Nova vest
Košarka

Četvrtak, 12.09.2019.

15:45

Bogdan: Ne može se ispraviti poraz, ali makar neka sreća našem narodu

Bogdan Bogdanović kaže da su se na neki način odužili pobedom nad Amerikancima, ali i da se svakako onaj poraz od Argentine ne može ispraviti.

Izvor: PT

Autor: PT

Bogdan: Ne može se ispraviti poraz, ali makar neka sreća našem narodu
Foto: FIBA

Iz Donguana, Aleksandar Kovačević

"Dobro je bilo. Na neki način smo se odužili. Ne može se onaj poraz ispraviti, ali eto makar smo doneli neku sreću našem narodu i nama. Prethodna dva puta smo izgubili od njih, nije to ta ekipa, ali ne može svaki dan da se dobije Amerika", rekao je Bogdanović novinarima posle meča.

Naši košarkaši pobedili su Amerikance sa 94:89 i u borbi za peto mesto igraće protiv Poljske ili Češke
.

Srbija je fenomenalno ušla u utakmicu i prvu četvrtinu dobila 32:7. Na pitanje da li bi ovako bilo i u finalu, bek Sakramenta kaže:

"Ne kažem da ih mi ne bi dobili, ali oni ne bi ovako sigurno otvorili utakmicu. Ne znam šta bi bilo kad bi bilo. Uživali smo, morali smo da pronađemo motivaciju. Da se zaboravi to što desilo", rekao je Bogdan.

Na pitanje da li se čuo sa nekim košarkašim iz reprezentacije SAD, Bogdan je rekao da se čuo sa saigračem iz Sakramenta Herisonom Barnsom, kao i Donovanom Mičelom, i da je sve to košarka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve