- SP Košarka - Kina 2019 -

Lučić: Sada je možda još teže VIDEO

Reprezentativac Srbije Vladimir Lučić je posle pobede nad SAD rekao da je ekipi sad možda i teže.

SVIzvor: B92
Podeli

Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića su savladali Ameriku i obezbedili priliku da se bore za peto mesto na Svetskom kupu.

"Ovo je bila utakmica bez nekog rezultatskog značaja, ali posle svega što se desilo u poslednjih četiri, pet dana hteli smo na pravi način da završimo sve ovo. Očekivali smo svi mi, a i vi, da ćemo se naći sa Amerikancima na samom kraju takmičenja, a ne u ovoj fazi, zato nam je možda i teže posle ove pobede, ali šta je tu je. Imamo još jednu utakmicu da završimo ovo takmičenje na pravi način", rekao je Lučić.

On je istakao da se mora pogledati realnost i da se kaže da su SAD imale težak poraz u utakmici protiv Francuske.

"Iz tog razloga verovatno nisu bili u nekom pravom trenutku, što se i osetilo na početku utakmice. To ne umanjuje našu pobedu i želju da izgledamo bolje danas", naveo je Lučić.

Kako je rekao, ekipi je dosta teško posle svega što je očekivano i zacrtano na početku priprema.

"Nismo izgledali najbolje, ustvari izgledali smo dosta dobro dok nije krenulo malo nizbrdo. Onda nismo imali timsku reakciju i da se vratimo iz toga. Sada je teško, ali to je sport, to je deo naših karijera i u prošlosti i u budućnosti, nadam se što manje. Glavu gore, idemo dalje. Dogovor iz svlačionice je da završimo ovo kako treba", zaključio je Lučić.

Vesti

prethodna strana 1 / 51 sledeca idi na stranu