Subota, 13.06.2015.

23:40

Ćurčić: Nemamo čega da se stidimo

Selektor Srbije Radovan Ćurčić rekao je posle poraza od Danske da njegovi fudbaleri nemaju čega da se stide, jer su, kako je ocenio, odigrali dobru utakmicu.

Izvor: MN

Æurèiæ: Nemamo èega da se stidimo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

230 Komentari

Sortiraj po:

Subotica.

pre 8 godina

"U mečeve ulaze sa strahom od novog poraza"??????? Aloooo pa da li ste vi normalni iz Fss???Mislim koji komentar,sramota!!!!!Rekonstrukcija fudbala pod hitno!!!!

Razocarani

pre 8 godina

Sad tek vidim da je Mihajlovic bio u pravu kad je izbacio Kolarova i Ivanovica.Treba ih najuriti samo kvare ove mladje zeljne dokazivanja.Njih dvojicu i toleta ne mogu da gledam

Marko

pre 8 godina

Zašto pljujete po selektoru, pa čovek nema iskustva sa A timom, čovek je doveden kao selektor mlađih kategorija, bez iskustva i autoriteta.

Doveli su ga tu ni krivog ni dužnog, služe kao žrtveno jagnje Toleta Karadžića.

navijač

pre 8 godina

Čoveče,kakva apsurdna izjava!Ako ništa drugo rezultat je za stid.Kako ovaj u Danskoj još pre onaj u Beogradu.To bi svaki objektivan i čovek normalnih kriterijuma priznao.

nenad zz

pre 8 godina

Treneru...Gibraltar je imao bolje šanse i više šuteva na gol protiv svetskih prvaka nego mi juče protiv Danske...a pobeda nam je bila nepohodna.

dexter

pre 8 godina

Sa ovakvim navijacima, igracima ce biti tesko da povrate samopouzdanje, za sta je uvek potrebno vreme. Odigrali smo solidnu utakmicu, 2. poluvreme je dalo nas najbolji fudbal u zadnje 2 godine. Impresivni Markovic i solidni Mitrovic daju nadu da cemo konacno opet formirati navalni red, ciji nedostatak je godinama glavni problem Srbije. Taktika solidna, golove smo primali naivno. Curcicna startu puno obecava, potrebno mu je vreme da preokrene spiralu propadanja koja traje od kad su isti ovakvi polupismeni komentari, uz potpuno nepismeno rukovodstvo FSS, najurili Antica.

Marko NS

pre 8 godina

Mi se oprastamo od EP cetiri kola pre kraja kvalifikacija stvarno ne znam ko ce sad doci da ih gleda protiv Jermenije i Portugala?

Demi

pre 8 godina

Vredjate našu inteligenciju gospodine Curcicu. Koje vi kvalifikacije imate da vodite reprezentaciju jedne zemlje osim sto ste podobni Vozdu Toletu i njegovim poslušnicima. Molim vas pogledajte se u ogledalo i priznajte i sebi i onima sto su uništili nas fudbal da ste vi ipak zalutali na klupu Srbije sa diplomom od čuvenog fudbalskog stručnjaka brata Djore.

Aleksandar21

pre 8 godina

ceo svoj zivot sam sa nestrpljenjem cekao utakmice a sad je nisam ni gledao zar to nije dovoljno za stid...obican srpski navijac

realno

pre 8 godina

Tebe oterati zajedno sa većinom tima. Ostaviti par mlađih igrača i prekomandovati čitav U20 tim. Dovesti Drulovića ili Piksija. Momci neka igraju i neka se bore kao na svetskom pa neka izgube i svaku utakmicu, mi ćemo biti ponosni.

baltazar

pre 8 godina

Inace nemate pojma koliko je lep osecaj ne gledati i ne slusati imena ovih nesposobnjakovica.Lepo i mirno spavas,probudis se ujutro i na netu procitas rezultat i samo se nasmejes.Ma milina preporucujem i drugima.

Strela

pre 8 godina

Koliko je Ćurčić "dobar" trener pokazuje činjenica da kod rezutata 2:0 u 89~tom minutu,on izvodi Mitrovića i uvodi Škuletića.
Čemu takva izmena osim da ovaj drugi zabeleži još jedan nastup za reprezentaciju?!
Umesto da kod rezultata 1:0 pojača napad on čeka.Ne znam samo koga.

PFC

pre 8 godina

Paunović za trenera...Kada je Ćurčić došao i posle prijateljskog meča sa Grčkom sam pomislio dobar trener ali sada vidim da čovek nema veze sa fudbalom...

zoran

pre 8 godina

Cinjenica je da smo ovu utakmicu odigrali bolje nego u beogradu protiv danske. Nikadavni jednog sportidtu ne bih nipodastavao i prigovarao kako de ne trudi. Izjava da li treba neko da se stidi mi lici na neku vrstu vadjenja e pa dali smo sve od sebe..sto nikada nije sporno ali nije ni dovoljno. Ocigledno je da ovo sve nije dovoljno. I Danci su imali dosta sansi i sto je vaznije igrali konkretnije. Nije ova utakmica takva da nismo imali srece. Ogroman je kiks maksimovica kod gola. Selektore radi se o tome da nasi igraci nisu iskorisceni onako kako se koriste u svojim klubovima. A vi kao da zelite da se pravdate narodu tipa "mi se borimo". Cinjenica je da imamo bod u grupi gde smo realno druga reprezentacija po kvalitetu igraca.

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Cega se pametan stidi tim se lud ponosi.E moj selektoru koji si dosao na to mesto jer si izbacio mlade spance. Gledam zensko svetsko fudbalsko prvenstvo. Vecina zenskih reprezentacija igra bolje od nase

mmi

pre 8 godina

Zabraniti deci u septembru da idu na utakmicu jer ce karte deliti sakom i kapom...bojkot dok ne pocnu da osecaju stid...ja sam bio na picu sa ljudima koji su me pitali ko igra, i verujte mi vrlo normalno izgledaju. Bice da je do nas...na zalost

xxz

pre 8 godina

Ovo kad kaze da smo zasluzili vise, potpuno je u pravu - trebalo je da nam uvale bar 4-5 komada. Crni Radovane pa pogledaj Farska ostrva. Postajemo evropski autsajderi.

Vuk vucko

pre 8 godina

Neka mi samo objasni sta je zamislio pa je ubacio škuletica u igru u 90.min. Videlo se da zadnjih pola h nemozemo da pridjemo njihovom golu. Ako nema cega da se stidi neka barem cuti,pametni je.zalosno je gledati nasu a selekciju.bruka i sramota.puuu

Dragan

pre 8 godina

Kompletna javnost bi trebalo da se ukljuci i da izvrši ozbiljan pritisak da niko, ali niko od ovih slepaca koje neko laže da su fudbaleri (i treneri), nikada više ne takne, a kamo li skrnavi dres sa državnim grbom... kao nagradu prekomandovati klince iz novog zelanda u A tim da se bar dostojanstveno završe ove kvalifikacije i da se tim dodatno uigrava za neke nove u kojima, nadam se, više nećemo crveneti od sramote koju nam onaj starletanski ološ redovno priređuje...i njima još jedan predlog - ukoliko imate trunku samopoštovanja, batalicete fudbal zauvek. Završite negde (koji zna da čita) neki drugi stepen i bavite se nekim zanatom, ali bar dostojanstveno... sramoto!

bolje sutra

pre 8 godina

najduhovitiji deo komentara je: "Srbija četvrta sa jednim bodom i minimalnim šansama za plasman". Srbija je jedino značajno bolja od Farskih Ostrva, Malta je ozbiljan protivnik, ostalima služimo za lakši trening.

Mirko

pre 8 godina

Vi ste bruka SRbije! Nikako drugačije to ne može da se oceni.

To što ste otišli i žrtvovali par dana treninga, ne može se nazvati velikom zaslugom, ali opet - hvala vam na tome, samo nemojte više - kad vas Bogom molim! Idite kući, uživajte sa porodicama, prijateljima, igrajte u svojim klubovima, ali niste za ovaj posao. Svako ko vam kaže drugačije samo Vas laže!

boban

pre 8 godina

Lepa mirna utakmica do trinaestog minuta....... A onda, e onda sam prestao da gledam. A što se tiče ovih komentara što stalno gurate politiku, nisam za to sport je sport a politika je politika,samo hoću da kažem da je naš fudbal truo beć sedam osam godina a nisu bili ovi nego neki drugi a pre njih opet neki i tako u beskonačnost

Shone

pre 8 godina

Bane je vec nekoliko utakmica nas najgori igrac! Ne znam zasto! Kao da ne zeli da igra. Ne probija i uglavnom kasni u odbrani... On nam mnogo fali!

mladji referent U 21 kojeg stvarno nije sramota

pre 8 godina

cuo sam da vam nacionalni biro za zaposljavanje nudi mogucnost za prekvalifikaciju na teret istog i siguran posao postoji siroka paleta poslova

Zola

pre 8 godina

Imalo je svetlih trenutaka u našoj ekipi tokom meca sa Danskom, necemo bas da budemo na kraju duse! Ali ekipa sastavljena od igrača koji su vazni igrači u klubovima poput Sitija, Celzija, CSK, Benfike.... A Dancima u prvoj postavi igrali 2-3 iz njihovog sampionata jos kao zamena ulazi i Vibe iz Geteborga!
Nema čega da se stidite, lepo se zahvalite iducem pozivu sa "ne hvala" i neka reprezentacija bude sastavljena od igrača iz RSR!

zoran

pre 8 godina

Zato mi imamocega da se stidimo.Ocigledno da "mi" i "vi" ne igramo za istu zemlju.Doduse vi i ne zivite u njoj.I sada derbi sa Albanijom.Jadnog li derbija.

Zmajevac

pre 8 godina

Nisi ti za selektora, nije Tole za predsednika i vise od pola tima nije za reprezentaciju
Jedan je Matic i Bane a ostali .....
Tim bez taktike bez vodje , steta....

rikomersoe

pre 8 godina

Svaki novi selektor fudbalske selekcije dobije posebne naočare za iskrivljenu realnost. Oni ne vide isto što i mi. Ja drugo objašnjenje njihovih analiza utakmica reprezentacije ne mogu da objasnim.

Bili Piton

pre 8 godina

"Radovane, crni Radovane, ko te terao da dođeš vamo? Sad si jadan, čemeran i upadljivo glup"? Ima Tole još aduta za DOŽIVOTNU, "jer od njega", na svu sreću po njemu i establišmentu koji ga podržava, "Srbija boljeg nema"!

Stuttgart calling

pre 8 godina

U najvaznijoj utakmici od koje sve zavisi mi opet igramo sa dva zadnja vezna. Sa golmanom to je SEDAM defanzivnih igraca. A treba ti POBEDA.

I posle citam kritike na racun jadnog Mitrovica.

Umesto da napadnemo od prvog minuta sa dva napadaca ti uvodis Skuletica u 91. minutu?

KUKAVICO!

Jako smo loši

pre 8 godina

"Selektor Srbije Radovan Ćurčić rekao je posle poraza od Danske da njegovi fudbaleri nemaju čega da se stide, jer su, kako je ocenio, odigrali dobru utakmicu."
Према тзв. селектору, манекени су одиграли добро, нема чега да се стиде, а ми изгубили утакмицу. Значи, ради се о нечем другом - квалитету или боље речено недостатку квалитета. Јако смо лоши. Ужасни!

Galvanizacija

pre 8 godina

Pa ja sam mislio da gori od Mihajlovica ne postoji, ali ovaj me je prevario. Kako vas nije sramota, pa to sto ste vi igrali u prvom poluvremenu je ANTI FUDBAL! Drugo poluvreme smo prividno bili bolji, jer to želimo da vidimo. Ali istina je da su se Danci povukli na svoju polovinu i čekali šansu iz kontranapada i da smo kojim slučajem postigli gol, oni bi nas opet pritisli. Sram vas bilo sve od reda! Pustite ovu decu sa Paunovićem da igraju ostatak utakmica, da se uigraju za sledeći ciklus.

zoran

pre 8 godina

lepo je da kazes da nisi sposoban da vodis reprezentaciju i da nemas autoritet... Drulovic je Mocart fudbala za tebe (a bio je i kao igrac).... Imas imena u reprezentaciji dostojna za velika dostignuca, a sa ovakvim pristupom ne bi mogli sa pobede nikoga...

Vlada

pre 8 godina

Ti ovakvim izjavama samo potvrdjujes da je nama struka katastrofalna i da nije cudo sto se treneri menjaju ta mesec dana,za bolje i niste.O kom modelu ti govoris,igre nema,ne znam sta vezbate na treninzima,nemate apsolutno ni jednu akciju.Jel ti vidis da ti se igraci sudaraju na terenu,cesto su po trojica na lopti,umesto da razvlace protivnika i sire prostor oni skupljaju kroz sredinu,sa milion kontakta.Pa ovako se igralo pre 50 god.

cico

pre 8 godina

Onog momenta kada shvatite da imate samo jednog kvalitetnog igrača(Matić) u reprezentaciji,lakše će te podnositi poraze.Nemate kvalitetu i priče u lošim trenerima i ne zalaganju ne drže vodu.

pedja_71

pre 8 godina

O čemu pričaš? U životu nisam video više alibi pasova. Ljajić ti se oduzeo u prvom poluvremenu, nijednu loptu nije dao kako treba, čak i nazad kad je vraćao. Alooo, volineee!

Milos

pre 8 godina

Uzasno je gledati nasu srbiju svi igraci su svoj klubovima najbolji Ali Kad su zajedno Nema od toga nista. I Ovaj curic je smešan Samo Siniša i antic su mogli da naprave nesto i nace ovo je sramota!!!

Dag Kristi

pre 8 godina

Njuz net ima pravo da tuzi B92,jer pretpostavljam da su vec spremili tekst sa slicnim tekstom,ni ne sanjajuci da ce ovaj ovo stvarno da izjavi.

Ana

pre 8 godina

Srbija je moja mati...ali ovi naprđeni i isfolirani strip fudbaleri nisu moja braća...da se razumemo, jer ovako se ne daje srce za majku.....mrako...

dragan

pre 8 godina

Bolje cuti. Niko normalan tebe ne vidi kao glavnog krivca za stanje u srpskom fudbalu. Zato ne komentarisi na nacin da se branis kad si ti potpuno marginaln u ovoj tuznoj prici.

vlasta

pre 8 godina

Ovaj covek nije pri sebi sta prica. Do ujutru da su igrali ne bi dali gol. Nacin na koji igraju, nacin na koji dave loptu uvek negde kroz sredinu, nema nikakve veze sa modernim igranjem fudbala. Prosro Srbija posle odlaska Antica igra anti-fudbal, sporo, dosadno, bezidejno, plasljivo, ne znam sta vise reci....

Stevan

pre 8 godina

Davne 1997 smo izgubili u Valensiji od Spanije tadasnja SRJ tada kao tinejdzer sam smatrao to kao smak sveta izgubiti sa dva razlike cak I od Spanije na njihovom terenu. Ni u ludilu nisam zamisljao da danas necemo moci ni Albaniju da dobijemo. Ogadili su mi fudbal za sva vremena.

chema

pre 8 godina

prva utakmica da su igrali muski... iako su izgubili, ruku na srce, posteno, borili su se... da su ostale utakmice igrali kao ovu protiv danaca, mozda bi kvalifikacije bile bolje, ovako kasno Marko na Kosovo stize...

BokaUE

pre 8 godina

Pa naravno da nemate, pametni se stide, vi se ponosite, krajnja logika. Jos tri sata, pa pravi sportisti, tim, i ljudi gaze Amere ! Imate primer deco sta i kako ne treba, i pun gas :)

KuntabezKinte

pre 8 godina

Koliko znam ovo je najgora reprezentacija u istoriji,a on
rece da se ne stidi!! Zadnji onaj kokosar,kao i ovi iz saveza
.Ugledajte se gospodo igraci na Subotica..bojkotujte reprezentaciju ako vam se ne igra,cemu se sramotite..
a ne da budete dio farse i cirkusa dok neko kupi sitnu lovu..bar je vi imate.

Au revoir

pre 8 godina

Momci su zasluzili pobedu, borili su se kao lavovi i ne razumem zasto ih svi napadate.....hehehe, samo se zaebavam, fudbal u Srbiji treba ugasiti.

pedja

pre 8 godina

sramota,nema vise nade,nemojte se nadati vise,nema nade ni boljem timu niti sazrevanju mladih igraca i stvaranju boljeg tima od ovog,losi su i ostace losi svi igraju fudbal i svi imaju bolji tim i pojedince od nas.

Мазити, не давити

pre 8 godina

црвениш због Толета, због њега си на стубу срама са љубитељима тим старлета.

Nenad

pre 8 godina

"Prvo, a naročito drugo poluvreme je model kako mi želimo da igramo."
Pa ti bre nisi normalan! Pa u kom ste kiksnuli i igrali loše!? U trećem!?
Otkaz momentalni ovom Javoru.

sale123

pre 8 godina

Cuj ti struke "pozitivne tranzicije" , a ovamo ga klepa po usima ko stigne ! I nemas cega da se stidis kad ne znas covjece, kriv je onaj ko te postavio, a i on ne zna!

toma diploma

pre 8 godina

Covek je trener a garantujem da nezna zasto srbija izgubila.
Tako bi i drulovic, tako radio pizon.
Sad tek je svima jasno zasto je antic legenda.

DCI Barnaby

pre 8 godina

"Šanse jesu minimalne, ali kao što sam rekao i prošli put, borićemo se dok šansa postoji. Nećemo odustati"-Zvuči poznato....

milena85

pre 8 godina

Ma sram te bilo bre!!! Umesto da se pokrijete po usima i cutite,ti dajes ovakvu izjavu?!?! Nemate cega da se stidite??? Ne stidite se sto ne mozete jednu utakmicu da pobedite ili izvucete bod,ili bar odigrate dobro?? Ne stidite se sto se cela nacija vaaas stidi?? Igrate ko neke babe svaku utakmicu,vise se borite za klub nego za svoju zemlju!!! Vi bre ne zasluzujete da nosite dres,grb Srbije!!!Farska ostrva,Albanija,Kipar,Bugarska itd su bolji od vas!!! Dobri ste u tetoviranju,namestanju frizurica i pogotovu u izjavama pre i posle meca!! Mene je sramota sto navijam za vas!!! Ustajem ujutru da gledam PRAVU SRBIJU kako igra fudbal i bori se,a ne manekene! HVALA!

Novosadjanin.

pre 8 godina

Oterajte Kolarova i Ivanovica iz reprezentacije, ne mogu vise da ih gledam!!!!!!!! Lopta leti 50 metara izmedju Ivanovica i stopera i Danac uspeva da asistira za gol!!!!!!! Eeeeeeejjjjjjjj??????? Preslikano kao onaj gol protiv Brazila. Pa Ivanovicu nauci covece da ides na tu loptu, da kidas... Ne nerviram se zbog igre nego sto ti bilmezi Ivanovic i Kolarov misle da treba da im se klanjamo ako kidaju za Celzi ili MC. Od svih ovih treba zadrzati samo Matica i Kostica!!! Naravno oterati kancer u vidu Toleta Karadzica!

renesansa

pre 8 godina

Pa i nemate jer za STID nikad niste ni culi,a selektoru ne zameram,on je tu samo figura,ispunjava covek naredjenja,u suprotnom bio bi odstranjen iz saveza,po naredjenju GLAVNOG!

Sima Strahota

pre 8 godina

Sve bi ovo bilo tacno da je sad 1965-a godina, posto mi igramo fudbal iz tog vremena, sporo, sporije,Srbija.
Curcicu,dovoljno je sto ne umes i sto treniras one koji umeju da igraju i trce samo za pare u klubovima -nemoj jos da nam vredjas oci, mozak i intelekt.

fechko

pre 8 godina

Vama treba pravi trener koji ima muda I zna zagalamiti I sakom udariti ako treba. Ciro Blazevic bi vas probudio sigurno I ako je star jos je dobar.

nikola

pre 8 godina

Hoce li najzad neko izaci pred ljude i reci sta ne valja? Ok,ajde mozda zaista nismo kvalitetni iako mi mislimo da jesmo,ali ne kazem da treba da budemo prvi u grupi nego bar 2.,3,grupa realno nikad laksa. Sta ne valja,da li savez i menadzeri diktiraju,da li igraci nemaju odnos prema dresu kakav treba,trener ili sta? Sramota,treba ugasiti nas fudbal i zvezdu i partizan sto tolike pare trose a nikakve rezultate ne daju dok narod nema sta da jede i uloziti u neke druge sportove koji nam idu od ruke i mogu da usrece nas narod...Ne znam sta treba da se desi vise da Tole ode,ja bi u zemlju propao odavno,bila bi me sramota!

Poslednji mohikanac

pre 8 godina

Klasican podanik...zato i opstaje u fss tolike godine...pun ih je nas fudbal...i kad smene toleta doci ce isti...svi pametni su odavno digli ruke...od Antica nemamo selektora...ne zavaravajte se uspesima mladjih kategorija...i ovi su nekad imali uspeha...a gde su danas...

GM

pre 8 godina

Ti si grobar, predsednik ti grobar, igraci su ti grobari... I svi zajedno vi ste grobari srpskog fudbala.

Kada je tu bio Vidic, Stankovic, Pantelic, Zigic... Znalo se ko pije, a ko vodu nosi. Sada ste spali na nekog tamo Ramadanija i njegove fondove. Tuge tuzne.

hill

pre 8 godina

oni vise ne mogu. nije realno ocekivati vadjenje u kppenhagenu. pitam se zasto u ovakvoj utakmici koja je imala znacaj elimacione, gde remi nista ne znaci postavljena defanzivna taktika. zasto kostic nije igrao od pocetka, zasto celu utkmicu igramo sa jednim napadacem. od veceras definitivno nasu a selekciju tretiram kao reprezentaciju u hokeju na ledu, u svetskim okvirima su nam sanse podjednake, a i liga je slicnog kvaliteta. jedino me prijatno iznenadilo da fejsa ume da odigra i unapred, to od njega nisam ocekivao.

princ rima

pre 8 godina

curcic kaze da nemaju cega da se stide a izgubili su 2:0.marina maljkovic ljuta kao ris,kritikuje kosarkasice za "los i neozbiljan pristup"a razbili su hrvatice....pametnom dosta

Igor

pre 8 godina

I šta sad reći na ovo? Čovek kome je Javor iz Ivanjice bio najveći domet vodi reprezentaciju! I od njega da očekujemo stručnost, igru i autoritet? Ovaj kao je bio na drugoj utakmici.
Ovakvi tipovi "stručnjaka" u našem fudbalu su pravo ogledalo stanja u ovom sportu. To su čuveni promoteri Bata Đorine škole stručnjaka, 4 u odbrani, dva zadnja vezna da kvare igru, a ostali šta urade, uz maksimalno jednog napadača. I on sa ovakvom taktikom krene i završi utakmicu u kojoj nam je trebala pobeda!! Oj jada!!!

Јао, Милунка !!!

pre 8 godina

Радоване, црни Радоване !

У утакмици која ти је "бити или не бити", дакле, коју МОРАШ да добијеш, и у којој губиш од 13-ог минута, ти цело друго полувреме играш са једним нападачем, а у игри држиш Фејсу, другог задњег везног, који гуши Матића ?! Уводиш млитавог и, наспрам Данаца, физички инфериорног Ђуричића, који је полусезону у Саутемтпону више преседео на клупи и трибинама, него што је играо ?! Шкулетића (другог шпица) уводиш у 90 (?!) минуту, и то када смо примили и други гол ?! Хеј, бре ?! Костића, који те и довео на функцију селектора А тима,соло-акцијом против Шпанаца, где си, такође, играо бункер и само захваљујући срећи, Костићу и нашем голману, прошао бараж, држиш на клупи ?!

Хвала, лепо, врати се у Јавор, тамо таква тактика, можда, може да да резултате. Али, ниси крив ти, већ онај који те ту довео...

П. С. : Толе, одлази ! Терза и Кокеза, не долазите !!!

Tyson

pre 8 godina

1 poen u 5 utakmica, i ti se tog ne stidis? Bez ikakve ideje u napadu a naivno primamo golovove iz kontre. A ti mislis da je to dobro. Da penal nije odbranjen bilo bi 3-0 od velesile Danske eeee

Sajmon

pre 8 godina

Repka je pocela da propada
odlaskom Antica..Mihajlovic je dokrajcio svojim eksperimentima i kodeksima koje si moro da potpises ko da ides u neki rat i tako omalovazio igrace i stvorio dodatni pritisak..i na kraju Tole a bio je i na pocetku svojim nebuloznim izborima selektora i smenom Drulovica koji je kolko tolko bio povezo konce i bio na dobrom putu..ali ne lezi vraze..

Slauter

pre 8 godina

Pa ti burazeru nista ne shvatas. Igra polusansi iz kojih ne dajemo golove i kontri iz kojih primamo golove nas prati od odlaska Antica. Ne zato sto nema samopouzdanja i srece, nego zato sto je taktika potpuno pogresna.

Sta je sve pogresno ne mogu u jednom postu da napisem, ali za pocetak sklonite Zorana Tosica sa desnog krila ako mislite da ne budemo gori od Lihtenstajna na kraju kvalifikacija. Tosic nema nijedan tecan centarsut iz igre za svojih 50ak nastupa za reprezentaciju, a igramo na spica koj je odlican skakac, koji god bio u igri. Usporavanje koje iz toga sledi, iz nase 'ofanzive' po krilu, gde bekovi pomazu, otvara najvise kontri. Pa nije ovo molekularna biologija, dajte malo analize.

Aleksandar

pre 8 godina

Ja zamalo da se postidim da ostavim komentar na ovu da kažem bezobraznu izjavu, a tebi je sve ravno do Kosova, nema čega da se stidite ni ti ni tvoji puleni iako ste odlučujuću utakmicu u kvalifikacijama IZGUBILI!!!!! SRAMOTA bre!!!!

teodor

pre 8 godina

Najvece rupe:B.Ivanovic, L. Markovic i Z.Tosic. Neka se stide.
Inace, problem je u individualnoj percepciji fudbalske igre. nasi igraci igraju fudbal iz 1985 godine! Umesto odmah da predaju loptu oni ne samo da prave jedan nego tri koraka vise, protivniku daju sansu da ih blokiraju pa izgleda uvek da se nas igrac sam nadje izmedju trojice a cesto cetvorice protivnika. Dakle, naucite brzo misliti, brzo videti svog igraca i iz prve, dakle IZ PRVE, mu dodati loptu i tako nastaviti. Jedan za sve, devet se brani a devet napada. Danska je zasluzila pobedu ako nista drugo a ono zbog takticke discipline i moderne percepcije igre. Brzina i takticka preciznost donosi prevagu. Neka nasi jadni jadnici nauce vec jednom taj centarsut, orjentaciju u prostoru, stopovanje lopte...! Mnogo toga ELEMENTARNOG, na zalost!
Dzaba vam Celziji, Benfike, Anderlehti, Liverpuli.... vi ste jadni i treba vas vecinu rasterati, oduzeti vam dres je ga ne zasluzujete!
Dakle, ni Curcic vas nije uspeo promeniti, vi ste nepromenljivi, bedni pokisli misevi!

belgrado

pre 8 godina

moras ti mnogo cvrsce sa njima!!
nesto kao mihajlovic,to su sve nabedjene zvezde ,uzmi samo one koji ce da se bore za tim,zaboravi imena !!!
nek ti je bog u pomoci ....

živela demagogija

pre 8 godina

Ako je trener zadovoljan kad izgubi 2:0 i sve šanse za plasman na Euro 2016, onda nam stvarno nema spasa. Pogledajte izjavu Maljkovićke posle pobede od 15 razlike.

SlobodansDuty

pre 8 godina

Nemate, cekaj? Izuzetno postujem i cenim Dance, ali njihov najbolji igrac (Eriksen), nije ni do kolena Maticu. Lord udarna igra? Pa, molim vas. Cinjenica je da su momci nezainteresovani. Pricaju oni kako se bore, ali daleko je to od borbe. Ko ne zeli da igra, ne mora. Pa kakav je to odnos prema grbu kad pola utakmice setas, ej? Fejsa kod gola, lagano trckara da Poulsenom, dok ovaj postize gol. Markovic ni 1% brzine nije koristio, igraci se ne prate, ti kao selektor... Ne bih. Mesto u ovoj ekipi imaju Bane, Matic ( jedini koji zna), Nastasic, Kostic, Mitrovic, a ostali... Srecno i hvala vam! Do kraja ciklusa kvalifikacija ucinite nesto bolje i promenite sve ovo! Od cela FSS pa ostalo... Djordjevic u kosarci, Vlada Vujasinovic sa decom u vaterpolu, Grbic u odbojci... Nastavite niz, ovde. Legendom. Molim vas. Za Srbiju, koju volim vise nego vas. I fudbal.

nikola1992

pre 8 godina

A bole te brige, hiljade evropskih novcanica ce leci na tvoj racun i ovaj mesec, sad ces opet imati ko zna koliko slobdnih dana. Iskreno, ni ja se ne bih nesto brinuo. Meno to zvuci kao vise nego lep zivot. Ja ne bih ni trazio vise.

Sacha

pre 8 godina

A sta drugo ocekivati od reprezentacije ciji je predsednik saveza Karadzic? Od reprezentacije koju vodi Radovan Curcic, za kojeg, kapiram, niko nije ni cuo do skoro.

Duško Dugouško

pre 8 godina

Sklonite se svi, i trener i igrači i rukovodstvo FSS! Dosta je bilo!
Učite trenerski zanat na reprezentaciji, menadžer odlučuje ko igra...ovo nije srpska reprezentacija!

Ex sns

pre 8 godina

Mi nemamo pojma,to je istina.Nas domaci fudbal ne postoji,to je kombinacija amaterizma i kriminala.Ako se klubovi ikada budu privatizovali,mozda za 30 g i postignemo neki rezultat. Veceras,Matica bih izbacio posle 15 min.a Kolarova nikad ne bih zvao,Maximovica i Nastasica takodje,i trazio bih golmana! Ne znam,resenje je mozda dovesti omladince pa ponovo u podaldjivanje. Mi fudbal inace pojma nemamo da igramo,a mentalni sklop nasih igraca je za neku seljacku ligu. 20 g nismo otisli na EP,a svi i dalje sede u foteljama? Bolesno. Ja znam da ce nam i Jermenija dati bar 2 ili 3 komada a Albanija 100 % bar 2. To je kao kad bi protiv nas u basketu Jermenija,Hr,Albanija i sl.trazile neki rezultat.Nemoguce je.Ali vazno je da su svi istetovirani ko bilbordi...stvarno uopste ne kapiram ko moze da hvali Matica? Kolarova? Nastasica,Maximovica,Fejsu?! Nenormalno.

Milan Kovacevic

pre 8 godina

Kako vas nije sramota? Sve vas. Ja da sam na vasem mestu, rekao bih, ne zasluzujem da vodim/da igram za reprezentaciju Srbije. Necu da trcim. Necu da se trudim. Ne interesuje me to. Kako vas nije sramota grba koji nosite na grudima, himne koja se intonira zbog vas? Kako vas nije sramota navijaca? Kako vas nije sramota para koje primate u svojim klubovima za cije dresove ginete na terenu? Kako vas bre nije sramota? Ako i malo obraza imate, necete vise igrtati za moju/nasu reprezentaciju. NIKADA!

Mirko

pre 8 godina

Imamo jedan bod kao i Kazahstan,Luksemburg,Moldavija,San Marino,Malta.
Tri boda imaju Makedonija,Gruzija.
Cetiri boda imaju Azerbejdzan,Estonija,Finska,Lihtestajn.
Sest bodova imaju Farska Ostrva.
Devet bodova ima Kipar.

Da li iko normalan moze vise da podrzava sadasnje rukovodstvo FSS?

zigezaga

pre 8 godina

..i bice sve tako dok se ne rodi neki novi Pixi u nekoj novoj Pasi poljani...do tada gledajmo na digitalizovanim tv prijemnicima...

Марко

pre 8 godina

Наши су вечерас дали све од себе. Показали су све што знају. Не знају баш много :) Биће боље за 100 година. Имајмо стрпљења.

nikola

pre 8 godina

Uzivaj, covece. Izdrzi tu gde jesi sto duze, onda ces neki ugovor negde da dobijes i to je to. Samo nam u medjuvremenu ne vredjaj inteligenciju i sve cool.

Block

pre 8 godina

Igra na momente solidna, ali tradicionalno neefiksna sa takodje tradicionalnim rupama u odbrani. Mozemo da pljujemo po treneru i igracima i tako svaki put. Nemamo nikakv kontinuitet u radu, menjamo selektore, reprezentativce i postavku igre na tromesecnom nivou. Ako je ovaj Curcic sada selektor treba mu dati sansu ovaj i sledeci ciklus. Ljudi ne nadajte se uspehu reprezentacije na ovim kvalifikacijama. Sta god da naprave a nije ljuti poraz, je ok, treba praviti tim za kvalifikacije za sledece SP, ali samo neki kontinuitet da imamo. Ja vise ne umem ni da nabrojim sve nase selektore u poslednjih 10 godina. Ne moze nam (ne)uspeh fudbalera da bude kompenzacija za bedan zivot koji zivimo Gledam ove Danske navijace. Oni bi istog raspolozenja otisli sa stadiona (na pivo) i da su izgubili. Nije problem selektora sto je nama fudbal vise od igre.

kolb

pre 8 godina

Ovom timu fali Lola Smiljanic. Taj prekaljeni splavar je karika koja nedostaje ovoj reprezentaciji splavara. Selektor nek bude Djani Curcic i teraj

deki

pre 8 godina

Zalosno je bilo gledati igrace kako nemaju zelju i srce za pobedu . Danska fudbalska velesila da nas pobedi dva puta strasno sto bar nismo se borili da smo trcali makar ovako prava bruka .

nnidza

pre 8 godina

Ovo je ubedljivo najbolja partija u ovim kvalifikacijama. Zato i imamo jedan bod... na stranu sve ali ova tekma je i mogla da se gleda. ..

Pedja

pre 8 godina

Nemate ni cime da se ponosite. Nasa karakteristika je da protivnik otprilike moze da nam da gol kad pozeli, primamo vrlo lako golove, a jako tesko dajemo. Imate jedan bod, a jedna Farska Ostrva imaju 6. Ako to nije za stid ne znam sta je. Grupa nam je bila nikad laksa. U sustini jedna vrlo prosecna ekipa Danske, Portugalija takodje osrednja, a mi tu delimo zaceljesa Jermenijom. Pri tome da su Danci dali gol i iz penala bili bi jos ubedljivije. Tosica treba izbaciti iz reprezentacije jer je potpuno beskoristan i bezopasan. Kostic nije odusevio, ali od Tosica je bolji. Djuricic takodje nema sta da trazi, sav mrsav kao da je neuhranjen, svako ga izgura kako hoce. Nama silom prilika moraju i Kolarov i Ivanovic da igraju i napad i odbranu i da kreiraju igru i zato primamo ovako golove. Nama treba neko u sredini ko moze da osmisli nesto. Markovic takodje beskoristan, nikad igrac od njega. Ima brzinu, solidan dribling, ali isto slab u duelima, a bezidejan u samom spicu.

Brontosaurus

pre 8 godina

Ljudi da li je moguće? Pogadjate ko je progovorio iz ovog čoveka? I njega je sramota koliko nam dobro ide... Taman pomisliš da ne može niže...

heja heja

pre 8 godina

nemate vi igraca jedino valja matic ivanovoc i onaj mali iz southamptona sta nije igra tadic mislim ostalo krs. raspustot sve i stavit klince plus ova trojica pa s vremenom ce soc rezultat

Del

pre 8 godina

To je to. U zemlji gde su nestrucni uzjahali fotelje, ovaj tip je samo jos jedna karika. Predsednik, ministar, direktor preduzeca, selektor. Ovde je tacno sve naopacke, ali sve.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

Tipično srpska posla. Katastrofa se relativizira...nista se ne nauči iz grešaka
I one ce se ponavljati i ponavljati do beskonacnosti..

Milan

pre 8 godina

Jel mene neko ovde zeza???Nemamamo cega da se stidimo???Treneru ima ovde dosta toga so se mi stidimo...Recimo prvo tvoja taktika i igra nasih igraca....

dzaILIbu

pre 8 godina

" Napravili smo par grešaka, što se na našu žalost dešava već duži period, a to je jedna te ista stvar -protivnik sve to kažnjava i otvara utakmicu nepovoljno po nas."

Kada ovo resite,onda mozes da kazes da nemate cega da se stidite. A sada,imate svega da se stidite. Mada,ti si najmanji krivac. Onaj ko te stavio tu kao 66u opciju treba da se stidi dok je ziv,ali izgleda da se on najmanje stidi!!! Zalost,tuga,jad i cemer!!!

Marko

pre 8 godina

Imas cega da se stidis, tvoje izjave! Ko je nama selektor, pa to je strasno! Pod hitno da se Marko Nikolic postavi za selektora! Iskreno mislim, da je on nas najbolji trener i nikad' mi nece biti jasno, sta li su oni "strucnjaci" u Partizanu mislili, kada su ga zamenili s' onim Milinkovicem.

Bane

pre 8 godina

Par njih ima platu preko 100 hiljada na nedeljnom nivou a fali im samopouzdanje. Manite se tih izgovora. Treba ti motiv, želja, trud i rad manite se tog samopuzdanja i rešićeš svaku utakmicu u svoju korist.

miki

pre 8 godina

Jedna stvar mi nije jasna: moramo da idemo na pobedu, prica se da ce mo napasti svim silama.....a na spisku igraca za utakmicu je 5 zadnjih tj defanzivnih veznih igraca!!! Ko da napravi igru?!

Covek iz senke

pre 8 godina

I sta sad'? Ovaj pravi narod Srbije koji je gledao utakmicu ludim? Lik koji veze nema sa trenerskim poslom i koji je zalutao i postavljen tu kako jeste? Koji misli da mu je ovo JSL? On covek nije ni za domacu ligu, trener ranga Dzibuti sesta liga. Dok nas ovakvi vode, koji pored oceajnog izdanja kazu da su dobro igrali? Mi za bolje nismo.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

Tipično srpska posla. Katastrofa se relativizira...nista se ne nauči iz grešaka
I one ce se ponavljati i ponavljati do beskonacnosti..

nikola

pre 8 godina

Uzivaj, covece. Izdrzi tu gde jesi sto duze, onda ces neki ugovor negde da dobijes i to je to. Samo nam u medjuvremenu ne vredjaj inteligenciju i sve cool.

Tyson

pre 8 godina

1 poen u 5 utakmica, i ti se tog ne stidis? Bez ikakve ideje u napadu a naivno primamo golovove iz kontre. A ti mislis da je to dobro. Da penal nije odbranjen bilo bi 3-0 od velesile Danske eeee

Марко

pre 8 godina

Наши су вечерас дали све од себе. Показали су све што знају. Не знају баш много :) Биће боље за 100 година. Имајмо стрпљења.

Del

pre 8 godina

To je to. U zemlji gde su nestrucni uzjahali fotelje, ovaj tip je samo jos jedna karika. Predsednik, ministar, direktor preduzeca, selektor. Ovde je tacno sve naopacke, ali sve.

Brontosaurus

pre 8 godina

Ljudi da li je moguće? Pogadjate ko je progovorio iz ovog čoveka? I njega je sramota koliko nam dobro ide... Taman pomisliš da ne može niže...

Milan

pre 8 godina

Jel mene neko ovde zeza???Nemamamo cega da se stidimo???Treneru ima ovde dosta toga so se mi stidimo...Recimo prvo tvoja taktika i igra nasih igraca....

miki

pre 8 godina

Jedna stvar mi nije jasna: moramo da idemo na pobedu, prica se da ce mo napasti svim silama.....a na spisku igraca za utakmicu je 5 zadnjih tj defanzivnih veznih igraca!!! Ko da napravi igru?!

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

Tipično srpska posla. Katastrofa se relativizira...nista se ne nauči iz grešaka
I one ce se ponavljati i ponavljati do beskonacnosti..

Bane

pre 8 godina

Par njih ima platu preko 100 hiljada na nedeljnom nivou a fali im samopouzdanje. Manite se tih izgovora. Treba ti motiv, želja, trud i rad manite se tog samopuzdanja i rešićeš svaku utakmicu u svoju korist.

dzaILIbu

pre 8 godina

" Napravili smo par grešaka, što se na našu žalost dešava već duži period, a to je jedna te ista stvar -protivnik sve to kažnjava i otvara utakmicu nepovoljno po nas."

Kada ovo resite,onda mozes da kazes da nemate cega da se stidite. A sada,imate svega da se stidite. Mada,ti si najmanji krivac. Onaj ko te stavio tu kao 66u opciju treba da se stidi dok je ziv,ali izgleda da se on najmanje stidi!!! Zalost,tuga,jad i cemer!!!

Covek iz senke

pre 8 godina

I sta sad'? Ovaj pravi narod Srbije koji je gledao utakmicu ludim? Lik koji veze nema sa trenerskim poslom i koji je zalutao i postavljen tu kako jeste? Koji misli da mu je ovo JSL? On covek nije ni za domacu ligu, trener ranga Dzibuti sesta liga. Dok nas ovakvi vode, koji pored oceajnog izdanja kazu da su dobro igrali? Mi za bolje nismo.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

Tipično srpska posla. Katastrofa se relativizira...nista se ne nauči iz grešaka
I one ce se ponavljati i ponavljati do beskonacnosti..

Marko

pre 8 godina

Imas cega da se stidis, tvoje izjave! Ko je nama selektor, pa to je strasno! Pod hitno da se Marko Nikolic postavi za selektora! Iskreno mislim, da je on nas najbolji trener i nikad' mi nece biti jasno, sta li su oni "strucnjaci" u Partizanu mislili, kada su ga zamenili s' onim Milinkovicem.

Strela

pre 8 godina

Koliko je Ćurčić "dobar" trener pokazuje činjenica da kod rezutata 2:0 u 89~tom minutu,on izvodi Mitrovića i uvodi Škuletića.
Čemu takva izmena osim da ovaj drugi zabeleži još jedan nastup za reprezentaciju?!
Umesto da kod rezultata 1:0 pojača napad on čeka.Ne znam samo koga.

Mirko

pre 8 godina

Imamo jedan bod kao i Kazahstan,Luksemburg,Moldavija,San Marino,Malta.
Tri boda imaju Makedonija,Gruzija.
Cetiri boda imaju Azerbejdzan,Estonija,Finska,Lihtestajn.
Sest bodova imaju Farska Ostrva.
Devet bodova ima Kipar.

Da li iko normalan moze vise da podrzava sadasnje rukovodstvo FSS?

baltazar

pre 8 godina

Inace nemate pojma koliko je lep osecaj ne gledati i ne slusati imena ovih nesposobnjakovica.Lepo i mirno spavas,probudis se ujutro i na netu procitas rezultat i samo se nasmejes.Ma milina preporucujem i drugima.

nenad zz

pre 8 godina

Treneru...Gibraltar je imao bolje šanse i više šuteva na gol protiv svetskih prvaka nego mi juče protiv Danske...a pobeda nam je bila nepohodna.

Stevan

pre 8 godina

Davne 1997 smo izgubili u Valensiji od Spanije tadasnja SRJ tada kao tinejdzer sam smatrao to kao smak sveta izgubiti sa dva razlike cak I od Spanije na njihovom terenu. Ni u ludilu nisam zamisljao da danas necemo moci ni Albaniju da dobijemo. Ogadili su mi fudbal za sva vremena.

realno

pre 8 godina

Tebe oterati zajedno sa većinom tima. Ostaviti par mlađih igrača i prekomandovati čitav U20 tim. Dovesti Drulovića ili Piksija. Momci neka igraju i neka se bore kao na svetskom pa neka izgube i svaku utakmicu, mi ćemo biti ponosni.

Marko NS

pre 8 godina

Mi se oprastamo od EP cetiri kola pre kraja kvalifikacija stvarno ne znam ko ce sad doci da ih gleda protiv Jermenije i Portugala?

Dragan

pre 8 godina

Kompletna javnost bi trebalo da se ukljuci i da izvrši ozbiljan pritisak da niko, ali niko od ovih slepaca koje neko laže da su fudbaleri (i treneri), nikada više ne takne, a kamo li skrnavi dres sa državnim grbom... kao nagradu prekomandovati klince iz novog zelanda u A tim da se bar dostojanstveno završe ove kvalifikacije i da se tim dodatno uigrava za neke nove u kojima, nadam se, više nećemo crveneti od sramote koju nam onaj starletanski ološ redovno priređuje...i njima još jedan predlog - ukoliko imate trunku samopoštovanja, batalicete fudbal zauvek. Završite negde (koji zna da čita) neki drugi stepen i bavite se nekim zanatom, ali bar dostojanstveno... sramoto!

Demi

pre 8 godina

Vredjate našu inteligenciju gospodine Curcicu. Koje vi kvalifikacije imate da vodite reprezentaciju jedne zemlje osim sto ste podobni Vozdu Toletu i njegovim poslušnicima. Molim vas pogledajte se u ogledalo i priznajte i sebi i onima sto su uništili nas fudbal da ste vi ipak zalutali na klupu Srbije sa diplomom od čuvenog fudbalskog stručnjaka brata Djore.

princ rima

pre 8 godina

curcic kaze da nemaju cega da se stide a izgubili su 2:0.marina maljkovic ljuta kao ris,kritikuje kosarkasice za "los i neozbiljan pristup"a razbili su hrvatice....pametnom dosta

PFC

pre 8 godina

Paunović za trenera...Kada je Ćurčić došao i posle prijateljskog meča sa Grčkom sam pomislio dobar trener ali sada vidim da čovek nema veze sa fudbalom...

Aleksandar21

pre 8 godina

ceo svoj zivot sam sa nestrpljenjem cekao utakmice a sad je nisam ni gledao zar to nije dovoljno za stid...obican srpski navijac

KuntabezKinte

pre 8 godina

Koliko znam ovo je najgora reprezentacija u istoriji,a on
rece da se ne stidi!! Zadnji onaj kokosar,kao i ovi iz saveza
.Ugledajte se gospodo igraci na Subotica..bojkotujte reprezentaciju ako vam se ne igra,cemu se sramotite..
a ne da budete dio farse i cirkusa dok neko kupi sitnu lovu..bar je vi imate.

kolb

pre 8 godina

Ovom timu fali Lola Smiljanic. Taj prekaljeni splavar je karika koja nedostaje ovoj reprezentaciji splavara. Selektor nek bude Djani Curcic i teraj

Vuk vucko

pre 8 godina

Neka mi samo objasni sta je zamislio pa je ubacio škuletica u igru u 90.min. Videlo se da zadnjih pola h nemozemo da pridjemo njihovom golu. Ako nema cega da se stidi neka barem cuti,pametni je.zalosno je gledati nasu a selekciju.bruka i sramota.puuu

mmi

pre 8 godina

Zabraniti deci u septembru da idu na utakmicu jer ce karte deliti sakom i kapom...bojkot dok ne pocnu da osecaju stid...ja sam bio na picu sa ljudima koji su me pitali ko igra, i verujte mi vrlo normalno izgledaju. Bice da je do nas...na zalost

xxz

pre 8 godina

Ovo kad kaze da smo zasluzili vise, potpuno je u pravu - trebalo je da nam uvale bar 4-5 komada. Crni Radovane pa pogledaj Farska ostrva. Postajemo evropski autsajderi.

Јао, Милунка !!!

pre 8 godina

Радоване, црни Радоване !

У утакмици која ти је "бити или не бити", дакле, коју МОРАШ да добијеш, и у којој губиш од 13-ог минута, ти цело друго полувреме играш са једним нападачем, а у игри држиш Фејсу, другог задњег везног, који гуши Матића ?! Уводиш млитавог и, наспрам Данаца, физички инфериорног Ђуричића, који је полусезону у Саутемтпону више преседео на клупи и трибинама, него што је играо ?! Шкулетића (другог шпица) уводиш у 90 (?!) минуту, и то када смо примили и други гол ?! Хеј, бре ?! Костића, који те и довео на функцију селектора А тима,соло-акцијом против Шпанаца, где си, такође, играо бункер и само захваљујући срећи, Костићу и нашем голману, прошао бараж, држиш на клупи ?!

Хвала, лепо, врати се у Јавор, тамо таква тактика, можда, може да да резултате. Али, ниси крив ти, већ онај који те ту довео...

П. С. : Толе, одлази ! Терза и Кокеза, не долазите !!!

Stuttgart calling

pre 8 godina

U najvaznijoj utakmici od koje sve zavisi mi opet igramo sa dva zadnja vezna. Sa golmanom to je SEDAM defanzivnih igraca. A treba ti POBEDA.

I posle citam kritike na racun jadnog Mitrovica.

Umesto da napadnemo od prvog minuta sa dva napadaca ti uvodis Skuletica u 91. minutu?

KUKAVICO!

Shone

pre 8 godina

Bane je vec nekoliko utakmica nas najgori igrac! Ne znam zasto! Kao da ne zeli da igra. Ne probija i uglavnom kasni u odbrani... On nam mnogo fali!

živela demagogija

pre 8 godina

Ako je trener zadovoljan kad izgubi 2:0 i sve šanse za plasman na Euro 2016, onda nam stvarno nema spasa. Pogledajte izjavu Maljkovićke posle pobede od 15 razlike.

milena85

pre 8 godina

Ma sram te bilo bre!!! Umesto da se pokrijete po usima i cutite,ti dajes ovakvu izjavu?!?! Nemate cega da se stidite??? Ne stidite se sto ne mozete jednu utakmicu da pobedite ili izvucete bod,ili bar odigrate dobro?? Ne stidite se sto se cela nacija vaaas stidi?? Igrate ko neke babe svaku utakmicu,vise se borite za klub nego za svoju zemlju!!! Vi bre ne zasluzujete da nosite dres,grb Srbije!!!Farska ostrva,Albanija,Kipar,Bugarska itd su bolji od vas!!! Dobri ste u tetoviranju,namestanju frizurica i pogotovu u izjavama pre i posle meca!! Mene je sramota sto navijam za vas!!! Ustajem ujutru da gledam PRAVU SRBIJU kako igra fudbal i bori se,a ne manekene! HVALA!

Au revoir

pre 8 godina

Momci su zasluzili pobedu, borili su se kao lavovi i ne razumem zasto ih svi napadate.....hehehe, samo se zaebavam, fudbal u Srbiji treba ugasiti.

Zola

pre 8 godina

Imalo je svetlih trenutaka u našoj ekipi tokom meca sa Danskom, necemo bas da budemo na kraju duse! Ali ekipa sastavljena od igrača koji su vazni igrači u klubovima poput Sitija, Celzija, CSK, Benfike.... A Dancima u prvoj postavi igrali 2-3 iz njihovog sampionata jos kao zamena ulazi i Vibe iz Geteborga!
Nema čega da se stidite, lepo se zahvalite iducem pozivu sa "ne hvala" i neka reprezentacija bude sastavljena od igrača iz RSR!

Mirko

pre 8 godina

Vi ste bruka SRbije! Nikako drugačije to ne može da se oceni.

To što ste otišli i žrtvovali par dana treninga, ne može se nazvati velikom zaslugom, ali opet - hvala vam na tome, samo nemojte više - kad vas Bogom molim! Idite kući, uživajte sa porodicama, prijateljima, igrajte u svojim klubovima, ali niste za ovaj posao. Svako ko vam kaže drugačije samo Vas laže!

Novosadjanin.

pre 8 godina

Oterajte Kolarova i Ivanovica iz reprezentacije, ne mogu vise da ih gledam!!!!!!!! Lopta leti 50 metara izmedju Ivanovica i stopera i Danac uspeva da asistira za gol!!!!!!! Eeeeeeejjjjjjjj??????? Preslikano kao onaj gol protiv Brazila. Pa Ivanovicu nauci covece da ides na tu loptu, da kidas... Ne nerviram se zbog igre nego sto ti bilmezi Ivanovic i Kolarov misle da treba da im se klanjamo ako kidaju za Celzi ili MC. Od svih ovih treba zadrzati samo Matica i Kostica!!! Naravno oterati kancer u vidu Toleta Karadzica!

toma diploma

pre 8 godina

Covek je trener a garantujem da nezna zasto srbija izgubila.
Tako bi i drulovic, tako radio pizon.
Sad tek je svima jasno zasto je antic legenda.

bolje sutra

pre 8 godina

najduhovitiji deo komentara je: "Srbija četvrta sa jednim bodom i minimalnim šansama za plasman". Srbija je jedino značajno bolja od Farskih Ostrva, Malta je ozbiljan protivnik, ostalima služimo za lakši trening.

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Cega se pametan stidi tim se lud ponosi.E moj selektoru koji si dosao na to mesto jer si izbacio mlade spance. Gledam zensko svetsko fudbalsko prvenstvo. Vecina zenskih reprezentacija igra bolje od nase

Marko

pre 8 godina

Zašto pljujete po selektoru, pa čovek nema iskustva sa A timom, čovek je doveden kao selektor mlađih kategorija, bez iskustva i autoriteta.

Doveli su ga tu ni krivog ni dužnog, služe kao žrtveno jagnje Toleta Karadžića.

Igor

pre 8 godina

I šta sad reći na ovo? Čovek kome je Javor iz Ivanjice bio najveći domet vodi reprezentaciju! I od njega da očekujemo stručnost, igru i autoritet? Ovaj kao je bio na drugoj utakmici.
Ovakvi tipovi "stručnjaka" u našem fudbalu su pravo ogledalo stanja u ovom sportu. To su čuveni promoteri Bata Đorine škole stručnjaka, 4 u odbrani, dva zadnja vezna da kvare igru, a ostali šta urade, uz maksimalno jednog napadača. I on sa ovakvom taktikom krene i završi utakmicu u kojoj nam je trebala pobeda!! Oj jada!!!

Nenad

pre 8 godina

"Prvo, a naročito drugo poluvreme je model kako mi želimo da igramo."
Pa ti bre nisi normalan! Pa u kom ste kiksnuli i igrali loše!? U trećem!?
Otkaz momentalni ovom Javoru.

rikomersoe

pre 8 godina

Svaki novi selektor fudbalske selekcije dobije posebne naočare za iskrivljenu realnost. Oni ne vide isto što i mi. Ja drugo objašnjenje njihovih analiza utakmica reprezentacije ne mogu da objasnim.

Sajmon

pre 8 godina

Repka je pocela da propada
odlaskom Antica..Mihajlovic je dokrajcio svojim eksperimentima i kodeksima koje si moro da potpises ko da ides u neki rat i tako omalovazio igrace i stvorio dodatni pritisak..i na kraju Tole a bio je i na pocetku svojim nebuloznim izborima selektora i smenom Drulovica koji je kolko tolko bio povezo konce i bio na dobrom putu..ali ne lezi vraze..

nikola1992

pre 8 godina

A bole te brige, hiljade evropskih novcanica ce leci na tvoj racun i ovaj mesec, sad ces opet imati ko zna koliko slobdnih dana. Iskreno, ni ja se ne bih nesto brinuo. Meno to zvuci kao vise nego lep zivot. Ja ne bih ni trazio vise.

BokaUE

pre 8 godina

Pa naravno da nemate, pametni se stide, vi se ponosite, krajnja logika. Jos tri sata, pa pravi sportisti, tim, i ljudi gaze Amere ! Imate primer deco sta i kako ne treba, i pun gas :)

pedja_71

pre 8 godina

O čemu pričaš? U životu nisam video više alibi pasova. Ljajić ti se oduzeo u prvom poluvremenu, nijednu loptu nije dao kako treba, čak i nazad kad je vraćao. Alooo, volineee!

Vlada

pre 8 godina

Ti ovakvim izjavama samo potvrdjujes da je nama struka katastrofalna i da nije cudo sto se treneri menjaju ta mesec dana,za bolje i niste.O kom modelu ti govoris,igre nema,ne znam sta vezbate na treninzima,nemate apsolutno ni jednu akciju.Jel ti vidis da ti se igraci sudaraju na terenu,cesto su po trojica na lopti,umesto da razvlace protivnika i sire prostor oni skupljaju kroz sredinu,sa milion kontakta.Pa ovako se igralo pre 50 god.

Bili Piton

pre 8 godina

"Radovane, crni Radovane, ko te terao da dođeš vamo? Sad si jadan, čemeran i upadljivo glup"? Ima Tole još aduta za DOŽIVOTNU, "jer od njega", na svu sreću po njemu i establišmentu koji ga podržava, "Srbija boljeg nema"!

Dag Kristi

pre 8 godina

Njuz net ima pravo da tuzi B92,jer pretpostavljam da su vec spremili tekst sa slicnim tekstom,ni ne sanjajuci da ce ovaj ovo stvarno da izjavi.

Galvanizacija

pre 8 godina

Pa ja sam mislio da gori od Mihajlovica ne postoji, ali ovaj me je prevario. Kako vas nije sramota, pa to sto ste vi igrali u prvom poluvremenu je ANTI FUDBAL! Drugo poluvreme smo prividno bili bolji, jer to želimo da vidimo. Ali istina je da su se Danci povukli na svoju polovinu i čekali šansu iz kontranapada i da smo kojim slučajem postigli gol, oni bi nas opet pritisli. Sram vas bilo sve od reda! Pustite ovu decu sa Paunovićem da igraju ostatak utakmica, da se uigraju za sledeći ciklus.

Poslednji mohikanac

pre 8 godina

Klasican podanik...zato i opstaje u fss tolike godine...pun ih je nas fudbal...i kad smene toleta doci ce isti...svi pametni su odavno digli ruke...od Antica nemamo selektora...ne zavaravajte se uspesima mladjih kategorija...i ovi su nekad imali uspeha...a gde su danas...

dragan

pre 8 godina

Bolje cuti. Niko normalan tebe ne vidi kao glavnog krivca za stanje u srpskom fudbalu. Zato ne komentarisi na nacin da se branis kad si ti potpuno marginaln u ovoj tuznoj prici.

cico

pre 8 godina

Onog momenta kada shvatite da imate samo jednog kvalitetnog igrača(Matić) u reprezentaciji,lakše će te podnositi poraze.Nemate kvalitetu i priče u lošim trenerima i ne zalaganju ne drže vodu.

mladji referent U 21 kojeg stvarno nije sramota

pre 8 godina

cuo sam da vam nacionalni biro za zaposljavanje nudi mogucnost za prekvalifikaciju na teret istog i siguran posao postoji siroka paleta poslova

navijač

pre 8 godina

Čoveče,kakva apsurdna izjava!Ako ništa drugo rezultat je za stid.Kako ovaj u Danskoj još pre onaj u Beogradu.To bi svaki objektivan i čovek normalnih kriterijuma priznao.

Milan Kovacevic

pre 8 godina

Kako vas nije sramota? Sve vas. Ja da sam na vasem mestu, rekao bih, ne zasluzujem da vodim/da igram za reprezentaciju Srbije. Necu da trcim. Necu da se trudim. Ne interesuje me to. Kako vas nije sramota grba koji nosite na grudima, himne koja se intonira zbog vas? Kako vas nije sramota navijaca? Kako vas nije sramota para koje primate u svojim klubovima za cije dresove ginete na terenu? Kako vas bre nije sramota? Ako i malo obraza imate, necete vise igrtati za moju/nasu reprezentaciju. NIKADA!

Aleksandar

pre 8 godina

Ja zamalo da se postidim da ostavim komentar na ovu da kažem bezobraznu izjavu, a tebi je sve ravno do Kosova, nema čega da se stidite ni ti ni tvoji puleni iako ste odlučujuću utakmicu u kvalifikacijama IZGUBILI!!!!! SRAMOTA bre!!!!

GM

pre 8 godina

Ti si grobar, predsednik ti grobar, igraci su ti grobari... I svi zajedno vi ste grobari srpskog fudbala.

Kada je tu bio Vidic, Stankovic, Pantelic, Zigic... Znalo se ko pije, a ko vodu nosi. Sada ste spali na nekog tamo Ramadanija i njegove fondove. Tuge tuzne.

fechko

pre 8 godina

Vama treba pravi trener koji ima muda I zna zagalamiti I sakom udariti ako treba. Ciro Blazevic bi vas probudio sigurno I ako je star jos je dobar.

pedja

pre 8 godina

sramota,nema vise nade,nemojte se nadati vise,nema nade ni boljem timu niti sazrevanju mladih igraca i stvaranju boljeg tima od ovog,losi su i ostace losi svi igraju fudbal i svi imaju bolji tim i pojedince od nas.

vlasta

pre 8 godina

Ovaj covek nije pri sebi sta prica. Do ujutru da su igrali ne bi dali gol. Nacin na koji igraju, nacin na koji dave loptu uvek negde kroz sredinu, nema nikakve veze sa modernim igranjem fudbala. Prosro Srbija posle odlaska Antica igra anti-fudbal, sporo, dosadno, bezidejno, plasljivo, ne znam sta vise reci....

zoran

pre 8 godina

lepo je da kazes da nisi sposoban da vodis reprezentaciju i da nemas autoritet... Drulovic je Mocart fudbala za tebe (a bio je i kao igrac).... Imas imena u reprezentaciji dostojna za velika dostignuca, a sa ovakvim pristupom ne bi mogli sa pobede nikoga...

Pedja

pre 8 godina

Nemate ni cime da se ponosite. Nasa karakteristika je da protivnik otprilike moze da nam da gol kad pozeli, primamo vrlo lako golove, a jako tesko dajemo. Imate jedan bod, a jedna Farska Ostrva imaju 6. Ako to nije za stid ne znam sta je. Grupa nam je bila nikad laksa. U sustini jedna vrlo prosecna ekipa Danske, Portugalija takodje osrednja, a mi tu delimo zaceljesa Jermenijom. Pri tome da su Danci dali gol i iz penala bili bi jos ubedljivije. Tosica treba izbaciti iz reprezentacije jer je potpuno beskoristan i bezopasan. Kostic nije odusevio, ali od Tosica je bolji. Djuricic takodje nema sta da trazi, sav mrsav kao da je neuhranjen, svako ga izgura kako hoce. Nama silom prilika moraju i Kolarov i Ivanovic da igraju i napad i odbranu i da kreiraju igru i zato primamo ovako golove. Nama treba neko u sredini ko moze da osmisli nesto. Markovic takodje beskoristan, nikad igrac od njega. Ima brzinu, solidan dribling, ali isto slab u duelima, a bezidejan u samom spicu.

teodor

pre 8 godina

Najvece rupe:B.Ivanovic, L. Markovic i Z.Tosic. Neka se stide.
Inace, problem je u individualnoj percepciji fudbalske igre. nasi igraci igraju fudbal iz 1985 godine! Umesto odmah da predaju loptu oni ne samo da prave jedan nego tri koraka vise, protivniku daju sansu da ih blokiraju pa izgleda uvek da se nas igrac sam nadje izmedju trojice a cesto cetvorice protivnika. Dakle, naucite brzo misliti, brzo videti svog igraca i iz prve, dakle IZ PRVE, mu dodati loptu i tako nastaviti. Jedan za sve, devet se brani a devet napada. Danska je zasluzila pobedu ako nista drugo a ono zbog takticke discipline i moderne percepcije igre. Brzina i takticka preciznost donosi prevagu. Neka nasi jadni jadnici nauce vec jednom taj centarsut, orjentaciju u prostoru, stopovanje lopte...! Mnogo toga ELEMENTARNOG, na zalost!
Dzaba vam Celziji, Benfike, Anderlehti, Liverpuli.... vi ste jadni i treba vas vecinu rasterati, oduzeti vam dres je ga ne zasluzujete!
Dakle, ni Curcic vas nije uspeo promeniti, vi ste nepromenljivi, bedni pokisli misevi!

Мазити, не давити

pre 8 godina

црвениш због Толета, због њега си на стубу срама са љубитељима тим старлета.

hill

pre 8 godina

oni vise ne mogu. nije realno ocekivati vadjenje u kppenhagenu. pitam se zasto u ovakvoj utakmici koja je imala znacaj elimacione, gde remi nista ne znaci postavljena defanzivna taktika. zasto kostic nije igrao od pocetka, zasto celu utkmicu igramo sa jednim napadacem. od veceras definitivno nasu a selekciju tretiram kao reprezentaciju u hokeju na ledu, u svetskim okvirima su nam sanse podjednake, a i liga je slicnog kvaliteta. jedino me prijatno iznenadilo da fejsa ume da odigra i unapred, to od njega nisam ocekivao.

DCI Barnaby

pre 8 godina

"Šanse jesu minimalne, ali kao što sam rekao i prošli put, borićemo se dok šansa postoji. Nećemo odustati"-Zvuči poznato....

dexter

pre 8 godina

Sa ovakvim navijacima, igracima ce biti tesko da povrate samopouzdanje, za sta je uvek potrebno vreme. Odigrali smo solidnu utakmicu, 2. poluvreme je dalo nas najbolji fudbal u zadnje 2 godine. Impresivni Markovic i solidni Mitrovic daju nadu da cemo konacno opet formirati navalni red, ciji nedostatak je godinama glavni problem Srbije. Taktika solidna, golove smo primali naivno. Curcicna startu puno obecava, potrebno mu je vreme da preokrene spiralu propadanja koja traje od kad su isti ovakvi polupismeni komentari, uz potpuno nepismeno rukovodstvo FSS, najurili Antica.

Razocarani

pre 8 godina

Sad tek vidim da je Mihajlovic bio u pravu kad je izbacio Kolarova i Ivanovica.Treba ih najuriti samo kvare ove mladje zeljne dokazivanja.Njih dvojicu i toleta ne mogu da gledam

Ex sns

pre 8 godina

Mi nemamo pojma,to je istina.Nas domaci fudbal ne postoji,to je kombinacija amaterizma i kriminala.Ako se klubovi ikada budu privatizovali,mozda za 30 g i postignemo neki rezultat. Veceras,Matica bih izbacio posle 15 min.a Kolarova nikad ne bih zvao,Maximovica i Nastasica takodje,i trazio bih golmana! Ne znam,resenje je mozda dovesti omladince pa ponovo u podaldjivanje. Mi fudbal inace pojma nemamo da igramo,a mentalni sklop nasih igraca je za neku seljacku ligu. 20 g nismo otisli na EP,a svi i dalje sede u foteljama? Bolesno. Ja znam da ce nam i Jermenija dati bar 2 ili 3 komada a Albanija 100 % bar 2. To je kao kad bi protiv nas u basketu Jermenija,Hr,Albanija i sl.trazile neki rezultat.Nemoguce je.Ali vazno je da su svi istetovirani ko bilbordi...stvarno uopste ne kapiram ko moze da hvali Matica? Kolarova? Nastasica,Maximovica,Fejsu?! Nenormalno.

Slauter

pre 8 godina

Pa ti burazeru nista ne shvatas. Igra polusansi iz kojih ne dajemo golove i kontri iz kojih primamo golove nas prati od odlaska Antica. Ne zato sto nema samopouzdanja i srece, nego zato sto je taktika potpuno pogresna.

Sta je sve pogresno ne mogu u jednom postu da napisem, ali za pocetak sklonite Zorana Tosica sa desnog krila ako mislite da ne budemo gori od Lihtenstajna na kraju kvalifikacija. Tosic nema nijedan tecan centarsut iz igre za svojih 50ak nastupa za reprezentaciju, a igramo na spica koj je odlican skakac, koji god bio u igri. Usporavanje koje iz toga sledi, iz nase 'ofanzive' po krilu, gde bekovi pomazu, otvara najvise kontri. Pa nije ovo molekularna biologija, dajte malo analize.

Sima Strahota

pre 8 godina

Sve bi ovo bilo tacno da je sad 1965-a godina, posto mi igramo fudbal iz tog vremena, sporo, sporije,Srbija.
Curcicu,dovoljno je sto ne umes i sto treniras one koji umeju da igraju i trce samo za pare u klubovima -nemoj jos da nam vredjas oci, mozak i intelekt.

nikola

pre 8 godina

Hoce li najzad neko izaci pred ljude i reci sta ne valja? Ok,ajde mozda zaista nismo kvalitetni iako mi mislimo da jesmo,ali ne kazem da treba da budemo prvi u grupi nego bar 2.,3,grupa realno nikad laksa. Sta ne valja,da li savez i menadzeri diktiraju,da li igraci nemaju odnos prema dresu kakav treba,trener ili sta? Sramota,treba ugasiti nas fudbal i zvezdu i partizan sto tolike pare trose a nikakve rezultate ne daju dok narod nema sta da jede i uloziti u neke druge sportove koji nam idu od ruke i mogu da usrece nas narod...Ne znam sta treba da se desi vise da Tole ode,ja bi u zemlju propao odavno,bila bi me sramota!

Jako smo loši

pre 8 godina

"Selektor Srbije Radovan Ćurčić rekao je posle poraza od Danske da njegovi fudbaleri nemaju čega da se stide, jer su, kako je ocenio, odigrali dobru utakmicu."
Према тзв. селектору, манекени су одиграли добро, нема чега да се стиде, а ми изгубили утакмицу. Значи, ради се о нечем другом - квалитету или боље речено недостатку квалитета. Јако смо лоши. Ужасни!

boban

pre 8 godina

Lepa mirna utakmica do trinaestog minuta....... A onda, e onda sam prestao da gledam. A što se tiče ovih komentara što stalno gurate politiku, nisam za to sport je sport a politika je politika,samo hoću da kažem da je naš fudbal truo beć sedam osam godina a nisu bili ovi nego neki drugi a pre njih opet neki i tako u beskonačnost

Ana

pre 8 godina

Srbija je moja mati...ali ovi naprđeni i isfolirani strip fudbaleri nisu moja braća...da se razumemo, jer ovako se ne daje srce za majku.....mrako...

zoran

pre 8 godina

Zato mi imamocega da se stidimo.Ocigledno da "mi" i "vi" ne igramo za istu zemlju.Doduse vi i ne zivite u njoj.I sada derbi sa Albanijom.Jadnog li derbija.

Zmajevac

pre 8 godina

Nisi ti za selektora, nije Tole za predsednika i vise od pola tima nije za reprezentaciju
Jedan je Matic i Bane a ostali .....
Tim bez taktike bez vodje , steta....

deki

pre 8 godina

Zalosno je bilo gledati igrace kako nemaju zelju i srce za pobedu . Danska fudbalska velesila da nas pobedi dva puta strasno sto bar nismo se borili da smo trcali makar ovako prava bruka .

Sacha

pre 8 godina

A sta drugo ocekivati od reprezentacije ciji je predsednik saveza Karadzic? Od reprezentacije koju vodi Radovan Curcic, za kojeg, kapiram, niko nije ni cuo do skoro.

Duško Dugouško

pre 8 godina

Sklonite se svi, i trener i igrači i rukovodstvo FSS! Dosta je bilo!
Učite trenerski zanat na reprezentaciji, menadžer odlučuje ko igra...ovo nije srpska reprezentacija!

renesansa

pre 8 godina

Pa i nemate jer za STID nikad niste ni culi,a selektoru ne zameram,on je tu samo figura,ispunjava covek naredjenja,u suprotnom bio bi odstranjen iz saveza,po naredjenju GLAVNOG!

SlobodansDuty

pre 8 godina

Nemate, cekaj? Izuzetno postujem i cenim Dance, ali njihov najbolji igrac (Eriksen), nije ni do kolena Maticu. Lord udarna igra? Pa, molim vas. Cinjenica je da su momci nezainteresovani. Pricaju oni kako se bore, ali daleko je to od borbe. Ko ne zeli da igra, ne mora. Pa kakav je to odnos prema grbu kad pola utakmice setas, ej? Fejsa kod gola, lagano trckara da Poulsenom, dok ovaj postize gol. Markovic ni 1% brzine nije koristio, igraci se ne prate, ti kao selektor... Ne bih. Mesto u ovoj ekipi imaju Bane, Matic ( jedini koji zna), Nastasic, Kostic, Mitrovic, a ostali... Srecno i hvala vam! Do kraja ciklusa kvalifikacija ucinite nesto bolje i promenite sve ovo! Od cela FSS pa ostalo... Djordjevic u kosarci, Vlada Vujasinovic sa decom u vaterpolu, Grbic u odbojci... Nastavite niz, ovde. Legendom. Molim vas. Za Srbiju, koju volim vise nego vas. I fudbal.

zigezaga

pre 8 godina

..i bice sve tako dok se ne rodi neki novi Pixi u nekoj novoj Pasi poljani...do tada gledajmo na digitalizovanim tv prijemnicima...

zoran

pre 8 godina

Cinjenica je da smo ovu utakmicu odigrali bolje nego u beogradu protiv danske. Nikadavni jednog sportidtu ne bih nipodastavao i prigovarao kako de ne trudi. Izjava da li treba neko da se stidi mi lici na neku vrstu vadjenja e pa dali smo sve od sebe..sto nikada nije sporno ali nije ni dovoljno. Ocigledno je da ovo sve nije dovoljno. I Danci su imali dosta sansi i sto je vaznije igrali konkretnije. Nije ova utakmica takva da nismo imali srece. Ogroman je kiks maksimovica kod gola. Selektore radi se o tome da nasi igraci nisu iskorisceni onako kako se koriste u svojim klubovima. A vi kao da zelite da se pravdate narodu tipa "mi se borimo". Cinjenica je da imamo bod u grupi gde smo realno druga reprezentacija po kvalitetu igraca.

heja heja

pre 8 godina

nemate vi igraca jedino valja matic ivanovoc i onaj mali iz southamptona sta nije igra tadic mislim ostalo krs. raspustot sve i stavit klince plus ova trojica pa s vremenom ce soc rezultat

sale123

pre 8 godina

Cuj ti struke "pozitivne tranzicije" , a ovamo ga klepa po usima ko stigne ! I nemas cega da se stidis kad ne znas covjece, kriv je onaj ko te postavio, a i on ne zna!

nnidza

pre 8 godina

Ovo je ubedljivo najbolja partija u ovim kvalifikacijama. Zato i imamo jedan bod... na stranu sve ali ova tekma je i mogla da se gleda. ..

chema

pre 8 godina

prva utakmica da su igrali muski... iako su izgubili, ruku na srce, posteno, borili su se... da su ostale utakmice igrali kao ovu protiv danaca, mozda bi kvalifikacije bile bolje, ovako kasno Marko na Kosovo stize...

Subotica.

pre 8 godina

"U mečeve ulaze sa strahom od novog poraza"??????? Aloooo pa da li ste vi normalni iz Fss???Mislim koji komentar,sramota!!!!!Rekonstrukcija fudbala pod hitno!!!!

Block

pre 8 godina

Igra na momente solidna, ali tradicionalno neefiksna sa takodje tradicionalnim rupama u odbrani. Mozemo da pljujemo po treneru i igracima i tako svaki put. Nemamo nikakv kontinuitet u radu, menjamo selektore, reprezentativce i postavku igre na tromesecnom nivou. Ako je ovaj Curcic sada selektor treba mu dati sansu ovaj i sledeci ciklus. Ljudi ne nadajte se uspehu reprezentacije na ovim kvalifikacijama. Sta god da naprave a nije ljuti poraz, je ok, treba praviti tim za kvalifikacije za sledece SP, ali samo neki kontinuitet da imamo. Ja vise ne umem ni da nabrojim sve nase selektore u poslednjih 10 godina. Ne moze nam (ne)uspeh fudbalera da bude kompenzacija za bedan zivot koji zivimo Gledam ove Danske navijace. Oni bi istog raspolozenja otisli sa stadiona (na pivo) i da su izgubili. Nije problem selektora sto je nama fudbal vise od igre.

belgrado

pre 8 godina

moras ti mnogo cvrsce sa njima!!
nesto kao mihajlovic,to su sve nabedjene zvezde ,uzmi samo one koji ce da se bore za tim,zaboravi imena !!!
nek ti je bog u pomoci ....

Milos

pre 8 godina

Uzasno je gledati nasu srbiju svi igraci su svoj klubovima najbolji Ali Kad su zajedno Nema od toga nista. I Ovaj curic je smešan Samo Siniša i antic su mogli da naprave nesto i nace ovo je sramota!!!

Marko

pre 8 godina

Imas cega da se stidis, tvoje izjave! Ko je nama selektor, pa to je strasno! Pod hitno da se Marko Nikolic postavi za selektora! Iskreno mislim, da je on nas najbolji trener i nikad' mi nece biti jasno, sta li su oni "strucnjaci" u Partizanu mislili, kada su ga zamenili s' onim Milinkovicem.

dexter

pre 8 godina

Sa ovakvim navijacima, igracima ce biti tesko da povrate samopouzdanje, za sta je uvek potrebno vreme. Odigrali smo solidnu utakmicu, 2. poluvreme je dalo nas najbolji fudbal u zadnje 2 godine. Impresivni Markovic i solidni Mitrovic daju nadu da cemo konacno opet formirati navalni red, ciji nedostatak je godinama glavni problem Srbije. Taktika solidna, golove smo primali naivno. Curcicna startu puno obecava, potrebno mu je vreme da preokrene spiralu propadanja koja traje od kad su isti ovakvi polupismeni komentari, uz potpuno nepismeno rukovodstvo FSS, najurili Antica.

chema

pre 8 godina

prva utakmica da su igrali muski... iako su izgubili, ruku na srce, posteno, borili su se... da su ostale utakmice igrali kao ovu protiv danaca, mozda bi kvalifikacije bile bolje, ovako kasno Marko na Kosovo stize...

Марко

pre 8 godina

Наши су вечерас дали све од себе. Показали су све што знају. Не знају баш много :) Биће боље за 100 година. Имајмо стрпљења.

Milan

pre 8 godina

Jel mene neko ovde zeza???Nemamamo cega da se stidimo???Treneru ima ovde dosta toga so se mi stidimo...Recimo prvo tvoja taktika i igra nasih igraca....

nikola

pre 8 godina

Uzivaj, covece. Izdrzi tu gde jesi sto duze, onda ces neki ugovor negde da dobijes i to je to. Samo nam u medjuvremenu ne vredjaj inteligenciju i sve cool.

Tyson

pre 8 godina

1 poen u 5 utakmica, i ti se tog ne stidis? Bez ikakve ideje u napadu a naivno primamo golovove iz kontre. A ti mislis da je to dobro. Da penal nije odbranjen bilo bi 3-0 od velesile Danske eeee

GM

pre 8 godina

Ti si grobar, predsednik ti grobar, igraci su ti grobari... I svi zajedno vi ste grobari srpskog fudbala.

Kada je tu bio Vidic, Stankovic, Pantelic, Zigic... Znalo se ko pije, a ko vodu nosi. Sada ste spali na nekog tamo Ramadanija i njegove fondove. Tuge tuzne.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

Tipično srpska posla. Katastrofa se relativizira...nista se ne nauči iz grešaka
I one ce se ponavljati i ponavljati do beskonacnosti..

Del

pre 8 godina

To je to. U zemlji gde su nestrucni uzjahali fotelje, ovaj tip je samo jos jedna karika. Predsednik, ministar, direktor preduzeca, selektor. Ovde je tacno sve naopacke, ali sve.

Covek iz senke

pre 8 godina

I sta sad'? Ovaj pravi narod Srbije koji je gledao utakmicu ludim? Lik koji veze nema sa trenerskim poslom i koji je zalutao i postavljen tu kako jeste? Koji misli da mu je ovo JSL? On covek nije ni za domacu ligu, trener ranga Dzibuti sesta liga. Dok nas ovakvi vode, koji pored oceajnog izdanja kazu da su dobro igrali? Mi za bolje nismo.

Brontosaurus

pre 8 godina

Ljudi da li je moguće? Pogadjate ko je progovorio iz ovog čoveka? I njega je sramota koliko nam dobro ide... Taman pomisliš da ne može niže...

cico

pre 8 godina

Onog momenta kada shvatite da imate samo jednog kvalitetnog igrača(Matić) u reprezentaciji,lakše će te podnositi poraze.Nemate kvalitetu i priče u lošim trenerima i ne zalaganju ne drže vodu.

zoran

pre 8 godina

Cinjenica je da smo ovu utakmicu odigrali bolje nego u beogradu protiv danske. Nikadavni jednog sportidtu ne bih nipodastavao i prigovarao kako de ne trudi. Izjava da li treba neko da se stidi mi lici na neku vrstu vadjenja e pa dali smo sve od sebe..sto nikada nije sporno ali nije ni dovoljno. Ocigledno je da ovo sve nije dovoljno. I Danci su imali dosta sansi i sto je vaznije igrali konkretnije. Nije ova utakmica takva da nismo imali srece. Ogroman je kiks maksimovica kod gola. Selektore radi se o tome da nasi igraci nisu iskorisceni onako kako se koriste u svojim klubovima. A vi kao da zelite da se pravdate narodu tipa "mi se borimo". Cinjenica je da imamo bod u grupi gde smo realno druga reprezentacija po kvalitetu igraca.

dzaILIbu

pre 8 godina

" Napravili smo par grešaka, što se na našu žalost dešava već duži period, a to je jedna te ista stvar -protivnik sve to kažnjava i otvara utakmicu nepovoljno po nas."

Kada ovo resite,onda mozes da kazes da nemate cega da se stidite. A sada,imate svega da se stidite. Mada,ti si najmanji krivac. Onaj ko te stavio tu kao 66u opciju treba da se stidi dok je ziv,ali izgleda da se on najmanje stidi!!! Zalost,tuga,jad i cemer!!!

miki

pre 8 godina

Jedna stvar mi nije jasna: moramo da idemo na pobedu, prica se da ce mo napasti svim silama.....a na spisku igraca za utakmicu je 5 zadnjih tj defanzivnih veznih igraca!!! Ko da napravi igru?!

Bane

pre 8 godina

Par njih ima platu preko 100 hiljada na nedeljnom nivou a fali im samopouzdanje. Manite se tih izgovora. Treba ti motiv, želja, trud i rad manite se tog samopuzdanja i rešićeš svaku utakmicu u svoju korist.

Sajmon

pre 8 godina

Repka je pocela da propada
odlaskom Antica..Mihajlovic je dokrajcio svojim eksperimentima i kodeksima koje si moro da potpises ko da ides u neki rat i tako omalovazio igrace i stvorio dodatni pritisak..i na kraju Tole a bio je i na pocetku svojim nebuloznim izborima selektora i smenom Drulovica koji je kolko tolko bio povezo konce i bio na dobrom putu..ali ne lezi vraze..

bolje sutra

pre 8 godina

najduhovitiji deo komentara je: "Srbija četvrta sa jednim bodom i minimalnim šansama za plasman". Srbija je jedino značajno bolja od Farskih Ostrva, Malta je ozbiljan protivnik, ostalima služimo za lakši trening.

PFC

pre 8 godina

Paunović za trenera...Kada je Ćurčić došao i posle prijateljskog meča sa Grčkom sam pomislio dobar trener ali sada vidim da čovek nema veze sa fudbalom...

Block

pre 8 godina

Igra na momente solidna, ali tradicionalno neefiksna sa takodje tradicionalnim rupama u odbrani. Mozemo da pljujemo po treneru i igracima i tako svaki put. Nemamo nikakv kontinuitet u radu, menjamo selektore, reprezentativce i postavku igre na tromesecnom nivou. Ako je ovaj Curcic sada selektor treba mu dati sansu ovaj i sledeci ciklus. Ljudi ne nadajte se uspehu reprezentacije na ovim kvalifikacijama. Sta god da naprave a nije ljuti poraz, je ok, treba praviti tim za kvalifikacije za sledece SP, ali samo neki kontinuitet da imamo. Ja vise ne umem ni da nabrojim sve nase selektore u poslednjih 10 godina. Ne moze nam (ne)uspeh fudbalera da bude kompenzacija za bedan zivot koji zivimo Gledam ove Danske navijace. Oni bi istog raspolozenja otisli sa stadiona (na pivo) i da su izgubili. Nije problem selektora sto je nama fudbal vise od igre.

Zmajevac

pre 8 godina

Nisi ti za selektora, nije Tole za predsednika i vise od pola tima nije za reprezentaciju
Jedan je Matic i Bane a ostali .....
Tim bez taktike bez vodje , steta....

Dragan

pre 8 godina

Kompletna javnost bi trebalo da se ukljuci i da izvrši ozbiljan pritisak da niko, ali niko od ovih slepaca koje neko laže da su fudbaleri (i treneri), nikada više ne takne, a kamo li skrnavi dres sa državnim grbom... kao nagradu prekomandovati klince iz novog zelanda u A tim da se bar dostojanstveno završe ove kvalifikacije i da se tim dodatno uigrava za neke nove u kojima, nadam se, više nećemo crveneti od sramote koju nam onaj starletanski ološ redovno priređuje...i njima još jedan predlog - ukoliko imate trunku samopoštovanja, batalicete fudbal zauvek. Završite negde (koji zna da čita) neki drugi stepen i bavite se nekim zanatom, ali bar dostojanstveno... sramoto!

realno

pre 8 godina

Tebe oterati zajedno sa većinom tima. Ostaviti par mlađih igrača i prekomandovati čitav U20 tim. Dovesti Drulovića ili Piksija. Momci neka igraju i neka se bore kao na svetskom pa neka izgube i svaku utakmicu, mi ćemo biti ponosni.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

Tipično srpska posla. Katastrofa se relativizira...nista se ne nauči iz grešaka
I one ce se ponavljati i ponavljati do beskonacnosti..

nnidza

pre 8 godina

Ovo je ubedljivo najbolja partija u ovim kvalifikacijama. Zato i imamo jedan bod... na stranu sve ali ova tekma je i mogla da se gleda. ..

nikola

pre 8 godina

Hoce li najzad neko izaci pred ljude i reci sta ne valja? Ok,ajde mozda zaista nismo kvalitetni iako mi mislimo da jesmo,ali ne kazem da treba da budemo prvi u grupi nego bar 2.,3,grupa realno nikad laksa. Sta ne valja,da li savez i menadzeri diktiraju,da li igraci nemaju odnos prema dresu kakav treba,trener ili sta? Sramota,treba ugasiti nas fudbal i zvezdu i partizan sto tolike pare trose a nikakve rezultate ne daju dok narod nema sta da jede i uloziti u neke druge sportove koji nam idu od ruke i mogu da usrece nas narod...Ne znam sta treba da se desi vise da Tole ode,ja bi u zemlju propao odavno,bila bi me sramota!

Stevan

pre 8 godina

Davne 1997 smo izgubili u Valensiji od Spanije tadasnja SRJ tada kao tinejdzer sam smatrao to kao smak sveta izgubiti sa dva razlike cak I od Spanije na njihovom terenu. Ni u ludilu nisam zamisljao da danas necemo moci ni Albaniju da dobijemo. Ogadili su mi fudbal za sva vremena.

Shone

pre 8 godina

Bane je vec nekoliko utakmica nas najgori igrac! Ne znam zasto! Kao da ne zeli da igra. Ne probija i uglavnom kasni u odbrani... On nam mnogo fali!

Strela

pre 8 godina

Koliko je Ćurčić "dobar" trener pokazuje činjenica da kod rezutata 2:0 u 89~tom minutu,on izvodi Mitrovića i uvodi Škuletića.
Čemu takva izmena osim da ovaj drugi zabeleži još jedan nastup za reprezentaciju?!
Umesto da kod rezultata 1:0 pojača napad on čeka.Ne znam samo koga.

Demi

pre 8 godina

Vredjate našu inteligenciju gospodine Curcicu. Koje vi kvalifikacije imate da vodite reprezentaciju jedne zemlje osim sto ste podobni Vozdu Toletu i njegovim poslušnicima. Molim vas pogledajte se u ogledalo i priznajte i sebi i onima sto su uništili nas fudbal da ste vi ipak zalutali na klupu Srbije sa diplomom od čuvenog fudbalskog stručnjaka brata Djore.

Ex sns

pre 8 godina

Mi nemamo pojma,to je istina.Nas domaci fudbal ne postoji,to je kombinacija amaterizma i kriminala.Ako se klubovi ikada budu privatizovali,mozda za 30 g i postignemo neki rezultat. Veceras,Matica bih izbacio posle 15 min.a Kolarova nikad ne bih zvao,Maximovica i Nastasica takodje,i trazio bih golmana! Ne znam,resenje je mozda dovesti omladince pa ponovo u podaldjivanje. Mi fudbal inace pojma nemamo da igramo,a mentalni sklop nasih igraca je za neku seljacku ligu. 20 g nismo otisli na EP,a svi i dalje sede u foteljama? Bolesno. Ja znam da ce nam i Jermenija dati bar 2 ili 3 komada a Albanija 100 % bar 2. To je kao kad bi protiv nas u basketu Jermenija,Hr,Albanija i sl.trazile neki rezultat.Nemoguce je.Ali vazno je da su svi istetovirani ko bilbordi...stvarno uopste ne kapiram ko moze da hvali Matica? Kolarova? Nastasica,Maximovica,Fejsu?! Nenormalno.

Mirko

pre 8 godina

Vi ste bruka SRbije! Nikako drugačije to ne može da se oceni.

To što ste otišli i žrtvovali par dana treninga, ne može se nazvati velikom zaslugom, ali opet - hvala vam na tome, samo nemojte više - kad vas Bogom molim! Idite kući, uživajte sa porodicama, prijateljima, igrajte u svojim klubovima, ali niste za ovaj posao. Svako ko vam kaže drugačije samo Vas laže!

SlobodansDuty

pre 8 godina

Nemate, cekaj? Izuzetno postujem i cenim Dance, ali njihov najbolji igrac (Eriksen), nije ni do kolena Maticu. Lord udarna igra? Pa, molim vas. Cinjenica je da su momci nezainteresovani. Pricaju oni kako se bore, ali daleko je to od borbe. Ko ne zeli da igra, ne mora. Pa kakav je to odnos prema grbu kad pola utakmice setas, ej? Fejsa kod gola, lagano trckara da Poulsenom, dok ovaj postize gol. Markovic ni 1% brzine nije koristio, igraci se ne prate, ti kao selektor... Ne bih. Mesto u ovoj ekipi imaju Bane, Matic ( jedini koji zna), Nastasic, Kostic, Mitrovic, a ostali... Srecno i hvala vam! Do kraja ciklusa kvalifikacija ucinite nesto bolje i promenite sve ovo! Od cela FSS pa ostalo... Djordjevic u kosarci, Vlada Vujasinovic sa decom u vaterpolu, Grbic u odbojci... Nastavite niz, ovde. Legendom. Molim vas. Za Srbiju, koju volim vise nego vas. I fudbal.

belgrado

pre 8 godina

moras ti mnogo cvrsce sa njima!!
nesto kao mihajlovic,to su sve nabedjene zvezde ,uzmi samo one koji ce da se bore za tim,zaboravi imena !!!
nek ti je bog u pomoci ....

Sacha

pre 8 godina

A sta drugo ocekivati od reprezentacije ciji je predsednik saveza Karadzic? Od reprezentacije koju vodi Radovan Curcic, za kojeg, kapiram, niko nije ni cuo do skoro.

heja heja

pre 8 godina

nemate vi igraca jedino valja matic ivanovoc i onaj mali iz southamptona sta nije igra tadic mislim ostalo krs. raspustot sve i stavit klince plus ova trojica pa s vremenom ce soc rezultat

nikola1992

pre 8 godina

A bole te brige, hiljade evropskih novcanica ce leci na tvoj racun i ovaj mesec, sad ces opet imati ko zna koliko slobdnih dana. Iskreno, ni ja se ne bih nesto brinuo. Meno to zvuci kao vise nego lep zivot. Ja ne bih ni trazio vise.

toma diploma

pre 8 godina

Covek je trener a garantujem da nezna zasto srbija izgubila.
Tako bi i drulovic, tako radio pizon.
Sad tek je svima jasno zasto je antic legenda.

Мазити, не давити

pre 8 godina

црвениш због Толета, због њега си на стубу срама са љубитељима тим старлета.

Milos

pre 8 godina

Uzasno je gledati nasu srbiju svi igraci su svoj klubovima najbolji Ali Kad su zajedno Nema od toga nista. I Ovaj curic je smešan Samo Siniša i antic su mogli da naprave nesto i nace ovo je sramota!!!

baltazar

pre 8 godina

Inace nemate pojma koliko je lep osecaj ne gledati i ne slusati imena ovih nesposobnjakovica.Lepo i mirno spavas,probudis se ujutro i na netu procitas rezultat i samo se nasmejes.Ma milina preporucujem i drugima.

Marko NS

pre 8 godina

Mi se oprastamo od EP cetiri kola pre kraja kvalifikacija stvarno ne znam ko ce sad doci da ih gleda protiv Jermenije i Portugala?

Aleksandar21

pre 8 godina

ceo svoj zivot sam sa nestrpljenjem cekao utakmice a sad je nisam ni gledao zar to nije dovoljno za stid...obican srpski navijac

Marko

pre 8 godina

Zašto pljujete po selektoru, pa čovek nema iskustva sa A timom, čovek je doveden kao selektor mlađih kategorija, bez iskustva i autoriteta.

Doveli su ga tu ni krivog ni dužnog, služe kao žrtveno jagnje Toleta Karadžića.

kolb

pre 8 godina

Ovom timu fali Lola Smiljanic. Taj prekaljeni splavar je karika koja nedostaje ovoj reprezentaciji splavara. Selektor nek bude Djani Curcic i teraj

Јао, Милунка !!!

pre 8 godina

Радоване, црни Радоване !

У утакмици која ти је "бити или не бити", дакле, коју МОРАШ да добијеш, и у којој губиш од 13-ог минута, ти цело друго полувреме играш са једним нападачем, а у игри држиш Фејсу, другог задњег везног, који гуши Матића ?! Уводиш млитавог и, наспрам Данаца, физички инфериорног Ђуричића, који је полусезону у Саутемтпону више преседео на клупи и трибинама, него што је играо ?! Шкулетића (другог шпица) уводиш у 90 (?!) минуту, и то када смо примили и други гол ?! Хеј, бре ?! Костића, који те и довео на функцију селектора А тима,соло-акцијом против Шпанаца, где си, такође, играо бункер и само захваљујући срећи, Костићу и нашем голману, прошао бараж, држиш на клупи ?!

Хвала, лепо, врати се у Јавор, тамо таква тактика, можда, може да да резултате. Али, ниси крив ти, већ онај који те ту довео...

П. С. : Толе, одлази ! Терза и Кокеза, не долазите !!!

Pedja

pre 8 godina

Nemate ni cime da se ponosite. Nasa karakteristika je da protivnik otprilike moze da nam da gol kad pozeli, primamo vrlo lako golove, a jako tesko dajemo. Imate jedan bod, a jedna Farska Ostrva imaju 6. Ako to nije za stid ne znam sta je. Grupa nam je bila nikad laksa. U sustini jedna vrlo prosecna ekipa Danske, Portugalija takodje osrednja, a mi tu delimo zaceljesa Jermenijom. Pri tome da su Danci dali gol i iz penala bili bi jos ubedljivije. Tosica treba izbaciti iz reprezentacije jer je potpuno beskoristan i bezopasan. Kostic nije odusevio, ali od Tosica je bolji. Djuricic takodje nema sta da trazi, sav mrsav kao da je neuhranjen, svako ga izgura kako hoce. Nama silom prilika moraju i Kolarov i Ivanovic da igraju i napad i odbranu i da kreiraju igru i zato primamo ovako golove. Nama treba neko u sredini ko moze da osmisli nesto. Markovic takodje beskoristan, nikad igrac od njega. Ima brzinu, solidan dribling, ali isto slab u duelima, a bezidejan u samom spicu.

teodor

pre 8 godina

Najvece rupe:B.Ivanovic, L. Markovic i Z.Tosic. Neka se stide.
Inace, problem je u individualnoj percepciji fudbalske igre. nasi igraci igraju fudbal iz 1985 godine! Umesto odmah da predaju loptu oni ne samo da prave jedan nego tri koraka vise, protivniku daju sansu da ih blokiraju pa izgleda uvek da se nas igrac sam nadje izmedju trojice a cesto cetvorice protivnika. Dakle, naucite brzo misliti, brzo videti svog igraca i iz prve, dakle IZ PRVE, mu dodati loptu i tako nastaviti. Jedan za sve, devet se brani a devet napada. Danska je zasluzila pobedu ako nista drugo a ono zbog takticke discipline i moderne percepcije igre. Brzina i takticka preciznost donosi prevagu. Neka nasi jadni jadnici nauce vec jednom taj centarsut, orjentaciju u prostoru, stopovanje lopte...! Mnogo toga ELEMENTARNOG, na zalost!
Dzaba vam Celziji, Benfike, Anderlehti, Liverpuli.... vi ste jadni i treba vas vecinu rasterati, oduzeti vam dres je ga ne zasluzujete!
Dakle, ni Curcic vas nije uspeo promeniti, vi ste nepromenljivi, bedni pokisli misevi!

Poslednji mohikanac

pre 8 godina

Klasican podanik...zato i opstaje u fss tolike godine...pun ih je nas fudbal...i kad smene toleta doci ce isti...svi pametni su odavno digli ruke...od Antica nemamo selektora...ne zavaravajte se uspesima mladjih kategorija...i ovi su nekad imali uspeha...a gde su danas...

hill

pre 8 godina

oni vise ne mogu. nije realno ocekivati vadjenje u kppenhagenu. pitam se zasto u ovakvoj utakmici koja je imala znacaj elimacione, gde remi nista ne znaci postavljena defanzivna taktika. zasto kostic nije igrao od pocetka, zasto celu utkmicu igramo sa jednim napadacem. od veceras definitivno nasu a selekciju tretiram kao reprezentaciju u hokeju na ledu, u svetskim okvirima su nam sanse podjednake, a i liga je slicnog kvaliteta. jedino me prijatno iznenadilo da fejsa ume da odigra i unapred, to od njega nisam ocekivao.

princ rima

pre 8 godina

curcic kaze da nemaju cega da se stide a izgubili su 2:0.marina maljkovic ljuta kao ris,kritikuje kosarkasice za "los i neozbiljan pristup"a razbili su hrvatice....pametnom dosta

renesansa

pre 8 godina

Pa i nemate jer za STID nikad niste ni culi,a selektoru ne zameram,on je tu samo figura,ispunjava covek naredjenja,u suprotnom bio bi odstranjen iz saveza,po naredjenju GLAVNOG!

Sima Strahota

pre 8 godina

Sve bi ovo bilo tacno da je sad 1965-a godina, posto mi igramo fudbal iz tog vremena, sporo, sporije,Srbija.
Curcicu,dovoljno je sto ne umes i sto treniras one koji umeju da igraju i trce samo za pare u klubovima -nemoj jos da nam vredjas oci, mozak i intelekt.

fechko

pre 8 godina

Vama treba pravi trener koji ima muda I zna zagalamiti I sakom udariti ako treba. Ciro Blazevic bi vas probudio sigurno I ako je star jos je dobar.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Oterajte Kolarova i Ivanovica iz reprezentacije, ne mogu vise da ih gledam!!!!!!!! Lopta leti 50 metara izmedju Ivanovica i stopera i Danac uspeva da asistira za gol!!!!!!! Eeeeeeejjjjjjjj??????? Preslikano kao onaj gol protiv Brazila. Pa Ivanovicu nauci covece da ides na tu loptu, da kidas... Ne nerviram se zbog igre nego sto ti bilmezi Ivanovic i Kolarov misle da treba da im se klanjamo ako kidaju za Celzi ili MC. Od svih ovih treba zadrzati samo Matica i Kostica!!! Naravno oterati kancer u vidu Toleta Karadzica!

milena85

pre 8 godina

Ma sram te bilo bre!!! Umesto da se pokrijete po usima i cutite,ti dajes ovakvu izjavu?!?! Nemate cega da se stidite??? Ne stidite se sto ne mozete jednu utakmicu da pobedite ili izvucete bod,ili bar odigrate dobro?? Ne stidite se sto se cela nacija vaaas stidi?? Igrate ko neke babe svaku utakmicu,vise se borite za klub nego za svoju zemlju!!! Vi bre ne zasluzujete da nosite dres,grb Srbije!!!Farska ostrva,Albanija,Kipar,Bugarska itd su bolji od vas!!! Dobri ste u tetoviranju,namestanju frizurica i pogotovu u izjavama pre i posle meca!! Mene je sramota sto navijam za vas!!! Ustajem ujutru da gledam PRAVU SRBIJU kako igra fudbal i bori se,a ne manekene! HVALA!

Au revoir

pre 8 godina

Momci su zasluzili pobedu, borili su se kao lavovi i ne razumem zasto ih svi napadate.....hehehe, samo se zaebavam, fudbal u Srbiji treba ugasiti.

BokaUE

pre 8 godina

Pa naravno da nemate, pametni se stide, vi se ponosite, krajnja logika. Jos tri sata, pa pravi sportisti, tim, i ljudi gaze Amere ! Imate primer deco sta i kako ne treba, i pun gas :)

vlasta

pre 8 godina

Ovaj covek nije pri sebi sta prica. Do ujutru da su igrali ne bi dali gol. Nacin na koji igraju, nacin na koji dave loptu uvek negde kroz sredinu, nema nikakve veze sa modernim igranjem fudbala. Prosro Srbija posle odlaska Antica igra anti-fudbal, sporo, dosadno, bezidejno, plasljivo, ne znam sta vise reci....

Stuttgart calling

pre 8 godina

U najvaznijoj utakmici od koje sve zavisi mi opet igramo sa dva zadnja vezna. Sa golmanom to je SEDAM defanzivnih igraca. A treba ti POBEDA.

I posle citam kritike na racun jadnog Mitrovica.

Umesto da napadnemo od prvog minuta sa dva napadaca ti uvodis Skuletica u 91. minutu?

KUKAVICO!

rikomersoe

pre 8 godina

Svaki novi selektor fudbalske selekcije dobije posebne naočare za iskrivljenu realnost. Oni ne vide isto što i mi. Ja drugo objašnjenje njihovih analiza utakmica reprezentacije ne mogu da objasnim.

Jako smo loši

pre 8 godina

"Selektor Srbije Radovan Ćurčić rekao je posle poraza od Danske da njegovi fudbaleri nemaju čega da se stide, jer su, kako je ocenio, odigrali dobru utakmicu."
Према тзв. селектору, манекени су одиграли добро, нема чега да се стиде, а ми изгубили утакмицу. Значи, ради се о нечем другом - квалитету или боље речено недостатку квалитета. Јако смо лоши. Ужасни!

Galvanizacija

pre 8 godina

Pa ja sam mislio da gori od Mihajlovica ne postoji, ali ovaj me je prevario. Kako vas nije sramota, pa to sto ste vi igrali u prvom poluvremenu je ANTI FUDBAL! Drugo poluvreme smo prividno bili bolji, jer to želimo da vidimo. Ali istina je da su se Danci povukli na svoju polovinu i čekali šansu iz kontranapada i da smo kojim slučajem postigli gol, oni bi nas opet pritisli. Sram vas bilo sve od reda! Pustite ovu decu sa Paunovićem da igraju ostatak utakmica, da se uigraju za sledeći ciklus.

zoran

pre 8 godina

Zato mi imamocega da se stidimo.Ocigledno da "mi" i "vi" ne igramo za istu zemlju.Doduse vi i ne zivite u njoj.I sada derbi sa Albanijom.Jadnog li derbija.

Bili Piton

pre 8 godina

"Radovane, crni Radovane, ko te terao da dođeš vamo? Sad si jadan, čemeran i upadljivo glup"? Ima Tole još aduta za DOŽIVOTNU, "jer od njega", na svu sreću po njemu i establišmentu koji ga podržava, "Srbija boljeg nema"!

xxz

pre 8 godina

Ovo kad kaze da smo zasluzili vise, potpuno je u pravu - trebalo je da nam uvale bar 4-5 komada. Crni Radovane pa pogledaj Farska ostrva. Postajemo evropski autsajderi.

mladji referent U 21 kojeg stvarno nije sramota

pre 8 godina

cuo sam da vam nacionalni biro za zaposljavanje nudi mogucnost za prekvalifikaciju na teret istog i siguran posao postoji siroka paleta poslova

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Cega se pametan stidi tim se lud ponosi.E moj selektoru koji si dosao na to mesto jer si izbacio mlade spance. Gledam zensko svetsko fudbalsko prvenstvo. Vecina zenskih reprezentacija igra bolje od nase

boban

pre 8 godina

Lepa mirna utakmica do trinaestog minuta....... A onda, e onda sam prestao da gledam. A što se tiče ovih komentara što stalno gurate politiku, nisam za to sport je sport a politika je politika,samo hoću da kažem da je naš fudbal truo beć sedam osam godina a nisu bili ovi nego neki drugi a pre njih opet neki i tako u beskonačnost

mmi

pre 8 godina

Zabraniti deci u septembru da idu na utakmicu jer ce karte deliti sakom i kapom...bojkot dok ne pocnu da osecaju stid...ja sam bio na picu sa ljudima koji su me pitali ko igra, i verujte mi vrlo normalno izgledaju. Bice da je do nas...na zalost

Zola

pre 8 godina

Imalo je svetlih trenutaka u našoj ekipi tokom meca sa Danskom, necemo bas da budemo na kraju duse! Ali ekipa sastavljena od igrača koji su vazni igrači u klubovima poput Sitija, Celzija, CSK, Benfike.... A Dancima u prvoj postavi igrali 2-3 iz njihovog sampionata jos kao zamena ulazi i Vibe iz Geteborga!
Nema čega da se stidite, lepo se zahvalite iducem pozivu sa "ne hvala" i neka reprezentacija bude sastavljena od igrača iz RSR!

Vuk vucko

pre 8 godina

Neka mi samo objasni sta je zamislio pa je ubacio škuletica u igru u 90.min. Videlo se da zadnjih pola h nemozemo da pridjemo njihovom golu. Ako nema cega da se stidi neka barem cuti,pametni je.zalosno je gledati nasu a selekciju.bruka i sramota.puuu

nenad zz

pre 8 godina

Treneru...Gibraltar je imao bolje šanse i više šuteva na gol protiv svetskih prvaka nego mi juče protiv Danske...a pobeda nam je bila nepohodna.

Milan Kovacevic

pre 8 godina

Kako vas nije sramota? Sve vas. Ja da sam na vasem mestu, rekao bih, ne zasluzujem da vodim/da igram za reprezentaciju Srbije. Necu da trcim. Necu da se trudim. Ne interesuje me to. Kako vas nije sramota grba koji nosite na grudima, himne koja se intonira zbog vas? Kako vas nije sramota navijaca? Kako vas nije sramota para koje primate u svojim klubovima za cije dresove ginete na terenu? Kako vas bre nije sramota? Ako i malo obraza imate, necete vise igrtati za moju/nasu reprezentaciju. NIKADA!

Aleksandar

pre 8 godina

Ja zamalo da se postidim da ostavim komentar na ovu da kažem bezobraznu izjavu, a tebi je sve ravno do Kosova, nema čega da se stidite ni ti ni tvoji puleni iako ste odlučujuću utakmicu u kvalifikacijama IZGUBILI!!!!! SRAMOTA bre!!!!

Slauter

pre 8 godina

Pa ti burazeru nista ne shvatas. Igra polusansi iz kojih ne dajemo golove i kontri iz kojih primamo golove nas prati od odlaska Antica. Ne zato sto nema samopouzdanja i srece, nego zato sto je taktika potpuno pogresna.

Sta je sve pogresno ne mogu u jednom postu da napisem, ali za pocetak sklonite Zorana Tosica sa desnog krila ako mislite da ne budemo gori od Lihtenstajna na kraju kvalifikacija. Tosic nema nijedan tecan centarsut iz igre za svojih 50ak nastupa za reprezentaciju, a igramo na spica koj je odlican skakac, koji god bio u igri. Usporavanje koje iz toga sledi, iz nase 'ofanzive' po krilu, gde bekovi pomazu, otvara najvise kontri. Pa nije ovo molekularna biologija, dajte malo analize.

Mirko

pre 8 godina

Imamo jedan bod kao i Kazahstan,Luksemburg,Moldavija,San Marino,Malta.
Tri boda imaju Makedonija,Gruzija.
Cetiri boda imaju Azerbejdzan,Estonija,Finska,Lihtestajn.
Sest bodova imaju Farska Ostrva.
Devet bodova ima Kipar.

Da li iko normalan moze vise da podrzava sadasnje rukovodstvo FSS?

zigezaga

pre 8 godina

..i bice sve tako dok se ne rodi neki novi Pixi u nekoj novoj Pasi poljani...do tada gledajmo na digitalizovanim tv prijemnicima...

živela demagogija

pre 8 godina

Ako je trener zadovoljan kad izgubi 2:0 i sve šanse za plasman na Euro 2016, onda nam stvarno nema spasa. Pogledajte izjavu Maljkovićke posle pobede od 15 razlike.

deki

pre 8 godina

Zalosno je bilo gledati igrace kako nemaju zelju i srce za pobedu . Danska fudbalska velesila da nas pobedi dva puta strasno sto bar nismo se borili da smo trcali makar ovako prava bruka .

Duško Dugouško

pre 8 godina

Sklonite se svi, i trener i igrači i rukovodstvo FSS! Dosta je bilo!
Učite trenerski zanat na reprezentaciji, menadžer odlučuje ko igra...ovo nije srpska reprezentacija!

Igor

pre 8 godina

I šta sad reći na ovo? Čovek kome je Javor iz Ivanjice bio najveći domet vodi reprezentaciju! I od njega da očekujemo stručnost, igru i autoritet? Ovaj kao je bio na drugoj utakmici.
Ovakvi tipovi "stručnjaka" u našem fudbalu su pravo ogledalo stanja u ovom sportu. To su čuveni promoteri Bata Đorine škole stručnjaka, 4 u odbrani, dva zadnja vezna da kvare igru, a ostali šta urade, uz maksimalno jednog napadača. I on sa ovakvom taktikom krene i završi utakmicu u kojoj nam je trebala pobeda!! Oj jada!!!

sale123

pre 8 godina

Cuj ti struke "pozitivne tranzicije" , a ovamo ga klepa po usima ko stigne ! I nemas cega da se stidis kad ne znas covjece, kriv je onaj ko te postavio, a i on ne zna!

Nenad

pre 8 godina

"Prvo, a naročito drugo poluvreme je model kako mi želimo da igramo."
Pa ti bre nisi normalan! Pa u kom ste kiksnuli i igrali loše!? U trećem!?
Otkaz momentalni ovom Javoru.

DCI Barnaby

pre 8 godina

"Šanse jesu minimalne, ali kao što sam rekao i prošli put, borićemo se dok šansa postoji. Nećemo odustati"-Zvuči poznato....

KuntabezKinte

pre 8 godina

Koliko znam ovo je najgora reprezentacija u istoriji,a on
rece da se ne stidi!! Zadnji onaj kokosar,kao i ovi iz saveza
.Ugledajte se gospodo igraci na Subotica..bojkotujte reprezentaciju ako vam se ne igra,cemu se sramotite..
a ne da budete dio farse i cirkusa dok neko kupi sitnu lovu..bar je vi imate.

pedja

pre 8 godina

sramota,nema vise nade,nemojte se nadati vise,nema nade ni boljem timu niti sazrevanju mladih igraca i stvaranju boljeg tima od ovog,losi su i ostace losi svi igraju fudbal i svi imaju bolji tim i pojedince od nas.

Ana

pre 8 godina

Srbija je moja mati...ali ovi naprđeni i isfolirani strip fudbaleri nisu moja braća...da se razumemo, jer ovako se ne daje srce za majku.....mrako...

Dag Kristi

pre 8 godina

Njuz net ima pravo da tuzi B92,jer pretpostavljam da su vec spremili tekst sa slicnim tekstom,ni ne sanjajuci da ce ovaj ovo stvarno da izjavi.

dragan

pre 8 godina

Bolje cuti. Niko normalan tebe ne vidi kao glavnog krivca za stanje u srpskom fudbalu. Zato ne komentarisi na nacin da se branis kad si ti potpuno marginaln u ovoj tuznoj prici.

pedja_71

pre 8 godina

O čemu pričaš? U životu nisam video više alibi pasova. Ljajić ti se oduzeo u prvom poluvremenu, nijednu loptu nije dao kako treba, čak i nazad kad je vraćao. Alooo, volineee!

zoran

pre 8 godina

lepo je da kazes da nisi sposoban da vodis reprezentaciju i da nemas autoritet... Drulovic je Mocart fudbala za tebe (a bio je i kao igrac).... Imas imena u reprezentaciji dostojna za velika dostignuca, a sa ovakvim pristupom ne bi mogli sa pobede nikoga...

Vlada

pre 8 godina

Ti ovakvim izjavama samo potvrdjujes da je nama struka katastrofalna i da nije cudo sto se treneri menjaju ta mesec dana,za bolje i niste.O kom modelu ti govoris,igre nema,ne znam sta vezbate na treninzima,nemate apsolutno ni jednu akciju.Jel ti vidis da ti se igraci sudaraju na terenu,cesto su po trojica na lopti,umesto da razvlace protivnika i sire prostor oni skupljaju kroz sredinu,sa milion kontakta.Pa ovako se igralo pre 50 god.

navijač

pre 8 godina

Čoveče,kakva apsurdna izjava!Ako ništa drugo rezultat je za stid.Kako ovaj u Danskoj još pre onaj u Beogradu.To bi svaki objektivan i čovek normalnih kriterijuma priznao.

Razocarani

pre 8 godina

Sad tek vidim da je Mihajlovic bio u pravu kad je izbacio Kolarova i Ivanovica.Treba ih najuriti samo kvare ove mladje zeljne dokazivanja.Njih dvojicu i toleta ne mogu da gledam

Subotica.

pre 8 godina

"U mečeve ulaze sa strahom od novog poraza"??????? Aloooo pa da li ste vi normalni iz Fss???Mislim koji komentar,sramota!!!!!Rekonstrukcija fudbala pod hitno!!!!