Četvrtak, 09.07.2015.

18:40

Božović: Moglo da bude 8:1

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božovic rekao je da njegova ekipa nije bila spremna da se suprotstavi timu kao što je kazahstanski Kajrat.

Izvor: B92

Božoviæ: Moglo da bude 8:1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

133 Komentari

Sortiraj po:

Pedja

pre 8 godina

Evo vam ekipa za prolaz, smetenjaci:

Rajkovic-Petkovic-Jovanovic-Rendulic-Andjelkovic-Grujic-Ristic-Katai-Vered-Jovic-Orlandic.

A da, Grof igra defanzivno, kao protiv Mancestera.

Sir Oliver

pre 8 godina

A kako je ono rekao stameni štoper Rendula nisu ništa posebno, a neka pošalju sad i avion Vlade Srbije po njih,da im bude što udobnije,i nabaciti im još kojeg državnog sponzora zaslužili su...

Budjavi

pre 8 godina

Gledao u utakmicu,Zvezda igrala protiv prosecne ekipe koja bi prije par godina popila petardu lagano,Zvezda opet osim Rajkovica nema ni jednog iole prosecnog igraca,a Rajkovica treba prodati i omoguciti decku normalnu karijeru,to je buducnost naseg fudbala.

TalicniTom

pre 8 godina

Da li postoji za nas zvezdase neki trener kojem bi pruzili podrsku i dali bar godinu dana vremena,pa tek onda merili? Ne! Pa i Murinjo bi izgubio sa ovom Zvezdom, garant. Stvarno smo neki teski i nerealni ljudi, stvarno.

NemanjaBS

pre 8 godina

Sad će grof da kaze da se koncentriše na titulu pa i ako se desi kojim čudom da osvojimo titulu onda će da nas opet blokiraju pošto će ova "sposobna" uprava minimum 20 miliona duga ove godine da napravi. A ja da sam Gasprom posle ove blamaze bi raskinuo ugovor u sponzorstvu! Pune dzepove ovim guzonjama u foteljama a klub propada! De su sada ta "velika" imena iz sveta sporta Kokeza, Tončev, Terzić? A bilo bi dobro znati i gde su Dzajić i Lukić i koliki su im računi u bankama?

jasta

pre 8 godina

Ovakvu izjavu daje neko ko je malo lud, ili neko ko je 100% siguran da osvaja prvenstvo. S obzirom da je drzavni avion poslan po njega I da su drzavnim parama platili licencu, mozete zamisliti bezobrazluk u prvenstvu.

Logika

pre 8 godina

Ostale evropske ekipe su podmuklo pripremne periode prilagodili evropskim kvalifikacijama.Evo reprezentacija sad ulazi u formu za evropsko prvenstvo.

nenad

pre 8 godina

Nazalost meni će zvezda ostati u lepom sećanju iz mojih mladjih dana kada sam isao na marakanu. Vise sam voleo da je klub proglasio bankrot jos pre koju godinu i poceo od nule na zdravim nogama ovo nema smisla

nenad

pre 8 godina

Nazalost meni će zvezda ostati u lepom sećanju iz mojih mladjih dana kada sam isao na marakanu. Vise sam voleo da je klub proglasio bankrot jos pre koju godinu i poceo od nule na zdravim nogama ovo nema smisla

PV

pre 8 godina

Nije mi jasno zašto navijači Zvezde govore da je Zvezda veliki klub. Pre mesec dana im je ubrizgano u klub oko 13 milina evra i ni to im nije dovoljno. Ispali su skoro u junu od potpuno nepoznatog kluba. Pa to su velike pare i za Špance, Italijane i Nemce. Da su te pare date Čukaričkom, Jagodini ili Spartaku, prošetli bi se kroz kvalifikacije. Veliki klubovi valjda postižu solidne rezultate i bez para, a sa parama budu najbolji.

Zoran

pre 8 godina

Kakav trener, takav rezultat. "Grof"... Tužno. Crvena zvezda postoji samo u sećanju, ovo je neki žalosni surogat. Najviše mi je u stvari žao mladih fudbalera koji tu gube vreme.

vasa

pre 8 godina

"Božovic je istakao da misli da je njegova ekipa "na dobrom putu", pred pocetak Super lige Srbije."

Svaka čast majstore, i ja mislim da ste na dobrom putu!
Samo tako nastavite!!!

realno

pre 8 godina

Covek je samo realan i naziva stvari pravim imenom... A to sto se nisu stekli uslovi za veci domet sigurno nije kriv trener koji je juce dosao i nije zatekao tim nego skup onih koji nemaju gde i onih koji su cekirali kartu, a bez para za sastavljanje tima...

pancevac

pre 8 godina

Grofu neko treba da objasni da je trener Zvezde. Nemamo para, nemamo budzet, to smo znali I pre utakmice, ali imamo lopte I fudbalski teren pa trenirajte. Alo bre, KAIRAT! Teske im noge? To se samo u Srbiji prica.

Za B93

pre 8 godina

Realno Kairat je sila. Bas nismo imali srece pa odmah prvo kolo kvalifikacija na njih naletimo. Oni mozda i osvoje Ligu Evrope, jasno je da je u pitanju ozbiljna ekipa.

Deki

pre 8 godina

ja volim Zvezdu otkad znam za sebe ali ne razumem one koji zive u oblacima pa su ocekivali prolaz protiv Kairata.Postanite realni i shvatite da za novcebkojima Zvezda dovodi igrace a svojih ne proizvodi nece Zvezdi biti bolje.Ni Bozovic ni Gvardiola ni Murinjo ni Anceloti niko od njih sa ovom ekipom ne bi prosao kairat.A znate sta je realnost?Realnost je da Zvezda od svih Evropskih zemalja moze da izbaci klubove iz Islanda,Farskih ostrva,Malte,Velsa,San Marina,Luksemburga,Crne Gore,Lihtenstajna,Andore i tu se zavrsava.Moze naravno i iz Kazakstana,Letonije,Litve,Azerbajdzana ali ne sve njihove klubove koji igraju evropu.Nazalost to je realnost,tako smo nisko pali i sto pre prihvatite tu realnost lakse cete podneti ispadanja od ovakvih klubova koji su trenutno na 3x vecem nivou od Zvezde i igracki i finansijski.

iznenadjen i uvredjen

pre 8 godina

Sav normalan svet igra domacu ligu da bi se spremali za Evropu. Zvezda igra Evropu da bi se spremala za Gornji Milanovac, Novi Pazar....Koja blamaza od izjave.

Srdjan-Frankfurt

pre 8 godina

Sta je problem, coveku od samog start bilo jasno gde mu je domet u Evropi, to sto mi nesto zelimo je opet nasa stvar. Hocu i ja da igram kao sa 20. godina ali ne mogu...

018

pre 8 godina

Božovic je istakao da misli da je njegova ekipa "na dobrom putu", pred pocetak Super lige Srbije.

- vrh kad posle ispadanja u evropi od, kako se vec zove, tima trener izjavi ovo! Sta dalje reci?

čika Boki

pre 8 godina

Kakav gospodin ovaj grof. Svaka čast. Čestitao boljem i verujem da će nastaviti da pokazuje svoje visoke moralne kvalitete i načestitati se protivničkim trenerima ove jeseni!

Cir Milos

pre 8 godina

Sta se desava ne znam, ali da je Zvezda mogla da zgazi ove danas, mogla je... Gledao sam tekmu putem neta i jedino sto mogu da kazem je - ova ekipa Zvezde, nije za potcenjivanje. Svi se nesto przite, rezultat, ovo, ono, a ja opet ponavljam-nisu tu cista posla... Mozda je postojala namera da se smanje troskovi sezone, mozda je stigla direktiva od gen. sponzora, mozda je svasta nesto, ali siguran sam daje bilo cisto sportski, Zvezda bi posao zavrsila jos u Beogradu...

vidim sve

pre 8 godina

"Još jedna utakmica u pripremi za Super ligu..."
Ja sam za Belodedićev predlog, srušiti stadion, izgraditi novi, pa novi ljudi, novi igrači, pa i navijači...krenuti od četvrte lige, bez dugova i lagano...

bachi

pre 8 godina

A ovo su pripreme za prvenstvo? Pa sto tako ne kazes?!
(Milivoje vrati se, 09. jul 2015 19:10)
I to vrlo skupe, koliko ono miliona beše licenca? Mogli su celu sezonu redovno da daju plate sa tim parama!

Graff

pre 8 godina

"Pozitivno je to što smo odigrali još jednu utakmicu u sklopu priprema za prvenstvo, sa ozbiljnim protivnikom, i fizicki ce nam to mnogo znaciti"

Cekaj jel ovo njuz.net?

играч кола

pre 8 godina

Наставља се планско уништавање клуба како би се могао касније продати за 1 динар. Друго објашњење немам.

misula

pre 8 godina

"Pozitivno je to što smo odigrali još jednu utakmicu u sklopu priprema za prvenstvo, sa ozbiljnim protivnikom, i fizicki ce nam to mnogo znaciti", rekao je Božovic"
Ha ha ha, pa njemu su ovo bile pripremne utakmice, on igrao sa drugim timom jer mu niko nije rekao da su vec pocele kvalifikacije. Mozda je mislio da su otputovali u Antaliju na pripreme pa se i sam cudio sto je tako vruce :)

danilo

pre 8 godina

Grof je u stvari car!
Kvalifikacije za EL on je digao na stepen priprema za prvenstvo?!
Drugi u te svrhe imaju utakmice koje se zovu pripremne a evropske utakmice su kruna sezone u svakom smislu.
Sem kod Grofa?

bachi

pre 8 godina

jel jos neko misli da ovo nije namesteno ili sam ja lud
(milan, 09. jul 2015 19:04)
U pravu si obe su trebale da budu 4+ (zna se u čijoj mreži) da nije namešteno 2-3!

zoki

pre 8 godina

Ajde sto se grobari zezaju na nas racun,ali rodjeni trener...A u stvari on ce ovde da bude dva meseca,popije otkaz,a mi ga posle placamo dve godina,zato ga i zovu grof......

Optimista

pre 8 godina

"Vidju sokolove sto lete"! Ima vremena za pet godina, Farani i Maltezani nece se moci setati stadionom Rajko Mitic a za deset od Zvezde ce strahovati i Moldavci, Luksemburzani...

macado7

pre 8 godina

Meni samo nije jasno Grofe što ti je trebalo da se petljaš sa "ovima", jer ti si gospodin i zašto si dozvolio da blatiš svoje ime i reputaciju???

Rw

pre 8 godina

Propast FK Crvena Zvezda, simbola i uspesnog brenda Srbije, najbolje pokazuje propast i posrnuce ove drzavice...a nikakve naznake da ce u dogledno vreme biti bolje..

Bodibond

pre 8 godina

Meni samo nije jasno Grofe što ti je trebalo da se petljaš sa "ovima", jer ti si gospodin i zašto si dozvolio da blatiš svoje ime i reputaciju???
(macado7, 09. jul 2015 19:03)

Jaka reputacija... 15 godina, 15 klubova...

Koza

pre 8 godina

Savicevic i Mbođ.
Kad trener njih stavi u tim, pre bilo koga, pa i ekonoma, onda je veliki znak pitanja koliko je strucan Grof.
Ne ocekujem nista dobro u ovoj sezoni, samo se nadam nekoj privatizaciji.

brajkoo

pre 8 godina

bilo pa proslo, a i ocekivano, a sad bozovicu spremaj ekipu i nove igrace koje si doveo za prvenstvo pa da vidimo na cemu smo.. a vi hejteri srpite se pola godine i onda cete moci da pricate sta je i kako... nema potrebe odje prosipat praznju pricu, sto se mene tice ( a naravno ne mora da znaci da je tako ) bozovic je dobar trener, igraci koje je doveo su dobri za nas standard, e sad kako ce ih povezat, uklopit, uigrat... vidjecemo pa cemo `komentarisati` .. a do tad laku noc ... i naravno drzim palceve da cuka prodje dalje, mladost takodje i naravno partizan .... zveeezda oooo !

onaj pera

pre 8 godina

grofe borićete se za drugo mesto, ako se uigrate, u domaćem prvenstvu. ali i to će biti teško sa sve upisanim pobedama kod filijala. partizan će uzeti šampionat, ne što je neka žešća ekipa nago što im je opstao neki sistem i hierarhija za razliku od pokojne zvezde.

Modiljani

pre 8 godina

Dokle vise da nas brukaju u Evropi? Ne pisem ovo kao provokaciju, nego zaista je zalosno koliko je Zvezda ocajna godinama. Partizan svake godine skoro igra grupnu fazu, mada ni to nije nista posebno bas, ali za Zvezdu je to misaona imenica postala.

Pedja

pre 8 godina

U nastavku mozemo ocekivati mnogo bolju Zvezdu. Na golu Rajkovic, bekovi Petkovi i ibanjez, stoperi Rendulic i Lukovic (uskace Jovanovic), zadnji vezni moze Kovacevic ili Grujic, u napadu Vered na jednom krilu, Matos na drugom i u sredini Katai, Vijera i recimo Jovic. Izuzetno jaka ekipa, a za jedno 2 nedelje bice i kondiciono spremni.

iznenadjen i uvredjen

pre 8 godina

Sav normalan svet igra domacu ligu da bi se spremali za Evropu. Zvezda igra Evropu da bi se spremala za Gornji Milanovac, Novi Pazar....Koja blamaza od izjave.

Graff

pre 8 godina

"Pozitivno je to što smo odigrali još jednu utakmicu u sklopu priprema za prvenstvo, sa ozbiljnim protivnikom, i fizicki ce nam to mnogo znaciti"

Cekaj jel ovo njuz.net?

Koza

pre 8 godina

Savicevic i Mbođ.
Kad trener njih stavi u tim, pre bilo koga, pa i ekonoma, onda je veliki znak pitanja koliko je strucan Grof.
Ne ocekujem nista dobro u ovoj sezoni, samo se nadam nekoj privatizaciji.

zoki

pre 8 godina

Ajde sto se grobari zezaju na nas racun,ali rodjeni trener...A u stvari on ce ovde da bude dva meseca,popije otkaz,a mi ga posle placamo dve godina,zato ga i zovu grof......

018

pre 8 godina

Božovic je istakao da misli da je njegova ekipa "na dobrom putu", pred pocetak Super lige Srbije.

- vrh kad posle ispadanja u evropi od, kako se vec zove, tima trener izjavi ovo! Sta dalje reci?

Deki

pre 8 godina

ja volim Zvezdu otkad znam za sebe ali ne razumem one koji zive u oblacima pa su ocekivali prolaz protiv Kairata.Postanite realni i shvatite da za novcebkojima Zvezda dovodi igrace a svojih ne proizvodi nece Zvezdi biti bolje.Ni Bozovic ni Gvardiola ni Murinjo ni Anceloti niko od njih sa ovom ekipom ne bi prosao kairat.A znate sta je realnost?Realnost je da Zvezda od svih Evropskih zemalja moze da izbaci klubove iz Islanda,Farskih ostrva,Malte,Velsa,San Marina,Luksemburga,Crne Gore,Lihtenstajna,Andore i tu se zavrsava.Moze naravno i iz Kazakstana,Letonije,Litve,Azerbajdzana ali ne sve njihove klubove koji igraju evropu.Nazalost to je realnost,tako smo nisko pali i sto pre prihvatite tu realnost lakse cete podneti ispadanja od ovakvih klubova koji su trenutno na 3x vecem nivou od Zvezde i igracki i finansijski.

čika Boki

pre 8 godina

Kakav gospodin ovaj grof. Svaka čast. Čestitao boljem i verujem da će nastaviti da pokazuje svoje visoke moralne kvalitete i načestitati se protivničkim trenerima ove jeseni!

jasta

pre 8 godina

Ovakvu izjavu daje neko ko je malo lud, ili neko ko je 100% siguran da osvaja prvenstvo. S obzirom da je drzavni avion poslan po njega I da su drzavnim parama platili licencu, mozete zamisliti bezobrazluk u prvenstvu.

macado7

pre 8 godina

Meni samo nije jasno Grofe što ti je trebalo da se petljaš sa "ovima", jer ti si gospodin i zašto si dozvolio da blatiš svoje ime i reputaciju???

Sir Oliver

pre 8 godina

A kako je ono rekao stameni štoper Rendula nisu ništa posebno, a neka pošalju sad i avion Vlade Srbije po njih,da im bude što udobnije,i nabaciti im još kojeg državnog sponzora zaslužili su...

danilo

pre 8 godina

Grof je u stvari car!
Kvalifikacije za EL on je digao na stepen priprema za prvenstvo?!
Drugi u te svrhe imaju utakmice koje se zovu pripremne a evropske utakmice su kruna sezone u svakom smislu.
Sem kod Grofa?

PV

pre 8 godina

Nije mi jasno zašto navijači Zvezde govore da je Zvezda veliki klub. Pre mesec dana im je ubrizgano u klub oko 13 milina evra i ni to im nije dovoljno. Ispali su skoro u junu od potpuno nepoznatog kluba. Pa to su velike pare i za Špance, Italijane i Nemce. Da su te pare date Čukaričkom, Jagodini ili Spartaku, prošetli bi se kroz kvalifikacije. Veliki klubovi valjda postižu solidne rezultate i bez para, a sa parama budu najbolji.

Bodibond

pre 8 godina

Meni samo nije jasno Grofe što ti je trebalo da se petljaš sa "ovima", jer ti si gospodin i zašto si dozvolio da blatiš svoje ime i reputaciju???
(macado7, 09. jul 2015 19:03)

Jaka reputacija... 15 godina, 15 klubova...

Budjavi

pre 8 godina

Gledao u utakmicu,Zvezda igrala protiv prosecne ekipe koja bi prije par godina popila petardu lagano,Zvezda opet osim Rajkovica nema ni jednog iole prosecnog igraca,a Rajkovica treba prodati i omoguciti decku normalnu karijeru,to je buducnost naseg fudbala.

pancevac

pre 8 godina

Grofu neko treba da objasni da je trener Zvezde. Nemamo para, nemamo budzet, to smo znali I pre utakmice, ali imamo lopte I fudbalski teren pa trenirajte. Alo bre, KAIRAT! Teske im noge? To se samo u Srbiji prica.

NemanjaBS

pre 8 godina

Sad će grof da kaze da se koncentriše na titulu pa i ako se desi kojim čudom da osvojimo titulu onda će da nas opet blokiraju pošto će ova "sposobna" uprava minimum 20 miliona duga ove godine da napravi. A ja da sam Gasprom posle ove blamaze bi raskinuo ugovor u sponzorstvu! Pune dzepove ovim guzonjama u foteljama a klub propada! De su sada ta "velika" imena iz sveta sporta Kokeza, Tončev, Terzić? A bilo bi dobro znati i gde su Dzajić i Lukić i koliki su im računi u bankama?

vasa

pre 8 godina

"Božovic je istakao da misli da je njegova ekipa "na dobrom putu", pred pocetak Super lige Srbije."

Svaka čast majstore, i ja mislim da ste na dobrom putu!
Samo tako nastavite!!!

misula

pre 8 godina

"Pozitivno je to što smo odigrali još jednu utakmicu u sklopu priprema za prvenstvo, sa ozbiljnim protivnikom, i fizicki ce nam to mnogo znaciti", rekao je Božovic"
Ha ha ha, pa njemu su ovo bile pripremne utakmice, on igrao sa drugim timom jer mu niko nije rekao da su vec pocele kvalifikacije. Mozda je mislio da su otputovali u Antaliju na pripreme pa se i sam cudio sto je tako vruce :)

nenad

pre 8 godina

Nazalost meni će zvezda ostati u lepom sećanju iz mojih mladjih dana kada sam isao na marakanu. Vise sam voleo da je klub proglasio bankrot jos pre koju godinu i poceo od nule na zdravim nogama ovo nema smisla

bachi

pre 8 godina

A ovo su pripreme za prvenstvo? Pa sto tako ne kazes?!
(Milivoje vrati se, 09. jul 2015 19:10)
I to vrlo skupe, koliko ono miliona beše licenca? Mogli su celu sezonu redovno da daju plate sa tim parama!

играч кола

pre 8 godina

Наставља се планско уништавање клуба како би се могао касније продати за 1 динар. Друго објашњење немам.

nenad

pre 8 godina

Nazalost meni će zvezda ostati u lepom sećanju iz mojih mladjih dana kada sam isao na marakanu. Vise sam voleo da je klub proglasio bankrot jos pre koju godinu i poceo od nule na zdravim nogama ovo nema smisla

Modiljani

pre 8 godina

Dokle vise da nas brukaju u Evropi? Ne pisem ovo kao provokaciju, nego zaista je zalosno koliko je Zvezda ocajna godinama. Partizan svake godine skoro igra grupnu fazu, mada ni to nije nista posebno bas, ali za Zvezdu je to misaona imenica postala.

Logika

pre 8 godina

Ostale evropske ekipe su podmuklo pripremne periode prilagodili evropskim kvalifikacijama.Evo reprezentacija sad ulazi u formu za evropsko prvenstvo.

Srdjan-Frankfurt

pre 8 godina

Sta je problem, coveku od samog start bilo jasno gde mu je domet u Evropi, to sto mi nesto zelimo je opet nasa stvar. Hocu i ja da igram kao sa 20. godina ali ne mogu...

Zoran

pre 8 godina

Kakav trener, takav rezultat. "Grof"... Tužno. Crvena zvezda postoji samo u sećanju, ovo je neki žalosni surogat. Najviše mi je u stvari žao mladih fudbalera koji tu gube vreme.

Za B93

pre 8 godina

Realno Kairat je sila. Bas nismo imali srece pa odmah prvo kolo kvalifikacija na njih naletimo. Oni mozda i osvoje Ligu Evrope, jasno je da je u pitanju ozbiljna ekipa.

Optimista

pre 8 godina

"Vidju sokolove sto lete"! Ima vremena za pet godina, Farani i Maltezani nece se moci setati stadionom Rajko Mitic a za deset od Zvezde ce strahovati i Moldavci, Luksemburzani...

vidim sve

pre 8 godina

"Još jedna utakmica u pripremi za Super ligu..."
Ja sam za Belodedićev predlog, srušiti stadion, izgraditi novi, pa novi ljudi, novi igrači, pa i navijači...krenuti od četvrte lige, bez dugova i lagano...

onaj pera

pre 8 godina

grofe borićete se za drugo mesto, ako se uigrate, u domaćem prvenstvu. ali i to će biti teško sa sve upisanim pobedama kod filijala. partizan će uzeti šampionat, ne što je neka žešća ekipa nago što im je opstao neki sistem i hierarhija za razliku od pokojne zvezde.

bachi

pre 8 godina

jel jos neko misli da ovo nije namesteno ili sam ja lud
(milan, 09. jul 2015 19:04)
U pravu si obe su trebale da budu 4+ (zna se u čijoj mreži) da nije namešteno 2-3!

brajkoo

pre 8 godina

bilo pa proslo, a i ocekivano, a sad bozovicu spremaj ekipu i nove igrace koje si doveo za prvenstvo pa da vidimo na cemu smo.. a vi hejteri srpite se pola godine i onda cete moci da pricate sta je i kako... nema potrebe odje prosipat praznju pricu, sto se mene tice ( a naravno ne mora da znaci da je tako ) bozovic je dobar trener, igraci koje je doveo su dobri za nas standard, e sad kako ce ih povezat, uklopit, uigrat... vidjecemo pa cemo `komentarisati` .. a do tad laku noc ... i naravno drzim palceve da cuka prodje dalje, mladost takodje i naravno partizan .... zveeezda oooo !

Rw

pre 8 godina

Propast FK Crvena Zvezda, simbola i uspesnog brenda Srbije, najbolje pokazuje propast i posrnuce ove drzavice...a nikakve naznake da ce u dogledno vreme biti bolje..

TalicniTom

pre 8 godina

Da li postoji za nas zvezdase neki trener kojem bi pruzili podrsku i dali bar godinu dana vremena,pa tek onda merili? Ne! Pa i Murinjo bi izgubio sa ovom Zvezdom, garant. Stvarno smo neki teski i nerealni ljudi, stvarno.

realno

pre 8 godina

Covek je samo realan i naziva stvari pravim imenom... A to sto se nisu stekli uslovi za veci domet sigurno nije kriv trener koji je juce dosao i nije zatekao tim nego skup onih koji nemaju gde i onih koji su cekirali kartu, a bez para za sastavljanje tima...

Pedja

pre 8 godina

U nastavku mozemo ocekivati mnogo bolju Zvezdu. Na golu Rajkovic, bekovi Petkovi i ibanjez, stoperi Rendulic i Lukovic (uskace Jovanovic), zadnji vezni moze Kovacevic ili Grujic, u napadu Vered na jednom krilu, Matos na drugom i u sredini Katai, Vijera i recimo Jovic. Izuzetno jaka ekipa, a za jedno 2 nedelje bice i kondiciono spremni.

Cir Milos

pre 8 godina

Sta se desava ne znam, ali da je Zvezda mogla da zgazi ove danas, mogla je... Gledao sam tekmu putem neta i jedino sto mogu da kazem je - ova ekipa Zvezde, nije za potcenjivanje. Svi se nesto przite, rezultat, ovo, ono, a ja opet ponavljam-nisu tu cista posla... Mozda je postojala namera da se smanje troskovi sezone, mozda je stigla direktiva od gen. sponzora, mozda je svasta nesto, ali siguran sam daje bilo cisto sportski, Zvezda bi posao zavrsila jos u Beogradu...

Pedja

pre 8 godina

Evo vam ekipa za prolaz, smetenjaci:

Rajkovic-Petkovic-Jovanovic-Rendulic-Andjelkovic-Grujic-Ristic-Katai-Vered-Jovic-Orlandic.

A da, Grof igra defanzivno, kao protiv Mancestera.

brajkoo

pre 8 godina

bilo pa proslo, a i ocekivano, a sad bozovicu spremaj ekipu i nove igrace koje si doveo za prvenstvo pa da vidimo na cemu smo.. a vi hejteri srpite se pola godine i onda cete moci da pricate sta je i kako... nema potrebe odje prosipat praznju pricu, sto se mene tice ( a naravno ne mora da znaci da je tako ) bozovic je dobar trener, igraci koje je doveo su dobri za nas standard, e sad kako ce ih povezat, uklopit, uigrat... vidjecemo pa cemo `komentarisati` .. a do tad laku noc ... i naravno drzim palceve da cuka prodje dalje, mladost takodje i naravno partizan .... zveeezda oooo !

Cir Milos

pre 8 godina

Sta se desava ne znam, ali da je Zvezda mogla da zgazi ove danas, mogla je... Gledao sam tekmu putem neta i jedino sto mogu da kazem je - ova ekipa Zvezde, nije za potcenjivanje. Svi se nesto przite, rezultat, ovo, ono, a ja opet ponavljam-nisu tu cista posla... Mozda je postojala namera da se smanje troskovi sezone, mozda je stigla direktiva od gen. sponzora, mozda je svasta nesto, ali siguran sam daje bilo cisto sportski, Zvezda bi posao zavrsila jos u Beogradu...

Pedja

pre 8 godina

U nastavku mozemo ocekivati mnogo bolju Zvezdu. Na golu Rajkovic, bekovi Petkovi i ibanjez, stoperi Rendulic i Lukovic (uskace Jovanovic), zadnji vezni moze Kovacevic ili Grujic, u napadu Vered na jednom krilu, Matos na drugom i u sredini Katai, Vijera i recimo Jovic. Izuzetno jaka ekipa, a za jedno 2 nedelje bice i kondiciono spremni.

macado7

pre 8 godina

Meni samo nije jasno Grofe što ti je trebalo da se petljaš sa "ovima", jer ti si gospodin i zašto si dozvolio da blatiš svoje ime i reputaciju???

TalicniTom

pre 8 godina

Da li postoji za nas zvezdase neki trener kojem bi pruzili podrsku i dali bar godinu dana vremena,pa tek onda merili? Ne! Pa i Murinjo bi izgubio sa ovom Zvezdom, garant. Stvarno smo neki teski i nerealni ljudi, stvarno.

Za B93

pre 8 godina

Realno Kairat je sila. Bas nismo imali srece pa odmah prvo kolo kvalifikacija na njih naletimo. Oni mozda i osvoje Ligu Evrope, jasno je da je u pitanju ozbiljna ekipa.

Koza

pre 8 godina

Savicevic i Mbođ.
Kad trener njih stavi u tim, pre bilo koga, pa i ekonoma, onda je veliki znak pitanja koliko je strucan Grof.
Ne ocekujem nista dobro u ovoj sezoni, samo se nadam nekoj privatizaciji.

realno

pre 8 godina

Covek je samo realan i naziva stvari pravim imenom... A to sto se nisu stekli uslovi za veci domet sigurno nije kriv trener koji je juce dosao i nije zatekao tim nego skup onih koji nemaju gde i onih koji su cekirali kartu, a bez para za sastavljanje tima...

Deki

pre 8 godina

ja volim Zvezdu otkad znam za sebe ali ne razumem one koji zive u oblacima pa su ocekivali prolaz protiv Kairata.Postanite realni i shvatite da za novcebkojima Zvezda dovodi igrace a svojih ne proizvodi nece Zvezdi biti bolje.Ni Bozovic ni Gvardiola ni Murinjo ni Anceloti niko od njih sa ovom ekipom ne bi prosao kairat.A znate sta je realnost?Realnost je da Zvezda od svih Evropskih zemalja moze da izbaci klubove iz Islanda,Farskih ostrva,Malte,Velsa,San Marina,Luksemburga,Crne Gore,Lihtenstajna,Andore i tu se zavrsava.Moze naravno i iz Kazakstana,Letonije,Litve,Azerbajdzana ali ne sve njihove klubove koji igraju evropu.Nazalost to je realnost,tako smo nisko pali i sto pre prihvatite tu realnost lakse cete podneti ispadanja od ovakvih klubova koji su trenutno na 3x vecem nivou od Zvezde i igracki i finansijski.

čika Boki

pre 8 godina

Kakav gospodin ovaj grof. Svaka čast. Čestitao boljem i verujem da će nastaviti da pokazuje svoje visoke moralne kvalitete i načestitati se protivničkim trenerima ove jeseni!

Srdjan-Frankfurt

pre 8 godina

Sta je problem, coveku od samog start bilo jasno gde mu je domet u Evropi, to sto mi nesto zelimo je opet nasa stvar. Hocu i ja da igram kao sa 20. godina ali ne mogu...

PV

pre 8 godina

Nije mi jasno zašto navijači Zvezde govore da je Zvezda veliki klub. Pre mesec dana im je ubrizgano u klub oko 13 milina evra i ni to im nije dovoljno. Ispali su skoro u junu od potpuno nepoznatog kluba. Pa to su velike pare i za Špance, Italijane i Nemce. Da su te pare date Čukaričkom, Jagodini ili Spartaku, prošetli bi se kroz kvalifikacije. Veliki klubovi valjda postižu solidne rezultate i bez para, a sa parama budu najbolji.

jasta

pre 8 godina

Ovakvu izjavu daje neko ko je malo lud, ili neko ko je 100% siguran da osvaja prvenstvo. S obzirom da je drzavni avion poslan po njega I da su drzavnim parama platili licencu, mozete zamisliti bezobrazluk u prvenstvu.

играч кола

pre 8 godina

Наставља се планско уништавање клуба како би се могао касније продати за 1 динар. Друго објашњење немам.

Rw

pre 8 godina

Propast FK Crvena Zvezda, simbola i uspesnog brenda Srbije, najbolje pokazuje propast i posrnuce ove drzavice...a nikakve naznake da ce u dogledno vreme biti bolje..

018

pre 8 godina

Božovic je istakao da misli da je njegova ekipa "na dobrom putu", pred pocetak Super lige Srbije.

- vrh kad posle ispadanja u evropi od, kako se vec zove, tima trener izjavi ovo! Sta dalje reci?

iznenadjen i uvredjen

pre 8 godina

Sav normalan svet igra domacu ligu da bi se spremali za Evropu. Zvezda igra Evropu da bi se spremala za Gornji Milanovac, Novi Pazar....Koja blamaza od izjave.

NemanjaBS

pre 8 godina

Sad će grof da kaze da se koncentriše na titulu pa i ako se desi kojim čudom da osvojimo titulu onda će da nas opet blokiraju pošto će ova "sposobna" uprava minimum 20 miliona duga ove godine da napravi. A ja da sam Gasprom posle ove blamaze bi raskinuo ugovor u sponzorstvu! Pune dzepove ovim guzonjama u foteljama a klub propada! De su sada ta "velika" imena iz sveta sporta Kokeza, Tončev, Terzić? A bilo bi dobro znati i gde su Dzajić i Lukić i koliki su im računi u bankama?

Sir Oliver

pre 8 godina

A kako je ono rekao stameni štoper Rendula nisu ništa posebno, a neka pošalju sad i avion Vlade Srbije po njih,da im bude što udobnije,i nabaciti im još kojeg državnog sponzora zaslužili su...

Bodibond

pre 8 godina

Meni samo nije jasno Grofe što ti je trebalo da se petljaš sa "ovima", jer ti si gospodin i zašto si dozvolio da blatiš svoje ime i reputaciju???
(macado7, 09. jul 2015 19:03)

Jaka reputacija... 15 godina, 15 klubova...

nenad

pre 8 godina

Nazalost meni će zvezda ostati u lepom sećanju iz mojih mladjih dana kada sam isao na marakanu. Vise sam voleo da je klub proglasio bankrot jos pre koju godinu i poceo od nule na zdravim nogama ovo nema smisla

nenad

pre 8 godina

Nazalost meni će zvezda ostati u lepom sećanju iz mojih mladjih dana kada sam isao na marakanu. Vise sam voleo da je klub proglasio bankrot jos pre koju godinu i poceo od nule na zdravim nogama ovo nema smisla

onaj pera

pre 8 godina

grofe borićete se za drugo mesto, ako se uigrate, u domaćem prvenstvu. ali i to će biti teško sa sve upisanim pobedama kod filijala. partizan će uzeti šampionat, ne što je neka žešća ekipa nago što im je opstao neki sistem i hierarhija za razliku od pokojne zvezde.

bachi

pre 8 godina

jel jos neko misli da ovo nije namesteno ili sam ja lud
(milan, 09. jul 2015 19:04)
U pravu si obe su trebale da budu 4+ (zna se u čijoj mreži) da nije namešteno 2-3!

Zoran

pre 8 godina

Kakav trener, takav rezultat. "Grof"... Tužno. Crvena zvezda postoji samo u sećanju, ovo je neki žalosni surogat. Najviše mi je u stvari žao mladih fudbalera koji tu gube vreme.

Modiljani

pre 8 godina

Dokle vise da nas brukaju u Evropi? Ne pisem ovo kao provokaciju, nego zaista je zalosno koliko je Zvezda ocajna godinama. Partizan svake godine skoro igra grupnu fazu, mada ni to nije nista posebno bas, ali za Zvezdu je to misaona imenica postala.

zoki

pre 8 godina

Ajde sto se grobari zezaju na nas racun,ali rodjeni trener...A u stvari on ce ovde da bude dva meseca,popije otkaz,a mi ga posle placamo dve godina,zato ga i zovu grof......

bachi

pre 8 godina

A ovo su pripreme za prvenstvo? Pa sto tako ne kazes?!
(Milivoje vrati se, 09. jul 2015 19:10)
I to vrlo skupe, koliko ono miliona beše licenca? Mogli su celu sezonu redovno da daju plate sa tim parama!

pancevac

pre 8 godina

Grofu neko treba da objasni da je trener Zvezde. Nemamo para, nemamo budzet, to smo znali I pre utakmice, ali imamo lopte I fudbalski teren pa trenirajte. Alo bre, KAIRAT! Teske im noge? To se samo u Srbiji prica.

Budjavi

pre 8 godina

Gledao u utakmicu,Zvezda igrala protiv prosecne ekipe koja bi prije par godina popila petardu lagano,Zvezda opet osim Rajkovica nema ni jednog iole prosecnog igraca,a Rajkovica treba prodati i omoguciti decku normalnu karijeru,to je buducnost naseg fudbala.

Logika

pre 8 godina

Ostale evropske ekipe su podmuklo pripremne periode prilagodili evropskim kvalifikacijama.Evo reprezentacija sad ulazi u formu za evropsko prvenstvo.

Optimista

pre 8 godina

"Vidju sokolove sto lete"! Ima vremena za pet godina, Farani i Maltezani nece se moci setati stadionom Rajko Mitic a za deset od Zvezde ce strahovati i Moldavci, Luksemburzani...

misula

pre 8 godina

"Pozitivno je to što smo odigrali još jednu utakmicu u sklopu priprema za prvenstvo, sa ozbiljnim protivnikom, i fizicki ce nam to mnogo znaciti", rekao je Božovic"
Ha ha ha, pa njemu su ovo bile pripremne utakmice, on igrao sa drugim timom jer mu niko nije rekao da su vec pocele kvalifikacije. Mozda je mislio da su otputovali u Antaliju na pripreme pa se i sam cudio sto je tako vruce :)

vasa

pre 8 godina

"Božovic je istakao da misli da je njegova ekipa "na dobrom putu", pred pocetak Super lige Srbije."

Svaka čast majstore, i ja mislim da ste na dobrom putu!
Samo tako nastavite!!!

Pedja

pre 8 godina

Evo vam ekipa za prolaz, smetenjaci:

Rajkovic-Petkovic-Jovanovic-Rendulic-Andjelkovic-Grujic-Ristic-Katai-Vered-Jovic-Orlandic.

A da, Grof igra defanzivno, kao protiv Mancestera.

vidim sve

pre 8 godina

"Još jedna utakmica u pripremi za Super ligu..."
Ja sam za Belodedićev predlog, srušiti stadion, izgraditi novi, pa novi ljudi, novi igrači, pa i navijači...krenuti od četvrte lige, bez dugova i lagano...

danilo

pre 8 godina

Grof je u stvari car!
Kvalifikacije za EL on je digao na stepen priprema za prvenstvo?!
Drugi u te svrhe imaju utakmice koje se zovu pripremne a evropske utakmice su kruna sezone u svakom smislu.
Sem kod Grofa?

Graff

pre 8 godina

"Pozitivno je to što smo odigrali još jednu utakmicu u sklopu priprema za prvenstvo, sa ozbiljnim protivnikom, i fizicki ce nam to mnogo znaciti"

Cekaj jel ovo njuz.net?