Petak, 19.06.2015.

08:59

Mačvan odlazi: Velika škola za sve

Košarkaš Partizana Milan Mačvan čestitao je Crvenoj zvezdi osvojenu triplu krunu i najavio odlazak iz tabora ’crno-belih’.

Izvor: ÐN

Maèvan odlazi: Velika škola za sve IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Džoni

pre 8 godina

Zvezdaš sam i ne volim Mačvana ali je nesporno da on iako deluje veoma nezgrapno igra veoma dobro i efikasno. Veoma lako pronalazi rešenja u napadu a zna da ubode i za 3. Na osnovu igara protiv Zvezde zaslužio je da se nađe u 12! Ponekad sam imao osećaj da sam igra protiv Zvezde što je često i bio slučaj i bio je nezaustavljiv dok ga umor ne savlada i onda pada krajem treće i u četvrtoj četvrtini!

Banezi

pre 8 godina

Čovek je ošurio u polufinalu ABA lige. Realno zasluživao je poziv za reprezentaciju svih ovih godina. Ako ništa, bar da bude deseti igrač u rotaciji.

realno

pre 8 godina

Ajde uozbiljite se. Covek ima neke kvalitete, ne kazem, ali bez "beli medved" tretmana kod sudija (koji je sudeci po izjavama ovde i ocekivao, i bio nezadovoljan kada je isti izostajao), vraca se u klasu ispod-prosecnih igraca gde realno pripada.

ferdinand

pre 8 godina

Evo realno, pitam, imate li vi Grobari nesto za sta cete se uhvatiti a da nije FMP? Iako znate i vi i vas mag i vas novinar da je to forma, formalnost, a ne sustina. Da li je moguce da pominjete adrese pibove i ostalo??? Za vasu informaciju, pogledajte od II svetskog rata, do danas, koliko su puta KK Real i KK Barsa menjali adrese, grbove i sve ostalo. Da ne pricam o ostalim evropskim i NBA klubovima, koji cak i grad menjaju. Kako to kad nas pobedite, pobedili ste CZV, kad izgubite od CZV, izgubili ste od FMP-a? Ajd, odbicu vam sve na glupost, neobavestenost i naravno, na bol koji osecate sad.

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

Tako je!Putuj igumane,jos ces nas i pojacati svojim odlaskom!Covek koji ne zna da sutira slobodna bacanja nije dostojan Partizanovog dresa!Odlazi i povedi ovog kvazi strucnjaka Vujosevica!Vratiti Vladu Jovanovica!!!

još 12 u nizu, pa nas stižete

pre 8 godina

Tako je,bravo!!!Ne smeju te stvari da se zaborave zbog ovog uspeha i titule!!!
Srednji prst navijacima,namerna guranja Jake s ledja da se povredi,lakat Lazicu,izjave kako mora imati rejting i sutirati mnogo vise slobodnih bacanja...kad je u pitanju Macvan,to ne sme da se zaboravi!!!
Kao igracu svaka mu cast,zaista ima odredjen kvalitet,ali kao covek na terenu,daleko daleko ispod toga!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 19. jun 2015 10:44)

Vređate ga godinama (vrati .....), a posle nešto očekujete. Delije, srećna vam proslava tuđe titule. Niko ne može da vam to zabrani, ni moral, ni mozak, ni obraz,ni ......

Rade Futog

pre 8 godina

Macvan najbolju ledjnu tehniku ima od svih srpskih kvalitetnih kosarkasa, ne racunajuci Krleta. Samo iz tog razloga mora biti u 12. Odlicno se gradi, hvata dosta lopti, solidan sut, dobar u tranziciji, pregled igre kao plej. 2011. je vrhunsku odbranu, sa puno kontakata odigrao na Novickom i presudio taj mec. U sezoni sa Pekmenom je bio 2 MVP EL, a ove na par meceva u EK imao indeks 27 u proseku. Opasan kosarkas, koji ne lici na sportistu, ali ucinak koji pravi timu, pokazuje da bi u svakoj evropskoj reprezentaciji imao mesta. Kod nas jeste paklena konkurencija na poz.4, ali se moze modifikovati, spustanjem Bjelice na 3, i koriscenjem Jokica na 4 i 5, pa da za napadaca Ercega i Macvana bude mesta u 12.

Zelena salata

pre 8 godina

Kada je došao, mislio sam ispušena muštikla, ali ispade da je dosta puta nosio ekipu i lavovski se borio, jedan od boljih u ekipi. Jedino ne razumem poriv da šutira za tri poena...

sveta

pre 8 godina

Da li ostaje plej, jako je bitno zbok maja i paljenja masine?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (*, 19. jun 2015 09:35)

Ovaj fazon bi bio dobar da niste cekali 13 da ga prodate.

Dzonni

pre 8 godina

A sad polako sledi: Neko je Macvan, neko Edo. Neko je Gagi, neko Saso. Neko je Milutinov neko Bozo... Raspad, razlaz, bezanija, izdaja...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

njegova radovanja kad da kos ali ipak na kraju mosa. Mozemo ovog coveka da volimo ili ne ali zasluzio je poziv selektora, da li ce uci na uzi spisak reci ce Sale jer je konkurencija na toj poziciji prejaka. Srecno Macvanu gde god otiso! Bravo Zvezdo ne samo na ovoj tituli vec na celoj sezoni! (cukce, 19. jun 2015) 

A srednji prst publici ne spominjes? i na vestima o vujosevicu isto ove naivni komentari zvezdasa svi vec zaboravili kako se ponasao cele godine vujosevic.
(NikolaSrb, 19. jun 2015 09:35)

Tako je,bravo!!!Ne smeju te stvari da se zaborave zbog ovog uspeha i titule!!!
Srednji prst navijacima,namerna guranja Jake s ledja da se povredi,lakat Lazicu,izjave kako mora imati rejting i sutirati mnogo vise slobodnih bacanja...kad je u pitanju Macvan,to ne sme da se zaboravi!!!
Kao igracu svaka mu cast,zaista ima odredjen kvalitet,ali kao covek na terenu,daleko daleko ispod toga!

odlican igrac

pre 8 godina

Nevidjeno nezgrapan igrac, grubih, kockastih pokreta. Izbacaj kod suta potpuno nepravilan, baca loptu kao da je vruca, potpuno bez luka. Rekao bi covek da nikad trenirao nije, da je samouki basketas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gledalac, 19. jun 2015 09:13)

Sve to stoji, ali on pogadja. A NAJTEZE JE POGADJATI BEZ LUKA

Vz

pre 8 godina

antipatican mi je, sto se kaze ko spanac, ali se mora priznati da je za naseg mitra carsl barkli. zasluzio je poziv djordjevica i ne bi bilo preveliko iznenadjenje da udje u 12. u odbrani je jako slab, ali u napadu fantastican.sa druge strane mitrovic mora mnogo da popravi igru ledjima i 1:1. macvan svakoga dobije na low postu 1:1 - vise, nize, skocnije, brze, teze... uvek ima resenje. mitar kad ostane 1:1 ledjima makar i sa plejom protivnickim, ne zna sta da radi, nego najcesce sutne neki fejdavej ili nesto iz okreta i naravno promasi... ali dobro, mlad je, valjda ce da nauci.
(zagor, 19. jun 2015 09:52)
Nije mi jasno gde si iskopao macvanovu losu odbranu....pokusavam da skapiram, ali mi ne ide...pa da li kapiras da je covek dobar deo sezone proveo na poziciji 5 i da se odlicno snalazio. Cak je i bobija dobro cuvao u odredjenim momentima. Pogledaj malo kroz statistiku koliko je poena po utakmici davao igrac kojeg je in cuvao. Pogledaj koliko je cesto zatvarao tudje igrace, stizao na udvajanja. Pa nije on bek da leti po terenu i izlazi na 7 metara, ali u reketu je odlican. Uostalom, ako udje u 12 za ep u sta ja licno nemam sumnju, videces koliko je "slab" u odbrani kada ne mora da igra 40 min i kada igra na prirodnoj poziciji ;)

Reservoir dog

pre 8 godina

Apsolutno zaslužuje da se nađe među 12 putnika na EP, iako je pokazao nesportsko ponašanje posebno ono sa srednjim prstima...Ja ga gotivim svejedno. Jedino mi je nejasan potez da nije dozvolio Žeravici da mu okači medalju oko vrata, nego ju je primio u ruke.
Ona uvredljiva pesma na njegov račun, mi nije bila simpatična ni kada su mu je pevali grobari dok je igrao za Hemofarm, a još manje mi se sviđa kada je pevaju Zvezdini navijači. Pogotovo je to bilo degutantno u trenucima tobože najvećeg slavlja u istoriji kluba.
Kidaj Maki, sada je na redu medalja sa Srbijom, nadam se zlatna!

Vz

pre 8 godina

Sa najvise energije je igrao protiv Zvezde i ona njegova radovanja kad da kos ali ipak na kraju mosa. Mozemo ovog coveka da volimo ili ne ali zasluzio je poziv selektora, da li ce uci na uzi spisak reci ce Sale jer je konkurencija na toj poziciji prejaka. Srecno Macvanu gde god otiso! Bravo Zvezdo ne samo na ovoj tituli vec na celoj sezoni! (cukce, 19. jun 2015)A srednji prst publici ne spominjes? i na vestima o vujosevicu isto ove naivni komentari zvezdasa svi vec zaboravili kako se ponasao cele godine vujosevic.
(NikolaSrb, 19. jun 2015 09:35)
Nikola, pokusaj da procitas svoju recenicu i da skapiras sta znaci ista. Da ne pominjem sto si temu omasio....

Undagarin

pre 8 godina

Vi koji pominjete Mačvanov srednji prst(e), da li se sećate prošle godine i Kalinićeve i Birčevićeve svađe na klupi Radničkog, protiv Strazbura, čini mi se. Kakav rečnik, kakve reči i jednog i drugog upućene saigraču u trenucima kad se lomi utakmica. Evo možete pogledati kako to lepo izgleda: https://youtu.be/zwO8Skah440. Ja koliko sam upućen, obojica su na kraju igrala na SP, tako da Đorđević da ne preteruje mnogo, meni je mnogo gora ova svađa, nego bilo kakav tazgovor sa sudijom. A nije ni on kao igrač bio mnogo bolji.

gledalac

pre 8 godina

Nevidjeno nezgrapan igrac, grubih, kockastih pokreta. Izbacaj kod suta potpuno nepravilan, baca loptu kao da je vruca, potpuno bez luka. Rekao bi covek da nikad trenirao nije, da je samouki basketas

cukce

pre 8 godina

Sa najvise energije je igrao protiv Zvezde i ona njegova radovanja kad da kos ali ipak na kraju mosa. Mozemo ovog coveka da volimo ili ne ali zasluzio je poziv selektora, da li ce uci na uzi spisak reci ce Sale jer je konkurencija na toj poziciji prejaka. Srecno Macvanu gde god otiso! Bravo Zvezdo ne samo na ovoj tituli vec na celoj sezoni!

Lokos

pre 8 godina

Sa najvise energije je igrao protiv Zvezde i ona njegova radovanja kad da kos ali ipak na kraju mosa. Mozemo ovog coveka da volimo ili ne ali zasluzio je poziv selektora, da li ce uci na uzi spisak reci ce Sale jer je konkurencija na toj poziciji prejaka. Srecno Macvanu gde god otiso! Bravo Zvezdo ne samo na ovoj tituli vec na celoj sezoni! (cukce, 19. jun 2015 09:20)

Radovanje sa dva srednja prsta prema publici?! u kom svetu vi zivite.

zagor

pre 8 godina

antipatican mi je, sto se kaze ko spanac, ali se mora priznati da je za naseg mitra carsl barkli. zasluzio je poziv djordjevica i ne bi bilo preveliko iznenadjenje da udje u 12. u odbrani je jako slab, ali u napadu fantastican.
sa druge strane mitrovic mora mnogo da popravi igru ledjima i 1:1. macvan svakoga dobije na low postu 1:1 - vise, nize, skocnije, brze, teze... uvek ima resenje. mitar kad ostane 1:1 ledjima makar i sa plejom protivnickim, ne zna sta da radi, nego najcesce sutne neki fejdavej ili nesto iz okreta i naravno promasi... ali dobro, mlad je, valjda ce da nauci.

NikolaSrb

pre 8 godina

Sa najvise energije je igrao protiv Zvezde i ona njegova radovanja kad da kos ali ipak na kraju mosa. Mozemo ovog coveka da volimo ili ne ali zasluzio je poziv selektora, da li ce uci na uzi spisak reci ce Sale jer je konkurencija na toj poziciji prejaka. Srecno Macvanu gde god otiso! Bravo Zvezdo ne samo na ovoj tituli vec na celoj sezoni! (cukce, 19. jun 2015)

A srednji prst publici ne spominjes? i na vestima o vujosevicu isto ove naivni komentari zvezdasa svi vec zaboravili kako se ponasao cele godine vujosevic.

mica

pre 8 godina

Hvala ti Maki za ovu sezonu!!Od kad si ti dosao,negde u novembru,klub je zaigrao 50% bolje!!Za mene si ti pokazao najvise,a koliko si samo utakmica odigrao na poziciji 5,jer smo ostali sa jednim klasicnim centrom,od gagicevog odlaska,iako si klasicna 4Ka!! Zao mi sto ides,svesni smo u kakvoj je klub situaciji,ali vidi se da si prerastao nasu ligu,i Aba. Srecno!!!

cukce

pre 8 godina

Sa najvise energije je igrao protiv Zvezde i ona njegova radovanja kad da kos ali ipak na kraju mosa. Mozemo ovog coveka da volimo ili ne ali zasluzio je poziv selektora, da li ce uci na uzi spisak reci ce Sale jer je konkurencija na toj poziciji prejaka. Srecno Macvanu gde god otiso! Bravo Zvezdo ne samo na ovoj tituli vec na celoj sezoni!

mica

pre 8 godina

Hvala ti Maki za ovu sezonu!!Od kad si ti dosao,negde u novembru,klub je zaigrao 50% bolje!!Za mene si ti pokazao najvise,a koliko si samo utakmica odigrao na poziciji 5,jer smo ostali sa jednim klasicnim centrom,od gagicevog odlaska,iako si klasicna 4Ka!! Zao mi sto ides,svesni smo u kakvoj je klub situaciji,ali vidi se da si prerastao nasu ligu,i Aba. Srecno!!!

zagor

pre 8 godina

antipatican mi je, sto se kaze ko spanac, ali se mora priznati da je za naseg mitra carsl barkli. zasluzio je poziv djordjevica i ne bi bilo preveliko iznenadjenje da udje u 12. u odbrani je jako slab, ali u napadu fantastican.
sa druge strane mitrovic mora mnogo da popravi igru ledjima i 1:1. macvan svakoga dobije na low postu 1:1 - vise, nize, skocnije, brze, teze... uvek ima resenje. mitar kad ostane 1:1 ledjima makar i sa plejom protivnickim, ne zna sta da radi, nego najcesce sutne neki fejdavej ili nesto iz okreta i naravno promasi... ali dobro, mlad je, valjda ce da nauci.

NikolaSrb

pre 8 godina

Sa najvise energije je igrao protiv Zvezde i ona njegova radovanja kad da kos ali ipak na kraju mosa. Mozemo ovog coveka da volimo ili ne ali zasluzio je poziv selektora, da li ce uci na uzi spisak reci ce Sale jer je konkurencija na toj poziciji prejaka. Srecno Macvanu gde god otiso! Bravo Zvezdo ne samo na ovoj tituli vec na celoj sezoni! (cukce, 19. jun 2015)

A srednji prst publici ne spominjes? i na vestima o vujosevicu isto ove naivni komentari zvezdasa svi vec zaboravili kako se ponasao cele godine vujosevic.

Lokos

pre 8 godina

Sa najvise energije je igrao protiv Zvezde i ona njegova radovanja kad da kos ali ipak na kraju mosa. Mozemo ovog coveka da volimo ili ne ali zasluzio je poziv selektora, da li ce uci na uzi spisak reci ce Sale jer je konkurencija na toj poziciji prejaka. Srecno Macvanu gde god otiso! Bravo Zvezdo ne samo na ovoj tituli vec na celoj sezoni! (cukce, 19. jun 2015 09:20)

Radovanje sa dva srednja prsta prema publici?! u kom svetu vi zivite.

gledalac

pre 8 godina

Nevidjeno nezgrapan igrac, grubih, kockastih pokreta. Izbacaj kod suta potpuno nepravilan, baca loptu kao da je vruca, potpuno bez luka. Rekao bi covek da nikad trenirao nije, da je samouki basketas

odlican igrac

pre 8 godina

Nevidjeno nezgrapan igrac, grubih, kockastih pokreta. Izbacaj kod suta potpuno nepravilan, baca loptu kao da je vruca, potpuno bez luka. Rekao bi covek da nikad trenirao nije, da je samouki basketas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gledalac, 19. jun 2015 09:13)

Sve to stoji, ali on pogadja. A NAJTEZE JE POGADJATI BEZ LUKA

Rade Futog

pre 8 godina

Macvan najbolju ledjnu tehniku ima od svih srpskih kvalitetnih kosarkasa, ne racunajuci Krleta. Samo iz tog razloga mora biti u 12. Odlicno se gradi, hvata dosta lopti, solidan sut, dobar u tranziciji, pregled igre kao plej. 2011. je vrhunsku odbranu, sa puno kontakata odigrao na Novickom i presudio taj mec. U sezoni sa Pekmenom je bio 2 MVP EL, a ove na par meceva u EK imao indeks 27 u proseku. Opasan kosarkas, koji ne lici na sportistu, ali ucinak koji pravi timu, pokazuje da bi u svakoj evropskoj reprezentaciji imao mesta. Kod nas jeste paklena konkurencija na poz.4, ali se moze modifikovati, spustanjem Bjelice na 3, i koriscenjem Jokica na 4 i 5, pa da za napadaca Ercega i Macvana bude mesta u 12.

Reservoir dog

pre 8 godina

Apsolutno zaslužuje da se nađe među 12 putnika na EP, iako je pokazao nesportsko ponašanje posebno ono sa srednjim prstima...Ja ga gotivim svejedno. Jedino mi je nejasan potez da nije dozvolio Žeravici da mu okači medalju oko vrata, nego ju je primio u ruke.
Ona uvredljiva pesma na njegov račun, mi nije bila simpatična ni kada su mu je pevali grobari dok je igrao za Hemofarm, a još manje mi se sviđa kada je pevaju Zvezdini navijači. Pogotovo je to bilo degutantno u trenucima tobože najvećeg slavlja u istoriji kluba.
Kidaj Maki, sada je na redu medalja sa Srbijom, nadam se zlatna!

još 12 u nizu, pa nas stižete

pre 8 godina

Tako je,bravo!!!Ne smeju te stvari da se zaborave zbog ovog uspeha i titule!!!
Srednji prst navijacima,namerna guranja Jake s ledja da se povredi,lakat Lazicu,izjave kako mora imati rejting i sutirati mnogo vise slobodnih bacanja...kad je u pitanju Macvan,to ne sme da se zaboravi!!!
Kao igracu svaka mu cast,zaista ima odredjen kvalitet,ali kao covek na terenu,daleko daleko ispod toga!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 19. jun 2015 10:44)

Vređate ga godinama (vrati .....), a posle nešto očekujete. Delije, srećna vam proslava tuđe titule. Niko ne može da vam to zabrani, ni moral, ni mozak, ni obraz,ni ......

Dzonni

pre 8 godina

A sad polako sledi: Neko je Macvan, neko Edo. Neko je Gagi, neko Saso. Neko je Milutinov neko Bozo... Raspad, razlaz, bezanija, izdaja...

sveta

pre 8 godina

Da li ostaje plej, jako je bitno zbok maja i paljenja masine?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (*, 19. jun 2015 09:35)

Ovaj fazon bi bio dobar da niste cekali 13 da ga prodate.

Vz

pre 8 godina

antipatican mi je, sto se kaze ko spanac, ali se mora priznati da je za naseg mitra carsl barkli. zasluzio je poziv djordjevica i ne bi bilo preveliko iznenadjenje da udje u 12. u odbrani je jako slab, ali u napadu fantastican.sa druge strane mitrovic mora mnogo da popravi igru ledjima i 1:1. macvan svakoga dobije na low postu 1:1 - vise, nize, skocnije, brze, teze... uvek ima resenje. mitar kad ostane 1:1 ledjima makar i sa plejom protivnickim, ne zna sta da radi, nego najcesce sutne neki fejdavej ili nesto iz okreta i naravno promasi... ali dobro, mlad je, valjda ce da nauci.
(zagor, 19. jun 2015 09:52)
Nije mi jasno gde si iskopao macvanovu losu odbranu....pokusavam da skapiram, ali mi ne ide...pa da li kapiras da je covek dobar deo sezone proveo na poziciji 5 i da se odlicno snalazio. Cak je i bobija dobro cuvao u odredjenim momentima. Pogledaj malo kroz statistiku koliko je poena po utakmici davao igrac kojeg je in cuvao. Pogledaj koliko je cesto zatvarao tudje igrace, stizao na udvajanja. Pa nije on bek da leti po terenu i izlazi na 7 metara, ali u reketu je odlican. Uostalom, ako udje u 12 za ep u sta ja licno nemam sumnju, videces koliko je "slab" u odbrani kada ne mora da igra 40 min i kada igra na prirodnoj poziciji ;)

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

njegova radovanja kad da kos ali ipak na kraju mosa. Mozemo ovog coveka da volimo ili ne ali zasluzio je poziv selektora, da li ce uci na uzi spisak reci ce Sale jer je konkurencija na toj poziciji prejaka. Srecno Macvanu gde god otiso! Bravo Zvezdo ne samo na ovoj tituli vec na celoj sezoni! (cukce, 19. jun 2015) 

A srednji prst publici ne spominjes? i na vestima o vujosevicu isto ove naivni komentari zvezdasa svi vec zaboravili kako se ponasao cele godine vujosevic.
(NikolaSrb, 19. jun 2015 09:35)

Tako je,bravo!!!Ne smeju te stvari da se zaborave zbog ovog uspeha i titule!!!
Srednji prst navijacima,namerna guranja Jake s ledja da se povredi,lakat Lazicu,izjave kako mora imati rejting i sutirati mnogo vise slobodnih bacanja...kad je u pitanju Macvan,to ne sme da se zaboravi!!!
Kao igracu svaka mu cast,zaista ima odredjen kvalitet,ali kao covek na terenu,daleko daleko ispod toga!

ferdinand

pre 8 godina

Evo realno, pitam, imate li vi Grobari nesto za sta cete se uhvatiti a da nije FMP? Iako znate i vi i vas mag i vas novinar da je to forma, formalnost, a ne sustina. Da li je moguce da pominjete adrese pibove i ostalo??? Za vasu informaciju, pogledajte od II svetskog rata, do danas, koliko su puta KK Real i KK Barsa menjali adrese, grbove i sve ostalo. Da ne pricam o ostalim evropskim i NBA klubovima, koji cak i grad menjaju. Kako to kad nas pobedite, pobedili ste CZV, kad izgubite od CZV, izgubili ste od FMP-a? Ajd, odbicu vam sve na glupost, neobavestenost i naravno, na bol koji osecate sad.

Zelena salata

pre 8 godina

Kada je došao, mislio sam ispušena muštikla, ali ispade da je dosta puta nosio ekipu i lavovski se borio, jedan od boljih u ekipi. Jedino ne razumem poriv da šutira za tri poena...

Undagarin

pre 8 godina

Vi koji pominjete Mačvanov srednji prst(e), da li se sećate prošle godine i Kalinićeve i Birčevićeve svađe na klupi Radničkog, protiv Strazbura, čini mi se. Kakav rečnik, kakve reči i jednog i drugog upućene saigraču u trenucima kad se lomi utakmica. Evo možete pogledati kako to lepo izgleda: https://youtu.be/zwO8Skah440. Ja koliko sam upućen, obojica su na kraju igrala na SP, tako da Đorđević da ne preteruje mnogo, meni je mnogo gora ova svađa, nego bilo kakav tazgovor sa sudijom. A nije ni on kao igrač bio mnogo bolji.

Vz

pre 8 godina

Sa najvise energije je igrao protiv Zvezde i ona njegova radovanja kad da kos ali ipak na kraju mosa. Mozemo ovog coveka da volimo ili ne ali zasluzio je poziv selektora, da li ce uci na uzi spisak reci ce Sale jer je konkurencija na toj poziciji prejaka. Srecno Macvanu gde god otiso! Bravo Zvezdo ne samo na ovoj tituli vec na celoj sezoni! (cukce, 19. jun 2015)A srednji prst publici ne spominjes? i na vestima o vujosevicu isto ove naivni komentari zvezdasa svi vec zaboravili kako se ponasao cele godine vujosevic.
(NikolaSrb, 19. jun 2015 09:35)
Nikola, pokusaj da procitas svoju recenicu i da skapiras sta znaci ista. Da ne pominjem sto si temu omasio....

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

Tako je!Putuj igumane,jos ces nas i pojacati svojim odlaskom!Covek koji ne zna da sutira slobodna bacanja nije dostojan Partizanovog dresa!Odlazi i povedi ovog kvazi strucnjaka Vujosevica!Vratiti Vladu Jovanovica!!!

Džoni

pre 8 godina

Zvezdaš sam i ne volim Mačvana ali je nesporno da on iako deluje veoma nezgrapno igra veoma dobro i efikasno. Veoma lako pronalazi rešenja u napadu a zna da ubode i za 3. Na osnovu igara protiv Zvezde zaslužio je da se nađe u 12! Ponekad sam imao osećaj da sam igra protiv Zvezde što je često i bio slučaj i bio je nezaustavljiv dok ga umor ne savlada i onda pada krajem treće i u četvrtoj četvrtini!

realno

pre 8 godina

Ajde uozbiljite se. Covek ima neke kvalitete, ne kazem, ali bez "beli medved" tretmana kod sudija (koji je sudeci po izjavama ovde i ocekivao, i bio nezadovoljan kada je isti izostajao), vraca se u klasu ispod-prosecnih igraca gde realno pripada.

Banezi

pre 8 godina

Čovek je ošurio u polufinalu ABA lige. Realno zasluživao je poziv za reprezentaciju svih ovih godina. Ako ništa, bar da bude deseti igrač u rotaciji.

gledalac

pre 8 godina

Nevidjeno nezgrapan igrac, grubih, kockastih pokreta. Izbacaj kod suta potpuno nepravilan, baca loptu kao da je vruca, potpuno bez luka. Rekao bi covek da nikad trenirao nije, da je samouki basketas

NikolaSrb

pre 8 godina

Sa najvise energije je igrao protiv Zvezde i ona njegova radovanja kad da kos ali ipak na kraju mosa. Mozemo ovog coveka da volimo ili ne ali zasluzio je poziv selektora, da li ce uci na uzi spisak reci ce Sale jer je konkurencija na toj poziciji prejaka. Srecno Macvanu gde god otiso! Bravo Zvezdo ne samo na ovoj tituli vec na celoj sezoni! (cukce, 19. jun 2015)

A srednji prst publici ne spominjes? i na vestima o vujosevicu isto ove naivni komentari zvezdasa svi vec zaboravili kako se ponasao cele godine vujosevic.

Lokos

pre 8 godina

Sa najvise energije je igrao protiv Zvezde i ona njegova radovanja kad da kos ali ipak na kraju mosa. Mozemo ovog coveka da volimo ili ne ali zasluzio je poziv selektora, da li ce uci na uzi spisak reci ce Sale jer je konkurencija na toj poziciji prejaka. Srecno Macvanu gde god otiso! Bravo Zvezdo ne samo na ovoj tituli vec na celoj sezoni! (cukce, 19. jun 2015 09:20)

Radovanje sa dva srednja prsta prema publici?! u kom svetu vi zivite.

još 12 u nizu, pa nas stižete

pre 8 godina

Tako je,bravo!!!Ne smeju te stvari da se zaborave zbog ovog uspeha i titule!!!
Srednji prst navijacima,namerna guranja Jake s ledja da se povredi,lakat Lazicu,izjave kako mora imati rejting i sutirati mnogo vise slobodnih bacanja...kad je u pitanju Macvan,to ne sme da se zaboravi!!!
Kao igracu svaka mu cast,zaista ima odredjen kvalitet,ali kao covek na terenu,daleko daleko ispod toga!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 19. jun 2015 10:44)

Vređate ga godinama (vrati .....), a posle nešto očekujete. Delije, srećna vam proslava tuđe titule. Niko ne može da vam to zabrani, ni moral, ni mozak, ni obraz,ni ......

zagor

pre 8 godina

antipatican mi je, sto se kaze ko spanac, ali se mora priznati da je za naseg mitra carsl barkli. zasluzio je poziv djordjevica i ne bi bilo preveliko iznenadjenje da udje u 12. u odbrani je jako slab, ali u napadu fantastican.
sa druge strane mitrovic mora mnogo da popravi igru ledjima i 1:1. macvan svakoga dobije na low postu 1:1 - vise, nize, skocnije, brze, teze... uvek ima resenje. mitar kad ostane 1:1 ledjima makar i sa plejom protivnickim, ne zna sta da radi, nego najcesce sutne neki fejdavej ili nesto iz okreta i naravno promasi... ali dobro, mlad je, valjda ce da nauci.

cukce

pre 8 godina

Sa najvise energije je igrao protiv Zvezde i ona njegova radovanja kad da kos ali ipak na kraju mosa. Mozemo ovog coveka da volimo ili ne ali zasluzio je poziv selektora, da li ce uci na uzi spisak reci ce Sale jer je konkurencija na toj poziciji prejaka. Srecno Macvanu gde god otiso! Bravo Zvezdo ne samo na ovoj tituli vec na celoj sezoni!

mica

pre 8 godina

Hvala ti Maki za ovu sezonu!!Od kad si ti dosao,negde u novembru,klub je zaigrao 50% bolje!!Za mene si ti pokazao najvise,a koliko si samo utakmica odigrao na poziciji 5,jer smo ostali sa jednim klasicnim centrom,od gagicevog odlaska,iako si klasicna 4Ka!! Zao mi sto ides,svesni smo u kakvoj je klub situaciji,ali vidi se da si prerastao nasu ligu,i Aba. Srecno!!!

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

Tako je!Putuj igumane,jos ces nas i pojacati svojim odlaskom!Covek koji ne zna da sutira slobodna bacanja nije dostojan Partizanovog dresa!Odlazi i povedi ovog kvazi strucnjaka Vujosevica!Vratiti Vladu Jovanovica!!!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

njegova radovanja kad da kos ali ipak na kraju mosa. Mozemo ovog coveka da volimo ili ne ali zasluzio je poziv selektora, da li ce uci na uzi spisak reci ce Sale jer je konkurencija na toj poziciji prejaka. Srecno Macvanu gde god otiso! Bravo Zvezdo ne samo na ovoj tituli vec na celoj sezoni! (cukce, 19. jun 2015) 

A srednji prst publici ne spominjes? i na vestima o vujosevicu isto ove naivni komentari zvezdasa svi vec zaboravili kako se ponasao cele godine vujosevic.
(NikolaSrb, 19. jun 2015 09:35)

Tako je,bravo!!!Ne smeju te stvari da se zaborave zbog ovog uspeha i titule!!!
Srednji prst navijacima,namerna guranja Jake s ledja da se povredi,lakat Lazicu,izjave kako mora imati rejting i sutirati mnogo vise slobodnih bacanja...kad je u pitanju Macvan,to ne sme da se zaboravi!!!
Kao igracu svaka mu cast,zaista ima odredjen kvalitet,ali kao covek na terenu,daleko daleko ispod toga!

sveta

pre 8 godina

Da li ostaje plej, jako je bitno zbok maja i paljenja masine?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (*, 19. jun 2015 09:35)

Ovaj fazon bi bio dobar da niste cekali 13 da ga prodate.

Dzonni

pre 8 godina

A sad polako sledi: Neko je Macvan, neko Edo. Neko je Gagi, neko Saso. Neko je Milutinov neko Bozo... Raspad, razlaz, bezanija, izdaja...

ferdinand

pre 8 godina

Evo realno, pitam, imate li vi Grobari nesto za sta cete se uhvatiti a da nije FMP? Iako znate i vi i vas mag i vas novinar da je to forma, formalnost, a ne sustina. Da li je moguce da pominjete adrese pibove i ostalo??? Za vasu informaciju, pogledajte od II svetskog rata, do danas, koliko su puta KK Real i KK Barsa menjali adrese, grbove i sve ostalo. Da ne pricam o ostalim evropskim i NBA klubovima, koji cak i grad menjaju. Kako to kad nas pobedite, pobedili ste CZV, kad izgubite od CZV, izgubili ste od FMP-a? Ajd, odbicu vam sve na glupost, neobavestenost i naravno, na bol koji osecate sad.

Rade Futog

pre 8 godina

Macvan najbolju ledjnu tehniku ima od svih srpskih kvalitetnih kosarkasa, ne racunajuci Krleta. Samo iz tog razloga mora biti u 12. Odlicno se gradi, hvata dosta lopti, solidan sut, dobar u tranziciji, pregled igre kao plej. 2011. je vrhunsku odbranu, sa puno kontakata odigrao na Novickom i presudio taj mec. U sezoni sa Pekmenom je bio 2 MVP EL, a ove na par meceva u EK imao indeks 27 u proseku. Opasan kosarkas, koji ne lici na sportistu, ali ucinak koji pravi timu, pokazuje da bi u svakoj evropskoj reprezentaciji imao mesta. Kod nas jeste paklena konkurencija na poz.4, ali se moze modifikovati, spustanjem Bjelice na 3, i koriscenjem Jokica na 4 i 5, pa da za napadaca Ercega i Macvana bude mesta u 12.

Undagarin

pre 8 godina

Vi koji pominjete Mačvanov srednji prst(e), da li se sećate prošle godine i Kalinićeve i Birčevićeve svađe na klupi Radničkog, protiv Strazbura, čini mi se. Kakav rečnik, kakve reči i jednog i drugog upućene saigraču u trenucima kad se lomi utakmica. Evo možete pogledati kako to lepo izgleda: https://youtu.be/zwO8Skah440. Ja koliko sam upućen, obojica su na kraju igrala na SP, tako da Đorđević da ne preteruje mnogo, meni je mnogo gora ova svađa, nego bilo kakav tazgovor sa sudijom. A nije ni on kao igrač bio mnogo bolji.

Reservoir dog

pre 8 godina

Apsolutno zaslužuje da se nađe među 12 putnika na EP, iako je pokazao nesportsko ponašanje posebno ono sa srednjim prstima...Ja ga gotivim svejedno. Jedino mi je nejasan potez da nije dozvolio Žeravici da mu okači medalju oko vrata, nego ju je primio u ruke.
Ona uvredljiva pesma na njegov račun, mi nije bila simpatična ni kada su mu je pevali grobari dok je igrao za Hemofarm, a još manje mi se sviđa kada je pevaju Zvezdini navijači. Pogotovo je to bilo degutantno u trenucima tobože najvećeg slavlja u istoriji kluba.
Kidaj Maki, sada je na redu medalja sa Srbijom, nadam se zlatna!

Zelena salata

pre 8 godina

Kada je došao, mislio sam ispušena muštikla, ali ispade da je dosta puta nosio ekipu i lavovski se borio, jedan od boljih u ekipi. Jedino ne razumem poriv da šutira za tri poena...

odlican igrac

pre 8 godina

Nevidjeno nezgrapan igrac, grubih, kockastih pokreta. Izbacaj kod suta potpuno nepravilan, baca loptu kao da je vruca, potpuno bez luka. Rekao bi covek da nikad trenirao nije, da je samouki basketas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gledalac, 19. jun 2015 09:13)

Sve to stoji, ali on pogadja. A NAJTEZE JE POGADJATI BEZ LUKA

Vz

pre 8 godina

Sa najvise energije je igrao protiv Zvezde i ona njegova radovanja kad da kos ali ipak na kraju mosa. Mozemo ovog coveka da volimo ili ne ali zasluzio je poziv selektora, da li ce uci na uzi spisak reci ce Sale jer je konkurencija na toj poziciji prejaka. Srecno Macvanu gde god otiso! Bravo Zvezdo ne samo na ovoj tituli vec na celoj sezoni! (cukce, 19. jun 2015)A srednji prst publici ne spominjes? i na vestima o vujosevicu isto ove naivni komentari zvezdasa svi vec zaboravili kako se ponasao cele godine vujosevic.
(NikolaSrb, 19. jun 2015 09:35)
Nikola, pokusaj da procitas svoju recenicu i da skapiras sta znaci ista. Da ne pominjem sto si temu omasio....

Vz

pre 8 godina

antipatican mi je, sto se kaze ko spanac, ali se mora priznati da je za naseg mitra carsl barkli. zasluzio je poziv djordjevica i ne bi bilo preveliko iznenadjenje da udje u 12. u odbrani je jako slab, ali u napadu fantastican.sa druge strane mitrovic mora mnogo da popravi igru ledjima i 1:1. macvan svakoga dobije na low postu 1:1 - vise, nize, skocnije, brze, teze... uvek ima resenje. mitar kad ostane 1:1 ledjima makar i sa plejom protivnickim, ne zna sta da radi, nego najcesce sutne neki fejdavej ili nesto iz okreta i naravno promasi... ali dobro, mlad je, valjda ce da nauci.
(zagor, 19. jun 2015 09:52)
Nije mi jasno gde si iskopao macvanovu losu odbranu....pokusavam da skapiram, ali mi ne ide...pa da li kapiras da je covek dobar deo sezone proveo na poziciji 5 i da se odlicno snalazio. Cak je i bobija dobro cuvao u odredjenim momentima. Pogledaj malo kroz statistiku koliko je poena po utakmici davao igrac kojeg je in cuvao. Pogledaj koliko je cesto zatvarao tudje igrace, stizao na udvajanja. Pa nije on bek da leti po terenu i izlazi na 7 metara, ali u reketu je odlican. Uostalom, ako udje u 12 za ep u sta ja licno nemam sumnju, videces koliko je "slab" u odbrani kada ne mora da igra 40 min i kada igra na prirodnoj poziciji ;)

realno

pre 8 godina

Ajde uozbiljite se. Covek ima neke kvalitete, ne kazem, ali bez "beli medved" tretmana kod sudija (koji je sudeci po izjavama ovde i ocekivao, i bio nezadovoljan kada je isti izostajao), vraca se u klasu ispod-prosecnih igraca gde realno pripada.

Džoni

pre 8 godina

Zvezdaš sam i ne volim Mačvana ali je nesporno da on iako deluje veoma nezgrapno igra veoma dobro i efikasno. Veoma lako pronalazi rešenja u napadu a zna da ubode i za 3. Na osnovu igara protiv Zvezde zaslužio je da se nađe u 12! Ponekad sam imao osećaj da sam igra protiv Zvezde što je često i bio slučaj i bio je nezaustavljiv dok ga umor ne savlada i onda pada krajem treće i u četvrtoj četvrtini!

Banezi

pre 8 godina

Čovek je ošurio u polufinalu ABA lige. Realno zasluživao je poziv za reprezentaciju svih ovih godina. Ako ništa, bar da bude deseti igrač u rotaciji.