Ponedeljak, 15.06.2015.

21:59

Stefan Jović pogođen u glavu

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović pogođen je tvrdim predmetom u glavu na meču protiv Partizana u finalu plej-ofa Superlige.

Izvor: B92

Stefan Joviæ pogoðen u glavu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

123 Komentari

Sortiraj po:

Човек у пролазу

pre 8 godina

За сваку осуду је ово као што је било пре две или три године када су навијачи пљували Владу Јовановића ,дрмали кошеве или гађали мокраћним урином...Само што нажалост код нас пролази то олако и не кажњиво за једне и друге.

Нормалан човек

pre 8 godina

Ја не знам што навијачи звезде осуђују навијаче партизана када радите исто??? Боље се запитајте докле мислите тако једни и други уместо што глумите вечито уцвељене девојчице па неће бити оваквих испада који су свакако за осуду ..Ту сте познато одавно свим нормалним људима а и навијачима...Толико!

moca

pre 8 godina

Nisu svi isti.Kad je neko čuo Radonjića da preti na konferencijama,da udara ilu pljuje nekoga,ili ne daj Bože da nosi majicu gde vredja rivala.

brm, brm

pre 8 godina

Delije i Grobari su apsolutno isti, nema razlike uopste, sve su to srbi i to je odlika nas kao srba a ne odvojeno Delija i Grobara. Da li se seca neko kada smo pogodili u oko upaljacem Zarka Sesuma, rukometnog reprezentativca? Covek i danas ima problema sa tim okom.

Zuki

pre 8 godina

Udjite na forum gde se okupljaju samo navijaci tog kluba, videcete da neki pisu kako misle da Jovic nije pogodjen nego da je sve to pripremljen scenario...Oni su odavno izgubili kompas, mozgovi su isprani i tim ljudima treba lecenje.
(Dulou Dalou, 15. jun 2015 23:54)

A ti i inace posecujes forum ljudi ispranih mozgova koji su izgubili kompas i treba im lecenje ili samo zalutas ponekad?

Nolan

pre 8 godina

Ima li neki snimak da vidimo kako je pogodjen?
(Kolega sudija, 15. jun 2015 23:09)

Ima, od 150 HD kamera iz svih uglova u Pioniru, jedna ima za zadatak da konstantno prati samo Jovića...
U kom svetu ti živiš?

MVPofNBA

pre 8 godina

Stvarno mi nije jasno kako neko moze da gadja reprezentativca. Coveka za koga cete iz sveg srca navijati na EP. Ne samo reprezentativca, nije mi jasno zasto bi bilo koga gadjali. Ovo bi bilo isto kao kad bi neki navijac Zvezde gadjao Bogdana. Mislim besmislica.

kruger

pre 8 godina

Toliko mrznje na jednom mestu i to i sve izazvano od strane jednog coveka da je to neverovatno. Institucija, nema sta...
(urke87, 15. jun 2015 22:06)

Objasni mi onda trenutak bombardovanja fudbalera Partizana dinamitarama na derbiju u kojem su pauzu izmedju poluvremena igraci Partizana proveli na klupi jer nisu mogli da udju u tunel... Ajde, ista ekipa je i na kosarkaskim i fudbalskim utakmicama.. kako to da prozivas nas a vi ste isti?!?!

Da bre

pre 8 godina

Kao zagrizeni navijac KK Partizan, osudjujem ovo gadjanje pre svega REPREZENTATIVCA nase zemlje. Brz oporavak, nadam se da nije nista ozbiljno.

Djura

pre 8 godina

Ništa bolje ne oslikava Dulove sledbenike od ove situacije. Kao srbin, nadam se da je veći deo Partizanovih navijača sramota. Za ove izgubljene slučajeve, nemam komentar.

Batko

pre 8 godina

Kalinić najveći indijanac koji je kročio u Pionir, preuzeo je titulu od Rudija Fernandeza. Boli ga mnogo 13 godina.
(objektivan, 15. jun 2015 23:20)

Boli ga.....za to i tebe tako glupog

025

pre 8 godina

Zašto sad Aleksandar Đorđević ne prokomentariše ponašanje navijača i pojedinih igrača Partizana koji su direktni kandidati za reprezentaciju?
Ne sme bre selektor reprezentacije da bude strastveni navijač,ne sme!
Kakav je to način i kakvu to sliku šalje?

raks

pre 8 godina

Oprostice vam Jovic a oprosticemo i mi. Znam da nije lako navijati za hrvatski klub u Srbiji, biti komsija prvaka sveta u fudbalu i biti vecita manjina. Nedajte se grobari.
(sasa, 15. jun 2015 23:36)

....nema opraštanja. ...

*

pre 8 godina

Zvanicno,KK Partizan je ostao bez jednog navijaca dok se neke stvari ne promene i dok Dusko Vujosevic ne napusti klub. Nekada najbolji trener Evrope ne sme tako da se ponasa i bruka najveci klub sa ovih prostora i jedan od najvecih u Evropi.Zao mi je,ali tako je. Mrznja pobedjuje sport. Dusko,odlazi!!! (ja, 15. jun 2015 22:07)

U kakvoj ste vi zabludi? Najveci klub? Jedam od najvecih? Strasno! Toliko ste para skrljali i nista na kraju, par ucesca u zavrsnici EL i to je to.

QRoña

pre 8 godina

Kalinić najveći indijanac koji je kročio u Pionir, preuzeo je titulu od Rudija Fernandeza. Boli ga mnogo 13 godina.

@(objektivan, 15. jun 2015 23:20) # Link komentara


Vazno da je on vama zabio na kraju, kada se je lomio rezultat!

Zorz Pap

pre 8 godina

U pitanju je reprezentativac SRBIJE! Čovek koji je član zvanično 2. reprezentacije na svetu. Momak je bio povređen i ničim izazvano dobija stolicu u glavu?! Bravo grobari. Bravo i za Pavlovića i Vujoševića.

Zlatko

pre 8 godina

Shvaćam puno toga, ali da reprezentativca svoje zemlje gađaš u glavu delom stolice ... Neverovatno. Košarku pratim gotovo 35 godina ali ovakve mržnje još nije bilo. Nema to veze sa košarkom. Sva sreća pa je Partizan bio u igri do samog kraja jer da nije bilo tako večeras ne bi dočekali kraj utakmice.

Milan

pre 8 godina

KK Partizan je vjerovatno uz FK CZ ostvario najvece uspjehe koje nikada niko nece dostici. Ali kao sto je Zvezda dotakla dno u fudbalu, tako je i Partizan u kosarci. Ali ne zbog toga sto nece osvojiti trofej vec zbog gubitka dostojanstva, casti, postenja. Kako kod navijaca, onda i kod trenera i igraca. U Pioniru je bilo svega osim normalnog nadmetanja. Podrska Jovicu!

bers0003

pre 8 godina

Najbolji su komentari "Sramota, udarili Srbina" ili " Ja ne bih nikad gadjao svoj rod"....Drugim rijecima, slobodno raspali po svim drugim...

Ko krade taj i laze

pre 8 godina

Stojkovic,Pavlovic,Bogdan,gadjanje Duleta loptom,kaisem,pljuvanje non stop,Vlada Jovanovic Zeleznik,pp aparat Kragujevac,drmanje koseva,kradja pehara,papci,laseri,kese sa urinom itd...???? Sta cemo sa tim?Naravno da je sramota ali vi da nas kritikujete,pa to je horor.

nemanja

pre 8 godina

Podrska Jovicu i Milosavljevicu, iako je izasao u onoj majici. Ali ako se Pavlovic vratio u KKP ne znaci da moze da radi sta hoce, podrzavam ako je istina da je Gagi prigovorio Pavlovicu za tehnicku i da ga je zato otjerao Dule. Dodji u Zvezdu, imamo gospodina za trenera, dobar si decko i dobar igrac, ne treba ti ova mrznja.

pantomimi

pre 8 godina

pricate o nekoj ljubavi prema klubu,svoj novac dajete svom klubu da opstane i onda uradite nesto ovakvo. Ljubavi nema,to je samo zabluda,provodjenje slobodnog vremena negde da ne bi umrli od dosade. Za neke ljude stadion nije pravo mesto,za zivotinje nista osim dzungle. Sutra ponovo skupljajte pare koje Dulo i doticni navijaci izbijaju iz vaseg dzepa,i molim vas dosta prica o tome kako nemate para jer se ocigledno razbacujete.

Zvezda zivot jeeee......

pre 8 godina

21.vek.Era tehnologije,kamere velicine mrava prave UHD video zapise,mi nismo u stanju da snimimo huligana na sportskoj manifestaciji.POSTAVITE KAMERE,SNIMITE.Pa sutradan ga lepo nadjete,uhapsite i osudite na lepu kaznu....Tako samo PAR puta,GARANTUJEM REZULTATE!!!!

Dulou Dalou

pre 8 godina

Udjite na forum gde se okupljaju samo navijaci tog kluba, videcete da neki pisu kako misle da Jovic nije pogodjen nego da je sve to pripremljen scenario...Oni su odavno izgubili kompas, mozgovi su isprani i tim ljudima treba lecenje.

Pedja

pre 8 godina

Ciji god navijaci urade ovako nesto, treba svaki put momentalno prekinuti utakmicu i isprazniti taj deo tribine. Ovde ne sme biti nikakve tolerancije, huliganima nije mesto na sportskim priredbama. I naravno kazniti klub ciji navijaci urade ovako nesto sa tim da se udvostrucava kazna svaki sledeci put kada se dogodi.

sasa

pre 8 godina

Oprostice vam Jovic a oprosticemo i mi. Znam da nije lako navijati za hrvatski klub u Srbiji, biti komsija prvaka sveta u fudbalu i biti vecita manjina. Nedajte se grobari.

monad

pre 8 godina

Bruka i sramota u sta se godinama unazad pretvorilo finale KLS-a. Tolika mrznja, nepostovanje i bes. Ovaj momak je clan reprezentacije koja je donela srebro sa prvenstva sveta, i sta god neko mislio o njegovim igrackim kvalitetima i statusu koji je imao u timu, valjda to zasluzuje bar neki respekt a ne da pred svojim narodom u svojoj zemlji dobije stolicu u glavu na kosarkaskom terenu, samo zato sto je eto u suprotnom taboru. Apsolutno nije bitno koji klub i ciji su navijaci u pitanju, sramota je i ono sto su radili navijaci zvezde proslu utakmicu. A ponasanje Vujosevica vise i ne vredi komentarisati, covek rusi ugled kluba koji nas je godinama jedini predstavljao u Evropi i imao zavidne rezultate za nase uslove. Sta mu to sve treba, covek mora biti veliki i u pobedi i u porazu. Slika i prilika drustva, tucemo se do kosti zbog boje dresa, zbog sake para, zbog zrna vlasti u mesnoj zajednici. Uvek je neko drugi kriv a stvarnost je da smo truli mnogo, do srzi, ne treba nam ni Amerika, ni EU, Rusija, MMF i ko zna sta jos, sami cemo sebe unistiti a i ne vidimo to.

Dejan1972

pre 8 godina

to je vujosevico paljenje navijaca pred mec.
auuu bre...pa kad ce se resiti tog balvana.

on je jednostavno nevidjen lik. ufff zasto ga neko nemoze propisno izmlatiti posle utakmice...

palop

pre 8 godina

duletovi sinovi...
(ja sam, 15. jun 2015 22:06)

Ponasaju se kao da su "Sinovi harpije", samo sam cekao da stave maske i krenu da upadaju na teren...

dex

pre 8 godina

Ne treba ih odmah osuđivati, imajte razumevanja! Krenuli su da čitaju Kiša i Pekića, i to ih je savladalo, jer nije lako sa Družine Pere Kvržice preći na tako nešto. Šta reći za šou Tumbasa na poluvremenu koji se na sred terena skida. To je taj romantizam!

Реалност

pre 8 godina

Директну одговорност сноси Вујошевић, хиљаде људи су то унапред коментарисали на ПОРТАЛУ Б92.

Cokijev svedok

pre 8 godina

"Zvanicno,KK Partizan je ostao bez jednog navijaca dok se neke stvari ne promene i dok Dusko Vujosevic ne napusti klub. Nekada najbolji trener Evrope ne sme tako da se ponasa i bruka najveci klub sa ovih prostora i jedan od najvecih u Evropi.Zao mi je,ali tako je. Mrznja pobedjuje sport. Dusko,odlazi!!!
(ja, 15. jun 2015 22:07)"

Da, i ja sam video Duska Vujosevica kako gadja Jovica stolicom...

sinovac

pre 8 godina

To si ti pravi navijaci sto gadjaju srpsku decu koja brane dres ove zemlje. Dno dna!
Samo da se zna ovo bih napisao i da su navijaci zvezde uradili.

Fakat

pre 8 godina

Deo stolice nije predmet unet od spolja. Klub Partizan ne snosi nikakvu odgovornost, eventualno policija koja to nije sprecila. Ako vec policija stalno naglasava da snima sve meceve visokog rizika, utvrditi individualnu odgovornost i procesuirati.

Bata

pre 8 godina

Ja sam navijac Partizana ali sam pre svega Srbin i nikad nebi udario na svoj rod!
I zato ovog sto je gadjao jovica udaljiti dozivotno sa svih terena!
Živela Srbija!

dadad

pre 8 godina

Neko od komentara ovde rece da je policija trebala da spreci.Kako ? Da mu udari rampu da stolica ne stigne do Jovica ? Grobari ne vide dalje od onoga sto im Dule kaze

ja

pre 8 godina

Zvanicno,KK Partizan je ostao bez jednog navijaca dok se neke stvari ne promene i dok Dusko Vujosevic ne napusti klub. Nekada najbolji trener Evrope ne sme tako da se ponasa i bruka najveci klub sa ovih prostora i jedan od najvecih u Evropi.Zao mi je,ali tako je. Mrznja pobedjuje sport. Dusko,odlazi!!!

Recezent

pre 8 godina

Ovo je isprovocirao jedan covek. Nesi Ilicu su razbili flasom glavu u ABA plej ofu, rekao covek nema veze, desava se. Sad Jovi, nasem reprezentativcu. Dokle? Hoce biti pitanje sta radi obezbedjenje? Muka mi je vise. Sve najgore emocije budite u coveku. Prica se o "namernim" povredama sto nema veze sa mozgom, pogledajte snimak. Ozbiljne stvari se guraju pod tepih.

Ranzo Pravedni

pre 8 godina

Sramota. Iako ni to ne podržavam, ako se već navijači biju, neka se makar biju međusobno - čime je ovaj momak, reprezentativac i vicešampion sveta, ovo zaslužio?! Stidite se, jadnici. Da se razumemo, apsolutno isto bih napisao i da je neki igrač Partizana pogođen.

Posmatrač

pre 8 godina

Žalosno je ovo što se događa! :( Taj momak NAM je pre godinu dana doneo srebrenu medalju sa svetskog prvenstva, a opet će za par meseci da proliva krv i znoj za našu(vašu) Srbiju. Sve ovo je generalno postalo toliko primitivno i veštački da gubim volju da pratim domaći sport. 2015 je godina, a kod Nas ima ljudi koji su, kako samo oni znaju, ostali u srednjem veku!
Želim puno sreće igračima Zvezde i Partizana u ovoj seriji i da pobedi bolji, pa da u septembru Nas opet obradujete medaljom! :)

Aleksandra M.

pre 8 godina

Sramota!! To je nas reprezentativac sa srebrom sa SP. Sigurno da nije bila namera da se on pogodi, ali cemu ubacivanje predmeta na teren. Grobarka.

KopasKi

pre 8 godina

Kad ne mogu na parketu da pobede evo cime se sluze gubitnici!

Sto ostrija kazna, vidi se da imaju para da placaju...
(baki, 15. jun 2015 22:06)

...cek cek malo...to kazete vi sto otimate pehare???...

grobar kg

pre 8 godina

Kesice sa urinom?
Pljuvanje Vlade Jovanovica?
Konstantno vredjanje Vujoševića, Pavlovića i ostalih?
PP aparat?
Drmanje koševa?
Vi govorite o kulturi?

hm

pre 8 godina

Vidim kese sa mokracom su vec zaboravljene. Drmanje koseva i pljuvanje kao da se nikada nije desilo. What happens in Zeleznik, stays in Zeleznik.

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Zvanicno,KK Partizan je ostao bez jednog navijaca dok se neke stvari ne promene i dok Dusko Vujosevic ne napusti klub. Nekada najbolji trener Evrope ne sme tako da se ponasa i bruka najveci klub sa ovih prostora i jedan od najvecih u Evropi.Zao mi je,ali tako je. Mrznja pobedjuje sport. Dusko,odlazi!!!
(ja, 15. jun 2015 22:07)

Slobodno kod Čovića kad mogu i ex delije što i ti nebi mogao...

petronije

pre 8 godina

Dragi grobari u jednom se slažem sa vama, nikad nismo i nikad, Bogu hvala, nećemo biti isti. Stolicom na reprezentativca, to nema nigde u svetu!

nemanja

pre 8 godina

Uzas! Sta ima veze da li si zvezdas ili partizanovac ovi ljudi ucesnici derbija,predstavljaju nasu reprezentaciju.Narode zapitajmo se zatrovani smo glupostima, ne samo mi nego ceo region(hrvati, srbi...)! Sabotiramo sopstvene reprezentacije "navijanjem" ??? NISTA NAM VISE NIJE SVETO!!! Taj Jovic je srce dao za SRBIJU!!!! I davace ako bog da ,a zapitajte se gde vi zivite

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Nek im služi na čast!! Pogodili čoveka koji rovit igra za klub i za reprezentaciju! Koja su to stoka!!! Sahrani ih Zvezdo, i da se raspadnu od ove sezone!!

ja

pre 8 godina

Zvanicno,KK Partizan je ostao bez jednog navijaca dok se neke stvari ne promene i dok Dusko Vujosevic ne napusti klub. Nekada najbolji trener Evrope ne sme tako da se ponasa i bruka najveci klub sa ovih prostora i jedan od najvecih u Evropi.Zao mi je,ali tako je. Mrznja pobedjuje sport. Dusko,odlazi!!!

Ranzo Pravedni

pre 8 godina

Sramota. Iako ni to ne podržavam, ako se već navijači biju, neka se makar biju međusobno - čime je ovaj momak, reprezentativac i vicešampion sveta, ovo zaslužio?! Stidite se, jadnici. Da se razumemo, apsolutno isto bih napisao i da je neki igrač Partizana pogođen.

sinovac

pre 8 godina

To si ti pravi navijaci sto gadjaju srpsku decu koja brane dres ove zemlje. Dno dna!
Samo da se zna ovo bih napisao i da su navijaci zvezde uradili.

dadad

pre 8 godina

Neko od komentara ovde rece da je policija trebala da spreci.Kako ? Da mu udari rampu da stolica ne stigne do Jovica ? Grobari ne vide dalje od onoga sto im Dule kaze

sasa

pre 8 godina

Oprostice vam Jovic a oprosticemo i mi. Znam da nije lako navijati za hrvatski klub u Srbiji, biti komsija prvaka sveta u fudbalu i biti vecita manjina. Nedajte se grobari.

petronije

pre 8 godina

Dragi grobari u jednom se slažem sa vama, nikad nismo i nikad, Bogu hvala, nećemo biti isti. Stolicom na reprezentativca, to nema nigde u svetu!

Milan

pre 8 godina

KK Partizan je vjerovatno uz FK CZ ostvario najvece uspjehe koje nikada niko nece dostici. Ali kao sto je Zvezda dotakla dno u fudbalu, tako je i Partizan u kosarci. Ali ne zbog toga sto nece osvojiti trofej vec zbog gubitka dostojanstva, casti, postenja. Kako kod navijaca, onda i kod trenera i igraca. U Pioniru je bilo svega osim normalnog nadmetanja. Podrska Jovicu!

Dulou Dalou

pre 8 godina

Udjite na forum gde se okupljaju samo navijaci tog kluba, videcete da neki pisu kako misle da Jovic nije pogodjen nego da je sve to pripremljen scenario...Oni su odavno izgubili kompas, mozgovi su isprani i tim ljudima treba lecenje.

Zlatko

pre 8 godina

Shvaćam puno toga, ali da reprezentativca svoje zemlje gađaš u glavu delom stolice ... Neverovatno. Košarku pratim gotovo 35 godina ali ovakve mržnje još nije bilo. Nema to veze sa košarkom. Sva sreća pa je Partizan bio u igri do samog kraja jer da nije bilo tako večeras ne bi dočekali kraj utakmice.

Реалност

pre 8 godina

Директну одговорност сноси Вујошевић, хиљаде људи су то унапред коментарисали на ПОРТАЛУ Б92.

palop

pre 8 godina

duletovi sinovi...
(ja sam, 15. jun 2015 22:06)

Ponasaju se kao da su "Sinovi harpije", samo sam cekao da stave maske i krenu da upadaju na teren...

Recezent

pre 8 godina

Ovo je isprovocirao jedan covek. Nesi Ilicu su razbili flasom glavu u ABA plej ofu, rekao covek nema veze, desava se. Sad Jovi, nasem reprezentativcu. Dokle? Hoce biti pitanje sta radi obezbedjenje? Muka mi je vise. Sve najgore emocije budite u coveku. Prica se o "namernim" povredama sto nema veze sa mozgom, pogledajte snimak. Ozbiljne stvari se guraju pod tepih.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Nek im služi na čast!! Pogodili čoveka koji rovit igra za klub i za reprezentaciju! Koja su to stoka!!! Sahrani ih Zvezdo, i da se raspadnu od ove sezone!!

Zvezda zivot jeeee......

pre 8 godina

21.vek.Era tehnologije,kamere velicine mrava prave UHD video zapise,mi nismo u stanju da snimimo huligana na sportskoj manifestaciji.POSTAVITE KAMERE,SNIMITE.Pa sutradan ga lepo nadjete,uhapsite i osudite na lepu kaznu....Tako samo PAR puta,GARANTUJEM REZULTATE!!!!

Bata

pre 8 godina

Ja sam navijac Partizana ali sam pre svega Srbin i nikad nebi udario na svoj rod!
I zato ovog sto je gadjao jovica udaljiti dozivotno sa svih terena!
Živela Srbija!

Posmatrač

pre 8 godina

Žalosno je ovo što se događa! :( Taj momak NAM je pre godinu dana doneo srebrenu medalju sa svetskog prvenstva, a opet će za par meseci da proliva krv i znoj za našu(vašu) Srbiju. Sve ovo je generalno postalo toliko primitivno i veštački da gubim volju da pratim domaći sport. 2015 je godina, a kod Nas ima ljudi koji su, kako samo oni znaju, ostali u srednjem veku!
Želim puno sreće igračima Zvezde i Partizana u ovoj seriji i da pobedi bolji, pa da u septembru Nas opet obradujete medaljom! :)

Aleksandra M.

pre 8 godina

Sramota!! To je nas reprezentativac sa srebrom sa SP. Sigurno da nije bila namera da se on pogodi, ali cemu ubacivanje predmeta na teren. Grobarka.

dex

pre 8 godina

Ne treba ih odmah osuđivati, imajte razumevanja! Krenuli su da čitaju Kiša i Pekića, i to ih je savladalo, jer nije lako sa Družine Pere Kvržice preći na tako nešto. Šta reći za šou Tumbasa na poluvremenu koji se na sred terena skida. To je taj romantizam!

nemanja

pre 8 godina

Podrska Jovicu i Milosavljevicu, iako je izasao u onoj majici. Ali ako se Pavlovic vratio u KKP ne znaci da moze da radi sta hoce, podrzavam ako je istina da je Gagi prigovorio Pavlovicu za tehnicku i da ga je zato otjerao Dule. Dodji u Zvezdu, imamo gospodina za trenera, dobar si decko i dobar igrac, ne treba ti ova mrznja.

Dejan1972

pre 8 godina

to je vujosevico paljenje navijaca pred mec.
auuu bre...pa kad ce se resiti tog balvana.

on je jednostavno nevidjen lik. ufff zasto ga neko nemoze propisno izmlatiti posle utakmice...

Fakat

pre 8 godina

Deo stolice nije predmet unet od spolja. Klub Partizan ne snosi nikakvu odgovornost, eventualno policija koja to nije sprecila. Ako vec policija stalno naglasava da snima sve meceve visokog rizika, utvrditi individualnu odgovornost i procesuirati.

bers0003

pre 8 godina

Najbolji su komentari "Sramota, udarili Srbina" ili " Ja ne bih nikad gadjao svoj rod"....Drugim rijecima, slobodno raspali po svim drugim...

Nolan

pre 8 godina

Ima li neki snimak da vidimo kako je pogodjen?
(Kolega sudija, 15. jun 2015 23:09)

Ima, od 150 HD kamera iz svih uglova u Pioniru, jedna ima za zadatak da konstantno prati samo Jovića...
U kom svetu ti živiš?

Pedja

pre 8 godina

Ciji god navijaci urade ovako nesto, treba svaki put momentalno prekinuti utakmicu i isprazniti taj deo tribine. Ovde ne sme biti nikakve tolerancije, huliganima nije mesto na sportskim priredbama. I naravno kazniti klub ciji navijaci urade ovako nesto sa tim da se udvostrucava kazna svaki sledeci put kada se dogodi.

monad

pre 8 godina

Bruka i sramota u sta se godinama unazad pretvorilo finale KLS-a. Tolika mrznja, nepostovanje i bes. Ovaj momak je clan reprezentacije koja je donela srebro sa prvenstva sveta, i sta god neko mislio o njegovim igrackim kvalitetima i statusu koji je imao u timu, valjda to zasluzuje bar neki respekt a ne da pred svojim narodom u svojoj zemlji dobije stolicu u glavu na kosarkaskom terenu, samo zato sto je eto u suprotnom taboru. Apsolutno nije bitno koji klub i ciji su navijaci u pitanju, sramota je i ono sto su radili navijaci zvezde proslu utakmicu. A ponasanje Vujosevica vise i ne vredi komentarisati, covek rusi ugled kluba koji nas je godinama jedini predstavljao u Evropi i imao zavidne rezultate za nase uslove. Sta mu to sve treba, covek mora biti veliki i u pobedi i u porazu. Slika i prilika drustva, tucemo se do kosti zbog boje dresa, zbog sake para, zbog zrna vlasti u mesnoj zajednici. Uvek je neko drugi kriv a stvarnost je da smo truli mnogo, do srzi, ne treba nam ni Amerika, ni EU, Rusija, MMF i ko zna sta jos, sami cemo sebe unistiti a i ne vidimo to.

QRoña

pre 8 godina

Kalinić najveći indijanac koji je kročio u Pionir, preuzeo je titulu od Rudija Fernandeza. Boli ga mnogo 13 godina.

@(objektivan, 15. jun 2015 23:20) # Link komentara


Vazno da je on vama zabio na kraju, kada se je lomio rezultat!

nemanja

pre 8 godina

Uzas! Sta ima veze da li si zvezdas ili partizanovac ovi ljudi ucesnici derbija,predstavljaju nasu reprezentaciju.Narode zapitajmo se zatrovani smo glupostima, ne samo mi nego ceo region(hrvati, srbi...)! Sabotiramo sopstvene reprezentacije "navijanjem" ??? NISTA NAM VISE NIJE SVETO!!! Taj Jovic je srce dao za SRBIJU!!!! I davace ako bog da ,a zapitajte se gde vi zivite

MVPofNBA

pre 8 godina

Stvarno mi nije jasno kako neko moze da gadja reprezentativca. Coveka za koga cete iz sveg srca navijati na EP. Ne samo reprezentativca, nije mi jasno zasto bi bilo koga gadjali. Ovo bi bilo isto kao kad bi neki navijac Zvezde gadjao Bogdana. Mislim besmislica.

pantomimi

pre 8 godina

pricate o nekoj ljubavi prema klubu,svoj novac dajete svom klubu da opstane i onda uradite nesto ovakvo. Ljubavi nema,to je samo zabluda,provodjenje slobodnog vremena negde da ne bi umrli od dosade. Za neke ljude stadion nije pravo mesto,za zivotinje nista osim dzungle. Sutra ponovo skupljajte pare koje Dulo i doticni navijaci izbijaju iz vaseg dzepa,i molim vas dosta prica o tome kako nemate para jer se ocigledno razbacujete.

Batko

pre 8 godina

Kalinić najveći indijanac koji je kročio u Pionir, preuzeo je titulu od Rudija Fernandeza. Boli ga mnogo 13 godina.
(objektivan, 15. jun 2015 23:20)

Boli ga.....za to i tebe tako glupog

Ko krade taj i laze

pre 8 godina

Stojkovic,Pavlovic,Bogdan,gadjanje Duleta loptom,kaisem,pljuvanje non stop,Vlada Jovanovic Zeleznik,pp aparat Kragujevac,drmanje koseva,kradja pehara,papci,laseri,kese sa urinom itd...???? Sta cemo sa tim?Naravno da je sramota ali vi da nas kritikujete,pa to je horor.

Da bre

pre 8 godina

Kao zagrizeni navijac KK Partizan, osudjujem ovo gadjanje pre svega REPREZENTATIVCA nase zemlje. Brz oporavak, nadam se da nije nista ozbiljno.

moca

pre 8 godina

Nisu svi isti.Kad je neko čuo Radonjića da preti na konferencijama,da udara ilu pljuje nekoga,ili ne daj Bože da nosi majicu gde vredja rivala.

Zorz Pap

pre 8 godina

U pitanju je reprezentativac SRBIJE! Čovek koji je član zvanično 2. reprezentacije na svetu. Momak je bio povređen i ničim izazvano dobija stolicu u glavu?! Bravo grobari. Bravo i za Pavlovića i Vujoševića.

brm, brm

pre 8 godina

Delije i Grobari su apsolutno isti, nema razlike uopste, sve su to srbi i to je odlika nas kao srba a ne odvojeno Delija i Grobara. Da li se seca neko kada smo pogodili u oko upaljacem Zarka Sesuma, rukometnog reprezentativca? Covek i danas ima problema sa tim okom.

025

pre 8 godina

Zašto sad Aleksandar Đorđević ne prokomentariše ponašanje navijača i pojedinih igrača Partizana koji su direktni kandidati za reprezentaciju?
Ne sme bre selektor reprezentacije da bude strastveni navijač,ne sme!
Kakav je to način i kakvu to sliku šalje?

Djura

pre 8 godina

Ništa bolje ne oslikava Dulove sledbenike od ove situacije. Kao srbin, nadam se da je veći deo Partizanovih navijača sramota. Za ove izgubljene slučajeve, nemam komentar.

Zuki

pre 8 godina

Udjite na forum gde se okupljaju samo navijaci tog kluba, videcete da neki pisu kako misle da Jovic nije pogodjen nego da je sve to pripremljen scenario...Oni su odavno izgubili kompas, mozgovi su isprani i tim ljudima treba lecenje.
(Dulou Dalou, 15. jun 2015 23:54)

A ti i inace posecujes forum ljudi ispranih mozgova koji su izgubili kompas i treba im lecenje ili samo zalutas ponekad?

raks

pre 8 godina

Oprostice vam Jovic a oprosticemo i mi. Znam da nije lako navijati za hrvatski klub u Srbiji, biti komsija prvaka sveta u fudbalu i biti vecita manjina. Nedajte se grobari.
(sasa, 15. jun 2015 23:36)

....nema opraštanja. ...

Cokijev svedok

pre 8 godina

"Zvanicno,KK Partizan je ostao bez jednog navijaca dok se neke stvari ne promene i dok Dusko Vujosevic ne napusti klub. Nekada najbolji trener Evrope ne sme tako da se ponasa i bruka najveci klub sa ovih prostora i jedan od najvecih u Evropi.Zao mi je,ali tako je. Mrznja pobedjuje sport. Dusko,odlazi!!!
(ja, 15. jun 2015 22:07)"

Da, i ja sam video Duska Vujosevica kako gadja Jovica stolicom...

kruger

pre 8 godina

Toliko mrznje na jednom mestu i to i sve izazvano od strane jednog coveka da je to neverovatno. Institucija, nema sta...
(urke87, 15. jun 2015 22:06)

Objasni mi onda trenutak bombardovanja fudbalera Partizana dinamitarama na derbiju u kojem su pauzu izmedju poluvremena igraci Partizana proveli na klupi jer nisu mogli da udju u tunel... Ajde, ista ekipa je i na kosarkaskim i fudbalskim utakmicama.. kako to da prozivas nas a vi ste isti?!?!

grobar kg

pre 8 godina

Kesice sa urinom?
Pljuvanje Vlade Jovanovica?
Konstantno vredjanje Vujoševića, Pavlovića i ostalih?
PP aparat?
Drmanje koševa?
Vi govorite o kulturi?

hm

pre 8 godina

Vidim kese sa mokracom su vec zaboravljene. Drmanje koseva i pljuvanje kao da se nikada nije desilo. What happens in Zeleznik, stays in Zeleznik.

*

pre 8 godina

Zvanicno,KK Partizan je ostao bez jednog navijaca dok se neke stvari ne promene i dok Dusko Vujosevic ne napusti klub. Nekada najbolji trener Evrope ne sme tako da se ponasa i bruka najveci klub sa ovih prostora i jedan od najvecih u Evropi.Zao mi je,ali tako je. Mrznja pobedjuje sport. Dusko,odlazi!!! (ja, 15. jun 2015 22:07)

U kakvoj ste vi zabludi? Najveci klub? Jedam od najvecih? Strasno! Toliko ste para skrljali i nista na kraju, par ucesca u zavrsnici EL i to je to.

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Zvanicno,KK Partizan je ostao bez jednog navijaca dok se neke stvari ne promene i dok Dusko Vujosevic ne napusti klub. Nekada najbolji trener Evrope ne sme tako da se ponasa i bruka najveci klub sa ovih prostora i jedan od najvecih u Evropi.Zao mi je,ali tako je. Mrznja pobedjuje sport. Dusko,odlazi!!!
(ja, 15. jun 2015 22:07)

Slobodno kod Čovića kad mogu i ex delije što i ti nebi mogao...

KopasKi

pre 8 godina

Kad ne mogu na parketu da pobede evo cime se sluze gubitnici!

Sto ostrija kazna, vidi se da imaju para da placaju...
(baki, 15. jun 2015 22:06)

...cek cek malo...to kazete vi sto otimate pehare???...

Човек у пролазу

pre 8 godina

За сваку осуду је ово као што је било пре две или три године када су навијачи пљували Владу Јовановића ,дрмали кошеве или гађали мокраћним урином...Само што нажалост код нас пролази то олако и не кажњиво за једне и друге.

Нормалан човек

pre 8 godina

Ја не знам што навијачи звезде осуђују навијаче партизана када радите исто??? Боље се запитајте докле мислите тако једни и други уместо што глумите вечито уцвељене девојчице па неће бити оваквих испада који су свакако за осуду ..Ту сте познато одавно свим нормалним људима а и навијачима...Толико!

Fakat

pre 8 godina

Deo stolice nije predmet unet od spolja. Klub Partizan ne snosi nikakvu odgovornost, eventualno policija koja to nije sprecila. Ako vec policija stalno naglasava da snima sve meceve visokog rizika, utvrditi individualnu odgovornost i procesuirati.

Cokijev svedok

pre 8 godina

"Zvanicno,KK Partizan je ostao bez jednog navijaca dok se neke stvari ne promene i dok Dusko Vujosevic ne napusti klub. Nekada najbolji trener Evrope ne sme tako da se ponasa i bruka najveci klub sa ovih prostora i jedan od najvecih u Evropi.Zao mi je,ali tako je. Mrznja pobedjuje sport. Dusko,odlazi!!!
(ja, 15. jun 2015 22:07)"

Da, i ja sam video Duska Vujosevica kako gadja Jovica stolicom...

ja

pre 8 godina

Zvanicno,KK Partizan je ostao bez jednog navijaca dok se neke stvari ne promene i dok Dusko Vujosevic ne napusti klub. Nekada najbolji trener Evrope ne sme tako da se ponasa i bruka najveci klub sa ovih prostora i jedan od najvecih u Evropi.Zao mi je,ali tako je. Mrznja pobedjuje sport. Dusko,odlazi!!!

Ko krade taj i laze

pre 8 godina

Stojkovic,Pavlovic,Bogdan,gadjanje Duleta loptom,kaisem,pljuvanje non stop,Vlada Jovanovic Zeleznik,pp aparat Kragujevac,drmanje koseva,kradja pehara,papci,laseri,kese sa urinom itd...???? Sta cemo sa tim?Naravno da je sramota ali vi da nas kritikujete,pa to je horor.

grobar kg

pre 8 godina

Kesice sa urinom?
Pljuvanje Vlade Jovanovica?
Konstantno vredjanje Vujoševića, Pavlovića i ostalih?
PP aparat?
Drmanje koševa?
Vi govorite o kulturi?

KopasKi

pre 8 godina

Kad ne mogu na parketu da pobede evo cime se sluze gubitnici!

Sto ostrija kazna, vidi se da imaju para da placaju...
(baki, 15. jun 2015 22:06)

...cek cek malo...to kazete vi sto otimate pehare???...

hm

pre 8 godina

Vidim kese sa mokracom su vec zaboravljene. Drmanje koseva i pljuvanje kao da se nikada nije desilo. What happens in Zeleznik, stays in Zeleznik.

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Zvanicno,KK Partizan je ostao bez jednog navijaca dok se neke stvari ne promene i dok Dusko Vujosevic ne napusti klub. Nekada najbolji trener Evrope ne sme tako da se ponasa i bruka najveci klub sa ovih prostora i jedan od najvecih u Evropi.Zao mi je,ali tako je. Mrznja pobedjuje sport. Dusko,odlazi!!!
(ja, 15. jun 2015 22:07)

Slobodno kod Čovića kad mogu i ex delije što i ti nebi mogao...

sasa

pre 8 godina

Oprostice vam Jovic a oprosticemo i mi. Znam da nije lako navijati za hrvatski klub u Srbiji, biti komsija prvaka sveta u fudbalu i biti vecita manjina. Nedajte se grobari.

Zuki

pre 8 godina

Udjite na forum gde se okupljaju samo navijaci tog kluba, videcete da neki pisu kako misle da Jovic nije pogodjen nego da je sve to pripremljen scenario...Oni su odavno izgubili kompas, mozgovi su isprani i tim ljudima treba lecenje.
(Dulou Dalou, 15. jun 2015 23:54)

A ti i inace posecujes forum ljudi ispranih mozgova koji su izgubili kompas i treba im lecenje ili samo zalutas ponekad?

dadad

pre 8 godina

Neko od komentara ovde rece da je policija trebala da spreci.Kako ? Da mu udari rampu da stolica ne stigne do Jovica ? Grobari ne vide dalje od onoga sto im Dule kaze

bers0003

pre 8 godina

Najbolji su komentari "Sramota, udarili Srbina" ili " Ja ne bih nikad gadjao svoj rod"....Drugim rijecima, slobodno raspali po svim drugim...

sinovac

pre 8 godina

To si ti pravi navijaci sto gadjaju srpsku decu koja brane dres ove zemlje. Dno dna!
Samo da se zna ovo bih napisao i da su navijaci zvezde uradili.

Dulou Dalou

pre 8 godina

Udjite na forum gde se okupljaju samo navijaci tog kluba, videcete da neki pisu kako misle da Jovic nije pogodjen nego da je sve to pripremljen scenario...Oni su odavno izgubili kompas, mozgovi su isprani i tim ljudima treba lecenje.

Milan

pre 8 godina

KK Partizan je vjerovatno uz FK CZ ostvario najvece uspjehe koje nikada niko nece dostici. Ali kao sto je Zvezda dotakla dno u fudbalu, tako je i Partizan u kosarci. Ali ne zbog toga sto nece osvojiti trofej vec zbog gubitka dostojanstva, casti, postenja. Kako kod navijaca, onda i kod trenera i igraca. U Pioniru je bilo svega osim normalnog nadmetanja. Podrska Jovicu!

Ranzo Pravedni

pre 8 godina

Sramota. Iako ni to ne podržavam, ako se već navijači biju, neka se makar biju međusobno - čime je ovaj momak, reprezentativac i vicešampion sveta, ovo zaslužio?! Stidite se, jadnici. Da se razumemo, apsolutno isto bih napisao i da je neki igrač Partizana pogođen.

Реалност

pre 8 godina

Директну одговорност сноси Вујошевић, хиљаде људи су то унапред коментарисали на ПОРТАЛУ Б92.

Nolan

pre 8 godina

Ima li neki snimak da vidimo kako je pogodjen?
(Kolega sudija, 15. jun 2015 23:09)

Ima, od 150 HD kamera iz svih uglova u Pioniru, jedna ima za zadatak da konstantno prati samo Jovića...
U kom svetu ti živiš?

*

pre 8 godina

Zvanicno,KK Partizan je ostao bez jednog navijaca dok se neke stvari ne promene i dok Dusko Vujosevic ne napusti klub. Nekada najbolji trener Evrope ne sme tako da se ponasa i bruka najveci klub sa ovih prostora i jedan od najvecih u Evropi.Zao mi je,ali tako je. Mrznja pobedjuje sport. Dusko,odlazi!!! (ja, 15. jun 2015 22:07)

U kakvoj ste vi zabludi? Najveci klub? Jedam od najvecih? Strasno! Toliko ste para skrljali i nista na kraju, par ucesca u zavrsnici EL i to je to.

kruger

pre 8 godina

Toliko mrznje na jednom mestu i to i sve izazvano od strane jednog coveka da je to neverovatno. Institucija, nema sta...
(urke87, 15. jun 2015 22:06)

Objasni mi onda trenutak bombardovanja fudbalera Partizana dinamitarama na derbiju u kojem su pauzu izmedju poluvremena igraci Partizana proveli na klupi jer nisu mogli da udju u tunel... Ajde, ista ekipa je i na kosarkaskim i fudbalskim utakmicama.. kako to da prozivas nas a vi ste isti?!?!

petronije

pre 8 godina

Dragi grobari u jednom se slažem sa vama, nikad nismo i nikad, Bogu hvala, nećemo biti isti. Stolicom na reprezentativca, to nema nigde u svetu!

nemanja

pre 8 godina

Podrska Jovicu i Milosavljevicu, iako je izasao u onoj majici. Ali ako se Pavlovic vratio u KKP ne znaci da moze da radi sta hoce, podrzavam ako je istina da je Gagi prigovorio Pavlovicu za tehnicku i da ga je zato otjerao Dule. Dodji u Zvezdu, imamo gospodina za trenera, dobar si decko i dobar igrac, ne treba ti ova mrznja.

Zlatko

pre 8 godina

Shvaćam puno toga, ali da reprezentativca svoje zemlje gađaš u glavu delom stolice ... Neverovatno. Košarku pratim gotovo 35 godina ali ovakve mržnje još nije bilo. Nema to veze sa košarkom. Sva sreća pa je Partizan bio u igri do samog kraja jer da nije bilo tako večeras ne bi dočekali kraj utakmice.

palop

pre 8 godina

duletovi sinovi...
(ja sam, 15. jun 2015 22:06)

Ponasaju se kao da su "Sinovi harpije", samo sam cekao da stave maske i krenu da upadaju na teren...

Bata

pre 8 godina

Ja sam navijac Partizana ali sam pre svega Srbin i nikad nebi udario na svoj rod!
I zato ovog sto je gadjao jovica udaljiti dozivotno sa svih terena!
Živela Srbija!

025

pre 8 godina

Zašto sad Aleksandar Đorđević ne prokomentariše ponašanje navijača i pojedinih igrača Partizana koji su direktni kandidati za reprezentaciju?
Ne sme bre selektor reprezentacije da bude strastveni navijač,ne sme!
Kakav je to način i kakvu to sliku šalje?

Recezent

pre 8 godina

Ovo je isprovocirao jedan covek. Nesi Ilicu su razbili flasom glavu u ABA plej ofu, rekao covek nema veze, desava se. Sad Jovi, nasem reprezentativcu. Dokle? Hoce biti pitanje sta radi obezbedjenje? Muka mi je vise. Sve najgore emocije budite u coveku. Prica se o "namernim" povredama sto nema veze sa mozgom, pogledajte snimak. Ozbiljne stvari se guraju pod tepih.

Aleksandra M.

pre 8 godina

Sramota!! To je nas reprezentativac sa srebrom sa SP. Sigurno da nije bila namera da se on pogodi, ali cemu ubacivanje predmeta na teren. Grobarka.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Nek im služi na čast!! Pogodili čoveka koji rovit igra za klub i za reprezentaciju! Koja su to stoka!!! Sahrani ih Zvezdo, i da se raspadnu od ove sezone!!

Posmatrač

pre 8 godina

Žalosno je ovo što se događa! :( Taj momak NAM je pre godinu dana doneo srebrenu medalju sa svetskog prvenstva, a opet će za par meseci da proliva krv i znoj za našu(vašu) Srbiju. Sve ovo je generalno postalo toliko primitivno i veštački da gubim volju da pratim domaći sport. 2015 je godina, a kod Nas ima ljudi koji su, kako samo oni znaju, ostali u srednjem veku!
Želim puno sreće igračima Zvezde i Partizana u ovoj seriji i da pobedi bolji, pa da u septembru Nas opet obradujete medaljom! :)

Dejan1972

pre 8 godina

to je vujosevico paljenje navijaca pred mec.
auuu bre...pa kad ce se resiti tog balvana.

on je jednostavno nevidjen lik. ufff zasto ga neko nemoze propisno izmlatiti posle utakmice...

Batko

pre 8 godina

Kalinić najveći indijanac koji je kročio u Pionir, preuzeo je titulu od Rudija Fernandeza. Boli ga mnogo 13 godina.
(objektivan, 15. jun 2015 23:20)

Boli ga.....za to i tebe tako glupog

dex

pre 8 godina

Ne treba ih odmah osuđivati, imajte razumevanja! Krenuli su da čitaju Kiša i Pekića, i to ih je savladalo, jer nije lako sa Družine Pere Kvržice preći na tako nešto. Šta reći za šou Tumbasa na poluvremenu koji se na sred terena skida. To je taj romantizam!

Zvezda zivot jeeee......

pre 8 godina

21.vek.Era tehnologije,kamere velicine mrava prave UHD video zapise,mi nismo u stanju da snimimo huligana na sportskoj manifestaciji.POSTAVITE KAMERE,SNIMITE.Pa sutradan ga lepo nadjete,uhapsite i osudite na lepu kaznu....Tako samo PAR puta,GARANTUJEM REZULTATE!!!!

QRoña

pre 8 godina

Kalinić najveći indijanac koji je kročio u Pionir, preuzeo je titulu od Rudija Fernandeza. Boli ga mnogo 13 godina.

@(objektivan, 15. jun 2015 23:20) # Link komentara


Vazno da je on vama zabio na kraju, kada se je lomio rezultat!

pantomimi

pre 8 godina

pricate o nekoj ljubavi prema klubu,svoj novac dajete svom klubu da opstane i onda uradite nesto ovakvo. Ljubavi nema,to je samo zabluda,provodjenje slobodnog vremena negde da ne bi umrli od dosade. Za neke ljude stadion nije pravo mesto,za zivotinje nista osim dzungle. Sutra ponovo skupljajte pare koje Dulo i doticni navijaci izbijaju iz vaseg dzepa,i molim vas dosta prica o tome kako nemate para jer se ocigledno razbacujete.

raks

pre 8 godina

Oprostice vam Jovic a oprosticemo i mi. Znam da nije lako navijati za hrvatski klub u Srbiji, biti komsija prvaka sveta u fudbalu i biti vecita manjina. Nedajte se grobari.
(sasa, 15. jun 2015 23:36)

....nema opraštanja. ...

Djura

pre 8 godina

Ništa bolje ne oslikava Dulove sledbenike od ove situacije. Kao srbin, nadam se da je veći deo Partizanovih navijača sramota. Za ove izgubljene slučajeve, nemam komentar.

Da bre

pre 8 godina

Kao zagrizeni navijac KK Partizan, osudjujem ovo gadjanje pre svega REPREZENTATIVCA nase zemlje. Brz oporavak, nadam se da nije nista ozbiljno.

MVPofNBA

pre 8 godina

Stvarno mi nije jasno kako neko moze da gadja reprezentativca. Coveka za koga cete iz sveg srca navijati na EP. Ne samo reprezentativca, nije mi jasno zasto bi bilo koga gadjali. Ovo bi bilo isto kao kad bi neki navijac Zvezde gadjao Bogdana. Mislim besmislica.

Zorz Pap

pre 8 godina

U pitanju je reprezentativac SRBIJE! Čovek koji je član zvanično 2. reprezentacije na svetu. Momak je bio povređen i ničim izazvano dobija stolicu u glavu?! Bravo grobari. Bravo i za Pavlovića i Vujoševića.

moca

pre 8 godina

Nisu svi isti.Kad je neko čuo Radonjića da preti na konferencijama,da udara ilu pljuje nekoga,ili ne daj Bože da nosi majicu gde vredja rivala.

brm, brm

pre 8 godina

Delije i Grobari su apsolutno isti, nema razlike uopste, sve su to srbi i to je odlika nas kao srba a ne odvojeno Delija i Grobara. Da li se seca neko kada smo pogodili u oko upaljacem Zarka Sesuma, rukometnog reprezentativca? Covek i danas ima problema sa tim okom.

nemanja

pre 8 godina

Uzas! Sta ima veze da li si zvezdas ili partizanovac ovi ljudi ucesnici derbija,predstavljaju nasu reprezentaciju.Narode zapitajmo se zatrovani smo glupostima, ne samo mi nego ceo region(hrvati, srbi...)! Sabotiramo sopstvene reprezentacije "navijanjem" ??? NISTA NAM VISE NIJE SVETO!!! Taj Jovic je srce dao za SRBIJU!!!! I davace ako bog da ,a zapitajte se gde vi zivite

monad

pre 8 godina

Bruka i sramota u sta se godinama unazad pretvorilo finale KLS-a. Tolika mrznja, nepostovanje i bes. Ovaj momak je clan reprezentacije koja je donela srebro sa prvenstva sveta, i sta god neko mislio o njegovim igrackim kvalitetima i statusu koji je imao u timu, valjda to zasluzuje bar neki respekt a ne da pred svojim narodom u svojoj zemlji dobije stolicu u glavu na kosarkaskom terenu, samo zato sto je eto u suprotnom taboru. Apsolutno nije bitno koji klub i ciji su navijaci u pitanju, sramota je i ono sto su radili navijaci zvezde proslu utakmicu. A ponasanje Vujosevica vise i ne vredi komentarisati, covek rusi ugled kluba koji nas je godinama jedini predstavljao u Evropi i imao zavidne rezultate za nase uslove. Sta mu to sve treba, covek mora biti veliki i u pobedi i u porazu. Slika i prilika drustva, tucemo se do kosti zbog boje dresa, zbog sake para, zbog zrna vlasti u mesnoj zajednici. Uvek je neko drugi kriv a stvarnost je da smo truli mnogo, do srzi, ne treba nam ni Amerika, ni EU, Rusija, MMF i ko zna sta jos, sami cemo sebe unistiti a i ne vidimo to.

Pedja

pre 8 godina

Ciji god navijaci urade ovako nesto, treba svaki put momentalno prekinuti utakmicu i isprazniti taj deo tribine. Ovde ne sme biti nikakve tolerancije, huliganima nije mesto na sportskim priredbama. I naravno kazniti klub ciji navijaci urade ovako nesto sa tim da se udvostrucava kazna svaki sledeci put kada se dogodi.

Нормалан човек

pre 8 godina

Ја не знам што навијачи звезде осуђују навијаче партизана када радите исто??? Боље се запитајте докле мислите тако једни и други уместо што глумите вечито уцвељене девојчице па неће бити оваквих испада који су свакако за осуду ..Ту сте познато одавно свим нормалним људима а и навијачима...Толико!

Човек у пролазу

pre 8 godina

За сваку осуду је ово као што је било пре две или три године када су навијачи пљували Владу Јовановића ,дрмали кошеве или гађали мокраћним урином...Само што нажалост код нас пролази то олако и не кажњиво за једне и друге.