"Pobedili smo Francusku, Srbiju... Nismo izgubili zlato, uzeli smo srebro"

Selektor Argentine Serhio Ernandes je zadovoljan izdanjem svoje ekipe na Svetskom kupu u Kini.

Izvor: SV

Nedelja, 15.09.2019.

18:25

Tanjug/AP Photo/Ng Han Guan

Njegov tim je poražen u finalu od Španije rezultatom 95:75.


"Ovo je drugačije od svega na ovom turniru... Igrali smo sjajan turnir, pobedili smo sve, Francusku, Srbiju, Rusiju... Pobedili smo mnogo timova iz najboljih deset, igrali smo veoma, veoma dobro i ja ću brzo da zaboravim ovo finale. Za mene, mi smo osvojili srebro i nismo izgubili zlato. Veoma sam srećan i ponosan na svoje igrače. Za mene su oni najbolji igrači na svetu
", rekao je Ernandes.

Istakao je i da je Španija igrala odlično u finalu.

"Sve pohvale za našeg protivnika. Njihova taktika je bila perfektna, kao i način na koji su izvršavali zadatke. Imaju odlične igrače sa velikim iskustvom, veću rotaciju od nas i bili su bolji. Mi smo pokušali, nema izgovora, nismo bili umorni i nismo bili zadovoljni što igramo u finalu. Želeli smo da pobedimo, ali ovo je košarka, ako igrate bolje od protivnika, vi ćete pobediti. To je danas bila Španija", naveo je Ernandes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: