako se putem emocija manipuliše ljudima u Srbiji! Recept koji je upotrebljivan još od 90tih pa na ovamo.
Šta može da bude tu nejasno?
Postoji 1. Privredni subjekt - KK CZ (sa svojim mat br. u APRu)
2. Privredni subjekt - KK CZT (sa svojim mat br. u APRu)
Ako je prava Zvezda otišla pod stečaj ili ako je zbog nemogućnosti fin. troškova ustupila svoje mesto u takmičenju a pri tom prodala celokupnu franšizu drugom zainteresovanom subjektu (FMP-u, koji je hteo da posluje pod imenom CZ kao prepoznatljivog brenda i koji je to finansijski "platio" i kasnije preregistrovao sebe u CZT), kako onda neko moze da poveruje da je izvorna KK CZ postojala svo ovo vreme (iako se u APRu ima svoj mat.br) i što je još bitnije kako trofeji koje je za to vreme osvajala CZT mogu da pripadnu pravoj Zvezdi?

PAOK

pre 8 godina

Očekujem gomilu grobarskih frustriranih komentara ali to ne menja činjenicu da smo ove sezone osvojili triplu krunu i tukli vas gotovo u svim utakmicama.
(Markiz, 13. jul 2015 12:43)

Mi vas tukli 13 godina pa nista

xxx

pre 8 godina

Grobari moja sucut.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Lol, 13. jul 2015 12:43) Pa lepo napiši Ivo Lola u nicku,nemoj da se kriješ...

put za jug

pre 8 godina

Kk partzan igokea
(TnT, 13. jul 2015 13:45)

Partizan je imao poslovno sportsku saradnju sa Igokeom, bas kao sto Celzi ima sa Muskronom, ili Benfika sa Penjafielom. Naziv Igokea stoji kao naziv sponzora, kao npr. Partizan NIS. To ni priblizno nije isto ovome sto Covic radi sa svojim klubovima. Navijaci Partizana nikada na to ne bi pristali i to u upravi znaju.

Komšija Rade

pre 8 godina

Lepo su rekli navijaci Makabija...Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fitipaldi, 13. jul 2015 12:36) .........Ali zato ti vrlo dobro znas ko vas je demolirao ove godine..Pozdrav..
(Marko, 13. jul 2015 13:09)
Ti dobro znaš ko vas je demolirao od kad znaš za sebe...

Nastaviće se

pre 8 godina

Fenolmenalno, ne fenomenalno! Posle četiri godine KKCZ preuzima takmičarsku funkciju od "pravnog subjekta" ili dvojnika KKCZ Telekom... koji se umesto nje takmičio: Ccccccccccccc.... Ima li granica svemu ovome, pa koji košarkaški propisi, koje niko i ne pominje jer ne postoje, dozvoljavaju Đilasu i Čoviću da ovako manipulišu? A onda će "prvi čovek" da se okomi na našeg čoveka, visokog funcionera u Fibi, što je pre dva dana i uradio a njegovi novinari objavili, a taj naš nije niko drugi nego častan čovek i košarkaška legenda, i navija za Novaka.

branko

pre 8 godina

znaci,ipak su imale DVE?!?Sherlok Holms ovo ne bi razumeo...pukla bi mu glava od neresivosti zagonetke...Uostalom,njih i ne interesuje sta je - sta god nazoves Zvezdom-to je Zvezda...Jadno

Kojas

pre 8 godina

Jel toliko tesko da ovi tuzni grobari shvate da sporazum izmedju Zvezde i FMP-a nije samo prosto menjanje imena? Plan je isteran do detalja na vasu zalost.

rema

pre 8 godina

Ovo što je urađeno 2011.g je nemoguće u fudbalu, jer UEFA to ne dozvoljava, da zamrzneš klub(KK CZ), sa 16 miliona evra duga,pa da FMP postane KK CZBGD sa 0 dugovanja. Ja sam dužan nekom 10k€ promeniću ime i prezime, preseliti se u drugi grad i rešio sam probleme, haha

Svaka čast Zvezdo!

pre 8 godina

Grobari mi liče kao na ljude koji dožive toliku traumu da počnu da negiraju šta se desilo i počnu da žive u nekom svom svetu. Upravo je vraćena Zvezda sa Malog Kalemegdana i od sada će se samo takmičiti klub koji je sa te adrese. Klub koji je formalno imao adresu u Stjepana Supanca kako bi Zvezda mogla uopšte da igra utakmice dok se sprovodi uppr postaje ILR i prestaje da se takmiči. Adresa je morala formalno da se promeni da bi klub uopšte mogao da se takmiči a sada je vraćeno sve na staro. Znači Zvezda koja će vas gaziti narednih decenija je Zvezda koja vas je gazila i bila trofejnija 60 godina sve do pojave partizana igokee. Meni je fascinantno da vas toliko boli realnost da ste u stanju da lažete sami sebe i ubeđujete se kako će igrati ILR kad je upravo napisano da se vratila Crvena Zvezda sa Malog Kalemegdana i da ce se samo ona takmičiti a klub koji je bio prelazno rešenje ostaje samo na papiru kao ILR i više se neće takmičiti. Ako ste uopšte i imali razloga da prozivate Zvezdaše 4 godine sada je i formalno završeno sa tim i izbijen vam je jedini argument koji ste imali protiv Zvezde. Svaki put kad negirate istinu i napišete Železnik u komentarima pokažete koliko vas realnost boli. Ja ne znam kako li ćete vi tek preživeti naredne sezone kad vam se uz sve to još i ugasi partizan.

x-man

pre 8 godina

Pa posle 14 godina meni bi bilo glupo da navijam za svoj klub ili ti bilo sta kazem za drugi klub (partizan) koji je dominirao i drao vas sa 118-77,pa bolje cutite i uzivajte u otapanju

Goran

pre 8 godina

Da li je moguce da neko u Zvezdi ili APRu (gde god je napravljen prvi prikazani dokument) mesa cirilicu (KK Crvena Zvezda) i latinicu (Telekom)?!?
(Jole, 13. jul 2015 12:45)

Naravno da je moguce je, kad su nepismeni! Da vidis samo kako tek pisu imena stranih firmi koje sadrze slovo "Y" ... 'ladno ga napisu cirilicom, sa sve cirilicnim slovom "U".

Дејан

pre 8 godina

Значи, ФМП је купио Звезду, па је регистрован нови клуб, Звезда нешто, па сад имамо 3 клуба. Ко кога овде завлачи, не знам.

Čika Kure

pre 8 godina

Nek se zove KK Pinki..QQ može Gs'n Čović da mi pomogne da minus od 40 000 transformise u bilo koji plus bez love. šifra :Pristajem na sve samo kaži..

Hm

pre 8 godina

Molio bih navijace, e sad ne znam kako im se zove klub, da se izjasne za koga ove godine navijaju. Da li za kk ilr zeleznik, koji je ove godine uspeo da prekine dominaciju partizana u kosarci, ili za kk cz telekom, koja ce se posle vise godina smrzavanja, ponovo takmiciti?

translucent

pre 8 godina

Ovde se jasno pokazuje da su ove godine u domacoj ligi i kupu učestvovala dva kluba sa istom adresom.
KSS bi morao pokrenuti postupak preispitivanja regularnosti ova dva takmičenja ili da celokupno rukovodstvo KSS-a podnese ostavke!

Lola sa Banovog brda

pre 8 godina

Tastatura Grobari,kluba pred kojim je katanac se javljaju. Sta li im je Tegeltija savetovao. A pored toga tastatura grobari nepismeni i nista ne znaju kako funkcionise APR. A navijali za Partizan Igokea
(Delija Banovo Brdo, 13. jul 2015 13:04) # Link komentara
I da se ugasimo jos vise cemo voleti Partizan jer je tako casnije. A psto grobari ne znaju kako funkcionise APR evo sada znamo. Znas li ti Lolo ?

kile

pre 8 godina

Aj sad ovako. UPPR je plan gde novi ili postojeci vlasnici preduzeca ponude plan izlaska iz dugova kod poverioca i ako poverioci prihvate plan racun se odblokira i svi dugovi su reprogramirani po odredjenim periodicnim anuitetima otplate. Kako bi poverioci prihvatili plan uprava mora da prezentuje nacine na koji ce doci do prihoda. Prvo, mene zanima iz kojih je prihoda KKCZV resila dugovanja po UPPR - oko 15-16 mil eur (koliko sam upoznat nije imala nikakvih prihoda)?? Drugo, posto je samim UPPR-om racun odblokiran i klub je mogao normalno da radi, zasto je drugo pravno lice uzelo identitet prvog do okoncanja UPPR???!!??

milan

pre 8 godina

Iz kog ranga kreće. Ako neko odustane od takmičenja i to nekoliko godina po logici stvari kreće od dna. Osim ako se nespoji sa nekim iz višeg ranga.

Kriik

pre 8 godina

za neupućene kojima ovakve vrlo proste i sasvim uobičajene stvari nisu najjasnije.. FMP je u stvari Ivo lOla Ribar. I sad će u zmarzivač da ide FMP dok će ILR da se takmiči na mestu CZT koja je ugašena da bi se iz zamzviača izvukla, osvežena od dugova, CZ koja se sada zove CZT i uzima mesto takmičenja koje je imao prosle godine FMP koji se zvao CZT a sada je ILR.

Kad bi se malo potrudili i sami bi sve ovo shvatili ili ako bi prosli kroz one exel tabele.. ali ne.. vama je najvaznije da se sprdate i zezate Delije da su oni u stvari Panteri i slicno.. ovo sto sam naisao za klubove sada vazi i z a navijace tak oda ne smarajte vec iskoristite vrlo prostu i jasu fomrulu iz mog komentara. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke i spasnkih triler serija ..

savke

pre 8 godina

Ovde se jasno pokazuje da su ove godine u domacoj ligi i kupu učestvovala dva kluba sa istom adresom.
KSS bi morao pokrenuti postupak preispitivanja regularnosti ova dva takmičenja ili da celokupno rukovodstvo KSS-a podnese ostavke!
(translucent, 13. jul 2015 13:09)
A kada je Igokea igrala u aba ligi, tada je sve bilo regularno?

drmomcilo78

pre 8 godina

sa kojim klubom imaju ugovor košarkaši. interesantno je pitanje zbog obeštećenja i ostalih pravnih pitanja. istraživačko novinarstvo.

kruger

pre 8 godina

Da se razumemo.. niko ovde nije ni isao u zamrzivac. Zvezda nikada nije prestala da se takmici samo je levom rukom obrisala visemilionski dug preko noci. To je jedina i prava istina. Sto je ujedno i velika sramota drzave. Ali, ako njene navijace nije sramota, mi tu nemamo sta da trazimo. Ostacemo gospoda do kraja.

Amigo

pre 8 godina

Da ste sada ,kako kaze Registar-skraceno ime, KK ILR ili kako bi rekli Madjari Ivo Becar Pecaros!
(rece mi jedan coek, 13. jul 2015 13:19) Ištvan Bećar Pecaroš bilo kako bilo tek sada ne znaju ko su i za koga treba da navijaju...

Sasa Nedic

pre 8 godina

@Duca, Partizan nikad u Apr-u nije bio registrovan kao 063 ili neki drugi već su to bili samo dodati nazivi u zavisnosti od sponzora. Uvek je bio samo KK PARTIZAN.

Parni valjak

pre 8 godina

Ovo je kao u Demolition Man-u, kada prvo zamrznu pa odmrznu Sajmona Fenix-a. U filmu zatim odmrznu Stalonea da bi zaustavio zlo, a ovde će to da odradi Partizan koji nije ni bio zaleđen.

leeloo

pre 8 godina

Cekajte, sada CZ nije vise FMP, nego ILR? A ILR je bivsi FMP? Samo sto sve to zove sad CZ? Ne sprdam se sa navijacima, za sebe i kada me neko pita, kazem da navijam za Crvenu Zvezdu, samo ne preterano aktivno, pa eto neke stvari mi nisu bas najjasnije.

Marko

pre 8 godina

Za sve one koji pricaju kako ovo moze samo u Srbiji i kako nigde na svetu nema, da vas obavestim da su ovo slicno radili i mnogi veliki evropski fudbalski klubovi kao sto su Bajern, Benfika, Celzi, Bazel... Oni su otvarali nova pravna lica kojima su ustupali prava na koriscenje brenda i nijedan od tih klubova, bez obzira na to sto su u pitanju bila razlicita pravna lica od prvobitnih, nije kretao od najnizeg ranga takmicenja nego su ucestvovali u takmicenjima u kojim i stari klubovi i sve titule starih klubova su im priznavane. I zamislite sad da neko u Nemackoj kaze da onaj Bajern koji je izgubio od Zvezde 91' nije isti Bajern kao sad i da titule koje je Bajern osvojio pre 2000.(tad su prebacili fransizu na drugo pravno lice) ne mogu da budu priznate "novom" Bajernu. Pa verovatno bi ga proglasili ludim. Jedino kod nas jedan novinar i jedan trener mogu da pricaju takve gluposti, dokle god ima mase navijaca koji slepo veruju u sve sto im veliki vodja kaze.

malo JA

pre 8 godina

Kako god, sramota je ovako da se oslobadja dugova! Nebitno je da li se radi o: Zvezdi, partizanu,dubocici,zupi,vranju,radnickom. U principu, predsednik i uprava naprave dug, ostanu duzni (igracima, dobavljacima,prevoznicima,halama,restoranima i kome sve ne) onda dignu ruke od svega i ostave sve te ljude na cedilu. Onda ista ta bagra, formiraju isti taj klub i nastave po starom. O navijacima ne bih ovom prilikom.

smejete se a plakali bi

pre 8 godina

Jel moguće da grobari stvarno toliko ništa ne razumeju ili se samo prave da su glupi?? Vi ste grobari toliko prepuni frustracija da je to neverovatno. Da mi je neko rekao da će vas Zvezda toliko razbiti ne bih nikad verovao. A na vašu ogromnu žalost upravo je vraćena i formalno stara adresa i u Evroligi će igrati Zvezda sa Malog Kalemegdana koju su stvorili Bora Stanković, prof. Aca Nikolić i Ranko Žeravica i time vam izbila poslednji argument iz rukava. Što se brinete koja je Zvezda bila, eto sad bar više nemate dileme koja će vas Zvezda ubuduće gaziti. Mnogo mi je drago što ponavljate Železnik jer time pokazujete koliko vas realnost boli da ne možete ni da je prihvatite. Ali koliko god vi bežali od stvarnosti čeka vas istina da ćete još dugo dugo gledati u leđa Zvezdi sa Malog Kalemegdana i da će se vaš klub ugasiti. Vi niste svesni kakav vas bol tek čeka. Mi smo bar pregrmeli probleme i sad možemo da uživamo narednih decenija. P.S. U kom beše evropskom takmičenju igrate ove sezone i ko će vam igrati?

Milos

pre 8 godina

Cekajte, sada CZ nije vise FMP, nego ILR? A ILR je bivsi FMP? Samo sto sve to zove sad CZ? Ne sprdam se sa navijacima, za sebe i kada me neko pita, kazem da navijam za Crvenu Zvezdu, samo ne preterano aktivno, pa eto neke stvari mi nisu bas najjasnije.
(leeloo, 13. jul 2015 14:08)

Sta nije jasno? Ponovo se aktivira cz. I u nju prelaze igraci i struka CZB. A CZB se preimenuje u ILR a onda se ILR ili gasi ili igra opstinsku ligu sta vec Covic odluci, ILR je njegov privatni klub.

Nolan

pre 8 godina

Dakle, 12.08.2011. obrisan je iz registra klub poznat kao KK Zvezda!!!
To smo znali i uzalud smo Uplakanse ubedjivali da im voljeni klub ne postoji.
Njima samo bitno da Partizan ne bude prvak i taj su plemeniti cilj ove godine i napokon ostvarili!
Istina, mi igramo dve godine bez pleja, bez Amera, bez love, ali koga briga.
Partizan nije bio prvak i daleka predgradja su slavila. O radosti za uvek uplakane...
(danilo, 13. jul 2015 12:38)

Ima li kraja tvojim kompleksima? Zvezda je jedna jedina i klub je više od registra i matičnog imena, klub čini grb, boje, istorija, trenutni sastav i navijači koji su uz njega.
Pokušaj da se uništi klub koji je osnovao košarku na ovim prostorima nije uspeo i danas je to zvanično potvrđeno.
A tebi i sličnim hipnotisanim grobarima ostaje samo da tugujete za nekim prošlim vremenima kad je postojala "makabizacija" srpske košarke koja se pokazala i kroz reprezentativne rezultate. Vaše vreme je završeno a Zvezdino tek sada počinje...

Slobodan

pre 8 godina

@Marko i @smejete se a plakali bi ...

To je bukvalno tako kako ste ispisali ... Bajern je samo ime vec godinama a vode ga privatne firme ... Stadion je od Allians osiguranja itd. Celzijevi navijaci ne navijaju za Abramovicev klub nego za Celzi ... Ali momci ovo je SRBIJA ! Ovde zive Srbi i duloove narikace ... Ovaj uspeh Zvezde ce tesko preziveti ... Onaj iz Barija je bio ubitacan ali ovo nece lako oprostiti ! Ipak su oni bolesno ljubomorni i ta mrznja ide daleko ... kk partizan nije i nece ici u UPPR oni su otisli u... I nece se vratiti ! Nikada !

duca

pre 8 godina

strucnjaci, jel sad u redu PIB? jel u redu maticni broj, adresa? aaaaaaa sada je telekom problem, a nis, mts, zepter, mobtel, 062 3 4 5 vam nisu smetali. ako ako samo polako, smislicete vi jos nesto, duuuuuuuga, tuzna, dosadna i besposlena sezona je pred vama, necete imati Bog zna sta da radite tako da verujem u vas. 14 prvih komentara 13 derviskih, kako li je samo lazna Zvezda uspela da stvori ovoliko komleksa za godinu dana, razmislite i o tome malo. pozdrav sa Malog Kalemegdana!

Kolumbo ...... .. radoznala

pre 8 godina

Da li je moguce da neko u Zvezdi ili APRu (gde god je napravljen prvi prikazani dokument) mesa cirilicu
(KK Crvena Zvezda) i latinicu (Telekom)?!?
(Jole, 13. jul 2015 12:45)

Kad mogu da mesaju na tablicama ovo i nije tako strasno :)

Gorgi

pre 8 godina

"(Slobodan, 13. jul 2015 15:47)
Da li ti stvarno ne razumeš ili nas zezaš ?
Dakle,postoji SAMO JEDAN Bajern a vode ga naravno razna privatna lica!Postoji SAMO JEDAN Čelzi a SADA ga vodi Abramovič!Postojale su DVE Zvezde:ona PRAVA prezadužena i ova čovićeva za koju su zvezdaši navijali 4 godine.
Ono što ti vrlo dobro znaš, ali ne želiš da priznaš, uvek je postojala i postojaće samo jedna ZVEZDA. Pogledaj pažljivije grb i dres i biće ti jasno!!! Sve što je bilo i biće pripada ISTOJ TOJ Crvenoj Zvezdi!!! Postoji pravno lice (što je u ovom slučaju BREND kkcz) i nosilac pravnog lica (pib, mbr, itd.). U protekle četiri godine, Zvezda je samo promenila NOCIOCA pravnog lica, a pravno lice je ostalo nepromenjeno KKCZ!!! Na BAT-u ne duguje novac ILR bivšim igračima, ni PIB ni MBR, nego franšiza, tj BREND KKCZ. Sve o čemu vas je fegi godinama lagao, a dulo polagivao, isplivaće na površinu, ali sumnjam da će ispranim mozgovima i to biti dovoljno!!! Mržnja je uvak jača od logike i zakona... Postoji samo jedan Bajern, ali je menjao PIB i MBR, postoji samo jedan Čelsi, ali se promenio i PIB i MBR, postoji samo jedna ZVEZDA, ali je imala dva PIB-a i dve adrese! Jasnije malo ili...? Najnormalniji način funkcionisanja na kapitalističkom zapadu! Ako je nešto BREND ili FRANŠIZA (potpuno svejedno), taj brend (ili franšiza) je nosilac SVIH PRAVA I OBAVEZA, a sve ostalo su tehničke stvari koje olakšavaju sprovođenje zakona u datom slučaju... Koliko je to teško da se ukapira?!?

Marko

pre 8 godina

Lepo su rekli navijaci Makabija...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fitipaldi, 13. jul 2015 12:36) .........Ali zato ti vrlo dobro znas ko vas je demolirao ove godine..Pozdrav..

Slobodan

pre 8 godina

Uzeli bi i oni Uppr ali zazirU od ovoga U ... Sta ces kad su im za ekipU igrali Bobek, Meho Brozovic i NDH kompanija ... tUdjman oformio i bio presednik ! Ostalo U PartizanU U.

dex

pre 8 godina

@danilo

Mozda igrate bez Amera, ali igrate sa preskupim povratnicima. No, vi sigurno bolje znate od EL za koga mi navijamo. Samo sto je Zvezda u EL na vasu zalost!

Lola pecaros

pre 8 godina

Ma panteri pravite se ludi. Sta znaju grobari sta je UPPR. To je nesto unapred i tako to. Ni Angela Merkel nije cula za taj UPPR.
Aj grobaro palite.

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Tastatura Grobari,kluba pred kojim je katanac se javljaju. Sta li im je Tegeltija savetovao. A pored toga tastatura grobari nepismeni i nista ne znaju kako funkcionise APR. A navijali za Partizan Igokea

da vam bude lakse

pre 8 godina

Grobari,
prosle godine vas razmontirala crvena zvezda telekom i ove sezone ce ponovo. Vama svejedno samo je drugi maticni broj...

Posto cete dogodine traziti uppr za partizan igokeu ili kako vec onda da vam objasnim kako to funkcionise:
1. Objavite da ne mozete da vratite dugove
2. Odredi vam se stecajni upravnik, kome vi predstavite sta ste kome i koliko duzni
3. Pozovete poverioce da se uzjasne: da li prihvataju umanjenje duga na 2.5 % i da budu garantovano isplaceni, ili ce da traze 100 % duga pa da cekaju u redu za naplatu potrazivanja od imovine kluba (koja je priblizna nuli) i bice isplaceni nikad..!
4. kad poverioci zarad buducih usluga pristanu na umanjenje duga onda imate dva izbora
a) da idete u zamrzivac dok ne izmirite dugovanja, ili
b) da odredite drugog subjekta koji ce se takmiciti umesto vas i vracati vas dug.

Srecno..!

dusan

pre 8 godina

i sada ce dervisi da svim onim nazivima dodaju Ivo Lola Ribar (bas im odgovara ovo dugacko ime) i smeju se sami sa sobom u mraku a mi cemo pod svetlima velike pozornice da vodimo evroligaske bitke i uzivamo u kvalitetnoj kosarci i dominaciji srpskom kosarkom narednih...pa bre mnogo godina. egal nema sta. vooooolim teeeee jeeeeedinaaaaaa!

smejete se a plakali bi

pre 8 godina

Koliko ste grobari vi pali kad vam je ovo jedini razlog u sezoni da se malo zaradujete. A na vašu žalost nemate ni ovde čemu da se radujete. Vi ste izgleda srećniji i od Zvezdaša što se i formalno vratila stara Zvezda. Ajde da vidimo da li će vas više ili manje boleti kad vas razbije Zvezda sa Malog Kalemegdana.

Memfis

pre 8 godina

Ne razumem zasto toliko likuju i klibere se ovi "navijaci" Partizana koji je na sezonu, dve od gasenja. U najboljem slucaju ce se mrcvariti nekoliko godina kao sada Cibona. Da su i dalje stabilan klub razumeo bih, ovako je slicno kao kad su se smejali Zvezdi za Cibonu, pa im se ubrzo desila Cedevita...

my way

pre 8 godina

Толико су гробари ишчекивали овај дан да докажу своје тврдње да Звезда није Звезда, да навијамо за други клуб, кад оно међутим ето нас са свим трофејима освојеним претходних година. Него, било би лепо да сад коначно добијемо нове, праве кошаркашке дресове, јер оно чудо са пругама стварно није примерено за кошарку.

vojkan gitaric Resavica

pre 8 godina

Ja sam 1954 godiste, pamtim i Cermaka, Ducija, Moku...... Zivim u provinciji, alio bre vi (namerno malo slovo) grobari imate bolesnu glavu. Pa Zvezda je pojam u celom svetu, i u fudbalu, i u kosarci, pa ona je zastitni znak Srbije. Zar nije dovoljno Red Star, Roter Stern, Estela Rosa,Krasnaja Zvezda,i kako vec ne, nego Banditen, Geriljos....I na kraju, na vasem grbu je Crvena Zvezda (Promenite bar grb pa pricajte)

Никола_ЦЗБГ

pre 8 godina

Кме кме кме, Човић, Арапи, Руси,државни пројекат. Само кмечите и тражите паре од Дулоа који вас уништава све ове године!

vlada

pre 8 godina

kakav tragican dan za grobare....kolika samo nervoza,koliko samo "postenja" odjednom
Gde ste bili zadnjih 20/godina kad ste radili sta ste hteli

misli svojom glavom

pre 8 godina

Dobro više, u redu je...Ne vidim svrhu ovakvih vesti više jer će uvk biti i jednih i drugih koji će se držati svoje priče.

Ne razumem samo kako više nije dosadno jer ako si grobar jasno je da je jedino gore od toga da te dobije večiti rival - dobije neki "mali klub iz predgrađa". Baš je utešno i vredno potenciranja...bolje gledajte svoja posla i tražite krivca unutar kluba (a ne države itd) da ne biste došli u situaciju FK CZ

A delije...manite se KK, za njega nema zime i fokus na FK jer je ono više nego smešno.

aj živeli...

dragutin

pre 8 godina

Ma neka odmrznu privatizuju i prodaju Covicu za jedan dinar.Privatni klubovi neka onda zasucu rukave i zaradjuju sami dosta su vas narod nosi na grbaci.Evo sjajne ideje neka navijaci daju svako po 10e i eto sve stima.

Markiz

pre 8 godina

Očekujem gomilu grobarskih frustriranih komentara ali to ne menja činjenicu da smo ove sezone osvojili triplu krunu i tukli vas gotovo u svim utakmicama.

danilo

pre 8 godina

Dakle, 12.08.2011. obrisan je iz registra klub poznat kao KK Zvezda!!!
To smo znali i uzalud smo Uplakanse ubedjivali da im voljeni klub ne postoji.
Njima samo bitno da Partizan ne bude prvak i taj su plemeniti cilj ove godine i napokon ostvarili!
Istina, mi igramo dve godine bez pleja, bez Amera, bez love, ali koga briga.
Partizan nije bio prvak i daleka predgradja su slavila. O radosti za uvek uplakane...

Kojas

pre 8 godina

Jel toliko tesko da ovi tuzni grobari shvate da sporazum izmedju Zvezde i FMP-a nije samo prosto menjanje imena? Plan je isteran do detalja na vasu zalost.

Svaka čast Zvezdo!

pre 8 godina

Grobari mi liče kao na ljude koji dožive toliku traumu da počnu da negiraju šta se desilo i počnu da žive u nekom svom svetu. Upravo je vraćena Zvezda sa Malog Kalemegdana i od sada će se samo takmičiti klub koji je sa te adrese. Klub koji je formalno imao adresu u Stjepana Supanca kako bi Zvezda mogla uopšte da igra utakmice dok se sprovodi uppr postaje ILR i prestaje da se takmiči. Adresa je morala formalno da se promeni da bi klub uopšte mogao da se takmiči a sada je vraćeno sve na staro. Znači Zvezda koja će vas gaziti narednih decenija je Zvezda koja vas je gazila i bila trofejnija 60 godina sve do pojave partizana igokee. Meni je fascinantno da vas toliko boli realnost da ste u stanju da lažete sami sebe i ubeđujete se kako će igrati ILR kad je upravo napisano da se vratila Crvena Zvezda sa Malog Kalemegdana i da ce se samo ona takmičiti a klub koji je bio prelazno rešenje ostaje samo na papiru kao ILR i više se neće takmičiti. Ako ste uopšte i imali razloga da prozivate Zvezdaše 4 godine sada je i formalno završeno sa tim i izbijen vam je jedini argument koji ste imali protiv Zvezde. Svaki put kad negirate istinu i napišete Železnik u komentarima pokažete koliko vas realnost boli. Ja ne znam kako li ćete vi tek preživeti naredne sezone kad vam se uz sve to još i ugasi partizan.

Slobodan

pre 8 godina

Uzeli bi i oni Uppr ali zazirU od ovoga U ... Sta ces kad su im za ekipU igrali Bobek, Meho Brozovic i NDH kompanija ... tUdjman oformio i bio presednik ! Ostalo U PartizanU U.

smejete se a plakali bi

pre 8 godina

Jel moguće da grobari stvarno toliko ništa ne razumeju ili se samo prave da su glupi?? Vi ste grobari toliko prepuni frustracija da je to neverovatno. Da mi je neko rekao da će vas Zvezda toliko razbiti ne bih nikad verovao. A na vašu ogromnu žalost upravo je vraćena i formalno stara adresa i u Evroligi će igrati Zvezda sa Malog Kalemegdana koju su stvorili Bora Stanković, prof. Aca Nikolić i Ranko Žeravica i time vam izbila poslednji argument iz rukava. Što se brinete koja je Zvezda bila, eto sad bar više nemate dileme koja će vas Zvezda ubuduće gaziti. Mnogo mi je drago što ponavljate Železnik jer time pokazujete koliko vas realnost boli da ne možete ni da je prihvatite. Ali koliko god vi bežali od stvarnosti čeka vas istina da ćete još dugo dugo gledati u leđa Zvezdi sa Malog Kalemegdana i da će se vaš klub ugasiti. Vi niste svesni kakav vas bol tek čeka. Mi smo bar pregrmeli probleme i sad možemo da uživamo narednih decenija. P.S. U kom beše evropskom takmičenju igrate ove sezone i ko će vam igrati?

savke

pre 8 godina

Ovde se jasno pokazuje da su ove godine u domacoj ligi i kupu učestvovala dva kluba sa istom adresom.
KSS bi morao pokrenuti postupak preispitivanja regularnosti ova dva takmičenja ili da celokupno rukovodstvo KSS-a podnese ostavke!
(translucent, 13. jul 2015 13:09)
A kada je Igokea igrala u aba ligi, tada je sve bilo regularno?

Marko

pre 8 godina

Za sve one koji pricaju kako ovo moze samo u Srbiji i kako nigde na svetu nema, da vas obavestim da su ovo slicno radili i mnogi veliki evropski fudbalski klubovi kao sto su Bajern, Benfika, Celzi, Bazel... Oni su otvarali nova pravna lica kojima su ustupali prava na koriscenje brenda i nijedan od tih klubova, bez obzira na to sto su u pitanju bila razlicita pravna lica od prvobitnih, nije kretao od najnizeg ranga takmicenja nego su ucestvovali u takmicenjima u kojim i stari klubovi i sve titule starih klubova su im priznavane. I zamislite sad da neko u Nemackoj kaze da onaj Bajern koji je izgubio od Zvezde 91' nije isti Bajern kao sad i da titule koje je Bajern osvojio pre 2000.(tad su prebacili fransizu na drugo pravno lice) ne mogu da budu priznate "novom" Bajernu. Pa verovatno bi ga proglasili ludim. Jedino kod nas jedan novinar i jedan trener mogu da pricaju takve gluposti, dokle god ima mase navijaca koji slepo veruju u sve sto im veliki vodja kaze.

Slobodan

pre 8 godina

@Marko i @smejete se a plakali bi ...

To je bukvalno tako kako ste ispisali ... Bajern je samo ime vec godinama a vode ga privatne firme ... Stadion je od Allians osiguranja itd. Celzijevi navijaci ne navijaju za Abramovicev klub nego za Celzi ... Ali momci ovo je SRBIJA ! Ovde zive Srbi i duloove narikace ... Ovaj uspeh Zvezde ce tesko preziveti ... Onaj iz Barija je bio ubitacan ali ovo nece lako oprostiti ! Ipak su oni bolesno ljubomorni i ta mrznja ide daleko ... kk partizan nije i nece ici u UPPR oni su otisli u... I nece se vratiti ! Nikada !

Nolan

pre 8 godina

Dakle, 12.08.2011. obrisan je iz registra klub poznat kao KK Zvezda!!!
To smo znali i uzalud smo Uplakanse ubedjivali da im voljeni klub ne postoji.
Njima samo bitno da Partizan ne bude prvak i taj su plemeniti cilj ove godine i napokon ostvarili!
Istina, mi igramo dve godine bez pleja, bez Amera, bez love, ali koga briga.
Partizan nije bio prvak i daleka predgradja su slavila. O radosti za uvek uplakane...
(danilo, 13. jul 2015 12:38)

Ima li kraja tvojim kompleksima? Zvezda je jedna jedina i klub je više od registra i matičnog imena, klub čini grb, boje, istorija, trenutni sastav i navijači koji su uz njega.
Pokušaj da se uništi klub koji je osnovao košarku na ovim prostorima nije uspeo i danas je to zvanično potvrđeno.
A tebi i sličnim hipnotisanim grobarima ostaje samo da tugujete za nekim prošlim vremenima kad je postojala "makabizacija" srpske košarke koja se pokazala i kroz reprezentativne rezultate. Vaše vreme je završeno a Zvezdino tek sada počinje...

Marko

pre 8 godina

Lepo su rekli navijaci Makabija...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fitipaldi, 13. jul 2015 12:36) .........Ali zato ti vrlo dobro znas ko vas je demolirao ove godine..Pozdrav..

my way

pre 8 godina

Толико су гробари ишчекивали овај дан да докажу своје тврдње да Звезда није Звезда, да навијамо за други клуб, кад оно међутим ето нас са свим трофејима освојеним претходних година. Него, било би лепо да сад коначно добијемо нове, праве кошаркашке дресове, јер оно чудо са пругама стварно није примерено за кошарку.

duca

pre 8 godina

strucnjaci, jel sad u redu PIB? jel u redu maticni broj, adresa? aaaaaaa sada je telekom problem, a nis, mts, zepter, mobtel, 062 3 4 5 vam nisu smetali. ako ako samo polako, smislicete vi jos nesto, duuuuuuuga, tuzna, dosadna i besposlena sezona je pred vama, necete imati Bog zna sta da radite tako da verujem u vas. 14 prvih komentara 13 derviskih, kako li je samo lazna Zvezda uspela da stvori ovoliko komleksa za godinu dana, razmislite i o tome malo. pozdrav sa Malog Kalemegdana!

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Tastatura Grobari,kluba pred kojim je katanac se javljaju. Sta li im je Tegeltija savetovao. A pored toga tastatura grobari nepismeni i nista ne znaju kako funkcionise APR. A navijali za Partizan Igokea

Brondby

pre 8 godina

Samo Brondby Beore mora pasti idemo u LE

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Memfis

pre 8 godina

Ne razumem zasto toliko likuju i klibere se ovi "navijaci" Partizana koji je na sezonu, dve od gasenja. U najboljem slucaju ce se mrcvariti nekoliko godina kao sada Cibona. Da su i dalje stabilan klub razumeo bih, ovako je slicno kao kad su se smejali Zvezdi za Cibonu, pa im se ubrzo desila Cedevita...

da vam bude lakse

pre 8 godina

Grobari,
prosle godine vas razmontirala crvena zvezda telekom i ove sezone ce ponovo. Vama svejedno samo je drugi maticni broj...

Posto cete dogodine traziti uppr za partizan igokeu ili kako vec onda da vam objasnim kako to funkcionise:
1. Objavite da ne mozete da vratite dugove
2. Odredi vam se stecajni upravnik, kome vi predstavite sta ste kome i koliko duzni
3. Pozovete poverioce da se uzjasne: da li prihvataju umanjenje duga na 2.5 % i da budu garantovano isplaceni, ili ce da traze 100 % duga pa da cekaju u redu za naplatu potrazivanja od imovine kluba (koja je priblizna nuli) i bice isplaceni nikad..!
4. kad poverioci zarad buducih usluga pristanu na umanjenje duga onda imate dva izbora
a) da idete u zamrzivac dok ne izmirite dugovanja, ili
b) da odredite drugog subjekta koji ce se takmiciti umesto vas i vracati vas dug.

Srecno..!

WHU

pre 8 godina

Da li ce navijaci Crvene Zvezde telekom nastaviti da navijaju za prirodnog naslednika KK. Ivo Lola Ribar ,ili ce opet promeniti klub i navijati za odmrznuti ?

vojkan gitaric Resavica

pre 8 godina

Ja sam 1954 godiste, pamtim i Cermaka, Ducija, Moku...... Zivim u provinciji, alio bre vi (namerno malo slovo) grobari imate bolesnu glavu. Pa Zvezda je pojam u celom svetu, i u fudbalu, i u kosarci, pa ona je zastitni znak Srbije. Zar nije dovoljno Red Star, Roter Stern, Estela Rosa,Krasnaja Zvezda,i kako vec ne, nego Banditen, Geriljos....I na kraju, na vasem grbu je Crvena Zvezda (Promenite bar grb pa pricajte)

smejete se a plakali bi

pre 8 godina

Koliko ste grobari vi pali kad vam je ovo jedini razlog u sezoni da se malo zaradujete. A na vašu žalost nemate ni ovde čemu da se radujete. Vi ste izgleda srećniji i od Zvezdaša što se i formalno vratila stara Zvezda. Ajde da vidimo da li će vas više ili manje boleti kad vas razbije Zvezda sa Malog Kalemegdana.

Vodeni zeka

pre 8 godina

Zamrznuto-odmrznuta Zvezda,poluraspali Partizan i gomila naroda kome smanjuju plate i penzije da bi se ovi igrali.Sve to privatizovati pa se mangupirajte sopstvenim parama.

Milos

pre 8 godina

Cekajte, sada CZ nije vise FMP, nego ILR? A ILR je bivsi FMP? Samo sto sve to zove sad CZ? Ne sprdam se sa navijacima, za sebe i kada me neko pita, kazem da navijam za Crvenu Zvezdu, samo ne preterano aktivno, pa eto neke stvari mi nisu bas najjasnije.
(leeloo, 13. jul 2015 14:08)

Sta nije jasno? Ponovo se aktivira cz. I u nju prelaze igraci i struka CZB. A CZB se preimenuje u ILR a onda se ILR ili gasi ili igra opstinsku ligu sta vec Covic odluci, ILR je njegov privatni klub.

Lola pecaros

pre 8 godina

Ma panteri pravite se ludi. Sta znaju grobari sta je UPPR. To je nesto unapred i tako to. Ni Angela Merkel nije cula za taj UPPR.
Aj grobaro palite.

Никола_ЦЗБГ

pre 8 godina

Кме кме кме, Човић, Арапи, Руси,државни пројекат. Само кмечите и тражите паре од Дулоа који вас уништава све ове године!

dragan

pre 8 godina

Molim da se arhivira ova vest i da se upamti.
Čisto da sutra ne bude zaboravljeno. Da se zna ko za koga navija i ko je ko.
Možete da vi prozivate grobare,Dula,da sanjate Tuđmana i Zagreb, da gazite i razbijate...,ALI sve je rečeno u ovoj vesti i dokumentovano u APR.
Moj klub je Partizan,crno bela boja,adresa Humska! a vaš?

dusan

pre 8 godina

i sada ce dervisi da svim onim nazivima dodaju Ivo Lola Ribar (bas im odgovara ovo dugacko ime) i smeju se sami sa sobom u mraku a mi cemo pod svetlima velike pozornice da vodimo evroligaske bitke i uzivamo u kvalitetnoj kosarci i dominaciji srpskom kosarkom narednih...pa bre mnogo godina. egal nema sta. vooooolim teeeee jeeeeedinaaaaaa!

dex

pre 8 godina

@danilo

Mozda igrate bez Amera, ali igrate sa preskupim povratnicima. No, vi sigurno bolje znate od EL za koga mi navijamo. Samo sto je Zvezda u EL na vasu zalost!

vlada

pre 8 godina

kakav tragican dan za grobare....kolika samo nervoza,koliko samo "postenja" odjednom
Gde ste bili zadnjih 20/godina kad ste radili sta ste hteli

Gorgi

pre 8 godina

"(Slobodan, 13. jul 2015 15:47)
Da li ti stvarno ne razumeš ili nas zezaš ?
Dakle,postoji SAMO JEDAN Bajern a vode ga naravno razna privatna lica!Postoji SAMO JEDAN Čelzi a SADA ga vodi Abramovič!Postojale su DVE Zvezde:ona PRAVA prezadužena i ova čovićeva za koju su zvezdaši navijali 4 godine.
Ono što ti vrlo dobro znaš, ali ne želiš da priznaš, uvek je postojala i postojaće samo jedna ZVEZDA. Pogledaj pažljivije grb i dres i biće ti jasno!!! Sve što je bilo i biće pripada ISTOJ TOJ Crvenoj Zvezdi!!! Postoji pravno lice (što je u ovom slučaju BREND kkcz) i nosilac pravnog lica (pib, mbr, itd.). U protekle četiri godine, Zvezda je samo promenila NOCIOCA pravnog lica, a pravno lice je ostalo nepromenjeno KKCZ!!! Na BAT-u ne duguje novac ILR bivšim igračima, ni PIB ni MBR, nego franšiza, tj BREND KKCZ. Sve o čemu vas je fegi godinama lagao, a dulo polagivao, isplivaće na površinu, ali sumnjam da će ispranim mozgovima i to biti dovoljno!!! Mržnja je uvak jača od logike i zakona... Postoji samo jedan Bajern, ali je menjao PIB i MBR, postoji samo jedan Čelsi, ali se promenio i PIB i MBR, postoji samo jedna ZVEZDA, ali je imala dva PIB-a i dve adrese! Jasnije malo ili...? Najnormalniji način funkcionisanja na kapitalističkom zapadu! Ako je nešto BREND ili FRANŠIZA (potpuno svejedno), taj brend (ili franšiza) je nosilac SVIH PRAVA I OBAVEZA, a sve ostalo su tehničke stvari koje olakšavaju sprovođenje zakona u datom slučaju... Koliko je to teško da se ukapira?!?

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Očekujem gomilu grobarskih frustriranih komentara ali to ne menja činjenicu da smo ove sezone osvojili triplu krunu i tukli vas gotovo u svim utakmicama.
(Markiz, 13. jul 2015 12:43)

Kažeš osvojili ste, samo još da nam objasniš ko ste to vi :-)

kruger

pre 8 godina

Bilo je lepo grobari dok vas je Vizura predstavljala u zenskoj odbojci.
(Niks, 13. jul 2015 12:47)

Je l ti to stvarno poredis zensku odbojku sa muskom kosarkom? Nista pemetnije nisi mogao da smislis?

Dragan

pre 8 godina

Svaka čast gospodinu Čoviću, što je pokazao kako se koriste rupe u zakonu. Ipak i pored sve te njegove transparentnosti nisam uspeo nigde da nađem podatak, koliko je KK Crvena Zvezda bila dužna ( cifra ide od 7 pa do 18 miliona) i kome i kako je taj novac vraćen poveriocima. Ako neko zna, molim za odgovor. A, možda o tome ne sme da se piše?

PAOK

pre 8 godina

Očekujem gomilu grobarskih frustriranih komentara ali to ne menja činjenicu da smo ove sezone osvojili triplu krunu i tukli vas gotovo u svim utakmicama.
(Markiz, 13. jul 2015 12:43)

Mi vas tukli 13 godina pa nista

Kriik

pre 8 godina

za neupućene kojima ovakve vrlo proste i sasvim uobičajene stvari nisu najjasnije.. FMP je u stvari Ivo lOla Ribar. I sad će u zmarzivač da ide FMP dok će ILR da se takmiči na mestu CZT koja je ugašena da bi se iz zamzviača izvukla, osvežena od dugova, CZ koja se sada zove CZT i uzima mesto takmičenja koje je imao prosle godine FMP koji se zvao CZT a sada je ILR.

Kad bi se malo potrudili i sami bi sve ovo shvatili ili ako bi prosli kroz one exel tabele.. ali ne.. vama je najvaznije da se sprdate i zezate Delije da su oni u stvari Panteri i slicno.. ovo sto sam naisao za klubove sada vazi i z a navijace tak oda ne smarajte vec iskoristite vrlo prostu i jasu fomrulu iz mog komentara. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke i spasnkih triler serija ..

Dule 032

pre 8 godina

(Slobodan, 13. jul 2015 15:47)
Da li ti stvarno ne razumeš ili nas zezaš ?
Dakle,postoji SAMO JEDAN Bajern a vode ga naravno razna privatna lica!Postoji SAMO JEDAN Čelzi a SADA ga vodi Abramovič!Postojale su DVE Zvezde:ona PRAVA prezadužena i ova čovićeva za koju su zvezdaši navijali 4 godine.Shvataš li razliku između ovoga svega?
I za kraj pitanje:Šta misliš kome će ići obeštećenje od Bobija Marjanovića ?
Pravoj Zvezdi ili Čoviću ?

misli svojom glavom

pre 8 godina

Dobro više, u redu je...Ne vidim svrhu ovakvih vesti više jer će uvk biti i jednih i drugih koji će se držati svoje priče.

Ne razumem samo kako više nije dosadno jer ako si grobar jasno je da je jedino gore od toga da te dobije večiti rival - dobije neki "mali klub iz predgrađa". Baš je utešno i vredno potenciranja...bolje gledajte svoja posla i tražite krivca unutar kluba (a ne države itd) da ne biste došli u situaciju FK CZ

A delije...manite se KK, za njega nema zime i fokus na FK jer je ono više nego smešno.

aj živeli...

drzavni projekat

pre 8 godina

Sad zamrznuti fudbalski klub na jedno 20 godina i fuzionisati se sa Cukarickim ali da se klub zove Crvena Zvezda i da igra na marakani da ima navijaca.hahahahahahahaha smesno.

Jole

pre 8 godina

Da li je moguce da neko u Zvezdi ili APRu (gde god je napravljen prvi prikazani dokument) mesa cirilicu (KK Crvena Zvezda) i latinicu (Telekom)?!?

Vlajzic

pre 8 godina

A lepo sam ja pricao da 3 godine oni navijaju za Covketov klub iz Zeleznika, a ne za Zvezdu 'poznatu u javnosti kao ZAMRZNUTU', a vi ste mi lupali minuseve. Hvala bogu sto nam se vratila Zvezda, konacno opet da gledamo derbi!

kruger

pre 8 godina

Da se razumemo.. niko ovde nije ni isao u zamrzivac. Zvezda nikada nije prestala da se takmici samo je levom rukom obrisala visemilionski dug preko noci. To je jedina i prava istina. Sto je ujedno i velika sramota drzave. Ali, ako njene navijace nije sramota, mi tu nemamo sta da trazimo. Ostacemo gospoda do kraja.

Preplanuli, radujte se raju koji vam je obećan, ali ovde raja nema

pre 8 godina

Ne ulazim u Zakon o stečaju i kako je obavljena reorganizacuija prema Unapred pripremljenom planu reorganizacije, tu niko nikad neće moći da dokuči šta se radilo, kako su vraćeni dugovi, kome, koliko, nego od svega toga izdvajam sportsko pitanje: prema kojim članovima Statuta KSS, i propisima Fibe, umesto jednog kluba može da se takmiči dvojnik? Kako je to "zamrznuta" CZ nastavila da se takmiči kao "pravni subjekt" KKCZBeogradDivaTelekom? I prema kojim košarkaškim propisima Fibe i KSS odmrznuta KKCZ preuzima sve na svoje ime što je pripadalo "pravnom subjektu" KKCZBeogradDivaTelekom, iako je prema novoj registraciji "pravni subjekt" sada KK Ivo Lolo Ribar. Ima li kraja ovom "ludilu"? Ko će biti vlasnik KKCZ, ona nije privatizovana ili mi to ne znamo? Kako će preplanuli da se zaprepaste kad im jedan momak, age 59, saopšti ime vlasnika kluba starog 70 godina. I ovo se može nekako podneti, Srbija brale, ali najteže pada što se ovakav komentar nigde ne može objaviti i što je danas sloboda mišljenja manja nego nekada.

x-man

pre 8 godina

Pa posle 14 godina meni bi bilo glupo da navijam za svoj klub ili ti bilo sta kazem za drugi klub (partizan) koji je dominirao i drao vas sa 118-77,pa bolje cutite i uzivajte u otapanju

Lola sa Banovog brda

pre 8 godina

Tastatura Grobari,kluba pred kojim je katanac se javljaju. Sta li im je Tegeltija savetovao. A pored toga tastatura grobari nepismeni i nista ne znaju kako funkcionise APR. A navijali za Partizan Igokea
(Delija Banovo Brdo, 13. jul 2015 13:04) # Link komentara
I da se ugasimo jos vise cemo voleti Partizan jer je tako casnije. A psto grobari ne znaju kako funkcionise APR evo sada znamo. Znas li ti Lolo ?

put za jug

pre 8 godina

Kk partzan igokea
(TnT, 13. jul 2015 13:45)

Partizan je imao poslovno sportsku saradnju sa Igokeom, bas kao sto Celzi ima sa Muskronom, ili Benfika sa Penjafielom. Naziv Igokea stoji kao naziv sponzora, kao npr. Partizan NIS. To ni priblizno nije isto ovome sto Covic radi sa svojim klubovima. Navijaci Partizana nikada na to ne bi pristali i to u upravi znaju.

slepi od ljubavi

pre 8 godina

Najbolji primer kako se putem emocija manipuliše ljudima u Srbiji! Recept koji je upotrebljivan još od 90tih pa na ovamo.
Šta može da bude tu nejasno?
Postoji 1. Privredni subjekt - KK CZ (sa svojim mat br. u APRu)
2. Privredni subjekt - KK CZT (sa svojim mat br. u APRu)
Ako je prava Zvezda otišla pod stečaj ili ako je zbog nemogućnosti fin. troškova ustupila svoje mesto u takmičenju a pri tom prodala celokupnu franšizu drugom zainteresovanom subjektu (FMP-u, koji je hteo da posluje pod imenom CZ kao prepoznatljivog brenda i koji je to finansijski "platio" i kasnije preregistrovao sebe u CZT), kako onda neko moze da poveruje da je izvorna KK CZ postojala svo ovo vreme (iako se u APRu ima svoj mat.br) i što je još bitnije kako trofeji koje je za to vreme osvajala CZT mogu da pripadnu pravoj Zvezdi?

Vlada sd

pre 8 godina

Evo ja kao veliki grobar iskreno cestitam kk crvena zvezda koja god bila od ovih 5,6.... na ovom istorijskom poduhvatu, ovo je stvarno veliko vece i od titule ma vece i od nase titule evropskog prvaka, samo me to neodoljivo podseca na onu igricu sa sibicama znate vi koju najbolji ste u tome, tri kutije ispod koje je prava zvezda

miki

pre 8 godina

čekaj sad, covic je vratio 17 miliona eura duga stare zvezde i još za predhodne 2, 3 sezone fmpa, obezbedio 15 miliona eura da klub dovede onolike igrače, odakle, jel su to iz exela pare ispale??

Hm

pre 8 godina

Molio bih navijace, e sad ne znam kako im se zove klub, da se izjasne za koga ove godine navijaju. Da li za kk ilr zeleznik, koji je ove godine uspeo da prekine dominaciju partizana u kosarci, ili za kk cz telekom, koja ce se posle vise godina smrzavanja, ponovo takmiciti?

Nastaviće se

pre 8 godina

Fenolmenalno, ne fenomenalno! Posle četiri godine KKCZ preuzima takmičarsku funkciju od "pravnog subjekta" ili dvojnika KKCZ Telekom... koji se umesto nje takmičio: Ccccccccccccc.... Ima li granica svemu ovome, pa koji košarkaški propisi, koje niko i ne pominje jer ne postoje, dozvoljavaju Đilasu i Čoviću da ovako manipulišu? A onda će "prvi čovek" da se okomi na našeg čoveka, visokog funcionera u Fibi, što je pre dva dana i uradio a njegovi novinari objavili, a taj naš nije niko drugi nego častan čovek i košarkaška legenda, i navija za Novaka.

branko

pre 8 godina

znaci,ipak su imale DVE?!?Sherlok Holms ovo ne bi razumeo...pukla bi mu glava od neresivosti zagonetke...Uostalom,njih i ne interesuje sta je - sta god nazoves Zvezdom-to je Zvezda...Jadno

Amigo

pre 8 godina

Da ste sada ,kako kaze Registar-skraceno ime, KK ILR ili kako bi rekli Madjari Ivo Becar Pecaros!
(rece mi jedan coek, 13. jul 2015 13:19) Ištvan Bećar Pecaroš bilo kako bilo tek sada ne znaju ko su i za koga treba da navijaju...

TOTALNO LUD (IMA LI ZBUNJENIH)

pre 8 godina

pa ko je onda šampion srbije?
ko će da igra EL?
za koga ste navijali?

i najvažnije pitanje: za koga ćete sad da navijate?

leeloo

pre 8 godina

Cekajte, sada CZ nije vise FMP, nego ILR? A ILR je bivsi FMP? Samo sto sve to zove sad CZ? Ne sprdam se sa navijacima, za sebe i kada me neko pita, kazem da navijam za Crvenu Zvezdu, samo ne preterano aktivno, pa eto neke stvari mi nisu bas najjasnije.

rema

pre 8 godina

Ovo što je urađeno 2011.g je nemoguće u fudbalu, jer UEFA to ne dozvoljava, da zamrzneš klub(KK CZ), sa 16 miliona evra duga,pa da FMP postane KK CZBGD sa 0 dugovanja. Ja sam dužan nekom 10k€ promeniću ime i prezime, preseliti se u drugi grad i rešio sam probleme, haha

Дејан

pre 8 godina

Значи, ФМП је купио Звезду, па је регистрован нови клуб, Звезда нешто, па сад имамо 3 клуба. Ко кога овде завлачи, не знам.

translucent

pre 8 godina

Ovde se jasno pokazuje da su ove godine u domacoj ligi i kupu učestvovala dva kluba sa istom adresom.
KSS bi morao pokrenuti postupak preispitivanja regularnosti ova dva takmičenja ili da celokupno rukovodstvo KSS-a podnese ostavke!

translucent

pre 8 godina

Ovde se jasno pokazuje da su ove godine u domacoj ligi i kupu učestvovala dva kluba sa istom adresom.
KSS bi morao pokrenuti postupak preispitivanja regularnosti ova dva takmičenja ili da celokupno rukovodstvo KSS-a podnese ostavke!

xxx

pre 8 godina

Grobari moja sucut.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Lol, 13. jul 2015 12:43) Pa lepo napiši Ivo Lola u nicku,nemoj da se kriješ...

kile

pre 8 godina

Aj sad ovako. UPPR je plan gde novi ili postojeci vlasnici preduzeca ponude plan izlaska iz dugova kod poverioca i ako poverioci prihvate plan racun se odblokira i svi dugovi su reprogramirani po odredjenim periodicnim anuitetima otplate. Kako bi poverioci prihvatili plan uprava mora da prezentuje nacine na koji ce doci do prihoda. Prvo, mene zanima iz kojih je prihoda KKCZV resila dugovanja po UPPR - oko 15-16 mil eur (koliko sam upoznat nije imala nikakvih prihoda)?? Drugo, posto je samim UPPR-om racun odblokiran i klub je mogao normalno da radi, zasto je drugo pravno lice uzelo identitet prvog do okoncanja UPPR???!!??

Parni valjak

pre 8 godina

Ovo je kao u Demolition Man-u, kada prvo zamrznu pa odmrznu Sajmona Fenix-a. U filmu zatim odmrznu Stalonea da bi zaustavio zlo, a ovde će to da odradi Partizan koji nije ni bio zaleđen.

Goran

pre 8 godina

Da li je moguce da neko u Zvezdi ili APRu (gde god je napravljen prvi prikazani dokument) mesa cirilicu (KK Crvena Zvezda) i latinicu (Telekom)?!?
(Jole, 13. jul 2015 12:45)

Naravno da je moguce je, kad su nepismeni! Da vidis samo kako tek pisu imena stranih firmi koje sadrze slovo "Y" ... 'ladno ga napisu cirilicom, sa sve cirilicnim slovom "U".

Sasa Nedic

pre 8 godina

@Duca, Partizan nikad u Apr-u nije bio registrovan kao 063 ili neki drugi već su to bili samo dodati nazivi u zavisnosti od sponzora. Uvek je bio samo KK PARTIZAN.

Komšija Rade

pre 8 godina

Lepo su rekli navijaci Makabija...Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fitipaldi, 13. jul 2015 12:36) .........Ali zato ti vrlo dobro znas ko vas je demolirao ove godine..Pozdrav..
(Marko, 13. jul 2015 13:09)
Ti dobro znaš ko vas je demolirao od kad znaš za sebe...

milan

pre 8 godina

Iz kog ranga kreće. Ako neko odustane od takmičenja i to nekoliko godina po logici stvari kreće od dna. Osim ako se nespoji sa nekim iz višeg ranga.

malo JA

pre 8 godina

Kako god, sramota je ovako da se oslobadja dugova! Nebitno je da li se radi o: Zvezdi, partizanu,dubocici,zupi,vranju,radnickom. U principu, predsednik i uprava naprave dug, ostanu duzni (igracima, dobavljacima,prevoznicima,halama,restoranima i kome sve ne) onda dignu ruke od svega i ostave sve te ljude na cedilu. Onda ista ta bagra, formiraju isti taj klub i nastave po starom. O navijacima ne bih ovom prilikom.

Čika Kure

pre 8 godina

Nek se zove KK Pinki..QQ može Gs'n Čović da mi pomogne da minus od 40 000 transformise u bilo koji plus bez love. šifra :Pristajem na sve samo kaži..

Kolumbo ...... .. radoznala

pre 8 godina

Da li je moguce da neko u Zvezdi ili APRu (gde god je napravljen prvi prikazani dokument) mesa cirilicu
(KK Crvena Zvezda) i latinicu (Telekom)?!?
(Jole, 13. jul 2015 12:45)

Kad mogu da mesaju na tablicama ovo i nije tako strasno :)

drmomcilo78

pre 8 godina

sa kojim klubom imaju ugovor košarkaši. interesantno je pitanje zbog obeštećenja i ostalih pravnih pitanja. istraživačko novinarstvo.

dragutin

pre 8 godina

Ma neka odmrznu privatizuju i prodaju Covicu za jedan dinar.Privatni klubovi neka onda zasucu rukave i zaradjuju sami dosta su vas narod nosi na grbaci.Evo sjajne ideje neka navijaci daju svako po 10e i eto sve stima.