Petak, 26.06.2015.

08:13

Milutinov 26. pik, Radičević 57, Mitrović 60.

Protekle noći održan je NBA draft, a među 60 pikova našla su se trojica srpskih košarkaša – Nikola Milutinov, Nikola Radičević i Luka Mitrović.

Izvor: JT

Milutinov 26. pik, Radièeviæ 57, Mitroviæ 60. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

142 Komentari

Sortiraj po:

translucent

pre 8 godina

@(partizan Igokea since 2007, 26. jun 2015 16:19)
Lepo je što bar nešto shvataš.
Evo ti još jedna informacija. To što si shvatio pomnoži sa 13 i shvatićeœ koliko je frustracija vama nabio Vujošević.
Kada frustracija postane dugoročna, onda je to kompleks kao u tvom slučaju.

твој надимак довољно говори

pre 8 godina

Pa grobari ja tek sad shvatam kolike vam je frustracije Čović nabio. Pa vi ste jadni čekali bilo kakvu vest ove sezone kako bi obrisali suze i stidljivo se nasmejali.
(partizan Igokea since 2007, 26. jun 2015 16:19)

Боље би ти било да узмеш књигу у шаке. У противном пашћеш и у августу. Није лепо да будеш најстарији ученик 6. разреда, а имаш 15 година.

bojan

pre 8 godina

sta bre melju ovi DV -ovi a prosle godine kada su zamenili Bogdana i Bojana Bogdanovixa to je bilo ok.Pa to samo vam jedno govori da oni nemaju pojma ni ko je Mega ni Zvezda ni Bojan ni Bogdan

:@

pre 8 godina

Uopste nije bitno da li si 10. ili 60. pik, nista to ne znaci. Dzeremi Lin nije bio ni pikovan na draftu i evo sad obrce lovu u Lejkersima, dok Milicic igra u Metalcu kao nekadasnji 2. pik...

Badass

pre 8 godina

molim redakciju da zabrani komentare tzv "navijaca" I filtrira od ovih koji su vec postavljeni samo one koje se ticu samog drafta.

jedva pronadjem po neki normalan komentar, hvala memfisu, ewingu I ostalim normalnim ljudima...

stidim se, nije ni cudo sto se kod nas pustaju grandovi I parovi, kakav smo to narod samo sujeta, mrznja I da komsiji crkne krava,

sramota!!!

redakcijo reaguj!!!

Memfis

pre 8 godina

Nikad veci broj moronskih komentara na jednu NBA vest. Preporuka redakciji da malo opsirnije opise prvih 10ak pikova, kao prosle sezone. Akcenat na Milutinova je opravdan, ali je i magnet za ove ostrascene krelce, "navijace" oba kluba.

Zorz Pap

pre 8 godina

Ne mogu da verujem koliko se ne razumete ljudi. Pa Milutinov nema sanse da zaigra u NBA bar jos nekoliko godina. Covek nema igru ledjima i tacka. Jedino sto je agresivan na skoku i ima solidan sut sa poludistance. I ovo uopste ne znaci da ce igrati ikada u SAS. Jedino da mnogo popravi igru ledjima. Samo objektivno kazem da covek u Eurokupu nikakvu razliku nije pravio a ni u Aba ligi(Bilan, Cirbes, Planinic svi su bolji). Domacu ligu ne racunam, jednostavno ima jako mnogo da radi jos i da se dokaze na vecoj pozornici. Bogdan je druga prica i mislim da ako razbije sada u EL moze u Finiksu da igra za 2 sezone. Najbitnije dobar izbor Lejkersa sa Raselom.

Prodanovic Sasa

pre 8 godina

Iskreno se nadam da Jokic moze biti nba zvezda kakvu do sada nismo imali, ali svi ostali nema sanse mozda jedino Bogdanovic dogura do startne petorke ako uopste i uspe u Nba ako se nevaram na jednoj utakmici polufinala play-off imao je 0 poena i samo solidno je odigrao zadnje SP.Mitrovic nemoze u Nba nema taj kvalitet,Micic i Radicevic verovatno nece uspeti ni u reprezentaciji',Dangubic tesko jedino ako sledeca sezona nebude njegova,Milutinov mozda ali mora da napusti Partizan mora da igra EL i da ojaca nesme da izgubi godinu.

Mirko

pre 8 godina

Čestitke Milutinovu, ali i Radičeviću i Mitroviću. Milutinov je sada najbliži NBA, ali iskreno ja ne očekujem od njega previše, ali se nadam da će bar izdržati dve sezone u NBA, a bilo bi lepo i više od toga.

Za Luku nešto nisam siguran da će ići u pravcu NBA, jer mislim da oni imaju dosta kvalitetnih igrača tog tipa, mada ko zna, za koju godinu možda i on proba, želim mu da uspe u tome, kao i svim našim košarkašima.

palop

pre 8 godina

@(zoran, 26. jun 2015 12:49)

"Ameri hice balans izmedju belih i tamnoputih igraca" sta sve covek nece procitati ovde. Jos gore je sto zapravo ovakav komentar ima pluseve...

Milutinova je izabrao San Antonio, a oni vrlo dobro znaju sta rade i verovatno vide potencijal u njemu. Radicevic i Mitrovic verovatno nece zaigrati u NBA. Te poslednje pikove timovi uzimaju u fazonu "ako bude nesto od njega, super, a ako ne bude, nikom nista".

Sto se tice Veselog, atletski je odlican, ali nema osnovne kosarkaske elemente. Covek sutira bacanja 30%... Da Mitrovic npr. ima takve atletske sposobnosti, bio bi startna cetvorka za vecinu NBA timova.

partizan Igokea since 2007

pre 8 godina

Pa grobari ja tek sad shvatam kolike vam je frustracije Čović nabio. Pa vi ste jadni čekali bilo kakvu vest ove sezone kako bi obrisali suze i stidljivo se nasmejali.

Melo

pre 8 godina

Mario Hezonja, jedva cekam da ga vidim na djelu. Glava i razmisljanje, ala Kobe Bryant, i odusevljava me njegov bezobrazluk, i ta arogancija, pa neka izgleda odvratno

ajde

pre 8 godina

daće bog da milutinov bude igračina!svaka čast!za našu košarku extra!!bilo je igrača koji ne prodju draft pa pokusaju nba!kao i obratno budu u vrhu drafta pa ništa nidje ne naprave!!!mitrović je igračima,ozbiljna evropska četvorka i naša velika budućnost i sadašnjost!!!

cedomir

pre 8 godina

"Uprava koja je vodila klub obezbedila je neverovatne prihode od sponzora kada je košarka u pitanju. U periodu od 2004 – 2008. godine samo od sponzora obezbedili smo 15.861.940 evra, a prvih godinu i po dana još oko 4 miliona što iznosi skoro 20 miliona evra. Šta je trebalo još kao uprava da uradimo? Treneri su bili Zmago Sagadin, Dragan Šakota, Aleksandar Trifunović i Stevan Karadžić. Dovođeni su Igor Rakočević, Skuni Pen, Obina Ekezie, Milan Gurović, Omar Kuk, Lorens Roberts, Pero Antić, Petar Popović – sve sami igrači evropskog kvaliteta koji su napravili sjajne karijere. Da li je uprava trebalo da daje koševe? Zvezda je u Pioniru tukla Real Madrid, a u Tel Avivu Makabi. A i prvi smo od svih srpskih klubova dobili Cibonu u Zagrebu." by Goran Vesić.

I to je ta nepravda o kojoj pričate. Dule vam nabio komplekse, uništio detinjstva, pa ga zato toliko ne volite, a on i dalje pravi čuda... druga godina zaredom pik prve runde. Grande Dule.

Deuce40-40

pre 8 godina

Jedan od jacih draftova u najavi...neki ga porede sa onim iz 2003. sa Dzejmsom Vejdom, Boshem i Entonijem...ja mozda ne bih isao toliko daleko, ali recimo poredjenje sa 2008. je ok...iz te generacije imamo Rouza Westbrooka i Lava.

Mislim da su Lakersi dobro pikovali. Russell po onome sto sam video je neka mesavina Karija i Hardena. Ima jako dobar handle, sut, pas, levoruk je, ali nije mnogo eksplozivan i brz kao i Harden sto nije bio na pocetku karijere.

Towns je verzija slicna Davisu sa jos vecim 'rangeom', slicno je kao i Davis igrao pleja u mladjim danima, jako dobro gadja i trojke sto je prednost u odnosu na Davisa, ali nije toliko dobro atletski gradjen (iako i dalje sasvim korektno). Davis je ipak zver po tom pitanju. Imam osecaj i da je Towns poguren malo...John Calipari, trener Djuka ga je naucio post igri protekle sezone i terao ga da igra u reketu pa je stoga sutnuo samo nekoliko trojki za citavu sezonu, ali covek zna da sutira. Prakticno zna sve i apsolutno zasluzeno je prvi pik. Sa Wigginsom i LaVinom ce da predstavlja silu u narednim sezonama. Jako talentovan tim...

Okafor je realno tu treci pik, dobra post igra, vrlo jak igrac, spreman za NBA, ali slabija odbrana i katastrofalna bacanja.

Phil Jackson je mozda poludeo, ne znam sta ce mi Porzingis. Imao je Mudiaya i Winslowa koji uz prethodnu dvojicu po meni jedini imaju potencijal da postanu opcije 1 i 2. Porzingis najvise 2...al nije dzabe Phil to sto jeste...videcemo...:)

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

BC Partizan is the Boston Celtics of Serbia - komentator jutros, meni suza krenula, priznajem! :D :D :D
(JessePinkmanPFC, 26. jun 2015 11:45)

Mozda je to ona ista suza koja je potekla nakon zavrsetka finalne serije plej ofa Srbije...jos uvek tece...

Sevastokrator

pre 8 godina

Браво Џони! Увек сам веровао у тебе.
Ако читаш ово желим само да ти поручим да не јуриш масу по сваку цену. Она ће свакако доћи с годинама.
И без опуштања. Само тренинг, књиге, позориште, опера...
Све најбоље масјторе!
Честитке и Радичевићу и Митровићу.

Jack

pre 8 godina

Da da bas euroleague zna. Pa kad ste osvojili titulu cestitali su vam na prvoj osvojenoj tituli prvaka zemlje u istoriji kluba. :D
(Paja, 26. jun 2015 12:25)

Pa vidis da zapravo i znaju, to FMP-u i jeste prva titula u istoriji.

Trener

pre 8 godina

Ljudi da li ste normalni kakav Partizan, Milutinov odlazi iz Partizana samo tako i to iz vise razloga. Partizan je prezaduzen nema para ni za sta ostaje samo ko mora i hoce da igra besplatno. Ko god nesto vredi prodaje se da se plati porez jer se sprema katanac.

zar ne?

pre 8 godina

Ovi grobari koliko hvale svoje igrace i ismevaju nase, ispada da su imali bolje igrace od nas, boljeg trenera, jos su igrali iz ljubavi.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Goblin, 26. jun 2015 09:14)

Ne kazemo mi to, nego to kaze DRAFT svake godine...

tole vole, lopove, odlazi...

pre 8 godina

svaka cast partizanu dva pika iz prve runde za dve godine !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vrana, 26. jun 2015 12:05)

Bilo bi toga i više da nema bočnih udara već 20-ak godina unazad. Ovima koji, praktično, od osnivanja imaju vetar u leđa, vidimo, ne ide baš... Njima puno bolje ide u sistemu "otmi ili kupi za velike (državne) pare".

Givony

pre 8 godina

Da li je moguce da je radicevic izabran pre Miljenovica? Decko nikad jigde nije igrao, u reprezentacijama je bio 12. igrac, u sevilji svaku trecu utakmicu odigra par minuta...

Miodrag

pre 8 godina

Mislim da ce Spursi da ove godine iskoriste prostor u budzetu da dovedu Marca Gasola ili LMA ili Love, posto ce Dankan najverovatnije odigrati jos ovu sezonu, a sledece sezone je skroz realno da Nikola ode, i to kao zamena za Splitera. Onda ce Greg stovriti novi tandem pod kosem. Moje prognoze su da ce Spursi pokusati da dovedu LMA, uprkos tome sto Marcu vise lezi kosarka Popovica. Jedan prost razlog, LMA je mladji, a svi znamo da ko jednom dodje u Spurse, ostaje do kraja(naravno ako valja). To je jedna porodica i mnogo su drugaciji od ostatka NBA franciza.
Luka je odlican igrac, ali nije fizicki dominantan na svojoj poziciji, a prespor je da bi bio trojka, a i ima malo losji sut sa distance. Mora da popravi neki parametar da bi otisao u NBA. Po fizickoj konstituciji me podseca na Ercega i mislim da ce se u tom pravcu fizicki razvijati, ali ponavljam:MORA DA POPRAVI SUT SA DISTANCE!
Pozdrav iskrenim ljubiteljima kosarke.

Paja

pre 8 godina

76ERS 60
Luka Mitrovic
Power Forward, 6-9, 225 lbs
Mega Crvena Zvezda (Serbia)

Panteri, ni nba.com ne zna koji ste vi klub uopšte!

Možda ne zna nba.com ali zato zna euroleague.com
Svaki četvrtak ili petak od jeseni, sportklub, možeš i ti da pratiš slobodno. :))


Da da bas euroleague zna. Pa kad ste osvojili titulu cestitali su vam na prvoj osvojenoj tituli prvaka zemlje u istoriji kluba. :D

Mladen

pre 8 godina

Milutinov ce NBA ko i dosad videti samo na plazma TV.
Verovatno su ga izabrali jer nema boljih opcija a racunaju na njega ko i na Dangubu.
Drveta ko sto je Milutinov ima na tone i po Evropi a kamoli NBA
Nista protiv decka ali mogu da nabrojim bar 20,30 takvih kao on
Ni Mitrovic nema sanse ali za razliku od Milutinova moze da se nada pristojnoj evropskoj karijeri a ne neka Belgija Kipar ili Nemacka koje su Milutinovu plafon.

Slobodan

pre 8 godina

Duletov niz se nastavlja: Krstic,Pekmen,Maric,BO,Veseli,Bogdan,Zofri,Milutinov... sledeci: Vanja,Muric,Andric....
(mica, 26. jun 2015 10:19)


Zanimljivo je da sa 27-im pikom Milutinovom, buducim NBA igracima Vanjom, Muricem i Andricem ... bivsim NBA igracem Pavlovicem i Akojonom ... prekaljenim Evroligasima Macvanom, Milosavljevicem i Tepicem i Daloom koji je kao stranac trecu godinu u klubu ... Dulo i Partizan uspeo doci do polufinala Kupa Srbije i ABA lige a u finalu KLS lagano izgubio 3-0 i to sve od Zvezde sa "prosecnim igracima" ... Izgleda da je Dejo Radonjic stvarno dobar trener !!!

zoran

pre 8 godina

Takođe Teo nije imao hrabrosti da se oproba u NBA dok su recimo svi vodeći evropsi igrači (Navaro,Jasikevičijus,Rodrigez,Fernandez,Kalderon . . .) bar pokušali. On je izabrao da bude prvi u selu pa ta priča o tome da nije otišao u NBA jer su mu bitni trofeji ne pije vodu.(NikolaBGD, 26. jun 2015 10:26)Možda je novac u pitanju.Teo nikada ne bi u NBA dobio tako dobar finansijski ugovor,kao kad je potpisao za CSK.
(Sloga, 26. jun 2015 11:51)

Nije u pitanju hrabrost. vec je Teo pametan I realan momak. STa da trazi pored tamnoputih bekova..?? Sta ova trojica novajlija ocekuju u NBA sem noshenja peshkira I vode..? Jedan Veseli koji je atletski svetlosne godine ispred pomenute trojke bi je vishe no smeshna preko bare. Milutino ne moze sa centrima Metalca da se izbori, a kao igrace NBA ligu. Da Ameri ne zele da uspostave neki balans izmedju belih I tamnoputih igracha, ovi ne bi ugledali NBA sem na televiziji.

petarczv

pre 8 godina

@...Mitrovic je mlad i perspektivan ali nista vise nego jedna prosečna 4-ka koju će američki igraču na toj poziciji staviti u džep ,dečko ima šut sa distance ravan 0 jeste borben i igra glavom ali uporediti ga sa NBA igračima on stvarno nema sta tamo da trazi,još jednom kažem prosečan evropski košarkaš i bolje mu je da sedi u evropi i napravi barem neku karijeru... 
(Vladimir, 26. jun 2015 09:09) 

Mitrovic nema sut sa distance???? Pa on je bio jedan od najboljih trojkasa u aba ligi...

petarczv

pre 8 godina

toliko o velikom talentu Mitrovicu bar ljudi u NBA znaju sta rade 60 pik al od koga je i to je puno :-).Partizan naravno izbacuje jos jednog NBA igraca, rasadnik talenda za Srbiju i nasu reprezentaciju tako je bilo uvek kroz istoriju, zahvaljujuci najvise Partizanu i.njegovim talentima kroz istoriju smo napravili ime u kosarci...
(pfc, 26. jun 2015 10:14)

Bas ti je tesko...a onaj vas nba od prosle godine ne moze ni u turskoj ligi da igra a ne u nba...

zagor

pre 8 godina

decko je straobalno napredovao poslednje dve sezone. ovakvo mesto a draftu je najavljivano od skora, ali je za mene ipak iznenadjenje.
mnogo vazno za srb kosarku. raduljica je raduljica, bobi je vrlo specifican igrac i neophodan nam je dobar milutinov za rio...
cestitam momcima

Rade

pre 8 godina

Dal je moguce da su ovi Niksi toliko ocajni? Batalite navijacka prepucavanja ocu da vidim vrsne poznavaoce Shazam-a, NastyB i ostale da prokomentarisu draft

KRIGER, tadic-dacic titule

pre 8 godina

Jeli a ovaj Dule, koji je on pik na draftu?
(Covic, 26. jun 2015 09:20)

Dule je 13 puta bio PRVI PIK!

@(JOx, 26. jun 2015 10:59)


Zasto kazes Dule, kad mislis na Tadica i Dacica.

JessePinkmanPFC

pre 8 godina

Bravo za Milutinova, samo on u Partizanu ove godine neće igrati ni jedno evropsko takmičenje. Videćemo kakvu ekipu planira Partizan da naprava, ali za Milutinova će to biti veliki minus u napredku. Sve čestitke i za Luku.
(DedaMiloje, 26. jun 2015 09:37)

Nisi shvatio ! U Partizanu svi igraju za stipendije a Dulo i Salo su tu zbog para ! Nego jeli bio Dulo sinoc u USA i jeli odrzao kakvu konferenciju za stampu ? Jesu li pale kakve nove majice ... Mislim da bi bile prikladne sa citatima Krleze s'obzirom na situaciju u klubu i poreklom .... Sto se tice institucije verovatno ti nisu rekli da se ekipa raspala i da Partizan vise ne igra Evropska takmicenja !
(Vlada, 26. jun 2015 09:38)

Boston Celtics of Serbia priprema veliko iznenadjenje za Vas :D

Air Danguba

pre 8 godina

(pfc
kad smo kod lupetanja procitaj svoj komentar pa vidi STA si napisao i KAKO si napisao.Previse si bezao sa casova maternjeg jezika i sad imas problem.Necu da ti kazem ali proguglaj kad vec ne znas koji je Milicic bio pik.Inace ne moze draft da pogresi ali mogu oni koji ga sastavljaju.Imas u visedecenijskoj istoriji drafta pregrst primera da su uspevali oni koje draft nije vrednovao nesto posebno i obrnuto.

Badass

pre 8 godina

dal ste svi vi normalni, idite ba neki forum pa se prepucavajte, udjem na vest o draftu I vidim ovakve komentare.
stvarno sno nacija za posmatranje.
mogu da se kladim da pola vas koji ste oatavili komentar o milutinovu I mitrovicu niste ni culi za taunsa, rasela, mozda jeste za okafora ali zbog emeke.
molim ljude koji stvarno ovo prate da iskazu svoje misljenje.
moje je da su kingsi mozda trebali draftovati Vinsloua, al ajde Willy Trilly je dobar defanzivac, bar tako kazu...

Red North

pre 8 godina

Ako su pogresili sa Mega Crvena Zvezda onda definitivno nisu sa Bogijem bombom Bogdanovicem kada su ga najavili da dolazi iz Croatia ha ha

Sloga

pre 8 godina

Takođe Teo nije imao hrabrosti da se oproba u NBA dok su recimo svi vodeći evropsi igrači (Navaro,Jasikevičijus,Rodrigez,Fernandez,Kalderon . . .) bar pokušali. On je izabrao da bude prvi u selu pa ta priča o tome da nije otišao u NBA jer su mu bitni trofeji ne pije vodu.(NikolaBGD, 26. jun 2015 10:26)Možda je novac u pitanju.Teo nikada ne bi u NBA dobio tako dobar finansijski ugovor,kao kad je potpisao za CSK.

luther

pre 8 godina

Kako mozete da poredite Darka sa Hezonjom...pa Darko je otisao u veliki svet kad nije imao ni 100 maraka u dzepu..jednostavno je nemoguce da sa tako malo god ostati fokusiran na bilo sta...dok Mario vec najskuplji mladi igrac u evropi i decko je vaspitan od malih nogu da ide u Nba...vis da on ne ferma 2% trenera Barse....decko zivi za NBA..i zaista on i JOkic se kolju ko je bolji talenat koji se pojavio u poslednjih 10 god

PatrickEwing

pre 8 godina

Milutinov sigurno neće u NBA bar za još 2-3 godine, pik je draft and stash, Spursi će ga čekati da se malo razvije jer pre svega nema snagu a ni kvalitet da se nosi sa mnogo jačim igračima od sebe. Mitrović zadnji 60 pik, a predviđano mu je oko 40-og mesta, verovatno neće nikad otiću u NBA, jer je suviše mek za četvorku a spor za krilo.

Prvi pik očekivano Townes, igraće verovatno uz Pekovića četvorku ili ako Minmesta uspe nekom da uvali ogroman Pekov ugovor, biće u paru sa Diengom.
Već drugi je po meni iznenađenje, Russell, pre Okafora je čudan potez Lakersa pre svega jer su prošle godine na draftu u drugoj rundi uzeli odličnog Clarksona.
Treći pik očekivano Okafor koga Sixersi planiraju da zadrže uprkos tome što su u prethodna dva drafta birali centre Emibiida i Noela. Neko od njih dvojice nije u planovima tank mastera Hinkija.
Četvrti pik 'mojih' Knicksa je po meni odličan, mada se ne slažu svi sa time. Porzingis je odličan u napadau, solidno se uklapa u trougao napad koji forsira Phil Jacskona ali mora nabaciti nekih 10ak kg mišićne mase. Mali je veliki talenat, uprkos velikom riziku koji nosi draftovati igrača iz evrope.
Peti pik Hezonja, može odmah u NBA, igrač takvih kvaliteta je potreban Orlandu, odličan šuter i dobar ulaz pod koš.

Sve u svemu solidan draft ove godine.

Memfis

pre 8 godina

Opa ako ga Pop ne napravi odlicnim igracem niko nece...
LAL po mom misljenju pokupili najboljeg igraca (ne pratim koledz kosarku, ali mi na osnovu snimaka Rasel lici na Hardena, paklen napadac, ali za razliku od Hardena ne iritira pojavom :)), Niksima macka u dzaku (mozda novi Novicki, mozda Barnjani, u svakom slucaju nista od njih sl. godine), mislim da je najgore odabrao Sakramento, a najbolje prosao Majami. Pogledao sam NCAA finale, ovaj Vinslou mi je ostavio najjaci utisak.
Neko je pitao zasto je Filadelfija birala Okafora, oni ce ga verovatno trejdovati za Smarta iz Bostona i jos nekoliko buducih pikova.

sreckol

pre 8 godina

Na sajtu NBA piše da Luka MItrović dolazi iz tima "Mega Crvena Zvezda". Da li je sada pala fuzija Miško-Čović?
(Adam Silver, 26. jun 2015 09:08)

To Mega znači VELIKA.

history channel

pre 8 godina

@topcidera lepsa strana
Koji novi talas, sta to kkp ima u mladim selekcijama a da ih vec zvezda ne gazi? A nema para kao ranije da se uzme sve sto valja od klinaca po srbiji...

Lošmi

pre 8 godina

76ERS 60
Luka Mitrovic
Power Forward, 6-9, 225 lbs
Mega Crvena Zvezda (Serbia)

Panteri, ni nba.com ne zna koji ste vi klub uopšte!

Možda ne zna nba.com ali zato zna euroleague.com
Svaki četvrtak ili petak od jeseni, sportklub, možeš i ti da pratiš slobodno. :))

NikolaSrb

pre 8 godina

Na sajtu NBA piše da Luka MItrović dolazi iz tima "Mega Crvena Zvezda". Da li je sada pala fuzija Miško-Čović? (Adam Silver, 26. jun 2015 09:08)

Jeste, eto ta greska na sajtu vam je jedina radost.

mesut_ezil

pre 8 godina

Dal moze jedna vest da prodje bez glupog navijacko prepucavanja,svaka cast momcima iz kog kod da su kluba nasi su. Igraju za nasu reprezentaciju za njih navijamo. Nikad nama nece biti bolje kakvi smo ljudi

Komleksi su cudo

pre 8 godina

Milutinov u NBA hahahaha..pa taj ne moze protiv Metalca da igra a kamoli protiv nekog NBA tima, svasta...propasce ko zeton
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komarac u sorcu, 26. jun 2015 09:30)

JADAN!

Dejan

pre 8 godina

Na zasedanju u partizanu usvojena nova doktrina,klub ce odsad poci Meginim stopama gde ce igraci igrati za koefcijent i gde ce se praviti igraci koji ce popunjavati EL klubove a dule ce poput Miska uzimati svoj deo jer ove godine osta i bez likovnih radova sto se i po buvljacima prodaju.Tako da stalni buduci ucesnik EL poput Zvezde imace jos vece trziste za igrackim kadrom a svakako i igracima ce ici u korist u svojoj nadogradnji u najjacoj ligi Evrope pre odlaska u NBA.

drago

pre 8 godina

Hezonja odlican peti. Nadam se da ce igrati u Orlandu. Vjerujem da ce postati velika zvijezda u NBA, mozda i najbolji igrac.
Inace su 2 Hrvata bili prvi na draftu: Bogut i Tonković. To su i jedini Balkanci.

NikolaBGD

pre 8 godina

@danilo
Teo nije osvojio ništa previše bitno u karijeri dva srebra sa reprezentacijom i par grčkih i ruskih titula nisu neki ogroman uspeh u karijeri. Miličić ima NBA prsten što 99% košarkaša može da sanja. Takođe Teo nije imao hrabrosti da se oproba u NBA dok su recimo svi vodeći evropsi igrači (Navaro,Jasikevičijus,Rodrigez,Fernandez,Kalderon . . .) bar pokušali. On je izabrao da bude prvi u selu pa ta priča o tome da nije otišao u NBA jer su mu bitni trofeji ne pije vodu.

*

pre 8 godina

Pri izboru Milutinova, komentator ESPN-a kaze: " From Partizan, Serbian Boston Celtic".... (bers0003, 26. jun 2015 08:31)

Tako kaze, a pise se BETON Celtic

pfc

pre 8 godina

toliko o velikom talentu Mitrovicu bar ljudi u NBA znaju sta rade 60 pik al od koga je i to je puno :-).Partizan naravno izbacuje jos jednog NBA igraca, rasadnik talenda za Srbiju i nasu reprezentaciju tako je bilo uvek kroz istoriju, zahvaljujuci najvise Partizanu i.njegovim talentima kroz istoriju smo napravili ime u kosarci...

only fools and horses

pre 8 godina

(NikolaBGD, 26. jun 2015 09:23)

Nisi u pravu, pa i američki igrači ne idu u NBA sa 18-19 godina, već kad završe koledž. A to da li neko uspe ili ne nije samo pitanje kvaliteta ili potencijala. Mnogo je tu faktora u igri. Miličić nije uspeo najviše zbog svoje glave, verovatno i sticaj okolnosti i nepostojanja trenera koji bi znao da radi sa njim. Pa i jedan Dražen, prvih godina nije imao minutažu uopšte. Paspalj je sigurno imao kvalitet za NBA, za Đorđevića je bio problem pozicija gde igra. Mnogi evropski igrači bi možda i uspeli, ali ne žele da čekaju, pa se vrate u Evropu gde su ipak vodeći u klubovima.
Bitna stavka je i taj draft, igrač ne može da bira sredinu koja bi mu najviše odgovarala, već biraju klubovi, pa kako mu zapadne.

alo

pre 8 godina

A Amerikanci napisali da je Mitrović iz Mega Crvene Zvezde. Ni CIA nije uspela da provali za koji klub on u stvari igra. (PV, 26. jun 2015 09:19)

Kako nije Cia, zar svi nisu videli adresu, ajde komedijasi grobarski lozite se jos malo.

alo

pre 8 godina

76ERS 60 Luka Mitrovic Power Forward, 6-9, 225 lbs Mega Crvena Zvezda (Serbia)

Panteri, ni nba.com ne zna koji ste vi klub uopšte!

http://www.nba.com/draft/2015/prospects/luka_mitrovic? ls=iref:nba:draft:tracker (dragiša, 26. jun 2015 09:17)

Kako Mega, zar nismo FMP, zar to Amerikanci ne bi trebalo da znaju?

zvezdas

pre 8 godina

@...Mitrovic je mlad i perspektivan ali nista vise nego jedna prosečna 4-ka koju će američki igraču na toj poziciji staviti u džep ,dečko ima šut sa distance ravan 0 jeste borben i igra glavom ali uporediti ga sa NBA igračima on stvarno nema sta tamo da trazi,još jednom kažem prosečan evropski košarkaš i bolje mu je da sedi u evropi i napravi barem neku karijeru...
(Vladimir, 26. jun 2015 09:09)

Mitrovic ima pravo barem da pokusa,bez obzira ko sta misli. Ako ne pokusa, ceo zivot ce se kajati.
Sta bi ti uradio na njegovom mestu? Slusao sebe, ili one koji pisu po forumima? Nije bitno sta ce on uraditi tamo.
Bitno je da se bori,napredovace sigurno,videti i nauciti dosta.Ako ode,bice u drustvu kosarkaske velesile.Malo li je?

pfc

pre 8 godina

air danguba ne lupetaj molim te draft je veliki pokazatelj talenta i mogucnosti jednig kosarkasa da nije ne bi ni postojao draft.Navidis primer Darka Milicica kao 5-og pika koji nije uspe a nije uspeo zato sto momak ima problem u glavi a da je radio naporno i cekao svoju sansu mogao je imati vrhunsku NBA karijeru jer talenta za to je ima ali je sam kriv sto je tako zavrsio kako je zavrsio, nije.tu draft nista pogresio

opa cupa nigde kluba

pre 8 godina

"Nauči prvo da brojiš...ove godine O (nula) ..i to je broj,zar ne...
(opa cupa nigde kupa, 26. jun 2015 09:56)"

To je slovo "O", a ne nula (0).

O ... 0

Jel vidis razliku?

history channel

pre 8 godina

@topcidera lepsa strana
Koji novi talas, sta to kkp ima u mladim selekcijama a da ih vec zvezda ne gazi? A nema para kao ranije da se uzme sve sto valja od klinaca po srbiji...

davitelj protiv davitelja

pre 8 godina

Cestitke svim nasim igracima na izboru. Milutinov bi trebao ove godine otici u NBA. Koliko znam Dankan ostaje jos jednu sezonu. Mislim da bi sami treninzi sa njim doneli mnogo Milutinovu na individualnom planu. Kako je Krle svojevremeno otkupio svoj ugovor i otisao u NBA moze i Milutinov.

Nikola

pre 8 godina

76ERS 60 Luka Mitrovic Power Forward, 6-9, 225 lbs Mega Crvena Zvezda (Serbia)

Panteri, ni nba.com ne zna koji ste vi klub uopšte!

http://www.nba.com/draft/2015/prospects/luka_mitrovic? ls=iref:nba:draft:tracker (dragiša, 26. jun 2015 09:17)

Ta greska na sajtu vam je jedina radost ove sezone, jer ste pomalo i razocarani sto nije pisalo fmp?! Zar ne?

Довла

pre 8 godina

(Vlada, 26. jun 2015 09:38)

Уместо остављања глупих коментара боље да научиш правопис. Нема везе што је распуст. Припреми се. Боље је него да понављаш 5. разред још неки пут.

Boki

pre 8 godina

Okafor tek treći pik? Šta bi sa "Lose Some More for Okafor" ili "Tank For Okafor"? Po svim predviđanjima Mudiay je bio siguran među prva četiri pika, a izabran je tek kao sedmi. Ovo ostalo je manje više očekivano. Puno sreće našim igračima...

NikolaBGD

pre 8 godina

@Nghgggggg
Dokle više te priče sa dokazivanjem u Evropi ? Kome se Novicki dokazao pre NBA ? Toni Parker ? Vučević ? Braća Gasol (obojica sa 21 otišli u NBA) ? Manite se tih priča ko je dobar uspeće odmah bar da pokaže potencijal i da se bori za minute ko nije neće nikad.Nisu Veseli,Miličić i Nedović pukli tamo jer nisu imali iskustva nego jer nisu imali kvalitet za NBA. Nedović ni u Valensiji ništa nije uradio ni pre toga u Zvezdi i Ritasu. Dečko je brz i ništa više. Kao i Veseli koji je u evropi pre svega odskočio atletski a onda otišao u NBA gde svi skaču kao on i tu se video nedostatak šuta i ostalih bitnih karakteristika.A ljudi u Srbiji veruju da neko treba da igra kod Duleta 5 godina pa 3-4 kod Željka i tek onda može u NBA. Da i da umesto 8 miliona do 25. godine zaradi 2. Karijere košarkaša traju u proseku 10 godina i svaki zarađeni evro njima je bitan.A ovde svi pametuju kako ne treba trčati u NBA a menjali bi firmu za 50 evra veću platu.I pre nego što napišeta šta fali Teodosiću setite se da je Miličić u karijeri zaradio više od njega.

Vlada

pre 8 godina

Ma los ovaj Vujosevic trener strasno, svi dolaze bre u Partizan zbog para ja da vam kazem ahahahahahahahahahah
(Partizan Institucija, 26. jun 2015 09:02)

Nisi shvatio ! U Partizanu svi igraju za stipendije a Dulo i Salo su tu zbog para ! Nego jeli bio Dulo sinoc u USA i jeli odrzao kakvu konferenciju za stampu ? Jesu li pale kakve nove majice ... Mislim da bi bile prikladne sa citatima Krleze s'obzirom na situaciju u klubu i poreklom .... Sto se tice institucije verovatno ti nisu rekli da se ekipa raspala i da Partizan vise ne igra Evropska takmicenja !

...

pre 8 godina

Gdje sad forumas pod imenom "Ja remija" koji je ismijavao svakog ko je rekao da ce hezonja biti u top 5...eto vidis da si ispao b...la,nadam se da si popio nesto za smirenje haha

op op

pre 8 godina

Dosao sam samo da izbrojim ljubomorne Zvezdaske komentare posto ih uvek ima na Partizanovoj vesti pa se cujemo kasnije da vas obavestim koji je broj u pitanju. Tri cetiri sad...

DedaMiloje

pre 8 godina

Bravo za Milutinova, samo on u Partizanu ove godine neće igrati ni jedno evropsko takmičenje. Videćemo kakvu ekipu planira Partizan da naprava, ali za Milutinova će to biti veliki minus u napredku. Sve čestitke i za Luku.

opa cupa nigde kupa

pre 8 godina

Dosao sam samo da izbrojim ljubomorne Zvezdaske komentare posto ih uvek ima na Partizanovoj vesti pa se cujemo kasnije da vas obavestim koji je broj u pitanju. Tri cetiri sad...
(op op, 26. jun 2015 09:15)

Nauči prvo da brojiš...ove godine O (nula) ..i to je broj,zar ne...

Vz

pre 8 godina

Mora Nikola da ostane u Partizanu još ove sezone i da se oko njega okuplja mlada i poletna ekipa. A sledeće godine njegov odlazak je neminovnost. Biće zanimljivo kako će Dule skockati ekipu, pošto u njoj neće igrati niko stariji od 22 godine.
(Korto, 26. jun 2015 08:33)
Hoce muric, hoce tepic, mozda i pavlovic...videcemo da li ce doci jos neko od starijih, ali da...ekipa ce se bazirati na klincima...ne verujem da ce nikola ostati u klubu i sledece sezone, ali videcemo...igracemo premalo utakmica, na sve to bez evrope...za njegov napredak bi to bilo vrlo lose, bez obzira na jake treninge...

Meklejn

pre 8 godina

Bitno je da je Miko Macvan izabran kao prvi pik od strane klivlenda. Salo Pavlović ga preporučio i sada ćemo imati još jednog saigrača Lebrona Hamesa. Bravo Miko ledjendo.

MJ11

pre 8 godina

(NikolaBGD, 26. jun 2015 09:23)
Uglvnom si upravu ali...svaki igrac mora da dostigne nivo da igra u NBA e sad neko to dostigne sa 21 neko sa 24 a neko sa 28 zavisi od igraca i dotle on mora da igra evropi a u svakom slucujau bolje da porani nego da okasni.

Vladimir

pre 8 godina

Milutinov je mlad, pametan i perspektivni centar , ima dobar šut sa distance i pod košem igra glavom ,takvih je malo.... San Antonio je savršena sredina za njega gde moze napredovati i puno naučiti od Dankana s t o je za srpsku košarku velika stvar....
Mitrovic je mlad i perspektivan ali nista vise nego jedna prosečna 4-ka koju će američki igraču na toj poziciji staviti u džep ,dečko ima šut sa distance ravan 0 jeste borben i igra glavom ali uporediti ga sa NBA igračima on stvarno nema sta tamo da trazi,još jednom kažem prosečan evropski košarkaš i bolje mu je da sedi u evropi i napravi barem neku karijeru.
Jesam Grobar ali ovo pišem realno.....Kad je jedna 4-ka sa onakvim atletskim sposobnostima kao Veseli puko u NBA Mitrovic nema sta tamo da trazi.....

Air Danguba

pre 8 godina

@todor
zalosno je sa koliko puno ostrascenosti a malo znanja piseses komentar.Svi su vam komentari na istu foru jer kod vas vlada jednoumlje.Trebalo bi da znas da mesto na draftu cesto ne znaci nista jer to nije nikakva garancija da ce neko imati zapazenu karijeru u NBA.Setimo se primera naseg Darka Milicica.Naravno zelim svim nasim igracima koji se otisnu preko bare uspeh bez obzira za koji su klub ovde igrali.

Nolan

pre 8 godina

Panteri, ni nba.com ne zna koji ste vi klub uopšte!
(dragiša, 26. jun 2015 09:17)

Niko ne zna ko smo a mi postavljamo rekorde, osvajamo titule.
#KkCrvenaZvezda
Inače, čestitke Milutinovu, kvalitetom je zaslužio i nadam se da će biti u dresu Sparsa.

razum, bez osjecaja

pre 8 godina

Hezonja peti pik? Ovi se izgleda nisu dovoljno opekli sa Milicicem? Kad se uporedi Evropska kosarka i NBA evropljani ne bi smeli da imaju pika medju prvih 20.

Jesu se opekli, upravo iz tog razloga, zbog tog straha prouzrokovanog Milicicem bustom, Mario nije prvi ili drugi pick (kako je trebao biti), nego tek peti.

danilo

pre 8 godina

.I pre nego što napišeta šta fali Teodosiću setite se da je Miličić u karijeri zaradio više od njega.
(NikolaBGD, 26. jun 2015 09:23)

Zaradio je verovatno mnogo više, tu si u pravu, ali nije poenta u tome.
Vrhunski sportisti imaju taj šampionski karakter i novac je kod njih na drugom ili trećem mestu.
2004. na OI je radjena anonimna anketa medju svim sportistima a nalaz je zaprepastio psihologe.
Naime, na pitanje da li biste radi zlatne olimpijske medalje pristali nakon toga da živite još samo godinu dana, potvrdno je odgovorilo više od 90% anketiranih.
Oni su spremni da se žrtvuju, da idu van limita i zato su šampioni.
Mi ostali smo navijači i uživamo u sitnim stvarima...

dragiša

pre 8 godina

76ERS 60
Luka Mitrovic
Power Forward, 6-9, 225 lbs
Mega Crvena Zvezda (Serbia)

Panteri, ni nba.com ne zna koji ste vi klub uopšte!

http://www.nba.com/draft/2015/prospects/luka_mitrovic?ls=iref:nba:draft:tracker

praja

pre 8 godina

Milutinov je ubo premiju. Jos moze da ostane godinu dana u Partizanu i onda pravac San Antonio verovatno najbolje mesto za razvoj igraca iz evrope. Tamo cak i Aron Bejns igra :D. Bice interesantno u teksasu od naredne sezone, ne ove, kada Dankan i Djinobili zavrse karijeru tu Milutinov upada i bas me interesuje da li ce uspeti da povuku nekog igraca od ovogodisnjih slobodnih agenata pre svih mislim na Oldridza.

a jesi i ti muzicar?

pre 8 godina

zasto su lejkersi izabrali pleja pored klarksona i zasto filadelfija radi ovo sto radi? hezonja je dobro prosao sa izborom kluba, sve mladi likovi u orlandu, dobice on tu sansu i izboriti se za minute, produktivniji je od tobajasa herisa, mada je dosta slabiji, ali ce to nadomestiti...

Jack

pre 8 godina

Pored iskustva Milutinovu treba i malo više eksplozivnosti + 10-ak kila mase...
(rac, 26. jun 2015 08:49)

Ajde da vidim kojom se to magijom uz 10 kila mase dodatno dobija na eksplozivnosti.

Nghgggggg

pre 8 godina

Pa sta ako je 27.? I Veseli je bio 6.koji je za Milutinova ubica,pa se odlicno proslavio.Isto vazi za letonca i Hezonju.Porzingisa treba da vidimo protiv evropskih velikana kako ceda se snadje,Hezonja jos mora da vezba jer se nije proslavio u Evroligi.Dobro mesto na draftu nije garancija za uspeh u NBA!

dr.mr.

pre 8 godina

zasto se nije nista pricalo niti pisalo o ovom draftu?
ova prva 3 pika su neki anonimusi,ili sta...?
bre,nekada se za draft navijao sat i kuvala kafa,vise nema ni gde da se pogleda...

sone-pfc

pre 8 godina

Jel vidis Gagicu gde bi bio za dve godine a ti letis za lovom sad igras u nekom kjdhfkldhflkdjfkldfjh Turskom klubu i za godinu dve svi cete zaboraviti... Milutinov je do kraja izdrzao obuku kod cika Duleta, sad ce da uziva u slavi i kinti. Citava vojska ceka ove godine za obuku u akademiji!

Slobodan

pre 8 godina

Hezonja peti pik? Ovi se izgleda nisu dovoljno opekli sa Milicicem? Kad se uporedi Evropska kosarka i NBA evropljani ne bi smeli da imaju pika medju prvih 20.

begeč

pre 8 godina

Poznato je da centri sazrevaju malo kasnije negde sa oko 25 god a neki i kasnije. A Milutinov ima 20 godina tek.. Kada bi otisao u nba i na ovu solidnu gradju nabacio jos par kilograma kakva bi to zver bila ispod kosa. Mozda cak i bolji od Petkovica. Vreme ce pokazati. Voleo bi da bude putnik na EP makar zbog iskustva. Za sada prednost imaju Raduljator i Bobi.

duka

pre 8 godina

Drugu godinu zaredom Dusko Vujosevic pokazuje klasu i za dve godine izbacuje dva pika prve runde ! Neka posle ovi iz predgradja kazu da nema kvalitet. Ujedno je covek na duze staze dao dva igraca reprezentaciji i to kakva ! A neki uporno tvrde da unistava srpsku kosrku.

topcidera lepsa strana

pre 8 godina

Ostao ili otisao (mada bi voleo da ostanes i sa Vanjom budes nosilac novog talasa) Srbija ne mora da brine za buducnost na poziciji centra, jer tek ti je 20 leta.

od delije

pre 8 godina

Koliko vidim oni planiraju da ga drze u Evropi bar jos ove godine, posto cuvaju svaki dinar sad za nekog od velikih, max slobodnih agenata(LMA, Love, Marc). Posle toga je plan da bude ovo sto je Spliter sad, znaci dobri minuti, znacajna uloga ali bez lopte u napadu. Naravno rad sa Popom i Sparsima je od nemerljivog znacaja i ja mislim da ce se Milutinov odlicno snaci tamo i mozda doci i do jos bolje pozicije od Splitera, gde bi bio prva petorka i ozbiljna opcija u napadu posto za to talenta i fizikalija ima. Sto se mene tice njemu sve najbolje i verujem da ce imati vecu rolu od ijednog drugog srpskog igraca u NBA.

Korto

pre 8 godina

Mora Nikola da ostane u Partizanu još ove sezone i da se oko njega okuplja mlada i poletna ekipa. A sledeće godine njegov odlazak je neminovnost. Biće zanimljivo kako će Dule skockati ekipu, pošto u njoj neće igrati niko stariji od 22 godine.

topcidera lepsa strana

pre 8 godina

Ostao ili otisao (mada bi voleo da ostanes i sa Vanjom budes nosilac novog talasa) Srbija ne mora da brine za buducnost na poziciji centra, jer tek ti je 20 leta.

dr.mr.

pre 8 godina

zasto se nije nista pricalo niti pisalo o ovom draftu?
ova prva 3 pika su neki anonimusi,ili sta...?
bre,nekada se za draft navijao sat i kuvala kafa,vise nema ni gde da se pogleda...

dragiša

pre 8 godina

76ERS 60
Luka Mitrovic
Power Forward, 6-9, 225 lbs
Mega Crvena Zvezda (Serbia)

Panteri, ni nba.com ne zna koji ste vi klub uopšte!

http://www.nba.com/draft/2015/prospects/luka_mitrovic?ls=iref:nba:draft:tracker

NikolaBGD

pre 8 godina

@Nghgggggg
Dokle više te priče sa dokazivanjem u Evropi ? Kome se Novicki dokazao pre NBA ? Toni Parker ? Vučević ? Braća Gasol (obojica sa 21 otišli u NBA) ? Manite se tih priča ko je dobar uspeće odmah bar da pokaže potencijal i da se bori za minute ko nije neće nikad.Nisu Veseli,Miličić i Nedović pukli tamo jer nisu imali iskustva nego jer nisu imali kvalitet za NBA. Nedović ni u Valensiji ništa nije uradio ni pre toga u Zvezdi i Ritasu. Dečko je brz i ništa više. Kao i Veseli koji je u evropi pre svega odskočio atletski a onda otišao u NBA gde svi skaču kao on i tu se video nedostatak šuta i ostalih bitnih karakteristika.A ljudi u Srbiji veruju da neko treba da igra kod Duleta 5 godina pa 3-4 kod Željka i tek onda može u NBA. Da i da umesto 8 miliona do 25. godine zaradi 2. Karijere košarkaša traju u proseku 10 godina i svaki zarađeni evro njima je bitan.A ovde svi pametuju kako ne treba trčati u NBA a menjali bi firmu za 50 evra veću platu.I pre nego što napišeta šta fali Teodosiću setite se da je Miličić u karijeri zaradio više od njega.

Nghgggggg

pre 8 godina

Pa sta ako je 27.? I Veseli je bio 6.koji je za Milutinova ubica,pa se odlicno proslavio.Isto vazi za letonca i Hezonju.Porzingisa treba da vidimo protiv evropskih velikana kako ceda se snadje,Hezonja jos mora da vezba jer se nije proslavio u Evroligi.Dobro mesto na draftu nije garancija za uspeh u NBA!

Vladimir

pre 8 godina

Milutinov je mlad, pametan i perspektivni centar , ima dobar šut sa distance i pod košem igra glavom ,takvih je malo.... San Antonio je savršena sredina za njega gde moze napredovati i puno naučiti od Dankana s t o je za srpsku košarku velika stvar....
Mitrovic je mlad i perspektivan ali nista vise nego jedna prosečna 4-ka koju će američki igraču na toj poziciji staviti u džep ,dečko ima šut sa distance ravan 0 jeste borben i igra glavom ali uporediti ga sa NBA igračima on stvarno nema sta tamo da trazi,još jednom kažem prosečan evropski košarkaš i bolje mu je da sedi u evropi i napravi barem neku karijeru.
Jesam Grobar ali ovo pišem realno.....Kad je jedna 4-ka sa onakvim atletskim sposobnostima kao Veseli puko u NBA Mitrovic nema sta tamo da trazi.....

Korto

pre 8 godina

Mora Nikola da ostane u Partizanu još ove sezone i da se oko njega okuplja mlada i poletna ekipa. A sledeće godine njegov odlazak je neminovnost. Biće zanimljivo kako će Dule skockati ekipu, pošto u njoj neće igrati niko stariji od 22 godine.

duka

pre 8 godina

Drugu godinu zaredom Dusko Vujosevic pokazuje klasu i za dve godine izbacuje dva pika prve runde ! Neka posle ovi iz predgradja kazu da nema kvalitet. Ujedno je covek na duze staze dao dva igraca reprezentaciji i to kakva ! A neki uporno tvrde da unistava srpsku kosrku.

sone-pfc

pre 8 godina

Jel vidis Gagicu gde bi bio za dve godine a ti letis za lovom sad igras u nekom kjdhfkldhflkdjfkldfjh Turskom klubu i za godinu dve svi cete zaboraviti... Milutinov je do kraja izdrzao obuku kod cika Duleta, sad ce da uziva u slavi i kinti. Citava vojska ceka ove godine za obuku u akademiji!

Slobodan

pre 8 godina

Duletov niz se nastavlja: Krstic,Pekmen,Maric,BO,Veseli,Bogdan,Zofri,Milutinov... sledeci: Vanja,Muric,Andric....
(mica, 26. jun 2015 10:19)


Zanimljivo je da sa 27-im pikom Milutinovom, buducim NBA igracima Vanjom, Muricem i Andricem ... bivsim NBA igracem Pavlovicem i Akojonom ... prekaljenim Evroligasima Macvanom, Milosavljevicem i Tepicem i Daloom koji je kao stranac trecu godinu u klubu ... Dulo i Partizan uspeo doci do polufinala Kupa Srbije i ABA lige a u finalu KLS lagano izgubio 3-0 i to sve od Zvezde sa "prosecnim igracima" ... Izgleda da je Dejo Radonjic stvarno dobar trener !!!

od delije

pre 8 godina

Koliko vidim oni planiraju da ga drze u Evropi bar jos ove godine, posto cuvaju svaki dinar sad za nekog od velikih, max slobodnih agenata(LMA, Love, Marc). Posle toga je plan da bude ovo sto je Spliter sad, znaci dobri minuti, znacajna uloga ali bez lopte u napadu. Naravno rad sa Popom i Sparsima je od nemerljivog znacaja i ja mislim da ce se Milutinov odlicno snaci tamo i mozda doci i do jos bolje pozicije od Splitera, gde bi bio prva petorka i ozbiljna opcija u napadu posto za to talenta i fizikalija ima. Sto se mene tice njemu sve najbolje i verujem da ce imati vecu rolu od ijednog drugog srpskog igraca u NBA.

Lošmi

pre 8 godina

76ERS 60
Luka Mitrovic
Power Forward, 6-9, 225 lbs
Mega Crvena Zvezda (Serbia)

Panteri, ni nba.com ne zna koji ste vi klub uopšte!

Možda ne zna nba.com ali zato zna euroleague.com
Svaki četvrtak ili petak od jeseni, sportklub, možeš i ti da pratiš slobodno. :))

mesut_ezil

pre 8 godina

Dal moze jedna vest da prodje bez glupog navijacko prepucavanja,svaka cast momcima iz kog kod da su kluba nasi su. Igraju za nasu reprezentaciju za njih navijamo. Nikad nama nece biti bolje kakvi smo ljudi

Jack

pre 8 godina

Pored iskustva Milutinovu treba i malo više eksplozivnosti + 10-ak kila mase...
(rac, 26. jun 2015 08:49)

Ajde da vidim kojom se to magijom uz 10 kila mase dodatno dobija na eksplozivnosti.

opa cupa nigde kluba

pre 8 godina

"Nauči prvo da brojiš...ove godine O (nula) ..i to je broj,zar ne...
(opa cupa nigde kupa, 26. jun 2015 09:56)"

To je slovo "O", a ne nula (0).

O ... 0

Jel vidis razliku?

begeč

pre 8 godina

Poznato je da centri sazrevaju malo kasnije negde sa oko 25 god a neki i kasnije. A Milutinov ima 20 godina tek.. Kada bi otisao u nba i na ovu solidnu gradju nabacio jos par kilograma kakva bi to zver bila ispod kosa. Mozda cak i bolji od Petkovica. Vreme ce pokazati. Voleo bi da bude putnik na EP makar zbog iskustva. Za sada prednost imaju Raduljator i Bobi.

Vlada

pre 8 godina

Ma los ovaj Vujosevic trener strasno, svi dolaze bre u Partizan zbog para ja da vam kazem ahahahahahahahahahah
(Partizan Institucija, 26. jun 2015 09:02)

Nisi shvatio ! U Partizanu svi igraju za stipendije a Dulo i Salo su tu zbog para ! Nego jeli bio Dulo sinoc u USA i jeli odrzao kakvu konferenciju za stampu ? Jesu li pale kakve nove majice ... Mislim da bi bile prikladne sa citatima Krleze s'obzirom na situaciju u klubu i poreklom .... Sto se tice institucije verovatno ti nisu rekli da se ekipa raspala i da Partizan vise ne igra Evropska takmicenja !

DedaMiloje

pre 8 godina

Bravo za Milutinova, samo on u Partizanu ove godine neće igrati ni jedno evropsko takmičenje. Videćemo kakvu ekipu planira Partizan da naprava, ali za Milutinova će to biti veliki minus u napredku. Sve čestitke i za Luku.

Vz

pre 8 godina

Mora Nikola da ostane u Partizanu još ove sezone i da se oko njega okuplja mlada i poletna ekipa. A sledeće godine njegov odlazak je neminovnost. Biće zanimljivo kako će Dule skockati ekipu, pošto u njoj neće igrati niko stariji od 22 godine.
(Korto, 26. jun 2015 08:33)
Hoce muric, hoce tepic, mozda i pavlovic...videcemo da li ce doci jos neko od starijih, ali da...ekipa ce se bazirati na klincima...ne verujem da ce nikola ostati u klubu i sledece sezone, ali videcemo...igracemo premalo utakmica, na sve to bez evrope...za njegov napredak bi to bilo vrlo lose, bez obzira na jake treninge...

Komleksi su cudo

pre 8 godina

Milutinov u NBA hahahaha..pa taj ne moze protiv Metalca da igra a kamoli protiv nekog NBA tima, svasta...propasce ko zeton
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komarac u sorcu, 26. jun 2015 09:30)

JADAN!

zvezdas

pre 8 godina

@...Mitrovic je mlad i perspektivan ali nista vise nego jedna prosečna 4-ka koju će američki igraču na toj poziciji staviti u džep ,dečko ima šut sa distance ravan 0 jeste borben i igra glavom ali uporediti ga sa NBA igračima on stvarno nema sta tamo da trazi,još jednom kažem prosečan evropski košarkaš i bolje mu je da sedi u evropi i napravi barem neku karijeru...
(Vladimir, 26. jun 2015 09:09)

Mitrovic ima pravo barem da pokusa,bez obzira ko sta misli. Ako ne pokusa, ceo zivot ce se kajati.
Sta bi ti uradio na njegovom mestu? Slusao sebe, ili one koji pisu po forumima? Nije bitno sta ce on uraditi tamo.
Bitno je da se bori,napredovace sigurno,videti i nauciti dosta.Ako ode,bice u drustvu kosarkaske velesile.Malo li je?

Slobodan

pre 8 godina

Hezonja peti pik? Ovi se izgleda nisu dovoljno opekli sa Milicicem? Kad se uporedi Evropska kosarka i NBA evropljani ne bi smeli da imaju pika medju prvih 20.

alo

pre 8 godina

76ERS 60 Luka Mitrovic Power Forward, 6-9, 225 lbs Mega Crvena Zvezda (Serbia)

Panteri, ni nba.com ne zna koji ste vi klub uopšte!

http://www.nba.com/draft/2015/prospects/luka_mitrovic? ls=iref:nba:draft:tracker (dragiša, 26. jun 2015 09:17)

Kako Mega, zar nismo FMP, zar to Amerikanci ne bi trebalo da znaju?

Red North

pre 8 godina

Ako su pogresili sa Mega Crvena Zvezda onda definitivno nisu sa Bogijem bombom Bogdanovicem kada su ga najavili da dolazi iz Croatia ha ha

Nolan

pre 8 godina

Panteri, ni nba.com ne zna koji ste vi klub uopšte!
(dragiša, 26. jun 2015 09:17)

Niko ne zna ko smo a mi postavljamo rekorde, osvajamo titule.
#KkCrvenaZvezda
Inače, čestitke Milutinovu, kvalitetom je zaslužio i nadam se da će biti u dresu Sparsa.

praja

pre 8 godina

Milutinov je ubo premiju. Jos moze da ostane godinu dana u Partizanu i onda pravac San Antonio verovatno najbolje mesto za razvoj igraca iz evrope. Tamo cak i Aron Bejns igra :D. Bice interesantno u teksasu od naredne sezone, ne ove, kada Dankan i Djinobili zavrse karijeru tu Milutinov upada i bas me interesuje da li ce uspeti da povuku nekog igraca od ovogodisnjih slobodnih agenata pre svih mislim na Oldridza.

PatrickEwing

pre 8 godina

Milutinov sigurno neće u NBA bar za još 2-3 godine, pik je draft and stash, Spursi će ga čekati da se malo razvije jer pre svega nema snagu a ni kvalitet da se nosi sa mnogo jačim igračima od sebe. Mitrović zadnji 60 pik, a predviđano mu je oko 40-og mesta, verovatno neće nikad otiću u NBA, jer je suviše mek za četvorku a spor za krilo.

Prvi pik očekivano Townes, igraće verovatno uz Pekovića četvorku ili ako Minmesta uspe nekom da uvali ogroman Pekov ugovor, biće u paru sa Diengom.
Već drugi je po meni iznenađenje, Russell, pre Okafora je čudan potez Lakersa pre svega jer su prošle godine na draftu u drugoj rundi uzeli odličnog Clarksona.
Treći pik očekivano Okafor koga Sixersi planiraju da zadrže uprkos tome što su u prethodna dva drafta birali centre Emibiida i Noela. Neko od njih dvojice nije u planovima tank mastera Hinkija.
Četvrti pik 'mojih' Knicksa je po meni odličan, mada se ne slažu svi sa time. Porzingis je odličan u napadau, solidno se uklapa u trougao napad koji forsira Phil Jacskona ali mora nabaciti nekih 10ak kg mišićne mase. Mali je veliki talenat, uprkos velikom riziku koji nosi draftovati igrača iz evrope.
Peti pik Hezonja, može odmah u NBA, igrač takvih kvaliteta je potreban Orlandu, odličan šuter i dobar ulaz pod koš.

Sve u svemu solidan draft ove godine.

razum, bez osjecaja

pre 8 godina

Hezonja peti pik? Ovi se izgleda nisu dovoljno opekli sa Milicicem? Kad se uporedi Evropska kosarka i NBA evropljani ne bi smeli da imaju pika medju prvih 20.

Jesu se opekli, upravo iz tog razloga, zbog tog straha prouzrokovanog Milicicem bustom, Mario nije prvi ili drugi pick (kako je trebao biti), nego tek peti.

luther

pre 8 godina

Kako mozete da poredite Darka sa Hezonjom...pa Darko je otisao u veliki svet kad nije imao ni 100 maraka u dzepu..jednostavno je nemoguce da sa tako malo god ostati fokusiran na bilo sta...dok Mario vec najskuplji mladi igrac u evropi i decko je vaspitan od malih nogu da ide u Nba...vis da on ne ferma 2% trenera Barse....decko zivi za NBA..i zaista on i JOkic se kolju ko je bolji talenat koji se pojavio u poslednjih 10 god

danilo

pre 8 godina

.I pre nego što napišeta šta fali Teodosiću setite se da je Miličić u karijeri zaradio više od njega.
(NikolaBGD, 26. jun 2015 09:23)

Zaradio je verovatno mnogo više, tu si u pravu, ali nije poenta u tome.
Vrhunski sportisti imaju taj šampionski karakter i novac je kod njih na drugom ili trećem mestu.
2004. na OI je radjena anonimna anketa medju svim sportistima a nalaz je zaprepastio psihologe.
Naime, na pitanje da li biste radi zlatne olimpijske medalje pristali nakon toga da živite još samo godinu dana, potvrdno je odgovorilo više od 90% anketiranih.
Oni su spremni da se žrtvuju, da idu van limita i zato su šampioni.
Mi ostali smo navijači i uživamo u sitnim stvarima...

KRIGER, tadic-dacic titule

pre 8 godina

Jeli a ovaj Dule, koji je on pik na draftu?
(Covic, 26. jun 2015 09:20)

Dule je 13 puta bio PRVI PIK!

@(JOx, 26. jun 2015 10:59)


Zasto kazes Dule, kad mislis na Tadica i Dacica.

Air Danguba

pre 8 godina

@todor
zalosno je sa koliko puno ostrascenosti a malo znanja piseses komentar.Svi su vam komentari na istu foru jer kod vas vlada jednoumlje.Trebalo bi da znas da mesto na draftu cesto ne znaci nista jer to nije nikakva garancija da ce neko imati zapazenu karijeru u NBA.Setimo se primera naseg Darka Milicica.Naravno zelim svim nasim igracima koji se otisnu preko bare uspeh bez obzira za koji su klub ovde igrali.

zoran

pre 8 godina

Takođe Teo nije imao hrabrosti da se oproba u NBA dok su recimo svi vodeći evropsi igrači (Navaro,Jasikevičijus,Rodrigez,Fernandez,Kalderon . . .) bar pokušali. On je izabrao da bude prvi u selu pa ta priča o tome da nije otišao u NBA jer su mu bitni trofeji ne pije vodu.(NikolaBGD, 26. jun 2015 10:26)Možda je novac u pitanju.Teo nikada ne bi u NBA dobio tako dobar finansijski ugovor,kao kad je potpisao za CSK.
(Sloga, 26. jun 2015 11:51)

Nije u pitanju hrabrost. vec je Teo pametan I realan momak. STa da trazi pored tamnoputih bekova..?? Sta ova trojica novajlija ocekuju u NBA sem noshenja peshkira I vode..? Jedan Veseli koji je atletski svetlosne godine ispred pomenute trojke bi je vishe no smeshna preko bare. Milutino ne moze sa centrima Metalca da se izbori, a kao igrace NBA ligu. Da Ameri ne zele da uspostave neki balans izmedju belih I tamnoputih igracha, ovi ne bi ugledali NBA sem na televiziji.

:@

pre 8 godina

Uopste nije bitno da li si 10. ili 60. pik, nista to ne znaci. Dzeremi Lin nije bio ni pikovan na draftu i evo sad obrce lovu u Lejkersima, dok Milicic igra u Metalcu kao nekadasnji 2. pik...

NikolaSrb

pre 8 godina

Na sajtu NBA piše da Luka MItrović dolazi iz tima "Mega Crvena Zvezda". Da li je sada pala fuzija Miško-Čović? (Adam Silver, 26. jun 2015 09:08)

Jeste, eto ta greska na sajtu vam je jedina radost.

*

pre 8 godina

Pri izboru Milutinova, komentator ESPN-a kaze: " From Partizan, Serbian Boston Celtic".... (bers0003, 26. jun 2015 08:31)

Tako kaze, a pise se BETON Celtic

...

pre 8 godina

Gdje sad forumas pod imenom "Ja remija" koji je ismijavao svakog ko je rekao da ce hezonja biti u top 5...eto vidis da si ispao b...la,nadam se da si popio nesto za smirenje haha

petarczv

pre 8 godina

toliko o velikom talentu Mitrovicu bar ljudi u NBA znaju sta rade 60 pik al od koga je i to je puno :-).Partizan naravno izbacuje jos jednog NBA igraca, rasadnik talenda za Srbiju i nasu reprezentaciju tako je bilo uvek kroz istoriju, zahvaljujuci najvise Partizanu i.njegovim talentima kroz istoriju smo napravili ime u kosarci...
(pfc, 26. jun 2015 10:14)

Bas ti je tesko...a onaj vas nba od prosle godine ne moze ni u turskoj ligi da igra a ne u nba...

Sevastokrator

pre 8 godina

Браво Џони! Увек сам веровао у тебе.
Ако читаш ово желим само да ти поручим да не јуриш масу по сваку цену. Она ће свакако доћи с годинама.
И без опуштања. Само тренинг, књиге, позориште, опера...
Све најбоље масјторе!
Честитке и Радичевићу и Митровићу.

Meklejn

pre 8 godina

Bitno je da je Miko Macvan izabran kao prvi pik od strane klivlenda. Salo Pavlović ga preporučio i sada ćemo imati još jednog saigrača Lebrona Hamesa. Bravo Miko ledjendo.

cedomir

pre 8 godina

"Uprava koja je vodila klub obezbedila je neverovatne prihode od sponzora kada je košarka u pitanju. U periodu od 2004 – 2008. godine samo od sponzora obezbedili smo 15.861.940 evra, a prvih godinu i po dana još oko 4 miliona što iznosi skoro 20 miliona evra. Šta je trebalo još kao uprava da uradimo? Treneri su bili Zmago Sagadin, Dragan Šakota, Aleksandar Trifunović i Stevan Karadžić. Dovođeni su Igor Rakočević, Skuni Pen, Obina Ekezie, Milan Gurović, Omar Kuk, Lorens Roberts, Pero Antić, Petar Popović – sve sami igrači evropskog kvaliteta koji su napravili sjajne karijere. Da li je uprava trebalo da daje koševe? Zvezda je u Pioniru tukla Real Madrid, a u Tel Avivu Makabi. A i prvi smo od svih srpskih klubova dobili Cibonu u Zagrebu." by Goran Vesić.

I to je ta nepravda o kojoj pričate. Dule vam nabio komplekse, uništio detinjstva, pa ga zato toliko ne volite, a on i dalje pravi čuda... druga godina zaredom pik prve runde. Grande Dule.

Paja

pre 8 godina

76ERS 60
Luka Mitrovic
Power Forward, 6-9, 225 lbs
Mega Crvena Zvezda (Serbia)

Panteri, ni nba.com ne zna koji ste vi klub uopšte!

Možda ne zna nba.com ali zato zna euroleague.com
Svaki četvrtak ili petak od jeseni, sportklub, možeš i ti da pratiš slobodno. :))


Da da bas euroleague zna. Pa kad ste osvojili titulu cestitali su vam na prvoj osvojenoj tituli prvaka zemlje u istoriji kluba. :D

op op

pre 8 godina

Dosao sam samo da izbrojim ljubomorne Zvezdaske komentare posto ih uvek ima na Partizanovoj vesti pa se cujemo kasnije da vas obavestim koji je broj u pitanju. Tri cetiri sad...

Nikola

pre 8 godina

76ERS 60 Luka Mitrovic Power Forward, 6-9, 225 lbs Mega Crvena Zvezda (Serbia)

Panteri, ni nba.com ne zna koji ste vi klub uopšte!

http://www.nba.com/draft/2015/prospects/luka_mitrovic? ls=iref:nba:draft:tracker (dragiša, 26. jun 2015 09:17)

Ta greska na sajtu vam je jedina radost ove sezone, jer ste pomalo i razocarani sto nije pisalo fmp?! Zar ne?

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

BC Partizan is the Boston Celtics of Serbia - komentator jutros, meni suza krenula, priznajem! :D :D :D
(JessePinkmanPFC, 26. jun 2015 11:45)

Mozda je to ona ista suza koja je potekla nakon zavrsetka finalne serije plej ofa Srbije...jos uvek tece...

pfc

pre 8 godina

air danguba ne lupetaj molim te draft je veliki pokazatelj talenta i mogucnosti jednig kosarkasa da nije ne bi ni postojao draft.Navidis primer Darka Milicica kao 5-og pika koji nije uspe a nije uspeo zato sto momak ima problem u glavi a da je radio naporno i cekao svoju sansu mogao je imati vrhunsku NBA karijeru jer talenta za to je ima ali je sam kriv sto je tako zavrsio kako je zavrsio, nije.tu draft nista pogresio

opa cupa nigde kupa

pre 8 godina

Dosao sam samo da izbrojim ljubomorne Zvezdaske komentare posto ih uvek ima na Partizanovoj vesti pa se cujemo kasnije da vas obavestim koji je broj u pitanju. Tri cetiri sad...
(op op, 26. jun 2015 09:15)

Nauči prvo da brojiš...ove godine O (nula) ..i to je broj,zar ne...

sreckol

pre 8 godina

Na sajtu NBA piše da Luka MItrović dolazi iz tima "Mega Crvena Zvezda". Da li je sada pala fuzija Miško-Čović?
(Adam Silver, 26. jun 2015 09:08)

To Mega znači VELIKA.

Memfis

pre 8 godina

Opa ako ga Pop ne napravi odlicnim igracem niko nece...
LAL po mom misljenju pokupili najboljeg igraca (ne pratim koledz kosarku, ali mi na osnovu snimaka Rasel lici na Hardena, paklen napadac, ali za razliku od Hardena ne iritira pojavom :)), Niksima macka u dzaku (mozda novi Novicki, mozda Barnjani, u svakom slucaju nista od njih sl. godine), mislim da je najgore odabrao Sakramento, a najbolje prosao Majami. Pogledao sam NCAA finale, ovaj Vinslou mi je ostavio najjaci utisak.
Neko je pitao zasto je Filadelfija birala Okafora, oni ce ga verovatno trejdovati za Smarta iz Bostona i jos nekoliko buducih pikova.

Sloga

pre 8 godina

Takođe Teo nije imao hrabrosti da se oproba u NBA dok su recimo svi vodeći evropsi igrači (Navaro,Jasikevičijus,Rodrigez,Fernandez,Kalderon . . .) bar pokušali. On je izabrao da bude prvi u selu pa ta priča o tome da nije otišao u NBA jer su mu bitni trofeji ne pije vodu.(NikolaBGD, 26. jun 2015 10:26)Možda je novac u pitanju.Teo nikada ne bi u NBA dobio tako dobar finansijski ugovor,kao kad je potpisao za CSK.

a jesi i ti muzicar?

pre 8 godina

zasto su lejkersi izabrali pleja pored klarksona i zasto filadelfija radi ovo sto radi? hezonja je dobro prosao sa izborom kluba, sve mladi likovi u orlandu, dobice on tu sansu i izboriti se za minute, produktivniji je od tobajasa herisa, mada je dosta slabiji, ali ce to nadomestiti...

davitelj protiv davitelja

pre 8 godina

Cestitke svim nasim igracima na izboru. Milutinov bi trebao ove godine otici u NBA. Koliko znam Dankan ostaje jos jednu sezonu. Mislim da bi sami treninzi sa njim doneli mnogo Milutinovu na individualnom planu. Kako je Krle svojevremeno otkupio svoj ugovor i otisao u NBA moze i Milutinov.

Badass

pre 8 godina

dal ste svi vi normalni, idite ba neki forum pa se prepucavajte, udjem na vest o draftu I vidim ovakve komentare.
stvarno sno nacija za posmatranje.
mogu da se kladim da pola vas koji ste oatavili komentar o milutinovu I mitrovicu niste ni culi za taunsa, rasela, mozda jeste za okafora ali zbog emeke.
molim ljude koji stvarno ovo prate da iskazu svoje misljenje.
moje je da su kingsi mozda trebali draftovati Vinsloua, al ajde Willy Trilly je dobar defanzivac, bar tako kazu...

JessePinkmanPFC

pre 8 godina

Bravo za Milutinova, samo on u Partizanu ove godine neće igrati ni jedno evropsko takmičenje. Videćemo kakvu ekipu planira Partizan da naprava, ali za Milutinova će to biti veliki minus u napredku. Sve čestitke i za Luku.
(DedaMiloje, 26. jun 2015 09:37)

Nisi shvatio ! U Partizanu svi igraju za stipendije a Dulo i Salo su tu zbog para ! Nego jeli bio Dulo sinoc u USA i jeli odrzao kakvu konferenciju za stampu ? Jesu li pale kakve nove majice ... Mislim da bi bile prikladne sa citatima Krleze s'obzirom na situaciju u klubu i poreklom .... Sto se tice institucije verovatno ti nisu rekli da se ekipa raspala i da Partizan vise ne igra Evropska takmicenja !
(Vlada, 26. jun 2015 09:38)

Boston Celtics of Serbia priprema veliko iznenadjenje za Vas :D

Badass

pre 8 godina

molim redakciju da zabrani komentare tzv "navijaca" I filtrira od ovih koji su vec postavljeni samo one koje se ticu samog drafta.

jedva pronadjem po neki normalan komentar, hvala memfisu, ewingu I ostalim normalnim ljudima...

stidim se, nije ni cudo sto se kod nas pustaju grandovi I parovi, kakav smo to narod samo sujeta, mrznja I da komsiji crkne krava,

sramota!!!

redakcijo reaguj!!!

only fools and horses

pre 8 godina

(NikolaBGD, 26. jun 2015 09:23)

Nisi u pravu, pa i američki igrači ne idu u NBA sa 18-19 godina, već kad završe koledž. A to da li neko uspe ili ne nije samo pitanje kvaliteta ili potencijala. Mnogo je tu faktora u igri. Miličić nije uspeo najviše zbog svoje glave, verovatno i sticaj okolnosti i nepostojanja trenera koji bi znao da radi sa njim. Pa i jedan Dražen, prvih godina nije imao minutažu uopšte. Paspalj je sigurno imao kvalitet za NBA, za Đorđevića je bio problem pozicija gde igra. Mnogi evropski igrači bi možda i uspeli, ali ne žele da čekaju, pa se vrate u Evropu gde su ipak vodeći u klubovima.
Bitna stavka je i taj draft, igrač ne može da bira sredinu koja bi mu najviše odgovarala, već biraju klubovi, pa kako mu zapadne.

alo

pre 8 godina

A Amerikanci napisali da je Mitrović iz Mega Crvene Zvezde. Ni CIA nije uspela da provali za koji klub on u stvari igra. (PV, 26. jun 2015 09:19)

Kako nije Cia, zar svi nisu videli adresu, ajde komedijasi grobarski lozite se jos malo.

tole vole, lopove, odlazi...

pre 8 godina

svaka cast partizanu dva pika iz prve runde za dve godine !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vrana, 26. jun 2015 12:05)

Bilo bi toga i više da nema bočnih udara već 20-ak godina unazad. Ovima koji, praktično, od osnivanja imaju vetar u leđa, vidimo, ne ide baš... Njima puno bolje ide u sistemu "otmi ili kupi za velike (državne) pare".

NikolaBGD

pre 8 godina

@danilo
Teo nije osvojio ništa previše bitno u karijeri dva srebra sa reprezentacijom i par grčkih i ruskih titula nisu neki ogroman uspeh u karijeri. Miličić ima NBA prsten što 99% košarkaša može da sanja. Takođe Teo nije imao hrabrosti da se oproba u NBA dok su recimo svi vodeći evropsi igrači (Navaro,Jasikevičijus,Rodrigez,Fernandez,Kalderon . . .) bar pokušali. On je izabrao da bude prvi u selu pa ta priča o tome da nije otišao u NBA jer su mu bitni trofeji ne pije vodu.

history channel

pre 8 godina

@topcidera lepsa strana
Koji novi talas, sta to kkp ima u mladim selekcijama a da ih vec zvezda ne gazi? A nema para kao ranije da se uzme sve sto valja od klinaca po srbiji...

zagor

pre 8 godina

decko je straobalno napredovao poslednje dve sezone. ovakvo mesto a draftu je najavljivano od skora, ali je za mene ipak iznenadjenje.
mnogo vazno za srb kosarku. raduljica je raduljica, bobi je vrlo specifican igrac i neophodan nam je dobar milutinov za rio...
cestitam momcima

zar ne?

pre 8 godina

Ovi grobari koliko hvale svoje igrace i ismevaju nase, ispada da su imali bolje igrace od nas, boljeg trenera, jos su igrali iz ljubavi.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Goblin, 26. jun 2015 09:14)

Ne kazemo mi to, nego to kaze DRAFT svake godine...

твој надимак довољно говори

pre 8 godina

Pa grobari ja tek sad shvatam kolike vam je frustracije Čović nabio. Pa vi ste jadni čekali bilo kakvu vest ove sezone kako bi obrisali suze i stidljivo se nasmejali.
(partizan Igokea since 2007, 26. jun 2015 16:19)

Боље би ти било да узмеш књигу у шаке. У противном пашћеш и у августу. Није лепо да будеш најстарији ученик 6. разреда, а имаш 15 година.

Boki

pre 8 godina

Okafor tek treći pik? Šta bi sa "Lose Some More for Okafor" ili "Tank For Okafor"? Po svim predviđanjima Mudiay je bio siguran među prva četiri pika, a izabran je tek kao sedmi. Ovo ostalo je manje više očekivano. Puno sreće našim igračima...

Mladen

pre 8 godina

Milutinov ce NBA ko i dosad videti samo na plazma TV.
Verovatno su ga izabrali jer nema boljih opcija a racunaju na njega ko i na Dangubu.
Drveta ko sto je Milutinov ima na tone i po Evropi a kamoli NBA
Nista protiv decka ali mogu da nabrojim bar 20,30 takvih kao on
Ni Mitrovic nema sanse ali za razliku od Milutinova moze da se nada pristojnoj evropskoj karijeri a ne neka Belgija Kipar ili Nemacka koje su Milutinovu plafon.

pfc

pre 8 godina

toliko o velikom talentu Mitrovicu bar ljudi u NBA znaju sta rade 60 pik al od koga je i to je puno :-).Partizan naravno izbacuje jos jednog NBA igraca, rasadnik talenda za Srbiju i nasu reprezentaciju tako je bilo uvek kroz istoriju, zahvaljujuci najvise Partizanu i.njegovim talentima kroz istoriju smo napravili ime u kosarci...

Memfis

pre 8 godina

Nikad veci broj moronskih komentara na jednu NBA vest. Preporuka redakciji da malo opsirnije opise prvih 10ak pikova, kao prosle sezone. Akcenat na Milutinova je opravdan, ali je i magnet za ove ostrascene krelce, "navijace" oba kluba.

Miodrag

pre 8 godina

Mislim da ce Spursi da ove godine iskoriste prostor u budzetu da dovedu Marca Gasola ili LMA ili Love, posto ce Dankan najverovatnije odigrati jos ovu sezonu, a sledece sezone je skroz realno da Nikola ode, i to kao zamena za Splitera. Onda ce Greg stovriti novi tandem pod kosem. Moje prognoze su da ce Spursi pokusati da dovedu LMA, uprkos tome sto Marcu vise lezi kosarka Popovica. Jedan prost razlog, LMA je mladji, a svi znamo da ko jednom dodje u Spurse, ostaje do kraja(naravno ako valja). To je jedna porodica i mnogo su drugaciji od ostatka NBA franciza.
Luka je odlican igrac, ali nije fizicki dominantan na svojoj poziciji, a prespor je da bi bio trojka, a i ima malo losji sut sa distance. Mora da popravi neki parametar da bi otisao u NBA. Po fizickoj konstituciji me podseca na Ercega i mislim da ce se u tom pravcu fizicki razvijati, ali ponavljam:MORA DA POPRAVI SUT SA DISTANCE!
Pozdrav iskrenim ljubiteljima kosarke.

Rade

pre 8 godina

Dal je moguce da su ovi Niksi toliko ocajni? Batalite navijacka prepucavanja ocu da vidim vrsne poznavaoce Shazam-a, NastyB i ostale da prokomentarisu draft

petarczv

pre 8 godina

@...Mitrovic je mlad i perspektivan ali nista vise nego jedna prosečna 4-ka koju će američki igraču na toj poziciji staviti u džep ,dečko ima šut sa distance ravan 0 jeste borben i igra glavom ali uporediti ga sa NBA igračima on stvarno nema sta tamo da trazi,još jednom kažem prosečan evropski košarkaš i bolje mu je da sedi u evropi i napravi barem neku karijeru... 
(Vladimir, 26. jun 2015 09:09) 

Mitrovic nema sut sa distance???? Pa on je bio jedan od najboljih trojkasa u aba ligi...

palop

pre 8 godina

@(zoran, 26. jun 2015 12:49)

"Ameri hice balans izmedju belih i tamnoputih igraca" sta sve covek nece procitati ovde. Jos gore je sto zapravo ovakav komentar ima pluseve...

Milutinova je izabrao San Antonio, a oni vrlo dobro znaju sta rade i verovatno vide potencijal u njemu. Radicevic i Mitrovic verovatno nece zaigrati u NBA. Te poslednje pikove timovi uzimaju u fazonu "ako bude nesto od njega, super, a ako ne bude, nikom nista".

Sto se tice Veselog, atletski je odlican, ali nema osnovne kosarkaske elemente. Covek sutira bacanja 30%... Da Mitrovic npr. ima takve atletske sposobnosti, bio bi startna cetvorka za vecinu NBA timova.

drago

pre 8 godina

Hezonja odlican peti. Nadam se da ce igrati u Orlandu. Vjerujem da ce postati velika zvijezda u NBA, mozda i najbolji igrac.
Inace su 2 Hrvata bili prvi na draftu: Bogut i Tonković. To su i jedini Balkanci.

Dejan

pre 8 godina

Na zasedanju u partizanu usvojena nova doktrina,klub ce odsad poci Meginim stopama gde ce igraci igrati za koefcijent i gde ce se praviti igraci koji ce popunjavati EL klubove a dule ce poput Miska uzimati svoj deo jer ove godine osta i bez likovnih radova sto se i po buvljacima prodaju.Tako da stalni buduci ucesnik EL poput Zvezde imace jos vece trziste za igrackim kadrom a svakako i igracima ce ici u korist u svojoj nadogradnji u najjacoj ligi Evrope pre odlaska u NBA.

Trener

pre 8 godina

Ljudi da li ste normalni kakav Partizan, Milutinov odlazi iz Partizana samo tako i to iz vise razloga. Partizan je prezaduzen nema para ni za sta ostaje samo ko mora i hoce da igra besplatno. Ko god nesto vredi prodaje se da se plati porez jer se sprema katanac.

Deuce40-40

pre 8 godina

Jedan od jacih draftova u najavi...neki ga porede sa onim iz 2003. sa Dzejmsom Vejdom, Boshem i Entonijem...ja mozda ne bih isao toliko daleko, ali recimo poredjenje sa 2008. je ok...iz te generacije imamo Rouza Westbrooka i Lava.

Mislim da su Lakersi dobro pikovali. Russell po onome sto sam video je neka mesavina Karija i Hardena. Ima jako dobar handle, sut, pas, levoruk je, ali nije mnogo eksplozivan i brz kao i Harden sto nije bio na pocetku karijere.

Towns je verzija slicna Davisu sa jos vecim 'rangeom', slicno je kao i Davis igrao pleja u mladjim danima, jako dobro gadja i trojke sto je prednost u odnosu na Davisa, ali nije toliko dobro atletski gradjen (iako i dalje sasvim korektno). Davis je ipak zver po tom pitanju. Imam osecaj i da je Towns poguren malo...John Calipari, trener Djuka ga je naucio post igri protekle sezone i terao ga da igra u reketu pa je stoga sutnuo samo nekoliko trojki za citavu sezonu, ali covek zna da sutira. Prakticno zna sve i apsolutno zasluzeno je prvi pik. Sa Wigginsom i LaVinom ce da predstavlja silu u narednim sezonama. Jako talentovan tim...

Okafor je realno tu treci pik, dobra post igra, vrlo jak igrac, spreman za NBA, ali slabija odbrana i katastrofalna bacanja.

Phil Jackson je mozda poludeo, ne znam sta ce mi Porzingis. Imao je Mudiaya i Winslowa koji uz prethodnu dvojicu po meni jedini imaju potencijal da postanu opcije 1 i 2. Porzingis najvise 2...al nije dzabe Phil to sto jeste...videcemo...:)

ajde

pre 8 godina

daće bog da milutinov bude igračina!svaka čast!za našu košarku extra!!bilo je igrača koji ne prodju draft pa pokusaju nba!kao i obratno budu u vrhu drafta pa ništa nidje ne naprave!!!mitrović je igračima,ozbiljna evropska četvorka i naša velika budućnost i sadašnjost!!!

Mirko

pre 8 godina

Čestitke Milutinovu, ali i Radičeviću i Mitroviću. Milutinov je sada najbliži NBA, ali iskreno ja ne očekujem od njega previše, ali se nadam da će bar izdržati dve sezone u NBA, a bilo bi lepo i više od toga.

Za Luku nešto nisam siguran da će ići u pravcu NBA, jer mislim da oni imaju dosta kvalitetnih igrača tog tipa, mada ko zna, za koju godinu možda i on proba, želim mu da uspe u tome, kao i svim našim košarkašima.

bojan

pre 8 godina

sta bre melju ovi DV -ovi a prosle godine kada su zamenili Bogdana i Bojana Bogdanovixa to je bilo ok.Pa to samo vam jedno govori da oni nemaju pojma ni ko je Mega ni Zvezda ni Bojan ni Bogdan

MJ11

pre 8 godina

(NikolaBGD, 26. jun 2015 09:23)
Uglvnom si upravu ali...svaki igrac mora da dostigne nivo da igra u NBA e sad neko to dostigne sa 21 neko sa 24 a neko sa 28 zavisi od igraca i dotle on mora da igra evropi a u svakom slucujau bolje da porani nego da okasni.

Довла

pre 8 godina

(Vlada, 26. jun 2015 09:38)

Уместо остављања глупих коментара боље да научиш правопис. Нема везе што је распуст. Припреми се. Боље је него да понављаш 5. разред још неки пут.

Air Danguba

pre 8 godina

(pfc
kad smo kod lupetanja procitaj svoj komentar pa vidi STA si napisao i KAKO si napisao.Previse si bezao sa casova maternjeg jezika i sad imas problem.Necu da ti kazem ali proguglaj kad vec ne znas koji je Milicic bio pik.Inace ne moze draft da pogresi ali mogu oni koji ga sastavljaju.Imas u visedecenijskoj istoriji drafta pregrst primera da su uspevali oni koje draft nije vrednovao nesto posebno i obrnuto.

history channel

pre 8 godina

@topcidera lepsa strana
Koji novi talas, sta to kkp ima u mladim selekcijama a da ih vec zvezda ne gazi? A nema para kao ranije da se uzme sve sto valja od klinaca po srbiji...

Melo

pre 8 godina

Mario Hezonja, jedva cekam da ga vidim na djelu. Glava i razmisljanje, ala Kobe Bryant, i odusevljava me njegov bezobrazluk, i ta arogancija, pa neka izgleda odvratno

partizan Igokea since 2007

pre 8 godina

Pa grobari ja tek sad shvatam kolike vam je frustracije Čović nabio. Pa vi ste jadni čekali bilo kakvu vest ove sezone kako bi obrisali suze i stidljivo se nasmejali.

Jack

pre 8 godina

Da da bas euroleague zna. Pa kad ste osvojili titulu cestitali su vam na prvoj osvojenoj tituli prvaka zemlje u istoriji kluba. :D
(Paja, 26. jun 2015 12:25)

Pa vidis da zapravo i znaju, to FMP-u i jeste prva titula u istoriji.

Prodanovic Sasa

pre 8 godina

Iskreno se nadam da Jokic moze biti nba zvezda kakvu do sada nismo imali, ali svi ostali nema sanse mozda jedino Bogdanovic dogura do startne petorke ako uopste i uspe u Nba ako se nevaram na jednoj utakmici polufinala play-off imao je 0 poena i samo solidno je odigrao zadnje SP.Mitrovic nemoze u Nba nema taj kvalitet,Micic i Radicevic verovatno nece uspeti ni u reprezentaciji',Dangubic tesko jedino ako sledeca sezona nebude njegova,Milutinov mozda ali mora da napusti Partizan mora da igra EL i da ojaca nesme da izgubi godinu.

Givony

pre 8 godina

Da li je moguce da je radicevic izabran pre Miljenovica? Decko nikad jigde nije igrao, u reprezentacijama je bio 12. igrac, u sevilji svaku trecu utakmicu odigra par minuta...

Zorz Pap

pre 8 godina

Ne mogu da verujem koliko se ne razumete ljudi. Pa Milutinov nema sanse da zaigra u NBA bar jos nekoliko godina. Covek nema igru ledjima i tacka. Jedino sto je agresivan na skoku i ima solidan sut sa poludistance. I ovo uopste ne znaci da ce igrati ikada u SAS. Jedino da mnogo popravi igru ledjima. Samo objektivno kazem da covek u Eurokupu nikakvu razliku nije pravio a ni u Aba ligi(Bilan, Cirbes, Planinic svi su bolji). Domacu ligu ne racunam, jednostavno ima jako mnogo da radi jos i da se dokaze na vecoj pozornici. Bogdan je druga prica i mislim da ako razbije sada u EL moze u Finiksu da igra za 2 sezone. Najbitnije dobar izbor Lejkersa sa Raselom.

translucent

pre 8 godina

@(partizan Igokea since 2007, 26. jun 2015 16:19)
Lepo je što bar nešto shvataš.
Evo ti još jedna informacija. To što si shvatio pomnoži sa 13 i shvatićeœ koliko je frustracija vama nabio Vujošević.
Kada frustracija postane dugoročna, onda je to kompleks kao u tvom slučaju.

Slobodan

pre 8 godina

Hezonja peti pik? Ovi se izgleda nisu dovoljno opekli sa Milicicem? Kad se uporedi Evropska kosarka i NBA evropljani ne bi smeli da imaju pika medju prvih 20.

sone-pfc

pre 8 godina

Jel vidis Gagicu gde bi bio za dve godine a ti letis za lovom sad igras u nekom kjdhfkldhflkdjfkldfjh Turskom klubu i za godinu dve svi cete zaboraviti... Milutinov je do kraja izdrzao obuku kod cika Duleta, sad ce da uziva u slavi i kinti. Citava vojska ceka ove godine za obuku u akademiji!

duka

pre 8 godina

Drugu godinu zaredom Dusko Vujosevic pokazuje klasu i za dve godine izbacuje dva pika prve runde ! Neka posle ovi iz predgradja kazu da nema kvalitet. Ujedno je covek na duze staze dao dva igraca reprezentaciji i to kakva ! A neki uporno tvrde da unistava srpsku kosrku.

dragiša

pre 8 godina

76ERS 60
Luka Mitrovic
Power Forward, 6-9, 225 lbs
Mega Crvena Zvezda (Serbia)

Panteri, ni nba.com ne zna koji ste vi klub uopšte!

http://www.nba.com/draft/2015/prospects/luka_mitrovic?ls=iref:nba:draft:tracker

drago

pre 8 godina

Hezonja odlican peti. Nadam se da ce igrati u Orlandu. Vjerujem da ce postati velika zvijezda u NBA, mozda i najbolji igrac.
Inace su 2 Hrvata bili prvi na draftu: Bogut i Tonković. To su i jedini Balkanci.

Meklejn

pre 8 godina

Bitno je da je Miko Macvan izabran kao prvi pik od strane klivlenda. Salo Pavlović ga preporučio i sada ćemo imati još jednog saigrača Lebrona Hamesa. Bravo Miko ledjendo.

Vlada

pre 8 godina

Ma los ovaj Vujosevic trener strasno, svi dolaze bre u Partizan zbog para ja da vam kazem ahahahahahahahahahah
(Partizan Institucija, 26. jun 2015 09:02)

Nisi shvatio ! U Partizanu svi igraju za stipendije a Dulo i Salo su tu zbog para ! Nego jeli bio Dulo sinoc u USA i jeli odrzao kakvu konferenciju za stampu ? Jesu li pale kakve nove majice ... Mislim da bi bile prikladne sa citatima Krleze s'obzirom na situaciju u klubu i poreklom .... Sto se tice institucije verovatno ti nisu rekli da se ekipa raspala i da Partizan vise ne igra Evropska takmicenja !

Slobodan

pre 8 godina

Duletov niz se nastavlja: Krstic,Pekmen,Maric,BO,Veseli,Bogdan,Zofri,Milutinov... sledeci: Vanja,Muric,Andric....
(mica, 26. jun 2015 10:19)


Zanimljivo je da sa 27-im pikom Milutinovom, buducim NBA igracima Vanjom, Muricem i Andricem ... bivsim NBA igracem Pavlovicem i Akojonom ... prekaljenim Evroligasima Macvanom, Milosavljevicem i Tepicem i Daloom koji je kao stranac trecu godinu u klubu ... Dulo i Partizan uspeo doci do polufinala Kupa Srbije i ABA lige a u finalu KLS lagano izgubio 3-0 i to sve od Zvezde sa "prosecnim igracima" ... Izgleda da je Dejo Radonjic stvarno dobar trener !!!

op op

pre 8 godina

Dosao sam samo da izbrojim ljubomorne Zvezdaske komentare posto ih uvek ima na Partizanovoj vesti pa se cujemo kasnije da vas obavestim koji je broj u pitanju. Tri cetiri sad...

Nghgggggg

pre 8 godina

Pa sta ako je 27.? I Veseli je bio 6.koji je za Milutinova ubica,pa se odlicno proslavio.Isto vazi za letonca i Hezonju.Porzingisa treba da vidimo protiv evropskih velikana kako ceda se snadje,Hezonja jos mora da vezba jer se nije proslavio u Evroligi.Dobro mesto na draftu nije garancija za uspeh u NBA!

Mladen

pre 8 godina

Milutinov ce NBA ko i dosad videti samo na plazma TV.
Verovatno su ga izabrali jer nema boljih opcija a racunaju na njega ko i na Dangubu.
Drveta ko sto je Milutinov ima na tone i po Evropi a kamoli NBA
Nista protiv decka ali mogu da nabrojim bar 20,30 takvih kao on
Ni Mitrovic nema sanse ali za razliku od Milutinova moze da se nada pristojnoj evropskoj karijeri a ne neka Belgija Kipar ili Nemacka koje su Milutinovu plafon.

Vladimir

pre 8 godina

Milutinov je mlad, pametan i perspektivni centar , ima dobar šut sa distance i pod košem igra glavom ,takvih je malo.... San Antonio je savršena sredina za njega gde moze napredovati i puno naučiti od Dankana s t o je za srpsku košarku velika stvar....
Mitrovic je mlad i perspektivan ali nista vise nego jedna prosečna 4-ka koju će američki igraču na toj poziciji staviti u džep ,dečko ima šut sa distance ravan 0 jeste borben i igra glavom ali uporediti ga sa NBA igračima on stvarno nema sta tamo da trazi,još jednom kažem prosečan evropski košarkaš i bolje mu je da sedi u evropi i napravi barem neku karijeru.
Jesam Grobar ali ovo pišem realno.....Kad je jedna 4-ka sa onakvim atletskim sposobnostima kao Veseli puko u NBA Mitrovic nema sta tamo da trazi.....

KRIGER, tadic-dacic titule

pre 8 godina

Jeli a ovaj Dule, koji je on pik na draftu?
(Covic, 26. jun 2015 09:20)

Dule je 13 puta bio PRVI PIK!

@(JOx, 26. jun 2015 10:59)


Zasto kazes Dule, kad mislis na Tadica i Dacica.

Lošmi

pre 8 godina

76ERS 60
Luka Mitrovic
Power Forward, 6-9, 225 lbs
Mega Crvena Zvezda (Serbia)

Panteri, ni nba.com ne zna koji ste vi klub uopšte!

Možda ne zna nba.com ali zato zna euroleague.com
Svaki četvrtak ili petak od jeseni, sportklub, možeš i ti da pratiš slobodno. :))

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

BC Partizan is the Boston Celtics of Serbia - komentator jutros, meni suza krenula, priznajem! :D :D :D
(JessePinkmanPFC, 26. jun 2015 11:45)

Mozda je to ona ista suza koja je potekla nakon zavrsetka finalne serije plej ofa Srbije...jos uvek tece...

*

pre 8 godina

Pri izboru Milutinova, komentator ESPN-a kaze: " From Partizan, Serbian Boston Celtic".... (bers0003, 26. jun 2015 08:31)

Tako kaze, a pise se BETON Celtic

petarczv

pre 8 godina

toliko o velikom talentu Mitrovicu bar ljudi u NBA znaju sta rade 60 pik al od koga je i to je puno :-).Partizan naravno izbacuje jos jednog NBA igraca, rasadnik talenda za Srbiju i nasu reprezentaciju tako je bilo uvek kroz istoriju, zahvaljujuci najvise Partizanu i.njegovim talentima kroz istoriju smo napravili ime u kosarci...
(pfc, 26. jun 2015 10:14)

Bas ti je tesko...a onaj vas nba od prosle godine ne moze ni u turskoj ligi da igra a ne u nba...

dr.mr.

pre 8 godina

zasto se nije nista pricalo niti pisalo o ovom draftu?
ova prva 3 pika su neki anonimusi,ili sta...?
bre,nekada se za draft navijao sat i kuvala kafa,vise nema ni gde da se pogleda...

Dejan

pre 8 godina

Na zasedanju u partizanu usvojena nova doktrina,klub ce odsad poci Meginim stopama gde ce igraci igrati za koefcijent i gde ce se praviti igraci koji ce popunjavati EL klubove a dule ce poput Miska uzimati svoj deo jer ove godine osta i bez likovnih radova sto se i po buvljacima prodaju.Tako da stalni buduci ucesnik EL poput Zvezde imace jos vece trziste za igrackim kadrom a svakako i igracima ce ici u korist u svojoj nadogradnji u najjacoj ligi Evrope pre odlaska u NBA.

JessePinkmanPFC

pre 8 godina

Bravo za Milutinova, samo on u Partizanu ove godine neće igrati ni jedno evropsko takmičenje. Videćemo kakvu ekipu planira Partizan da naprava, ali za Milutinova će to biti veliki minus u napredku. Sve čestitke i za Luku.
(DedaMiloje, 26. jun 2015 09:37)

Nisi shvatio ! U Partizanu svi igraju za stipendije a Dulo i Salo su tu zbog para ! Nego jeli bio Dulo sinoc u USA i jeli odrzao kakvu konferenciju za stampu ? Jesu li pale kakve nove majice ... Mislim da bi bile prikladne sa citatima Krleze s'obzirom na situaciju u klubu i poreklom .... Sto se tice institucije verovatno ti nisu rekli da se ekipa raspala i da Partizan vise ne igra Evropska takmicenja !
(Vlada, 26. jun 2015 09:38)

Boston Celtics of Serbia priprema veliko iznenadjenje za Vas :D

razum, bez osjecaja

pre 8 godina

Hezonja peti pik? Ovi se izgleda nisu dovoljno opekli sa Milicicem? Kad se uporedi Evropska kosarka i NBA evropljani ne bi smeli da imaju pika medju prvih 20.

Jesu se opekli, upravo iz tog razloga, zbog tog straha prouzrokovanog Milicicem bustom, Mario nije prvi ili drugi pick (kako je trebao biti), nego tek peti.

cedomir

pre 8 godina

"Uprava koja je vodila klub obezbedila je neverovatne prihode od sponzora kada je košarka u pitanju. U periodu od 2004 – 2008. godine samo od sponzora obezbedili smo 15.861.940 evra, a prvih godinu i po dana još oko 4 miliona što iznosi skoro 20 miliona evra. Šta je trebalo još kao uprava da uradimo? Treneri su bili Zmago Sagadin, Dragan Šakota, Aleksandar Trifunović i Stevan Karadžić. Dovođeni su Igor Rakočević, Skuni Pen, Obina Ekezie, Milan Gurović, Omar Kuk, Lorens Roberts, Pero Antić, Petar Popović – sve sami igrači evropskog kvaliteta koji su napravili sjajne karijere. Da li je uprava trebalo da daje koševe? Zvezda je u Pioniru tukla Real Madrid, a u Tel Avivu Makabi. A i prvi smo od svih srpskih klubova dobili Cibonu u Zagrebu." by Goran Vesić.

I to je ta nepravda o kojoj pričate. Dule vam nabio komplekse, uništio detinjstva, pa ga zato toliko ne volite, a on i dalje pravi čuda... druga godina zaredom pik prve runde. Grande Dule.

tole vole, lopove, odlazi...

pre 8 godina

svaka cast partizanu dva pika iz prve runde za dve godine !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vrana, 26. jun 2015 12:05)

Bilo bi toga i više da nema bočnih udara već 20-ak godina unazad. Ovima koji, praktično, od osnivanja imaju vetar u leđa, vidimo, ne ide baš... Njima puno bolje ide u sistemu "otmi ili kupi za velike (državne) pare".

Korto

pre 8 godina

Mora Nikola da ostane u Partizanu još ove sezone i da se oko njega okuplja mlada i poletna ekipa. A sledeće godine njegov odlazak je neminovnost. Biće zanimljivo kako će Dule skockati ekipu, pošto u njoj neće igrati niko stariji od 22 godine.

petarczv

pre 8 godina

@...Mitrovic je mlad i perspektivan ali nista vise nego jedna prosečna 4-ka koju će američki igraču na toj poziciji staviti u džep ,dečko ima šut sa distance ravan 0 jeste borben i igra glavom ali uporediti ga sa NBA igračima on stvarno nema sta tamo da trazi,još jednom kažem prosečan evropski košarkaš i bolje mu je da sedi u evropi i napravi barem neku karijeru... 
(Vladimir, 26. jun 2015 09:09) 

Mitrovic nema sut sa distance???? Pa on je bio jedan od najboljih trojkasa u aba ligi...

opa cupa nigde kupa

pre 8 godina

Dosao sam samo da izbrojim ljubomorne Zvezdaske komentare posto ih uvek ima na Partizanovoj vesti pa se cujemo kasnije da vas obavestim koji je broj u pitanju. Tri cetiri sad...
(op op, 26. jun 2015 09:15)

Nauči prvo da brojiš...ove godine O (nula) ..i to je broj,zar ne...

alo

pre 8 godina

A Amerikanci napisali da je Mitrović iz Mega Crvene Zvezde. Ni CIA nije uspela da provali za koji klub on u stvari igra. (PV, 26. jun 2015 09:19)

Kako nije Cia, zar svi nisu videli adresu, ajde komedijasi grobarski lozite se jos malo.

Paja

pre 8 godina

76ERS 60
Luka Mitrovic
Power Forward, 6-9, 225 lbs
Mega Crvena Zvezda (Serbia)

Panteri, ni nba.com ne zna koji ste vi klub uopšte!

Možda ne zna nba.com ali zato zna euroleague.com
Svaki četvrtak ili petak od jeseni, sportklub, možeš i ti da pratiš slobodno. :))


Da da bas euroleague zna. Pa kad ste osvojili titulu cestitali su vam na prvoj osvojenoj tituli prvaka zemlje u istoriji kluba. :D

pfc

pre 8 godina

toliko o velikom talentu Mitrovicu bar ljudi u NBA znaju sta rade 60 pik al od koga je i to je puno :-).Partizan naravno izbacuje jos jednog NBA igraca, rasadnik talenda za Srbiju i nasu reprezentaciju tako je bilo uvek kroz istoriju, zahvaljujuci najvise Partizanu i.njegovim talentima kroz istoriju smo napravili ime u kosarci...

history channel

pre 8 godina

@topcidera lepsa strana
Koji novi talas, sta to kkp ima u mladim selekcijama a da ih vec zvezda ne gazi? A nema para kao ranije da se uzme sve sto valja od klinaca po srbiji...

Melo

pre 8 godina

Mario Hezonja, jedva cekam da ga vidim na djelu. Glava i razmisljanje, ala Kobe Bryant, i odusevljava me njegov bezobrazluk, i ta arogancija, pa neka izgleda odvratno

Trener

pre 8 godina

Ljudi da li ste normalni kakav Partizan, Milutinov odlazi iz Partizana samo tako i to iz vise razloga. Partizan je prezaduzen nema para ni za sta ostaje samo ko mora i hoce da igra besplatno. Ko god nesto vredi prodaje se da se plati porez jer se sprema katanac.

topcidera lepsa strana

pre 8 godina

Ostao ili otisao (mada bi voleo da ostanes i sa Vanjom budes nosilac novog talasa) Srbija ne mora da brine za buducnost na poziciji centra, jer tek ti je 20 leta.

Red North

pre 8 godina

Ako su pogresili sa Mega Crvena Zvezda onda definitivno nisu sa Bogijem bombom Bogdanovicem kada su ga najavili da dolazi iz Croatia ha ha

Nikola

pre 8 godina

76ERS 60 Luka Mitrovic Power Forward, 6-9, 225 lbs Mega Crvena Zvezda (Serbia)

Panteri, ni nba.com ne zna koji ste vi klub uopšte!

http://www.nba.com/draft/2015/prospects/luka_mitrovic? ls=iref:nba:draft:tracker (dragiša, 26. jun 2015 09:17)

Ta greska na sajtu vam je jedina radost ove sezone, jer ste pomalo i razocarani sto nije pisalo fmp?! Zar ne?

Komleksi su cudo

pre 8 godina

Milutinov u NBA hahahaha..pa taj ne moze protiv Metalca da igra a kamoli protiv nekog NBA tima, svasta...propasce ko zeton
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komarac u sorcu, 26. jun 2015 09:30)

JADAN!

Nolan

pre 8 godina

Panteri, ni nba.com ne zna koji ste vi klub uopšte!
(dragiša, 26. jun 2015 09:17)

Niko ne zna ko smo a mi postavljamo rekorde, osvajamo titule.
#KkCrvenaZvezda
Inače, čestitke Milutinovu, kvalitetom je zaslužio i nadam se da će biti u dresu Sparsa.

partizan Igokea since 2007

pre 8 godina

Pa grobari ja tek sad shvatam kolike vam je frustracije Čović nabio. Pa vi ste jadni čekali bilo kakvu vest ove sezone kako bi obrisali suze i stidljivo se nasmejali.

pfc

pre 8 godina

air danguba ne lupetaj molim te draft je veliki pokazatelj talenta i mogucnosti jednig kosarkasa da nije ne bi ni postojao draft.Navidis primer Darka Milicica kao 5-og pika koji nije uspe a nije uspeo zato sto momak ima problem u glavi a da je radio naporno i cekao svoju sansu mogao je imati vrhunsku NBA karijeru jer talenta za to je ima ali je sam kriv sto je tako zavrsio kako je zavrsio, nije.tu draft nista pogresio

zar ne?

pre 8 godina

Ovi grobari koliko hvale svoje igrace i ismevaju nase, ispada da su imali bolje igrace od nas, boljeg trenera, jos su igrali iz ljubavi.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Goblin, 26. jun 2015 09:14)

Ne kazemo mi to, nego to kaze DRAFT svake godine...

NikolaBGD

pre 8 godina

@danilo
Teo nije osvojio ništa previše bitno u karijeri dva srebra sa reprezentacijom i par grčkih i ruskih titula nisu neki ogroman uspeh u karijeri. Miličić ima NBA prsten što 99% košarkaša može da sanja. Takođe Teo nije imao hrabrosti da se oproba u NBA dok su recimo svi vodeći evropsi igrači (Navaro,Jasikevičijus,Rodrigez,Fernandez,Kalderon . . .) bar pokušali. On je izabrao da bude prvi u selu pa ta priča o tome da nije otišao u NBA jer su mu bitni trofeji ne pije vodu.

NikolaBGD

pre 8 godina

@Nghgggggg
Dokle više te priče sa dokazivanjem u Evropi ? Kome se Novicki dokazao pre NBA ? Toni Parker ? Vučević ? Braća Gasol (obojica sa 21 otišli u NBA) ? Manite se tih priča ko je dobar uspeće odmah bar da pokaže potencijal i da se bori za minute ko nije neće nikad.Nisu Veseli,Miličić i Nedović pukli tamo jer nisu imali iskustva nego jer nisu imali kvalitet za NBA. Nedović ni u Valensiji ništa nije uradio ni pre toga u Zvezdi i Ritasu. Dečko je brz i ništa više. Kao i Veseli koji je u evropi pre svega odskočio atletski a onda otišao u NBA gde svi skaču kao on i tu se video nedostatak šuta i ostalih bitnih karakteristika.A ljudi u Srbiji veruju da neko treba da igra kod Duleta 5 godina pa 3-4 kod Željka i tek onda može u NBA. Da i da umesto 8 miliona do 25. godine zaradi 2. Karijere košarkaša traju u proseku 10 godina i svaki zarađeni evro njima je bitan.A ovde svi pametuju kako ne treba trčati u NBA a menjali bi firmu za 50 evra veću platu.I pre nego što napišeta šta fali Teodosiću setite se da je Miličić u karijeri zaradio više od njega.

NikolaSrb

pre 8 godina

Na sajtu NBA piše da Luka MItrović dolazi iz tima "Mega Crvena Zvezda". Da li je sada pala fuzija Miško-Čović? (Adam Silver, 26. jun 2015 09:08)

Jeste, eto ta greska na sajtu vam je jedina radost.

zoran

pre 8 godina

Takođe Teo nije imao hrabrosti da se oproba u NBA dok su recimo svi vodeći evropsi igrači (Navaro,Jasikevičijus,Rodrigez,Fernandez,Kalderon . . .) bar pokušali. On je izabrao da bude prvi u selu pa ta priča o tome da nije otišao u NBA jer su mu bitni trofeji ne pije vodu.(NikolaBGD, 26. jun 2015 10:26)Možda je novac u pitanju.Teo nikada ne bi u NBA dobio tako dobar finansijski ugovor,kao kad je potpisao za CSK.
(Sloga, 26. jun 2015 11:51)

Nije u pitanju hrabrost. vec je Teo pametan I realan momak. STa da trazi pored tamnoputih bekova..?? Sta ova trojica novajlija ocekuju u NBA sem noshenja peshkira I vode..? Jedan Veseli koji je atletski svetlosne godine ispred pomenute trojke bi je vishe no smeshna preko bare. Milutino ne moze sa centrima Metalca da se izbori, a kao igrace NBA ligu. Da Ameri ne zele da uspostave neki balans izmedju belih I tamnoputih igracha, ovi ne bi ugledali NBA sem na televiziji.

sreckol

pre 8 godina

Na sajtu NBA piše da Luka MItrović dolazi iz tima "Mega Crvena Zvezda". Da li je sada pala fuzija Miško-Čović?
(Adam Silver, 26. jun 2015 09:08)

To Mega znači VELIKA.

begeč

pre 8 godina

Poznato je da centri sazrevaju malo kasnije negde sa oko 25 god a neki i kasnije. A Milutinov ima 20 godina tek.. Kada bi otisao u nba i na ovu solidnu gradju nabacio jos par kilograma kakva bi to zver bila ispod kosa. Mozda cak i bolji od Petkovica. Vreme ce pokazati. Voleo bi da bude putnik na EP makar zbog iskustva. Za sada prednost imaju Raduljator i Bobi.

Jack

pre 8 godina

Da da bas euroleague zna. Pa kad ste osvojili titulu cestitali su vam na prvoj osvojenoj tituli prvaka zemlje u istoriji kluba. :D
(Paja, 26. jun 2015 12:25)

Pa vidis da zapravo i znaju, to FMP-u i jeste prva titula u istoriji.

history channel

pre 8 godina

@topcidera lepsa strana
Koji novi talas, sta to kkp ima u mladim selekcijama a da ih vec zvezda ne gazi? A nema para kao ranije da se uzme sve sto valja od klinaca po srbiji...

Givony

pre 8 godina

Da li je moguce da je radicevic izabran pre Miljenovica? Decko nikad jigde nije igrao, u reprezentacijama je bio 12. igrac, u sevilji svaku trecu utakmicu odigra par minuta...

твој надимак довољно говори

pre 8 godina

Pa grobari ja tek sad shvatam kolike vam je frustracije Čović nabio. Pa vi ste jadni čekali bilo kakvu vest ove sezone kako bi obrisali suze i stidljivo se nasmejali.
(partizan Igokea since 2007, 26. jun 2015 16:19)

Боље би ти било да узмеш књигу у шаке. У противном пашћеш и у августу. Није лепо да будеш најстарији ученик 6. разреда, а имаш 15 година.

Air Danguba

pre 8 godina

@todor
zalosno je sa koliko puno ostrascenosti a malo znanja piseses komentar.Svi su vam komentari na istu foru jer kod vas vlada jednoumlje.Trebalo bi da znas da mesto na draftu cesto ne znaci nista jer to nije nikakva garancija da ce neko imati zapazenu karijeru u NBA.Setimo se primera naseg Darka Milicica.Naravno zelim svim nasim igracima koji se otisnu preko bare uspeh bez obzira za koji su klub ovde igrali.

Vz

pre 8 godina

Mora Nikola da ostane u Partizanu još ove sezone i da se oko njega okuplja mlada i poletna ekipa. A sledeće godine njegov odlazak je neminovnost. Biće zanimljivo kako će Dule skockati ekipu, pošto u njoj neće igrati niko stariji od 22 godine.
(Korto, 26. jun 2015 08:33)
Hoce muric, hoce tepic, mozda i pavlovic...videcemo da li ce doci jos neko od starijih, ali da...ekipa ce se bazirati na klincima...ne verujem da ce nikola ostati u klubu i sledece sezone, ali videcemo...igracemo premalo utakmica, na sve to bez evrope...za njegov napredak bi to bilo vrlo lose, bez obzira na jake treninge...

DedaMiloje

pre 8 godina

Bravo za Milutinova, samo on u Partizanu ove godine neće igrati ni jedno evropsko takmičenje. Videćemo kakvu ekipu planira Partizan da naprava, ali za Milutinova će to biti veliki minus u napredku. Sve čestitke i za Luku.

Jack

pre 8 godina

Pored iskustva Milutinovu treba i malo više eksplozivnosti + 10-ak kila mase...
(rac, 26. jun 2015 08:49)

Ajde da vidim kojom se to magijom uz 10 kila mase dodatno dobija na eksplozivnosti.

od delije

pre 8 godina

Koliko vidim oni planiraju da ga drze u Evropi bar jos ove godine, posto cuvaju svaki dinar sad za nekog od velikih, max slobodnih agenata(LMA, Love, Marc). Posle toga je plan da bude ovo sto je Spliter sad, znaci dobri minuti, znacajna uloga ali bez lopte u napadu. Naravno rad sa Popom i Sparsima je od nemerljivog znacaja i ja mislim da ce se Milutinov odlicno snaci tamo i mozda doci i do jos bolje pozicije od Splitera, gde bi bio prva petorka i ozbiljna opcija u napadu posto za to talenta i fizikalija ima. Sto se mene tice njemu sve najbolje i verujem da ce imati vecu rolu od ijednog drugog srpskog igraca u NBA.

...

pre 8 godina

Gdje sad forumas pod imenom "Ja remija" koji je ismijavao svakog ko je rekao da ce hezonja biti u top 5...eto vidis da si ispao b...la,nadam se da si popio nesto za smirenje haha

alo

pre 8 godina

76ERS 60 Luka Mitrovic Power Forward, 6-9, 225 lbs Mega Crvena Zvezda (Serbia)

Panteri, ni nba.com ne zna koji ste vi klub uopšte!

http://www.nba.com/draft/2015/prospects/luka_mitrovic? ls=iref:nba:draft:tracker (dragiša, 26. jun 2015 09:17)

Kako Mega, zar nismo FMP, zar to Amerikanci ne bi trebalo da znaju?

zvezdas

pre 8 godina

@...Mitrovic je mlad i perspektivan ali nista vise nego jedna prosečna 4-ka koju će američki igraču na toj poziciji staviti u džep ,dečko ima šut sa distance ravan 0 jeste borben i igra glavom ali uporediti ga sa NBA igračima on stvarno nema sta tamo da trazi,još jednom kažem prosečan evropski košarkaš i bolje mu je da sedi u evropi i napravi barem neku karijeru...
(Vladimir, 26. jun 2015 09:09)

Mitrovic ima pravo barem da pokusa,bez obzira ko sta misli. Ako ne pokusa, ceo zivot ce se kajati.
Sta bi ti uradio na njegovom mestu? Slusao sebe, ili one koji pisu po forumima? Nije bitno sta ce on uraditi tamo.
Bitno je da se bori,napredovace sigurno,videti i nauciti dosta.Ako ode,bice u drustvu kosarkaske velesile.Malo li je?

Deuce40-40

pre 8 godina

Jedan od jacih draftova u najavi...neki ga porede sa onim iz 2003. sa Dzejmsom Vejdom, Boshem i Entonijem...ja mozda ne bih isao toliko daleko, ali recimo poredjenje sa 2008. je ok...iz te generacije imamo Rouza Westbrooka i Lava.

Mislim da su Lakersi dobro pikovali. Russell po onome sto sam video je neka mesavina Karija i Hardena. Ima jako dobar handle, sut, pas, levoruk je, ali nije mnogo eksplozivan i brz kao i Harden sto nije bio na pocetku karijere.

Towns je verzija slicna Davisu sa jos vecim 'rangeom', slicno je kao i Davis igrao pleja u mladjim danima, jako dobro gadja i trojke sto je prednost u odnosu na Davisa, ali nije toliko dobro atletski gradjen (iako i dalje sasvim korektno). Davis je ipak zver po tom pitanju. Imam osecaj i da je Towns poguren malo...John Calipari, trener Djuka ga je naucio post igri protekle sezone i terao ga da igra u reketu pa je stoga sutnuo samo nekoliko trojki za citavu sezonu, ali covek zna da sutira. Prakticno zna sve i apsolutno zasluzeno je prvi pik. Sa Wigginsom i LaVinom ce da predstavlja silu u narednim sezonama. Jako talentovan tim...

Okafor je realno tu treci pik, dobra post igra, vrlo jak igrac, spreman za NBA, ali slabija odbrana i katastrofalna bacanja.

Phil Jackson je mozda poludeo, ne znam sta ce mi Porzingis. Imao je Mudiaya i Winslowa koji uz prethodnu dvojicu po meni jedini imaju potencijal da postanu opcije 1 i 2. Porzingis najvise 2...al nije dzabe Phil to sto jeste...videcemo...:)

Zorz Pap

pre 8 godina

Ne mogu da verujem koliko se ne razumete ljudi. Pa Milutinov nema sanse da zaigra u NBA bar jos nekoliko godina. Covek nema igru ledjima i tacka. Jedino sto je agresivan na skoku i ima solidan sut sa poludistance. I ovo uopste ne znaci da ce igrati ikada u SAS. Jedino da mnogo popravi igru ledjima. Samo objektivno kazem da covek u Eurokupu nikakvu razliku nije pravio a ni u Aba ligi(Bilan, Cirbes, Planinic svi su bolji). Domacu ligu ne racunam, jednostavno ima jako mnogo da radi jos i da se dokaze na vecoj pozornici. Bogdan je druga prica i mislim da ako razbije sada u EL moze u Finiksu da igra za 2 sezone. Najbitnije dobar izbor Lejkersa sa Raselom.

Prodanovic Sasa

pre 8 godina

Iskreno se nadam da Jokic moze biti nba zvezda kakvu do sada nismo imali, ali svi ostali nema sanse mozda jedino Bogdanovic dogura do startne petorke ako uopste i uspe u Nba ako se nevaram na jednoj utakmici polufinala play-off imao je 0 poena i samo solidno je odigrao zadnje SP.Mitrovic nemoze u Nba nema taj kvalitet,Micic i Radicevic verovatno nece uspeti ni u reprezentaciji',Dangubic tesko jedino ako sledeca sezona nebude njegova,Milutinov mozda ali mora da napusti Partizan mora da igra EL i da ojaca nesme da izgubi godinu.

opa cupa nigde kluba

pre 8 godina

"Nauči prvo da brojiš...ove godine O (nula) ..i to je broj,zar ne...
(opa cupa nigde kupa, 26. jun 2015 09:56)"

To je slovo "O", a ne nula (0).

O ... 0

Jel vidis razliku?

zagor

pre 8 godina

decko je straobalno napredovao poslednje dve sezone. ovakvo mesto a draftu je najavljivano od skora, ali je za mene ipak iznenadjenje.
mnogo vazno za srb kosarku. raduljica je raduljica, bobi je vrlo specifican igrac i neophodan nam je dobar milutinov za rio...
cestitam momcima

ajde

pre 8 godina

daće bog da milutinov bude igračina!svaka čast!za našu košarku extra!!bilo je igrača koji ne prodju draft pa pokusaju nba!kao i obratno budu u vrhu drafta pa ništa nidje ne naprave!!!mitrović je igračima,ozbiljna evropska četvorka i naša velika budućnost i sadašnjost!!!

luther

pre 8 godina

Kako mozete da poredite Darka sa Hezonjom...pa Darko je otisao u veliki svet kad nije imao ni 100 maraka u dzepu..jednostavno je nemoguce da sa tako malo god ostati fokusiran na bilo sta...dok Mario vec najskuplji mladi igrac u evropi i decko je vaspitan od malih nogu da ide u Nba...vis da on ne ferma 2% trenera Barse....decko zivi za NBA..i zaista on i JOkic se kolju ko je bolji talenat koji se pojavio u poslednjih 10 god

:@

pre 8 godina

Uopste nije bitno da li si 10. ili 60. pik, nista to ne znaci. Dzeremi Lin nije bio ni pikovan na draftu i evo sad obrce lovu u Lejkersima, dok Milicic igra u Metalcu kao nekadasnji 2. pik...

mesut_ezil

pre 8 godina

Dal moze jedna vest da prodje bez glupog navijacko prepucavanja,svaka cast momcima iz kog kod da su kluba nasi su. Igraju za nasu reprezentaciju za njih navijamo. Nikad nama nece biti bolje kakvi smo ljudi

Air Danguba

pre 8 godina

(pfc
kad smo kod lupetanja procitaj svoj komentar pa vidi STA si napisao i KAKO si napisao.Previse si bezao sa casova maternjeg jezika i sad imas problem.Necu da ti kazem ali proguglaj kad vec ne znas koji je Milicic bio pik.Inace ne moze draft da pogresi ali mogu oni koji ga sastavljaju.Imas u visedecenijskoj istoriji drafta pregrst primera da su uspevali oni koje draft nije vrednovao nesto posebno i obrnuto.

translucent

pre 8 godina

@(partizan Igokea since 2007, 26. jun 2015 16:19)
Lepo je što bar nešto shvataš.
Evo ti još jedna informacija. To što si shvatio pomnoži sa 13 i shvatićeœ koliko je frustracija vama nabio Vujošević.
Kada frustracija postane dugoročna, onda je to kompleks kao u tvom slučaju.

danilo

pre 8 godina

.I pre nego što napišeta šta fali Teodosiću setite se da je Miličić u karijeri zaradio više od njega.
(NikolaBGD, 26. jun 2015 09:23)

Zaradio je verovatno mnogo više, tu si u pravu, ali nije poenta u tome.
Vrhunski sportisti imaju taj šampionski karakter i novac je kod njih na drugom ili trećem mestu.
2004. na OI je radjena anonimna anketa medju svim sportistima a nalaz je zaprepastio psihologe.
Naime, na pitanje da li biste radi zlatne olimpijske medalje pristali nakon toga da živite još samo godinu dana, potvrdno je odgovorilo više od 90% anketiranih.
Oni su spremni da se žrtvuju, da idu van limita i zato su šampioni.
Mi ostali smo navijači i uživamo u sitnim stvarima...

Memfis

pre 8 godina

Opa ako ga Pop ne napravi odlicnim igracem niko nece...
LAL po mom misljenju pokupili najboljeg igraca (ne pratim koledz kosarku, ali mi na osnovu snimaka Rasel lici na Hardena, paklen napadac, ali za razliku od Hardena ne iritira pojavom :)), Niksima macka u dzaku (mozda novi Novicki, mozda Barnjani, u svakom slucaju nista od njih sl. godine), mislim da je najgore odabrao Sakramento, a najbolje prosao Majami. Pogledao sam NCAA finale, ovaj Vinslou mi je ostavio najjaci utisak.
Neko je pitao zasto je Filadelfija birala Okafora, oni ce ga verovatno trejdovati za Smarta iz Bostona i jos nekoliko buducih pikova.

davitelj protiv davitelja

pre 8 godina

Cestitke svim nasim igracima na izboru. Milutinov bi trebao ove godine otici u NBA. Koliko znam Dankan ostaje jos jednu sezonu. Mislim da bi sami treninzi sa njim doneli mnogo Milutinovu na individualnom planu. Kako je Krle svojevremeno otkupio svoj ugovor i otisao u NBA moze i Milutinov.

a jesi i ti muzicar?

pre 8 godina

zasto su lejkersi izabrali pleja pored klarksona i zasto filadelfija radi ovo sto radi? hezonja je dobro prosao sa izborom kluba, sve mladi likovi u orlandu, dobice on tu sansu i izboriti se za minute, produktivniji je od tobajasa herisa, mada je dosta slabiji, ali ce to nadomestiti...

MJ11

pre 8 godina

(NikolaBGD, 26. jun 2015 09:23)
Uglvnom si upravu ali...svaki igrac mora da dostigne nivo da igra u NBA e sad neko to dostigne sa 21 neko sa 24 a neko sa 28 zavisi od igraca i dotle on mora da igra evropi a u svakom slucujau bolje da porani nego da okasni.

Sloga

pre 8 godina

Takođe Teo nije imao hrabrosti da se oproba u NBA dok su recimo svi vodeći evropsi igrači (Navaro,Jasikevičijus,Rodrigez,Fernandez,Kalderon . . .) bar pokušali. On je izabrao da bude prvi u selu pa ta priča o tome da nije otišao u NBA jer su mu bitni trofeji ne pije vodu.(NikolaBGD, 26. jun 2015 10:26)Možda je novac u pitanju.Teo nikada ne bi u NBA dobio tako dobar finansijski ugovor,kao kad je potpisao za CSK.

Boki

pre 8 godina

Okafor tek treći pik? Šta bi sa "Lose Some More for Okafor" ili "Tank For Okafor"? Po svim predviđanjima Mudiay je bio siguran među prva četiri pika, a izabran je tek kao sedmi. Ovo ostalo je manje više očekivano. Puno sreće našim igračima...

only fools and horses

pre 8 godina

(NikolaBGD, 26. jun 2015 09:23)

Nisi u pravu, pa i američki igrači ne idu u NBA sa 18-19 godina, već kad završe koledž. A to da li neko uspe ili ne nije samo pitanje kvaliteta ili potencijala. Mnogo je tu faktora u igri. Miličić nije uspeo najviše zbog svoje glave, verovatno i sticaj okolnosti i nepostojanja trenera koji bi znao da radi sa njim. Pa i jedan Dražen, prvih godina nije imao minutažu uopšte. Paspalj je sigurno imao kvalitet za NBA, za Đorđevića je bio problem pozicija gde igra. Mnogi evropski igrači bi možda i uspeli, ali ne žele da čekaju, pa se vrate u Evropu gde su ipak vodeći u klubovima.
Bitna stavka je i taj draft, igrač ne može da bira sredinu koja bi mu najviše odgovarala, već biraju klubovi, pa kako mu zapadne.

Rade

pre 8 godina

Dal je moguce da su ovi Niksi toliko ocajni? Batalite navijacka prepucavanja ocu da vidim vrsne poznavaoce Shazam-a, NastyB i ostale da prokomentarisu draft

Mirko

pre 8 godina

Čestitke Milutinovu, ali i Radičeviću i Mitroviću. Milutinov je sada najbliži NBA, ali iskreno ja ne očekujem od njega previše, ali se nadam da će bar izdržati dve sezone u NBA, a bilo bi lepo i više od toga.

Za Luku nešto nisam siguran da će ići u pravcu NBA, jer mislim da oni imaju dosta kvalitetnih igrača tog tipa, mada ko zna, za koju godinu možda i on proba, želim mu da uspe u tome, kao i svim našim košarkašima.

Sevastokrator

pre 8 godina

Браво Џони! Увек сам веровао у тебе.
Ако читаш ово желим само да ти поручим да не јуриш масу по сваку цену. Она ће свакако доћи с годинама.
И без опуштања. Само тренинг, књиге, позориште, опера...
Све најбоље масјторе!
Честитке и Радичевићу и Митровићу.

bojan

pre 8 godina

sta bre melju ovi DV -ovi a prosle godine kada su zamenili Bogdana i Bojana Bogdanovixa to je bilo ok.Pa to samo vam jedno govori da oni nemaju pojma ni ko je Mega ni Zvezda ni Bojan ni Bogdan

Badass

pre 8 godina

dal ste svi vi normalni, idite ba neki forum pa se prepucavajte, udjem na vest o draftu I vidim ovakve komentare.
stvarno sno nacija za posmatranje.
mogu da se kladim da pola vas koji ste oatavili komentar o milutinovu I mitrovicu niste ni culi za taunsa, rasela, mozda jeste za okafora ali zbog emeke.
molim ljude koji stvarno ovo prate da iskazu svoje misljenje.
moje je da su kingsi mozda trebali draftovati Vinsloua, al ajde Willy Trilly je dobar defanzivac, bar tako kazu...

palop

pre 8 godina

@(zoran, 26. jun 2015 12:49)

"Ameri hice balans izmedju belih i tamnoputih igraca" sta sve covek nece procitati ovde. Jos gore je sto zapravo ovakav komentar ima pluseve...

Milutinova je izabrao San Antonio, a oni vrlo dobro znaju sta rade i verovatno vide potencijal u njemu. Radicevic i Mitrovic verovatno nece zaigrati u NBA. Te poslednje pikove timovi uzimaju u fazonu "ako bude nesto od njega, super, a ako ne bude, nikom nista".

Sto se tice Veselog, atletski je odlican, ali nema osnovne kosarkaske elemente. Covek sutira bacanja 30%... Da Mitrovic npr. ima takve atletske sposobnosti, bio bi startna cetvorka za vecinu NBA timova.

praja

pre 8 godina

Milutinov je ubo premiju. Jos moze da ostane godinu dana u Partizanu i onda pravac San Antonio verovatno najbolje mesto za razvoj igraca iz evrope. Tamo cak i Aron Bejns igra :D. Bice interesantno u teksasu od naredne sezone, ne ove, kada Dankan i Djinobili zavrse karijeru tu Milutinov upada i bas me interesuje da li ce uspeti da povuku nekog igraca od ovogodisnjih slobodnih agenata pre svih mislim na Oldridza.

PatrickEwing

pre 8 godina

Milutinov sigurno neće u NBA bar za još 2-3 godine, pik je draft and stash, Spursi će ga čekati da se malo razvije jer pre svega nema snagu a ni kvalitet da se nosi sa mnogo jačim igračima od sebe. Mitrović zadnji 60 pik, a predviđano mu je oko 40-og mesta, verovatno neće nikad otiću u NBA, jer je suviše mek za četvorku a spor za krilo.

Prvi pik očekivano Townes, igraće verovatno uz Pekovića četvorku ili ako Minmesta uspe nekom da uvali ogroman Pekov ugovor, biće u paru sa Diengom.
Već drugi je po meni iznenađenje, Russell, pre Okafora je čudan potez Lakersa pre svega jer su prošle godine na draftu u drugoj rundi uzeli odličnog Clarksona.
Treći pik očekivano Okafor koga Sixersi planiraju da zadrže uprkos tome što su u prethodna dva drafta birali centre Emibiida i Noela. Neko od njih dvojice nije u planovima tank mastera Hinkija.
Četvrti pik 'mojih' Knicksa je po meni odličan, mada se ne slažu svi sa time. Porzingis je odličan u napadau, solidno se uklapa u trougao napad koji forsira Phil Jacskona ali mora nabaciti nekih 10ak kg mišićne mase. Mali je veliki talenat, uprkos velikom riziku koji nosi draftovati igrača iz evrope.
Peti pik Hezonja, može odmah u NBA, igrač takvih kvaliteta je potreban Orlandu, odličan šuter i dobar ulaz pod koš.

Sve u svemu solidan draft ove godine.

Miodrag

pre 8 godina

Mislim da ce Spursi da ove godine iskoriste prostor u budzetu da dovedu Marca Gasola ili LMA ili Love, posto ce Dankan najverovatnije odigrati jos ovu sezonu, a sledece sezone je skroz realno da Nikola ode, i to kao zamena za Splitera. Onda ce Greg stovriti novi tandem pod kosem. Moje prognoze su da ce Spursi pokusati da dovedu LMA, uprkos tome sto Marcu vise lezi kosarka Popovica. Jedan prost razlog, LMA je mladji, a svi znamo da ko jednom dodje u Spurse, ostaje do kraja(naravno ako valja). To je jedna porodica i mnogo su drugaciji od ostatka NBA franciza.
Luka je odlican igrac, ali nije fizicki dominantan na svojoj poziciji, a prespor je da bi bio trojka, a i ima malo losji sut sa distance. Mora da popravi neki parametar da bi otisao u NBA. Po fizickoj konstituciji me podseca na Ercega i mislim da ce se u tom pravcu fizicki razvijati, ali ponavljam:MORA DA POPRAVI SUT SA DISTANCE!
Pozdrav iskrenim ljubiteljima kosarke.

Довла

pre 8 godina

(Vlada, 26. jun 2015 09:38)

Уместо остављања глупих коментара боље да научиш правопис. Нема везе што је распуст. Припреми се. Боље је него да понављаш 5. разред још неки пут.

Memfis

pre 8 godina

Nikad veci broj moronskih komentara na jednu NBA vest. Preporuka redakciji da malo opsirnije opise prvih 10ak pikova, kao prosle sezone. Akcenat na Milutinova je opravdan, ali je i magnet za ove ostrascene krelce, "navijace" oba kluba.

Badass

pre 8 godina

molim redakciju da zabrani komentare tzv "navijaca" I filtrira od ovih koji su vec postavljeni samo one koje se ticu samog drafta.

jedva pronadjem po neki normalan komentar, hvala memfisu, ewingu I ostalim normalnim ljudima...

stidim se, nije ni cudo sto se kod nas pustaju grandovi I parovi, kakav smo to narod samo sujeta, mrznja I da komsiji crkne krava,

sramota!!!

redakcijo reaguj!!!