Subota, 13.06.2015.

09:38

"Dan D" za Srbiju u Kopenhagenu

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje od 20.45 selekciji Danske u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Izvor: ÐN

"Dan D" za Srbiju u Kopenhagenu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

131 Komentari

Sortiraj po:

Bane

pre 8 godina

Reprezentacija Srbije u fudbalu bi trebalo posle utakmice da postane amaterska selekcija, da bi Srbi i svi narodi koji žive za fudbal u ovoj zemlji, mogli da normalno žive i rade. Zaista je neumesno i degutantno sve što sada radi FSS u vezi ove utakmice svim građanima Srbije.

Sunce Slobode

pre 8 godina

Mi necemo otici na evropsko prvnenstvo na koje je bilo najlakse otici od kada se isto igra! Prvi put je 32 umesto, do sada, 24 reprezentacije na istom.
Dakle, pola Evrope ce sledece godine otici na EP, dok cemo mi kuci uz Madjare, Farane i Maltezane OPET gledati opusteno znajuci da nas nacionalni tim nije tamo. Mi smo jedini fudbal u poslednjih 25 godina (izuzimam Zvezdu jer je to ipak prica za sebe, neka druga dimenzija) igrali pod Radomirom Anticem i njega smo oterali. Mozda vecinski nismo bili za to, iskren da budem u tom trenutku je velika vecina nas zelela da Antic ostane selektor, ali smo pustili bratiji iz FS na celu sa Nedodirljivim da oteraju poslednjeg coveka koji je od onih dole na terenu uspevao da napravi tim. Tim uz koji je, vrlo bitno, cela Srbija stajala! Jedina ekipa posle mnoooogo godina koju su rame uz rame bodrili i Zvezdasi i Partizanovci, ovo je cinjenica. Niko nije podigao glas zbog tog teranja Antica i od tog trenutka pocinje sunovrat, potpuno zasluzen! Ovo sto nam se desava u ovim kvalif. i onim pre i onim pre je samo logican sled. Ne ocekujem da se poniranje nastavi, nama dno nije dovoljno duboko, mi cemo kopati dublje. A godine odose, ja sam barem gledao i Evropska i Svetska prvenstva, danasnja decurlija to ne moze ni da sanja. Tuga!

Багратион

pre 8 godina

напред србија!!!

само да кажем паметњаковићима, за свреме михајловића србија је играла два пута квалитетније него под антићем.

Данац

pre 8 godina

Popilo se dunje. Idemo na utakmicu sa zastavom u pantalonama. Ako nasi daju gol, vadimo zastavu. Ziveli i hvala b92 na komentaru

milutin

pre 8 godina

Koliko god gubili i bili losi svaki put kazem necu vise da vas gleda... i onda pred sledecu utakmicu ja opet verujem da mozemo do pobede. AJMO NASI !!!

BOBA DELIJA

pre 8 godina

@John Terry

POTPISUJEM!

Ne mogu da verujem da apsolutno niko oko mene, ne deli NAŠE mišljenje!
(Bojan, 13. jun 2015 16:38) # Link komentara


Evo i tebi i Dzon Teriju da procitate ako vas ne mrzi :D
Malo iz zezanja "blog" ali iskazujuci svoje misljenje o Mihajlovicu u koje cvrsto verujem.

http://footballisthat.blogspot.com/2014/11/sinisa-mihajlovic-i-reprezentacija26.html

Zuki

pre 8 godina

Nece da igraju to je a kako ginu na terenu za klubove !!!
(Paklena pomorandža, 13. jun 2015 15:23)

Od igre za klubove zive, pod jedan. Pod dva, tamo ih treniraju svetska trenerska imena a u reprezentaciji... znamo vec. I pod tri, kakva drzava takav i sport. Imamo strucnjake ali nas vode polupismeni, u svim oblastima. Jedna izreka kaze da je ceta magaraca predvodjena lavom jaca od cete lavova predvodjene magarcem.

torcida_trebinje

pre 8 godina

samo vas mi Hrvati mozemo spasiti susjedi ! dogovorite se koliko placate za jednu svastiku na terenu? al mi je traktorom zabrazdimo i to je to! sluzbeno 0:3 za vas

pegone

pre 8 godina

Meni je vaznija utakmica nasih Orlica sutra u 6.30 za polufinale .Ova veceras bas nista ne ocekujem. Navijam za Srbiju ali bas nista ne ocekujem :-(

besantesteras

pre 8 godina

Ko je za to da jednom pokažemo da možemo timski da odigramo i na terenu i u rezultatu nadjačamo protivnika? Ja uvek verujem u našu reprezentaciju !!!

Necke 26, Gamorin fan

pre 8 godina

komsije od srca vam zelim da se ponovi utakmica iz kopenhagena danska.bih 0:2 i nas su svi tad otpisali pa smo ih razbili sretnoo
(bosanacbrcko, 13. jun 2015 16:15)

Hvala al' nismo neki optimisti za večeras

Jанко Вукотић

pre 8 godina

Novi Pazar je uz vas,
Ajmo Srbijo, crnogorski Srbi su uz tebe, kojih je uzgred vise brojcano nego Bosnjaka u Srbiji. :) Bojim se da vam brojcana prednost ne ide u prilog, a Stambol je daleko.

Данац

pre 8 godina

Evo sad prodjose njih 30tak sa Trobojkama i bacali su topovskd udare ispred hotela u centru...nadam se da ne ce biti frke. Idem sad tamo, mada ce kisa....ajd bar me jednom prijatno iznenadite sa pobedom.Srbija!!!

pfc

pre 8 godina

Izgubicemo sa 2gola razlike al ja cu i dalje i veceras navijati svim srcem jer ja volim Srbiju,znaci ako je igraci budu voljeli koliko i ja Danska se moze pobjediti...sad me vi shvatite kako hocete :)

bosanacbrcko

pre 8 godina

komsije od srca vam zelim da se ponovi utakmica iz kopenhagena danska.bih 0:2 i nas su svi tad otpisali pa smo ih razbili sretnoo

mi

pre 8 godina

Tacno je da drugu reprezentaciju nemamo, ali ima drugih sportova, nisam mazohist da gledam privatnu Tolevu i Ramadinijevu reprezentaciju gde sve smrdi

laRS0n

pre 8 godina

Ne znam zasto,ali radujem se tekmi. Ipak je to repka.
(Zvezda sampion,Tegeltija nevera., 13. jun 2015 09:54)
"tekma, repka"!?!?! - Koliko me sećanje služi vi ste juče igrali sa Italijom 1-1

billy the pljuc

pre 8 godina

Ako ne dobijete Dance,gledaćemo EP zajedno svako iz svoje fotelje,jer nas hrvate će UEFA da nogira iz ovih kvalifikacija a i treba.Žao mi jedino igrača jer nisu ništa krivi.

Dijaspora (Lux.)

pre 8 godina

Nada umire zadnja ,to je tacno,ali tacno je i to da nam je fudbal i zelja za iganjem u reprezentaci slaba tako da mislim da je realno ocekivato x-1,uz neki rez.od 2- 1 za njih!

Ненад

pre 8 godina

Будимо мало реални, хоћемо? Набиће нас Данци, какво наше црно Европско првенство.

komshija

pre 8 godina

u pravu je covjek shta kaze dan d, prvih 4 utakmice imate samo 1 bod, a za druge 4 utakmice imacete dan d, dobicete armence I eto vama 3 boda shto znaci da ste bolji od onog prvog. stvarno ovaj novinar misli da danas je srbiji dan d, pa kad bi srbija dobila dansku,armeniju, Portugal, sigurno I garantirano kada bi imali I mesi I Ronaldo u vash tim, albaniju necete dobit

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 8 godina

Bez ironije i lažne nade nama je i bod u Danskoj velik kao kuća!
To je čista realnost,ali sportski je da damo sve od sebe na terenu,a da li ćemo pobediti zavisi umnogome i od Danaca!

nego sta

pre 8 godina

Ljudi imam neki osecaj da dobijamo vcrs. Navijam za naseg Adema da zabije gol. Pozz
(Pazarac, 13. jun 2015 11:02)
Da si Danac, osećaj te ne bi varao... Ovako, grešiš. Ima da nas olupaju za sve pare.

Ica

pre 8 godina

Mi bijemo Dance, ovi biju one, pa oni one... Uvek težim putem pokušavamo, al' džabe! Zanošenja do mile volje, a realnost uvek drugačija!

Gordon Frimen je iz Pozarevac

pre 8 godina

Kako stoje stvari nema nista ni od ovog prvenstva Evrope.Mozda se nadamo 2020 godini.Neki ljubitelj fudbala i reprezentacije koji je 2000 godine (Holandija i Belgija) imao oko 60 godina sada ima oko 80 i nije ni sanjao da ce taj euro mozda biti zadnji koji je gledao.

John Terry

pre 8 godina

(Homer J. Simpson, 13. jun 2015 10:18)
Mihajlovic je odlicna strucnjak, a ti se samo sprdaj, pravices ga od blata. On jeste imao par ishitrenih poteza ali je igra nasa u trenutku kada ste ga oterali bila fantasticna.Tek bi sada bilo odlicno, ali srbi ne prastaju uspeh. Evo vam ih advokati i curcici sada, pa ih vodite kuci. Covek je preuzeo AC MILAN!!!! Znate li vi kakva je to cast? Mislite da to moze svako?

k

pre 8 godina

Miha, Miha, ti sa Sampdorijom u Ligu evrope, vodis sada Milan, a oteran si sa pozicije selektora. Tada su Markovic, Mitrovic, Jojic, Djuricic, Djordjevic igrali po Partizanu, Nantu i Herevenu i jos nekim za svetski fudbal smesnim ekipama. A gde smo sada???????

Bijeljina

pre 8 godina

Nazalost moram priznati da cu gledati utakmicu ali isto tako moram priznati da cu verovatno posle 10 minuta prebaciti kanal. Kolarov verovatno razmislja koju odevnu kombinaciju da obuce za vecerasnji provod,a ja da se lozim i nerviram, necu.

ја те волим Србијо

pre 8 godina

Ја те воолим, ја те вооолим, ја те волим Србијо! Ја те воолим, ја те воолим, ЈА ТЕ ВОЛИМ СРБИЈО !

ko rano rani dve srece grabi

pre 8 godina

Ipak cu ja da legnem veceras oko 21h da spavam, da bi mogao sutra da ustanem u 6:30h i da gledam prave fudbalere i pravi fudbal.

Goran

pre 8 godina

Od incidenta sa zastavom vise nikada ne gledam srpski fudbal. Kada igraci bar pokazu da se trude, a kriminal i nasilje odu sa stadiona po Tacherinom sistemu. Ponovo cu gledati nas fudbal.

на врх брда врба мрда расте

pre 8 godina

Igrajte makar za generaciju koja bi bila prvak Evrope,ali su je sprecili i poslali Dansku umesto njih,igrajte za narod koji je zeljan uspeha,igrajte za klince kojima ste idoli,igrajte za Srbiju!

Aleksandar

pre 8 godina

Posmatrajuci nas fudbal jako dugo, shvatio sam da nas problem nije u igri ni u igracima(godinama unazad igraju po najboljim evropskim klubovima..) vec u mentalitetu. Fudbal je ekipni sport koji zahteva dobru organizaciju i slogu, sto mi nazalost nemamo. Kod nas bre 2 radnika ne mogu da rade na mesalici a kamoli 11 igraca u jednom timu. Zato batalite fudbal i predjite na nesto individualno ili barem do 6 igraca. To je plafon..

DD

pre 8 godina

Ovo samo mi mozemo da uradimo.Da se dovedemo u ovakvu poziciju.Menjamo selektore u sred kvalifikacija,neuigranost,trazimo svoju igru na mecevima odluke i rasipamo bodove nonsalantno.Izrade nas sa dronom, racunajuci na nas mentalitet i to je to.
Sada ce neko reci....pa dobro bilo,proslo,idemo sada na sve pobede.
Kazem i ja to isto,ali onako kiselo.

Alan Ford

pre 8 godina

Kakav dan D ??? Nismo do sada igrajuci ni zasluzili plasman na EP i sad cemo kao odjednom zaigrati da bi neko nazvao ovaj dan bas ovako...ccc

Nenad

pre 8 godina

Presing, presing presing!
I izbijte iz glave onu jugoslovensku "da im spustimo loptu", "polako", "smireno"..
Puno trčanja i presing da u potpunosti neutrališemo njihovu igru, a šanse će doći.

Srećno!

fodboldspiller

pre 8 godina

Ne daj Boze da pobedimo, vec citam onda da smo skoro u Francuskoj i ne samo to nego u finalu! A cinjenica je, da smo teska bruka i sramota.. Ako ne Danci, to ce nam pokazati Albanci.

očigledno

pre 8 godina

Pocinje sa: Nije Portugal toliko jak mozemo da budemo i prvi, sta su oni bolji od nas!?
Nastavlja se: Ako sada pobedimo Dansku pa sve ostale, i nereseno sa Portugalom, baraz je nas!
Pa onda: Ako Portugal dobije dance 10:0, ovaj onog, onaj onog, mozemo u baraz!
I na kraju: Jos se uigravamo, ali sledece kvalifikacije su nase!

Ma necu vise da se nerviram zbog njih, imamo kosarkase, vaterpoliste, a ako nas hocemo fudbalere imamo ove mlade...

Fica

pre 8 godina

U nekim najavama sam cuo da ce biti dve promene u odnosu na utakmicu sa azerbejdzanom. Jedna je Fejsa umesto Milivojevica sto je dobro ako je Fejsa spreman. Druga je Markovic umesto Kostica? I bas bi voleo da mi selektor objasni u cemu je Markovic bolji od Kostica? Kostic ima tehniku,brzinu snagu prolazi centrira vraca se nazad sve korektno odradi,a Markovic? Taj trci sa loptom ko muva bez glave, jurca i na kraju nista ne uradi,a ako bude igrao samo ce pokazati ovo sto sam rekao. Inace stvarno se nadam da necete opet obrukati sebe i srbiju.

Saviola

pre 8 godina

Bice dan D, ali za Dansku. Posle utakmice biće samo Danska, Dobila, Dopadljiva, Dva komada. A kod nas Duplo golo, Davljenici, Da nam je sad Piksi, Dotučeni. Šanse da dobijemo su ravne kao red pločica koje zalepi ministar Gašić.

nebojsa

pre 8 godina

nema ovde dana D,,sve je jasno,,,,ovih 11 starletana mogu samo posle utakmice da uđu u neki reality šou...za drugo na žalost nisu...

ipak se okrece

pre 8 godina

Danski tim je dobar ali možda najmanje kvalitetan u poslednjih 10ak godina. Imali su Danci daleko bolju ekipu tako da tu nema nekog opravdanja. Naš tim je daleko kvalitetniji, ne samo od njih vec i od Portugala. E sad zašto smo mi poslednji u grupi koja je idealna po nas to treba pitati ljude iz saveza. Srpskom fudbalu treba duboki rez, da se savez ocisti, dovedu novi ljudi i rezultata ce biti. Imamo pojedince koji bi imali mesta u vecini svetskih reprezentacija.

radomir antic

pre 8 godina

E, kada prodje i taj dan "D", docice neke nove kvalifikacije, pa ce opet i opet iznova da bude danova "D" koliko nam dusa zeli, ali pamet nam doci NIKAD NECE.

ko rano rani dve srece grabi

pre 8 godina

Ipak cu ja da legnem veceras oko 21h da spavam, da bi mogao sutra da ustanem u 6:30h i da gledam prave fudbalere i pravi fudbal.

Alan Ford

pre 8 godina

Kakav dan D ??? Nismo do sada igrajuci ni zasluzili plasman na EP i sad cemo kao odjednom zaigrati da bi neko nazvao ovaj dan bas ovako...ccc

Bijeljina

pre 8 godina

Nazalost moram priznati da cu gledati utakmicu ali isto tako moram priznati da cu verovatno posle 10 minuta prebaciti kanal. Kolarov verovatno razmislja koju odevnu kombinaciju da obuce za vecerasnji provod,a ja da se lozim i nerviram, necu.

Gordon Frimen je iz Pozarevac

pre 8 godina

Kako stoje stvari nema nista ni od ovog prvenstva Evrope.Mozda se nadamo 2020 godini.Neki ljubitelj fudbala i reprezentacije koji je 2000 godine (Holandija i Belgija) imao oko 60 godina sada ima oko 80 i nije ni sanjao da ce taj euro mozda biti zadnji koji je gledao.

očigledno

pre 8 godina

Pocinje sa: Nije Portugal toliko jak mozemo da budemo i prvi, sta su oni bolji od nas!?
Nastavlja se: Ako sada pobedimo Dansku pa sve ostale, i nereseno sa Portugalom, baraz je nas!
Pa onda: Ako Portugal dobije dance 10:0, ovaj onog, onaj onog, mozemo u baraz!
I na kraju: Jos se uigravamo, ali sledece kvalifikacije su nase!

Ma necu vise da se nerviram zbog njih, imamo kosarkase, vaterpoliste, a ako nas hocemo fudbalere imamo ove mlade...

Ica

pre 8 godina

Mi bijemo Dance, ovi biju one, pa oni one... Uvek težim putem pokušavamo, al' džabe! Zanošenja do mile volje, a realnost uvek drugačija!

ја те волим Србијо

pre 8 godina

Ја те воолим, ја те вооолим, ја те волим Србијо! Ја те воолим, ја те воолим, ЈА ТЕ ВОЛИМ СРБИЈО !

John Terry

pre 8 godina

(Homer J. Simpson, 13. jun 2015 10:18)
Mihajlovic je odlicna strucnjak, a ti se samo sprdaj, pravices ga od blata. On jeste imao par ishitrenih poteza ali je igra nasa u trenutku kada ste ga oterali bila fantasticna.Tek bi sada bilo odlicno, ali srbi ne prastaju uspeh. Evo vam ih advokati i curcici sada, pa ih vodite kuci. Covek je preuzeo AC MILAN!!!! Znate li vi kakva je to cast? Mislite da to moze svako?

Aleksandar

pre 8 godina

Posmatrajuci nas fudbal jako dugo, shvatio sam da nas problem nije u igri ni u igracima(godinama unazad igraju po najboljim evropskim klubovima..) vec u mentalitetu. Fudbal je ekipni sport koji zahteva dobru organizaciju i slogu, sto mi nazalost nemamo. Kod nas bre 2 radnika ne mogu da rade na mesalici a kamoli 11 igraca u jednom timu. Zato batalite fudbal i predjite na nesto individualno ili barem do 6 igraca. To je plafon..

bosanacbrcko

pre 8 godina

komsije od srca vam zelim da se ponovi utakmica iz kopenhagena danska.bih 0:2 i nas su svi tad otpisali pa smo ih razbili sretnoo

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 8 godina

Bez ironije i lažne nade nama je i bod u Danskoj velik kao kuća!
To je čista realnost,ali sportski je da damo sve od sebe na terenu,a da li ćemo pobediti zavisi umnogome i od Danaca!

fodboldspiller

pre 8 godina

Ne daj Boze da pobedimo, vec citam onda da smo skoro u Francuskoj i ne samo to nego u finalu! A cinjenica je, da smo teska bruka i sramota.. Ako ne Danci, to ce nam pokazati Albanci.

k

pre 8 godina

Miha, Miha, ti sa Sampdorijom u Ligu evrope, vodis sada Milan, a oteran si sa pozicije selektora. Tada su Markovic, Mitrovic, Jojic, Djuricic, Djordjevic igrali po Partizanu, Nantu i Herevenu i jos nekim za svetski fudbal smesnim ekipama. A gde smo sada???????

nebojsa

pre 8 godina

nema ovde dana D,,sve je jasno,,,,ovih 11 starletana mogu samo posle utakmice da uđu u neki reality šou...za drugo na žalost nisu...

Saviola

pre 8 godina

Bice dan D, ali za Dansku. Posle utakmice biće samo Danska, Dobila, Dopadljiva, Dva komada. A kod nas Duplo golo, Davljenici, Da nam je sad Piksi, Dotučeni. Šanse da dobijemo su ravne kao red pločica koje zalepi ministar Gašić.

radomir antic

pre 8 godina

E, kada prodje i taj dan "D", docice neke nove kvalifikacije, pa ce opet i opet iznova da bude danova "D" koliko nam dusa zeli, ali pamet nam doci NIKAD NECE.

laRS0n

pre 8 godina

Ne znam zasto,ali radujem se tekmi. Ipak je to repka.
(Zvezda sampion,Tegeltija nevera., 13. jun 2015 09:54)
"tekma, repka"!?!?! - Koliko me sećanje služi vi ste juče igrali sa Italijom 1-1

Данац

pre 8 godina

Evo sad prodjose njih 30tak sa Trobojkama i bacali su topovskd udare ispred hotela u centru...nadam se da ne ce biti frke. Idem sad tamo, mada ce kisa....ajd bar me jednom prijatno iznenadite sa pobedom.Srbija!!!

billy the pljuc

pre 8 godina

Ako ne dobijete Dance,gledaćemo EP zajedno svako iz svoje fotelje,jer nas hrvate će UEFA da nogira iz ovih kvalifikacija a i treba.Žao mi jedino igrača jer nisu ništa krivi.

pfc

pre 8 godina

Izgubicemo sa 2gola razlike al ja cu i dalje i veceras navijati svim srcem jer ja volim Srbiju,znaci ako je igraci budu voljeli koliko i ja Danska se moze pobjediti...sad me vi shvatite kako hocete :)

Goran

pre 8 godina

Od incidenta sa zastavom vise nikada ne gledam srpski fudbal. Kada igraci bar pokazu da se trude, a kriminal i nasilje odu sa stadiona po Tacherinom sistemu. Ponovo cu gledati nas fudbal.

Nenad

pre 8 godina

Presing, presing presing!
I izbijte iz glave onu jugoslovensku "da im spustimo loptu", "polako", "smireno"..
Puno trčanja i presing da u potpunosti neutrališemo njihovu igru, a šanse će doći.

Srećno!

torcida_trebinje

pre 8 godina

samo vas mi Hrvati mozemo spasiti susjedi ! dogovorite se koliko placate za jednu svastiku na terenu? al mi je traktorom zabrazdimo i to je to! sluzbeno 0:3 za vas

Ненад

pre 8 godina

Будимо мало реални, хоћемо? Набиће нас Данци, какво наше црно Европско првенство.

DD

pre 8 godina

Ovo samo mi mozemo da uradimo.Da se dovedemo u ovakvu poziciju.Menjamo selektore u sred kvalifikacija,neuigranost,trazimo svoju igru na mecevima odluke i rasipamo bodove nonsalantno.Izrade nas sa dronom, racunajuci na nas mentalitet i to je to.
Sada ce neko reci....pa dobro bilo,proslo,idemo sada na sve pobede.
Kazem i ja to isto,ali onako kiselo.

nego sta

pre 8 godina

Ljudi imam neki osecaj da dobijamo vcrs. Navijam za naseg Adema da zabije gol. Pozz
(Pazarac, 13. jun 2015 11:02)
Da si Danac, osećaj te ne bi varao... Ovako, grešiš. Ima da nas olupaju za sve pare.

mi

pre 8 godina

Tacno je da drugu reprezentaciju nemamo, ali ima drugih sportova, nisam mazohist da gledam privatnu Tolevu i Ramadinijevu reprezentaciju gde sve smrdi

ipak se okrece

pre 8 godina

Danski tim je dobar ali možda najmanje kvalitetan u poslednjih 10ak godina. Imali su Danci daleko bolju ekipu tako da tu nema nekog opravdanja. Naš tim je daleko kvalitetniji, ne samo od njih vec i od Portugala. E sad zašto smo mi poslednji u grupi koja je idealna po nas to treba pitati ljude iz saveza. Srpskom fudbalu treba duboki rez, da se savez ocisti, dovedu novi ljudi i rezultata ce biti. Imamo pojedince koji bi imali mesta u vecini svetskih reprezentacija.

на врх брда врба мрда расте

pre 8 godina

Igrajte makar za generaciju koja bi bila prvak Evrope,ali su je sprecili i poslali Dansku umesto njih,igrajte za narod koji je zeljan uspeha,igrajte za klince kojima ste idoli,igrajte za Srbiju!

pegone

pre 8 godina

Meni je vaznija utakmica nasih Orlica sutra u 6.30 za polufinale .Ova veceras bas nista ne ocekujem. Navijam za Srbiju ali bas nista ne ocekujem :-(

Necke 26, Gamorin fan

pre 8 godina

komsije od srca vam zelim da se ponovi utakmica iz kopenhagena danska.bih 0:2 i nas su svi tad otpisali pa smo ih razbili sretnoo
(bosanacbrcko, 13. jun 2015 16:15)

Hvala al' nismo neki optimisti za večeras

milutin

pre 8 godina

Koliko god gubili i bili losi svaki put kazem necu vise da vas gleda... i onda pred sledecu utakmicu ja opet verujem da mozemo do pobede. AJMO NASI !!!

Fica

pre 8 godina

U nekim najavama sam cuo da ce biti dve promene u odnosu na utakmicu sa azerbejdzanom. Jedna je Fejsa umesto Milivojevica sto je dobro ako je Fejsa spreman. Druga je Markovic umesto Kostica? I bas bi voleo da mi selektor objasni u cemu je Markovic bolji od Kostica? Kostic ima tehniku,brzinu snagu prolazi centrira vraca se nazad sve korektno odradi,a Markovic? Taj trci sa loptom ko muva bez glave, jurca i na kraju nista ne uradi,a ako bude igrao samo ce pokazati ovo sto sam rekao. Inace stvarno se nadam da necete opet obrukati sebe i srbiju.

Zuki

pre 8 godina

Nece da igraju to je a kako ginu na terenu za klubove !!!
(Paklena pomorandža, 13. jun 2015 15:23)

Od igre za klubove zive, pod jedan. Pod dva, tamo ih treniraju svetska trenerska imena a u reprezentaciji... znamo vec. I pod tri, kakva drzava takav i sport. Imamo strucnjake ali nas vode polupismeni, u svim oblastima. Jedna izreka kaze da je ceta magaraca predvodjena lavom jaca od cete lavova predvodjene magarcem.

Данац

pre 8 godina

Popilo se dunje. Idemo na utakmicu sa zastavom u pantalonama. Ako nasi daju gol, vadimo zastavu. Ziveli i hvala b92 na komentaru

Jанко Вукотић

pre 8 godina

Novi Pazar je uz vas,
Ajmo Srbijo, crnogorski Srbi su uz tebe, kojih je uzgred vise brojcano nego Bosnjaka u Srbiji. :) Bojim se da vam brojcana prednost ne ide u prilog, a Stambol je daleko.

besantesteras

pre 8 godina

Ko je za to da jednom pokažemo da možemo timski da odigramo i na terenu i u rezultatu nadjačamo protivnika? Ja uvek verujem u našu reprezentaciju !!!

Dijaspora (Lux.)

pre 8 godina

Nada umire zadnja ,to je tacno,ali tacno je i to da nam je fudbal i zelja za iganjem u reprezentaci slaba tako da mislim da je realno ocekivato x-1,uz neki rez.od 2- 1 za njih!

komshija

pre 8 godina

u pravu je covjek shta kaze dan d, prvih 4 utakmice imate samo 1 bod, a za druge 4 utakmice imacete dan d, dobicete armence I eto vama 3 boda shto znaci da ste bolji od onog prvog. stvarno ovaj novinar misli da danas je srbiji dan d, pa kad bi srbija dobila dansku,armeniju, Portugal, sigurno I garantirano kada bi imali I mesi I Ronaldo u vash tim, albaniju necete dobit

Bane

pre 8 godina

Reprezentacija Srbije u fudbalu bi trebalo posle utakmice da postane amaterska selekcija, da bi Srbi i svi narodi koji žive za fudbal u ovoj zemlji, mogli da normalno žive i rade. Zaista je neumesno i degutantno sve što sada radi FSS u vezi ove utakmice svim građanima Srbije.

Sunce Slobode

pre 8 godina

Mi necemo otici na evropsko prvnenstvo na koje je bilo najlakse otici od kada se isto igra! Prvi put je 32 umesto, do sada, 24 reprezentacije na istom.
Dakle, pola Evrope ce sledece godine otici na EP, dok cemo mi kuci uz Madjare, Farane i Maltezane OPET gledati opusteno znajuci da nas nacionalni tim nije tamo. Mi smo jedini fudbal u poslednjih 25 godina (izuzimam Zvezdu jer je to ipak prica za sebe, neka druga dimenzija) igrali pod Radomirom Anticem i njega smo oterali. Mozda vecinski nismo bili za to, iskren da budem u tom trenutku je velika vecina nas zelela da Antic ostane selektor, ali smo pustili bratiji iz FS na celu sa Nedodirljivim da oteraju poslednjeg coveka koji je od onih dole na terenu uspevao da napravi tim. Tim uz koji je, vrlo bitno, cela Srbija stajala! Jedina ekipa posle mnoooogo godina koju su rame uz rame bodrili i Zvezdasi i Partizanovci, ovo je cinjenica. Niko nije podigao glas zbog tog teranja Antica i od tog trenutka pocinje sunovrat, potpuno zasluzen! Ovo sto nam se desava u ovim kvalif. i onim pre i onim pre je samo logican sled. Ne ocekujem da se poniranje nastavi, nama dno nije dovoljno duboko, mi cemo kopati dublje. A godine odose, ja sam barem gledao i Evropska i Svetska prvenstva, danasnja decurlija to ne moze ni da sanja. Tuga!

Багратион

pre 8 godina

напред србија!!!

само да кажем паметњаковићима, за свреме михајловића србија је играла два пута квалитетније него под антићем.

BOBA DELIJA

pre 8 godina

@John Terry

POTPISUJEM!

Ne mogu da verujem da apsolutno niko oko mene, ne deli NAŠE mišljenje!
(Bojan, 13. jun 2015 16:38) # Link komentara


Evo i tebi i Dzon Teriju da procitate ako vas ne mrzi :D
Malo iz zezanja "blog" ali iskazujuci svoje misljenje o Mihajlovicu u koje cvrsto verujem.

http://footballisthat.blogspot.com/2014/11/sinisa-mihajlovic-i-reprezentacija26.html

ја те волим Србијо

pre 8 godina

Ја те воолим, ја те вооолим, ја те волим Србијо! Ја те воолим, ја те воолим, ЈА ТЕ ВОЛИМ СРБИЈО !

John Terry

pre 8 godina

(Homer J. Simpson, 13. jun 2015 10:18)
Mihajlovic je odlicna strucnjak, a ti se samo sprdaj, pravices ga od blata. On jeste imao par ishitrenih poteza ali je igra nasa u trenutku kada ste ga oterali bila fantasticna.Tek bi sada bilo odlicno, ali srbi ne prastaju uspeh. Evo vam ih advokati i curcici sada, pa ih vodite kuci. Covek je preuzeo AC MILAN!!!! Znate li vi kakva je to cast? Mislite da to moze svako?

k

pre 8 godina

Miha, Miha, ti sa Sampdorijom u Ligu evrope, vodis sada Milan, a oteran si sa pozicije selektora. Tada su Markovic, Mitrovic, Jojic, Djuricic, Djordjevic igrali po Partizanu, Nantu i Herevenu i jos nekim za svetski fudbal smesnim ekipama. A gde smo sada???????

laRS0n

pre 8 godina

Ne znam zasto,ali radujem se tekmi. Ipak je to repka.
(Zvezda sampion,Tegeltija nevera., 13. jun 2015 09:54)
"tekma, repka"!?!?! - Koliko me sećanje služi vi ste juče igrali sa Italijom 1-1

komshija

pre 8 godina

u pravu je covjek shta kaze dan d, prvih 4 utakmice imate samo 1 bod, a za druge 4 utakmice imacete dan d, dobicete armence I eto vama 3 boda shto znaci da ste bolji od onog prvog. stvarno ovaj novinar misli da danas je srbiji dan d, pa kad bi srbija dobila dansku,armeniju, Portugal, sigurno I garantirano kada bi imali I mesi I Ronaldo u vash tim, albaniju necete dobit

ko rano rani dve srece grabi

pre 8 godina

Ipak cu ja da legnem veceras oko 21h da spavam, da bi mogao sutra da ustanem u 6:30h i da gledam prave fudbalere i pravi fudbal.

на врх брда врба мрда расте

pre 8 godina

Igrajte makar za generaciju koja bi bila prvak Evrope,ali su je sprecili i poslali Dansku umesto njih,igrajte za narod koji je zeljan uspeha,igrajte za klince kojima ste idoli,igrajte za Srbiju!

nego sta

pre 8 godina

Ljudi imam neki osecaj da dobijamo vcrs. Navijam za naseg Adema da zabije gol. Pozz
(Pazarac, 13. jun 2015 11:02)
Da si Danac, osećaj te ne bi varao... Ovako, grešiš. Ima da nas olupaju za sve pare.

Jанко Вукотић

pre 8 godina

Novi Pazar je uz vas,
Ajmo Srbijo, crnogorski Srbi su uz tebe, kojih je uzgred vise brojcano nego Bosnjaka u Srbiji. :) Bojim se da vam brojcana prednost ne ide u prilog, a Stambol je daleko.

ipak se okrece

pre 8 godina

Danski tim je dobar ali možda najmanje kvalitetan u poslednjih 10ak godina. Imali su Danci daleko bolju ekipu tako da tu nema nekog opravdanja. Naš tim je daleko kvalitetniji, ne samo od njih vec i od Portugala. E sad zašto smo mi poslednji u grupi koja je idealna po nas to treba pitati ljude iz saveza. Srpskom fudbalu treba duboki rez, da se savez ocisti, dovedu novi ljudi i rezultata ce biti. Imamo pojedince koji bi imali mesta u vecini svetskih reprezentacija.

Necke 26, Gamorin fan

pre 8 godina

komsije od srca vam zelim da se ponovi utakmica iz kopenhagena danska.bih 0:2 i nas su svi tad otpisali pa smo ih razbili sretnoo
(bosanacbrcko, 13. jun 2015 16:15)

Hvala al' nismo neki optimisti za večeras

mi

pre 8 godina

Tacno je da drugu reprezentaciju nemamo, ali ima drugih sportova, nisam mazohist da gledam privatnu Tolevu i Ramadinijevu reprezentaciju gde sve smrdi

besantesteras

pre 8 godina

Ko je za to da jednom pokažemo da možemo timski da odigramo i na terenu i u rezultatu nadjačamo protivnika? Ja uvek verujem u našu reprezentaciju !!!

Ненад

pre 8 godina

Будимо мало реални, хоћемо? Набиће нас Данци, какво наше црно Европско првенство.

Bijeljina

pre 8 godina

Nazalost moram priznati da cu gledati utakmicu ali isto tako moram priznati da cu verovatno posle 10 minuta prebaciti kanal. Kolarov verovatno razmislja koju odevnu kombinaciju da obuce za vecerasnji provod,a ja da se lozim i nerviram, necu.

pfc

pre 8 godina

Izgubicemo sa 2gola razlike al ja cu i dalje i veceras navijati svim srcem jer ja volim Srbiju,znaci ako je igraci budu voljeli koliko i ja Danska se moze pobjediti...sad me vi shvatite kako hocete :)

Данац

pre 8 godina

Evo sad prodjose njih 30tak sa Trobojkama i bacali su topovskd udare ispred hotela u centru...nadam se da ne ce biti frke. Idem sad tamo, mada ce kisa....ajd bar me jednom prijatno iznenadite sa pobedom.Srbija!!!

fodboldspiller

pre 8 godina

Ne daj Boze da pobedimo, vec citam onda da smo skoro u Francuskoj i ne samo to nego u finalu! A cinjenica je, da smo teska bruka i sramota.. Ako ne Danci, to ce nam pokazati Albanci.

Aleksandar

pre 8 godina

Posmatrajuci nas fudbal jako dugo, shvatio sam da nas problem nije u igri ni u igracima(godinama unazad igraju po najboljim evropskim klubovima..) vec u mentalitetu. Fudbal je ekipni sport koji zahteva dobru organizaciju i slogu, sto mi nazalost nemamo. Kod nas bre 2 radnika ne mogu da rade na mesalici a kamoli 11 igraca u jednom timu. Zato batalite fudbal i predjite na nesto individualno ili barem do 6 igraca. To je plafon..

pegone

pre 8 godina

Meni je vaznija utakmica nasih Orlica sutra u 6.30 za polufinale .Ova veceras bas nista ne ocekujem. Navijam za Srbiju ali bas nista ne ocekujem :-(

Nenad

pre 8 godina

Presing, presing presing!
I izbijte iz glave onu jugoslovensku "da im spustimo loptu", "polako", "smireno"..
Puno trčanja i presing da u potpunosti neutrališemo njihovu igru, a šanse će doći.

Srećno!

Dijaspora (Lux.)

pre 8 godina

Nada umire zadnja ,to je tacno,ali tacno je i to da nam je fudbal i zelja za iganjem u reprezentaci slaba tako da mislim da je realno ocekivato x-1,uz neki rez.od 2- 1 za njih!

BOBA DELIJA

pre 8 godina

@John Terry

POTPISUJEM!

Ne mogu da verujem da apsolutno niko oko mene, ne deli NAŠE mišljenje!
(Bojan, 13. jun 2015 16:38) # Link komentara


Evo i tebi i Dzon Teriju da procitate ako vas ne mrzi :D
Malo iz zezanja "blog" ali iskazujuci svoje misljenje o Mihajlovicu u koje cvrsto verujem.

http://footballisthat.blogspot.com/2014/11/sinisa-mihajlovic-i-reprezentacija26.html

Fica

pre 8 godina

U nekim najavama sam cuo da ce biti dve promene u odnosu na utakmicu sa azerbejdzanom. Jedna je Fejsa umesto Milivojevica sto je dobro ako je Fejsa spreman. Druga je Markovic umesto Kostica? I bas bi voleo da mi selektor objasni u cemu je Markovic bolji od Kostica? Kostic ima tehniku,brzinu snagu prolazi centrira vraca se nazad sve korektno odradi,a Markovic? Taj trci sa loptom ko muva bez glave, jurca i na kraju nista ne uradi,a ako bude igrao samo ce pokazati ovo sto sam rekao. Inace stvarno se nadam da necete opet obrukati sebe i srbiju.

DD

pre 8 godina

Ovo samo mi mozemo da uradimo.Da se dovedemo u ovakvu poziciju.Menjamo selektore u sred kvalifikacija,neuigranost,trazimo svoju igru na mecevima odluke i rasipamo bodove nonsalantno.Izrade nas sa dronom, racunajuci na nas mentalitet i to je to.
Sada ce neko reci....pa dobro bilo,proslo,idemo sada na sve pobede.
Kazem i ja to isto,ali onako kiselo.

Goran

pre 8 godina

Od incidenta sa zastavom vise nikada ne gledam srpski fudbal. Kada igraci bar pokazu da se trude, a kriminal i nasilje odu sa stadiona po Tacherinom sistemu. Ponovo cu gledati nas fudbal.

Ica

pre 8 godina

Mi bijemo Dance, ovi biju one, pa oni one... Uvek težim putem pokušavamo, al' džabe! Zanošenja do mile volje, a realnost uvek drugačija!

Gordon Frimen je iz Pozarevac

pre 8 godina

Kako stoje stvari nema nista ni od ovog prvenstva Evrope.Mozda se nadamo 2020 godini.Neki ljubitelj fudbala i reprezentacije koji je 2000 godine (Holandija i Belgija) imao oko 60 godina sada ima oko 80 i nije ni sanjao da ce taj euro mozda biti zadnji koji je gledao.

billy the pljuc

pre 8 godina

Ako ne dobijete Dance,gledaćemo EP zajedno svako iz svoje fotelje,jer nas hrvate će UEFA da nogira iz ovih kvalifikacija a i treba.Žao mi jedino igrača jer nisu ništa krivi.

bosanacbrcko

pre 8 godina

komsije od srca vam zelim da se ponovi utakmica iz kopenhagena danska.bih 0:2 i nas su svi tad otpisali pa smo ih razbili sretnoo

milutin

pre 8 godina

Koliko god gubili i bili losi svaki put kazem necu vise da vas gleda... i onda pred sledecu utakmicu ja opet verujem da mozemo do pobede. AJMO NASI !!!

Багратион

pre 8 godina

напред србија!!!

само да кажем паметњаковићима, за свреме михајловића србија је играла два пута квалитетније него под антићем.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 8 godina

Bez ironije i lažne nade nama je i bod u Danskoj velik kao kuća!
To je čista realnost,ali sportski je da damo sve od sebe na terenu,a da li ćemo pobediti zavisi umnogome i od Danaca!

očigledno

pre 8 godina

Pocinje sa: Nije Portugal toliko jak mozemo da budemo i prvi, sta su oni bolji od nas!?
Nastavlja se: Ako sada pobedimo Dansku pa sve ostale, i nereseno sa Portugalom, baraz je nas!
Pa onda: Ako Portugal dobije dance 10:0, ovaj onog, onaj onog, mozemo u baraz!
I na kraju: Jos se uigravamo, ali sledece kvalifikacije su nase!

Ma necu vise da se nerviram zbog njih, imamo kosarkase, vaterpoliste, a ako nas hocemo fudbalere imamo ove mlade...

nebojsa

pre 8 godina

nema ovde dana D,,sve je jasno,,,,ovih 11 starletana mogu samo posle utakmice da uđu u neki reality šou...za drugo na žalost nisu...

Alan Ford

pre 8 godina

Kakav dan D ??? Nismo do sada igrajuci ni zasluzili plasman na EP i sad cemo kao odjednom zaigrati da bi neko nazvao ovaj dan bas ovako...ccc

torcida_trebinje

pre 8 godina

samo vas mi Hrvati mozemo spasiti susjedi ! dogovorite se koliko placate za jednu svastiku na terenu? al mi je traktorom zabrazdimo i to je to! sluzbeno 0:3 za vas

Saviola

pre 8 godina

Bice dan D, ali za Dansku. Posle utakmice biće samo Danska, Dobila, Dopadljiva, Dva komada. A kod nas Duplo golo, Davljenici, Da nam je sad Piksi, Dotučeni. Šanse da dobijemo su ravne kao red pločica koje zalepi ministar Gašić.

radomir antic

pre 8 godina

E, kada prodje i taj dan "D", docice neke nove kvalifikacije, pa ce opet i opet iznova da bude danova "D" koliko nam dusa zeli, ali pamet nam doci NIKAD NECE.

Zuki

pre 8 godina

Nece da igraju to je a kako ginu na terenu za klubove !!!
(Paklena pomorandža, 13. jun 2015 15:23)

Od igre za klubove zive, pod jedan. Pod dva, tamo ih treniraju svetska trenerska imena a u reprezentaciji... znamo vec. I pod tri, kakva drzava takav i sport. Imamo strucnjake ali nas vode polupismeni, u svim oblastima. Jedna izreka kaze da je ceta magaraca predvodjena lavom jaca od cete lavova predvodjene magarcem.

Данац

pre 8 godina

Popilo se dunje. Idemo na utakmicu sa zastavom u pantalonama. Ako nasi daju gol, vadimo zastavu. Ziveli i hvala b92 na komentaru

Sunce Slobode

pre 8 godina

Mi necemo otici na evropsko prvnenstvo na koje je bilo najlakse otici od kada se isto igra! Prvi put je 32 umesto, do sada, 24 reprezentacije na istom.
Dakle, pola Evrope ce sledece godine otici na EP, dok cemo mi kuci uz Madjare, Farane i Maltezane OPET gledati opusteno znajuci da nas nacionalni tim nije tamo. Mi smo jedini fudbal u poslednjih 25 godina (izuzimam Zvezdu jer je to ipak prica za sebe, neka druga dimenzija) igrali pod Radomirom Anticem i njega smo oterali. Mozda vecinski nismo bili za to, iskren da budem u tom trenutku je velika vecina nas zelela da Antic ostane selektor, ali smo pustili bratiji iz FS na celu sa Nedodirljivim da oteraju poslednjeg coveka koji je od onih dole na terenu uspevao da napravi tim. Tim uz koji je, vrlo bitno, cela Srbija stajala! Jedina ekipa posle mnoooogo godina koju su rame uz rame bodrili i Zvezdasi i Partizanovci, ovo je cinjenica. Niko nije podigao glas zbog tog teranja Antica i od tog trenutka pocinje sunovrat, potpuno zasluzen! Ovo sto nam se desava u ovim kvalif. i onim pre i onim pre je samo logican sled. Ne ocekujem da se poniranje nastavi, nama dno nije dovoljno duboko, mi cemo kopati dublje. A godine odose, ja sam barem gledao i Evropska i Svetska prvenstva, danasnja decurlija to ne moze ni da sanja. Tuga!

Bane

pre 8 godina

Reprezentacija Srbije u fudbalu bi trebalo posle utakmice da postane amaterska selekcija, da bi Srbi i svi narodi koji žive za fudbal u ovoj zemlji, mogli da normalno žive i rade. Zaista je neumesno i degutantno sve što sada radi FSS u vezi ove utakmice svim građanima Srbije.