Sreda, 08.07.2015.

20:55

Kraj UPPR, vraća se KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom saopštio je da je uspešno okončan Unapred pripremljeni plan reorganizacije iz 2011. godine, godinu dana pre planiranog.

Izvor: B92

Kraj UPPR, vraæa se KK Crvena zvezda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

307 Komentari

Sortiraj po:

my way

pre 8 godina

"Sporazumom dva kluba svi trofeji osvojeni u prethodne četiri godine (po jedna ABA lige i Superliga, te tri Kupa Radivoja Koraća) pripadaju klubu sa Malog Kalemegdana." Jao, grobari, koliko ste samo iscekivali ovaj dan da dokazete svoju tezu da Zvezda nije Zvezda, da navijamo za drugi klub, kad ono medjutim...

LAZNI VOJVODA VIROVITICA

pre 8 godina

Prijatelju nije tebi smetala ijekavica (a pisem kako ja hocu) vec je to zbog toga sto pisem golu istinu koja tebi i mnogima slicnima tebi ne prija. Postoje ljudi koji imaju i oni koji nemaju obraza sto je najbitnije.

kako boli kad se zvezda Voli

pre 8 godina

po zakonu o stecaju sva dugovanja i placanja bi trebalo da su transparentna. voleo bih da vidim kome kada i koliko je placeno. i kako naravno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dottore, 8. jul 2015 23:59)

Prvo pravilo stecaja je rasprodavanje imovine. Da li je nesto rasprodato od Zvezdine imovine? NIJE. Zato sto nije stecaj

Kad je UPPR izasao mogao si da vidis sve kome se duguje
(crno na belo, 9. jul 2015 09:37) # Link komentara

NIJE jer zvezda nije imala imovinu pametnjakovicu

Boki

pre 8 godina

A gde su pare. Ipak je ovo SvRBIJA. Češe ko kako stigne. Pitanje je zašto nisu praštali dugove preduzećima koja su hranila porodice,a ne kojekakvim likovima koji su napunili svoje džepove.

Cika Brada

pre 8 godina

Pa kad im čović preuzeo dug od dva najveca poverioca. Pa il je pare vratio sebi ili je lepo kupio klub a vi kako god hocete se zovite sl god.
(Apache, 9. jul 2015 01:02)

Sta god tebe uspavljuje poglavico, ti izaberi ;)

Rados

pre 8 godina

@LAZNI VOJVODA VIROVITICA

Klub se ne zove "Zvijezda" nego "Zvezda", kapiram ja urodjenu jekavicu i sve to ali nemoj je primenjivati gde joj nije m(j)esto!

Mikser

pre 8 godina

crudeltu za ministra finansija pod hitno. Pa kako je on to lepo objasnio u stilu velikog vodje i legende Čovića. Čoveče, pa ovakve mućke ni Del boy ne bi umeo da napravi. Ej, 15 milki za tri godine, ni odakle pare, ni kome, ni kako, samo se jednog dana sastanu genijalci iz Šupanca i kažu mi vratili sve. Ali, dobro, neće ni to večno trajati, koliko god pretili istorija nas je naučila da vaše dominacije obično traju godinu, dve.

Mikeli

pre 8 godina

Veliko priznanje za marketing Crvene zvezde stiglo je na Evroliginom samitu u Barseloni. Crvena zvezda ušla je u finale takmičenja Marketing Award zajedno sa evropskim velikanima, Panatinaikosom, Olimpijakosom i ekipama Albe, Valensije i Žalgirisom. Time je marketing Zvezde dobio i zvanično priznanje da je jedan od najboljih u evropskim okvirima.
Takođe, Zvezdin ONE TEAM projekat pod nazivom Learning2Play (Kroz igru učimo) ocenjen je kao najbolji, a direktor marketinga Crvene zvezde Telekom Filip Sunturlić je tim povodom održao predavanje na kome je dao retroposktivu organizacije i realizacije čitavog projekta.

Bilo bi lepo da se pise i o ovome da bi manji klubovi u nasoj zemlji mogli nesto nauciti kako da klub ima neke koristi od svog marketinga. Znam da svi ostali klubovi imaju dosta manje navijaca od zvezde, ali svaki klub ima neko jezgro navijaca na koje se moze povoljno uticati i koji bi finansijski mogli pomoci klubu, naravno ukoliko marketing radi svoj posao kako treba.

33 godine bet titule

pre 8 godina

Banana drzava,banana klub.
(Samo je sljaka iznad nas,...., 9. jul 2015 00:00)

Da li ti je lakše sad,bar malo..u kojoj državi živiš..u banana..šta si ti ...

crno na belo

pre 8 godina

po zakonu o stecaju sva dugovanja i placanja bi trebalo da su transparentna. voleo bih da vidim kome kada i koliko je placeno. i kako naravno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dottore, 8. jul 2015 23:59)

Prvo pravilo stecaja je rasprodavanje imovine. Da li je nesto rasprodato od Zvezdine imovine? NIJE. Zato sto nije stecaj

Kad je UPPR izasao mogao si da vidis sve kome se duguje

LAZNI VOJVODA VIROVITICA

pre 8 godina

Iskreno kao velikom ljubitelju kosarke drago mi je sto se prava Zvijezda vraca,mada bi volio i da Borac,Sloga,Zdravlje,Hemofarm imaju tu istu podrsku.Jedini koji mi nisu jasni su navijaci Zvijezde?Da je kojim slucajem ova igracki kvalitetna mutant Zvijezda bila kvaliteta sadasnjeg Borca,Napretka,Vojvodine ti isti bi rekli nije ovo nasa Zvijezda!!Prava Zvijezda ce se vratit,ali ce delije zauvijek ostati PANTERI upravo zbog ovog navednog.Jednostavno su se prodali.

Samo kazem

pre 8 godina

Partizan ne ulazi u UPPR jer su dva najveća potrazioca Dule Vujosevic i Sasa Danilovic. Znaci oni bi najviše izgubili ulaskom u UPPR, tojest ogromne svote novca. Svi podaci o plaćanju postoje, kao i ceo dokument UPPR gde se vidi kome je tačno koliko para islo. Zanimljivo je da najveći deo dugovanja su činile pozajmice prethodnih članova uprave, a da se prema državi dugovalo znatno manje. UPPR je sproveden u mnogo firmi samo nikada se niste interesovali da vidite gde i kako. Naravno pod istim sistemom kao i u kk. Primer vam je Valjevska pivara koja je takođe uspešno odradila UPPR.
Nista ovde nije nezakonito samo bi neki hteli da jeste. Ispoštovano je svako slovo zakona tako da zluradi mogu samo kukati. Partizan kada bi ušao u UPPR, a nema potrebe da menja pravno lice, rešio bi svoje probleme za tri godine maksimalno.

sportikus

pre 8 godina

Samo jedna observacija: kad izadjete iz UPPR, dugovi se ne brisu. To samo znaci da ste prihvatili da ih vratite u dogovorenom roku. UPPR samo stiti od bankrota u dogovorenom periodu!

ha ha ha

pre 8 godina

A od cega su vracali dugove?
(z, 8. jul 2015 23:30)

Pa valjda su zaradili nesto od igranje EL? Samo u partizanovom slucaju u EL samo postoje troskovi

metalstorm

pre 8 godina

Ajde grobari. Nemojte da kukate. Ako ga lepo zamole Dulo i Saša može Čović da im proda "know how". Nadam se dolasku Nolana Smith-a pa da bude loodilo.:)

Crudelta

pre 8 godina

Ne znam sta glodarima nije jasno,KK CZ je uvek bio jedan klub i to je to.Da pojasnim sto krace ako je moguce.KK CZ(M.K. 2)je deo SD CZ i zbog finansija i blokada imali su tri opcije,stecaj,bankrot ili ovu koju su napravili sa FMP tj beton,gasenje i nastavak takmicenja.KK CZ je imala timove seniori i juniori ali zbog duga od 15 mil. e nisu mogli da se licenciraju za takmicenje ni u jednom uzrastu.KK CZ se fuzionise sa FMP i daje ime,grb i igrace a FMP daje licencu i ova fuzija nije trajna i po isticanju taj FMP vise ne postoji.U isto vreme stari FMP se fuzionise i sa Radnickim BG i od sinoc to je naslednik nekadasnjeg FMP a KK CZ Bg,Diva ili Telekom postaje samo KK CZ.Moglo je da se zadrzi i staro ime i adresa ali je promenjeno da ne bi bilo zamene.Poenta je da je dug saniran kroz ovaj klub koji se takmicio od 2011 i on je imao dug od 15 mil. e ali je napravljena fuzija da bi kroz takmicenje klub mogao da sanira dug.KK CZ to nikako ne bi mogla da uradi da nije bilo FMP-a i ugasila bi se ili krenula od betona.Svi trofeji pripadaju KK CZ i Delije su uvek navijale za isti klub.Naravno da klub nije uspeo ni sa fuzijom da vrati dugove on bi se momentalno ugasio,jer ova opcija se daje samo jednom.Nista ovo nije ni nelegitimno ni protivzakonito i zato se pomirite sa cinjenicom da vas je KK CZ demolirao ove sezone i da je posteno osvojio sve trofeje.

CZ99

pre 8 godina

Bilo bi posteno i da pogledate pravilnike svih saveza i liga i fibine pravilnike i da vec jednom kazete ovom narodu istinu da trofeji ne mogu nikako pa ni UPPR-om da pripadnu pravoj CZ.
(abcd, 08. jul 2015 22:26

Bitno da smo vas opeglali vise puta ove sezone,a za trofeje cemo lako...Bice ih macku na rep....:)

Konvertor

pre 8 godina

UPPR je veoma ozbiljan dokument koji sa sobom nosi odgovarajuće pravne konsekvence. Veoma je retka situacija da neki subjekt izađe iz UPPR-a pre predviđenog roka jer to znači da je njegovo poslovanje bilo bolje od onoga koje je predviđeno UPPR-om. Pri tome naglašavam da se u UPPR-u pokušavaju realno sagledati prilivi koje bi subjekt mogao da ostvari u budućem poslovanju. Prema ovom članku, KK Crvena Zvezda je poslovala daleko bolje od predviđenog u UPPR-u i izmirila je pre roka svoje poverioce. Pitanje je koji su to prihodi kluba koji je u blokadi računa? Verovatno najveći deo prihoda dolazi od iznajmljivanja imena i obeležja Crvena Zvezda košarkaškom klubu FMP. Međutim, da li je moguće da su ti prihodi dovoljni da se u roku od 4 godine sanira dug od 16 miliona EUR. Poverioci su verovatno pristali da se deo duga otpiše jer su svesni da ga nikada neće naplatiti, ali nerealno je da bilo koji poverilac otpiše dugove u toj meri da subjekt izađe iz UPPR-a ranije nego što je predviđeno. Sve u svemu, ovakav UPPR se ne sreće često.

drag e

pre 8 godina

Znači zvezda je vratila 13milki za 4 god.
Dakle iz mirovanja kluba su dobijali 5milki godišnje - porez.
Pa što gasite fuziju? Nek se nakupe malo pare i za plus. Što nebi imali budžet kao Fenerbakce?

čas Panter čas Delija

pre 8 godina

Hoće navijači preći na Mali Kalemegdan ili ostaju u Železniku sa Čovićem? Najbolje je sačekati razvoj situacije opredelenje se ne menja tek tako.

misko

pre 8 godina

sto su dosadni ovi sa kožentarima "pametnom dosta"...pa da si pametan ne bi se bavio glupostima kao sto su raspali klubovi Zvezda i Partizan.. ..

Smehotresna Olimpijada

pre 8 godina

El, moze da se spojimo sa Hrvatskom,udjemo u EU automatski a zatim razidjemo.Covica za predsednika svih predsednika!!!
(Bivsi, 08. jul 2015 22:58)

Nikad sa Hr... Bolje sa Austrijom...

rocky

pre 8 godina

Ne samo sto je bilo para da zamrznut klub, koji po defaultu kao takav ne moze da posluje i ima ikakvu dobit vratio dugo od 15 MILIONA, nego je u protekle 4 sezone bilo pregrst para za funkcionisanje drugog kluba koji je imao sasvim solidna pojacanja u evropskim okvirima. Da se podsetimo, jedan stranac je po prvi put u istoriji ostao dve godine u nasem klubu, sto je ranije bilo nezamislivo. Svaka cast na uspesno odradjenom projektu, bilo bi lepo da i ostali klubovi mogu ovako da se postave na noge i krenu od nule, samo recite istinu kako se doslo do toga.

chicago

pre 8 godina

Cekaj, a gde je do sada bila ? i ko su onda ovi sto su igrali ove 4 godine ?!? A jel to znaci da ce sada FMP ponovo da se zove FMP ? Ups pa napravili ste vec jedan Fmp koji ste fuzionisali i sa radnickim bg kojem ste promenili ime u FMP ?!? Ja mislim da smo mi ustvari Atlantida koja je davno promenila ime u Srbija pa nam sada zato ide lose ?~! I sad za koga ce navijati Premijer ,za klub koji je pobedio ove godine ili ovaj koji se vraca sa leda ? Pojasnite mi !

Kimi

pre 8 godina

@FONTANA
Formalno, pravno, fizički i spiritualno svi trofeji su u Zvezdinim vitrinama, na njima Zvezdin grb, a vi možete formalno pravno samo da kukate do besvesti i ništa više.
Na kraju vas žalim, ali neko kulturno ponašanje se i ne može očekivati od malog kluba koga je deceniju i po finansirala država, a onda rešila da malo zavrne slavinu. S druge strane na konto tih državnih para ste nekako uspeli da prestignete Zvezdu u titulama, ali došlo je vreme za naplatu.
Krenite na vreme sa štrikanjem šalova i kapica, rukavica, jer će vaš zamrzivač tek da zaledi, a onda vam ni Igokea neće pomoći.

Šavija Alonso

pre 8 godina

Poslednji ekser grobarima.
(Sasa, 8. jul 2015 22:58)

Priznajemo, Saša, težak udarac za nas. Sada je i službeno potvrđeno ono što smo svi znali (mi pričali, a vi prećutkivali) svo vreme - da smo pre tri godine ostali bez večitog rivala... :(

Pustite komentar...

pre 8 godina

(Ivan PK, 8. jul 2015 22:51)
Probacu ja. Ako se dobro secate, Zvezda je prodala i koseve, grb, iznajmljivala je Pionir, kancelarije tako da je 2011. imala vrednost svoje imovine bukvalno 1 998 000 dinara, sto je cinilo 1,4 posto ukupnih dugova. Da je Zvezda proglasila bankrot, banke ne bi imale sta da prodaju i niko ne bi dobio svoje pare. Zato su svi poverioci, koji su bili razvrstani u 3 klase, prihvatili UUPR. Ukupan dug Zvezde je bio sa kamatama 15,1 milion ali je takodje Zvezdi dugovano 4,6 mil pa je prostim dogovorom prenela svoja potrazivanja na dug drugom licu. Andjus je pricao da je ,mislim, Beko prihvatio takav dogovor. Tako je Zvezdin dug bio ukupno 10 511 000 evra. Covic je odmah svoje pare dao, 500 000 din za sudske troskove da bi prosao UUPR, 300 000 e da bi odkupio Zvezdin grb, 91 638 e za porez, i jos oko 90 000 e za PDV, doprinose za zdravstvo, za nezaposlenost, takse... Da bi nova Zvezda mogla da funkcionise. To sve pise u UUPR-u. Fora je u tome sto su brojni igraci kao Vladimir Tica, Milosevic Strahinja, Cvetkovic, Marinovic, Kovacic, Vidacic i brojni ostali oprostili dug pa je ukupan Zvezdin dug na kraju ispao oko 9 mil. Jedino je Vujanic, od svih igraca, isao na sud zbog 42 000 e i stana koji mu je ugovorom obecan. UUPR-om je dogovoreno da nova Zvezda-FMP- izmiruje dugove stare Zvezde. Covic je nekoliko puta javno rekao da od ukupnog budzeta ove Zvezde preko 2 mil ide na stare dugove one Zvezde. Pitanje je gde ova nova Zvezda-FMP pravi tolike pare...

Tadic - Dacic titule

pre 8 godina

Zenski odbojkaski klub Vizura se takmici pod tim imenom u domacoj ligi a taj isti tim u Ligi sampiona kao Partizan ... I gde su tada bili ovi sto sada prosipaju pamet i sve znaju od zakona do UPPR-a ?

Vladimir

pre 8 godina

Prosto je neverovatno kako su radoznali navijaci vicesampiona kako su vraceni 15 miliona....Zamisli,Zvezda sve radi transparentno a Partizan je sakrio sva svoja poslovanja i oni su brizni za zvezdinu transparentnost.Sve je bilo dobro dok je drzava gurala pa su svi dolazili u Partizan,tad vam nije bila potrebna skola kosarke.Covic vam je na svim poljima pokazao kako se to radi i zato ste tamo gde jeste,zivite u proslosti i zlurado se bavite kako se zove klub koji vas ove godine dere gde kod stigne.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

Šta sad ima veze ko mlati Partizan. Dal' je Zvezda Telekom,C.Zvezda,FMP,komšinica,Diva... Pa to najbolje da izaberu grobari,ko ih je pegl'o.
(Pero, 08. jul 2015 22:34)
Mi nemamo problem oko toga od koga gubimo.Vas smo i ovako drali 17 godina,i ponovo cemo,ne brini nista.Za vas smo ipak institucija,bili i ostali.Pozdravi Nebojsu.

Mare care

pre 8 godina

Usledila je velika rasprava izmedju vodja navijacke grupe delije, upravo izbrojani rezultati demokratskih izbora u njihovim prostorijama su 72 glasa da se navija za novu staru kk zvezdu telekom i 72 glasa da se ostane veran timu koji to zasluzuje svojim igrama i zalaganjem kk zvezda telekom na celu sa svojom najvecom legendom covicem....

Djura

pre 8 godina

Nema potrebe da se išta objašnjava Dulovim sledbenicima. Objasniće im on sve ovih dana jer jedino Dulova istina je prava istina. Najčudnije je to što njih nikakav UPPR neće vratiti ali njima to nije ni bitno, navijaće za klub u kom bude bio Dulo, pošto oni ne navijaju za Partizan nego za njega. I da vas podsetim, danas je izvlačenje grupa za Evroligu, a mi se vidimo u ABA ako izdržite do tad.

Tadic - Dacic titule

pre 8 godina

po zakonu o stecaju sva dugovanja i placanja bi trebalo da su transparentna. voleo bih da vidim kome kada i koliko je placeno. i kako naravno.
(dottore, 08. jul 2015 23:59)
Pitaj Dula on se u sve razume ...

Apache

pre 8 godina

Pa kad im čović preuzeo dug od dva najveca poverioca. Pa il je pare vratio sebi ili je lepo kupio klub a vi kako god hocete se zovite sl god.

Thilmo

pre 8 godina

Kako li je sada grobarima, jedini besmisleni argument su izgubili, ne igraju evropu, raspadaju se.

Ohhhh kako je lepo biti Zvezdaš, sutra izvlačenje za EVROLIGU...

cole

pre 8 godina

Crvena Zvezda je od ove godine veoma moćan klub i to ne može da ospori niko ! Posebno grobari koji su ispušili ! Sve najbolje u daljem radu i puno, puno uspeha k.k. Crvena Zvezda! Volim vas, samo gurajte napred!

nije mi jasno

pre 8 godina

Cekaj cekaj, znaci KK Crvena Zvezda napravi dug od gotovo 20 miliona evra, zatim zamrznu klub a FMP se premenuje u Crvena zvezda Beograd Telekom, da bi posle cetiri godine iz zamrzivaca izasla prava Crvena zvezda i preuzela sva prava od KK Crvena zvezda Beograd Telekom, ali a onih 20 miliona duga su prakticno iscezli i niko ne pominje na koji to nacin. Znaci klub koji izlazi iz zamrzivaca i koji se nije takmicio cetiri godine preuzima pravo igranja u EL koji je izborio prakticno drugi klub, klub koji vise ne postoji i njegove trofeje koje je prikupio za ove cetiri godine. Zar gasenje kluba ujendo i ne implicira odustajane istog od evro takmicenja, a posle odustajanja Cibone prosle godine EL je pozivnicu dodelila drugom klubu, tada Zvezdi Telekom. Ovo sto se desava u ovoj nasoj zemlji dembeliji ne postoji nigde u svetu. U normalnoj zemlji klub koji izlazi iz stecaja vraca se automatski u najnizi rang takmicenja i krece ispocetka, uz naravno obavezu da se dug zbog kojeg su bankrotirali i vrati. Ali kao sto rekoh to je u normalnim zemljama, ne u apsolutistickoj monarhiji Srbiji.

Sole

pre 8 godina

Ako vam sad nije jasno da ste 4 godine bili FMP, onda..
(Ja, 8. jul 2015 21:07)

Da li će ti biti lakše ako kažem da sam navijao za FMP? Da li ćeš moći bezbrižnije da spavaš i uostalom da mirnije živiš , pošto vidim da te to mnogo potresa?

Dracaris

pre 8 godina

Prema tom UPPR-u (da imam ga u pdf-u) čović je preuzeo dva najveća potraživanja prema cz u koja spada ono potraživanje zbog kojeg je grb cz dat u zalogu. Pa ili je čović samog sebe isplatio ili je oprostio samom sebi dug u zamenu za mesto.

Igor

pre 8 godina

Vraćeno je 2,5% duga. A šta sa 97,5% duga... pojela maca. 13.000.000 € duga da vratimo svi mi, a druge klubove zatvaraju za siću. Sramota!

Stomak

pre 8 godina

voleo bih da vidim kome kada i koliko je placeno. i kako naravno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dottore, 8. jul 2015 23:59) Pretpostavljam da te sa druge strane ne zanima poslovanje partizana?

dragan

pre 8 godina

Dva pitanja: Kako je vracen dug od 15miliona? I za koga su prethodih godina navijali Delije?
(NJET, 8. jul 2015 23:26)

Dug je obicno vracen tako sto se duzniku isplati ono sto je dugovano na nacin koji je dogovoren.Navijali smo za Crvenu Zvezdu,kao i prethodnih godina i decenija i kao sto cemo navijati ove godine navijati u Evroligi.A sta cete vi mukice,Za koga cete,u kom takmicenju i kojim igracima? Bezbradica i Dulo ostali,cak je i pecaros pobegao

dottore

pre 8 godina

uz dug od 15 miliona ili vec koliko, i sezone od po 2-3 bas me interesuje kako. i covic je rekao milion po sezoni za vracanje duga. kada ni jedna sezona do sada nije bila uspesna. objavite kako

Vlada23

pre 8 godina

Na koju foru ste izmirili svojih 15 miliona evra ili koliko god obaveza, ako ste bili zamrznuti, dakle niste poslovali, i da ste imali prihode, 15 miliona.? Pitam skroz bez zadnje namere, zelim da mi neko upucen, ako ima takvog ovde, predoči (Ivan PK, 08. jul 2015 22:51)

Na koju foru ste vi bili tolike godine institucija, prodali milijardu "asova" i onda sad grcate u dugovima? Kako je moguce da sada klub koji tolike godine igra el, puni hale, prodaje igrace odustane od igranja cipiripi kupa? Da li se to vi grobari zapitate nekad, ili ste toliko zavisni i slepo verujete u predstave vaseg maga?

Šavija Alonso

pre 8 godina

Mislim da se svaki pravi navijač Zvezde stidi od ovog saopštenja. Svaka čast igračima CZT na igri i trofejima, ali mislim da je svima jasno da KK Crvena Zvezda svoje dugove nije vratila, iako će svi ostali to morati da urade, a jasno je i to da sličnog primera ovom "unapred pripremljenom planu" nema. I to je Srbija, šta sad...

banana..

pre 8 godina

Nisu oni vratili NISTA jer je to nemoguce za 4 godine, jos se hvale da su uspeli godinu dana ranije? Nije moguce vratiti tolike milione a placati toliko kvalitetnih igraca i to debelo. Njima nije bio cilj ocistiti svoje dugove vec napraviti za debele pare tim i osvojiti sve ovo sto su osvojili a nije ni cudo. Cudo bi bilo da to nisu uspeli. Zato ova drzava propada jer su titule vaznije od miliona dugova. Zato ja moram da vracam sta sam duzan jer dolaze da mi seku struju jer sam duzan 2 hiljade dinara. To coveka boli i nije mi vazno ko za koga navija. Bole me ovakve stvari koje se rade u ovoj zemlji u svim sverama zivota. Zato samo ONI vide da mi napredujemo a u stvari tonemo sve nize i nize. Propadamo..

IgorPFC

pre 8 godina

Jednom sam se i sam zapitao kako 100% postaje 2%, zamolio nekog da mi objasni kako bi i ostali klubovi u Srbiji izasli iz krize i vratili dugove. Odgovor sam dobio od jednog navijaca FMP-a ili zvezde, nije ni bitno..... kaze ovako: ,,gospodin Nebojsa Covic je okupio tim strucnjaka sa ekonomskog fakulteta i postavio primer kako jedan klub moze uspesno da posluje"
Svaka cast!!! Ustupite taj tim ekonomskih strucnjaka ovoj napacenoj Srbiji da i mi kao drzava stanemo na zdrave noge.

Batko

pre 8 godina

"Pre četiri godine KK Crvena zvezda je prepustila ime i igrače FMP-u iz Želenika"
I šta im više ovde nije jasno sve ove godine?!
Ali, dobra im je ova fora, samo saopštenje u 9 uveče, nikakve konferencije, nikakve promocije stare zvezde, ma nigde ništa... Pametnome dosta!
A inače, dugove su vratili od prodaje upaljača, hemijski i keramičkih šolja...
P.S. i opet mi nije jasno ko je sad predsednik kluba, a ko je "prvi čovek" kluba?
(Isprani mozak, 8. jul 2015 23:54)

Dobar ti nik....apsolutno odgovara komentaru

AHTUNG DIHTUNG

pre 8 godina

Vraća se kk Crvena Zvezda?!Ko je osvojio Aba ligu i sve ostalo ove sezone? (Valjevooo, 08. jul 2015 20:58)

Eno idi proveri gde stoji trofej pa javi

Cvijo

pre 8 godina

Mislim da ovde niko nije ukapirao suštinu, a to je da je "zamrznuta" Zvezda isplatila dugove i da su se stvorili uslovi za njeno brisanje u APRu. Pošto je ime Crvena zvezda time ostalo upražnjeno, prvak države ima pravne uslove da izbriše "Telekom" iz imena, selidbu adrese je mogao da uradi i ranije. Trofeji i pravo učešća u Evroligi nisu sporni, jer je to isti tim. Sporni su jedino trofeji iz 20. veka.
Tako da navijači Zvezde ne menjaju klub, klub je isti onaj za koji su navijali i prethodne godine.
Navijači Partizana imaju svojih problema jer imaju klub, ali ne i tim, ako im je za utehu PIB Crvene Zvezde sa Malog Kalemegdana će biti isti kao FMPa pre 5 godina.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Crvena Zvezda (citaj Mali kalemegdan 2) ce u sezoni 2015/16 igrati evroligu ... A vi kako te?
(Neko tamo, 8. jul 2015 20:58)

I opet umesto nekog drugog kluba koji se kvalifikovao rezultatom. Hahahaha pa se jos i hvalite.

Isprani mozak

pre 8 godina

"Pre četiri godine KK Crvena zvezda je prepustila ime i igrače FMP-u iz Želenika"
I šta im više ovde nije jasno sve ove godine?!
Ali, dobra im je ova fora, samo saopštenje u 9 uveče, nikakve konferencije, nikakve promocije stare zvezde, ma nigde ništa... Pametnome dosta!
A inače, dugove su vratili od prodaje upaljača, hemijski i keramičkih šolja...
P.S. i opet mi nije jasno ko je sad predsednik kluba, a ko je "prvi čovek" kluba?

612

pre 8 godina

Aktivnosti vezane za Zvezdu i njihova objašnjenja u današnjoj Srbiji nije moguće shvatiti koristeći se razumom i pravno-ekonomskim naukama. Isto kao što se pojmovi diletacije vremena, kontrakcije dužine, maksimalne brzine svetlosti i beskonačnosti svemira,ne mogu shvatiti koristeći se rezonom i zakonima klasične mehanike i fizike.

kkgepek

pre 8 godina

Odmrzavanje napokon, eto prilike da se kkcz bori za titulu posle 18 godina
(radenko, 08. jul 2015 21:05) Napravili smo vama mesto ,posto vi idete u zamrzivac.. pa vam se mozda ponovi 31. god. i druga liga !

Ako sam dobro shvatio

pre 8 godina

Što ti je ružna navika: Sa' će se pet godina zvati Zvezda sa Malog Kalemegdana 2, onda ponovo Diva, ... Pa moramo je nekako razlikovati!

Mirko

pre 8 godina

Ovo je bolje od filma "Povratak u Buducnost".

Kako UPPR kako "vraca se" KK Crvena Zvezda kad navijaci iste kazu da je ovo od prosle godine njihova Crvena Zvezda.

Sta na ovo ima da kaze preCednik kluba iz Zeleznika.

Jel ono od prosle godine FMP posto kazu da se CZV vraca ili su ovi pogresili.

Zaplet kao u Hickokovim filmovima.

jes da bude

pre 8 godina

kako je prava zvezda vratila dug? ako je fmp umesto njih, opet pitam kako? prodajom igraca mozda? kog igraca? samo pitam ... 13 miliona evra

KRIGER

pre 8 godina

Ovakav model privremene privatizacije trebalo bi primeniti i na FK Crvena Zvezda, bar dok se ne vrate sva dugovanja, na primer sa Cukarickim, grobari bi nas onda namesto "panteri" zvali "cukadzije", a mi bismo onda, kad ih isprasimo u derbiju mogli da kazemo da su ih iscukale cukadzije, ahahahaha.

Fransiza zeleznik

pre 8 godina

Znaci fransiza se vraca na Mali kalemegdan.Ok I Sarlot Hornetsi su imali fransizu pa je ona presla u Nju Orleans pa je Sarlot imao klub sa nazivom Bobkets pa su sada Hornetsi.

car 98

pre 8 godina

sad ce iz evrolige da kazu da samo fmp moze da je igra,posto je zvezda nije izborila,oni to jedva cekaju samo da izbace klubove sa ovih prostora

answer

pre 8 godina

a sad velika dilema, za koga ce navijati renta delije? kkcz ili cztelekom ili fmp? moj predlog telekom, oni su bar nesto osvojili u zadnjih 20god.

DrNele

pre 8 godina

Grobarcici, znate ko je uzeo ABA i titulu u Srbiji? Gledajte Evroligu dogodine pa cete saznati. A mozete i da svrnete do Malog Kalemegdana pa da vidite.
Zbog te pakosti vam se smesi nasa sudbina. Sreca pa imate Igokeu ;)

Mikeli

pre 8 godina

Umesto da se pokrijete ušima što ste navijali za drugi klub kao iznajmljeni navijači vi prozivate Tegija! ludilo mozga
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaa, 8. jul 2015 21:23)

Vi i dalje ne shvatate da je bio jedan jedini klub crvena zvezda, ali da je moralo biti 2 racuna, jer je jedan bio zamrznut. Da je taj jedan bio otvoren onda ne bismo mogli nista da uradimo jer bi mogao da nas tuzi ko je stigao. Ovo je pravno jedino bilo moguce, da se fransiza prebaci na fmp dok se dug ne isplati i posto se dug isplatio crvena zvezda ce imati jedan racun i to je to. Mi smo oduvek znali koji je proces i nismo marili za vase besmilice. Ono sto mene zanima je sta cete sada da pricate, na koju cete pricu da se vadite i sta ce vam biti uteha. Ne bih vam bio u kozi jer znam koliko boli i koliko patite.

Novinar Bibisija

pre 8 godina

U naslovu jasno piše - vraća se KKCZ, kako navijačima nije jasno da se ovaj klub ČETIRI godine nije takmičio, bio je zamrznut, nije imaoregistrovane igrače, nema ni sada, igrao je FMP sa promenjenim imenom, a da li će sada titule CZ Telekom da budu propisane KKCZ to ne može sporazumno, jer nema tog propisa ni u KSS ni u Fibi koji to dozvoljava. Pa šta ako i đilasovskim tumačenjem statuta to bude normalno, ništa strašno, nego da li će se KKCZ Telekom toga odreći kad Čović shvati da nije postao vlasnik KKCZ, a to mu je bio plan. Molim da se ovo objavi, nema smisla da čitamo samo dečja prepucavanja.

Realno

pre 8 godina

Vraća se kk Crvena Zvezda?!Ko je osvojio Aba ligu i sve ostalo ove sezone? (Valjevooo, 08. jul 2015 20:58)

Ponovo Crvena zvezda znaci mnogo smo jaki!

sovuljaga

pre 8 godina

upravo dokazano da je "jedini" argument tacan!Za koga ste navijali tri godine???hahaha,kakvi ste carevi.Zvezda se odmrzava i VRACA u takmicenje od sezone 2015-2016!!!!!Panteri ce se pretvoriti posle tri godine i mnogo laganja ponovo u cigane.

citalac

pre 8 godina

hahah pa za koga ste navijali 4 godine ...4 godine prica to je zvezda sad odjednom vraca se zvezda..da ne pricamo o dugu koji je kao vracen?

cirkus

Marcus Williams...Grba zna zasto

pre 8 godina

Najnovije vesti!
Grčka će predati ime i prezime Sparti, koja će se u sledećih deset godina zvati Republika Grčka Tzatziki, a zauzvrat će dobiti novac.Premijer ove države biće, već poznat po ovakvim postupcima, gospodin Nebojša Čović koji je uspeo da digne na noge uzdiglog velikana Crvenu Zvezdu, pod velom Železničkog FMP-a. Grci prezadovoljni što je ovaj ekonomski mag odlučio da im pomogne, EU, MMF i ostali zbunjeni, ne znaju šta da rade.
(VuleNS, 08. jul 2015 21:06)

Bravo za tebe! A sada pali!
By the way, pozdravi i Dula, Tegija i ostale....

miki

pre 8 godina

Ko razume,shvatice.Znaci Crvena Zvezda Telekom je sad Crvena Zvezda Mali Kalemegdan 2.I ona Zvezda sto je koristila Zvezdin grb,dres i ime,sad je Zvezda Zvezda!!!Da rezimiramo,od danas Zvezda je ponovo Zvezda,a ona Zvezda sto je stala na noge,je ponovo Fmp.Mislim,Covic ce da nam objasni kako je to sve isto i da nema dve Zvezde,nego se to samo malo menja na koju godinu.I naravno sve po zakonu.

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Jupi, vratio se večiti derbi, sad možemo da kažemo da igramo protiv komšinice.(Bojan, 08. jul 2015 21:10)

Jupi, ali ne može! Kad Zvezda igra protiv Igokee, to nije derbi! Ajd odledite se više! Od 2007-e traje! Predugo je, aman-zaman! :-)

mmg nb

pre 8 godina

Ljudi sa kim smo mi dosad igrali?
Ko su oni.
Bolje i beton nego bez imena i prezimena to jest piba i mb adrese
Dule vas malo u glavu bezimeni.

petarczv

pre 8 godina

Ok, pošteno. Krajnje je vreme bilo da neko objavi kako je FMP šampion 2015. Čović je ovim definitivno izvisio što se njemu nikako neće dopasti. Ispao je iskorišćen i ostavljen a mislim da bolje nije ni zaslužio. U ovoj trgovini je tražio način da se vrati na političku scenu a sada će ispasti i sa košarkaške. FMP se vraća u Železnik a KKCZ kreće od nule.
(šta sad?, 08. jul 2015 21:08)

A da vi grobari procitate text...

abcd

pre 8 godina

Bilo bi posteno i da pogledate pravilnike svih saveza i liga i fibine pravilnike i da vec jednom kazete ovom narodu istinu da trofeji ne mogu nikako pa ni UPPR-om da pripadnu pravoj CZ.

petarczv

pre 8 godina

Jao, Boze, za koga sam ja navijao od 2012. pa do sada?! U pravu su bili grobari da smo sve vreme bili FMP...
(Nikola CZV, 08. jul 2015 21:21)

Hahahaha dobar pokusaj grobarcicu...nego ko igra evro ligu?

Tolle

pre 8 godina

@Imate li Grobari objašnjenje kako sada ovaj klub može da igra Evroligu kada on nema nikakve veze sa timom koji je to izborio - Crvenom zvezdom Telekom bivšim FMP-om?
Čime ćete sad da se tešite?
(no, 8. jul 2015 21:09)


Vrlo jednostavno.Kao sto je igrao Evroligu iako nije imao veze sa Igokeom koja je to izborila i kao sto nije imao veze sa Cibonom koja je to izborila.

Zuki

pre 8 godina

Zona sumraka u srpskoj kosarci. Zapamtite ovaj dan kad se za par godina budete pitali sta se desilo sa nasom kosarkom. Ovo je kraj i poslednje regularnosti u tom sportu u Srbiji. Ovoliku muljacinu ce skupo platiti nas najtrofejniji sport u celini.

Nebojsa legendo

pre 8 godina

U normalnim drzavama bi zamrznuta Zvezda morala da pocne iz beton lige,a da Fmp po zasluzi igra Evroligu! Gotov taj famozni Uppr,da kazemo da je CZ vratila dug (ali juce) i da se sve vraca kao nekad.Zvezda pocinje od betona,a Zvezda Telekom vraca ime. FMP i igra evroligu.Ali ovo je Srbija,ovde sve moze!

Đenka ugasio partizan

pre 8 godina

Pa to što Zvezda igra Evroligu je najbolji dokaz da JESMO navijali za pravu Zvezdu. Ili vi bolje znate od ULEB-a igokejci? Nego imam samo jedno pitanje - koja evropska takmičenja vi igrate sledeće godine? Evo sad ne morate više da se brinete za koga navijaju navijači Zvezde sad je i to rešeno i verujem da vam je pao kamen sa srca grobari hahaha.

Aleksandar

pre 8 godina

"Sporazumom dva kluba svi trofeji osvojeni u prethodne četiri godine (po jedna ABA lige i Superliga, te tri Kupa Radivoja Koraća) pripadaju klubu sa Malog Kalemegdana." Grobari, Dule i Tegi ne veruju! Lepo pričam da sve ostaje u vitrinama KK i SD Crvena zvezda ali eto verujte više vašem guruu.

Zvezdas

pre 8 godina

Covo hvala za sve,nadam se da ces ubrzo kupiti Zvezdu i da ces biti jedan jedini gazda.Idemo u nove pobede,po nove trofeje i iskorak u Evroligi.

Batko

pre 8 godina

Raspisali se mladi partizani, pa lupetaju od muke ne znaju šta će...a tek sutra nakon izvlačenja za EURO LIGU...tek tada počinju njihove muke

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Znači dostigli smo temeperaturu na kojoj se Zvezda odmrzava. Cestitke, izasli ste iz predgrađa.(Igor, 08. jul 2015 21:09)

A sudeći po situaciji, vi iz Laktaša nećete skoro! Mada, i to predgradje je sa skoro 22 000 stanovnika je tri puta veće od Laktaša. Mali ste, kako god da okrenete! :-)

Nolan

pre 8 godina

Sumnjaju neki da bodrimo pogrešan tim i mrze nas zato što uvek smo s njim
ali sever i dalje odjekuje tom
navijačkom pesmom najboljom
računajte na nas...
#KKCZ
#Evroliga

Pero

pre 8 godina

Šta sad ima veze ko mlati Partizan. Dal' je Zvezda Telekom,C.Zvezda,FMP,komšinica,Diva... Pa to najbolje da izaberu grobari,ko ih je pegl'o.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Nemojte raditi ovo grobarcicima...Pa u sledecoj sezoni jedini lek.za njihovu napacenu dusu ce biti "panteri" "zeleznik"... Ne radite im ovo :)

Partizanovac

pre 8 godina

Stavrno ne kapiram. Donekle bih i razumeoova i sva druga besmislena prepucavanja o zvezdi i partizanu da se radi o fudbalu. Nazalost, to je kod nas jos uvek divljacki sport, koji prate ljudi koji najmanje fudbal gledaju, vec samo urlaju i izazivaju svadju i tuce.... Ali KOSARKA je uvek bila intelektualni sport. Voleo bih da tako i ostane i da pobedi bolji. Posteno i fer.

Ivan PK

pre 8 godina

Na koju foru ste izmirili svojih 15 miliona evra ili koliko god obaveza, ako ste bili zamrznuti, dakle niste poslovali, i da ste imali prihode, 15 miliona.? Pitam skroz bez zadnje namere, zelim da mi neko upucen, ako ima takvog ovde, predoči

Dulo Dalo Salo

pre 8 godina

Ok, pošteno. Krajnje je vreme bilo da neko objavi kako je FMP šampion 2015. Čović je ovim definitivno izvisio što se njemu nikako neće dopasti. Ispao je iskorišćen i ostavljen a mislim da bolje nije ni zaslužio. U ovoj trgovini je tražio način da se vrati na političku scenu a sada će ispasti i sa košarkaške. FMP se vraća u Železnik a KKCZ kreće od nule.
(šta sad?, 08. jul 2015 21:08)

I sada moj argumentovan komentar nećete pustiti a puštate ovo? Neka neko ovim botovima koji troluju kažu da je uvek postojala jedna jedina zvezda, a predsednik kk crvena zvezda je Dr Nebojša Covic. Sta je on izvisio? Gde da izvisi predsednik našeg kluba? Ništa se ti me sekiraj biće on tu jos mnogo godina.

Ivan

pre 8 godina

Kao prvo drago mi je da se vratila KKCZ i da navijaci zvezde mogu da se vrate svom maticnom klubu. Ako moze neko da mi pojasni samo ovo: Covic je pricao da je za servisiranje starog duga (bar poslednje dve godine) izdvajano godisnje po 1.5 miliona evra. Ako je to tih 2.5% dolazi se do cifre od 120miliona evra. Nesto tu bas nije... ?

šta sad?

pre 8 godina

Ok, pošteno. Krajnje je vreme bilo da neko objavi kako je FMP šampion 2015. Čović je ovim definitivno izvisio što se njemu nikako neće dopasti. Ispao je iskorišćen i ostavljen a mislim da bolje nije ni zaslužio. U ovoj trgovini je tražio način da se vrati na političku scenu a sada će ispasti i sa košarkaške. FMP se vraća u Železnik a KKCZ kreće od nule.

no

pre 8 godina

Imate li Grobari objašnjenje kako sada ovaj klub može da igra Evroligu kada on nema nikakve veze sa timom koji je to izborio - Crvenom zvezdom Telekom bivšim FMP-om?
Čime ćete sad da se tešite?

Zvezda Srbija

pre 8 godina

Genijalna priča sa UPPR-om. Jedino što je za fudbal druga priča, fudbalski klubovi za razliku od košarke imaju ozbiljnu imovinu koja je uzgred interesantna moćnicima...

FONTANA

pre 8 godina

Hahahahahaha odmrzavate se a ???? A sta cete sa ove 4 sezone, hehehe. Mi za razliku od vas nikad ne izdajemo svoj klub makar isli u 3 ligu. p.s. Trofeji su PRAVNO u Stjepana Supanca pricajte sta hocete

nokaut samozvanog novinara

pre 8 godina

Hahahaha pomor grobara! Sta ce sad pisati cele sezone! Auu Covicu majstore ogromno ti hvala od velikog Zvezdasa! A sad da cujemo Tegeltiju i grobare kojima je izbijen i zadnji argument iz rukava i da vidimo da li ce vise plakati i kukati nakon poraza od ove ili one Zvezde hahaha. Danas mozemo i zvanicno da kazemo da nije uspeo plan partizana i drzave da se unisti Crvena Zvezda koja je najznacajniji kosarkaski klub Srbije i da se vratila jaca nego ikada! Eto sta vam znaci tradicija stvorena na temeljima Bore Stankovica, profesora Ace Nikolica i Ranka Zeravice a ne SPS-a i Dodika. partizan se raspao za samo jednu sezonu a Zvezda danas zvanicno 15. klub Evrope po FIBA listi. Auu kakav udarac za grobare!

Nebojsa legendo

pre 8 godina

Odakle se vraca? Ko je igrao ove tri godine,koja Zvezda? Hvala vam,valjda vam je sada jasno za koga ste navijali ove tri godine nesretnici!

kelvin klajn

pre 8 godina

"Klub sa Malog Kalamegdana je u međuvremenu, dok je bio "zamrznut", vraćao dugove poveriocima, bivšim igračima, trenerima, funkcionerima i državi, u sudski predviđenim procentima od 2,5 odsto"

Da li iko normalan u ovoj zemlji veruje u ovo?

stefan

pre 8 godina

posle ovog saopstenja jasno je koji je klub bio u pitanju i sada se orginalna Zvezda vraca, samo nejasno malo kako su uspeli da rese tih 13 miliona evra, ako se ulagalo u novu, fuzionu ekipu CZBeograd Telekom, sa sve igracima za visok plasman. Moze biti da je drzavala to "malo" pogurala, sa sve novim ulaganjima, a u medjuvremenu u realnosti pro davanje magle. P.S. Ko je predsednik staog-novog kluba?

Matic

pre 8 godina

odakle pare za vracanje dugova klubu koji je zamrznut i bez prihode ko je uplatio i koliko u ime crvene zvezde ? a partizan blokiraju zbog 1.5 mil poreskog duga sramota !

VuleNS

pre 8 godina

Najnovije vesti!
Grčka će predati ime i prezime Sparti, koja će se u sledećih deset godina zvati Republika Grčka Tzatziki, a zauzvrat će dobiti novac.Premijer ove države biće, već poznat po ovakvim postupcima, gospodin Nebojša Čović koji je uspeo da digne na noge uzdiglog velikana Crvenu Zvezdu, pod velom Železničkog FMP-a. Grci prezadovoljni što je ovaj ekonomski mag odlučio da im pomogne, EU, MMF i ostali zbunjeni, ne znaju šta da rade.

Ivanks

pre 8 godina

Ajmo sada miševi da vas čujemo!!!! Mi imamo svoj klub koji je finansiski stabilan a vi korubu koja se gasi. Nicija nije do zore gorela. Hehhehe

nusknvduloa

pre 8 godina

I do sad je bila Zvezda, jer ljubav je ono što osećaš a ne ono šta piše na nekom papiru... Veliki ponos i veliki pozdrav za sve prave Delije

NemanjaBB

pre 8 godina

E vidite kako se kolo srece okrece. Neko nam je pre par godina zeleo gasenje, a sad nema love ni za Cipiripi kup. Mi ozdravili, a vi u kanalu.

kelvin klajn

pre 8 godina

"Klub sa Malog Kalamegdana je u međuvremenu, dok je bio "zamrznut", vraćao dugove poveriocima, bivšim igračima, trenerima, funkcionerima i državi, u sudski predviđenim procentima od 2,5 odsto"

Da li iko normalan u ovoj zemlji veruje u ovo?

VuleNS

pre 8 godina

Najnovije vesti!
Grčka će predati ime i prezime Sparti, koja će se u sledećih deset godina zvati Republika Grčka Tzatziki, a zauzvrat će dobiti novac.Premijer ove države biće, već poznat po ovakvim postupcima, gospodin Nebojša Čović koji je uspeo da digne na noge uzdiglog velikana Crvenu Zvezdu, pod velom Železničkog FMP-a. Grci prezadovoljni što je ovaj ekonomski mag odlučio da im pomogne, EU, MMF i ostali zbunjeni, ne znaju šta da rade.

NemanjaBB

pre 8 godina

E vidite kako se kolo srece okrece. Neko nam je pre par godina zeleo gasenje, a sad nema love ni za Cipiripi kup. Mi ozdravili, a vi u kanalu.

Matic

pre 8 godina

odakle pare za vracanje dugova klubu koji je zamrznut i bez prihode ko je uplatio i koliko u ime crvene zvezde ? a partizan blokiraju zbog 1.5 mil poreskog duga sramota !

Isprani mozak

pre 8 godina

"Pre četiri godine KK Crvena zvezda je prepustila ime i igrače FMP-u iz Želenika"
I šta im više ovde nije jasno sve ove godine?!
Ali, dobra im je ova fora, samo saopštenje u 9 uveče, nikakve konferencije, nikakve promocije stare zvezde, ma nigde ništa... Pametnome dosta!
A inače, dugove su vratili od prodaje upaljača, hemijski i keramičkih šolja...
P.S. i opet mi nije jasno ko je sad predsednik kluba, a ko je "prvi čovek" kluba?

nusknvduloa

pre 8 godina

I do sad je bila Zvezda, jer ljubav je ono što osećaš a ne ono šta piše na nekom papiru... Veliki ponos i veliki pozdrav za sve prave Delije

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Crvena Zvezda (citaj Mali kalemegdan 2) ce u sezoni 2015/16 igrati evroligu ... A vi kako te?
(Neko tamo, 8. jul 2015 20:58)

I opet umesto nekog drugog kluba koji se kvalifikovao rezultatom. Hahahaha pa se jos i hvalite.

FONTANA

pre 8 godina

Hahahahahaha odmrzavate se a ???? A sta cete sa ove 4 sezone, hehehe. Mi za razliku od vas nikad ne izdajemo svoj klub makar isli u 3 ligu. p.s. Trofeji su PRAVNO u Stjepana Supanca pricajte sta hocete

nokaut samozvanog novinara

pre 8 godina

Hahahaha pomor grobara! Sta ce sad pisati cele sezone! Auu Covicu majstore ogromno ti hvala od velikog Zvezdasa! A sad da cujemo Tegeltiju i grobare kojima je izbijen i zadnji argument iz rukava i da vidimo da li ce vise plakati i kukati nakon poraza od ove ili one Zvezde hahaha. Danas mozemo i zvanicno da kazemo da nije uspeo plan partizana i drzave da se unisti Crvena Zvezda koja je najznacajniji kosarkaski klub Srbije i da se vratila jaca nego ikada! Eto sta vam znaci tradicija stvorena na temeljima Bore Stankovica, profesora Ace Nikolica i Ranka Zeravice a ne SPS-a i Dodika. partizan se raspao za samo jednu sezonu a Zvezda danas zvanicno 15. klub Evrope po FIBA listi. Auu kakav udarac za grobare!

no

pre 8 godina

Imate li Grobari objašnjenje kako sada ovaj klub može da igra Evroligu kada on nema nikakve veze sa timom koji je to izborio - Crvenom zvezdom Telekom bivšim FMP-om?
Čime ćete sad da se tešite?

jes da bude

pre 8 godina

kako je prava zvezda vratila dug? ako je fmp umesto njih, opet pitam kako? prodajom igraca mozda? kog igraca? samo pitam ... 13 miliona evra

612

pre 8 godina

Aktivnosti vezane za Zvezdu i njihova objašnjenja u današnjoj Srbiji nije moguće shvatiti koristeći se razumom i pravno-ekonomskim naukama. Isto kao što se pojmovi diletacije vremena, kontrakcije dužine, maksimalne brzine svetlosti i beskonačnosti svemira,ne mogu shvatiti koristeći se rezonom i zakonima klasične mehanike i fizike.

stefan

pre 8 godina

posle ovog saopstenja jasno je koji je klub bio u pitanju i sada se orginalna Zvezda vraca, samo nejasno malo kako su uspeli da rese tih 13 miliona evra, ako se ulagalo u novu, fuzionu ekipu CZBeograd Telekom, sa sve igracima za visok plasman. Moze biti da je drzavala to "malo" pogurala, sa sve novim ulaganjima, a u medjuvremenu u realnosti pro davanje magle. P.S. Ko je predsednik staog-novog kluba?

Zuki

pre 8 godina

Zona sumraka u srpskoj kosarci. Zapamtite ovaj dan kad se za par godina budete pitali sta se desilo sa nasom kosarkom. Ovo je kraj i poslednje regularnosti u tom sportu u Srbiji. Ovoliku muljacinu ce skupo platiti nas najtrofejniji sport u celini.

miki

pre 8 godina

Ko razume,shvatice.Znaci Crvena Zvezda Telekom je sad Crvena Zvezda Mali Kalemegdan 2.I ona Zvezda sto je koristila Zvezdin grb,dres i ime,sad je Zvezda Zvezda!!!Da rezimiramo,od danas Zvezda je ponovo Zvezda,a ona Zvezda sto je stala na noge,je ponovo Fmp.Mislim,Covic ce da nam objasni kako je to sve isto i da nema dve Zvezde,nego se to samo malo menja na koju godinu.I naravno sve po zakonu.

Ivan PK

pre 8 godina

Na koju foru ste izmirili svojih 15 miliona evra ili koliko god obaveza, ako ste bili zamrznuti, dakle niste poslovali, i da ste imali prihode, 15 miliona.? Pitam skroz bez zadnje namere, zelim da mi neko upucen, ako ima takvog ovde, predoči

Mirko

pre 8 godina

Ovo je bolje od filma "Povratak u Buducnost".

Kako UPPR kako "vraca se" KK Crvena Zvezda kad navijaci iste kazu da je ovo od prosle godine njihova Crvena Zvezda.

Sta na ovo ima da kaze preCednik kluba iz Zeleznika.

Jel ono od prosle godine FMP posto kazu da se CZV vraca ili su ovi pogresili.

Zaplet kao u Hickokovim filmovima.

Nebojsa legendo

pre 8 godina

Odakle se vraca? Ko je igrao ove tri godine,koja Zvezda? Hvala vam,valjda vam je sada jasno za koga ste navijali ove tri godine nesretnici!

Ivan

pre 8 godina

Kao prvo drago mi je da se vratila KKCZ i da navijaci zvezde mogu da se vrate svom maticnom klubu. Ako moze neko da mi pojasni samo ovo: Covic je pricao da je za servisiranje starog duga (bar poslednje dve godine) izdvajano godisnje po 1.5 miliona evra. Ako je to tih 2.5% dolazi se do cifre od 120miliona evra. Nesto tu bas nije... ?

šta sad?

pre 8 godina

Ok, pošteno. Krajnje je vreme bilo da neko objavi kako je FMP šampion 2015. Čović je ovim definitivno izvisio što se njemu nikako neće dopasti. Ispao je iskorišćen i ostavljen a mislim da bolje nije ni zaslužio. U ovoj trgovini je tražio način da se vrati na političku scenu a sada će ispasti i sa košarkaške. FMP se vraća u Železnik a KKCZ kreće od nule.

Ivanks

pre 8 godina

Ajmo sada miševi da vas čujemo!!!! Mi imamo svoj klub koji je finansiski stabilan a vi korubu koja se gasi. Nicija nije do zore gorela. Hehhehe

Zvezdas

pre 8 godina

Covo hvala za sve,nadam se da ces ubrzo kupiti Zvezdu i da ces biti jedan jedini gazda.Idemo u nove pobede,po nove trofeje i iskorak u Evroligi.

Fransiza zeleznik

pre 8 godina

Znaci fransiza se vraca na Mali kalemegdan.Ok I Sarlot Hornetsi su imali fransizu pa je ona presla u Nju Orleans pa je Sarlot imao klub sa nazivom Bobkets pa su sada Hornetsi.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Nemojte raditi ovo grobarcicima...Pa u sledecoj sezoni jedini lek.za njihovu napacenu dusu ce biti "panteri" "zeleznik"... Ne radite im ovo :)

Nebojsa legendo

pre 8 godina

U normalnim drzavama bi zamrznuta Zvezda morala da pocne iz beton lige,a da Fmp po zasluzi igra Evroligu! Gotov taj famozni Uppr,da kazemo da je CZ vratila dug (ali juce) i da se sve vraca kao nekad.Zvezda pocinje od betona,a Zvezda Telekom vraca ime. FMP i igra evroligu.Ali ovo je Srbija,ovde sve moze!

sovuljaga

pre 8 godina

upravo dokazano da je "jedini" argument tacan!Za koga ste navijali tri godine???hahaha,kakvi ste carevi.Zvezda se odmrzava i VRACA u takmicenje od sezone 2015-2016!!!!!Panteri ce se pretvoriti posle tri godine i mnogo laganja ponovo u cigane.

LAZNI VOJVODA VIROVITICA

pre 8 godina

Iskreno kao velikom ljubitelju kosarke drago mi je sto se prava Zvijezda vraca,mada bi volio i da Borac,Sloga,Zdravlje,Hemofarm imaju tu istu podrsku.Jedini koji mi nisu jasni su navijaci Zvijezde?Da je kojim slucajem ova igracki kvalitetna mutant Zvijezda bila kvaliteta sadasnjeg Borca,Napretka,Vojvodine ti isti bi rekli nije ovo nasa Zvijezda!!Prava Zvijezda ce se vratit,ali ce delije zauvijek ostati PANTERI upravo zbog ovog navednog.Jednostavno su se prodali.

citalac

pre 8 godina

hahah pa za koga ste navijali 4 godine ...4 godine prica to je zvezda sad odjednom vraca se zvezda..da ne pricamo o dugu koji je kao vracen?

cirkus

mmg nb

pre 8 godina

Ljudi sa kim smo mi dosad igrali?
Ko su oni.
Bolje i beton nego bez imena i prezimena to jest piba i mb adrese
Dule vas malo u glavu bezimeni.

Zvezda Srbija

pre 8 godina

Genijalna priča sa UPPR-om. Jedino što je za fudbal druga priča, fudbalski klubovi za razliku od košarke imaju ozbiljnu imovinu koja je uzgred interesantna moćnicima...

Pero

pre 8 godina

Šta sad ima veze ko mlati Partizan. Dal' je Zvezda Telekom,C.Zvezda,FMP,komšinica,Diva... Pa to najbolje da izaberu grobari,ko ih je pegl'o.

Marcus Williams...Grba zna zasto

pre 8 godina

Najnovije vesti!
Grčka će predati ime i prezime Sparti, koja će se u sledećih deset godina zvati Republika Grčka Tzatziki, a zauzvrat će dobiti novac.Premijer ove države biće, već poznat po ovakvim postupcima, gospodin Nebojša Čović koji je uspeo da digne na noge uzdiglog velikana Crvenu Zvezdu, pod velom Železničkog FMP-a. Grci prezadovoljni što je ovaj ekonomski mag odlučio da im pomogne, EU, MMF i ostali zbunjeni, ne znaju šta da rade.
(VuleNS, 08. jul 2015 21:06)

Bravo za tebe! A sada pali!
By the way, pozdravi i Dula, Tegija i ostale....

kkgepek

pre 8 godina

Odmrzavanje napokon, eto prilike da se kkcz bori za titulu posle 18 godina
(radenko, 08. jul 2015 21:05) Napravili smo vama mesto ,posto vi idete u zamrzivac.. pa vam se mozda ponovi 31. god. i druga liga !

answer

pre 8 godina

a sad velika dilema, za koga ce navijati renta delije? kkcz ili cztelekom ili fmp? moj predlog telekom, oni su bar nesto osvojili u zadnjih 20god.

Dulo Dalo Salo

pre 8 godina

Ok, pošteno. Krajnje je vreme bilo da neko objavi kako je FMP šampion 2015. Čović je ovim definitivno izvisio što se njemu nikako neće dopasti. Ispao je iskorišćen i ostavljen a mislim da bolje nije ni zaslužio. U ovoj trgovini je tražio način da se vrati na političku scenu a sada će ispasti i sa košarkaške. FMP se vraća u Železnik a KKCZ kreće od nule.
(šta sad?, 08. jul 2015 21:08)

I sada moj argumentovan komentar nećete pustiti a puštate ovo? Neka neko ovim botovima koji troluju kažu da je uvek postojala jedna jedina zvezda, a predsednik kk crvena zvezda je Dr Nebojša Covic. Sta je on izvisio? Gde da izvisi predsednik našeg kluba? Ništa se ti me sekiraj biće on tu jos mnogo godina.

DrNele

pre 8 godina

Grobarcici, znate ko je uzeo ABA i titulu u Srbiji? Gledajte Evroligu dogodine pa cete saznati. A mozete i da svrnete do Malog Kalemegdana pa da vidite.
Zbog te pakosti vam se smesi nasa sudbina. Sreca pa imate Igokeu ;)

KRIGER

pre 8 godina

Ovakav model privremene privatizacije trebalo bi primeniti i na FK Crvena Zvezda, bar dok se ne vrate sva dugovanja, na primer sa Cukarickim, grobari bi nas onda namesto "panteri" zvali "cukadzije", a mi bismo onda, kad ih isprasimo u derbiju mogli da kazemo da su ih iscukale cukadzije, ahahahaha.

Samo kazem

pre 8 godina

Partizan ne ulazi u UPPR jer su dva najveća potrazioca Dule Vujosevic i Sasa Danilovic. Znaci oni bi najviše izgubili ulaskom u UPPR, tojest ogromne svote novca. Svi podaci o plaćanju postoje, kao i ceo dokument UPPR gde se vidi kome je tačno koliko para islo. Zanimljivo je da najveći deo dugovanja su činile pozajmice prethodnih članova uprave, a da se prema državi dugovalo znatno manje. UPPR je sproveden u mnogo firmi samo nikada se niste interesovali da vidite gde i kako. Naravno pod istim sistemom kao i u kk. Primer vam je Valjevska pivara koja je takođe uspešno odradila UPPR.
Nista ovde nije nezakonito samo bi neki hteli da jeste. Ispoštovano je svako slovo zakona tako da zluradi mogu samo kukati. Partizan kada bi ušao u UPPR, a nema potrebe da menja pravno lice, rešio bi svoje probleme za tri godine maksimalno.

Tolle

pre 8 godina

@Imate li Grobari objašnjenje kako sada ovaj klub može da igra Evroligu kada on nema nikakve veze sa timom koji je to izborio - Crvenom zvezdom Telekom bivšim FMP-om?
Čime ćete sad da se tešite?
(no, 8. jul 2015 21:09)


Vrlo jednostavno.Kao sto je igrao Evroligu iako nije imao veze sa Igokeom koja je to izborila i kao sto nije imao veze sa Cibonom koja je to izborila.

Realno

pre 8 godina

Vraća se kk Crvena Zvezda?!Ko je osvojio Aba ligu i sve ostalo ove sezone? (Valjevooo, 08. jul 2015 20:58)

Ponovo Crvena zvezda znaci mnogo smo jaki!

Crudelta

pre 8 godina

Ne znam sta glodarima nije jasno,KK CZ je uvek bio jedan klub i to je to.Da pojasnim sto krace ako je moguce.KK CZ(M.K. 2)je deo SD CZ i zbog finansija i blokada imali su tri opcije,stecaj,bankrot ili ovu koju su napravili sa FMP tj beton,gasenje i nastavak takmicenja.KK CZ je imala timove seniori i juniori ali zbog duga od 15 mil. e nisu mogli da se licenciraju za takmicenje ni u jednom uzrastu.KK CZ se fuzionise sa FMP i daje ime,grb i igrace a FMP daje licencu i ova fuzija nije trajna i po isticanju taj FMP vise ne postoji.U isto vreme stari FMP se fuzionise i sa Radnickim BG i od sinoc to je naslednik nekadasnjeg FMP a KK CZ Bg,Diva ili Telekom postaje samo KK CZ.Moglo je da se zadrzi i staro ime i adresa ali je promenjeno da ne bi bilo zamene.Poenta je da je dug saniran kroz ovaj klub koji se takmicio od 2011 i on je imao dug od 15 mil. e ali je napravljena fuzija da bi kroz takmicenje klub mogao da sanira dug.KK CZ to nikako ne bi mogla da uradi da nije bilo FMP-a i ugasila bi se ili krenula od betona.Svi trofeji pripadaju KK CZ i Delije su uvek navijale za isti klub.Naravno da klub nije uspeo ni sa fuzijom da vrati dugove on bi se momentalno ugasio,jer ova opcija se daje samo jednom.Nista ovo nije ni nelegitimno ni protivzakonito i zato se pomirite sa cinjenicom da vas je KK CZ demolirao ove sezone i da je posteno osvojio sve trofeje.

Konvertor

pre 8 godina

UPPR je veoma ozbiljan dokument koji sa sobom nosi odgovarajuće pravne konsekvence. Veoma je retka situacija da neki subjekt izađe iz UPPR-a pre predviđenog roka jer to znači da je njegovo poslovanje bilo bolje od onoga koje je predviđeno UPPR-om. Pri tome naglašavam da se u UPPR-u pokušavaju realno sagledati prilivi koje bi subjekt mogao da ostvari u budućem poslovanju. Prema ovom članku, KK Crvena Zvezda je poslovala daleko bolje od predviđenog u UPPR-u i izmirila je pre roka svoje poverioce. Pitanje je koji su to prihodi kluba koji je u blokadi računa? Verovatno najveći deo prihoda dolazi od iznajmljivanja imena i obeležja Crvena Zvezda košarkaškom klubu FMP. Međutim, da li je moguće da su ti prihodi dovoljni da se u roku od 4 godine sanira dug od 16 miliona EUR. Poverioci su verovatno pristali da se deo duga otpiše jer su svesni da ga nikada neće naplatiti, ali nerealno je da bilo koji poverilac otpiše dugove u toj meri da subjekt izađe iz UPPR-a ranije nego što je predviđeno. Sve u svemu, ovakav UPPR se ne sreće često.

Batko

pre 8 godina

Raspisali se mladi partizani, pa lupetaju od muke ne znaju šta će...a tek sutra nakon izvlačenja za EURO LIGU...tek tada počinju njihove muke

Mikeli

pre 8 godina

Umesto da se pokrijete ušima što ste navijali za drugi klub kao iznajmljeni navijači vi prozivate Tegija! ludilo mozga
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaa, 8. jul 2015 21:23)

Vi i dalje ne shvatate da je bio jedan jedini klub crvena zvezda, ali da je moralo biti 2 racuna, jer je jedan bio zamrznut. Da je taj jedan bio otvoren onda ne bismo mogli nista da uradimo jer bi mogao da nas tuzi ko je stigao. Ovo je pravno jedino bilo moguce, da se fransiza prebaci na fmp dok se dug ne isplati i posto se dug isplatio crvena zvezda ce imati jedan racun i to je to. Mi smo oduvek znali koji je proces i nismo marili za vase besmilice. Ono sto mene zanima je sta cete sada da pricate, na koju cete pricu da se vadite i sta ce vam biti uteha. Ne bih vam bio u kozi jer znam koliko boli i koliko patite.

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Znači dostigli smo temeperaturu na kojoj se Zvezda odmrzava. Cestitke, izasli ste iz predgrađa.(Igor, 08. jul 2015 21:09)

A sudeći po situaciji, vi iz Laktaša nećete skoro! Mada, i to predgradje je sa skoro 22 000 stanovnika je tri puta veće od Laktaša. Mali ste, kako god da okrenete! :-)

abcd

pre 8 godina

Bilo bi posteno i da pogledate pravilnike svih saveza i liga i fibine pravilnike i da vec jednom kazete ovom narodu istinu da trofeji ne mogu nikako pa ni UPPR-om da pripadnu pravoj CZ.

sportikus

pre 8 godina

Samo jedna observacija: kad izadjete iz UPPR, dugovi se ne brisu. To samo znaci da ste prihvatili da ih vratite u dogovorenom roku. UPPR samo stiti od bankrota u dogovorenom periodu!

Aleksandar

pre 8 godina

"Sporazumom dva kluba svi trofeji osvojeni u prethodne četiri godine (po jedna ABA lige i Superliga, te tri Kupa Radivoja Koraća) pripadaju klubu sa Malog Kalemegdana." Grobari, Dule i Tegi ne veruju! Lepo pričam da sve ostaje u vitrinama KK i SD Crvena zvezda ali eto verujte više vašem guruu.

Ako sam dobro shvatio

pre 8 godina

Što ti je ružna navika: Sa' će se pet godina zvati Zvezda sa Malog Kalemegdana 2, onda ponovo Diva, ... Pa moramo je nekako razlikovati!

crno na belo

pre 8 godina

po zakonu o stecaju sva dugovanja i placanja bi trebalo da su transparentna. voleo bih da vidim kome kada i koliko je placeno. i kako naravno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dottore, 8. jul 2015 23:59)

Prvo pravilo stecaja je rasprodavanje imovine. Da li je nesto rasprodato od Zvezdine imovine? NIJE. Zato sto nije stecaj

Kad je UPPR izasao mogao si da vidis sve kome se duguje

Pustite komentar...

pre 8 godina

(Ivan PK, 8. jul 2015 22:51)
Probacu ja. Ako se dobro secate, Zvezda je prodala i koseve, grb, iznajmljivala je Pionir, kancelarije tako da je 2011. imala vrednost svoje imovine bukvalno 1 998 000 dinara, sto je cinilo 1,4 posto ukupnih dugova. Da je Zvezda proglasila bankrot, banke ne bi imale sta da prodaju i niko ne bi dobio svoje pare. Zato su svi poverioci, koji su bili razvrstani u 3 klase, prihvatili UUPR. Ukupan dug Zvezde je bio sa kamatama 15,1 milion ali je takodje Zvezdi dugovano 4,6 mil pa je prostim dogovorom prenela svoja potrazivanja na dug drugom licu. Andjus je pricao da je ,mislim, Beko prihvatio takav dogovor. Tako je Zvezdin dug bio ukupno 10 511 000 evra. Covic je odmah svoje pare dao, 500 000 din za sudske troskove da bi prosao UUPR, 300 000 e da bi odkupio Zvezdin grb, 91 638 e za porez, i jos oko 90 000 e za PDV, doprinose za zdravstvo, za nezaposlenost, takse... Da bi nova Zvezda mogla da funkcionise. To sve pise u UUPR-u. Fora je u tome sto su brojni igraci kao Vladimir Tica, Milosevic Strahinja, Cvetkovic, Marinovic, Kovacic, Vidacic i brojni ostali oprostili dug pa je ukupan Zvezdin dug na kraju ispao oko 9 mil. Jedino je Vujanic, od svih igraca, isao na sud zbog 42 000 e i stana koji mu je ugovorom obecan. UUPR-om je dogovoreno da nova Zvezda-FMP- izmiruje dugove stare Zvezde. Covic je nekoliko puta javno rekao da od ukupnog budzeta ove Zvezde preko 2 mil ide na stare dugove one Zvezde. Pitanje je gde ova nova Zvezda-FMP pravi tolike pare...

čas Panter čas Delija

pre 8 godina

Hoće navijači preći na Mali Kalemegdan ili ostaju u Železniku sa Čovićem? Najbolje je sačekati razvoj situacije opredelenje se ne menja tek tako.

drag e

pre 8 godina

Znači zvezda je vratila 13milki za 4 god.
Dakle iz mirovanja kluba su dobijali 5milki godišnje - porez.
Pa što gasite fuziju? Nek se nakupe malo pare i za plus. Što nebi imali budžet kao Fenerbakce?

Novinar Bibisija

pre 8 godina

U naslovu jasno piše - vraća se KKCZ, kako navijačima nije jasno da se ovaj klub ČETIRI godine nije takmičio, bio je zamrznut, nije imaoregistrovane igrače, nema ni sada, igrao je FMP sa promenjenim imenom, a da li će sada titule CZ Telekom da budu propisane KKCZ to ne može sporazumno, jer nema tog propisa ni u KSS ni u Fibi koji to dozvoljava. Pa šta ako i đilasovskim tumačenjem statuta to bude normalno, ništa strašno, nego da li će se KKCZ Telekom toga odreći kad Čović shvati da nije postao vlasnik KKCZ, a to mu je bio plan. Molim da se ovo objavi, nema smisla da čitamo samo dečja prepucavanja.

petarczv

pre 8 godina

Jao, Boze, za koga sam ja navijao od 2012. pa do sada?! U pravu su bili grobari da smo sve vreme bili FMP...
(Nikola CZV, 08. jul 2015 21:21)

Hahahaha dobar pokusaj grobarcicu...nego ko igra evro ligu?

nije mi jasno

pre 8 godina

Cekaj cekaj, znaci KK Crvena Zvezda napravi dug od gotovo 20 miliona evra, zatim zamrznu klub a FMP se premenuje u Crvena zvezda Beograd Telekom, da bi posle cetiri godine iz zamrzivaca izasla prava Crvena zvezda i preuzela sva prava od KK Crvena zvezda Beograd Telekom, ali a onih 20 miliona duga su prakticno iscezli i niko ne pominje na koji to nacin. Znaci klub koji izlazi iz zamrzivaca i koji se nije takmicio cetiri godine preuzima pravo igranja u EL koji je izborio prakticno drugi klub, klub koji vise ne postoji i njegove trofeje koje je prikupio za ove cetiri godine. Zar gasenje kluba ujendo i ne implicira odustajane istog od evro takmicenja, a posle odustajanja Cibone prosle godine EL je pozivnicu dodelila drugom klubu, tada Zvezdi Telekom. Ovo sto se desava u ovoj nasoj zemlji dembeliji ne postoji nigde u svetu. U normalnoj zemlji klub koji izlazi iz stecaja vraca se automatski u najnizi rang takmicenja i krece ispocetka, uz naravno obavezu da se dug zbog kojeg su bankrotirali i vrati. Ali kao sto rekoh to je u normalnim zemljama, ne u apsolutistickoj monarhiji Srbiji.

Đenka ugasio partizan

pre 8 godina

Pa to što Zvezda igra Evroligu je najbolji dokaz da JESMO navijali za pravu Zvezdu. Ili vi bolje znate od ULEB-a igokejci? Nego imam samo jedno pitanje - koja evropska takmičenja vi igrate sledeće godine? Evo sad ne morate više da se brinete za koga navijaju navijači Zvezde sad je i to rešeno i verujem da vam je pao kamen sa srca grobari hahaha.

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Jupi, vratio se večiti derbi, sad možemo da kažemo da igramo protiv komšinice.(Bojan, 08. jul 2015 21:10)

Jupi, ali ne može! Kad Zvezda igra protiv Igokee, to nije derbi! Ajd odledite se više! Od 2007-e traje! Predugo je, aman-zaman! :-)

Šavija Alonso

pre 8 godina

Poslednji ekser grobarima.
(Sasa, 8. jul 2015 22:58)

Priznajemo, Saša, težak udarac za nas. Sada je i službeno potvrđeno ono što smo svi znali (mi pričali, a vi prećutkivali) svo vreme - da smo pre tri godine ostali bez večitog rivala... :(

33 godine bet titule

pre 8 godina

Banana drzava,banana klub.
(Samo je sljaka iznad nas,...., 9. jul 2015 00:00)

Da li ti je lakše sad,bar malo..u kojoj državi živiš..u banana..šta si ti ...

petarczv

pre 8 godina

Ok, pošteno. Krajnje je vreme bilo da neko objavi kako je FMP šampion 2015. Čović je ovim definitivno izvisio što se njemu nikako neće dopasti. Ispao je iskorišćen i ostavljen a mislim da bolje nije ni zaslužio. U ovoj trgovini je tražio način da se vrati na političku scenu a sada će ispasti i sa košarkaške. FMP se vraća u Železnik a KKCZ kreće od nule.
(šta sad?, 08. jul 2015 21:08)

A da vi grobari procitate text...

Nolan

pre 8 godina

Sumnjaju neki da bodrimo pogrešan tim i mrze nas zato što uvek smo s njim
ali sever i dalje odjekuje tom
navijačkom pesmom najboljom
računajte na nas...
#KKCZ
#Evroliga

ha ha ha

pre 8 godina

A od cega su vracali dugove?
(z, 8. jul 2015 23:30)

Pa valjda su zaradili nesto od igranje EL? Samo u partizanovom slucaju u EL samo postoje troskovi

banana..

pre 8 godina

Nisu oni vratili NISTA jer je to nemoguce za 4 godine, jos se hvale da su uspeli godinu dana ranije? Nije moguce vratiti tolike milione a placati toliko kvalitetnih igraca i to debelo. Njima nije bio cilj ocistiti svoje dugove vec napraviti za debele pare tim i osvojiti sve ovo sto su osvojili a nije ni cudo. Cudo bi bilo da to nisu uspeli. Zato ova drzava propada jer su titule vaznije od miliona dugova. Zato ja moram da vracam sta sam duzan jer dolaze da mi seku struju jer sam duzan 2 hiljade dinara. To coveka boli i nije mi vazno ko za koga navija. Bole me ovakve stvari koje se rade u ovoj zemlji u svim sverama zivota. Zato samo ONI vide da mi napredujemo a u stvari tonemo sve nize i nize. Propadamo..

CZ99

pre 8 godina

Bilo bi posteno i da pogledate pravilnike svih saveza i liga i fibine pravilnike i da vec jednom kazete ovom narodu istinu da trofeji ne mogu nikako pa ni UPPR-om da pripadnu pravoj CZ.
(abcd, 08. jul 2015 22:26

Bitno da smo vas opeglali vise puta ove sezone,a za trofeje cemo lako...Bice ih macku na rep....:)

Batko

pre 8 godina

"Pre četiri godine KK Crvena zvezda je prepustila ime i igrače FMP-u iz Želenika"
I šta im više ovde nije jasno sve ove godine?!
Ali, dobra im je ova fora, samo saopštenje u 9 uveče, nikakve konferencije, nikakve promocije stare zvezde, ma nigde ništa... Pametnome dosta!
A inače, dugove su vratili od prodaje upaljača, hemijski i keramičkih šolja...
P.S. i opet mi nije jasno ko je sad predsednik kluba, a ko je "prvi čovek" kluba?
(Isprani mozak, 8. jul 2015 23:54)

Dobar ti nik....apsolutno odgovara komentaru

Partizanovac

pre 8 godina

Stavrno ne kapiram. Donekle bih i razumeoova i sva druga besmislena prepucavanja o zvezdi i partizanu da se radi o fudbalu. Nazalost, to je kod nas jos uvek divljacki sport, koji prate ljudi koji najmanje fudbal gledaju, vec samo urlaju i izazivaju svadju i tuce.... Ali KOSARKA je uvek bila intelektualni sport. Voleo bih da tako i ostane i da pobedi bolji. Posteno i fer.

rocky

pre 8 godina

Ne samo sto je bilo para da zamrznut klub, koji po defaultu kao takav ne moze da posluje i ima ikakvu dobit vratio dugo od 15 MILIONA, nego je u protekle 4 sezone bilo pregrst para za funkcionisanje drugog kluba koji je imao sasvim solidna pojacanja u evropskim okvirima. Da se podsetimo, jedan stranac je po prvi put u istoriji ostao dve godine u nasem klubu, sto je ranije bilo nezamislivo. Svaka cast na uspesno odradjenom projektu, bilo bi lepo da i ostali klubovi mogu ovako da se postave na noge i krenu od nule, samo recite istinu kako se doslo do toga.

chicago

pre 8 godina

Cekaj, a gde je do sada bila ? i ko su onda ovi sto su igrali ove 4 godine ?!? A jel to znaci da ce sada FMP ponovo da se zove FMP ? Ups pa napravili ste vec jedan Fmp koji ste fuzionisali i sa radnickim bg kojem ste promenili ime u FMP ?!? Ja mislim da smo mi ustvari Atlantida koja je davno promenila ime u Srbija pa nam sada zato ide lose ?~! I sad za koga ce navijati Premijer ,za klub koji je pobedio ove godine ili ovaj koji se vraca sa leda ? Pojasnite mi !

metalstorm

pre 8 godina

Ajde grobari. Nemojte da kukate. Ako ga lepo zamole Dulo i Saša može Čović da im proda "know how". Nadam se dolasku Nolana Smith-a pa da bude loodilo.:)

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

Šta sad ima veze ko mlati Partizan. Dal' je Zvezda Telekom,C.Zvezda,FMP,komšinica,Diva... Pa to najbolje da izaberu grobari,ko ih je pegl'o.
(Pero, 08. jul 2015 22:34)
Mi nemamo problem oko toga od koga gubimo.Vas smo i ovako drali 17 godina,i ponovo cemo,ne brini nista.Za vas smo ipak institucija,bili i ostali.Pozdravi Nebojsu.

IgorPFC

pre 8 godina

Jednom sam se i sam zapitao kako 100% postaje 2%, zamolio nekog da mi objasni kako bi i ostali klubovi u Srbiji izasli iz krize i vratili dugove. Odgovor sam dobio od jednog navijaca FMP-a ili zvezde, nije ni bitno..... kaze ovako: ,,gospodin Nebojsa Covic je okupio tim strucnjaka sa ekonomskog fakulteta i postavio primer kako jedan klub moze uspesno da posluje"
Svaka cast!!! Ustupite taj tim ekonomskih strucnjaka ovoj napacenoj Srbiji da i mi kao drzava stanemo na zdrave noge.

Vladimir

pre 8 godina

Prosto je neverovatno kako su radoznali navijaci vicesampiona kako su vraceni 15 miliona....Zamisli,Zvezda sve radi transparentno a Partizan je sakrio sva svoja poslovanja i oni su brizni za zvezdinu transparentnost.Sve je bilo dobro dok je drzava gurala pa su svi dolazili u Partizan,tad vam nije bila potrebna skola kosarke.Covic vam je na svim poljima pokazao kako se to radi i zato ste tamo gde jeste,zivite u proslosti i zlurado se bavite kako se zove klub koji vas ove godine dere gde kod stigne.

Tadic - Dacic titule

pre 8 godina

Zenski odbojkaski klub Vizura se takmici pod tim imenom u domacoj ligi a taj isti tim u Ligi sampiona kao Partizan ... I gde su tada bili ovi sto sada prosipaju pamet i sve znaju od zakona do UPPR-a ?

Djura

pre 8 godina

Nema potrebe da se išta objašnjava Dulovim sledbenicima. Objasniće im on sve ovih dana jer jedino Dulova istina je prava istina. Najčudnije je to što njih nikakav UPPR neće vratiti ali njima to nije ni bitno, navijaće za klub u kom bude bio Dulo, pošto oni ne navijaju za Partizan nego za njega. I da vas podsetim, danas je izvlačenje grupa za Evroligu, a mi se vidimo u ABA ako izdržite do tad.

Tadic - Dacic titule

pre 8 godina

po zakonu o stecaju sva dugovanja i placanja bi trebalo da su transparentna. voleo bih da vidim kome kada i koliko je placeno. i kako naravno.
(dottore, 08. jul 2015 23:59)
Pitaj Dula on se u sve razume ...

Mikeli

pre 8 godina

Veliko priznanje za marketing Crvene zvezde stiglo je na Evroliginom samitu u Barseloni. Crvena zvezda ušla je u finale takmičenja Marketing Award zajedno sa evropskim velikanima, Panatinaikosom, Olimpijakosom i ekipama Albe, Valensije i Žalgirisom. Time je marketing Zvezde dobio i zvanično priznanje da je jedan od najboljih u evropskim okvirima.
Takođe, Zvezdin ONE TEAM projekat pod nazivom Learning2Play (Kroz igru učimo) ocenjen je kao najbolji, a direktor marketinga Crvene zvezde Telekom Filip Sunturlić je tim povodom održao predavanje na kome je dao retroposktivu organizacije i realizacije čitavog projekta.

Bilo bi lepo da se pise i o ovome da bi manji klubovi u nasoj zemlji mogli nesto nauciti kako da klub ima neke koristi od svog marketinga. Znam da svi ostali klubovi imaju dosta manje navijaca od zvezde, ali svaki klub ima neko jezgro navijaca na koje se moze povoljno uticati i koji bi finansijski mogli pomoci klubu, naravno ukoliko marketing radi svoj posao kako treba.

Stomak

pre 8 godina

voleo bih da vidim kome kada i koliko je placeno. i kako naravno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dottore, 8. jul 2015 23:59) Pretpostavljam da te sa druge strane ne zanima poslovanje partizana?

Sole

pre 8 godina

Ako vam sad nije jasno da ste 4 godine bili FMP, onda..
(Ja, 8. jul 2015 21:07)

Da li će ti biti lakše ako kažem da sam navijao za FMP? Da li ćeš moći bezbrižnije da spavaš i uostalom da mirnije živiš , pošto vidim da te to mnogo potresa?

Kimi

pre 8 godina

@FONTANA
Formalno, pravno, fizički i spiritualno svi trofeji su u Zvezdinim vitrinama, na njima Zvezdin grb, a vi možete formalno pravno samo da kukate do besvesti i ništa više.
Na kraju vas žalim, ali neko kulturno ponašanje se i ne može očekivati od malog kluba koga je deceniju i po finansirala država, a onda rešila da malo zavrne slavinu. S druge strane na konto tih državnih para ste nekako uspeli da prestignete Zvezdu u titulama, ali došlo je vreme za naplatu.
Krenite na vreme sa štrikanjem šalova i kapica, rukavica, jer će vaš zamrzivač tek da zaledi, a onda vam ni Igokea neće pomoći.

Mikser

pre 8 godina

crudeltu za ministra finansija pod hitno. Pa kako je on to lepo objasnio u stilu velikog vodje i legende Čovića. Čoveče, pa ovakve mućke ni Del boy ne bi umeo da napravi. Ej, 15 milki za tri godine, ni odakle pare, ni kome, ni kako, samo se jednog dana sastanu genijalci iz Šupanca i kažu mi vratili sve. Ali, dobro, neće ni to večno trajati, koliko god pretili istorija nas je naučila da vaše dominacije obično traju godinu, dve.

Šavija Alonso

pre 8 godina

Mislim da se svaki pravi navijač Zvezde stidi od ovog saopštenja. Svaka čast igračima CZT na igri i trofejima, ali mislim da je svima jasno da KK Crvena Zvezda svoje dugove nije vratila, iako će svi ostali to morati da urade, a jasno je i to da sličnog primera ovom "unapred pripremljenom planu" nema. I to je Srbija, šta sad...

Mare care

pre 8 godina

Usledila je velika rasprava izmedju vodja navijacke grupe delije, upravo izbrojani rezultati demokratskih izbora u njihovim prostorijama su 72 glasa da se navija za novu staru kk zvezdu telekom i 72 glasa da se ostane veran timu koji to zasluzuje svojim igrama i zalaganjem kk zvezda telekom na celu sa svojom najvecom legendom covicem....

cole

pre 8 godina

Crvena Zvezda je od ove godine veoma moćan klub i to ne može da ospori niko ! Posebno grobari koji su ispušili ! Sve najbolje u daljem radu i puno, puno uspeha k.k. Crvena Zvezda! Volim vas, samo gurajte napred!

dragan

pre 8 godina

Dva pitanja: Kako je vracen dug od 15miliona? I za koga su prethodih godina navijali Delije?
(NJET, 8. jul 2015 23:26)

Dug je obicno vracen tako sto se duzniku isplati ono sto je dugovano na nacin koji je dogovoren.Navijali smo za Crvenu Zvezdu,kao i prethodnih godina i decenija i kao sto cemo navijati ove godine navijati u Evroligi.A sta cete vi mukice,Za koga cete,u kom takmicenju i kojim igracima? Bezbradica i Dulo ostali,cak je i pecaros pobegao

car 98

pre 8 godina

sad ce iz evrolige da kazu da samo fmp moze da je igra,posto je zvezda nije izborila,oni to jedva cekaju samo da izbace klubove sa ovih prostora

Smehotresna Olimpijada

pre 8 godina

El, moze da se spojimo sa Hrvatskom,udjemo u EU automatski a zatim razidjemo.Covica za predsednika svih predsednika!!!
(Bivsi, 08. jul 2015 22:58)

Nikad sa Hr... Bolje sa Austrijom...

Rados

pre 8 godina

@LAZNI VOJVODA VIROVITICA

Klub se ne zove "Zvijezda" nego "Zvezda", kapiram ja urodjenu jekavicu i sve to ali nemoj je primenjivati gde joj nije m(j)esto!

Dracaris

pre 8 godina

Prema tom UPPR-u (da imam ga u pdf-u) čović je preuzeo dva najveća potraživanja prema cz u koja spada ono potraživanje zbog kojeg je grb cz dat u zalogu. Pa ili je čović samog sebe isplatio ili je oprostio samom sebi dug u zamenu za mesto.

Thilmo

pre 8 godina

Kako li je sada grobarima, jedini besmisleni argument su izgubili, ne igraju evropu, raspadaju se.

Ohhhh kako je lepo biti Zvezdaš, sutra izvlačenje za EVROLIGU...

Vlada23

pre 8 godina

Na koju foru ste izmirili svojih 15 miliona evra ili koliko god obaveza, ako ste bili zamrznuti, dakle niste poslovali, i da ste imali prihode, 15 miliona.? Pitam skroz bez zadnje namere, zelim da mi neko upucen, ako ima takvog ovde, predoči (Ivan PK, 08. jul 2015 22:51)

Na koju foru ste vi bili tolike godine institucija, prodali milijardu "asova" i onda sad grcate u dugovima? Kako je moguce da sada klub koji tolike godine igra el, puni hale, prodaje igrace odustane od igranja cipiripi kupa? Da li se to vi grobari zapitate nekad, ili ste toliko zavisni i slepo verujete u predstave vaseg maga?

Boki

pre 8 godina

A gde su pare. Ipak je ovo SvRBIJA. Češe ko kako stigne. Pitanje je zašto nisu praštali dugove preduzećima koja su hranila porodice,a ne kojekakvim likovima koji su napunili svoje džepove.

kako boli kad se zvezda Voli

pre 8 godina

po zakonu o stecaju sva dugovanja i placanja bi trebalo da su transparentna. voleo bih da vidim kome kada i koliko je placeno. i kako naravno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dottore, 8. jul 2015 23:59)

Prvo pravilo stecaja je rasprodavanje imovine. Da li je nesto rasprodato od Zvezdine imovine? NIJE. Zato sto nije stecaj

Kad je UPPR izasao mogao si da vidis sve kome se duguje
(crno na belo, 9. jul 2015 09:37) # Link komentara

NIJE jer zvezda nije imala imovinu pametnjakovicu

Cika Brada

pre 8 godina

Pa kad im čović preuzeo dug od dva najveca poverioca. Pa il je pare vratio sebi ili je lepo kupio klub a vi kako god hocete se zovite sl god.
(Apache, 9. jul 2015 01:02)

Sta god tebe uspavljuje poglavico, ti izaberi ;)

AHTUNG DIHTUNG

pre 8 godina

Vraća se kk Crvena Zvezda?!Ko je osvojio Aba ligu i sve ostalo ove sezone? (Valjevooo, 08. jul 2015 20:58)

Eno idi proveri gde stoji trofej pa javi

my way

pre 8 godina

"Sporazumom dva kluba svi trofeji osvojeni u prethodne četiri godine (po jedna ABA lige i Superliga, te tri Kupa Radivoja Koraća) pripadaju klubu sa Malog Kalemegdana." Jao, grobari, koliko ste samo iscekivali ovaj dan da dokazete svoju tezu da Zvezda nije Zvezda, da navijamo za drugi klub, kad ono medjutim...

Igor

pre 8 godina

Vraćeno je 2,5% duga. A šta sa 97,5% duga... pojela maca. 13.000.000 € duga da vratimo svi mi, a druge klubove zatvaraju za siću. Sramota!

LAZNI VOJVODA VIROVITICA

pre 8 godina

Prijatelju nije tebi smetala ijekavica (a pisem kako ja hocu) vec je to zbog toga sto pisem golu istinu koja tebi i mnogima slicnima tebi ne prija. Postoje ljudi koji imaju i oni koji nemaju obraza sto je najbitnije.

dottore

pre 8 godina

uz dug od 15 miliona ili vec koliko, i sezone od po 2-3 bas me interesuje kako. i covic je rekao milion po sezoni za vracanje duga. kada ni jedna sezona do sada nije bila uspesna. objavite kako

Apache

pre 8 godina

Pa kad im čović preuzeo dug od dva najveca poverioca. Pa il je pare vratio sebi ili je lepo kupio klub a vi kako god hocete se zovite sl god.

misko

pre 8 godina

sto su dosadni ovi sa kožentarima "pametnom dosta"...pa da si pametan ne bi se bavio glupostima kao sto su raspali klubovi Zvezda i Partizan.. ..

Cvijo

pre 8 godina

Mislim da ovde niko nije ukapirao suštinu, a to je da je "zamrznuta" Zvezda isplatila dugove i da su se stvorili uslovi za njeno brisanje u APRu. Pošto je ime Crvena zvezda time ostalo upražnjeno, prvak države ima pravne uslove da izbriše "Telekom" iz imena, selidbu adrese je mogao da uradi i ranije. Trofeji i pravo učešća u Evroligi nisu sporni, jer je to isti tim. Sporni su jedino trofeji iz 20. veka.
Tako da navijači Zvezde ne menjaju klub, klub je isti onaj za koji su navijali i prethodne godine.
Navijači Partizana imaju svojih problema jer imaju klub, ali ne i tim, ako im je za utehu PIB Crvene Zvezde sa Malog Kalemegdana će biti isti kao FMPa pre 5 godina.

NemanjaBB

pre 8 godina

E vidite kako se kolo srece okrece. Neko nam je pre par godina zeleo gasenje, a sad nema love ni za Cipiripi kup. Mi ozdravili, a vi u kanalu.

nokaut samozvanog novinara

pre 8 godina

Hahahaha pomor grobara! Sta ce sad pisati cele sezone! Auu Covicu majstore ogromno ti hvala od velikog Zvezdasa! A sad da cujemo Tegeltiju i grobare kojima je izbijen i zadnji argument iz rukava i da vidimo da li ce vise plakati i kukati nakon poraza od ove ili one Zvezde hahaha. Danas mozemo i zvanicno da kazemo da nije uspeo plan partizana i drzave da se unisti Crvena Zvezda koja je najznacajniji kosarkaski klub Srbije i da se vratila jaca nego ikada! Eto sta vam znaci tradicija stvorena na temeljima Bore Stankovica, profesora Ace Nikolica i Ranka Zeravice a ne SPS-a i Dodika. partizan se raspao za samo jednu sezonu a Zvezda danas zvanicno 15. klub Evrope po FIBA listi. Auu kakav udarac za grobare!

nusknvduloa

pre 8 godina

I do sad je bila Zvezda, jer ljubav je ono što osećaš a ne ono šta piše na nekom papiru... Veliki ponos i veliki pozdrav za sve prave Delije

Matic

pre 8 godina

odakle pare za vracanje dugova klubu koji je zamrznut i bez prihode ko je uplatio i koliko u ime crvene zvezde ? a partizan blokiraju zbog 1.5 mil poreskog duga sramota !

VuleNS

pre 8 godina

Najnovije vesti!
Grčka će predati ime i prezime Sparti, koja će se u sledećih deset godina zvati Republika Grčka Tzatziki, a zauzvrat će dobiti novac.Premijer ove države biće, već poznat po ovakvim postupcima, gospodin Nebojša Čović koji je uspeo da digne na noge uzdiglog velikana Crvenu Zvezdu, pod velom Železničkog FMP-a. Grci prezadovoljni što je ovaj ekonomski mag odlučio da im pomogne, EU, MMF i ostali zbunjeni, ne znaju šta da rade.

kelvin klajn

pre 8 godina

"Klub sa Malog Kalamegdana je u međuvremenu, dok je bio "zamrznut", vraćao dugove poveriocima, bivšim igračima, trenerima, funkcionerima i državi, u sudski predviđenim procentima od 2,5 odsto"

Da li iko normalan u ovoj zemlji veruje u ovo?

no

pre 8 godina

Imate li Grobari objašnjenje kako sada ovaj klub može da igra Evroligu kada on nema nikakve veze sa timom koji je to izborio - Crvenom zvezdom Telekom bivšim FMP-om?
Čime ćete sad da se tešite?

FONTANA

pre 8 godina

Hahahahahaha odmrzavate se a ???? A sta cete sa ove 4 sezone, hehehe. Mi za razliku od vas nikad ne izdajemo svoj klub makar isli u 3 ligu. p.s. Trofeji su PRAVNO u Stjepana Supanca pricajte sta hocete

Isprani mozak

pre 8 godina

"Pre četiri godine KK Crvena zvezda je prepustila ime i igrače FMP-u iz Želenika"
I šta im više ovde nije jasno sve ove godine?!
Ali, dobra im je ova fora, samo saopštenje u 9 uveče, nikakve konferencije, nikakve promocije stare zvezde, ma nigde ništa... Pametnome dosta!
A inače, dugove su vratili od prodaje upaljača, hemijski i keramičkih šolja...
P.S. i opet mi nije jasno ko je sad predsednik kluba, a ko je "prvi čovek" kluba?

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Crvena Zvezda (citaj Mali kalemegdan 2) ce u sezoni 2015/16 igrati evroligu ... A vi kako te?
(Neko tamo, 8. jul 2015 20:58)

I opet umesto nekog drugog kluba koji se kvalifikovao rezultatom. Hahahaha pa se jos i hvalite.

šta sad?

pre 8 godina

Ok, pošteno. Krajnje je vreme bilo da neko objavi kako je FMP šampion 2015. Čović je ovim definitivno izvisio što se njemu nikako neće dopasti. Ispao je iskorišćen i ostavljen a mislim da bolje nije ni zaslužio. U ovoj trgovini je tražio način da se vrati na političku scenu a sada će ispasti i sa košarkaške. FMP se vraća u Železnik a KKCZ kreće od nule.

Ivanks

pre 8 godina

Ajmo sada miševi da vas čujemo!!!! Mi imamo svoj klub koji je finansiski stabilan a vi korubu koja se gasi. Nicija nije do zore gorela. Hehhehe

Dulo Dalo Salo

pre 8 godina

Ok, pošteno. Krajnje je vreme bilo da neko objavi kako je FMP šampion 2015. Čović je ovim definitivno izvisio što se njemu nikako neće dopasti. Ispao je iskorišćen i ostavljen a mislim da bolje nije ni zaslužio. U ovoj trgovini je tražio način da se vrati na političku scenu a sada će ispasti i sa košarkaške. FMP se vraća u Železnik a KKCZ kreće od nule.
(šta sad?, 08. jul 2015 21:08)

I sada moj argumentovan komentar nećete pustiti a puštate ovo? Neka neko ovim botovima koji troluju kažu da je uvek postojala jedna jedina zvezda, a predsednik kk crvena zvezda je Dr Nebojša Covic. Sta je on izvisio? Gde da izvisi predsednik našeg kluba? Ništa se ti me sekiraj biće on tu jos mnogo godina.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Nemojte raditi ovo grobarcicima...Pa u sledecoj sezoni jedini lek.za njihovu napacenu dusu ce biti "panteri" "zeleznik"... Ne radite im ovo :)

Zuki

pre 8 godina

Zona sumraka u srpskoj kosarci. Zapamtite ovaj dan kad se za par godina budete pitali sta se desilo sa nasom kosarkom. Ovo je kraj i poslednje regularnosti u tom sportu u Srbiji. Ovoliku muljacinu ce skupo platiti nas najtrofejniji sport u celini.

Marcus Williams...Grba zna zasto

pre 8 godina

Najnovije vesti!
Grčka će predati ime i prezime Sparti, koja će se u sledećih deset godina zvati Republika Grčka Tzatziki, a zauzvrat će dobiti novac.Premijer ove države biće, već poznat po ovakvim postupcima, gospodin Nebojša Čović koji je uspeo da digne na noge uzdiglog velikana Crvenu Zvezdu, pod velom Železničkog FMP-a. Grci prezadovoljni što je ovaj ekonomski mag odlučio da im pomogne, EU, MMF i ostali zbunjeni, ne znaju šta da rade.
(VuleNS, 08. jul 2015 21:06)

Bravo za tebe! A sada pali!
By the way, pozdravi i Dula, Tegija i ostale....

Ivan

pre 8 godina

Kao prvo drago mi je da se vratila KKCZ i da navijaci zvezde mogu da se vrate svom maticnom klubu. Ako moze neko da mi pojasni samo ovo: Covic je pricao da je za servisiranje starog duga (bar poslednje dve godine) izdvajano godisnje po 1.5 miliona evra. Ako je to tih 2.5% dolazi se do cifre od 120miliona evra. Nesto tu bas nije... ?

Mikeli

pre 8 godina

Umesto da se pokrijete ušima što ste navijali za drugi klub kao iznajmljeni navijači vi prozivate Tegija! ludilo mozga
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaa, 8. jul 2015 21:23)

Vi i dalje ne shvatate da je bio jedan jedini klub crvena zvezda, ali da je moralo biti 2 racuna, jer je jedan bio zamrznut. Da je taj jedan bio otvoren onda ne bismo mogli nista da uradimo jer bi mogao da nas tuzi ko je stigao. Ovo je pravno jedino bilo moguce, da se fransiza prebaci na fmp dok se dug ne isplati i posto se dug isplatio crvena zvezda ce imati jedan racun i to je to. Mi smo oduvek znali koji je proces i nismo marili za vase besmilice. Ono sto mene zanima je sta cete sada da pricate, na koju cete pricu da se vadite i sta ce vam biti uteha. Ne bih vam bio u kozi jer znam koliko boli i koliko patite.

Zvezdas

pre 8 godina

Covo hvala za sve,nadam se da ces ubrzo kupiti Zvezdu i da ces biti jedan jedini gazda.Idemo u nove pobede,po nove trofeje i iskorak u Evroligi.

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Znači dostigli smo temeperaturu na kojoj se Zvezda odmrzava. Cestitke, izasli ste iz predgrađa.(Igor, 08. jul 2015 21:09)

A sudeći po situaciji, vi iz Laktaša nećete skoro! Mada, i to predgradje je sa skoro 22 000 stanovnika je tri puta veće od Laktaša. Mali ste, kako god da okrenete! :-)

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

Jupi, vratio se večiti derbi, sad možemo da kažemo da igramo protiv komšinice.(Bojan, 08. jul 2015 21:10)

Jupi, ali ne može! Kad Zvezda igra protiv Igokee, to nije derbi! Ajd odledite se više! Od 2007-e traje! Predugo je, aman-zaman! :-)

DrNele

pre 8 godina

Grobarcici, znate ko je uzeo ABA i titulu u Srbiji? Gledajte Evroligu dogodine pa cete saznati. A mozete i da svrnete do Malog Kalemegdana pa da vidite.
Zbog te pakosti vam se smesi nasa sudbina. Sreca pa imate Igokeu ;)

Crudelta

pre 8 godina

Ne znam sta glodarima nije jasno,KK CZ je uvek bio jedan klub i to je to.Da pojasnim sto krace ako je moguce.KK CZ(M.K. 2)je deo SD CZ i zbog finansija i blokada imali su tri opcije,stecaj,bankrot ili ovu koju su napravili sa FMP tj beton,gasenje i nastavak takmicenja.KK CZ je imala timove seniori i juniori ali zbog duga od 15 mil. e nisu mogli da se licenciraju za takmicenje ni u jednom uzrastu.KK CZ se fuzionise sa FMP i daje ime,grb i igrace a FMP daje licencu i ova fuzija nije trajna i po isticanju taj FMP vise ne postoji.U isto vreme stari FMP se fuzionise i sa Radnickim BG i od sinoc to je naslednik nekadasnjeg FMP a KK CZ Bg,Diva ili Telekom postaje samo KK CZ.Moglo je da se zadrzi i staro ime i adresa ali je promenjeno da ne bi bilo zamene.Poenta je da je dug saniran kroz ovaj klub koji se takmicio od 2011 i on je imao dug od 15 mil. e ali je napravljena fuzija da bi kroz takmicenje klub mogao da sanira dug.KK CZ to nikako ne bi mogla da uradi da nije bilo FMP-a i ugasila bi se ili krenula od betona.Svi trofeji pripadaju KK CZ i Delije su uvek navijale za isti klub.Naravno da klub nije uspeo ni sa fuzijom da vrati dugove on bi se momentalno ugasio,jer ova opcija se daje samo jednom.Nista ovo nije ni nelegitimno ni protivzakonito i zato se pomirite sa cinjenicom da vas je KK CZ demolirao ove sezone i da je posteno osvojio sve trofeje.

jes da bude

pre 8 godina

kako je prava zvezda vratila dug? ako je fmp umesto njih, opet pitam kako? prodajom igraca mozda? kog igraca? samo pitam ... 13 miliona evra

stefan

pre 8 godina

posle ovog saopstenja jasno je koji je klub bio u pitanju i sada se orginalna Zvezda vraca, samo nejasno malo kako su uspeli da rese tih 13 miliona evra, ako se ulagalo u novu, fuzionu ekipu CZBeograd Telekom, sa sve igracima za visok plasman. Moze biti da je drzavala to "malo" pogurala, sa sve novim ulaganjima, a u medjuvremenu u realnosti pro davanje magle. P.S. Ko je predsednik staog-novog kluba?

Nebojsa legendo

pre 8 godina

Odakle se vraca? Ko je igrao ove tri godine,koja Zvezda? Hvala vam,valjda vam je sada jasno za koga ste navijali ove tri godine nesretnici!

LAZNI VOJVODA VIROVITICA

pre 8 godina

Iskreno kao velikom ljubitelju kosarke drago mi je sto se prava Zvijezda vraca,mada bi volio i da Borac,Sloga,Zdravlje,Hemofarm imaju tu istu podrsku.Jedini koji mi nisu jasni su navijaci Zvijezde?Da je kojim slucajem ova igracki kvalitetna mutant Zvijezda bila kvaliteta sadasnjeg Borca,Napretka,Vojvodine ti isti bi rekli nije ovo nasa Zvijezda!!Prava Zvijezda ce se vratit,ali ce delije zauvijek ostati PANTERI upravo zbog ovog navednog.Jednostavno su se prodali.

Batko

pre 8 godina

Raspisali se mladi partizani, pa lupetaju od muke ne znaju šta će...a tek sutra nakon izvlačenja za EURO LIGU...tek tada počinju njihove muke

612

pre 8 godina

Aktivnosti vezane za Zvezdu i njihova objašnjenja u današnjoj Srbiji nije moguće shvatiti koristeći se razumom i pravno-ekonomskim naukama. Isto kao što se pojmovi diletacije vremena, kontrakcije dužine, maksimalne brzine svetlosti i beskonačnosti svemira,ne mogu shvatiti koristeći se rezonom i zakonima klasične mehanike i fizike.

Aleksandar

pre 8 godina

"Sporazumom dva kluba svi trofeji osvojeni u prethodne četiri godine (po jedna ABA lige i Superliga, te tri Kupa Radivoja Koraća) pripadaju klubu sa Malog Kalemegdana." Grobari, Dule i Tegi ne veruju! Lepo pričam da sve ostaje u vitrinama KK i SD Crvena zvezda ali eto verujte više vašem guruu.

Pero

pre 8 godina

Šta sad ima veze ko mlati Partizan. Dal' je Zvezda Telekom,C.Zvezda,FMP,komšinica,Diva... Pa to najbolje da izaberu grobari,ko ih je pegl'o.

kkgepek

pre 8 godina

Odmrzavanje napokon, eto prilike da se kkcz bori za titulu posle 18 godina
(radenko, 08. jul 2015 21:05) Napravili smo vama mesto ,posto vi idete u zamrzivac.. pa vam se mozda ponovi 31. god. i druga liga !

miki

pre 8 godina

Ko razume,shvatice.Znaci Crvena Zvezda Telekom je sad Crvena Zvezda Mali Kalemegdan 2.I ona Zvezda sto je koristila Zvezdin grb,dres i ime,sad je Zvezda Zvezda!!!Da rezimiramo,od danas Zvezda je ponovo Zvezda,a ona Zvezda sto je stala na noge,je ponovo Fmp.Mislim,Covic ce da nam objasni kako je to sve isto i da nema dve Zvezde,nego se to samo malo menja na koju godinu.I naravno sve po zakonu.

Realno

pre 8 godina

Vraća se kk Crvena Zvezda?!Ko je osvojio Aba ligu i sve ostalo ove sezone? (Valjevooo, 08. jul 2015 20:58)

Ponovo Crvena zvezda znaci mnogo smo jaki!

mmg nb

pre 8 godina

Ljudi sa kim smo mi dosad igrali?
Ko su oni.
Bolje i beton nego bez imena i prezimena to jest piba i mb adrese
Dule vas malo u glavu bezimeni.

citalac

pre 8 godina

hahah pa za koga ste navijali 4 godine ...4 godine prica to je zvezda sad odjednom vraca se zvezda..da ne pricamo o dugu koji je kao vracen?

cirkus

Mirko

pre 8 godina

Ovo je bolje od filma "Povratak u Buducnost".

Kako UPPR kako "vraca se" KK Crvena Zvezda kad navijaci iste kazu da je ovo od prosle godine njihova Crvena Zvezda.

Sta na ovo ima da kaze preCednik kluba iz Zeleznika.

Jel ono od prosle godine FMP posto kazu da se CZV vraca ili su ovi pogresili.

Zaplet kao u Hickokovim filmovima.

Đenka ugasio partizan

pre 8 godina

Pa to što Zvezda igra Evroligu je najbolji dokaz da JESMO navijali za pravu Zvezdu. Ili vi bolje znate od ULEB-a igokejci? Nego imam samo jedno pitanje - koja evropska takmičenja vi igrate sledeće godine? Evo sad ne morate više da se brinete za koga navijaju navijači Zvezde sad je i to rešeno i verujem da vam je pao kamen sa srca grobari hahaha.

Samo kazem

pre 8 godina

Partizan ne ulazi u UPPR jer su dva najveća potrazioca Dule Vujosevic i Sasa Danilovic. Znaci oni bi najviše izgubili ulaskom u UPPR, tojest ogromne svote novca. Svi podaci o plaćanju postoje, kao i ceo dokument UPPR gde se vidi kome je tačno koliko para islo. Zanimljivo je da najveći deo dugovanja su činile pozajmice prethodnih članova uprave, a da se prema državi dugovalo znatno manje. UPPR je sproveden u mnogo firmi samo nikada se niste interesovali da vidite gde i kako. Naravno pod istim sistemom kao i u kk. Primer vam je Valjevska pivara koja je takođe uspešno odradila UPPR.
Nista ovde nije nezakonito samo bi neki hteli da jeste. Ispoštovano je svako slovo zakona tako da zluradi mogu samo kukati. Partizan kada bi ušao u UPPR, a nema potrebe da menja pravno lice, rešio bi svoje probleme za tri godine maksimalno.

Ivan PK

pre 8 godina

Na koju foru ste izmirili svojih 15 miliona evra ili koliko god obaveza, ako ste bili zamrznuti, dakle niste poslovali, i da ste imali prihode, 15 miliona.? Pitam skroz bez zadnje namere, zelim da mi neko upucen, ako ima takvog ovde, predoči

sovuljaga

pre 8 godina

upravo dokazano da je "jedini" argument tacan!Za koga ste navijali tri godine???hahaha,kakvi ste carevi.Zvezda se odmrzava i VRACA u takmicenje od sezone 2015-2016!!!!!Panteri ce se pretvoriti posle tri godine i mnogo laganja ponovo u cigane.

KRIGER

pre 8 godina

Ovakav model privremene privatizacije trebalo bi primeniti i na FK Crvena Zvezda, bar dok se ne vrate sva dugovanja, na primer sa Cukarickim, grobari bi nas onda namesto "panteri" zvali "cukadzije", a mi bismo onda, kad ih isprasimo u derbiju mogli da kazemo da su ih iscukale cukadzije, ahahahaha.

petarczv

pre 8 godina

Jao, Boze, za koga sam ja navijao od 2012. pa do sada?! U pravu su bili grobari da smo sve vreme bili FMP...
(Nikola CZV, 08. jul 2015 21:21)

Hahahaha dobar pokusaj grobarcicu...nego ko igra evro ligu?

Fransiza zeleznik

pre 8 godina

Znaci fransiza se vraca na Mali kalemegdan.Ok I Sarlot Hornetsi su imali fransizu pa je ona presla u Nju Orleans pa je Sarlot imao klub sa nazivom Bobkets pa su sada Hornetsi.

Nolan

pre 8 godina

Sumnjaju neki da bodrimo pogrešan tim i mrze nas zato što uvek smo s njim
ali sever i dalje odjekuje tom
navijačkom pesmom najboljom
računajte na nas...
#KKCZ
#Evroliga

ha ha ha

pre 8 godina

A od cega su vracali dugove?
(z, 8. jul 2015 23:30)

Pa valjda su zaradili nesto od igranje EL? Samo u partizanovom slucaju u EL samo postoje troskovi

abcd

pre 8 godina

Bilo bi posteno i da pogledate pravilnike svih saveza i liga i fibine pravilnike i da vec jednom kazete ovom narodu istinu da trofeji ne mogu nikako pa ni UPPR-om da pripadnu pravoj CZ.

CZ99

pre 8 godina

Bilo bi posteno i da pogledate pravilnike svih saveza i liga i fibine pravilnike i da vec jednom kazete ovom narodu istinu da trofeji ne mogu nikako pa ni UPPR-om da pripadnu pravoj CZ.
(abcd, 08. jul 2015 22:26

Bitno da smo vas opeglali vise puta ove sezone,a za trofeje cemo lako...Bice ih macku na rep....:)

Nebojsa legendo

pre 8 godina

U normalnim drzavama bi zamrznuta Zvezda morala da pocne iz beton lige,a da Fmp po zasluzi igra Evroligu! Gotov taj famozni Uppr,da kazemo da je CZ vratila dug (ali juce) i da se sve vraca kao nekad.Zvezda pocinje od betona,a Zvezda Telekom vraca ime. FMP i igra evroligu.Ali ovo je Srbija,ovde sve moze!

Kimi

pre 8 godina

@FONTANA
Formalno, pravno, fizički i spiritualno svi trofeji su u Zvezdinim vitrinama, na njima Zvezdin grb, a vi možete formalno pravno samo da kukate do besvesti i ništa više.
Na kraju vas žalim, ali neko kulturno ponašanje se i ne može očekivati od malog kluba koga je deceniju i po finansirala država, a onda rešila da malo zavrne slavinu. S druge strane na konto tih državnih para ste nekako uspeli da prestignete Zvezdu u titulama, ali došlo je vreme za naplatu.
Krenite na vreme sa štrikanjem šalova i kapica, rukavica, jer će vaš zamrzivač tek da zaledi, a onda vam ni Igokea neće pomoći.

33 godine bet titule

pre 8 godina

Banana drzava,banana klub.
(Samo je sljaka iznad nas,...., 9. jul 2015 00:00)

Da li ti je lakše sad,bar malo..u kojoj državi živiš..u banana..šta si ti ...

Vladimir

pre 8 godina

Prosto je neverovatno kako su radoznali navijaci vicesampiona kako su vraceni 15 miliona....Zamisli,Zvezda sve radi transparentno a Partizan je sakrio sva svoja poslovanja i oni su brizni za zvezdinu transparentnost.Sve je bilo dobro dok je drzava gurala pa su svi dolazili u Partizan,tad vam nije bila potrebna skola kosarke.Covic vam je na svim poljima pokazao kako se to radi i zato ste tamo gde jeste,zivite u proslosti i zlurado se bavite kako se zove klub koji vas ove godine dere gde kod stigne.

answer

pre 8 godina

a sad velika dilema, za koga ce navijati renta delije? kkcz ili cztelekom ili fmp? moj predlog telekom, oni su bar nesto osvojili u zadnjih 20god.

metalstorm

pre 8 godina

Ajde grobari. Nemojte da kukate. Ako ga lepo zamole Dulo i Saša može Čović da im proda "know how". Nadam se dolasku Nolana Smith-a pa da bude loodilo.:)

petarczv

pre 8 godina

Ok, pošteno. Krajnje je vreme bilo da neko objavi kako je FMP šampion 2015. Čović je ovim definitivno izvisio što se njemu nikako neće dopasti. Ispao je iskorišćen i ostavljen a mislim da bolje nije ni zaslužio. U ovoj trgovini je tražio način da se vrati na političku scenu a sada će ispasti i sa košarkaške. FMP se vraća u Železnik a KKCZ kreće od nule.
(šta sad?, 08. jul 2015 21:08)

A da vi grobari procitate text...

Tolle

pre 8 godina

@Imate li Grobari objašnjenje kako sada ovaj klub može da igra Evroligu kada on nema nikakve veze sa timom koji je to izborio - Crvenom zvezdom Telekom bivšim FMP-om?
Čime ćete sad da se tešite?
(no, 8. jul 2015 21:09)


Vrlo jednostavno.Kao sto je igrao Evroligu iako nije imao veze sa Igokeom koja je to izborila i kao sto nije imao veze sa Cibonom koja je to izborila.

crno na belo

pre 8 godina

po zakonu o stecaju sva dugovanja i placanja bi trebalo da su transparentna. voleo bih da vidim kome kada i koliko je placeno. i kako naravno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dottore, 8. jul 2015 23:59)

Prvo pravilo stecaja je rasprodavanje imovine. Da li je nesto rasprodato od Zvezdine imovine? NIJE. Zato sto nije stecaj

Kad je UPPR izasao mogao si da vidis sve kome se duguje

Novinar Bibisija

pre 8 godina

U naslovu jasno piše - vraća se KKCZ, kako navijačima nije jasno da se ovaj klub ČETIRI godine nije takmičio, bio je zamrznut, nije imaoregistrovane igrače, nema ni sada, igrao je FMP sa promenjenim imenom, a da li će sada titule CZ Telekom da budu propisane KKCZ to ne može sporazumno, jer nema tog propisa ni u KSS ni u Fibi koji to dozvoljava. Pa šta ako i đilasovskim tumačenjem statuta to bude normalno, ništa strašno, nego da li će se KKCZ Telekom toga odreći kad Čović shvati da nije postao vlasnik KKCZ, a to mu je bio plan. Molim da se ovo objavi, nema smisla da čitamo samo dečja prepucavanja.

Ako sam dobro shvatio

pre 8 godina

Što ti je ružna navika: Sa' će se pet godina zvati Zvezda sa Malog Kalemegdana 2, onda ponovo Diva, ... Pa moramo je nekako razlikovati!

Šavija Alonso

pre 8 godina

Poslednji ekser grobarima.
(Sasa, 8. jul 2015 22:58)

Priznajemo, Saša, težak udarac za nas. Sada je i službeno potvrđeno ono što smo svi znali (mi pričali, a vi prećutkivali) svo vreme - da smo pre tri godine ostali bez večitog rivala... :(

nije mi jasno

pre 8 godina

Cekaj cekaj, znaci KK Crvena Zvezda napravi dug od gotovo 20 miliona evra, zatim zamrznu klub a FMP se premenuje u Crvena zvezda Beograd Telekom, da bi posle cetiri godine iz zamrzivaca izasla prava Crvena zvezda i preuzela sva prava od KK Crvena zvezda Beograd Telekom, ali a onih 20 miliona duga su prakticno iscezli i niko ne pominje na koji to nacin. Znaci klub koji izlazi iz zamrzivaca i koji se nije takmicio cetiri godine preuzima pravo igranja u EL koji je izborio prakticno drugi klub, klub koji vise ne postoji i njegove trofeje koje je prikupio za ove cetiri godine. Zar gasenje kluba ujendo i ne implicira odustajane istog od evro takmicenja, a posle odustajanja Cibone prosle godine EL je pozivnicu dodelila drugom klubu, tada Zvezdi Telekom. Ovo sto se desava u ovoj nasoj zemlji dembeliji ne postoji nigde u svetu. U normalnoj zemlji klub koji izlazi iz stecaja vraca se automatski u najnizi rang takmicenja i krece ispocetka, uz naravno obavezu da se dug zbog kojeg su bankrotirali i vrati. Ali kao sto rekoh to je u normalnim zemljama, ne u apsolutistickoj monarhiji Srbiji.

cole

pre 8 godina

Crvena Zvezda je od ove godine veoma moćan klub i to ne može da ospori niko ! Posebno grobari koji su ispušili ! Sve najbolje u daljem radu i puno, puno uspeha k.k. Crvena Zvezda! Volim vas, samo gurajte napred!

Djura

pre 8 godina

Nema potrebe da se išta objašnjava Dulovim sledbenicima. Objasniće im on sve ovih dana jer jedino Dulova istina je prava istina. Najčudnije je to što njih nikakav UPPR neće vratiti ali njima to nije ni bitno, navijaće za klub u kom bude bio Dulo, pošto oni ne navijaju za Partizan nego za njega. I da vas podsetim, danas je izvlačenje grupa za Evroligu, a mi se vidimo u ABA ako izdržite do tad.

my way

pre 8 godina

"Sporazumom dva kluba svi trofeji osvojeni u prethodne četiri godine (po jedna ABA lige i Superliga, te tri Kupa Radivoja Koraća) pripadaju klubu sa Malog Kalemegdana." Jao, grobari, koliko ste samo iscekivali ovaj dan da dokazete svoju tezu da Zvezda nije Zvezda, da navijamo za drugi klub, kad ono medjutim...

Sole

pre 8 godina

Ako vam sad nije jasno da ste 4 godine bili FMP, onda..
(Ja, 8. jul 2015 21:07)

Da li će ti biti lakše ako kažem da sam navijao za FMP? Da li ćeš moći bezbrižnije da spavaš i uostalom da mirnije živiš , pošto vidim da te to mnogo potresa?

Cika Brada

pre 8 godina

Pa kad im čović preuzeo dug od dva najveca poverioca. Pa il je pare vratio sebi ili je lepo kupio klub a vi kako god hocete se zovite sl god.
(Apache, 9. jul 2015 01:02)

Sta god tebe uspavljuje poglavico, ti izaberi ;)

Šavija Alonso

pre 8 godina

Mislim da se svaki pravi navijač Zvezde stidi od ovog saopštenja. Svaka čast igračima CZT na igri i trofejima, ali mislim da je svima jasno da KK Crvena Zvezda svoje dugove nije vratila, iako će svi ostali to morati da urade, a jasno je i to da sličnog primera ovom "unapred pripremljenom planu" nema. I to je Srbija, šta sad...

dragan

pre 8 godina

Dva pitanja: Kako je vracen dug od 15miliona? I za koga su prethodih godina navijali Delije?
(NJET, 8. jul 2015 23:26)

Dug je obicno vracen tako sto se duzniku isplati ono sto je dugovano na nacin koji je dogovoren.Navijali smo za Crvenu Zvezdu,kao i prethodnih godina i decenija i kao sto cemo navijati ove godine navijati u Evroligi.A sta cete vi mukice,Za koga cete,u kom takmicenju i kojim igracima? Bezbradica i Dulo ostali,cak je i pecaros pobegao

banana..

pre 8 godina

Nisu oni vratili NISTA jer je to nemoguce za 4 godine, jos se hvale da su uspeli godinu dana ranije? Nije moguce vratiti tolike milione a placati toliko kvalitetnih igraca i to debelo. Njima nije bio cilj ocistiti svoje dugove vec napraviti za debele pare tim i osvojiti sve ovo sto su osvojili a nije ni cudo. Cudo bi bilo da to nisu uspeli. Zato ova drzava propada jer su titule vaznije od miliona dugova. Zato ja moram da vracam sta sam duzan jer dolaze da mi seku struju jer sam duzan 2 hiljade dinara. To coveka boli i nije mi vazno ko za koga navija. Bole me ovakve stvari koje se rade u ovoj zemlji u svim sverama zivota. Zato samo ONI vide da mi napredujemo a u stvari tonemo sve nize i nize. Propadamo..

Mikeli

pre 8 godina

Veliko priznanje za marketing Crvene zvezde stiglo je na Evroliginom samitu u Barseloni. Crvena zvezda ušla je u finale takmičenja Marketing Award zajedno sa evropskim velikanima, Panatinaikosom, Olimpijakosom i ekipama Albe, Valensije i Žalgirisom. Time je marketing Zvezde dobio i zvanično priznanje da je jedan od najboljih u evropskim okvirima.
Takođe, Zvezdin ONE TEAM projekat pod nazivom Learning2Play (Kroz igru učimo) ocenjen je kao najbolji, a direktor marketinga Crvene zvezde Telekom Filip Sunturlić je tim povodom održao predavanje na kome je dao retroposktivu organizacije i realizacije čitavog projekta.

Bilo bi lepo da se pise i o ovome da bi manji klubovi u nasoj zemlji mogli nesto nauciti kako da klub ima neke koristi od svog marketinga. Znam da svi ostali klubovi imaju dosta manje navijaca od zvezde, ali svaki klub ima neko jezgro navijaca na koje se moze povoljno uticati i koji bi finansijski mogli pomoci klubu, naravno ukoliko marketing radi svoj posao kako treba.

Cvijo

pre 8 godina

Mislim da ovde niko nije ukapirao suštinu, a to je da je "zamrznuta" Zvezda isplatila dugove i da su se stvorili uslovi za njeno brisanje u APRu. Pošto je ime Crvena zvezda time ostalo upražnjeno, prvak države ima pravne uslove da izbriše "Telekom" iz imena, selidbu adrese je mogao da uradi i ranije. Trofeji i pravo učešća u Evroligi nisu sporni, jer je to isti tim. Sporni su jedino trofeji iz 20. veka.
Tako da navijači Zvezde ne menjaju klub, klub je isti onaj za koji su navijali i prethodne godine.
Navijači Partizana imaju svojih problema jer imaju klub, ali ne i tim, ako im je za utehu PIB Crvene Zvezde sa Malog Kalemegdana će biti isti kao FMPa pre 5 godina.

Batko

pre 8 godina

"Pre četiri godine KK Crvena zvezda je prepustila ime i igrače FMP-u iz Želenika"
I šta im više ovde nije jasno sve ove godine?!
Ali, dobra im je ova fora, samo saopštenje u 9 uveče, nikakve konferencije, nikakve promocije stare zvezde, ma nigde ništa... Pametnome dosta!
A inače, dugove su vratili od prodaje upaljača, hemijski i keramičkih šolja...
P.S. i opet mi nije jasno ko je sad predsednik kluba, a ko je "prvi čovek" kluba?
(Isprani mozak, 8. jul 2015 23:54)

Dobar ti nik....apsolutno odgovara komentaru

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

Šta sad ima veze ko mlati Partizan. Dal' je Zvezda Telekom,C.Zvezda,FMP,komšinica,Diva... Pa to najbolje da izaberu grobari,ko ih je pegl'o.
(Pero, 08. jul 2015 22:34)
Mi nemamo problem oko toga od koga gubimo.Vas smo i ovako drali 17 godina,i ponovo cemo,ne brini nista.Za vas smo ipak institucija,bili i ostali.Pozdravi Nebojsu.

car 98

pre 8 godina

sad ce iz evrolige da kazu da samo fmp moze da je igra,posto je zvezda nije izborila,oni to jedva cekaju samo da izbace klubove sa ovih prostora

Thilmo

pre 8 godina

Kako li je sada grobarima, jedini besmisleni argument su izgubili, ne igraju evropu, raspadaju se.

Ohhhh kako je lepo biti Zvezdaš, sutra izvlačenje za EVROLIGU...

drag e

pre 8 godina

Znači zvezda je vratila 13milki za 4 god.
Dakle iz mirovanja kluba su dobijali 5milki godišnje - porez.
Pa što gasite fuziju? Nek se nakupe malo pare i za plus. Što nebi imali budžet kao Fenerbakce?

Rados

pre 8 godina

@LAZNI VOJVODA VIROVITICA

Klub se ne zove "Zvijezda" nego "Zvezda", kapiram ja urodjenu jekavicu i sve to ali nemoj je primenjivati gde joj nije m(j)esto!

Zvezda Srbija

pre 8 godina

Genijalna priča sa UPPR-om. Jedino što je za fudbal druga priča, fudbalski klubovi za razliku od košarke imaju ozbiljnu imovinu koja je uzgred interesantna moćnicima...

IgorPFC

pre 8 godina

Jednom sam se i sam zapitao kako 100% postaje 2%, zamolio nekog da mi objasni kako bi i ostali klubovi u Srbiji izasli iz krize i vratili dugove. Odgovor sam dobio od jednog navijaca FMP-a ili zvezde, nije ni bitno..... kaze ovako: ,,gospodin Nebojsa Covic je okupio tim strucnjaka sa ekonomskog fakulteta i postavio primer kako jedan klub moze uspesno da posluje"
Svaka cast!!! Ustupite taj tim ekonomskih strucnjaka ovoj napacenoj Srbiji da i mi kao drzava stanemo na zdrave noge.

misko

pre 8 godina

sto su dosadni ovi sa kožentarima "pametnom dosta"...pa da si pametan ne bi se bavio glupostima kao sto su raspali klubovi Zvezda i Partizan.. ..

čas Panter čas Delija

pre 8 godina

Hoće navijači preći na Mali Kalemegdan ili ostaju u Železniku sa Čovićem? Najbolje je sačekati razvoj situacije opredelenje se ne menja tek tako.

Igor

pre 8 godina

Vraćeno je 2,5% duga. A šta sa 97,5% duga... pojela maca. 13.000.000 € duga da vratimo svi mi, a druge klubove zatvaraju za siću. Sramota!

Tadic - Dacic titule

pre 8 godina

po zakonu o stecaju sva dugovanja i placanja bi trebalo da su transparentna. voleo bih da vidim kome kada i koliko je placeno. i kako naravno.
(dottore, 08. jul 2015 23:59)
Pitaj Dula on se u sve razume ...

Tadic - Dacic titule

pre 8 godina

Zenski odbojkaski klub Vizura se takmici pod tim imenom u domacoj ligi a taj isti tim u Ligi sampiona kao Partizan ... I gde su tada bili ovi sto sada prosipaju pamet i sve znaju od zakona do UPPR-a ?

dottore

pre 8 godina

uz dug od 15 miliona ili vec koliko, i sezone od po 2-3 bas me interesuje kako. i covic je rekao milion po sezoni za vracanje duga. kada ni jedna sezona do sada nije bila uspesna. objavite kako

chicago

pre 8 godina

Cekaj, a gde je do sada bila ? i ko su onda ovi sto su igrali ove 4 godine ?!? A jel to znaci da ce sada FMP ponovo da se zove FMP ? Ups pa napravili ste vec jedan Fmp koji ste fuzionisali i sa radnickim bg kojem ste promenili ime u FMP ?!? Ja mislim da smo mi ustvari Atlantida koja je davno promenila ime u Srbija pa nam sada zato ide lose ?~! I sad za koga ce navijati Premijer ,za klub koji je pobedio ove godine ili ovaj koji se vraca sa leda ? Pojasnite mi !

Vlada23

pre 8 godina

Na koju foru ste izmirili svojih 15 miliona evra ili koliko god obaveza, ako ste bili zamrznuti, dakle niste poslovali, i da ste imali prihode, 15 miliona.? Pitam skroz bez zadnje namere, zelim da mi neko upucen, ako ima takvog ovde, predoči (Ivan PK, 08. jul 2015 22:51)

Na koju foru ste vi bili tolike godine institucija, prodali milijardu "asova" i onda sad grcate u dugovima? Kako je moguce da sada klub koji tolike godine igra el, puni hale, prodaje igrace odustane od igranja cipiripi kupa? Da li se to vi grobari zapitate nekad, ili ste toliko zavisni i slepo verujete u predstave vaseg maga?

Mare care

pre 8 godina

Usledila je velika rasprava izmedju vodja navijacke grupe delije, upravo izbrojani rezultati demokratskih izbora u njihovim prostorijama su 72 glasa da se navija za novu staru kk zvezdu telekom i 72 glasa da se ostane veran timu koji to zasluzuje svojim igrama i zalaganjem kk zvezda telekom na celu sa svojom najvecom legendom covicem....

Konvertor

pre 8 godina

UPPR je veoma ozbiljan dokument koji sa sobom nosi odgovarajuće pravne konsekvence. Veoma je retka situacija da neki subjekt izađe iz UPPR-a pre predviđenog roka jer to znači da je njegovo poslovanje bilo bolje od onoga koje je predviđeno UPPR-om. Pri tome naglašavam da se u UPPR-u pokušavaju realno sagledati prilivi koje bi subjekt mogao da ostvari u budućem poslovanju. Prema ovom članku, KK Crvena Zvezda je poslovala daleko bolje od predviđenog u UPPR-u i izmirila je pre roka svoje poverioce. Pitanje je koji su to prihodi kluba koji je u blokadi računa? Verovatno najveći deo prihoda dolazi od iznajmljivanja imena i obeležja Crvena Zvezda košarkaškom klubu FMP. Međutim, da li je moguće da su ti prihodi dovoljni da se u roku od 4 godine sanira dug od 16 miliona EUR. Poverioci su verovatno pristali da se deo duga otpiše jer su svesni da ga nikada neće naplatiti, ali nerealno je da bilo koji poverilac otpiše dugove u toj meri da subjekt izađe iz UPPR-a ranije nego što je predviđeno. Sve u svemu, ovakav UPPR se ne sreće često.

sportikus

pre 8 godina

Samo jedna observacija: kad izadjete iz UPPR, dugovi se ne brisu. To samo znaci da ste prihvatili da ih vratite u dogovorenom roku. UPPR samo stiti od bankrota u dogovorenom periodu!

Mikser

pre 8 godina

crudeltu za ministra finansija pod hitno. Pa kako je on to lepo objasnio u stilu velikog vodje i legende Čovića. Čoveče, pa ovakve mućke ni Del boy ne bi umeo da napravi. Ej, 15 milki za tri godine, ni odakle pare, ni kome, ni kako, samo se jednog dana sastanu genijalci iz Šupanca i kažu mi vratili sve. Ali, dobro, neće ni to večno trajati, koliko god pretili istorija nas je naučila da vaše dominacije obično traju godinu, dve.

Dracaris

pre 8 godina

Prema tom UPPR-u (da imam ga u pdf-u) čović je preuzeo dva najveća potraživanja prema cz u koja spada ono potraživanje zbog kojeg je grb cz dat u zalogu. Pa ili je čović samog sebe isplatio ili je oprostio samom sebi dug u zamenu za mesto.

Stomak

pre 8 godina

voleo bih da vidim kome kada i koliko je placeno. i kako naravno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dottore, 8. jul 2015 23:59) Pretpostavljam da te sa druge strane ne zanima poslovanje partizana?

kako boli kad se zvezda Voli

pre 8 godina

po zakonu o stecaju sva dugovanja i placanja bi trebalo da su transparentna. voleo bih da vidim kome kada i koliko je placeno. i kako naravno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dottore, 8. jul 2015 23:59)

Prvo pravilo stecaja je rasprodavanje imovine. Da li je nesto rasprodato od Zvezdine imovine? NIJE. Zato sto nije stecaj

Kad je UPPR izasao mogao si da vidis sve kome se duguje
(crno na belo, 9. jul 2015 09:37) # Link komentara

NIJE jer zvezda nije imala imovinu pametnjakovicu

LAZNI VOJVODA VIROVITICA

pre 8 godina

Prijatelju nije tebi smetala ijekavica (a pisem kako ja hocu) vec je to zbog toga sto pisem golu istinu koja tebi i mnogima slicnima tebi ne prija. Postoje ljudi koji imaju i oni koji nemaju obraza sto je najbitnije.

Partizanovac

pre 8 godina

Stavrno ne kapiram. Donekle bih i razumeoova i sva druga besmislena prepucavanja o zvezdi i partizanu da se radi o fudbalu. Nazalost, to je kod nas jos uvek divljacki sport, koji prate ljudi koji najmanje fudbal gledaju, vec samo urlaju i izazivaju svadju i tuce.... Ali KOSARKA je uvek bila intelektualni sport. Voleo bih da tako i ostane i da pobedi bolji. Posteno i fer.

AHTUNG DIHTUNG

pre 8 godina

Vraća se kk Crvena Zvezda?!Ko je osvojio Aba ligu i sve ostalo ove sezone? (Valjevooo, 08. jul 2015 20:58)

Eno idi proveri gde stoji trofej pa javi

Apache

pre 8 godina

Pa kad im čović preuzeo dug od dva najveca poverioca. Pa il je pare vratio sebi ili je lepo kupio klub a vi kako god hocete se zovite sl god.

rocky

pre 8 godina

Ne samo sto je bilo para da zamrznut klub, koji po defaultu kao takav ne moze da posluje i ima ikakvu dobit vratio dugo od 15 MILIONA, nego je u protekle 4 sezone bilo pregrst para za funkcionisanje drugog kluba koji je imao sasvim solidna pojacanja u evropskim okvirima. Da se podsetimo, jedan stranac je po prvi put u istoriji ostao dve godine u nasem klubu, sto je ranije bilo nezamislivo. Svaka cast na uspesno odradjenom projektu, bilo bi lepo da i ostali klubovi mogu ovako da se postave na noge i krenu od nule, samo recite istinu kako se doslo do toga.

Boki

pre 8 godina

A gde su pare. Ipak je ovo SvRBIJA. Češe ko kako stigne. Pitanje je zašto nisu praštali dugove preduzećima koja su hranila porodice,a ne kojekakvim likovima koji su napunili svoje džepove.

Smehotresna Olimpijada

pre 8 godina

El, moze da se spojimo sa Hrvatskom,udjemo u EU automatski a zatim razidjemo.Covica za predsednika svih predsednika!!!
(Bivsi, 08. jul 2015 22:58)

Nikad sa Hr... Bolje sa Austrijom...

Pustite komentar...

pre 8 godina

(Ivan PK, 8. jul 2015 22:51)
Probacu ja. Ako se dobro secate, Zvezda je prodala i koseve, grb, iznajmljivala je Pionir, kancelarije tako da je 2011. imala vrednost svoje imovine bukvalno 1 998 000 dinara, sto je cinilo 1,4 posto ukupnih dugova. Da je Zvezda proglasila bankrot, banke ne bi imale sta da prodaju i niko ne bi dobio svoje pare. Zato su svi poverioci, koji su bili razvrstani u 3 klase, prihvatili UUPR. Ukupan dug Zvezde je bio sa kamatama 15,1 milion ali je takodje Zvezdi dugovano 4,6 mil pa je prostim dogovorom prenela svoja potrazivanja na dug drugom licu. Andjus je pricao da je ,mislim, Beko prihvatio takav dogovor. Tako je Zvezdin dug bio ukupno 10 511 000 evra. Covic je odmah svoje pare dao, 500 000 din za sudske troskove da bi prosao UUPR, 300 000 e da bi odkupio Zvezdin grb, 91 638 e za porez, i jos oko 90 000 e za PDV, doprinose za zdravstvo, za nezaposlenost, takse... Da bi nova Zvezda mogla da funkcionise. To sve pise u UUPR-u. Fora je u tome sto su brojni igraci kao Vladimir Tica, Milosevic Strahinja, Cvetkovic, Marinovic, Kovacic, Vidacic i brojni ostali oprostili dug pa je ukupan Zvezdin dug na kraju ispao oko 9 mil. Jedino je Vujanic, od svih igraca, isao na sud zbog 42 000 e i stana koji mu je ugovorom obecan. UUPR-om je dogovoreno da nova Zvezda-FMP- izmiruje dugove stare Zvezde. Covic je nekoliko puta javno rekao da od ukupnog budzeta ove Zvezde preko 2 mil ide na stare dugove one Zvezde. Pitanje je gde ova nova Zvezda-FMP pravi tolike pare...