Nova vest
Košarka

Utorak, 10.09.2019.

15:22

Bjelica: Igrao sam kao go**o

Krilni igrač Srbije Nemanja Bjelica je rekao da poraz od Argentine u četvrtfinalu Svetskog kupa ubija.

Izvor: SV/PT

Autor: SV/PT

Bjelica: Igrao sam kao go**o
Foto: FIBA

Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića su u borbi za plasman u polufinale poraženi rezultatom 97:87.

"Ovaj poraz ubija... Mi smo je*eno dobra grupa momaka. Pokušali smo da pobedimo na pogrešan način. Nisu tu u pitanju ni pritisak ni euforija, mi znamo da se nosimo sa tim, ali na neki pogrešan način", rekao je Bjelica na konferenciji za medije na engleskom.

Krilni košarkaš Sakramento Kingsa odigrao šuterski slabu utakmicu, pošto je iz igre imao 5/17, a na kraju je meč završio sa 18 poena i sedam skokova.

"Nismo bili spremni za ovaj meč psihički. Ja posebno i zato preuzimam odgovornost. Igrao sam kao go**o. Zaslužili su ovu pobedu", rekao je Bjelica.

Srbija će se boriti za plasman od petog do osmog mesta.

"Moramo da se pripremimo za narednu utakmicu. Došli smo ovde kao tim i i možda, možda smo ovo hteli na pogrešan način. Neću reći da je problem pritisak ili euforija, znamo kako da se nosimo sa tim, ali smo želeli na pogrešan način... Moramo ovo da završimo jako i da se vratimo kući kao tim", zaključio je Bjelica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

186 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve