Četvrtak, 09.07.2015.

15:25

LE: Zvezdina sramota - dupli poraz od Kajrata

Fudbaleri Crvene zvezde završili su takmičenje u Evropi porazom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: B92

LE: Zvezdina sramota - dupli poraz od Kajrata IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

577 Komentari

Sortiraj po:

Alfa Omega

pre 8 godina

@Ja kao partizanovac ti kazem - tvoj Dinamo nije prezimeo u Evropi 200 godina, bolje se ne javljaj
(ja, 9. jul 2015 19:26)

pa dobro Dinamo je odigrao od Barija utakmica kao Zvzezda i Partizan zajedno u Evropi..prije je KES imao 20 timova,danas treba proci 20 timo samo da udjes u tu EL i u LS.a Dinamo je igra svake godine..to ti dodje kao da svake godine prezimljava,dok Partizan a pogotovu Zvezda ne mogu ni da primise EL,o CL da i ne pricamo
Dibnamo svake godine mozemo slobodno reci igra taj prastari´Bari´ sa 20-ak timova

dugi_rukav_u_evropi_sta_to_bese?

pre 8 godina

Najveci uspeh zvezde u Evropi poslednjih 15 god je ispadanje od Bordoa u kvalifikacijama, 5 minuta pre kraja hahahahah...Nemoj da je uzeo neko Partizan u usta, da nas nema , koeficijent nase zemlje bi bio u rangu Andore, mi bar igramo Ligu Evrope konstantno a kad se kockice poklope i Ligu sampiona...(Blue Fortress, 09. jul 2015 21:01)
U poslednjih 15 godina Zvezda je pobedila Romu i PSV dok tvoj klub nikada od osnivanja nije pobedio ni jednu Evropsku ekipu tog ranga a o ekipama koje je Zvezda pobedjivala poput Arsenala, Liverpula, Bajerna, Reala... da ne pricam. Sto se vaseg doprinosa koeficijentu tice, ko zna da ga racuna zna da je bedan jer se deli sa brojem utakmica. A vi u grupnoj fazi popasete fenjer sa 0 bodova i eto koeficijenta tek za nijansu boljeg od Zvezdinog. A mozete slobodno da izracunate vas ukupan koef. od 1945g do 2015 i nece biti veci od Zvezdinog u njene 2-3 sezone u Evro kupovima.

Nikada nije pobedio... Njukasl u gostima za Ligu Šampiona 0:1 ,Njukasl kući za prolaz dalje u KUP UEFA 2:1 , Sporting u gostima 3:1, Dnjepar u gostima inače finalistu ovogodišnje Lige Evrope.. Kući nismo izgubili od Reala, Porta, Marseja, Viljareala, CSKA iz Moskve, Fenerbahčea, Totenhema itd. itd. a vas nema koje nije pobedio u poslednjih 20 godina na vašoj "neosvojivoj tvrđavi"...sve fudbalske velesile..Černomorac, Liberec, Dinamo Tbilisi, Kairat..u gostima debakli sa 4-5 golova u mreži od PSV, Zenita, Arisa, Tromsoa, Rena.. smesni ste

Alf

pre 8 godina

Samo da podsetim ove sto porede ovo ispadanje Zvezde sa brukom partizana protiv fljamurtarija da je tadasnja Jugoslavija,zemlja iz koje je partizan bio plasiran u evrokup,bila osma na svetskoj listi FIFA,a ova danas je 43... Pametnom dosta da zakljuci sta je veca bruka...Nekad smo klubove a i reprezentaciju Velsa otresali saamo tako,a sad je Vels deseti na FIFA listi a mi kao sto rekoh - 43...A ova ekipa od koje je Zvezda ispala ima budzet 40 miliona evra,imaju kompleks od 13 terena dobru skolu fudbala...Oni bi se u nasoj ligi borili za titulu bez problema...sto ne znaci da me kao zvezdasa ovaj poraz nije razocarao...na protiv...

vule

pre 8 godina

Ako se ove godine Zvezda ne privatizuje to bi bilo to 70 godina nije malo, budućim generacijama ćemo pričati kako je postojao klub koji je jedini sa ovih prostora osvojio ligu šampiona čak i igrao finale kupa uefa i kako su ga njegove legende uništile.

Mi smo Zvezdasi

pre 8 godina

Ljudi moji to je realnost..Sta mi ocekujemo sa ovakvim igracima,niti ima para za plate a o upravi da nepisemo.Sa tim treba da se okrenemo omladinskom pogonu i novom vizijom kluba.Da nam stadion bude pun da bodrimo nasu Zvezdu a ne od lesinara i fudbalski neznalica da bude klub.Napred nasa Zvezdo.

brisi sline sine

pre 8 godina

Kako god da se završi najveće bruke srpskog sporta u istoriji ostaju ispadanje od dva potpuno amaterska kluba Šamrok i Tun, demoliranje od 5:0 protiv Kroacije i ispadanje od Fljamurtarija. Koliko treba da vam bude debeo odraz da se nakon tih utakmica javljate. Činjenica je da bi ovaj Kairat izbacio svaku srpsku ekipu u ovom trenutku. Pritom je igrao 11 na 10 uz poklonjen prvi gol. Šta drugo onda i očekivati osim ovakvog rezultata... Taj Kazahstan je dobio i reprezentaciju Srbije i jedino je maler što je Zvezda izvukla bukvalno jedinu ekipu od koje može da ispadne. Grobari vratiće se vam se sve ovo kao i u košarci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Šamrok i Tun se čude kome se smejete, 9. jul 2015 16:46)
Neporazeni tim kazahstanske lige, lider Aktobe, ispao je od estonaca nekih.
Tun je igrao LŠ.
Švajcarska i Irska učesnice SP.
I najbitnija stvar, mi smo ispadali u poslednjem kolu, dakle taj Tun i Šamrok su dosli do 4. kola, a vi... ma daj smjesno mi je komentarisati ovo, prvo kolo eeeeej!

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

nebi nas pobedili da drzava sve pare nedaje partizanu
(boban zvezdas, 09. jul 2015 20:15)

Dug od 54 miliona €!Pa i red bi bio da vas pomogne drzava kad vec nije do sada.Idi sine odmori i prosetaj malo,bice ti bolje.

Povidon

pre 8 godina

Najveci uspeh zvezde u Evropi poslednjih 15 god je ispadanje od Bordoa u kvalifikacijama, 5 minuta pre kraja hahahahah...Nemoj da je uzeo neko Partizan u usta, da nas nema , koeficijent nase zemlje bi bio u rangu Andore, mi bar igramo Ligu Evrope konstantno a kad se kockice poklope i Ligu sampiona...(Blue Fortress, 09. jul 2015 21:01)
U poslednjih 15 godina Zvezda je pobedila Romu i PSV dok tvoj klub nikada od osnivanja nije pobedio ni jednu Evropsku ekipu tog ranga a o ekipama koje je Zvezda pobedjivala poput Arsenala, Liverpula, Bajerna, Reala... da ne pricam. Sto se vaseg doprinosa koeficijentu tice, ko zna da ga racuna zna da je bedan jer se deli sa brojem utakmica. A vi u grupnoj fazi popasete fenjer sa 0 bodova i eto koeficijenta tek za nijansu boljeg od Zvezdinog. A mozete slobodno da izracunate vas ukupan koef. od 1945g do 2015 i nece biti veci od Zvezdinog u njene 2-3 sezone u Evro kupovima.

Povidon

pre 8 godina

Večeras na Sos kanalu u vandrednoj emisiji Sećanja utakmica Crvena zvezda-Olimpik Marsej finale KEŠa 1991.(Novinar SoS kanala, 09. jul 2015 20:51
Sta da vam mi radimo sto vi nemate ni jednu utakmicu u Evropi koje bi ste se rado secali? Najveci klubovi u Evropi koje ste pobedili su C.Zvezda i Engleski drugoligas Kvins Park Rendzers.

Dada

pre 8 godina

A sta ne bi se sad svi skupili ispred stadiona da trazimo ostavke ? Aaa ne moze, placeni vodje ne dozvoljavaju takvo nesto. Sramota je sto radu mom voljenom klubu, da bi mi neko rekao pre 10 godine da ce se takvo nesto dogoditi, ne bi verovao, i to sam doziveo. U istoriji fudbala nije se dogodilo da bivsi prvak evrope ispada u prvom kolom kvalifikacije, i to za ligu evrope, zamislite. Sve nam se raspada, od igrackog kadra do stadiona. Ostalo je sam ime i navijaci(mislim na pravi navijaci), ne oni korumpirani.

Blue Fortress

pre 8 godina

Najveci uspeh zvezde u Evropi poslednjih 15 god je ispadanje od Bordoa u kvalifikacijama, 5 minuta pre kraja hahahahah...Nemoj da je uzeo neko Partizan u usta, da nas nema , koeficijent nase zemlje bi bio u rangu Andore, mi bar igramo Ligu Evrope konstantno a kad se kockice poklope i Ligu sampiona...

Pudlica Coki

pre 8 godina

Opet su u komentarima, po obicaju, Kairat poceli da izjednacavaju sa Barsom! Kao kad je Bajko posle poraza od Rena izjavio da bi Ren razbio Barsu. Sad je ista prica samo je umesto Rena Kairat Barsa za vas.

ниџа

pre 8 godina

Kairat ima budzet 40 miliona godišnji. I onda se jave da likuju Grobari koji su ispadali od klubova u kojima igraju ribari, pekari i ekipa? Tuga šou.
(Dzoni, 09. jul 2015 19:44)

Тужно је једино твоје лупетање о буцет

илуминати

pre 8 godina

Ja sam grobar ali ovde o sramoti nema rijeci! Pa jeste li vi upoznati koji oligarh stoji iza ovih? A pogledajte stanje u zvezdi i ostali nasih klubova!
(Johnny ffm, 09. jul 2015 19:00)

Абрамович? Бил Гејтс? Рокфелер? Ротшилд?

Skajvoker

pre 8 godina

Pustite Grobare neka komentarisu. Nije lako kad otvoris portal, a svaka vest vezana za rivalski klub. Moraju negde i da iskale te frustracije. Sto se ekipe i igre tice blagi uzas, nikakav komentar nisu zasluzili svi zajedno sa strucnjakom na klupi.

Зоран

pre 8 godina

Махом коментари фудбалских незналица, људи које фудбал суштински не занима. Звезда је извукла најтежег могућег противника, ево објашњења:
1) пре половине јула национална првенства играју само скандинавци, Казахстанци и Белоруси (најгори могући противници у прве две рунде)
2) Каират има јако богатог газду, који је ангажовао Владимира Вајса за тренера (ко прати фудбал то је довољан знак), довео је пар озбиљних играча...
3) противник у другом колу је екипа која је пет пута слабија и од Звезде и од Каирата...
4) противник Партизана, Дила Гори, вреди дупло мање на тржишту (transfermarkt) од Каирата, а Парзизан са њом игра у другом (не првом) колу квалификација, и то за Лигу Шампиона.
Звезда јесте одиграла слабо али нема потребе да киментаришу људи који не познају фудбал ни најмање.

Sale

pre 8 godina

Zaista, kakvo nepoznavanje fudbala!!! Poredi se Šamrok koji zvanično vredi 2,23 miliona evra, sa Kairatom čija ekipa vredi 11,15 miliona evra (5 puta jača ekipa). Podaci su egzaktni, zvanični. Pa vi pre par godina niste čuli ni za Zenit i isto ste se ismevali ovako. Koliko smo fudbalski nepismen narod, strašno!

Brondby

pre 8 godina

Zivot je surov mi krecemo ka grupama kasnije osvajanju LE a neko nazalost ispada pre sezone kupanja bolje da niste ni dobili licencu Sta ce vam?

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Kajorat

pre 8 godina

Neko pamti Tokio i Bari, neko Peteh Tikvu i Fljamurtari.
 (PFC-1945-Zg, 9. jul 2015 19:23)

Idi kod grofa da ti objasni kako je moglo da bude 8:1

Phuq

pre 8 godina

Nije nikakva sramota izgubiti pošteno na zelenom terenu, pa makar i ubedljivo i od slabije ekipe. Ono što jeste sramota je slaviti kupljene titule i ćutati dok krimosi uništavaju klub iz Upravnog Odbora i sa Severa. Sve dok ne rasterate bagru, biće bruke svakodnevne.

oOo

pre 8 godina

Voleti neki klub podrazumeva biti uz njega i u dobru i u zlu...meni je zlo vec duze vreme toliko da sam se navikao i sad mi je to stanje normalno.Nada uvek postoji, da ce se nesto promeniti da ce jednog dana biti bolje, da ce moj sin gledati jednu mocnu Crvenu Zvezdu onakvu kakvu je ja pamtim iz '80 i '90ih...

Dzoni

pre 8 godina

Kairat ima budzet 40 miliona godišnji. I onda se jave da likuju Grobari koji su ispadali od klubova u kojima igraju ribari, pekari i ekipa? Tuga šou.

Necke 26

pre 8 godina

Nije sramota, oni ulaži u svoj fudbal dok naši ništa, lepo je rekao Grof bitna je samo domaća liga i kup, naša zvezda za bolje i nije. ps nisam bot ;)

Dno, dna.

pre 8 godina

Ne znam kome još nije jasno da je fudbal u Srbiji dotakao samo dno, i da naši fudbalski klubovi više nikoga ne mogu da pobede u Evropi. Ostaje samo domaća super seoska liga, gde su fudbaleri gledaoci, a huligani vest dana.... Sramota šta je ostalo od fubala u ovoj zemlji.

Cinik

pre 8 godina

Nije ovo sramota, ovo je njihov realan domet (mada je rezultat od samo 4:1 u dve utakmice mnogo bolji od igre). Sramota su njihove utakmice protiv OFK Beograda, Jagodine, Spartaka, Vojvodine. Sramota su njihova saopstenja. Sramota je 10 miliona evra drzavnih para kojima je placeno ovo ispadanje u predkvalifikacijama predkvalifikacija. Sramota je oprosten porez od preko 4 miliona evra od strane drzave Srbije. To je sramota!

Papuca

pre 8 godina

Bitno je da su naši igrači ostavili srce na terenu i da su natopili znojem najdraži dres. Nisu ispoštovali dogovor iz svlačionice, ali život ide dalje, oni se neće predati već se okreću domaćem prvenstvu i kupu i pozivaju najvernije navijače da ispune tribine stadiona i podrže svoj tim. Presekao ih je rani gol, a i noge su teške od priprema na kojima se radilo nikada bolje. Klasika već godinama.

Johnny ffm

pre 8 godina

Ja sam grobar ali ovde o sramoti nema rijeci! Pa jeste li vi upoznati koji oligarh stoji iza ovih? A pogledajte stanje u zvezdi i ostali nasih klubova!

Nino

pre 8 godina

Dobro smo i prosli; sta bi tek bilo da smo izvukli Aktobea, lidera kazahstanskog sampionata?
(sreca, 9. jul 2015 18:28) Aktobe pak gubi 1-0 odnekog Noome-a!Ne znam okud su ti!

Lol

pre 8 godina

navijam za zvezdu ,ali mi je drago sto su izgubili, tj ispali. Komplet svi da odu zajeno sa trenerom i direktorom, tj predsednikom. A ovi sto su otisli tamo da "navijaju" su mi najsmesniji

Voip

pre 8 godina

Sramota do cega nam je doveden klub. Pazi kako radi uprava. Sasuli su gomilu para da se obezbedi licenca a onda se za to isto takmicenje dovede gomila za nase uslove skupih pojacanja od kojeg su jedva uspeli jednog da registruju. Ekipa je puna rupa poput Andjelkovica, Cvetkovica, Savicevica, Orlandica,Parkera i Gavrica za cije plate se moglo dovesti par normalnih igraca i sto je najgore svi su igrali u ove dve utakmice. Ali ko da istera zmije iz legla, sta ih briga oni odu a dugovi ostaju, samo jos malo da izvuku dobiti.

jocaskljoca

pre 8 godina

Narod zvani "tragedija"! 90% vesti objavljenih na ovom portalu imaju prosek od 10-150 poruka, 9% ima i manje. Ali zato fudbal bajo moj kada srbin komentarise tu mora da se potrosi minimum 300 pa sto je gluplja stvar to vise... Izuzetak su botovi koji se pojave po potrebi i odvale pesto komada!

Ivan

pre 8 godina

Ne bih ja ovo nazvao brukom,pre bih rekao da je to surova srpska fudbalska realnost.Nemozes da pravis rezultat a minus u kasi ti je oko 40.000.000 evra.lJudi ulazu u fudbal i taj Kairat ce mnogima zadati velike muke.

Branko As.

pre 8 godina

Zasto ovaj naslov!Dajte,jednom da izadjemo iz proslosti koja je vec daleko iza nas.C.Zvezda je bila veliki klub u SFRJ!Ova sadasnja Zvezda je realno stanje stvari - to nije vise taj klub!Ostalo je samo ime,ali to ne znaci da se nemoze bolje.Ista je stvar i sa reprezentacijom.Svetlo izvan tunela se nazire,pokazala je to juniorska reprezentacija u Novom Zelandu!Zvezda treba da se ugleda na taj model i pocne da gradi oporavak na slican nacin.Bolje zrtvovati i nekoliko godina u stvaranju svoga tima nego se zanositi o pricama kako smo nekada bili sjajan tim!Ni tenis Srbije nije bio sjajan pre Novaka,Ane i Jelene,ali se podigao.Sve mi se cini da u klubu "nemaju m..a" da pocnu zivot iz pocetka i zaborave ziveti na staroj slavi.Nece biti ni prvi ni poslednji put da se izdigne ovaj klub iz pepela!Dovoljno sam star da se secam i slomljenih stativa na "Marakani" u ere Miljaniceve vladavine ,pa se eto sa svojim"klincima"ponovo izdigla do Evropskog sampiona!Tada su Kule Acimovic,Karasi,Bogicevic,Pavlovic,Klenkovski i drustvo umalo to postigli pre sjajne generacije iz Barija!Za sve treba vremena i strpljenja ako se hoce i moze!Ocigledno da nekome to odgovara (Terzicu?),ali je sada cas da se u Zvezdi zbiju redovi,postave prave smernice krene od nule makar i sa "klincima"iz podmlatka!To je po meni jedini put,da se izbegne kako naslov clanka kaze - Sramotu!Ispadanje u "sezoni kupanja" onda nece biti "cudo",vec realnost! dok god se neocisti svoje dvoriste,krene od svojih nema daljeg napretka!

marko

pre 8 godina

Zasto sramota!? Valjda realnost? Ne znam kojim ste se parametrima vodili, i zakljucili da je Zvezda, bolja (jaca) od Kairata!? Sto dolazi iz Srbije? Sto su oni iz Kazahstana? Pa reprezentacije su nam na tom istom nivou, a kamoli klubovi! Jednostavno, ovaj tim Zevezde, bez levog beka (nije imao pravo nastupa), levog krila (nije imao pravo nastupa), Lukovica (jos izlazi iz povrede, do Avgusta nista), i jednog centralnog veznog, je prosecan JSL tim...

ss70

pre 8 godina

Kairat bolji u svakom smislu, Zvezda mora biti zadovoljna rezultatom. Čemu čuđenje ? Pa tako je 20 godina već. Partizan ništa bolji...

bachi

pre 8 godina

Najzalosnije od svega je sto je u poslednjih par godina najvece zadovoljstvo navijaca oba kluba neuspeh onog drugog...To govori dovoljno o stanju u nasem fudbalu i naravno nasem mentalitetu.
(medicinar, 09. jul 2015 18:44)
Naš mentalitet?Šta misliš za koga navija navijač reala kada barselona igra i obrnuto, da li misliš da je ijedan navijač man. utd. navijao za liverpul kada je ovaj igrao neko finale?! Izgleda da svi imaju "naš" mentalitet!

Gavgalj

pre 8 godina

Grobar, mozete da likujete koliko hocete, ali ispascete i vi odmah. A mi imamo najjacu ekipu ove sezone u JSL. Treba nam par utakmica da se uigraju pojacanja. Prosetacemo se kroz ligu. Ima da vas taslacimo kad pozelimo

Sreten Žujkić, penzioner

pre 8 godina

Kajrat čak nije prvi u Kazahstanu. Realno stanje. A kad vidim naslov u nekim žutim novinama gde neko od igrača kaže Ući ćemo u legendu.
I da su dobili 5:0 o kakvoj legendi mi pričamo na ovom nivou.

Ovo što me najviše brine kao neutralnog posmatrača što će ovaj klub CZ, da grabi titulu kako zna i ume, a pošto niti zna niti ume, onda će biti silnih saopštenja. Par je, aj recimo, za nijansu boljoj situaciji ali sve je to ista bara.

Napred Čuka!!!

Partizan uber alles

pre 8 godina

Biseri jula meseca; zardjala bomba na stadionu,ispadanje u predsezoni od kluba za koji nisu culi 99% ljubitelja fudbala,uvecanje duga za 8.milki. Ko je kriv za to, pa naravno Tole.

Don Armando

pre 8 godina

Видим да сте написали да је ово срамота. Ја кажем да није, морамо схватити већ једном да се од старе славе и имена клуба не живи, већ искључиво од улагања. То важи за све наше клубове.

koshke

pre 8 godina

sto sramota?nasa liga je sramota!ne moze se samo uzimati iz kluba a vracati neke mrvice.kupuju se igraci koji vise ni u kineskoj trecoj ligi ne mogu da igraju. isto ce proci i partizan a u cukaricki polazem najvece nade

Sasa

pre 8 godina

Šta očekujete kad je nas Petrovac na Mlavi razbijao, nema više našeg kluba realno, ne vidim nikakav izlaz, bolje da je došao Kosan umesto Grofa.

krle

pre 8 godina

Ljudi moji dok ne dodje privatnik u nase klubove i lupi sakom od sto i rastera te takozvane uprave kojima tece krv u boji klubova,a u stvari su sve to veliki neradnici i neznalice ovako nesto ce se stalno dogadjati,dugovi ce samo rasti dovodice se strane olupine od igraca(bolje od njih se mogu videti u svakom klubu u beton ligi),bolje da su ih opet izbacili bar bi sacuvali te pare koje i onako nemaju.

vladoize

pre 8 godina

Grof je kriv za sta?Pripreme traju 20 dana,utakmice frendly bez ozbiljnog protivnika i pojacanja nema ni na mapi za prvo pretkolo!Jbg,treba bit realan,limitirana ekipa!

Uroš

pre 8 godina

Nije sramota izgubiti od jačeg. Sramota je biti slep pored dva zdrava oka i ne videti gde je danas srpski fudbal. Sramota je misliti da imamo ligu.

Nebojsa

pre 8 godina

Da li ispali u I ili III kolu kvalifikacija za LE meni svejedno mi nemamo tim za grupnu fazu LE ovaj tim sa pojacanjima koja su stigli koji nisu imali pravo nastupa u kvalifikacijama bice to sasvim drugi tim od ovoga i da je ovaj tim pravljen da osvoji sampionsku titulu jedino sta bih skrenuo paznju treneru da ako igra sa dva zadnja vezna da nikako nemogu zajedno da budu Savicevic i Stojanovic to nezamislivo

matori

pre 8 godina

E bar ce sad milionska armija imati za koga da navija -Dila Gori ni kriv ni duzan postaje najveca uzdanica onih kojima se uvek moze podmetnuti neki drugi klub. U vaterpolu, kosarci vec su prosli kroz takva iskustva.

jovan

pre 8 godina

hahaha 1 kolo kvalifikacija!!!!! 1:4 / 0:4 bodova...ma ta bruka se nemoze opisati...dobro da sam star i video jugo ekipe iz 80tih kako su harali po europi sve po polufinale...a sada uzas!!!!!
igrajte protiv vatikanske ekipe!!!!

dejan

pre 8 godina

zašto bruka? zvezdin dug 52 miliona, zvezdin budžet za ovu godinu 0 evra A kazakstansaka ekipa ima budžet od 20 miliona evra!!!! pa sa takvim budžetom bila bi bruka da neizbace bilo koju ekipu iz naše lige!! i na sve to njihovo prvenstvo traje uveliko!!! mi smo postali država sa klubovima u rangu malte,farskih ostrva,Luksemburga

Slobodan

pre 8 godina

Ali kad navijaci tima koje su izbacivali kojekakvi Samroci likuju i pricaju price nema nista gore. Fudbal nam je dno. Nista Partizan nije mnogo bolji pa da moze da drzi lekcije.

Анархиста

pre 8 godina

Ахахахаххахахахагагхахахахахахахахахахахахха... ау брате... Кајрат... ахахахаххахахахагагхахахахахахахахахахахахха... која сте ви беда од клуба и која је пропаст наш фудбал...

Ortodox

pre 8 godina

Ma necemo u ligu sa Hrvatima, necemo regionalnu ligu, hocemo jaku domacu ligu, sa Dobanovcima, Donjim Sremom i Zdravljem iz Leskovca, hocemo jake domace fudbalske centre!

ninepi

pre 8 godina

Prvo kolo kvalifikacija za LE. Ej! A ima 4 kruga kvalifikacija do ligaskog dela. I Zvezda ispada glatko. U PRVOM KOLU KVALIFIKACIJA!
Nemoj vise da sam cuo ovu kriminogenu strukturu sto vodi Zvezdu da pominje Bari i titulu prvaka. Da ne bi svojim necistim obrazima kaljali taj cisti uspeh!

Igor55

pre 8 godina

Grofova krivica je najmanja.... mozes da ga naucis i pokazes taktiku ali panj je panj.... treba imati na umu da ni pojacanja nisu igrala (sem Vereda koji se dobro pokazao)

vcf

pre 8 godina

ti uporedjujes Tun i Kairat, e svakakvi ljudi postoje, Tursku i Kazahstansku ligu, Boze, Bozee
(grobar, 09. jul 2015 17:57)

Haha bravo decko vidi se da pratis fudbal

Markos

pre 8 godina

Sta je tu je sad imamo vremena da se maksimalno spremimo za domace prvenstvo i pokazemo svima ko je najbolji tim u Srbiji. Zvezda mi je sve Zvezda zivot je.

delija111

pre 8 godina

Kakva bruka, ispasti u prvom kolu kvalif za LE i to od nekog azijskog kluba, sramota velika..stavite katanac na klub i ne.brukajte nas vise.poz

Aleksandar

pre 8 godina

Koga još briga za domaće fudbalske klubove i njihove navijače kojim rukovode službe državne bezbednosti, da nije tako, ovi poslednji bi usranim motkama isterali svu lopurdiju iz uprave klubova!

medicinar

pre 8 godina

Najzalosnije od svega je sto je u poslednjih par godina najvece zadovoljstvo navijaca oba kluba neuspeh onog drugog...To govori dovoljno o stanju u nasem fudbalu i naravno nasem mentalitetu.

Paklena pomorandža

pre 8 godina

Pa moglo je ladno da bude 10:1 za kairat po šansama da nemate ovog rajkovića a sudiji bilo žao pa čovek svirao penal veli navikli ste tako dw dajete golove kad ne ide nego sad brzo na raport kod čika Vučića nema torte kod kad ste bili onomad prvaci prvenstva nego kaznebih poena hahaha

Realnost

pre 8 godina

Zaista ne bih nikoga da uvredim, niti da bilo kome stajem na muku, ali mislim da i najvećem Zvezdašu ovo ne može biti mučno koliko je smešno...

koliko nas će sutra ujutru uspeti da izgovori (bez čitanja iz puškice i drugih varanja!) ime ovog kluba i grada iz kog je?

Kajrat iz Almatija. :-D I to Kajrat koji je pobedio u OBE utakmice i to davajući prvi gol makazicama na sred Marakane... ajde još da sačekamo i blamažu Partizana, pa da gasimo radnju, šta će nam fudbal uopšte? Neka mlada reprezentacija igra u Novom Sadu i Nišu, Marakana i JNA su dobre lokacije za neke zgrade, firme, akva park, svašta tu može da se napravi lepo i korisno da bude, u stvari, malo toga može da se napravi, a da bude ružnije i beskorisnije od postojećih stadiona.

kosta

pre 8 godina

Pitanje za navijace Zvezde, jel Tole mozda kriv i sada? (Slavko-RS, 09. jul 2015 17:00)

Јесте, вечерас следи ново саопштење.

Pedja

pre 8 godina

Ovo su gluposti da ide novinski tekst da je bolje da su ispali sada kad su losi. Pre svega nije tacno, uvek je bolje da bilo koji nas klub pobedi ili prodje dalje jer ce nasa zemlja imati bolji status prilikom izbora protivnika, a samim tim bice i vise para klubovima. Drugo konkretno u slucaju Zvezde, imali bi pravo da prijave i druga pojacanja, kondiciono bi bili daleko bolje pripremljeni i bili bi uigraniji. Znaci moglo bi se ocekivati samo sve bolje. A Kazahstanci su u top formi jer su odigrali pola prvenstva i bolji ne mogu biti od ovoga.

Pedja

pre 8 godina

Uprava preko svojih igraca namesta Bozovica za otkaz. Po transfermarketu imamo skoro duplo skuplji tim i nemoguce je da ispadnemo od ovih na ovakav nacin.

matori

pre 8 godina

Umesto da ste dali onolike pare za evrolicencu da ste bar isplatili nekog duznika. Al sta vas briga ionako su to drzavne pare otete od penzionera

doktor

pre 8 godina

Zvezdaska javnost je prezadovoljna.Odelo koje si kupio od sanera za 200 e ti je perfektno.Razocaran sam samo sto nema bele maramice u dzepu sakoa.Nemoj to da zaboravljas

neconi

pre 8 godina

Zasto je sramota izgubiti,pa mi nismo imali ni trenera ni igrace do pre par dana.Nekoliko treninga je jako malo za utakmice nekog evroppskog kupa.Mogli bi biti bolji kad bi imali ,tim i igace spremne,ali za to treba novac koji mi nemamo a oni imaju.

Vojkan

pre 8 godina

Ja sam Grobar,vatreni,ali naravno da cu da navijam za srpski klub kada igra u inostranstvu,zao mi je mnogo zbog poraza,jer Zvezda,u bilo kom sportu,sem sebe,pretstavlja i moju zemlju....ja tako a vi kako hocete,radujte se tudjim porazima i prepucavajte,ali bih vise voleo da se postujemo i podrzavamo,makar u inostranstvu!

gauco

pre 8 godina

ti uporedjujes Tun i Kairat, e svakakvi ljudi postoje, Tursku i Kazahstansku ligu, Boze, Bozee (grobar, 09. jul 2015 17:57)

ahaahahaha Tun je iz Svajcarske lige genije jedan hahaha madre mija

није срамота

pre 8 godina

Каква црна срамота!?Тренутно не постоји адекватна реч у српском језику која би ОВО описала.Испасти од казахстанаца,ма дај!!!И ми имамо наш Фљамуртари!!!

Ivan

pre 8 godina

Jedno vreme smo se borili da prezimimo u evropi. Do skoro je bila borba da se na jesen igra u evropi... e sada je doslo vreme da izdrzimo tokom leta u Evropi! E tako se to radi!

az

pre 8 godina

Zvezdas sam otkao znam za sebe, a imam dovoljno godina da uporedjujem mnogo Zvezdinih timova, igraca i reci cu ovo je bruka koju nisam video. Tim koji treeba da nadoknadi -2 gola se vuce ko prebijeni macak. Na terenu je bilo 9 nevoljnika, neznalica i malodusnih luzera. 9 jer izdvojio bih Rajkovica i Mbodja. Katai se utopio sa neukima. Sram vas bilo. I vas i upravu.

SaLeNBG

pre 8 godina

Vazno da je Bozovic ubacio opet sve Crnogorce u startnih 11, na celu sa
''mrtvim'' Vukanom Savicevicem! Samo je jos Andrija Milosevic falio.

mikan

pre 8 godina

Nisu igraci nista krivi, ovo je njihov limit. Hajde na prvoj zvanicnoj utakmici da se ori stadionom : Uprava napolje.!!!
Ovim mislim na sve uprave, od Dzajica, koji nije slucajno bio u zatvoru, do ovih sadasnjih

cofi95

pre 8 godina

U 1000 evra da bi ona Pizonova Zvezda od pre 6 godina sa sve Gumom, Brigelom, Blazicem i Saviom zgromila ove sadasnje pacere sa bar 5:0.

Tony Soprano

pre 8 godina

Spremi kofere terzicu. Potcenili ste ove momke koji su vam na kraju ocitali lekciju. Kasnio si sa pojacanjima zbog cega ces snositi posledice. Odlazi.

vrana

pre 8 godina

proterati sve igrace iz prvog tima igrati tri godine sa omladincima vratiti sve dugove i krenuti iz pocetka ! jedino tako moze zvezda da se vrati na pravi put a ne dovodjenjem igraca koji ne znaju gde je levo

mc 911

pre 8 godina

Ispascemo na pocetku Lige Evrope, od ekipe koja je takvog renomea da cak ni direktan televizijski prenos ne moze da obezbedi. Koliko smo mi jadni, tj. Zvezda, nismo ni svesni...

Четврта лига

pre 8 godina

Какав успех, честитам Звездо од срца заиста!
Реч брука је мала реч!

dragavej

pre 8 godina

Luka Jović...pod hitno ga ozbiljno opomenuti zbog ovakvog sramnog pristupa igri...vuče se kao crevo,glumi Mesija ili ko zna koga...

Momčilo

pre 8 godina

Bio sam i u Bariju ali ovakvu uzasnu Zvezdu ne pamtim. Ovo je dno dna ... Nista vise necu da kazem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 9. jul 2015 16:44)

Hoćeš reći da i u Bariju nije bilo puno bolje?

realno

pre 8 godina

zvezda gubi od nekog kairata. ne kazem svi danas trce za loptom, ali zvezdini igraci igraju kao mi na radnickim sportskim igrama sad sto su bile. FALA CIKA MISO

Nikola Vukovic

pre 8 godina

Cvetkovic, Andjelkovic, Savicevic, Parker, Orlandic, Gavric...sta su oni? Oni , ne da nisu fudbaleri, oni nisu ni sportisti. Za sve je kriva uprava i oni koji je podrzavaju , pogotovu oni sa "severa"!

realista

pre 8 godina

Za doručak sira i suvi vrat
Allez Gasquet, napred Kairat.
Bez lifta penjem se na 15. kat
Allez Gasquet, napred Kairat.
Vladimir Grbić je Nikolin brat
Allez Gasquet, napred Kairat
0:2 u prvoj, mogli su ih odrat'
Allez Gasquet, napred Kairat.
Korto Malteze i Hugo Prat
Allez Gasquet, napred Kairat
Peva Miša Tumbas i Borat
Allez Gasquet, napred Kairat
Za 16h nameštam alarm na svoj sat
Allez Gasquet, napred Kairat
U inat Vučiću radi inat
Allez Gasquet, napred Kairat

Partizan u inat svima.!

pre 8 godina

Imaju cetiri gola prednosti idalje napadaju toliko o postovanju protivnika i filozofiji fudbalske igre...
Srpski fudbal jos uvek gaji Miljanicevu filozofiju...Zato smo tu gde jesmo...Osim Partizana svi ostali su tuga u Evropi...

ne dajte da vas lazu

pre 8 godina

A sta kaze Rendulic?

Transfermarkt vrednost:

1) Zvezda - blizu 20 miliona evra tim
2) Kairat - malo vise od 12.

Ne verujte botinama koji kazu da ovi imaju budzet od 40 miliona ili da drugi tim Kazahstana ima 3 puta vise para od "cele JSL" ahaha, koje botovanje... Logika, ukljucite mozak ljudi.

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Loša odbrana, loš napad ne može se tako ništa postići
Nadam se da će bar ova nova pojačanja biti duplo bolja od nekih što su sada prisutni. Zar se ne mogu ta "pojačanja" ranije dovoditi ? Da se tim počne praviti zimi a ljeti samo da se prodaje nakon ispadanja iz evrope. Nadam se da će bar Čukarički i Vojvodina proći. Bar je se Partizanovcima u fudbalu usrećilo, kada već nije u košarci.

realno

pre 8 godina

kojim bre milionima,evo bio ti prenos na youtubu,i lepo pise mec pratilo 50000 sto njihovi sto vasih...ili svi zvezdini navijaci zive po sumama ili vas nema bas toliko

RubyRed

pre 8 godina

Platili smo preko 10 mil.€ da bi dobili UEFA licencu. Pritom nas ovi Borati ponize, gde ne možemo nijedan gol da damo.
Vrlo pametno spucana kinta.
Prošle sezone kad smo bili prvaci nismo se skvrcali za pare da dobijemo licencu, e zato ove sezone ispadamo pre nego što su počele pripreme za novu sezonu.

Pulitore

pre 8 godina

Na stranu što dva i po čoveka u prvoj postavi znaju šta da rade s loptom, nije bilo ni sreće. Ne volim da ulazim u "Šta bi bilo kad bi bilo" priče, ali ona prečka, pa ono skidanje lopte s gol linije... Kad ti se ne da, ne da ti se. Valjalo bi napraviti čistku, kako u igračkom kadru, tako i u upravnom. Nažalost, mislim da i ptice na grani znaju kakav će epilog tu da bude (tj. neće ga ni biti)

dosta, aman!

pre 8 godina

što pre prodati rajkovića dok još može neki novac da se uzme za njega - dečko nema osećaj za prostor, svaki njegov izlazak na protivničkog igrača je pola gola.

Gistrolija

pre 8 godina

Nije strasno izgubiti od Kazahstanskog tima i kao domacin i kao gost.Gistro.Ali da ni jedan jedini gol ne mogu da postignu na dve utakmice,protiv Kazahatanske velesile..

Rajkovicev tata!

pre 8 godina

Pa moj dragi sine Rajko jesam li ti oduvek govorio da ne ides u zu kantu od kluba, evo mn i Palme u Jagodini placemo od smijeha. Kada dodjes iz Tadzikistana javi mi.se.

Banjalucanin

pre 8 godina

Za igru i rezultat u ove dve utakmice zasluzili su sve moguce kritike, izvrgavanja ruglu i podsmeh, jer su zaista uspeli ono sto nikome u istoriji Zvezde nije poslo za rukom - da obrukaju klub do nezamislivih razmera. Sve ih kazniti oduzimanjem mesecne plate, koju doduse ne dobijaju, osim Rajkovica, koji je jedini zasluzio prolaznu ocjenu.

ninepi

pre 8 godina

Ajmo Terzic, OSTAVKA.
Zar to nije normalno? Protiv tog lika se vodi postupak pred sudom. Na sudjenje, pa u corku. Nece valjda da vodi Zvezdu iz zatvora?

santos

pre 8 godina

Savicevic,Parker,Andjelkovic,mbodj kakav vered loso mnogo loso boze me sacuvaj ako so to igraci za Zvezdu bez ideje bez truda ne zainteresovano katastrofa nikad gori tim nismo imali ...

ninepi

pre 8 godina

KK Crvena Zvezda juce uspesno zavrsila UPPR. Cini mi se kao uvod da i FK Crvena Zvezda udje sada u UPPR. Samo sa kim ce da se fuzionise?

nemanja

pre 8 godina

Imam 20 godina. Zvezdu pratim od malena, ali aktivno od 2007-08godine, pa vi zamislite koliko sama uspeha, tj. neuspeha do sada ispratio. Zalosno

Ivan kg

pre 8 godina

Mogu da zamislim komentare navijaca Zvezde da Partizan gubi ukupno 4:0 od tima iz Kazahstana. Verovatno je i za ovo Tole kriv. Pre nego sto trazis krivca u drugom, pocisti prvo svoje dvoriste.

banja luka

pre 8 godina

Nas 45 000 fanatika sada gleda ovu utakmicu preko interneta, a zasto? Sigurno ne zbog vecine ovih na terenu. Rajkovicu svaka cast i za njegovo dobro ja mu zelim da ide sto dalje odavde i da se nikada ne vraca. Zvezda je odavno na dnu, i izgleda da tone jos dublje.

Optimista

pre 8 godina

Pa ovi bas nemaju skrupula, vec 4:0,a igraju sa tako eminentnim klubom! Ali dok su Grof, Terza,Kokeza zadovoljni zalaganjem, sve ok.

Hilon Hilonides

pre 8 godina

Ma, nije ovo nikakvo iznenadjenje. Jesam Partizanovac, ali mi je zao i nas i Zvezde i ove nase zemlje. Ljudi moji, pa taj Kazahstan je "svemirskim" godinama daleko od nas!!! Poslom sam bio pre 3 godine tamo, ej, oni su izgradili ceo grad za milion stanovnika za par godina!!! A sta se kod nas promenilo za poslednjih pedeset? U Beogradu sa svake druge zgrade u centru otpada fasada...Eee, Srbijo moja tuzna...

Savatije

pre 8 godina

Zvezdu gledam vec 30 godina,na stadionu sam gledao bar 300 utakmica i jedno 100 gostovanja i mogu reci da nikada nismo imali slabiju ekipu.Par momaka je ovde zalutalo.Andjelkovica je sramota nazvati fudbalerom,Katai kao na livadici da igra.A ovaj mali Luka Jovic ako moze neka kinta da se uzme za njega,odmah ga prodati.Jadan je nas fudbal a pogotovu Zvezda ako nam je on najveca nada i sansa da zaradimo.Ja u njegovoj igri,kretanju,primanju,kontroli lopte i pregledu igre nisam video nista.Za mene je on veliko razocarenje,ali sta ja znam...
Bruka i sramota!

Kol

pre 8 godina

Rutinska pobeda Kairata, danas sam samo pogresio prelaz nije iz X-1 vec iz 1-1 jer ovi iz zvezde ne mogu da izdrze jedno poluvreme a da ne prime gol! A za ove mazohiste sto i dalje navijaju za terzicevu zvezdu, gledajte ovo sa vedrije strane makar se necete blamirati sa nekim mnogo jacim klubom lepo ispadne se u prvo kolu i fokusira se na domace prvenstvo!

uros

pre 8 godina

Jedno je STVARATI tim a drugo je KRPITI tim.Zvezda i Partizan svake godine krpe tim a pricaju o Evropi.Previse mi navijaci ocekujemo od njih.Sve vidimo i sve nam je jasno ali se opet nadamo nekom cudu.Pa nije problem u njima nego u nama :))

Gospodin Sep

pre 8 godina

Auh biće materijala za vađenje jetre i igranje sa živcima komšija... Ko celi život tebe Fljamurtarijem, ti njega sada Kairatom.

borivoje surdilovic

pre 8 godina

ma kakav fudbal, to sam prestao da gledam, i vaterpolo, ni njega... samo kosarku.. tu smo najbolji....i plus vise nismo kkcztelekomdiva, opet smo samo zvezda, vratili dugove, pitaj boga kako, al vratili, i sad smo opet drzavni klub, ko sad sme da mulja kad je covic tu...

football manager

pre 8 godina

Rajkovic bog!!!
Ostali su premoreni i nisu bas toliko losi igraci kao sto izgleda!!
Strpljenje?Ja kazem DA!!!
Po meni vise prilike pruziti Jovanovicu,Risticu i Grujicu kao i danas losem Petkovicu!!!!

Milan

pre 8 godina

Ostacete upamceni kao najgora ekipa u istoriji Zvezde. U prvom pretkolu ste ispali, i ne samo sto ste ispali, nego ste ponizeni. Sramota. Spustite se malo na zemlju fudbalercici...

Čika Žika - alkoholičar

pre 8 godina

Sedim ispred Doma sindikata, upravo sam kupio sezonsku za Partizan i čitam vest da Zvezda ispada nikad ranije, pre nego što smo mi i počeli evropu. Da me je neko pitao, rekao bih mu da se to nikada neće dogoditi, a dogodilo se. U svakom slučaju loša stvar za naš fudbal.

Sale.MLS

pre 8 godina

Rajković ne treba ni slučajno da ide iz Zvezde. Pa ovde ima da napreduje rapidno! U proseku na svakih 3-4 minuta će imati ozbiljnu intervenciju :)

Pedja

pre 8 godina

Vodi Kairat. Objavljena i rang lista reprezentacija. Nasi 40 i neki. Realno! Da se sudi u nasoj ligi kako treba, tabela bi isla ovako: 1. Partizan 2. Cukaricki 3. Vojvodina 4. Novi Pazar 5. Zvezda(Ivan, 09. jul 2015 16:35)
Vodi Kairat zasluzeno i velika je sramota na sta je spala Zvezda. Da se u nasoj ligi sudi kako treba tabela bi isla ovako: 1.Cukaricki 2.Vojvodina 3.N.Pazar pa tek onda vi i mi. Takodje, da se u nasem fudbalu ranije sudilo kako treba i da se igralo posteno Partizan bi 2 puta igrao u drugoj ligi a i nekoliko titula bi imao manje. Ali to je bio vojni klub, vojni i drzavni projekat. Sada vise nije vojni ali je drzavni ostao.

petarczv

pre 8 godina

Ja odigrao iz 1-1 kvota 4,4...veliki sam navijac zvezde ali su ovi za nas real to se videlo jos u prvoj tekmi a dok je banda lopovska u mojoj zvezdi a i u celom srpskom fudbalu taj sport me neinteresuje gledam samo EL

vcf

pre 8 godina

Koja tuga i ova ekipa ce se boriti za titulu u Srbiji sto je najcrnje, jedini Rajkovic vredi. Lepo grof rece za evropu mi treba 22 nova igraca haha koja komedija..

Duxx

pre 8 godina

Posle drugog gola malo manje secka prenos na YT (oko 2 hiljade manje ljudi prisutno tamo) Ako padne i treći gol bar će slika ići glatko, eto jedine prednosti u tome

ivan

pre 8 godina

Dusan Andjelkovic mora vec jednom da bude izbacen iz Fudbalskog Kluba Crvena Zvezda! Sta vise treba da uradi i koliko puta da dokaze koliko veze sa fudbalom nema!? Pored toga sto ne zelim ni da komentarisem njegovu igru u odbrani, svaka lopta dodata ka njemu u fazi napada je unapred prodata. Covek centrira deset puta golmanu u ruke i to lopta mili do njega, moze zubima da je pojede.

luka

pre 8 godina

Prvi primljeni gol apsolutna greska pojedinca,Petkovicu igrac stoji 2 metra od njega i nije u stanju 5 sekundi da pridje i da ga zatvori i kao kod drugog gola na marakani citava odbrana ispada zbog neodgovornosti pojedinca,dakle dzaba taktika kad imas drvo na terenu!!!

Pisi Latinicom

pre 8 godina

Raznorazni mbodjovi andjelkovici cvetkovici i ostali ne mogu igrati za klub iz mog prigradskog naselja.Nikada se nista nece promeniti kakav savez takvi klubovi.

Alexis

pre 8 godina

Pogledajte ovaj dupli pas kod gola Kairata (prvog, ako ih bude jos...A bice). Pa ovako se brane amateri u beton ligi SRBIJE. Pa ljudi moji sta je ovo, vec 3 sanse na isti fazon, dupli pas u 16 metara... ALO!!!!

Кривокапић

pre 8 godina

Петарда се смеши. Ипак смо ми далеко иза ове фудбалске силе. Смешни смо, али што рече тренер, немамо шта да изгубимо пошто смо већ губитници.

rambo

pre 8 godina

Svaka Vam čast B92 na Zvezdinom prenosu!
C A R E V I ! ! !
Velika SRAMOTA da takozvane "nacionalne TV" ne prenose utakmicu
CRVENE ZVEZDE - KLUBA SA MILIONIMA NAVIJAČA!!!
(fudbalski ekspert, 09. jul 2015 16:04)

Alo čoveče, Kazahstanci ne prenose. Ne mogu naše televizije sa kamerama da idu. Ima na YouTube-u https://youtu.be/kSTvunoS4T0

koliko beše evro licenca?

pre 8 godina

Kazahstancima opet niko nije rekao da je Zvezda svetski šampion. Dajte im na poluvremenu kasetu iz Tokija ima da im se noge odseku.

bia sine

pre 8 godina

Ajmo malo sada o tome kako i zasto je ovakvom timu dato 10 i nesto miliona, pa i privatnih a tu vec ima elemenata pranja novca...da bi zavrsili takmicenje pre sezone kupanja...

specnaz

pre 8 godina

Zvezdasi,ovo je bruka,ni f od fudbala,sta bi sa ubedljivim pobedama sa priprema,Parker ne moze da prodje jedan na jedan,bruka ste,bruka.

Josarian

pre 8 godina

Nemoguce! Pa zar Grof i vecina igraca nisu rekli da taj Kairat, ili kako se vec zove, i nije nesto narocito? A zar Grof nije vrhunski strucnjak odabran licno od Njega! Ej! Zar Zvezda nije prvak Evrope i prvak sveta? Da li je to njima neko rekao? Ajde, uozbiljite se. Dajte im ta cetiri gola, pa da ponovo osvojite evropsku titulu. U Srbiji ce se onda ziveti bolje. Cak bolje nego sada, mada, sta ce nam bolje od fantazije u koju smo upali?

the stooges

pre 8 godina

Kad ovaj Andjelkovic(60kg plafon) sa loptom krene u "trk" pa sagne glavu napred, nikad ne znam sta ce da uradi. Znam samo da ce to biti TU PA VO i nefudbalski. Ipak: napred Crvena zvezda!

Predrag

pre 8 godina

Jalova Zvezda. Na sta ce sada da se vadi kada imaju isti broj igraca. Moze da igra do ujutru ali gol ne moze da da.Ne samo da je jalova vec i dalje u odbrani skripi. Definitivno za Zvezdu je Kairat mnogo tvrd orah. Medjutim, svaka sledeca jaca ekipa od Zvezde, u sledecem kolu, ce lakse da izadje na kraj sa Kairatom.

fancy

pre 8 godina

Parker mora napolje! Totalna bezopasnost i bezidejnost! Ristic u igru Katai na bok! I jos Grujic unesto Vukana pa sta nam bog da...nije lose ovo toliko al je frapantna nemog pred golom protivnika, nadam se da ce uz pojacanja ovo biti sasvim druga pesma kad se uigraju i zavale Parkera na vreme...ko nam ga uvali svaka mu cast

smajli

pre 8 godina

Fudbalski ekspert... Da je realno Zvezda bi u stečaju bila, a ne što im država daje "naše" pare da mogu igrati takmičenje u kojem ispadnu u prvom kolu. Još samo fali da nacionalna TV agencija daje "naše" pare da se prenosi bezvredan meč.

Maminjo iz Remetinca

pre 8 godina

Još uvijek mislite da Mamić nije bio u pravu?? A ovaj što ga "INSEKAT nikada nije prevario"; a joj, stvarno ne znam što reći.

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Jeste da ovaj video koci ali sporijeg stopera od Rendulica nisam video! A okrece se kao teretni voz i pri tom je lenj! Mbodj intervenise u stilu Gaja ali se zaboravi pa ispadne sa pozicije. Petkovic van ritma a gnjurac je najgori levi bek u istoriji Zvezde! Odbrana je cirkus!
Generalan zakljucak je da i nismo imali srece jer smo imali dovoljno dobre prilike da ga damo ali i to je odraz nespremnosti jer se neki vuku kao babe.

Ivan

pre 8 godina

Vodi Kairat. Objavljena i rang lista reprezentacija. Nasi 40 i neki. Realno! Da se sudi u nasoj ligi kako treba, tabela bi isla ovako: 1. Partizan 2. Cukaricki 3. Vojvodina 4. Novi Pazar 5. Zvezda

Ko-ometator

pre 8 godina

Vadi Parkera vise! Da li sam ja jedini koji vidi da ovaj panj nema kvalitet ni za beton ligu, kakvo crno krilo on da igra pa svaku loptu ka njemu oni pretvaraju u napad.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Svaka Vam čast B92 na Zvezdinom prenosu!
C A R E V I ! ! !
Velika SRAMOTA da takozvane "nacionalne TV" ne prenose utakmicu
CRVENE ZVEZDE - KLUBA SA MILIONIMA NAVIJAČA!!!

Šamrok i Tun se čude kome se smejete

pre 8 godina

Kako god da se završi najveće bruke srpskog sporta u istoriji ostaju ispadanje od dva potpuno amaterska kluba Šamrok i Tun, demoliranje od 5:0 protiv Kroacije i ispadanje od Fljamurtarija. Koliko treba da vam bude debeo odraz da se nakon tih utakmica javljate. Činjenica je da bi ovaj Kairat izbacio svaku srpsku ekipu u ovom trenutku. Pritom je igrao 11 na 10 uz poklonjen prvi gol. Šta drugo onda i očekivati osim ovakvog rezultata... Taj Kazahstan je dobio i reprezentaciju Srbije i jedino je maler što je Zvezda izvukla bukvalno jedinu ekipu od koje može da ispadne. Grobari vratiće se vam se sve ovo kao i u košarci.

aj dobro

pre 8 godina

Imam osećaj da ih dobijamo. A moj me insekat nikada nije prevario! Napred Zvezdo Crvena!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kića, 9. jul 2015 15:41)

Insekat kažeš?

krusevac

pre 8 godina

Ja bih voleo da zvezda mnogo pukne. Odavno me ne zanima domaći fudbal, ali se nadam da kad bi doživeli neku veliku bruku, kao što će ovo da bude, možda će nešto da se promeni. Na žalost, i kad bi izgubili danas sa 10:0, ništa se neće desiti. Niko neće da da ostavku, da se povuče, da okrene list... Tolika je sramota domaći fudbal da se treba ograditi od njega. Ne treba ni prenositi vesti kad su domaći klubovi u pitanju

Mrmac

pre 8 godina

Kud sam i pronasao live stream da gledam ovu bruku.Mali Rajko put pod noge,ne gubi vreme sa ovim panjevima.Strasno,smesno,zalosno i jadno.Najuriti kompletnu upravu pre pocetka prvenstva,raspustiti prvi tim i pustiti klince da igraju.Ovaj Katai,koja je to prevara od fudbalera.

Millennium

pre 8 godina

Upravo gledam, i katastrofa u najavi. Još jedan dokaz koliko su svi počeli da igraju fudbal, a naši ostali zaglavljeni u Zoni sumraka. Kajrat izvodi strahovito brze kontre. Tek je počela utakmica, ali mislim da mi ovde nemamo šta da tražimo, generalno mi nenamo šta da tražimo ni van ove naše male, nesrećne lige koja samo služi da neko napuni džepove.

Nenad

pre 8 godina

Sa andjelkovicem, stojanovicem i parkerom(namerno malim slovima) raskinuti momentalno ugovore jos na poluvremenu, poslati ih kuci i ako su primili plate, traziti da vrate sve pare.A onaj ko ih je doveo da ne prima platu godinu dana.

dex

pre 8 godina

Sta oni nama rade... Pa kada hoce, mi im loptu ne mozemo uzeti! Kakvo ponizavanje! Bice ovo dva lagana poraza i najveca bruka u istoriji. Nesto u rangu Samroka ili Fljamurtarija...

Ko-ometator

pre 8 godina

Dokle vise parker! A Ristic na klupi. Jedini igrac koji je prosle sezone konstantno pokazivao klasu. Parkera napolje ubaciti ristica u sredinu a katai levo pa da se igramo...

vu

pre 8 godina

Zamolio bih delije da ne pricaju kako se srpski klubovi brukaju samo zato sto njihov klub ne moze da se sasavi i vec gubi 3:0 u ukupnom rezultatu.Sacekajmo utakmice partizana i Cuke pa komentarisite.Ne zaboravimo da Partizam igra kvalifikacijd za LS a ovo je tim ranga LE...

Тиби

pre 8 godina

Само да не крену опет "високе лопте" на Јовића, поред Марковића! Са том игром Звезда нема шансе...

ULCINJ Srpski grad

pre 8 godina

Ajmo Zvezdo samo napred kad ti igras ceo Ulcinj je uz tebe jel ti si Zvezdo šampion.Ajmo Grofe kad je najteže Ulcinjani su iz tebe.

kleopatra i vidovita zorka

pre 8 godina

imace zvezda tu cast da prva ispadne iz kupa uefa... to vam je isto kao da ste je i osvojili, al' samo da se obrne planeta.

Maminjo iz Remetinca

pre 8 godina

Još uvijek mislite da Mamić nije bio u pravu?? A ovaj što ga "INSEKAT nikada nije prevario"; a joj, stvarno ne znam što reći.

Ivan

pre 8 godina

Vodi Kairat. Objavljena i rang lista reprezentacija. Nasi 40 i neki. Realno! Da se sudi u nasoj ligi kako treba, tabela bi isla ovako: 1. Partizan 2. Cukaricki 3. Vojvodina 4. Novi Pazar 5. Zvezda

brisi sline sine

pre 8 godina

Kako god da se završi najveće bruke srpskog sporta u istoriji ostaju ispadanje od dva potpuno amaterska kluba Šamrok i Tun, demoliranje od 5:0 protiv Kroacije i ispadanje od Fljamurtarija. Koliko treba da vam bude debeo odraz da se nakon tih utakmica javljate. Činjenica je da bi ovaj Kairat izbacio svaku srpsku ekipu u ovom trenutku. Pritom je igrao 11 na 10 uz poklonjen prvi gol. Šta drugo onda i očekivati osim ovakvog rezultata... Taj Kazahstan je dobio i reprezentaciju Srbije i jedino je maler što je Zvezda izvukla bukvalno jedinu ekipu od koje može da ispadne. Grobari vratiće se vam se sve ovo kao i u košarci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Šamrok i Tun se čude kome se smejete, 9. jul 2015 16:46)
Neporazeni tim kazahstanske lige, lider Aktobe, ispao je od estonaca nekih.
Tun je igrao LŠ.
Švajcarska i Irska učesnice SP.
I najbitnija stvar, mi smo ispadali u poslednjem kolu, dakle taj Tun i Šamrok su dosli do 4. kola, a vi... ma daj smjesno mi je komentarisati ovo, prvo kolo eeeeej!

Kajorat

pre 8 godina

Neko pamti Tokio i Bari, neko Peteh Tikvu i Fljamurtari.
 (PFC-1945-Zg, 9. jul 2015 19:23)

Idi kod grofa da ti objasni kako je moglo da bude 8:1

Mrmac

pre 8 godina

Kud sam i pronasao live stream da gledam ovu bruku.Mali Rajko put pod noge,ne gubi vreme sa ovim panjevima.Strasno,smesno,zalosno i jadno.Najuriti kompletnu upravu pre pocetka prvenstva,raspustiti prvi tim i pustiti klince da igraju.Ovaj Katai,koja je to prevara od fudbalera.

kleopatra i vidovita zorka

pre 8 godina

imace zvezda tu cast da prva ispadne iz kupa uefa... to vam je isto kao da ste je i osvojili, al' samo da se obrne planeta.

kosta

pre 8 godina

Pitanje za navijace Zvezde, jel Tole mozda kriv i sada? (Slavko-RS, 09. jul 2015 17:00)

Јесте, вечерас следи ново саопштење.

ninepi

pre 8 godina

Prvo kolo kvalifikacija za LE. Ej! A ima 4 kruga kvalifikacija do ligaskog dela. I Zvezda ispada glatko. U PRVOM KOLU KVALIFIKACIJA!
Nemoj vise da sam cuo ovu kriminogenu strukturu sto vodi Zvezdu da pominje Bari i titulu prvaka. Da ne bi svojim necistim obrazima kaljali taj cisti uspeh!

vu

pre 8 godina

Zamolio bih delije da ne pricaju kako se srpski klubovi brukaju samo zato sto njihov klub ne moze da se sasavi i vec gubi 3:0 u ukupnom rezultatu.Sacekajmo utakmice partizana i Cuke pa komentarisite.Ne zaboravimo da Partizam igra kvalifikacijd za LS a ovo je tim ranga LE...

Millennium

pre 8 godina

Upravo gledam, i katastrofa u najavi. Još jedan dokaz koliko su svi počeli da igraju fudbal, a naši ostali zaglavljeni u Zoni sumraka. Kajrat izvodi strahovito brze kontre. Tek je počela utakmica, ali mislim da mi ovde nemamo šta da tražimo, generalno mi nenamo šta da tražimo ni van ove naše male, nesrećne lige koja samo služi da neko napuni džepove.

jocaskljoca

pre 8 godina

Narod zvani "tragedija"! 90% vesti objavljenih na ovom portalu imaju prosek od 10-150 poruka, 9% ima i manje. Ali zato fudbal bajo moj kada srbin komentarise tu mora da se potrosi minimum 300 pa sto je gluplja stvar to vise... Izuzetak su botovi koji se pojave po potrebi i odvale pesto komada!

Pudlica Coki

pre 8 godina

Opet su u komentarima, po obicaju, Kairat poceli da izjednacavaju sa Barsom! Kao kad je Bajko posle poraza od Rena izjavio da bi Ren razbio Barsu. Sad je ista prica samo je umesto Rena Kairat Barsa za vas.

medicinar

pre 8 godina

Najzalosnije od svega je sto je u poslednjih par godina najvece zadovoljstvo navijaca oba kluba neuspeh onog drugog...To govori dovoljno o stanju u nasem fudbalu i naravno nasem mentalitetu.

ниџа

pre 8 godina

Kairat ima budzet 40 miliona godišnji. I onda se jave da likuju Grobari koji su ispadali od klubova u kojima igraju ribari, pekari i ekipa? Tuga šou.
(Dzoni, 09. jul 2015 19:44)

Тужно је једино твоје лупетање о буцет

mikan

pre 8 godina

Nisu igraci nista krivi, ovo je njihov limit. Hajde na prvoj zvanicnoj utakmici da se ori stadionom : Uprava napolje.!!!
Ovim mislim na sve uprave, od Dzajica, koji nije slucajno bio u zatvoru, do ovih sadasnjih

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

nebi nas pobedili da drzava sve pare nedaje partizanu
(boban zvezdas, 09. jul 2015 20:15)

Dug od 54 miliona €!Pa i red bi bio da vas pomogne drzava kad vec nije do sada.Idi sine odmori i prosetaj malo,bice ti bolje.

luka

pre 8 godina

Prvi primljeni gol apsolutna greska pojedinca,Petkovicu igrac stoji 2 metra od njega i nije u stanju 5 sekundi da pridje i da ga zatvori i kao kod drugog gola na marakani citava odbrana ispada zbog neodgovornosti pojedinca,dakle dzaba taktika kad imas drvo na terenu!!!

SaLeNBG

pre 8 godina

Vazno da je Bozovic ubacio opet sve Crnogorce u startnih 11, na celu sa
''mrtvim'' Vukanom Savicevicem! Samo je jos Andrija Milosevic falio.

Alexis

pre 8 godina

Pogledajte ovaj dupli pas kod gola Kairata (prvog, ako ih bude jos...A bice). Pa ovako se brane amateri u beton ligi SRBIJE. Pa ljudi moji sta je ovo, vec 3 sanse na isti fazon, dupli pas u 16 metara... ALO!!!!

Aleksandar

pre 8 godina

Koga još briga za domaće fudbalske klubove i njihove navijače kojim rukovode službe državne bezbednosti, da nije tako, ovi poslednji bi usranim motkama isterali svu lopurdiju iz uprave klubova!

vule

pre 8 godina

Ako se ove godine Zvezda ne privatizuje to bi bilo to 70 godina nije malo, budućim generacijama ćemo pričati kako je postojao klub koji je jedini sa ovih prostora osvojio ligu šampiona čak i igrao finale kupa uefa i kako su ga njegove legende uništile.

delija111

pre 8 godina

Kakva bruka, ispasti u prvom kolu kvalif za LE i to od nekog azijskog kluba, sramota velika..stavite katanac na klub i ne.brukajte nas vise.poz

Blue Fortress

pre 8 godina

Najveci uspeh zvezde u Evropi poslednjih 15 god je ispadanje od Bordoa u kvalifikacijama, 5 minuta pre kraja hahahahah...Nemoj da je uzeo neko Partizan u usta, da nas nema , koeficijent nase zemlje bi bio u rangu Andore, mi bar igramo Ligu Evrope konstantno a kad se kockice poklope i Ligu sampiona...

Dno, dna.

pre 8 godina

Ne znam kome još nije jasno da je fudbal u Srbiji dotakao samo dno, i da naši fudbalski klubovi više nikoga ne mogu da pobede u Evropi. Ostaje samo domaća super seoska liga, gde su fudbaleri gledaoci, a huligani vest dana.... Sramota šta je ostalo od fubala u ovoj zemlji.

Lol

pre 8 godina

navijam za zvezdu ,ali mi je drago sto su izgubili, tj ispali. Komplet svi da odu zajeno sa trenerom i direktorom, tj predsednikom. A ovi sto su otisli tamo da "navijaju" su mi najsmesniji

vcf

pre 8 godina

ti uporedjujes Tun i Kairat, e svakakvi ljudi postoje, Tursku i Kazahstansku ligu, Boze, Bozee
(grobar, 09. jul 2015 17:57)

Haha bravo decko vidi se da pratis fudbal

Dada

pre 8 godina

A sta ne bi se sad svi skupili ispred stadiona da trazimo ostavke ? Aaa ne moze, placeni vodje ne dozvoljavaju takvo nesto. Sramota je sto radu mom voljenom klubu, da bi mi neko rekao pre 10 godine da ce se takvo nesto dogoditi, ne bi verovao, i to sam doziveo. U istoriji fudbala nije se dogodilo da bivsi prvak evrope ispada u prvom kolom kvalifikacije, i to za ligu evrope, zamislite. Sve nam se raspada, od igrackog kadra do stadiona. Ostalo je sam ime i navijaci(mislim na pravi navijaci), ne oni korumpirani.

Brondby

pre 8 godina

Zivot je surov mi krecemo ka grupama kasnije osvajanju LE a neko nazalost ispada pre sezone kupanja bolje da niste ni dobili licencu Sta ce vam?

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

vladoize

pre 8 godina

Grof je kriv za sta?Pripreme traju 20 dana,utakmice frendly bez ozbiljnog protivnika i pojacanja nema ni na mapi za prvo pretkolo!Jbg,treba bit realan,limitirana ekipa!

Cinik

pre 8 godina

Nije ovo sramota, ovo je njihov realan domet (mada je rezultat od samo 4:1 u dve utakmice mnogo bolji od igre). Sramota su njihove utakmice protiv OFK Beograda, Jagodine, Spartaka, Vojvodine. Sramota su njihova saopstenja. Sramota je 10 miliona evra drzavnih para kojima je placeno ovo ispadanje u predkvalifikacijama predkvalifikacija. Sramota je oprosten porez od preko 4 miliona evra od strane drzave Srbije. To je sramota!

ne dajte da vas lazu

pre 8 godina

A sta kaze Rendulic?

Transfermarkt vrednost:

1) Zvezda - blizu 20 miliona evra tim
2) Kairat - malo vise od 12.

Ne verujte botinama koji kazu da ovi imaju budzet od 40 miliona ili da drugi tim Kazahstana ima 3 puta vise para od "cele JSL" ahaha, koje botovanje... Logika, ukljucite mozak ljudi.

doktor

pre 8 godina

Zvezdaska javnost je prezadovoljna.Odelo koje si kupio od sanera za 200 e ti je perfektno.Razocaran sam samo sto nema bele maramice u dzepu sakoa.Nemoj to da zaboravljas

Phuq

pre 8 godina

Nije nikakva sramota izgubiti pošteno na zelenom terenu, pa makar i ubedljivo i od slabije ekipe. Ono što jeste sramota je slaviti kupljene titule i ćutati dok krimosi uništavaju klub iz Upravnog Odbora i sa Severa. Sve dok ne rasterate bagru, biće bruke svakodnevne.

Nino

pre 8 godina

Dobro smo i prosli; sta bi tek bilo da smo izvukli Aktobea, lidera kazahstanskog sampionata?
(sreca, 9. jul 2015 18:28) Aktobe pak gubi 1-0 odnekog Noome-a!Ne znam okud su ti!

Ivan

pre 8 godina

Jedno vreme smo se borili da prezimimo u evropi. Do skoro je bila borba da se na jesen igra u evropi... e sada je doslo vreme da izdrzimo tokom leta u Evropi! E tako se to radi!

Josarian

pre 8 godina

Nemoguce! Pa zar Grof i vecina igraca nisu rekli da taj Kairat, ili kako se vec zove, i nije nesto narocito? A zar Grof nije vrhunski strucnjak odabran licno od Njega! Ej! Zar Zvezda nije prvak Evrope i prvak sveta? Da li je to njima neko rekao? Ajde, uozbiljite se. Dajte im ta cetiri gola, pa da ponovo osvojite evropsku titulu. U Srbiji ce se onda ziveti bolje. Cak bolje nego sada, mada, sta ce nam bolje od fantazije u koju smo upali?

илуминати

pre 8 godina

Ja sam grobar ali ovde o sramoti nema rijeci! Pa jeste li vi upoznati koji oligarh stoji iza ovih? A pogledajte stanje u zvezdi i ostali nasih klubova!
(Johnny ffm, 09. jul 2015 19:00)

Абрамович? Бил Гејтс? Рокфелер? Ротшилд?

realista

pre 8 godina

Za doručak sira i suvi vrat
Allez Gasquet, napred Kairat.
Bez lifta penjem se na 15. kat
Allez Gasquet, napred Kairat.
Vladimir Grbić je Nikolin brat
Allez Gasquet, napred Kairat
0:2 u prvoj, mogli su ih odrat'
Allez Gasquet, napred Kairat.
Korto Malteze i Hugo Prat
Allez Gasquet, napred Kairat
Peva Miša Tumbas i Borat
Allez Gasquet, napred Kairat
Za 16h nameštam alarm na svoj sat
Allez Gasquet, napred Kairat
U inat Vučiću radi inat
Allez Gasquet, napred Kairat

Кривокапић

pre 8 godina

Петарда се смеши. Ипак смо ми далеко иза ове фудбалске силе. Смешни смо, али што рече тренер, немамо шта да изгубимо пошто смо већ губитници.

Ko-ometator

pre 8 godina

Vadi Parkera vise! Da li sam ja jedini koji vidi da ovaj panj nema kvalitet ni za beton ligu, kakvo crno krilo on da igra pa svaku loptu ka njemu oni pretvaraju u napad.

Vojkan

pre 8 godina

Ja sam Grobar,vatreni,ali naravno da cu da navijam za srpski klub kada igra u inostranstvu,zao mi je mnogo zbog poraza,jer Zvezda,u bilo kom sportu,sem sebe,pretstavlja i moju zemlju....ja tako a vi kako hocete,radujte se tudjim porazima i prepucavajte,ali bih vise voleo da se postujemo i podrzavamo,makar u inostranstvu!

jovan

pre 8 godina

hahaha 1 kolo kvalifikacija!!!!! 1:4 / 0:4 bodova...ma ta bruka se nemoze opisati...dobro da sam star i video jugo ekipe iz 80tih kako su harali po europi sve po polufinale...a sada uzas!!!!!
igrajte protiv vatikanske ekipe!!!!

Branko As.

pre 8 godina

Zasto ovaj naslov!Dajte,jednom da izadjemo iz proslosti koja je vec daleko iza nas.C.Zvezda je bila veliki klub u SFRJ!Ova sadasnja Zvezda je realno stanje stvari - to nije vise taj klub!Ostalo je samo ime,ali to ne znaci da se nemoze bolje.Ista je stvar i sa reprezentacijom.Svetlo izvan tunela se nazire,pokazala je to juniorska reprezentacija u Novom Zelandu!Zvezda treba da se ugleda na taj model i pocne da gradi oporavak na slican nacin.Bolje zrtvovati i nekoliko godina u stvaranju svoga tima nego se zanositi o pricama kako smo nekada bili sjajan tim!Ni tenis Srbije nije bio sjajan pre Novaka,Ane i Jelene,ali se podigao.Sve mi se cini da u klubu "nemaju m..a" da pocnu zivot iz pocetka i zaborave ziveti na staroj slavi.Nece biti ni prvi ni poslednji put da se izdigne ovaj klub iz pepela!Dovoljno sam star da se secam i slomljenih stativa na "Marakani" u ere Miljaniceve vladavine ,pa se eto sa svojim"klincima"ponovo izdigla do Evropskog sampiona!Tada su Kule Acimovic,Karasi,Bogicevic,Pavlovic,Klenkovski i drustvo umalo to postigli pre sjajne generacije iz Barija!Za sve treba vremena i strpljenja ako se hoce i moze!Ocigledno da nekome to odgovara (Terzicu?),ali je sada cas da se u Zvezdi zbiju redovi,postave prave smernice krene od nule makar i sa "klincima"iz podmlatka!To je po meni jedini put,da se izbegne kako naslov clanka kaze - Sramotu!Ispadanje u "sezoni kupanja" onda nece biti "cudo",vec realnost! dok god se neocisti svoje dvoriste,krene od svojih nema daljeg napretka!

Savatije

pre 8 godina

Zvezdu gledam vec 30 godina,na stadionu sam gledao bar 300 utakmica i jedno 100 gostovanja i mogu reci da nikada nismo imali slabiju ekipu.Par momaka je ovde zalutalo.Andjelkovica je sramota nazvati fudbalerom,Katai kao na livadici da igra.A ovaj mali Luka Jovic ako moze neka kinta da se uzme za njega,odmah ga prodati.Jadan je nas fudbal a pogotovu Zvezda ako nam je on najveca nada i sansa da zaradimo.Ja u njegovoj igri,kretanju,primanju,kontroli lopte i pregledu igre nisam video nista.Za mene je on veliko razocarenje,ali sta ja znam...
Bruka i sramota!

Momčilo

pre 8 godina

Bio sam i u Bariju ali ovakvu uzasnu Zvezdu ne pamtim. Ovo je dno dna ... Nista vise necu da kazem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 9. jul 2015 16:44)

Hoćeš reći da i u Bariju nije bilo puno bolje?

az

pre 8 godina

Zvezdas sam otkao znam za sebe, a imam dovoljno godina da uporedjujem mnogo Zvezdinih timova, igraca i reci cu ovo je bruka koju nisam video. Tim koji treeba da nadoknadi -2 gola se vuce ko prebijeni macak. Na terenu je bilo 9 nevoljnika, neznalica i malodusnih luzera. 9 jer izdvojio bih Rajkovica i Mbodja. Katai se utopio sa neukima. Sram vas bilo. I vas i upravu.

Papuca

pre 8 godina

Bitno je da su naši igrači ostavili srce na terenu i da su natopili znojem najdraži dres. Nisu ispoštovali dogovor iz svlačionice, ali život ide dalje, oni se neće predati već se okreću domaćem prvenstvu i kupu i pozivaju najvernije navijače da ispune tribine stadiona i podrže svoj tim. Presekao ih je rani gol, a i noge su teške od priprema na kojima se radilo nikada bolje. Klasika već godinama.

Ortodox

pre 8 godina

Ma necemo u ligu sa Hrvatima, necemo regionalnu ligu, hocemo jaku domacu ligu, sa Dobanovcima, Donjim Sremom i Zdravljem iz Leskovca, hocemo jake domace fudbalske centre!

aj dobro

pre 8 godina

Imam osećaj da ih dobijamo. A moj me insekat nikada nije prevario! Napred Zvezdo Crvena!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kića, 9. jul 2015 15:41)

Insekat kažeš?

Realnost

pre 8 godina

Zaista ne bih nikoga da uvredim, niti da bilo kome stajem na muku, ali mislim da i najvećem Zvezdašu ovo ne može biti mučno koliko je smešno...

koliko nas će sutra ujutru uspeti da izgovori (bez čitanja iz puškice i drugih varanja!) ime ovog kluba i grada iz kog je?

Kajrat iz Almatija. :-D I to Kajrat koji je pobedio u OBE utakmice i to davajući prvi gol makazicama na sred Marakane... ajde još da sačekamo i blamažu Partizana, pa da gasimo radnju, šta će nam fudbal uopšte? Neka mlada reprezentacija igra u Novom Sadu i Nišu, Marakana i JNA su dobre lokacije za neke zgrade, firme, akva park, svašta tu može da se napravi lepo i korisno da bude, u stvari, malo toga može da se napravi, a da bude ružnije i beskorisnije od postojećih stadiona.

dejan

pre 8 godina

zašto bruka? zvezdin dug 52 miliona, zvezdin budžet za ovu godinu 0 evra A kazakstansaka ekipa ima budžet od 20 miliona evra!!!! pa sa takvim budžetom bila bi bruka da neizbace bilo koju ekipu iz naše lige!! i na sve to njihovo prvenstvo traje uveliko!!! mi smo postali država sa klubovima u rangu malte,farskih ostrva,Luksemburga

ninepi

pre 8 godina

KK Crvena Zvezda juce uspesno zavrsila UPPR. Cini mi se kao uvod da i FK Crvena Zvezda udje sada u UPPR. Samo sa kim ce da se fuzionise?

krle

pre 8 godina

Ljudi moji dok ne dodje privatnik u nase klubove i lupi sakom od sto i rastera te takozvane uprave kojima tece krv u boji klubova,a u stvari su sve to veliki neradnici i neznalice ovako nesto ce se stalno dogadjati,dugovi ce samo rasti dovodice se strane olupine od igraca(bolje od njih se mogu videti u svakom klubu u beton ligi),bolje da su ih opet izbacili bar bi sacuvali te pare koje i onako nemaju.

Partizan u inat svima.!

pre 8 godina

Imaju cetiri gola prednosti idalje napadaju toliko o postovanju protivnika i filozofiji fudbalske igre...
Srpski fudbal jos uvek gaji Miljanicevu filozofiju...Zato smo tu gde jesmo...Osim Partizana svi ostali su tuga u Evropi...

Ivan kg

pre 8 godina

Mogu da zamislim komentare navijaca Zvezde da Partizan gubi ukupno 4:0 od tima iz Kazahstana. Verovatno je i za ovo Tole kriv. Pre nego sto trazis krivca u drugom, pocisti prvo svoje dvoriste.

dex

pre 8 godina

Sta oni nama rade... Pa kada hoce, mi im loptu ne mozemo uzeti! Kakvo ponizavanje! Bice ovo dva lagana poraza i najveca bruka u istoriji. Nesto u rangu Samroka ili Fljamurtarija...

mc 911

pre 8 godina

Ispascemo na pocetku Lige Evrope, od ekipe koja je takvog renomea da cak ni direktan televizijski prenos ne moze da obezbedi. Koliko smo mi jadni, tj. Zvezda, nismo ni svesni...

Sale.MLS

pre 8 godina

Rajković ne treba ni slučajno da ide iz Zvezde. Pa ovde ima da napreduje rapidno! U proseku na svakih 3-4 minuta će imati ozbiljnu intervenciju :)

Don Armando

pre 8 godina

Видим да сте написали да је ово срамота. Ја кажем да није, морамо схватити већ једном да се од старе славе и имена клуба не живи, већ искључиво од улагања. То важи за све наше клубове.

matori

pre 8 godina

E bar ce sad milionska armija imati za koga da navija -Dila Gori ni kriv ni duzan postaje najveca uzdanica onih kojima se uvek moze podmetnuti neki drugi klub. U vaterpolu, kosarci vec su prosli kroz takva iskustva.

koliko beše evro licenca?

pre 8 godina

Kazahstancima opet niko nije rekao da je Zvezda svetski šampion. Dajte im na poluvremenu kasetu iz Tokija ima da im se noge odseku.

RubyRed

pre 8 godina

Platili smo preko 10 mil.€ da bi dobili UEFA licencu. Pritom nas ovi Borati ponize, gde ne možemo nijedan gol da damo.
Vrlo pametno spucana kinta.
Prošle sezone kad smo bili prvaci nismo se skvrcali za pare da dobijemo licencu, e zato ove sezone ispadamo pre nego što su počele pripreme za novu sezonu.

bia sine

pre 8 godina

Ajmo malo sada o tome kako i zasto je ovakvom timu dato 10 i nesto miliona, pa i privatnih a tu vec ima elemenata pranja novca...da bi zavrsili takmicenje pre sezone kupanja...

Milan

pre 8 godina

Ostacete upamceni kao najgora ekipa u istoriji Zvezde. U prvom pretkolu ste ispali, i ne samo sto ste ispali, nego ste ponizeni. Sramota. Spustite se malo na zemlju fudbalercici...

Четврта лига

pre 8 godina

Какав успех, честитам Звездо од срца заиста!
Реч брука је мала реч!

није срамота

pre 8 godina

Каква црна срамота!?Тренутно не постоји адекватна реч у српском језику која би ОВО описала.Испасти од казахстанаца,ма дај!!!И ми имамо наш Фљамуртари!!!

dugi_rukav_u_evropi_sta_to_bese?

pre 8 godina

Najveci uspeh zvezde u Evropi poslednjih 15 god je ispadanje od Bordoa u kvalifikacijama, 5 minuta pre kraja hahahahah...Nemoj da je uzeo neko Partizan u usta, da nas nema , koeficijent nase zemlje bi bio u rangu Andore, mi bar igramo Ligu Evrope konstantno a kad se kockice poklope i Ligu sampiona...(Blue Fortress, 09. jul 2015 21:01)
U poslednjih 15 godina Zvezda je pobedila Romu i PSV dok tvoj klub nikada od osnivanja nije pobedio ni jednu Evropsku ekipu tog ranga a o ekipama koje je Zvezda pobedjivala poput Arsenala, Liverpula, Bajerna, Reala... da ne pricam. Sto se vaseg doprinosa koeficijentu tice, ko zna da ga racuna zna da je bedan jer se deli sa brojem utakmica. A vi u grupnoj fazi popasete fenjer sa 0 bodova i eto koeficijenta tek za nijansu boljeg od Zvezdinog. A mozete slobodno da izracunate vas ukupan koef. od 1945g do 2015 i nece biti veci od Zvezdinog u njene 2-3 sezone u Evro kupovima.

Nikada nije pobedio... Njukasl u gostima za Ligu Šampiona 0:1 ,Njukasl kući za prolaz dalje u KUP UEFA 2:1 , Sporting u gostima 3:1, Dnjepar u gostima inače finalistu ovogodišnje Lige Evrope.. Kući nismo izgubili od Reala, Porta, Marseja, Viljareala, CSKA iz Moskve, Fenerbahčea, Totenhema itd. itd. a vas nema koje nije pobedio u poslednjih 20 godina na vašoj "neosvojivoj tvrđavi"...sve fudbalske velesile..Černomorac, Liberec, Dinamo Tbilisi, Kairat..u gostima debakli sa 4-5 golova u mreži od PSV, Zenita, Arisa, Tromsoa, Rena.. smesni ste

Partizan uber alles

pre 8 godina

Biseri jula meseca; zardjala bomba na stadionu,ispadanje u predsezoni od kluba za koji nisu culi 99% ljubitelja fudbala,uvecanje duga za 8.milki. Ko je kriv za to, pa naravno Tole.

nemanja

pre 8 godina

Imam 20 godina. Zvezdu pratim od malena, ali aktivno od 2007-08godine, pa vi zamislite koliko sama uspeha, tj. neuspeha do sada ispratio. Zalosno

cofi95

pre 8 godina

U 1000 evra da bi ona Pizonova Zvezda od pre 6 godina sa sve Gumom, Brigelom, Blazicem i Saviom zgromila ove sadasnje pacere sa bar 5:0.

Voip

pre 8 godina

Sramota do cega nam je doveden klub. Pazi kako radi uprava. Sasuli su gomilu para da se obezbedi licenca a onda se za to isto takmicenje dovede gomila za nase uslove skupih pojacanja od kojeg su jedva uspeli jednog da registruju. Ekipa je puna rupa poput Andjelkovica, Cvetkovica, Savicevica, Orlandica,Parkera i Gavrica za cije plate se moglo dovesti par normalnih igraca i sto je najgore svi su igrali u ove dve utakmice. Ali ko da istera zmije iz legla, sta ih briga oni odu a dugovi ostaju, samo jos malo da izvuku dobiti.

oOo

pre 8 godina

Voleti neki klub podrazumeva biti uz njega i u dobru i u zlu...meni je zlo vec duze vreme toliko da sam se navikao i sad mi je to stanje normalno.Nada uvek postoji, da ce se nesto promeniti da ce jednog dana biti bolje, da ce moj sin gledati jednu mocnu Crvenu Zvezdu onakvu kakvu je ja pamtim iz '80 i '90ih...

Duxx

pre 8 godina

Posle drugog gola malo manje secka prenos na YT (oko 2 hiljade manje ljudi prisutno tamo) Ako padne i treći gol bar će slika ići glatko, eto jedine prednosti u tome

Gospodin Sep

pre 8 godina

Auh biće materijala za vađenje jetre i igranje sa živcima komšija... Ko celi život tebe Fljamurtarijem, ti njega sada Kairatom.

Hilon Hilonides

pre 8 godina

Ma, nije ovo nikakvo iznenadjenje. Jesam Partizanovac, ali mi je zao i nas i Zvezde i ove nase zemlje. Ljudi moji, pa taj Kazahstan je "svemirskim" godinama daleko od nas!!! Poslom sam bio pre 3 godine tamo, ej, oni su izgradili ceo grad za milion stanovnika za par godina!!! A sta se kod nas promenilo za poslednjih pedeset? U Beogradu sa svake druge zgrade u centru otpada fasada...Eee, Srbijo moja tuzna...

Povidon

pre 8 godina

Najveci uspeh zvezde u Evropi poslednjih 15 god je ispadanje od Bordoa u kvalifikacijama, 5 minuta pre kraja hahahahah...Nemoj da je uzeo neko Partizan u usta, da nas nema , koeficijent nase zemlje bi bio u rangu Andore, mi bar igramo Ligu Evrope konstantno a kad se kockice poklope i Ligu sampiona...(Blue Fortress, 09. jul 2015 21:01)
U poslednjih 15 godina Zvezda je pobedila Romu i PSV dok tvoj klub nikada od osnivanja nije pobedio ni jednu Evropsku ekipu tog ranga a o ekipama koje je Zvezda pobedjivala poput Arsenala, Liverpula, Bajerna, Reala... da ne pricam. Sto se vaseg doprinosa koeficijentu tice, ko zna da ga racuna zna da je bedan jer se deli sa brojem utakmica. A vi u grupnoj fazi popasete fenjer sa 0 bodova i eto koeficijenta tek za nijansu boljeg od Zvezdinog. A mozete slobodno da izracunate vas ukupan koef. od 1945g do 2015 i nece biti veci od Zvezdinog u njene 2-3 sezone u Evro kupovima.

koshke

pre 8 godina

sto sramota?nasa liga je sramota!ne moze se samo uzimati iz kluba a vracati neke mrvice.kupuju se igraci koji vise ni u kineskoj trecoj ligi ne mogu da igraju. isto ce proci i partizan a u cukaricki polazem najvece nade

Optimista

pre 8 godina

Pa ovi bas nemaju skrupula, vec 4:0,a igraju sa tako eminentnim klubom! Ali dok su Grof, Terza,Kokeza zadovoljni zalaganjem, sve ok.

smajli

pre 8 godina

Fudbalski ekspert... Da je realno Zvezda bi u stečaju bila, a ne što im država daje "naše" pare da mogu igrati takmičenje u kojem ispadnu u prvom kolu. Još samo fali da nacionalna TV agencija daje "naše" pare da se prenosi bezvredan meč.

borivoje surdilovic

pre 8 godina

ma kakav fudbal, to sam prestao da gledam, i vaterpolo, ni njega... samo kosarku.. tu smo najbolji....i plus vise nismo kkcztelekomdiva, opet smo samo zvezda, vratili dugove, pitaj boga kako, al vratili, i sad smo opet drzavni klub, ko sad sme da mulja kad je covic tu...

ivan

pre 8 godina

Dusan Andjelkovic mora vec jednom da bude izbacen iz Fudbalskog Kluba Crvena Zvezda! Sta vise treba da uradi i koliko puta da dokaze koliko veze sa fudbalom nema!? Pored toga sto ne zelim ni da komentarisem njegovu igru u odbrani, svaka lopta dodata ka njemu u fazi napada je unapred prodata. Covek centrira deset puta golmanu u ruke i to lopta mili do njega, moze zubima da je pojede.

realno

pre 8 godina

kojim bre milionima,evo bio ti prenos na youtubu,i lepo pise mec pratilo 50000 sto njihovi sto vasih...ili svi zvezdini navijaci zive po sumama ili vas nema bas toliko

ninepi

pre 8 godina

Ajmo Terzic, OSTAVKA.
Zar to nije normalno? Protiv tog lika se vodi postupak pred sudom. Na sudjenje, pa u corku. Nece valjda da vodi Zvezdu iz zatvora?

Igor55

pre 8 godina

Grofova krivica je najmanja.... mozes da ga naucis i pokazes taktiku ali panj je panj.... treba imati na umu da ni pojacanja nisu igrala (sem Vereda koji se dobro pokazao)

rambo

pre 8 godina

Svaka Vam čast B92 na Zvezdinom prenosu!
C A R E V I ! ! !
Velika SRAMOTA da takozvane "nacionalne TV" ne prenose utakmicu
CRVENE ZVEZDE - KLUBA SA MILIONIMA NAVIJAČA!!!
(fudbalski ekspert, 09. jul 2015 16:04)

Alo čoveče, Kazahstanci ne prenose. Ne mogu naše televizije sa kamerama da idu. Ima na YouTube-u https://youtu.be/kSTvunoS4T0

Paklena pomorandža

pre 8 godina

Pa moglo je ladno da bude 10:1 za kairat po šansama da nemate ovog rajkovića a sudiji bilo žao pa čovek svirao penal veli navikli ste tako dw dajete golove kad ne ide nego sad brzo na raport kod čika Vučića nema torte kod kad ste bili onomad prvaci prvenstva nego kaznebih poena hahaha

bachi

pre 8 godina

Najzalosnije od svega je sto je u poslednjih par godina najvece zadovoljstvo navijaca oba kluba neuspeh onog drugog...To govori dovoljno o stanju u nasem fudbalu i naravno nasem mentalitetu.
(medicinar, 09. jul 2015 18:44)
Naš mentalitet?Šta misliš za koga navija navijač reala kada barselona igra i obrnuto, da li misliš da je ijedan navijač man. utd. navijao za liverpul kada je ovaj igrao neko finale?! Izgleda da svi imaju "naš" mentalitet!

matori

pre 8 godina

Umesto da ste dali onolike pare za evrolicencu da ste bar isplatili nekog duznika. Al sta vas briga ionako su to drzavne pare otete od penzionera

krusevac

pre 8 godina

Ja bih voleo da zvezda mnogo pukne. Odavno me ne zanima domaći fudbal, ali se nadam da kad bi doživeli neku veliku bruku, kao što će ovo da bude, možda će nešto da se promeni. Na žalost, i kad bi izgubili danas sa 10:0, ništa se neće desiti. Niko neće da da ostavku, da se povuče, da okrene list... Tolika je sramota domaći fudbal da se treba ograditi od njega. Ne treba ni prenositi vesti kad su domaći klubovi u pitanju

Mi smo Zvezdasi

pre 8 godina

Ljudi moji to je realnost..Sta mi ocekujemo sa ovakvim igracima,niti ima para za plate a o upravi da nepisemo.Sa tim treba da se okrenemo omladinskom pogonu i novom vizijom kluba.Da nam stadion bude pun da bodrimo nasu Zvezdu a ne od lesinara i fudbalski neznalica da bude klub.Napred nasa Zvezdo.

Анархиста

pre 8 godina

Ахахахаххахахахагагхахахахахахахахахахахахха... ау брате... Кајрат... ахахахаххахахахагагхахахахахахахахахахахахха... која сте ви беда од клуба и која је пропаст наш фудбал...

Tony Soprano

pre 8 godina

Spremi kofere terzicu. Potcenili ste ove momke koji su vam na kraju ocitali lekciju. Kasnio si sa pojacanjima zbog cega ces snositi posledice. Odlazi.

Povidon

pre 8 godina

Večeras na Sos kanalu u vandrednoj emisiji Sećanja utakmica Crvena zvezda-Olimpik Marsej finale KEŠa 1991.(Novinar SoS kanala, 09. jul 2015 20:51
Sta da vam mi radimo sto vi nemate ni jednu utakmicu u Evropi koje bi ste se rado secali? Najveci klubovi u Evropi koje ste pobedili su C.Zvezda i Engleski drugoligas Kvins Park Rendzers.

Šamrok i Tun se čude kome se smejete

pre 8 godina

Kako god da se završi najveće bruke srpskog sporta u istoriji ostaju ispadanje od dva potpuno amaterska kluba Šamrok i Tun, demoliranje od 5:0 protiv Kroacije i ispadanje od Fljamurtarija. Koliko treba da vam bude debeo odraz da se nakon tih utakmica javljate. Činjenica je da bi ovaj Kairat izbacio svaku srpsku ekipu u ovom trenutku. Pritom je igrao 11 na 10 uz poklonjen prvi gol. Šta drugo onda i očekivati osim ovakvog rezultata... Taj Kazahstan je dobio i reprezentaciju Srbije i jedino je maler što je Zvezda izvukla bukvalno jedinu ekipu od koje može da ispadne. Grobari vratiće se vam se sve ovo kao i u košarci.

Slobodan

pre 8 godina

Ali kad navijaci tima koje su izbacivali kojekakvi Samroci likuju i pricaju price nema nista gore. Fudbal nam je dno. Nista Partizan nije mnogo bolji pa da moze da drzi lekcije.

Gistrolija

pre 8 godina

Nije strasno izgubiti od Kazahstanskog tima i kao domacin i kao gost.Gistro.Ali da ni jedan jedini gol ne mogu da postignu na dve utakmice,protiv Kazahatanske velesile..

uros

pre 8 godina

Jedno je STVARATI tim a drugo je KRPITI tim.Zvezda i Partizan svake godine krpe tim a pricaju o Evropi.Previse mi navijaci ocekujemo od njih.Sve vidimo i sve nam je jasno ali se opet nadamo nekom cudu.Pa nije problem u njima nego u nama :))

vcf

pre 8 godina

Koja tuga i ova ekipa ce se boriti za titulu u Srbiji sto je najcrnje, jedini Rajkovic vredi. Lepo grof rece za evropu mi treba 22 nova igraca haha koja komedija..

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Svaka Vam čast B92 na Zvezdinom prenosu!
C A R E V I ! ! !
Velika SRAMOTA da takozvane "nacionalne TV" ne prenose utakmicu
CRVENE ZVEZDE - KLUBA SA MILIONIMA NAVIJAČA!!!

Čika Žika - alkoholičar

pre 8 godina

Sedim ispred Doma sindikata, upravo sam kupio sezonsku za Partizan i čitam vest da Zvezda ispada nikad ranije, pre nego što smo mi i počeli evropu. Da me je neko pitao, rekao bih mu da se to nikada neće dogoditi, a dogodilo se. U svakom slučaju loša stvar za naš fudbal.

Uroš

pre 8 godina

Nije sramota izgubiti od jačeg. Sramota je biti slep pored dva zdrava oka i ne videti gde je danas srpski fudbal. Sramota je misliti da imamo ligu.

Зоран

pre 8 godina

Махом коментари фудбалских незналица, људи које фудбал суштински не занима. Звезда је извукла најтежег могућег противника, ево објашњења:
1) пре половине јула национална првенства играју само скандинавци, Казахстанци и Белоруси (најгори могући противници у прве две рунде)
2) Каират има јако богатог газду, који је ангажовао Владимира Вајса за тренера (ко прати фудбал то је довољан знак), довео је пар озбиљних играча...
3) противник у другом колу је екипа која је пет пута слабија и од Звезде и од Каирата...
4) противник Партизана, Дила Гори, вреди дупло мање на тржишту (transfermarkt) од Каирата, а Парзизан са њом игра у другом (не првом) колу квалификација, и то за Лигу Шампиона.
Звезда јесте одиграла слабо али нема потребе да киментаришу људи који не познају фудбал ни најмање.

Rajkovicev tata!

pre 8 godina

Pa moj dragi sine Rajko jesam li ti oduvek govorio da ne ides u zu kantu od kluba, evo mn i Palme u Jagodini placemo od smijeha. Kada dodjes iz Tadzikistana javi mi.se.

Kol

pre 8 godina

Rutinska pobeda Kairata, danas sam samo pogresio prelaz nije iz X-1 vec iz 1-1 jer ovi iz zvezde ne mogu da izdrze jedno poluvreme a da ne prime gol! A za ove mazohiste sto i dalje navijaju za terzicevu zvezdu, gledajte ovo sa vedrije strane makar se necete blamirati sa nekim mnogo jacim klubom lepo ispadne se u prvo kolu i fokusira se na domace prvenstvo!

Gavgalj

pre 8 godina

Grobar, mozete da likujete koliko hocete, ali ispascete i vi odmah. A mi imamo najjacu ekipu ove sezone u JSL. Treba nam par utakmica da se uigraju pojacanja. Prosetacemo se kroz ligu. Ima da vas taslacimo kad pozelimo

banja luka

pre 8 godina

Nas 45 000 fanatika sada gleda ovu utakmicu preko interneta, a zasto? Sigurno ne zbog vecine ovih na terenu. Rajkovicu svaka cast i za njegovo dobro ja mu zelim da ide sto dalje odavde i da se nikada ne vraca. Zvezda je odavno na dnu, i izgleda da tone jos dublje.

Nikola Vukovic

pre 8 godina

Cvetkovic, Andjelkovic, Savicevic, Parker, Orlandic, Gavric...sta su oni? Oni , ne da nisu fudbaleri, oni nisu ni sportisti. Za sve je kriva uprava i oni koji je podrzavaju , pogotovu oni sa "severa"!

Sasa

pre 8 godina

Šta očekujete kad je nas Petrovac na Mlavi razbijao, nema više našeg kluba realno, ne vidim nikakav izlaz, bolje da je došao Kosan umesto Grofa.

marko

pre 8 godina

Zasto sramota!? Valjda realnost? Ne znam kojim ste se parametrima vodili, i zakljucili da je Zvezda, bolja (jaca) od Kairata!? Sto dolazi iz Srbije? Sto su oni iz Kazahstana? Pa reprezentacije su nam na tom istom nivou, a kamoli klubovi! Jednostavno, ovaj tim Zevezde, bez levog beka (nije imao pravo nastupa), levog krila (nije imao pravo nastupa), Lukovica (jos izlazi iz povrede, do Avgusta nista), i jednog centralnog veznog, je prosecan JSL tim...

Ko-ometator

pre 8 godina

Dokle vise parker! A Ristic na klupi. Jedini igrac koji je prosle sezone konstantno pokazivao klasu. Parkera napolje ubaciti ristica u sredinu a katai levo pa da se igramo...

Nenad

pre 8 godina

Sa andjelkovicem, stojanovicem i parkerom(namerno malim slovima) raskinuti momentalno ugovore jos na poluvremenu, poslati ih kuci i ako su primili plate, traziti da vrate sve pare.A onaj ko ih je doveo da ne prima platu godinu dana.

specnaz

pre 8 godina

Zvezdasi,ovo je bruka,ni f od fudbala,sta bi sa ubedljivim pobedama sa priprema,Parker ne moze da prodje jedan na jedan,bruka ste,bruka.

dosta, aman!

pre 8 godina

što pre prodati rajkovića dok još može neki novac da se uzme za njega - dečko nema osećaj za prostor, svaki njegov izlazak na protivničkog igrača je pola gola.

Sale

pre 8 godina

Zaista, kakvo nepoznavanje fudbala!!! Poredi se Šamrok koji zvanično vredi 2,23 miliona evra, sa Kairatom čija ekipa vredi 11,15 miliona evra (5 puta jača ekipa). Podaci su egzaktni, zvanični. Pa vi pre par godina niste čuli ni za Zenit i isto ste se ismevali ovako. Koliko smo fudbalski nepismen narod, strašno!

Pisi Latinicom

pre 8 godina

Raznorazni mbodjovi andjelkovici cvetkovici i ostali ne mogu igrati za klub iz mog prigradskog naselja.Nikada se nista nece promeniti kakav savez takvi klubovi.

Predrag

pre 8 godina

Jalova Zvezda. Na sta ce sada da se vadi kada imaju isti broj igraca. Moze da igra do ujutru ali gol ne moze da da.Ne samo da je jalova vec i dalje u odbrani skripi. Definitivno za Zvezdu je Kairat mnogo tvrd orah. Medjutim, svaka sledeca jaca ekipa od Zvezde, u sledecem kolu, ce lakse da izadje na kraj sa Kairatom.

dragavej

pre 8 godina

Luka Jović...pod hitno ga ozbiljno opomenuti zbog ovakvog sramnog pristupa igri...vuče se kao crevo,glumi Mesija ili ko zna koga...

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Jeste da ovaj video koci ali sporijeg stopera od Rendulica nisam video! A okrece se kao teretni voz i pri tom je lenj! Mbodj intervenise u stilu Gaja ali se zaboravi pa ispadne sa pozicije. Petkovic van ritma a gnjurac je najgori levi bek u istoriji Zvezde! Odbrana je cirkus!
Generalan zakljucak je da i nismo imali srece jer smo imali dovoljno dobre prilike da ga damo ali i to je odraz nespremnosti jer se neki vuku kao babe.

vrana

pre 8 godina

proterati sve igrace iz prvog tima igrati tri godine sa omladincima vratiti sve dugove i krenuti iz pocetka ! jedino tako moze zvezda da se vrati na pravi put a ne dovodjenjem igraca koji ne znaju gde je levo

petarczv

pre 8 godina

Ja odigrao iz 1-1 kvota 4,4...veliki sam navijac zvezde ali su ovi za nas real to se videlo jos u prvoj tekmi a dok je banda lopovska u mojoj zvezdi a i u celom srpskom fudbalu taj sport me neinteresuje gledam samo EL

realno

pre 8 godina

zvezda gubi od nekog kairata. ne kazem svi danas trce za loptom, ali zvezdini igraci igraju kao mi na radnickim sportskim igrama sad sto su bile. FALA CIKA MISO

Banjalucanin

pre 8 godina

Za igru i rezultat u ove dve utakmice zasluzili su sve moguce kritike, izvrgavanja ruglu i podsmeh, jer su zaista uspeli ono sto nikome u istoriji Zvezde nije poslo za rukom - da obrukaju klub do nezamislivih razmera. Sve ih kazniti oduzimanjem mesecne plate, koju doduse ne dobijaju, osim Rajkovica, koji je jedini zasluzio prolaznu ocjenu.

Pedja

pre 8 godina

Uprava preko svojih igraca namesta Bozovica za otkaz. Po transfermarketu imamo skoro duplo skuplji tim i nemoguce je da ispadnemo od ovih na ovakav nacin.

gauco

pre 8 godina

ti uporedjujes Tun i Kairat, e svakakvi ljudi postoje, Tursku i Kazahstansku ligu, Boze, Bozee (grobar, 09. jul 2015 17:57)

ahaahahaha Tun je iz Svajcarske lige genije jedan hahaha madre mija

Ivan

pre 8 godina

Ne bih ja ovo nazvao brukom,pre bih rekao da je to surova srpska fudbalska realnost.Nemozes da pravis rezultat a minus u kasi ti je oko 40.000.000 evra.lJudi ulazu u fudbal i taj Kairat ce mnogima zadati velike muke.

the stooges

pre 8 godina

Kad ovaj Andjelkovic(60kg plafon) sa loptom krene u "trk" pa sagne glavu napred, nikad ne znam sta ce da uradi. Znam samo da ce to biti TU PA VO i nefudbalski. Ipak: napred Crvena zvezda!

Markos

pre 8 godina

Sta je tu je sad imamo vremena da se maksimalno spremimo za domace prvenstvo i pokazemo svima ko je najbolji tim u Srbiji. Zvezda mi je sve Zvezda zivot je.

ss70

pre 8 godina

Kairat bolji u svakom smislu, Zvezda mora biti zadovoljna rezultatom. Čemu čuđenje ? Pa tako je 20 godina već. Partizan ništa bolji...

Тиби

pre 8 godina

Само да не крену опет "високе лопте" на Јовића, поред Марковића! Са том игром Звезда нема шансе...

Sreten Žujkić, penzioner

pre 8 godina

Kajrat čak nije prvi u Kazahstanu. Realno stanje. A kad vidim naslov u nekim žutim novinama gde neko od igrača kaže Ući ćemo u legendu.
I da su dobili 5:0 o kakvoj legendi mi pričamo na ovom nivou.

Ovo što me najviše brine kao neutralnog posmatrača što će ovaj klub CZ, da grabi titulu kako zna i ume, a pošto niti zna niti ume, onda će biti silnih saopštenja. Par je, aj recimo, za nijansu boljoj situaciji ali sve je to ista bara.

Napred Čuka!!!

Skajvoker

pre 8 godina

Pustite Grobare neka komentarisu. Nije lako kad otvoris portal, a svaka vest vezana za rivalski klub. Moraju negde i da iskale te frustracije. Sto se ekipe i igre tice blagi uzas, nikakav komentar nisu zasluzili svi zajedno sa strucnjakom na klupi.

neconi

pre 8 godina

Zasto je sramota izgubiti,pa mi nismo imali ni trenera ni igrace do pre par dana.Nekoliko treninga je jako malo za utakmice nekog evroppskog kupa.Mogli bi biti bolji kad bi imali ,tim i igace spremne,ali za to treba novac koji mi nemamo a oni imaju.

Necke 26

pre 8 godina

Nije sramota, oni ulaži u svoj fudbal dok naši ništa, lepo je rekao Grof bitna je samo domaća liga i kup, naša zvezda za bolje i nije. ps nisam bot ;)

Dzoni

pre 8 godina

Kairat ima budzet 40 miliona godišnji. I onda se jave da likuju Grobari koji su ispadali od klubova u kojima igraju ribari, pekari i ekipa? Tuga šou.

Pedja

pre 8 godina

Vodi Kairat. Objavljena i rang lista reprezentacija. Nasi 40 i neki. Realno! Da se sudi u nasoj ligi kako treba, tabela bi isla ovako: 1. Partizan 2. Cukaricki 3. Vojvodina 4. Novi Pazar 5. Zvezda(Ivan, 09. jul 2015 16:35)
Vodi Kairat zasluzeno i velika je sramota na sta je spala Zvezda. Da se u nasoj ligi sudi kako treba tabela bi isla ovako: 1.Cukaricki 2.Vojvodina 3.N.Pazar pa tek onda vi i mi. Takodje, da se u nasem fudbalu ranije sudilo kako treba i da se igralo posteno Partizan bi 2 puta igrao u drugoj ligi a i nekoliko titula bi imao manje. Ali to je bio vojni klub, vojni i drzavni projekat. Sada vise nije vojni ali je drzavni ostao.

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Loša odbrana, loš napad ne može se tako ništa postići
Nadam se da će bar ova nova pojačanja biti duplo bolja od nekih što su sada prisutni. Zar se ne mogu ta "pojačanja" ranije dovoditi ? Da se tim počne praviti zimi a ljeti samo da se prodaje nakon ispadanja iz evrope. Nadam se da će bar Čukarički i Vojvodina proći. Bar je se Partizanovcima u fudbalu usrećilo, kada već nije u košarci.

santos

pre 8 godina

Savicevic,Parker,Andjelkovic,mbodj kakav vered loso mnogo loso boze me sacuvaj ako so to igraci za Zvezdu bez ideje bez truda ne zainteresovano katastrofa nikad gori tim nismo imali ...

Alf

pre 8 godina

Samo da podsetim ove sto porede ovo ispadanje Zvezde sa brukom partizana protiv fljamurtarija da je tadasnja Jugoslavija,zemlja iz koje je partizan bio plasiran u evrokup,bila osma na svetskoj listi FIFA,a ova danas je 43... Pametnom dosta da zakljuci sta je veca bruka...Nekad smo klubove a i reprezentaciju Velsa otresali saamo tako,a sad je Vels deseti na FIFA listi a mi kao sto rekoh - 43...A ova ekipa od koje je Zvezda ispala ima budzet 40 miliona evra,imaju kompleks od 13 terena dobru skolu fudbala...Oni bi se u nasoj ligi borili za titulu bez problema...sto ne znaci da me kao zvezdasa ovaj poraz nije razocarao...na protiv...

Johnny ffm

pre 8 godina

Ja sam grobar ali ovde o sramoti nema rijeci! Pa jeste li vi upoznati koji oligarh stoji iza ovih? A pogledajte stanje u zvezdi i ostali nasih klubova!

fancy

pre 8 godina

Parker mora napolje! Totalna bezopasnost i bezidejnost! Ristic u igru Katai na bok! I jos Grujic unesto Vukana pa sta nam bog da...nije lose ovo toliko al je frapantna nemog pred golom protivnika, nadam se da ce uz pojacanja ovo biti sasvim druga pesma kad se uigraju i zavale Parkera na vreme...ko nam ga uvali svaka mu cast

Pedja

pre 8 godina

Ovo su gluposti da ide novinski tekst da je bolje da su ispali sada kad su losi. Pre svega nije tacno, uvek je bolje da bilo koji nas klub pobedi ili prodje dalje jer ce nasa zemlja imati bolji status prilikom izbora protivnika, a samim tim bice i vise para klubovima. Drugo konkretno u slucaju Zvezde, imali bi pravo da prijave i druga pojacanja, kondiciono bi bili daleko bolje pripremljeni i bili bi uigraniji. Znaci moglo bi se ocekivati samo sve bolje. A Kazahstanci su u top formi jer su odigrali pola prvenstva i bolji ne mogu biti od ovoga.

ULCINJ Srpski grad

pre 8 godina

Ajmo Zvezdo samo napred kad ti igras ceo Ulcinj je uz tebe jel ti si Zvezdo šampion.Ajmo Grofe kad je najteže Ulcinjani su iz tebe.

Pulitore

pre 8 godina

Na stranu što dva i po čoveka u prvoj postavi znaju šta da rade s loptom, nije bilo ni sreće. Ne volim da ulazim u "Šta bi bilo kad bi bilo" priče, ali ona prečka, pa ono skidanje lopte s gol linije... Kad ti se ne da, ne da ti se. Valjalo bi napraviti čistku, kako u igračkom kadru, tako i u upravnom. Nažalost, mislim da i ptice na grani znaju kakav će epilog tu da bude (tj. neće ga ni biti)

Nebojsa

pre 8 godina

Da li ispali u I ili III kolu kvalifikacija za LE meni svejedno mi nemamo tim za grupnu fazu LE ovaj tim sa pojacanjima koja su stigli koji nisu imali pravo nastupa u kvalifikacijama bice to sasvim drugi tim od ovoga i da je ovaj tim pravljen da osvoji sampionsku titulu jedino sta bih skrenuo paznju treneru da ako igra sa dva zadnja vezna da nikako nemogu zajedno da budu Savicevic i Stojanovic to nezamislivo

football manager

pre 8 godina

Rajkovic bog!!!
Ostali su premoreni i nisu bas toliko losi igraci kao sto izgleda!!
Strpljenje?Ja kazem DA!!!
Po meni vise prilike pruziti Jovanovicu,Risticu i Grujicu kao i danas losem Petkovicu!!!!

Alfa Omega

pre 8 godina

@Ja kao partizanovac ti kazem - tvoj Dinamo nije prezimeo u Evropi 200 godina, bolje se ne javljaj
(ja, 9. jul 2015 19:26)

pa dobro Dinamo je odigrao od Barija utakmica kao Zvzezda i Partizan zajedno u Evropi..prije je KES imao 20 timova,danas treba proci 20 timo samo da udjes u tu EL i u LS.a Dinamo je igra svake godine..to ti dodje kao da svake godine prezimljava,dok Partizan a pogotovu Zvezda ne mogu ni da primise EL,o CL da i ne pricamo
Dibnamo svake godine mozemo slobodno reci igra taj prastari´Bari´ sa 20-ak timova

Gavgalj

pre 8 godina

Grobar, mozete da likujete koliko hocete, ali ispascete i vi odmah. A mi imamo najjacu ekipu ove sezone u JSL. Treba nam par utakmica da se uigraju pojacanja. Prosetacemo se kroz ligu. Ima da vas taslacimo kad pozelimo

Markos

pre 8 godina

Sta je tu je sad imamo vremena da se maksimalno spremimo za domace prvenstvo i pokazemo svima ko je najbolji tim u Srbiji. Zvezda mi je sve Zvezda zivot je.

Povidon

pre 8 godina

Najveci uspeh zvezde u Evropi poslednjih 15 god je ispadanje od Bordoa u kvalifikacijama, 5 minuta pre kraja hahahahah...Nemoj da je uzeo neko Partizan u usta, da nas nema , koeficijent nase zemlje bi bio u rangu Andore, mi bar igramo Ligu Evrope konstantno a kad se kockice poklope i Ligu sampiona...(Blue Fortress, 09. jul 2015 21:01)
U poslednjih 15 godina Zvezda je pobedila Romu i PSV dok tvoj klub nikada od osnivanja nije pobedio ni jednu Evropsku ekipu tog ranga a o ekipama koje je Zvezda pobedjivala poput Arsenala, Liverpula, Bajerna, Reala... da ne pricam. Sto se vaseg doprinosa koeficijentu tice, ko zna da ga racuna zna da je bedan jer se deli sa brojem utakmica. A vi u grupnoj fazi popasete fenjer sa 0 bodova i eto koeficijenta tek za nijansu boljeg od Zvezdinog. A mozete slobodno da izracunate vas ukupan koef. od 1945g do 2015 i nece biti veci od Zvezdinog u njene 2-3 sezone u Evro kupovima.

Šamrok i Tun se čude kome se smejete

pre 8 godina

Kako god da se završi najveće bruke srpskog sporta u istoriji ostaju ispadanje od dva potpuno amaterska kluba Šamrok i Tun, demoliranje od 5:0 protiv Kroacije i ispadanje od Fljamurtarija. Koliko treba da vam bude debeo odraz da se nakon tih utakmica javljate. Činjenica je da bi ovaj Kairat izbacio svaku srpsku ekipu u ovom trenutku. Pritom je igrao 11 na 10 uz poklonjen prvi gol. Šta drugo onda i očekivati osim ovakvog rezultata... Taj Kazahstan je dobio i reprezentaciju Srbije i jedino je maler što je Zvezda izvukla bukvalno jedinu ekipu od koje može da ispadne. Grobari vratiće se vam se sve ovo kao i u košarci.

Povidon

pre 8 godina

Večeras na Sos kanalu u vandrednoj emisiji Sećanja utakmica Crvena zvezda-Olimpik Marsej finale KEŠa 1991.(Novinar SoS kanala, 09. jul 2015 20:51
Sta da vam mi radimo sto vi nemate ni jednu utakmicu u Evropi koje bi ste se rado secali? Najveci klubovi u Evropi koje ste pobedili su C.Zvezda i Engleski drugoligas Kvins Park Rendzers.

Зоран

pre 8 godina

Махом коментари фудбалских незналица, људи које фудбал суштински не занима. Звезда је извукла најтежег могућег противника, ево објашњења:
1) пре половине јула национална првенства играју само скандинавци, Казахстанци и Белоруси (најгори могући противници у прве две рунде)
2) Каират има јако богатог газду, који је ангажовао Владимира Вајса за тренера (ко прати фудбал то је довољан знак), довео је пар озбиљних играча...
3) противник у другом колу је екипа која је пет пута слабија и од Звезде и од Каирата...
4) противник Партизана, Дила Гори, вреди дупло мање на тржишту (transfermarkt) од Каирата, а Парзизан са њом игра у другом (не првом) колу квалификација, и то за Лигу Шампиона.
Звезда јесте одиграла слабо али нема потребе да киментаришу људи који не познају фудбал ни најмање.

Ivan

pre 8 godina

Vodi Kairat. Objavljena i rang lista reprezentacija. Nasi 40 i neki. Realno! Da se sudi u nasoj ligi kako treba, tabela bi isla ovako: 1. Partizan 2. Cukaricki 3. Vojvodina 4. Novi Pazar 5. Zvezda

Slobodan

pre 8 godina

Ali kad navijaci tima koje su izbacivali kojekakvi Samroci likuju i pricaju price nema nista gore. Fudbal nam je dno. Nista Partizan nije mnogo bolji pa da moze da drzi lekcije.

Sale

pre 8 godina

Zaista, kakvo nepoznavanje fudbala!!! Poredi se Šamrok koji zvanično vredi 2,23 miliona evra, sa Kairatom čija ekipa vredi 11,15 miliona evra (5 puta jača ekipa). Podaci su egzaktni, zvanični. Pa vi pre par godina niste čuli ni za Zenit i isto ste se ismevali ovako. Koliko smo fudbalski nepismen narod, strašno!

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Svaka Vam čast B92 na Zvezdinom prenosu!
C A R E V I ! ! !
Velika SRAMOTA da takozvane "nacionalne TV" ne prenose utakmicu
CRVENE ZVEZDE - KLUBA SA MILIONIMA NAVIJAČA!!!

dejan

pre 8 godina

zašto bruka? zvezdin dug 52 miliona, zvezdin budžet za ovu godinu 0 evra A kazakstansaka ekipa ima budžet od 20 miliona evra!!!! pa sa takvim budžetom bila bi bruka da neizbace bilo koju ekipu iz naše lige!! i na sve to njihovo prvenstvo traje uveliko!!! mi smo postali država sa klubovima u rangu malte,farskih ostrva,Luksemburga

Dzoni

pre 8 godina

Kairat ima budzet 40 miliona godišnji. I onda se jave da likuju Grobari koji su ispadali od klubova u kojima igraju ribari, pekari i ekipa? Tuga šou.

Skajvoker

pre 8 godina

Pustite Grobare neka komentarisu. Nije lako kad otvoris portal, a svaka vest vezana za rivalski klub. Moraju negde i da iskale te frustracije. Sto se ekipe i igre tice blagi uzas, nikakav komentar nisu zasluzili svi zajedno sa strucnjakom na klupi.

Vojkan

pre 8 godina

Ja sam Grobar,vatreni,ali naravno da cu da navijam za srpski klub kada igra u inostranstvu,zao mi je mnogo zbog poraza,jer Zvezda,u bilo kom sportu,sem sebe,pretstavlja i moju zemlju....ja tako a vi kako hocete,radujte se tudjim porazima i prepucavajte,ali bih vise voleo da se postujemo i podrzavamo,makar u inostranstvu!

Mi smo Zvezdasi

pre 8 godina

Ljudi moji to je realnost..Sta mi ocekujemo sa ovakvim igracima,niti ima para za plate a o upravi da nepisemo.Sa tim treba da se okrenemo omladinskom pogonu i novom vizijom kluba.Da nam stadion bude pun da bodrimo nasu Zvezdu a ne od lesinara i fudbalski neznalica da bude klub.Napred nasa Zvezdo.

Pedja

pre 8 godina

Uprava preko svojih igraca namesta Bozovica za otkaz. Po transfermarketu imamo skoro duplo skuplji tim i nemoguce je da ispadnemo od ovih na ovakav nacin.

Pedja

pre 8 godina

Vodi Kairat. Objavljena i rang lista reprezentacija. Nasi 40 i neki. Realno! Da se sudi u nasoj ligi kako treba, tabela bi isla ovako: 1. Partizan 2. Cukaricki 3. Vojvodina 4. Novi Pazar 5. Zvezda(Ivan, 09. jul 2015 16:35)
Vodi Kairat zasluzeno i velika je sramota na sta je spala Zvezda. Da se u nasoj ligi sudi kako treba tabela bi isla ovako: 1.Cukaricki 2.Vojvodina 3.N.Pazar pa tek onda vi i mi. Takodje, da se u nasem fudbalu ranije sudilo kako treba i da se igralo posteno Partizan bi 2 puta igrao u drugoj ligi a i nekoliko titula bi imao manje. Ali to je bio vojni klub, vojni i drzavni projekat. Sada vise nije vojni ali je drzavni ostao.

ULCINJ Srpski grad

pre 8 godina

Ajmo Zvezdo samo napred kad ti igras ceo Ulcinj je uz tebe jel ti si Zvezdo šampion.Ajmo Grofe kad je najteže Ulcinjani su iz tebe.

Nebojsa

pre 8 godina

Da li ispali u I ili III kolu kvalifikacija za LE meni svejedno mi nemamo tim za grupnu fazu LE ovaj tim sa pojacanjima koja su stigli koji nisu imali pravo nastupa u kvalifikacijama bice to sasvim drugi tim od ovoga i da je ovaj tim pravljen da osvoji sampionsku titulu jedino sta bih skrenuo paznju treneru da ako igra sa dva zadnja vezna da nikako nemogu zajedno da budu Savicevic i Stojanovic to nezamislivo

neconi

pre 8 godina

Zasto je sramota izgubiti,pa mi nismo imali ni trenera ni igrace do pre par dana.Nekoliko treninga je jako malo za utakmice nekog evroppskog kupa.Mogli bi biti bolji kad bi imali ,tim i igace spremne,ali za to treba novac koji mi nemamo a oni imaju.

brisi sline sine

pre 8 godina

Kako god da se završi najveće bruke srpskog sporta u istoriji ostaju ispadanje od dva potpuno amaterska kluba Šamrok i Tun, demoliranje od 5:0 protiv Kroacije i ispadanje od Fljamurtarija. Koliko treba da vam bude debeo odraz da se nakon tih utakmica javljate. Činjenica je da bi ovaj Kairat izbacio svaku srpsku ekipu u ovom trenutku. Pritom je igrao 11 na 10 uz poklonjen prvi gol. Šta drugo onda i očekivati osim ovakvog rezultata... Taj Kazahstan je dobio i reprezentaciju Srbije i jedino je maler što je Zvezda izvukla bukvalno jedinu ekipu od koje može da ispadne. Grobari vratiće se vam se sve ovo kao i u košarci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Šamrok i Tun se čude kome se smejete, 9. jul 2015 16:46)
Neporazeni tim kazahstanske lige, lider Aktobe, ispao je od estonaca nekih.
Tun je igrao LŠ.
Švajcarska i Irska učesnice SP.
I najbitnija stvar, mi smo ispadali u poslednjem kolu, dakle taj Tun i Šamrok su dosli do 4. kola, a vi... ma daj smjesno mi je komentarisati ovo, prvo kolo eeeeej!

Realnost

pre 8 godina

Zaista ne bih nikoga da uvredim, niti da bilo kome stajem na muku, ali mislim da i najvećem Zvezdašu ovo ne može biti mučno koliko je smešno...

koliko nas će sutra ujutru uspeti da izgovori (bez čitanja iz puškice i drugih varanja!) ime ovog kluba i grada iz kog je?

Kajrat iz Almatija. :-D I to Kajrat koji je pobedio u OBE utakmice i to davajući prvi gol makazicama na sred Marakane... ajde još da sačekamo i blamažu Partizana, pa da gasimo radnju, šta će nam fudbal uopšte? Neka mlada reprezentacija igra u Novom Sadu i Nišu, Marakana i JNA su dobre lokacije za neke zgrade, firme, akva park, svašta tu može da se napravi lepo i korisno da bude, u stvari, malo toga može da se napravi, a da bude ružnije i beskorisnije od postojećih stadiona.

Alf

pre 8 godina

Samo da podsetim ove sto porede ovo ispadanje Zvezde sa brukom partizana protiv fljamurtarija da je tadasnja Jugoslavija,zemlja iz koje je partizan bio plasiran u evrokup,bila osma na svetskoj listi FIFA,a ova danas je 43... Pametnom dosta da zakljuci sta je veca bruka...Nekad smo klubove a i reprezentaciju Velsa otresali saamo tako,a sad je Vels deseti na FIFA listi a mi kao sto rekoh - 43...A ova ekipa od koje je Zvezda ispala ima budzet 40 miliona evra,imaju kompleks od 13 terena dobru skolu fudbala...Oni bi se u nasoj ligi borili za titulu bez problema...sto ne znaci da me kao zvezdasa ovaj poraz nije razocarao...na protiv...

koshke

pre 8 godina

sto sramota?nasa liga je sramota!ne moze se samo uzimati iz kluba a vracati neke mrvice.kupuju se igraci koji vise ni u kineskoj trecoj ligi ne mogu da igraju. isto ce proci i partizan a u cukaricki polazem najvece nade

ss70

pre 8 godina

Kairat bolji u svakom smislu, Zvezda mora biti zadovoljna rezultatom. Čemu čuđenje ? Pa tako je 20 godina već. Partizan ništa bolji...

Igor55

pre 8 godina

Grofova krivica je najmanja.... mozes da ga naucis i pokazes taktiku ali panj je panj.... treba imati na umu da ni pojacanja nisu igrala (sem Vereda koji se dobro pokazao)

Maminjo iz Remetinca

pre 8 godina

Još uvijek mislite da Mamić nije bio u pravu?? A ovaj što ga "INSEKAT nikada nije prevario"; a joj, stvarno ne znam što reći.

football manager

pre 8 godina

Rajkovic bog!!!
Ostali su premoreni i nisu bas toliko losi igraci kao sto izgleda!!
Strpljenje?Ja kazem DA!!!
Po meni vise prilike pruziti Jovanovicu,Risticu i Grujicu kao i danas losem Petkovicu!!!!

realista

pre 8 godina

Za doručak sira i suvi vrat
Allez Gasquet, napred Kairat.
Bez lifta penjem se na 15. kat
Allez Gasquet, napred Kairat.
Vladimir Grbić je Nikolin brat
Allez Gasquet, napred Kairat
0:2 u prvoj, mogli su ih odrat'
Allez Gasquet, napred Kairat.
Korto Malteze i Hugo Prat
Allez Gasquet, napred Kairat
Peva Miša Tumbas i Borat
Allez Gasquet, napred Kairat
Za 16h nameštam alarm na svoj sat
Allez Gasquet, napred Kairat
U inat Vučiću radi inat
Allez Gasquet, napred Kairat

Johnny ffm

pre 8 godina

Ja sam grobar ali ovde o sramoti nema rijeci! Pa jeste li vi upoznati koji oligarh stoji iza ovih? A pogledajte stanje u zvezdi i ostali nasih klubova!

medicinar

pre 8 godina

Najzalosnije od svega je sto je u poslednjih par godina najvece zadovoljstvo navijaca oba kluba neuspeh onog drugog...To govori dovoljno o stanju u nasem fudbalu i naravno nasem mentalitetu.

Necke 26

pre 8 godina

Nije sramota, oni ulaži u svoj fudbal dok naši ništa, lepo je rekao Grof bitna je samo domaća liga i kup, naša zvezda za bolje i nije. ps nisam bot ;)

Dno, dna.

pre 8 godina

Ne znam kome još nije jasno da je fudbal u Srbiji dotakao samo dno, i da naši fudbalski klubovi više nikoga ne mogu da pobede u Evropi. Ostaje samo domaća super seoska liga, gde su fudbaleri gledaoci, a huligani vest dana.... Sramota šta je ostalo od fubala u ovoj zemlji.

dosta, aman!

pre 8 godina

što pre prodati rajkovića dok još može neki novac da se uzme za njega - dečko nema osećaj za prostor, svaki njegov izlazak na protivničkog igrača je pola gola.

jocaskljoca

pre 8 godina

Narod zvani "tragedija"! 90% vesti objavljenih na ovom portalu imaju prosek od 10-150 poruka, 9% ima i manje. Ali zato fudbal bajo moj kada srbin komentarise tu mora da se potrosi minimum 300 pa sto je gluplja stvar to vise... Izuzetak su botovi koji se pojave po potrebi i odvale pesto komada!

Brondby

pre 8 godina

Zivot je surov mi krecemo ka grupama kasnije osvajanju LE a neko nazalost ispada pre sezone kupanja bolje da niste ni dobili licencu Sta ce vam?

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

ниџа

pre 8 godina

Kairat ima budzet 40 miliona godišnji. I onda se jave da likuju Grobari koji su ispadali od klubova u kojima igraju ribari, pekari i ekipa? Tuga šou.
(Dzoni, 09. jul 2015 19:44)

Тужно је једино твоје лупетање о буцет

borivoje surdilovic

pre 8 godina

ma kakav fudbal, to sam prestao da gledam, i vaterpolo, ni njega... samo kosarku.. tu smo najbolji....i plus vise nismo kkcztelekomdiva, opet smo samo zvezda, vratili dugove, pitaj boga kako, al vratili, i sad smo opet drzavni klub, ko sad sme da mulja kad je covic tu...

Branko As.

pre 8 godina

Zasto ovaj naslov!Dajte,jednom da izadjemo iz proslosti koja je vec daleko iza nas.C.Zvezda je bila veliki klub u SFRJ!Ova sadasnja Zvezda je realno stanje stvari - to nije vise taj klub!Ostalo je samo ime,ali to ne znaci da se nemoze bolje.Ista je stvar i sa reprezentacijom.Svetlo izvan tunela se nazire,pokazala je to juniorska reprezentacija u Novom Zelandu!Zvezda treba da se ugleda na taj model i pocne da gradi oporavak na slican nacin.Bolje zrtvovati i nekoliko godina u stvaranju svoga tima nego se zanositi o pricama kako smo nekada bili sjajan tim!Ni tenis Srbije nije bio sjajan pre Novaka,Ane i Jelene,ali se podigao.Sve mi se cini da u klubu "nemaju m..a" da pocnu zivot iz pocetka i zaborave ziveti na staroj slavi.Nece biti ni prvi ni poslednji put da se izdigne ovaj klub iz pepela!Dovoljno sam star da se secam i slomljenih stativa na "Marakani" u ere Miljaniceve vladavine ,pa se eto sa svojim"klincima"ponovo izdigla do Evropskog sampiona!Tada su Kule Acimovic,Karasi,Bogicevic,Pavlovic,Klenkovski i drustvo umalo to postigli pre sjajne generacije iz Barija!Za sve treba vremena i strpljenja ako se hoce i moze!Ocigledno da nekome to odgovara (Terzicu?),ali je sada cas da se u Zvezdi zbiju redovi,postave prave smernice krene od nule makar i sa "klincima"iz podmlatka!To je po meni jedini put,da se izbegne kako naslov clanka kaze - Sramotu!Ispadanje u "sezoni kupanja" onda nece biti "cudo",vec realnost! dok god se neocisti svoje dvoriste,krene od svojih nema daljeg napretka!

илуминати

pre 8 godina

Ja sam grobar ali ovde o sramoti nema rijeci! Pa jeste li vi upoznati koji oligarh stoji iza ovih? A pogledajte stanje u zvezdi i ostali nasih klubova!
(Johnny ffm, 09. jul 2015 19:00)

Абрамович? Бил Гејтс? Рокфелер? Ротшилд?

vule

pre 8 godina

Ako se ove godine Zvezda ne privatizuje to bi bilo to 70 godina nije malo, budućim generacijama ćemo pričati kako je postojao klub koji je jedini sa ovih prostora osvojio ligu šampiona čak i igrao finale kupa uefa i kako su ga njegove legende uništile.

aj dobro

pre 8 godina

Imam osećaj da ih dobijamo. A moj me insekat nikada nije prevario! Napred Zvezdo Crvena!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kića, 9. jul 2015 15:41)

Insekat kažeš?

Ko-ometator

pre 8 godina

Dokle vise parker! A Ristic na klupi. Jedini igrac koji je prosle sezone konstantno pokazivao klasu. Parkera napolje ubaciti ristica u sredinu a katai levo pa da se igramo...

Blue Fortress

pre 8 godina

Najveci uspeh zvezde u Evropi poslednjih 15 god je ispadanje od Bordoa u kvalifikacijama, 5 minuta pre kraja hahahahah...Nemoj da je uzeo neko Partizan u usta, da nas nema , koeficijent nase zemlje bi bio u rangu Andore, mi bar igramo Ligu Evrope konstantno a kad se kockice poklope i Ligu sampiona...

Don Armando

pre 8 godina

Видим да сте написали да је ово срамота. Ја кажем да није, морамо схватити већ једном да се од старе славе и имена клуба не живи, већ искључиво од улагања. То важи за све наше клубове.

Ivan

pre 8 godina

Ne bih ja ovo nazvao brukom,pre bih rekao da je to surova srpska fudbalska realnost.Nemozes da pravis rezultat a minus u kasi ti je oko 40.000.000 evra.lJudi ulazu u fudbal i taj Kairat ce mnogima zadati velike muke.

dugi_rukav_u_evropi_sta_to_bese?

pre 8 godina

Najveci uspeh zvezde u Evropi poslednjih 15 god je ispadanje od Bordoa u kvalifikacijama, 5 minuta pre kraja hahahahah...Nemoj da je uzeo neko Partizan u usta, da nas nema , koeficijent nase zemlje bi bio u rangu Andore, mi bar igramo Ligu Evrope konstantno a kad se kockice poklope i Ligu sampiona...(Blue Fortress, 09. jul 2015 21:01)
U poslednjih 15 godina Zvezda je pobedila Romu i PSV dok tvoj klub nikada od osnivanja nije pobedio ni jednu Evropsku ekipu tog ranga a o ekipama koje je Zvezda pobedjivala poput Arsenala, Liverpula, Bajerna, Reala... da ne pricam. Sto se vaseg doprinosa koeficijentu tice, ko zna da ga racuna zna da je bedan jer se deli sa brojem utakmica. A vi u grupnoj fazi popasete fenjer sa 0 bodova i eto koeficijenta tek za nijansu boljeg od Zvezdinog. A mozete slobodno da izracunate vas ukupan koef. od 1945g do 2015 i nece biti veci od Zvezdinog u njene 2-3 sezone u Evro kupovima.

Nikada nije pobedio... Njukasl u gostima za Ligu Šampiona 0:1 ,Njukasl kući za prolaz dalje u KUP UEFA 2:1 , Sporting u gostima 3:1, Dnjepar u gostima inače finalistu ovogodišnje Lige Evrope.. Kući nismo izgubili od Reala, Porta, Marseja, Viljareala, CSKA iz Moskve, Fenerbahčea, Totenhema itd. itd. a vas nema koje nije pobedio u poslednjih 20 godina na vašoj "neosvojivoj tvrđavi"...sve fudbalske velesile..Černomorac, Liberec, Dinamo Tbilisi, Kairat..u gostima debakli sa 4-5 golova u mreži od PSV, Zenita, Arisa, Tromsoa, Rena.. smesni ste

Momčilo

pre 8 godina

Bio sam i u Bariju ali ovakvu uzasnu Zvezdu ne pamtim. Ovo je dno dna ... Nista vise necu da kazem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 9. jul 2015 16:44)

Hoćeš reći da i u Bariju nije bilo puno bolje?

Kajorat

pre 8 godina

Neko pamti Tokio i Bari, neko Peteh Tikvu i Fljamurtari.
 (PFC-1945-Zg, 9. jul 2015 19:23)

Idi kod grofa da ti objasni kako je moglo da bude 8:1

vu

pre 8 godina

Zamolio bih delije da ne pricaju kako se srpski klubovi brukaju samo zato sto njihov klub ne moze da se sasavi i vec gubi 3:0 u ukupnom rezultatu.Sacekajmo utakmice partizana i Cuke pa komentarisite.Ne zaboravimo da Partizam igra kvalifikacijd za LS a ovo je tim ranga LE...

luka

pre 8 godina

Prvi primljeni gol apsolutna greska pojedinca,Petkovicu igrac stoji 2 metra od njega i nije u stanju 5 sekundi da pridje i da ga zatvori i kao kod drugog gola na marakani citava odbrana ispada zbog neodgovornosti pojedinca,dakle dzaba taktika kad imas drvo na terenu!!!

dex

pre 8 godina

Sta oni nama rade... Pa kada hoce, mi im loptu ne mozemo uzeti! Kakvo ponizavanje! Bice ovo dva lagana poraza i najveca bruka u istoriji. Nesto u rangu Samroka ili Fljamurtarija...

Aleksandar

pre 8 godina

Koga još briga za domaće fudbalske klubove i njihove navijače kojim rukovode službe državne bezbednosti, da nije tako, ovi poslednji bi usranim motkama isterali svu lopurdiju iz uprave klubova!

oOo

pre 8 godina

Voleti neki klub podrazumeva biti uz njega i u dobru i u zlu...meni je zlo vec duze vreme toliko da sam se navikao i sad mi je to stanje normalno.Nada uvek postoji, da ce se nesto promeniti da ce jednog dana biti bolje, da ce moj sin gledati jednu mocnu Crvenu Zvezdu onakvu kakvu je ja pamtim iz '80 i '90ih...

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

nebi nas pobedili da drzava sve pare nedaje partizanu
(boban zvezdas, 09. jul 2015 20:15)

Dug od 54 miliona €!Pa i red bi bio da vas pomogne drzava kad vec nije do sada.Idi sine odmori i prosetaj malo,bice ti bolje.

Pulitore

pre 8 godina

Na stranu što dva i po čoveka u prvoj postavi znaju šta da rade s loptom, nije bilo ni sreće. Ne volim da ulazim u "Šta bi bilo kad bi bilo" priče, ali ona prečka, pa ono skidanje lopte s gol linije... Kad ti se ne da, ne da ti se. Valjalo bi napraviti čistku, kako u igračkom kadru, tako i u upravnom. Nažalost, mislim da i ptice na grani znaju kakav će epilog tu da bude (tj. neće ga ni biti)

krle

pre 8 godina

Ljudi moji dok ne dodje privatnik u nase klubove i lupi sakom od sto i rastera te takozvane uprave kojima tece krv u boji klubova,a u stvari su sve to veliki neradnici i neznalice ovako nesto ce se stalno dogadjati,dugovi ce samo rasti dovodice se strane olupine od igraca(bolje od njih se mogu videti u svakom klubu u beton ligi),bolje da su ih opet izbacili bar bi sacuvali te pare koje i onako nemaju.

vladoize

pre 8 godina

Grof je kriv za sta?Pripreme traju 20 dana,utakmice frendly bez ozbiljnog protivnika i pojacanja nema ni na mapi za prvo pretkolo!Jbg,treba bit realan,limitirana ekipa!

Pudlica Coki

pre 8 godina

Opet su u komentarima, po obicaju, Kairat poceli da izjednacavaju sa Barsom! Kao kad je Bajko posle poraza od Rena izjavio da bi Ren razbio Barsu. Sad je ista prica samo je umesto Rena Kairat Barsa za vas.

Partizan u inat svima.!

pre 8 godina

Imaju cetiri gola prednosti idalje napadaju toliko o postovanju protivnika i filozofiji fudbalske igre...
Srpski fudbal jos uvek gaji Miljanicevu filozofiju...Zato smo tu gde jesmo...Osim Partizana svi ostali su tuga u Evropi...

delija111

pre 8 godina

Kakva bruka, ispasti u prvom kolu kvalif za LE i to od nekog azijskog kluba, sramota velika..stavite katanac na klub i ne.brukajte nas vise.poz

Ortodox

pre 8 godina

Ma necemo u ligu sa Hrvatima, necemo regionalnu ligu, hocemo jaku domacu ligu, sa Dobanovcima, Donjim Sremom i Zdravljem iz Leskovca, hocemo jake domace fudbalske centre!

Mrmac

pre 8 godina

Kud sam i pronasao live stream da gledam ovu bruku.Mali Rajko put pod noge,ne gubi vreme sa ovim panjevima.Strasno,smesno,zalosno i jadno.Najuriti kompletnu upravu pre pocetka prvenstva,raspustiti prvi tim i pustiti klince da igraju.Ovaj Katai,koja je to prevara od fudbalera.

jovan

pre 8 godina

hahaha 1 kolo kvalifikacija!!!!! 1:4 / 0:4 bodova...ma ta bruka se nemoze opisati...dobro da sam star i video jugo ekipe iz 80tih kako su harali po europi sve po polufinale...a sada uzas!!!!!
igrajte protiv vatikanske ekipe!!!!

marko

pre 8 godina

Zasto sramota!? Valjda realnost? Ne znam kojim ste se parametrima vodili, i zakljucili da je Zvezda, bolja (jaca) od Kairata!? Sto dolazi iz Srbije? Sto su oni iz Kazahstana? Pa reprezentacije su nam na tom istom nivou, a kamoli klubovi! Jednostavno, ovaj tim Zevezde, bez levog beka (nije imao pravo nastupa), levog krila (nije imao pravo nastupa), Lukovica (jos izlazi iz povrede, do Avgusta nista), i jednog centralnog veznog, je prosecan JSL tim...

Phuq

pre 8 godina

Nije nikakva sramota izgubiti pošteno na zelenom terenu, pa makar i ubedljivo i od slabije ekipe. Ono što jeste sramota je slaviti kupljene titule i ćutati dok krimosi uništavaju klub iz Upravnog Odbora i sa Severa. Sve dok ne rasterate bagru, biće bruke svakodnevne.

kleopatra i vidovita zorka

pre 8 godina

imace zvezda tu cast da prva ispadne iz kupa uefa... to vam je isto kao da ste je i osvojili, al' samo da se obrne planeta.

uros

pre 8 godina

Jedno je STVARATI tim a drugo je KRPITI tim.Zvezda i Partizan svake godine krpe tim a pricaju o Evropi.Previse mi navijaci ocekujemo od njih.Sve vidimo i sve nam je jasno ali se opet nadamo nekom cudu.Pa nije problem u njima nego u nama :))

SaLeNBG

pre 8 godina

Vazno da je Bozovic ubacio opet sve Crnogorce u startnih 11, na celu sa
''mrtvim'' Vukanom Savicevicem! Samo je jos Andrija Milosevic falio.

kosta

pre 8 godina

Pitanje za navijace Zvezde, jel Tole mozda kriv i sada? (Slavko-RS, 09. jul 2015 17:00)

Јесте, вечерас следи ново саопштење.

vcf

pre 8 godina

ti uporedjujes Tun i Kairat, e svakakvi ljudi postoje, Tursku i Kazahstansku ligu, Boze, Bozee
(grobar, 09. jul 2015 17:57)

Haha bravo decko vidi se da pratis fudbal

није срамота

pre 8 godina

Каква црна срамота!?Тренутно не постоји адекватна реч у српском језику која би ОВО описала.Испасти од казахстанаца,ма дај!!!И ми имамо наш Фљамуртари!!!

fancy

pre 8 godina

Parker mora napolje! Totalna bezopasnost i bezidejnost! Ristic u igru Katai na bok! I jos Grujic unesto Vukana pa sta nam bog da...nije lose ovo toliko al je frapantna nemog pred golom protivnika, nadam se da ce uz pojacanja ovo biti sasvim druga pesma kad se uigraju i zavale Parkera na vreme...ko nam ga uvali svaka mu cast

Papuca

pre 8 godina

Bitno je da su naši igrači ostavili srce na terenu i da su natopili znojem najdraži dres. Nisu ispoštovali dogovor iz svlačionice, ali život ide dalje, oni se neće predati već se okreću domaćem prvenstvu i kupu i pozivaju najvernije navijače da ispune tribine stadiona i podrže svoj tim. Presekao ih je rani gol, a i noge su teške od priprema na kojima se radilo nikada bolje. Klasika već godinama.

krusevac

pre 8 godina

Ja bih voleo da zvezda mnogo pukne. Odavno me ne zanima domaći fudbal, ali se nadam da kad bi doživeli neku veliku bruku, kao što će ovo da bude, možda će nešto da se promeni. Na žalost, i kad bi izgubili danas sa 10:0, ništa se neće desiti. Niko neće da da ostavku, da se povuče, da okrene list... Tolika je sramota domaći fudbal da se treba ograditi od njega. Ne treba ni prenositi vesti kad su domaći klubovi u pitanju

petarczv

pre 8 godina

Ja odigrao iz 1-1 kvota 4,4...veliki sam navijac zvezde ali su ovi za nas real to se videlo jos u prvoj tekmi a dok je banda lopovska u mojoj zvezdi a i u celom srpskom fudbalu taj sport me neinteresuje gledam samo EL

Lol

pre 8 godina

navijam za zvezdu ,ali mi je drago sto su izgubili, tj ispali. Komplet svi da odu zajeno sa trenerom i direktorom, tj predsednikom. A ovi sto su otisli tamo da "navijaju" su mi najsmesniji

Ko-ometator

pre 8 godina

Vadi Parkera vise! Da li sam ja jedini koji vidi da ovaj panj nema kvalitet ni za beton ligu, kakvo crno krilo on da igra pa svaku loptu ka njemu oni pretvaraju u napad.

ne dajte da vas lazu

pre 8 godina

A sta kaze Rendulic?

Transfermarkt vrednost:

1) Zvezda - blizu 20 miliona evra tim
2) Kairat - malo vise od 12.

Ne verujte botinama koji kazu da ovi imaju budzet od 40 miliona ili da drugi tim Kazahstana ima 3 puta vise para od "cele JSL" ahaha, koje botovanje... Logika, ukljucite mozak ljudi.

Savatije

pre 8 godina

Zvezdu gledam vec 30 godina,na stadionu sam gledao bar 300 utakmica i jedno 100 gostovanja i mogu reci da nikada nismo imali slabiju ekipu.Par momaka je ovde zalutalo.Andjelkovica je sramota nazvati fudbalerom,Katai kao na livadici da igra.A ovaj mali Luka Jovic ako moze neka kinta da se uzme za njega,odmah ga prodati.Jadan je nas fudbal a pogotovu Zvezda ako nam je on najveca nada i sansa da zaradimo.Ja u njegovoj igri,kretanju,primanju,kontroli lopte i pregledu igre nisam video nista.Za mene je on veliko razocarenje,ali sta ja znam...
Bruka i sramota!

doktor

pre 8 godina

Zvezdaska javnost je prezadovoljna.Odelo koje si kupio od sanera za 200 e ti je perfektno.Razocaran sam samo sto nema bele maramice u dzepu sakoa.Nemoj to da zaboravljas

Dada

pre 8 godina

A sta ne bi se sad svi skupili ispred stadiona da trazimo ostavke ? Aaa ne moze, placeni vodje ne dozvoljavaju takvo nesto. Sramota je sto radu mom voljenom klubu, da bi mi neko rekao pre 10 godine da ce se takvo nesto dogoditi, ne bi verovao, i to sam doziveo. U istoriji fudbala nije se dogodilo da bivsi prvak evrope ispada u prvom kolom kvalifikacije, i to za ligu evrope, zamislite. Sve nam se raspada, od igrackog kadra do stadiona. Ostalo je sam ime i navijaci(mislim na pravi navijaci), ne oni korumpirani.

Millennium

pre 8 godina

Upravo gledam, i katastrofa u najavi. Još jedan dokaz koliko su svi počeli da igraju fudbal, a naši ostali zaglavljeni u Zoni sumraka. Kajrat izvodi strahovito brze kontre. Tek je počela utakmica, ali mislim da mi ovde nemamo šta da tražimo, generalno mi nenamo šta da tražimo ni van ove naše male, nesrećne lige koja samo služi da neko napuni džepove.

Josarian

pre 8 godina

Nemoguce! Pa zar Grof i vecina igraca nisu rekli da taj Kairat, ili kako se vec zove, i nije nesto narocito? A zar Grof nije vrhunski strucnjak odabran licno od Njega! Ej! Zar Zvezda nije prvak Evrope i prvak sveta? Da li je to njima neko rekao? Ajde, uozbiljite se. Dajte im ta cetiri gola, pa da ponovo osvojite evropsku titulu. U Srbiji ce se onda ziveti bolje. Cak bolje nego sada, mada, sta ce nam bolje od fantazije u koju smo upali?

mc 911

pre 8 godina

Ispascemo na pocetku Lige Evrope, od ekipe koja je takvog renomea da cak ni direktan televizijski prenos ne moze da obezbedi. Koliko smo mi jadni, tj. Zvezda, nismo ni svesni...

realno

pre 8 godina

kojim bre milionima,evo bio ti prenos na youtubu,i lepo pise mec pratilo 50000 sto njihovi sto vasih...ili svi zvezdini navijaci zive po sumama ili vas nema bas toliko

az

pre 8 godina

Zvezdas sam otkao znam za sebe, a imam dovoljno godina da uporedjujem mnogo Zvezdinih timova, igraca i reci cu ovo je bruka koju nisam video. Tim koji treeba da nadoknadi -2 gola se vuce ko prebijeni macak. Na terenu je bilo 9 nevoljnika, neznalica i malodusnih luzera. 9 jer izdvojio bih Rajkovica i Mbodja. Katai se utopio sa neukima. Sram vas bilo. I vas i upravu.

ninepi

pre 8 godina

Prvo kolo kvalifikacija za LE. Ej! A ima 4 kruga kvalifikacija do ligaskog dela. I Zvezda ispada glatko. U PRVOM KOLU KVALIFIKACIJA!
Nemoj vise da sam cuo ovu kriminogenu strukturu sto vodi Zvezdu da pominje Bari i titulu prvaka. Da ne bi svojim necistim obrazima kaljali taj cisti uspeh!

Cinik

pre 8 godina

Nije ovo sramota, ovo je njihov realan domet (mada je rezultat od samo 4:1 u dve utakmice mnogo bolji od igre). Sramota su njihove utakmice protiv OFK Beograda, Jagodine, Spartaka, Vojvodine. Sramota su njihova saopstenja. Sramota je 10 miliona evra drzavnih para kojima je placeno ovo ispadanje u predkvalifikacijama predkvalifikacija. Sramota je oprosten porez od preko 4 miliona evra od strane drzave Srbije. To je sramota!

Кривокапић

pre 8 godina

Петарда се смеши. Ипак смо ми далеко иза ове фудбалске силе. Смешни смо, али што рече тренер, немамо шта да изгубимо пошто смо већ губитници.

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Jeste da ovaj video koci ali sporijeg stopera od Rendulica nisam video! A okrece se kao teretni voz i pri tom je lenj! Mbodj intervenise u stilu Gaja ali se zaboravi pa ispadne sa pozicije. Petkovic van ritma a gnjurac je najgori levi bek u istoriji Zvezde! Odbrana je cirkus!
Generalan zakljucak je da i nismo imali srece jer smo imali dovoljno dobre prilike da ga damo ali i to je odraz nespremnosti jer se neki vuku kao babe.

koliko beše evro licenca?

pre 8 godina

Kazahstancima opet niko nije rekao da je Zvezda svetski šampion. Dajte im na poluvremenu kasetu iz Tokija ima da im se noge odseku.

Pisi Latinicom

pre 8 godina

Raznorazni mbodjovi andjelkovici cvetkovici i ostali ne mogu igrati za klub iz mog prigradskog naselja.Nikada se nista nece promeniti kakav savez takvi klubovi.

vrana

pre 8 godina

proterati sve igrace iz prvog tima igrati tri godine sa omladincima vratiti sve dugove i krenuti iz pocetka ! jedino tako moze zvezda da se vrati na pravi put a ne dovodjenjem igraca koji ne znaju gde je levo

Hilon Hilonides

pre 8 godina

Ma, nije ovo nikakvo iznenadjenje. Jesam Partizanovac, ali mi je zao i nas i Zvezde i ove nase zemlje. Ljudi moji, pa taj Kazahstan je "svemirskim" godinama daleko od nas!!! Poslom sam bio pre 3 godine tamo, ej, oni su izgradili ceo grad za milion stanovnika za par godina!!! A sta se kod nas promenilo za poslednjih pedeset? U Beogradu sa svake druge zgrade u centru otpada fasada...Eee, Srbijo moja tuzna...

cofi95

pre 8 godina

U 1000 evra da bi ona Pizonova Zvezda od pre 6 godina sa sve Gumom, Brigelom, Blazicem i Saviom zgromila ove sadasnje pacere sa bar 5:0.

mikan

pre 8 godina

Nisu igraci nista krivi, ovo je njihov limit. Hajde na prvoj zvanicnoj utakmici da se ori stadionom : Uprava napolje.!!!
Ovim mislim na sve uprave, od Dzajica, koji nije slucajno bio u zatvoru, do ovih sadasnjih

Pedja

pre 8 godina

Ovo su gluposti da ide novinski tekst da je bolje da su ispali sada kad su losi. Pre svega nije tacno, uvek je bolje da bilo koji nas klub pobedi ili prodje dalje jer ce nasa zemlja imati bolji status prilikom izbora protivnika, a samim tim bice i vise para klubovima. Drugo konkretno u slucaju Zvezde, imali bi pravo da prijave i druga pojacanja, kondiciono bi bili daleko bolje pripremljeni i bili bi uigraniji. Znaci moglo bi se ocekivati samo sve bolje. A Kazahstanci su u top formi jer su odigrali pola prvenstva i bolji ne mogu biti od ovoga.

Анархиста

pre 8 godina

Ахахахаххахахахагагхахахахахахахахахахахахха... ау брате... Кајрат... ахахахаххахахахагагхахахахахахахахахахахахха... која сте ви беда од клуба и која је пропаст наш фудбал...

Uroš

pre 8 godina

Nije sramota izgubiti od jačeg. Sramota je biti slep pored dva zdrava oka i ne videti gde je danas srpski fudbal. Sramota je misliti da imamo ligu.

Тиби

pre 8 godina

Само да не крену опет "високе лопте" на Јовића, поред Марковића! Са том игром Звезда нема шансе...

Alexis

pre 8 godina

Pogledajte ovaj dupli pas kod gola Kairata (prvog, ako ih bude jos...A bice). Pa ovako se brane amateri u beton ligi SRBIJE. Pa ljudi moji sta je ovo, vec 3 sanse na isti fazon, dupli pas u 16 metara... ALO!!!!

Nenad

pre 8 godina

Sa andjelkovicem, stojanovicem i parkerom(namerno malim slovima) raskinuti momentalno ugovore jos na poluvremenu, poslati ih kuci i ako su primili plate, traziti da vrate sve pare.A onaj ko ih je doveo da ne prima platu godinu dana.

nemanja

pre 8 godina

Imam 20 godina. Zvezdu pratim od malena, ali aktivno od 2007-08godine, pa vi zamislite koliko sama uspeha, tj. neuspeha do sada ispratio. Zalosno

Gistrolija

pre 8 godina

Nije strasno izgubiti od Kazahstanskog tima i kao domacin i kao gost.Gistro.Ali da ni jedan jedini gol ne mogu da postignu na dve utakmice,protiv Kazahatanske velesile..

banja luka

pre 8 godina

Nas 45 000 fanatika sada gleda ovu utakmicu preko interneta, a zasto? Sigurno ne zbog vecine ovih na terenu. Rajkovicu svaka cast i za njegovo dobro ja mu zelim da ide sto dalje odavde i da se nikada ne vraca. Zvezda je odavno na dnu, i izgleda da tone jos dublje.

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Loša odbrana, loš napad ne može se tako ništa postići
Nadam se da će bar ova nova pojačanja biti duplo bolja od nekih što su sada prisutni. Zar se ne mogu ta "pojačanja" ranije dovoditi ? Da se tim počne praviti zimi a ljeti samo da se prodaje nakon ispadanja iz evrope. Nadam se da će bar Čukarički i Vojvodina proći. Bar je se Partizanovcima u fudbalu usrećilo, kada već nije u košarci.

ivan

pre 8 godina

Dusan Andjelkovic mora vec jednom da bude izbacen iz Fudbalskog Kluba Crvena Zvezda! Sta vise treba da uradi i koliko puta da dokaze koliko veze sa fudbalom nema!? Pored toga sto ne zelim ni da komentarisem njegovu igru u odbrani, svaka lopta dodata ka njemu u fazi napada je unapred prodata. Covek centrira deset puta golmanu u ruke i to lopta mili do njega, moze zubima da je pojede.

ninepi

pre 8 godina

KK Crvena Zvezda juce uspesno zavrsila UPPR. Cini mi se kao uvod da i FK Crvena Zvezda udje sada u UPPR. Samo sa kim ce da se fuzionise?

Четврта лига

pre 8 godina

Какав успех, честитам Звездо од срца заиста!
Реч брука је мала реч!

Sreten Žujkić, penzioner

pre 8 godina

Kajrat čak nije prvi u Kazahstanu. Realno stanje. A kad vidim naslov u nekim žutim novinama gde neko od igrača kaže Ući ćemo u legendu.
I da su dobili 5:0 o kakvoj legendi mi pričamo na ovom nivou.

Ovo što me najviše brine kao neutralnog posmatrača što će ovaj klub CZ, da grabi titulu kako zna i ume, a pošto niti zna niti ume, onda će biti silnih saopštenja. Par je, aj recimo, za nijansu boljoj situaciji ali sve je to ista bara.

Napred Čuka!!!

bachi

pre 8 godina

Najzalosnije od svega je sto je u poslednjih par godina najvece zadovoljstvo navijaca oba kluba neuspeh onog drugog...To govori dovoljno o stanju u nasem fudbalu i naravno nasem mentalitetu.
(medicinar, 09. jul 2015 18:44)
Naš mentalitet?Šta misliš za koga navija navijač reala kada barselona igra i obrnuto, da li misliš da je ijedan navijač man. utd. navijao za liverpul kada je ovaj igrao neko finale?! Izgleda da svi imaju "naš" mentalitet!

bia sine

pre 8 godina

Ajmo malo sada o tome kako i zasto je ovakvom timu dato 10 i nesto miliona, pa i privatnih a tu vec ima elemenata pranja novca...da bi zavrsili takmicenje pre sezone kupanja...

rambo

pre 8 godina

Svaka Vam čast B92 na Zvezdinom prenosu!
C A R E V I ! ! !
Velika SRAMOTA da takozvane "nacionalne TV" ne prenose utakmicu
CRVENE ZVEZDE - KLUBA SA MILIONIMA NAVIJAČA!!!
(fudbalski ekspert, 09. jul 2015 16:04)

Alo čoveče, Kazahstanci ne prenose. Ne mogu naše televizije sa kamerama da idu. Ima na YouTube-u https://youtu.be/kSTvunoS4T0

the stooges

pre 8 godina

Kad ovaj Andjelkovic(60kg plafon) sa loptom krene u "trk" pa sagne glavu napred, nikad ne znam sta ce da uradi. Znam samo da ce to biti TU PA VO i nefudbalski. Ipak: napred Crvena zvezda!

Milan

pre 8 godina

Ostacete upamceni kao najgora ekipa u istoriji Zvezde. U prvom pretkolu ste ispali, i ne samo sto ste ispali, nego ste ponizeni. Sramota. Spustite se malo na zemlju fudbalercici...

Ivan kg

pre 8 godina

Mogu da zamislim komentare navijaca Zvezde da Partizan gubi ukupno 4:0 od tima iz Kazahstana. Verovatno je i za ovo Tole kriv. Pre nego sto trazis krivca u drugom, pocisti prvo svoje dvoriste.

Paklena pomorandža

pre 8 godina

Pa moglo je ladno da bude 10:1 za kairat po šansama da nemate ovog rajkovića a sudiji bilo žao pa čovek svirao penal veli navikli ste tako dw dajete golove kad ne ide nego sad brzo na raport kod čika Vučića nema torte kod kad ste bili onomad prvaci prvenstva nego kaznebih poena hahaha

Sasa

pre 8 godina

Šta očekujete kad je nas Petrovac na Mlavi razbijao, nema više našeg kluba realno, ne vidim nikakav izlaz, bolje da je došao Kosan umesto Grofa.

Ivan

pre 8 godina

Jedno vreme smo se borili da prezimimo u evropi. Do skoro je bila borba da se na jesen igra u evropi... e sada je doslo vreme da izdrzimo tokom leta u Evropi! E tako se to radi!

matori

pre 8 godina

Umesto da ste dali onolike pare za evrolicencu da ste bar isplatili nekog duznika. Al sta vas briga ionako su to drzavne pare otete od penzionera

Voip

pre 8 godina

Sramota do cega nam je doveden klub. Pazi kako radi uprava. Sasuli su gomilu para da se obezbedi licenca a onda se za to isto takmicenje dovede gomila za nase uslove skupih pojacanja od kojeg su jedva uspeli jednog da registruju. Ekipa je puna rupa poput Andjelkovica, Cvetkovica, Savicevica, Orlandica,Parkera i Gavrica za cije plate se moglo dovesti par normalnih igraca i sto je najgore svi su igrali u ove dve utakmice. Ali ko da istera zmije iz legla, sta ih briga oni odu a dugovi ostaju, samo jos malo da izvuku dobiti.

smajli

pre 8 godina

Fudbalski ekspert... Da je realno Zvezda bi u stečaju bila, a ne što im država daje "naše" pare da mogu igrati takmičenje u kojem ispadnu u prvom kolu. Još samo fali da nacionalna TV agencija daje "naše" pare da se prenosi bezvredan meč.

Gospodin Sep

pre 8 godina

Auh biće materijala za vađenje jetre i igranje sa živcima komšija... Ko celi život tebe Fljamurtarijem, ti njega sada Kairatom.

Kol

pre 8 godina

Rutinska pobeda Kairata, danas sam samo pogresio prelaz nije iz X-1 vec iz 1-1 jer ovi iz zvezde ne mogu da izdrze jedno poluvreme a da ne prime gol! A za ove mazohiste sto i dalje navijaju za terzicevu zvezdu, gledajte ovo sa vedrije strane makar se necete blamirati sa nekim mnogo jacim klubom lepo ispadne se u prvo kolu i fokusira se na domace prvenstvo!

santos

pre 8 godina

Savicevic,Parker,Andjelkovic,mbodj kakav vered loso mnogo loso boze me sacuvaj ako so to igraci za Zvezdu bez ideje bez truda ne zainteresovano katastrofa nikad gori tim nismo imali ...

dragavej

pre 8 godina

Luka Jović...pod hitno ga ozbiljno opomenuti zbog ovakvog sramnog pristupa igri...vuče se kao crevo,glumi Mesija ili ko zna koga...

Sale.MLS

pre 8 godina

Rajković ne treba ni slučajno da ide iz Zvezde. Pa ovde ima da napreduje rapidno! U proseku na svakih 3-4 minuta će imati ozbiljnu intervenciju :)

gauco

pre 8 godina

ti uporedjujes Tun i Kairat, e svakakvi ljudi postoje, Tursku i Kazahstansku ligu, Boze, Bozee (grobar, 09. jul 2015 17:57)

ahaahahaha Tun je iz Svajcarske lige genije jedan hahaha madre mija

Partizan uber alles

pre 8 godina

Biseri jula meseca; zardjala bomba na stadionu,ispadanje u predsezoni od kluba za koji nisu culi 99% ljubitelja fudbala,uvecanje duga za 8.milki. Ko je kriv za to, pa naravno Tole.

Alfa Omega

pre 8 godina

@Ja kao partizanovac ti kazem - tvoj Dinamo nije prezimeo u Evropi 200 godina, bolje se ne javljaj
(ja, 9. jul 2015 19:26)

pa dobro Dinamo je odigrao od Barija utakmica kao Zvzezda i Partizan zajedno u Evropi..prije je KES imao 20 timova,danas treba proci 20 timo samo da udjes u tu EL i u LS.a Dinamo je igra svake godine..to ti dodje kao da svake godine prezimljava,dok Partizan a pogotovu Zvezda ne mogu ni da primise EL,o CL da i ne pricamo
Dibnamo svake godine mozemo slobodno reci igra taj prastari´Bari´ sa 20-ak timova

specnaz

pre 8 godina

Zvezdasi,ovo je bruka,ni f od fudbala,sta bi sa ubedljivim pobedama sa priprema,Parker ne moze da prodje jedan na jedan,bruka ste,bruka.

Predrag

pre 8 godina

Jalova Zvezda. Na sta ce sada da se vadi kada imaju isti broj igraca. Moze da igra do ujutru ali gol ne moze da da.Ne samo da je jalova vec i dalje u odbrani skripi. Definitivno za Zvezdu je Kairat mnogo tvrd orah. Medjutim, svaka sledeca jaca ekipa od Zvezde, u sledecem kolu, ce lakse da izadje na kraj sa Kairatom.

Rajkovicev tata!

pre 8 godina

Pa moj dragi sine Rajko jesam li ti oduvek govorio da ne ides u zu kantu od kluba, evo mn i Palme u Jagodini placemo od smijeha. Kada dodjes iz Tadzikistana javi mi.se.

Duxx

pre 8 godina

Posle drugog gola malo manje secka prenos na YT (oko 2 hiljade manje ljudi prisutno tamo) Ako padne i treći gol bar će slika ići glatko, eto jedine prednosti u tome

Čika Žika - alkoholičar

pre 8 godina

Sedim ispred Doma sindikata, upravo sam kupio sezonsku za Partizan i čitam vest da Zvezda ispada nikad ranije, pre nego što smo mi i počeli evropu. Da me je neko pitao, rekao bih mu da se to nikada neće dogoditi, a dogodilo se. U svakom slučaju loša stvar za naš fudbal.

Optimista

pre 8 godina

Pa ovi bas nemaju skrupula, vec 4:0,a igraju sa tako eminentnim klubom! Ali dok su Grof, Terza,Kokeza zadovoljni zalaganjem, sve ok.

Tony Soprano

pre 8 godina

Spremi kofere terzicu. Potcenili ste ove momke koji su vam na kraju ocitali lekciju. Kasnio si sa pojacanjima zbog cega ces snositi posledice. Odlazi.

realno

pre 8 godina

zvezda gubi od nekog kairata. ne kazem svi danas trce za loptom, ali zvezdini igraci igraju kao mi na radnickim sportskim igrama sad sto su bile. FALA CIKA MISO

Nikola Vukovic

pre 8 godina

Cvetkovic, Andjelkovic, Savicevic, Parker, Orlandic, Gavric...sta su oni? Oni , ne da nisu fudbaleri, oni nisu ni sportisti. Za sve je kriva uprava i oni koji je podrzavaju , pogotovu oni sa "severa"!

RubyRed

pre 8 godina

Platili smo preko 10 mil.€ da bi dobili UEFA licencu. Pritom nas ovi Borati ponize, gde ne možemo nijedan gol da damo.
Vrlo pametno spucana kinta.
Prošle sezone kad smo bili prvaci nismo se skvrcali za pare da dobijemo licencu, e zato ove sezone ispadamo pre nego što su počele pripreme za novu sezonu.

matori

pre 8 godina

E bar ce sad milionska armija imati za koga da navija -Dila Gori ni kriv ni duzan postaje najveca uzdanica onih kojima se uvek moze podmetnuti neki drugi klub. U vaterpolu, kosarci vec su prosli kroz takva iskustva.

Nino

pre 8 godina

Dobro smo i prosli; sta bi tek bilo da smo izvukli Aktobea, lidera kazahstanskog sampionata?
(sreca, 9. jul 2015 18:28) Aktobe pak gubi 1-0 odnekog Noome-a!Ne znam okud su ti!

Banjalucanin

pre 8 godina

Za igru i rezultat u ove dve utakmice zasluzili su sve moguce kritike, izvrgavanja ruglu i podsmeh, jer su zaista uspeli ono sto nikome u istoriji Zvezde nije poslo za rukom - da obrukaju klub do nezamislivih razmera. Sve ih kazniti oduzimanjem mesecne plate, koju doduse ne dobijaju, osim Rajkovica, koji je jedini zasluzio prolaznu ocjenu.

ninepi

pre 8 godina

Ajmo Terzic, OSTAVKA.
Zar to nije normalno? Protiv tog lika se vodi postupak pred sudom. Na sudjenje, pa u corku. Nece valjda da vodi Zvezdu iz zatvora?

vcf

pre 8 godina

Koja tuga i ova ekipa ce se boriti za titulu u Srbiji sto je najcrnje, jedini Rajkovic vredi. Lepo grof rece za evropu mi treba 22 nova igraca haha koja komedija..