Lučić: Sada je možda još teže VIDEO

Reprezentativac Srbije Vladimir Lučić je posle pobede nad SAD rekao da je ekipi sad možda i teže.

Izvor: SV

Četvrtak, 12.09.2019.

16:25

Lučić: Sada je možda još teže VIDEO

Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića su savladali Ameriku i obezbedili priliku da se bore za peto mesto na Svetskom kupu.

"Ovo je bila utakmica bez nekog rezultatskog značaja, ali posle svega što se desilo u poslednjih četiri, pet dana hteli smo na pravi način da završimo sve ovo. Očekivali smo svi mi, a i vi, da ćemo se naći sa Amerikancima na samom kraju takmičenja, a ne u ovoj fazi, zato nam je možda i teže posle ove pobede, ali šta je tu je. Imamo još jednu utakmicu da završimo ovo takmičenje na pravi način", rekao je Lučić.

On je istakao da se mora pogledati realnost i da se kaže da su SAD imale težak poraz u utakmici protiv Francuske.

"Iz tog razloga verovatno nisu bili u nekom pravom trenutku, što se i osetilo na početku utakmice. To ne umanjuje našu pobedu i želju da izgledamo bolje danas", naveo je Lučić.

Kako je rekao, ekipi je dosta teško posle svega što je očekivano i zacrtano na početku priprema.

"Nismo izgledali najbolje, ustvari izgledali smo dosta dobro dok nije krenulo malo nizbrdo. Onda nismo imali timsku reakciju i da se vratimo iz toga. Sada je teško, ali to je sport, to je deo naših karijera i u prošlosti i u budućnosti, nadam se što manje. Glavu gore, idemo dalje. Dogovor iz svlačionice je da završimo ovo kako treba", zaključio je Lučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: