Bjelica i posle pobede nad Amerikom ne može da prežali poraze VIDEO

Reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica je i posle pobede nad SAD govorio o prethodnim mečevima.

Izvor: SV

Četvrtak, 12.09.2019.

16:07

Bjelica i posle pobede nad Amerikom ne može da prežali poraze VIDEO
Foto: FIBA

Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića su savladali Ameriku i izborili šansu da osvoje peto mesto na Svetskom kupu.

"Jeste da zvuči čudno, ali velika pobeda za nas. Dobili smo Amerikance... Nije da se njima nije igralo, ali je tesko igrati ovakve mečeve... Gledaš druge ekipe... Mogli smo da budemo mi tamo, uvek vraćamo film, imali smo loš dan, gde smo grešili, šta smo mogli bolje...", naveo je Bjelica.

On je istakao da se nada da se ekipa iskupila, na neki način.

"Ostaje nam još jedna utakmica da završimo takmičenje. Nadam se samo da ako izvučemo pouku... Ništa mi nismo uradili loše, baš smo pričali juče o tome... Ajde da smo se zezali, da smo izlazili, da smo divljali... Bili smo normalni sve vreme, ali dešava se... Oni porazi bole, ja nisam igrao dve godine za reprezentaciju, vratio sam se sa puno entuzijazma i verovao sam da možemo da napravimo veliki rezultat... Malo smo dobili šamar od Argentinaca... Glavu gore, ostaje nam još jedna utakmica. Hvala narodu, hvala vama, nije lako ni vama ni nama. Nismo svesni šta smo propustili, verovatno ćemo za pet, deset godina biti svesni šta smo mogli da uradimo. Samo da izvučemo pouku i imamo lepu budućnost pred nama", rekao je Bjelica.

Na konstataciju novinara da je možda trebalo više da se "zezaju", Bjelica je rekao - možda.

"Imali smo baš lake utakmice protiv Filipina i Angole, onda smo dobili Italiju ubedljivo, a mučili smo se sve vreme... Da se ne vraćam... Španci su igrali loše, samo su se digli protiv nas... Previše smo možda izgoreli u želji da napravimo nešto veliko... Biće teško kada se budemo vratili u Beograd i klubove, ali borili smo se, moram da pohvalim saigrače...", istakao je Bjelica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: