Nova vest
Košarka

Subota, 14.09.2019.

16:43

Bogdanović: Boli poraz od Španije, prvi put smo bili favoriti na turniru

Srbija je pobedom nad Češkom 90:81 osvojila petu poziciju na Mundobasketu, a sjajan turnir je odigrao član Sakramento Kingsa, Bogdan Bogdanović.

Izvor: SN

Autor: SN

Bogdanović: Boli poraz od Španije, prvi put smo bili favoriti na turniru
Foto: FIBA

Srbija je na ovom turniru zabeležila dva poraza – prvi od Španije i drugi od Argentine i upravo će te dve reprezentacije odmeriti snage u finalu Svetskog prvenstva.

"Boli nas poraz od Španije, to nas je uznemirilo... Ovo je bio prvi put da smo na turnir došli kao favoriti i to je imalo uticaja na nas, a druge je motivisalo. Veoma je važno da se održi hemija u timu i da se pokaže karakter", rekao je Bogdanović za "Jurohups".

NBA as je odigrao sjajno na Mundobasketu, a nije mali deo navijača koji smatra da je Bogdanović najbolji igrač turnira i na meču sa Češkom je dobio povike "MVP, MVP".

"MVP nagrada ide igraču koji je osvojio trofej. Kada igraš za reprezentaciju mnogo je drugačije nego igrati za klub, pošto ovde svakog dana imaš nešto da dokažeš", rekao je Bogdan Bogdanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve