Petak, 13.09.2019.

12:50

Bogut: Ovo je je***a sramota! VIDEO

Centar košarkaške reprezentacije Australije Endru Bogut bio je veoma nezadovoljan posle poraza njegove reprezentacije u polufinalu Svetskog prvenstva u Kini.

Izvor: SN

Bogut: Ovo je je***a sramota! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Knele

pre 4 godine

Koja pljačka sudija!
Šta im sudi celu utakmicu i vraća ih u život i 4 sekunde pred kraj im faul dosudi,što
niko dusmaninu sudio nebi!
Protiv Italije,Srbije i Australije imaju sudije!!!

hroničar lige

pre 4 godine

Ne volim ni ja Špance ali ne znam što se Bogut toliko buni- odgurnuo je Gasola otvorenim dlanom i to po pravilima jeste faul. Sad, što ga je Gasol pre toga vukao za ruku a nisu ništa svirali, to je druga stvar. Ne verujem da se radi o nekom potkupljivanju, kako je Bogut insinuirao, već jednostavno o sudijama-papcima koje impresioniraju velika imena. Ne vredi, otkako su se pokačili sa ULEBom, FIBA nije u stanju da organizuje reguralno takmičenje. Mislim da je to organizacija na izdisaju, tržište će ih jednostavno likvidirati. Ne vrte tolike pare kao FIFA da bi mogli da mafijaše bez posledica i to je to.

Zvezda -jang bojs

pre 4 godine

Гледам и кажем фаул над Ноћионијем....не....над Сконокинијем...па гледам поново па кажем ма није га ни пипнуо....ни једног ни другог... и сад ћу опет да погледам
ma faul nad Divcem ne pravite se Englezi ,nije postojao NIJE!!!

demokrata

pre 4 godine

Za koji mesec ulazimo u treću deceniju 21. veka i pored sve tehnologije koju imamo i dalje se desava da neko bude pokraden na očigled milenijumskom auditorijuma. Neke stvari se jednostavno nikad neće promeniti.

Smeh

pre 4 godine

Nešto se ne sećam da je španska reprezentacija bila oštećena od strane sudija u bilo kom sportu. Ali zato u njihovu korist gomila slučajeva. Zbog čega je tako? Pa i kada su igrali protiv SAD su imali blagonaklonost sudija.

dzo

pre 4 godine

sudije katastrofa mora se dozvoliti da trneri traze var po 2 u svakoj cetvrtini tako se moze izvrsiti pritisak na sudije da posteno sude

Mate iz kante

pre 4 godine

Lipo si to sve napisa. Samo treba bit potpuno iskren pa dodat i ono finale iz 2002 jugoslavija-argentina...
(mate, 13. septembar 2019 14:52)

A najvise treba biti iskren pa dodati i da to veze nema sa klasicnim kradjama. No kompleksi koje tvoja zemlja, sila u glinenim golubovima ima od moje, kosarkaske velesile se najbolje vide u tvom trol komentaru

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Glavni favorit za osvajanje bi bila Rumunija,ili Hrvatska.
(Drug Ostoja, 13. septembar 2019 13:36)


zaboravio si moćnu veliku britaniju koja bi hrvatsku u polufinalu dobila na iskustvo:)))))

KliftonToni

pre 4 godine

Lipo si to sve napisa. Samo treba bit potpuno iskren pa dodat i ono finale iz 2002 jugoslavija-argentina...
(mate, 13. septembar 2019 14:52)

ја сам то гледао најмање двадесет пута. Гледам и кажем фаул над Ноћионијем....не....над Сконокинијем...па гледам поново па кажем ма није га ни пипнуо....ни једног ни другог... и сад ћу опет да погледам


Па опет...и ја са јутубетом, и бесомучним премотавањем не могу да кажем јесте или није. Волео бих да јесте крађа, да једном судије нешто и за нас неправедно одсуде....кажем себи, брат Грк...судио за нас...а опет често не видим тај фаул који понекад видим...

Али замисли судију тад...кад ја са премотавањем нисам 100% сигуран...није крађа, можда грешка. Ово је крађа...

skoba

pre 4 godine

Lipo si to sve napisa. Samo treba bit potpuno iskren pa dodat i ono finale iz 2002 jugoslavija-argentina...
(mate, 13. septembar 2019 14:52)

U pravu si komšija, definitivno su sudije trebale da sviraju korake Skonokiniju ozbiljan previd koji zamalo da košta Jugoslaviju zlata

Uroš

pre 4 godine

@WillyWonka

Sine WillyWonka,
Kad su Dražen i Divac igrali itekako su sudije uticale na krajnji rezultat, ali to nisi primećivao jer su navlacile na stranu reprezentacija za koje si navijao.

dd

pre 4 godine

australiji ukradeno finale...imali bi zadnji napad i 8 sek do kraja i poen viska,ne pamtim da li se ovakva kradja ikada desila,ni govora o prekrsaju?

a reakcija Boguta je sasvim opravdana,kada je sa prstima simulirao pare,jos ne mogu doci sebi,ja mislim da je ovo jedna od najvecih kradja u istoriji sporta

spancima zelim da izgube u finalu,dace bog vratice im se ovo kad tad

brankopartizan

pre 4 godine

Ja,kada.kazem da su sudije gurale i Spaniju i Argentinu,bez ibzira.sto smo mi.morali bolje,vi se smejete i pljujete po igračima.Sad gledajte dalje sta se radi... Dve najprljavije reprezentacije idu u finale...Uzivajte u NEkošarci ?

Roki

pre 4 godine

S

To sto su imali mnogo prilika za sta god, nikako ne moze biti opravdanje za nepostovanje osnovnih pravila sporta. Ne mogu da verujem da pravdas to ovom recenicom. To je kao da kazes da je u redu sto su pokrali Litvance jer ovi su mogli da naprave 10 razlike pa ne bi dosli u situaciju da zavise od te odluke.

mate

pre 4 godine

Najvece kradje: Srbija - Turska, Francuska - Litvanija, Spanija - Australija
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (roarrr, 13. septembar 2019 13:29

Lipo si to sve napisa. Samo treba bit potpuno iskren pa dodat i ono finale iz 2002 jugoslavija-argentina...

Josarian

pre 4 godine

Sedam utakmica na Svetskom prvenstvu do sada odlučeno direktnim uticajem na krajnji rezultat od strane sudija greškama ili “greškama”. Greške jesu sastavni deo igre, ali nikada nije bilo ovako puno i ovoliko drastičnih grešaka. Sudjenje je katastrofalno i obesmišljava prvenstvo. Krivci za to su nacionalni savezi. Oni to tolerišu.

sgdp

pre 4 godine

Jeli neko moze da mi objasni koja je svrha instant review ako neces da pogledas ovaj faula Boguta na 8 sekundi do kraja utakmice?
Analiziraju nebitne situacije u prvoj cetvrtini kao jeli 5 ili 5.5 sekundi na satu za napad a ovako nesto se samo preskoci?
Postoji samo jedan odgovor :)
(millsy, 13. septembar 2019 13:53)

Postoji samo jedan odgovor, a to je da sudije kada dosude faul, ne mogu da ga ponište gledajući snimak. To piše u FIBA-inom pravilniku. Mogu samo da gledaju snimak da li je faul nesportski ili običan. A slažem se da je u ovoj situaciji prestrogo dosuđen faul Bogutu, ali kad su ga jednom dosudili, nije bilo više nazad.

WillyWonka

pre 4 godine

Sine Bogute,
dok su igrali Kićanović, Dalipagić, Delibašić... nisu dozvolili da sudije uopšte utiču na rezultat. Daš koš i boli te za sudije. Tako je bilo i sa Draženom, Divcem, Kukočem, Paspaljem...
Jednostavno, Australija nije bila sposobna da u zadnjih pet napada poentira. I tu je sve što su uradili palo u vodu. Kakve sudije, kakvi bakrači. Grunf bi vjerovatno rekao: moraš dati više koševa od protivnika da bi pobijedio.

Bobi B.

pre 4 godine

Očigledna krađa i sramota za sudije.Koji je kriterijum kada se po pet puta gleda snimak dali je neko nagazio liniju tj. dali je dvojka ili trojka kod dvadeset razlike za neki tim a ovde se ne gleda faul gde jedan poen odlučuje utakmicu.

MaStaJaZnam

pre 4 godine

A dok je Srbija drzala protivnicki tim u masini sudija 5 minuta pregleda snimak to je ok, ono kao vodite 15 (tj 25) razlike? Prvi put da je sudjenje stvarno katastrofalno, ali ne vama veci trn u oku Djordjevic.... Skidam kapu ne ucesnicima na ovoj lakrdiji....

Cane

pre 4 godine

FIBA se obilato trudi da svako takmičenje sa sudijama bude gore od prethodnog.Kad baš bude frka kao sa Litvancima,oni kao suspenduju sudije. Setite se samo prošlog prvenstva Evrope kada su sudile sudije sa Filipina,Australije iz Kanade. Bruka.
A ovo danas sa Špancima, pa ovako im ni kralj lično ne bi sudio.

Dušan

pre 4 godine

ajde budimo realni iako nismo navijali za Špance, sami su kenguri krivi, zadnjih pet minuta regularnog dela ne mogu da daju koš iz igre, promašuju bacanje za vođstvo četiri sekunde pre kraja a posle napad i šut za pobedu u prvom produžetku. i sad im sudija kriv.

Ђурађ Курјак

pre 4 godine

Душане јесте им судија крив јер да не свира тај фаул Богуту неби ни дошло до Милсових бацања нити промашаја крајем првог продужетка. Отприлике судија им удахнуо нов живот и они су после на искуство и борбу и квалитет победили. Ипак пре свега тога једна велика крађа.

Drug Ostoja

pre 4 godine

Ponovicu ono sto sam napisao pre nekoliko dana : Pocnite da bojkotujete FIBA takmicenja,pa ce onda morati nesto da menjaju. Sve dok kukate,a trpite i prihvatate njihove gluposti oni nece nista menjati. Zamislite sledece SP bez : Srbije,SAD,Spanije,Francuske,Australije,Litvanije,Grcke,Argentine jer su odlucili da bojkotuju.. Glavni favorit za osvajanje bi bila Rumunija,ili Hrvatska.

tole

pre 4 godine

Da li će se ikada desiti da Španiju pokradu kao što su pokrali Srbiju, Litvaniju, Australiju? Pre će pokrasti SAD sa sve Džejmsom, Hardenom i Karijem nego Španiju... Bruka i sramota FIBA.

Gandra Šajkaš

pre 4 godine

celo prvenstvo je katastrofalno sudjeno ali ovo danas I ono sa litvancima je za veliki znak pitanja
ako se vec gyraju neke reprezentacije treba njima odnah dati da igraju finale a ostale neka se bore za bronzu I cast

s

pre 4 godine

Jeste da su sudije pogresile, ali su Australijanci imali mnogo sansi za pobedu. Ovako ostaju i dalje bez ijedne medalje na velikim takmicenjima. Veciti gubitnici sto se kaze. Uvek su nezgodni, ali uvek ispadnu
Pokazali su da imaju dobru skolu kosarke. U poslednjih 15 god, gotovo uvek uzimaju medalju. I sada se bore za svoje drugo zlato na svetskom, i to su dosli sa samo dva vrhunska igraca (Rubio i Gasol), Ljulj je tek izasao iz povrede, ali opet je pokazao da je klasa. Imaju bracu Ernagnomez kojima je ovo prvo takmicenje. Rudi Fernandez covek od zadatka, i ostali su cist prosek
Mora se priznati da je Djordjevic potpuno podbacio ovaj put sa taktikom i selekcijom igraca. Skariolo i posle Argetinci su ga nadmudrili. To ne bi bio problem toliki da se to desilo samo sad, ali iste greske su se desile i protiv Litvanaca kada su nas prebili, Slovenci sa samo dva dobra igraca su nas dobili
Mislim da je vreme za nekog novog, da unese novu energiju, i naravno da se zahvalimo nekim igracima

millsy

pre 4 godine

Jeli neko moze da mi objasni koja je svrha instant review ako neces da pogledas ovaj faula Boguta na 8 sekundi do kraja utakmice?
Analiziraju nebitne situacije u prvoj cetvrtini kao jeli 5 ili 5.5 sekundi na satu za napad a ovako nesto se samo preskoci?
Postoji samo jedan odgovor :)

Aca

pre 4 godine

Dušan, 13. septembar 2019 13:09)

Imaju pravo da ne daju kos i 10 minuta, to nema nikakve veze sa sudjenjem. Sad da tebi neko uzme zadnjih 100 eura iz dzepa a ja da kazem pa sam je kriv, prosle godine je mogao da zaradi vise, al nije dobio onaj posao a mogao je.

Sabre

pre 4 godine

Dokle? DOKLE?! Ne postoji odvratnija ekipa u istoriji reprezentativne košarke i fudbala od Španaca! Sramota i krađa epskih razmera.. i na kraju će osvojiti...

new fortress

pre 4 godine

Jeste brate.Dobro si onom sudiji pokazao šta je dobio...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. septembar 2019 12:52)
Sta ti znaci to??? Jel kapira neko sta je hteo reci???

Blue Moon 1787

pre 4 godine

Igras, boris se maksimalno Delavedova nije mogao da stoji na kraju i sudija te pokrade, bukvalno sve sto si radio celo leto ode u propast i posle sudija suspendovan i kao to je pravda ma ajde bre bruka i sramota.

Ivan

pre 4 godine

Jeste brate.Dobro si onom sudiji pokazao šta je dobio...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. septembar 2019 12:52)
Sta ti znaci to??? Jel kapira neko sta je hteo reci???

Da. Kad su svirali faul za Spaniju 8.7 sek pre kraja prstima je pokazao da su (sudije) dobile pare.

duledudule

pre 4 godine

Jeste brate.Dobro si onom sudiji pokazao šta je dobio...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. septembar 2019 12:52)
Sta ti znaci to??? Jel kapira neko sta je hteo reci???
(new fortress, 13. septembar 2019 13:06)

Pokazao da je podmicen, kao sto i jesu svi, tj svi rade kako im je neko gore rekao...
Sta tebi nije jasno ? objasnicu ti ja sve..
ili se i ti pravis lud kao Riki Rubio..
(E, 13. septembar 2019 13:20)
Kad protrlja prstice kao parice parice...

E

pre 4 godine

Jeste brate.Dobro si onom sudiji pokazao šta je dobio...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. septembar 2019 12:52)
Sta ti znaci to??? Jel kapira neko sta je hteo reci???
(new fortress, 13. septembar 2019 13:06)

Pokazao da je podmicen, kao sto i jesu svi, tj svi rade kako im je neko gore rekao...
Sta tebi nije jasno ? objasnicu ti ja sve..
ili se i ti pravis lud kao Riki Rubio..

Goran

pre 4 godine

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Pogotovo srpski komentator koji su kao fol navijali za "klokane" (kengure, samo provociram). Naravno da cu navijati za Spance. Sta ce mi kengurska nacija u finalu?

Niko i Ništa

pre 4 godine

Суђење није на нивоу кошарке на овом СП, дефинитивно.
Али шансу сте имали, добили су вас на искуство, а водили сте 30 минута.

Goran ks

pre 4 godine

ajde budimo realni iako nismo navijali za Špance, sami su kenguri krivi,
(Dušan, 13. septembar 2019 13:09)

A ti si anketirao celu Srbiju pa znas da nismo navijali za Spaniju, a zasto da ne ?
Evo ja sam navijao za njih.

Zoks

pre 4 godine

Posle moje Srbije ispade i moja Australija
Bogut je upravu Gasol ga je odgurnuo na 8 sekundi do kraja nema sanse da je ono bio faul
Ali opet imali smo dvije sanse prvo Mills promasi slobodno pa Della promasi sut na kraju produzetka...
Ne mozes dobiti spance i promasivati ove kljucne poene tako da smo sami krivi
Rubio i Fernandez za oskara odglumili :)

Steta sto niko nije imao petlju da preuzme odgovornost na kraju kad se lomilo osim Millsa

extremesportist

pre 4 godine

Brat Drogba te najbolje razume sad: https://www.youtube.com/watch?v=AMyAh-8XtR8

I njega su pokrali Španci, što je prokomentarisao identičnom rečenicom :D

bg

pre 4 godine

Ma nema čemu da žale promašili su 2 šuta za pobedu. Kada ih je sudija pokrao posle je vratio Mislu kroz 2 bacanja. Ingliš se sakrio nije ga bilo nigde falio je njegov doprinos.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jeste brate.Dobro si onom sudiji pokazao šta je dobio...To realno otvara i gvozdena vrata!Jedna od većih krađa.Definitivno posle Turaka protiv nas možda i najveća u istoriji SP...

Kosh

pre 4 godine

Naravno da je sramota! Na sve nacine guraju ovu spansku gerijatriju! No, niko ih vala na ovom SP nije toliko pogurao i dao krila kao amaterizam Sase Djordjevica! Jos jednom, "hvala" ti Sale!

sket

pre 4 godine

Sudije odigrale ključnu ulogu s onim izmišljenim faulom nad Gasolom, pred kraj regularnog dela. Da, imao je Mils bacanja posle toga, ali takva nepravda jako utiče na psihu cele ekipe. Generalno jako loše suđenje na ovom prvenstvu.

tole

pre 4 godine

Da li će se ikada desiti da Španiju pokradu kao što su pokrali Srbiju, Litvaniju, Australiju? Pre će pokrasti SAD sa sve Džejmsom, Hardenom i Karijem nego Španiju... Bruka i sramota FIBA.

Kosh

pre 4 godine

Naravno da je sramota! Na sve nacine guraju ovu spansku gerijatriju! No, niko ih vala na ovom SP nije toliko pogurao i dao krila kao amaterizam Sase Djordjevica! Jos jednom, "hvala" ti Sale!

sket

pre 4 godine

Sudije odigrale ključnu ulogu s onim izmišljenim faulom nad Gasolom, pred kraj regularnog dela. Da, imao je Mils bacanja posle toga, ali takva nepravda jako utiče na psihu cele ekipe. Generalno jako loše suđenje na ovom prvenstvu.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jeste brate.Dobro si onom sudiji pokazao šta je dobio...To realno otvara i gvozdena vrata!Jedna od većih krađa.Definitivno posle Turaka protiv nas možda i najveća u istoriji SP...

Blue Moon 1787

pre 4 godine

Igras, boris se maksimalno Delavedova nije mogao da stoji na kraju i sudija te pokrade, bukvalno sve sto si radio celo leto ode u propast i posle sudija suspendovan i kao to je pravda ma ajde bre bruka i sramota.

Drug Ostoja

pre 4 godine

Ponovicu ono sto sam napisao pre nekoliko dana : Pocnite da bojkotujete FIBA takmicenja,pa ce onda morati nesto da menjaju. Sve dok kukate,a trpite i prihvatate njihove gluposti oni nece nista menjati. Zamislite sledece SP bez : Srbije,SAD,Spanije,Francuske,Australije,Litvanije,Grcke,Argentine jer su odlucili da bojkotuju.. Glavni favorit za osvajanje bi bila Rumunija,ili Hrvatska.

Cane

pre 4 godine

FIBA se obilato trudi da svako takmičenje sa sudijama bude gore od prethodnog.Kad baš bude frka kao sa Litvancima,oni kao suspenduju sudije. Setite se samo prošlog prvenstva Evrope kada su sudile sudije sa Filipina,Australije iz Kanade. Bruka.
A ovo danas sa Špancima, pa ovako im ni kralj lično ne bi sudio.

Gandra Šajkaš

pre 4 godine

celo prvenstvo je katastrofalno sudjeno ali ovo danas I ono sa litvancima je za veliki znak pitanja
ako se vec gyraju neke reprezentacije treba njima odnah dati da igraju finale a ostale neka se bore za bronzu I cast

Bobi B.

pre 4 godine

Očigledna krađa i sramota za sudije.Koji je kriterijum kada se po pet puta gleda snimak dali je neko nagazio liniju tj. dali je dvojka ili trojka kod dvadeset razlike za neki tim a ovde se ne gleda faul gde jedan poen odlučuje utakmicu.

Sabre

pre 4 godine

Dokle? DOKLE?! Ne postoji odvratnija ekipa u istoriji reprezentativne košarke i fudbala od Španaca! Sramota i krađa epskih razmera.. i na kraju će osvojiti...

Ivan

pre 4 godine

Jeste brate.Dobro si onom sudiji pokazao šta je dobio...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. septembar 2019 12:52)
Sta ti znaci to??? Jel kapira neko sta je hteo reci???

Da. Kad su svirali faul za Spaniju 8.7 sek pre kraja prstima je pokazao da su (sudije) dobile pare.

Ђурађ Курјак

pre 4 godine

Душане јесте им судија крив јер да не свира тај фаул Богуту неби ни дошло до Милсових бацања нити промашаја крајем првог продужетка. Отприлике судија им удахнуо нов живот и они су после на искуство и борбу и квалитет победили. Ипак пре свега тога једна велика крађа.

dd

pre 4 godine

australiji ukradeno finale...imali bi zadnji napad i 8 sek do kraja i poen viska,ne pamtim da li se ovakva kradja ikada desila,ni govora o prekrsaju?

a reakcija Boguta je sasvim opravdana,kada je sa prstima simulirao pare,jos ne mogu doci sebi,ja mislim da je ovo jedna od najvecih kradja u istoriji sporta

spancima zelim da izgube u finalu,dace bog vratice im se ovo kad tad

E

pre 4 godine

Jeste brate.Dobro si onom sudiji pokazao šta je dobio...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. septembar 2019 12:52)
Sta ti znaci to??? Jel kapira neko sta je hteo reci???
(new fortress, 13. septembar 2019 13:06)

Pokazao da je podmicen, kao sto i jesu svi, tj svi rade kako im je neko gore rekao...
Sta tebi nije jasno ? objasnicu ti ja sve..
ili se i ti pravis lud kao Riki Rubio..

brankopartizan

pre 4 godine

Ja,kada.kazem da su sudije gurale i Spaniju i Argentinu,bez ibzira.sto smo mi.morali bolje,vi se smejete i pljujete po igračima.Sad gledajte dalje sta se radi... Dve najprljavije reprezentacije idu u finale...Uzivajte u NEkošarci ?

Josarian

pre 4 godine

Sedam utakmica na Svetskom prvenstvu do sada odlučeno direktnim uticajem na krajnji rezultat od strane sudija greškama ili “greškama”. Greške jesu sastavni deo igre, ali nikada nije bilo ovako puno i ovoliko drastičnih grešaka. Sudjenje je katastrofalno i obesmišljava prvenstvo. Krivci za to su nacionalni savezi. Oni to tolerišu.

Aca

pre 4 godine

Dušan, 13. septembar 2019 13:09)

Imaju pravo da ne daju kos i 10 minuta, to nema nikakve veze sa sudjenjem. Sad da tebi neko uzme zadnjih 100 eura iz dzepa a ja da kazem pa sam je kriv, prosle godine je mogao da zaradi vise, al nije dobio onaj posao a mogao je.

sgdp

pre 4 godine

Jeli neko moze da mi objasni koja je svrha instant review ako neces da pogledas ovaj faula Boguta na 8 sekundi do kraja utakmice?
Analiziraju nebitne situacije u prvoj cetvrtini kao jeli 5 ili 5.5 sekundi na satu za napad a ovako nesto se samo preskoci?
Postoji samo jedan odgovor :)
(millsy, 13. septembar 2019 13:53)

Postoji samo jedan odgovor, a to je da sudije kada dosude faul, ne mogu da ga ponište gledajući snimak. To piše u FIBA-inom pravilniku. Mogu samo da gledaju snimak da li je faul nesportski ili običan. A slažem se da je u ovoj situaciji prestrogo dosuđen faul Bogutu, ali kad su ga jednom dosudili, nije bilo više nazad.

s

pre 4 godine

Jeste da su sudije pogresile, ali su Australijanci imali mnogo sansi za pobedu. Ovako ostaju i dalje bez ijedne medalje na velikim takmicenjima. Veciti gubitnici sto se kaze. Uvek su nezgodni, ali uvek ispadnu
Pokazali su da imaju dobru skolu kosarke. U poslednjih 15 god, gotovo uvek uzimaju medalju. I sada se bore za svoje drugo zlato na svetskom, i to su dosli sa samo dva vrhunska igraca (Rubio i Gasol), Ljulj je tek izasao iz povrede, ali opet je pokazao da je klasa. Imaju bracu Ernagnomez kojima je ovo prvo takmicenje. Rudi Fernandez covek od zadatka, i ostali su cist prosek
Mora se priznati da je Djordjevic potpuno podbacio ovaj put sa taktikom i selekcijom igraca. Skariolo i posle Argetinci su ga nadmudrili. To ne bi bio problem toliki da se to desilo samo sad, ali iste greske su se desile i protiv Litvanaca kada su nas prebili, Slovenci sa samo dva dobra igraca su nas dobili
Mislim da je vreme za nekog novog, da unese novu energiju, i naravno da se zahvalimo nekim igracima

Niko i Ništa

pre 4 godine

Суђење није на нивоу кошарке на овом СП, дефинитивно.
Али шансу сте имали, добили су вас на искуство, а водили сте 30 минута.

millsy

pre 4 godine

Jeli neko moze da mi objasni koja je svrha instant review ako neces da pogledas ovaj faula Boguta na 8 sekundi do kraja utakmice?
Analiziraju nebitne situacije u prvoj cetvrtini kao jeli 5 ili 5.5 sekundi na satu za napad a ovako nesto se samo preskoci?
Postoji samo jedan odgovor :)

Roki

pre 4 godine

S

To sto su imali mnogo prilika za sta god, nikako ne moze biti opravdanje za nepostovanje osnovnih pravila sporta. Ne mogu da verujem da pravdas to ovom recenicom. To je kao da kazes da je u redu sto su pokrali Litvance jer ovi su mogli da naprave 10 razlike pa ne bi dosli u situaciju da zavise od te odluke.

Zoks

pre 4 godine

Posle moje Srbije ispade i moja Australija
Bogut je upravu Gasol ga je odgurnuo na 8 sekundi do kraja nema sanse da je ono bio faul
Ali opet imali smo dvije sanse prvo Mills promasi slobodno pa Della promasi sut na kraju produzetka...
Ne mozes dobiti spance i promasivati ove kljucne poene tako da smo sami krivi
Rubio i Fernandez za oskara odglumili :)

Steta sto niko nije imao petlju da preuzme odgovornost na kraju kad se lomilo osim Millsa

bg

pre 4 godine

Ma nema čemu da žale promašili su 2 šuta za pobedu. Kada ih je sudija pokrao posle je vratio Mislu kroz 2 bacanja. Ingliš se sakrio nije ga bilo nigde falio je njegov doprinos.

mate

pre 4 godine

Najvece kradje: Srbija - Turska, Francuska - Litvanija, Spanija - Australija
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (roarrr, 13. septembar 2019 13:29

Lipo si to sve napisa. Samo treba bit potpuno iskren pa dodat i ono finale iz 2002 jugoslavija-argentina...

duledudule

pre 4 godine

Jeste brate.Dobro si onom sudiji pokazao šta je dobio...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. septembar 2019 12:52)
Sta ti znaci to??? Jel kapira neko sta je hteo reci???
(new fortress, 13. septembar 2019 13:06)

Pokazao da je podmicen, kao sto i jesu svi, tj svi rade kako im je neko gore rekao...
Sta tebi nije jasno ? objasnicu ti ja sve..
ili se i ti pravis lud kao Riki Rubio..
(E, 13. septembar 2019 13:20)
Kad protrlja prstice kao parice parice...

MaStaJaZnam

pre 4 godine

A dok je Srbija drzala protivnicki tim u masini sudija 5 minuta pregleda snimak to je ok, ono kao vodite 15 (tj 25) razlike? Prvi put da je sudjenje stvarno katastrofalno, ali ne vama veci trn u oku Djordjevic.... Skidam kapu ne ucesnicima na ovoj lakrdiji....

extremesportist

pre 4 godine

Brat Drogba te najbolje razume sad: https://www.youtube.com/watch?v=AMyAh-8XtR8

I njega su pokrali Španci, što je prokomentarisao identičnom rečenicom :D

demokrata

pre 4 godine

Za koji mesec ulazimo u treću deceniju 21. veka i pored sve tehnologije koju imamo i dalje se desava da neko bude pokraden na očigled milenijumskom auditorijuma. Neke stvari se jednostavno nikad neće promeniti.

Goran ks

pre 4 godine

ajde budimo realni iako nismo navijali za Špance, sami su kenguri krivi,
(Dušan, 13. septembar 2019 13:09)

A ti si anketirao celu Srbiju pa znas da nismo navijali za Spaniju, a zasto da ne ?
Evo ja sam navijao za njih.

Dušan

pre 4 godine

ajde budimo realni iako nismo navijali za Špance, sami su kenguri krivi, zadnjih pet minuta regularnog dela ne mogu da daju koš iz igre, promašuju bacanje za vođstvo četiri sekunde pre kraja a posle napad i šut za pobedu u prvom produžetku. i sad im sudija kriv.

WillyWonka

pre 4 godine

Sine Bogute,
dok su igrali Kićanović, Dalipagić, Delibašić... nisu dozvolili da sudije uopšte utiču na rezultat. Daš koš i boli te za sudije. Tako je bilo i sa Draženom, Divcem, Kukočem, Paspaljem...
Jednostavno, Australija nije bila sposobna da u zadnjih pet napada poentira. I tu je sve što su uradili palo u vodu. Kakve sudije, kakvi bakrači. Grunf bi vjerovatno rekao: moraš dati više koševa od protivnika da bi pobijedio.

dzo

pre 4 godine

sudije katastrofa mora se dozvoliti da trneri traze var po 2 u svakoj cetvrtini tako se moze izvrsiti pritisak na sudije da posteno sude

Mate iz kante

pre 4 godine

Lipo si to sve napisa. Samo treba bit potpuno iskren pa dodat i ono finale iz 2002 jugoslavija-argentina...
(mate, 13. septembar 2019 14:52)

A najvise treba biti iskren pa dodati i da to veze nema sa klasicnim kradjama. No kompleksi koje tvoja zemlja, sila u glinenim golubovima ima od moje, kosarkaske velesile se najbolje vide u tvom trol komentaru

skoba

pre 4 godine

Lipo si to sve napisa. Samo treba bit potpuno iskren pa dodat i ono finale iz 2002 jugoslavija-argentina...
(mate, 13. septembar 2019 14:52)

U pravu si komšija, definitivno su sudije trebale da sviraju korake Skonokiniju ozbiljan previd koji zamalo da košta Jugoslaviju zlata

new fortress

pre 4 godine

Jeste brate.Dobro si onom sudiji pokazao šta je dobio...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. septembar 2019 12:52)
Sta ti znaci to??? Jel kapira neko sta je hteo reci???

Goran

pre 4 godine

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Pogotovo srpski komentator koji su kao fol navijali za "klokane" (kengure, samo provociram). Naravno da cu navijati za Spance. Sta ce mi kengurska nacija u finalu?

Uroš

pre 4 godine

@WillyWonka

Sine WillyWonka,
Kad su Dražen i Divac igrali itekako su sudije uticale na krajnji rezultat, ali to nisi primećivao jer su navlacile na stranu reprezentacija za koje si navijao.

KliftonToni

pre 4 godine

Lipo si to sve napisa. Samo treba bit potpuno iskren pa dodat i ono finale iz 2002 jugoslavija-argentina...
(mate, 13. septembar 2019 14:52)

ја сам то гледао најмање двадесет пута. Гледам и кажем фаул над Ноћионијем....не....над Сконокинијем...па гледам поново па кажем ма није га ни пипнуо....ни једног ни другог... и сад ћу опет да погледам


Па опет...и ја са јутубетом, и бесомучним премотавањем не могу да кажем јесте или није. Волео бих да јесте крађа, да једном судије нешто и за нас неправедно одсуде....кажем себи, брат Грк...судио за нас...а опет често не видим тај фаул који понекад видим...

Али замисли судију тад...кад ја са премотавањем нисам 100% сигуран...није крађа, можда грешка. Ово је крађа...

Smeh

pre 4 godine

Nešto se ne sećam da je španska reprezentacija bila oštećena od strane sudija u bilo kom sportu. Ali zato u njihovu korist gomila slučajeva. Zbog čega je tako? Pa i kada su igrali protiv SAD su imali blagonaklonost sudija.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Glavni favorit za osvajanje bi bila Rumunija,ili Hrvatska.
(Drug Ostoja, 13. septembar 2019 13:36)


zaboravio si moćnu veliku britaniju koja bi hrvatsku u polufinalu dobila na iskustvo:)))))

Knele

pre 4 godine

Koja pljačka sudija!
Šta im sudi celu utakmicu i vraća ih u život i 4 sekunde pred kraj im faul dosudi,što
niko dusmaninu sudio nebi!
Protiv Italije,Srbije i Australije imaju sudije!!!

hroničar lige

pre 4 godine

Ne volim ni ja Špance ali ne znam što se Bogut toliko buni- odgurnuo je Gasola otvorenim dlanom i to po pravilima jeste faul. Sad, što ga je Gasol pre toga vukao za ruku a nisu ništa svirali, to je druga stvar. Ne verujem da se radi o nekom potkupljivanju, kako je Bogut insinuirao, već jednostavno o sudijama-papcima koje impresioniraju velika imena. Ne vredi, otkako su se pokačili sa ULEBom, FIBA nije u stanju da organizuje reguralno takmičenje. Mislim da je to organizacija na izdisaju, tržište će ih jednostavno likvidirati. Ne vrte tolike pare kao FIFA da bi mogli da mafijaše bez posledica i to je to.

Zvezda -jang bojs

pre 4 godine

Гледам и кажем фаул над Ноћионијем....не....над Сконокинијем...па гледам поново па кажем ма није га ни пипнуо....ни једног ни другог... и сад ћу опет да погледам
ma faul nad Divcem ne pravite se Englezi ,nije postojao NIJE!!!

Kosh

pre 4 godine

Naravno da je sramota! Na sve nacine guraju ovu spansku gerijatriju! No, niko ih vala na ovom SP nije toliko pogurao i dao krila kao amaterizam Sase Djordjevica! Jos jednom, "hvala" ti Sale!

Goran

pre 4 godine

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Pogotovo srpski komentator koji su kao fol navijali za "klokane" (kengure, samo provociram). Naravno da cu navijati za Spance. Sta ce mi kengurska nacija u finalu?

mate

pre 4 godine

Najvece kradje: Srbija - Turska, Francuska - Litvanija, Spanija - Australija
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (roarrr, 13. septembar 2019 13:29

Lipo si to sve napisa. Samo treba bit potpuno iskren pa dodat i ono finale iz 2002 jugoslavija-argentina...

WillyWonka

pre 4 godine

Sine Bogute,
dok su igrali Kićanović, Dalipagić, Delibašić... nisu dozvolili da sudije uopšte utiču na rezultat. Daš koš i boli te za sudije. Tako je bilo i sa Draženom, Divcem, Kukočem, Paspaljem...
Jednostavno, Australija nije bila sposobna da u zadnjih pet napada poentira. I tu je sve što su uradili palo u vodu. Kakve sudije, kakvi bakrači. Grunf bi vjerovatno rekao: moraš dati više koševa od protivnika da bi pobijedio.

Dušan

pre 4 godine

ajde budimo realni iako nismo navijali za Špance, sami su kenguri krivi, zadnjih pet minuta regularnog dela ne mogu da daju koš iz igre, promašuju bacanje za vođstvo četiri sekunde pre kraja a posle napad i šut za pobedu u prvom produžetku. i sad im sudija kriv.

new fortress

pre 4 godine

Jeste brate.Dobro si onom sudiji pokazao šta je dobio...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. septembar 2019 12:52)
Sta ti znaci to??? Jel kapira neko sta je hteo reci???

Goran ks

pre 4 godine

ajde budimo realni iako nismo navijali za Špance, sami su kenguri krivi,
(Dušan, 13. septembar 2019 13:09)

A ti si anketirao celu Srbiju pa znas da nismo navijali za Spaniju, a zasto da ne ?
Evo ja sam navijao za njih.

bg

pre 4 godine

Ma nema čemu da žale promašili su 2 šuta za pobedu. Kada ih je sudija pokrao posle je vratio Mislu kroz 2 bacanja. Ingliš se sakrio nije ga bilo nigde falio je njegov doprinos.

Uroš

pre 4 godine

@WillyWonka

Sine WillyWonka,
Kad su Dražen i Divac igrali itekako su sudije uticale na krajnji rezultat, ali to nisi primećivao jer su navlacile na stranu reprezentacija za koje si navijao.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jeste brate.Dobro si onom sudiji pokazao šta je dobio...To realno otvara i gvozdena vrata!Jedna od većih krađa.Definitivno posle Turaka protiv nas možda i najveća u istoriji SP...

tole

pre 4 godine

Da li će se ikada desiti da Španiju pokradu kao što su pokrali Srbiju, Litvaniju, Australiju? Pre će pokrasti SAD sa sve Džejmsom, Hardenom i Karijem nego Španiju... Bruka i sramota FIBA.

s

pre 4 godine

Jeste da su sudije pogresile, ali su Australijanci imali mnogo sansi za pobedu. Ovako ostaju i dalje bez ijedne medalje na velikim takmicenjima. Veciti gubitnici sto se kaze. Uvek su nezgodni, ali uvek ispadnu
Pokazali su da imaju dobru skolu kosarke. U poslednjih 15 god, gotovo uvek uzimaju medalju. I sada se bore za svoje drugo zlato na svetskom, i to su dosli sa samo dva vrhunska igraca (Rubio i Gasol), Ljulj je tek izasao iz povrede, ali opet je pokazao da je klasa. Imaju bracu Ernagnomez kojima je ovo prvo takmicenje. Rudi Fernandez covek od zadatka, i ostali su cist prosek
Mora se priznati da je Djordjevic potpuno podbacio ovaj put sa taktikom i selekcijom igraca. Skariolo i posle Argetinci su ga nadmudrili. To ne bi bio problem toliki da se to desilo samo sad, ali iste greske su se desile i protiv Litvanaca kada su nas prebili, Slovenci sa samo dva dobra igraca su nas dobili
Mislim da je vreme za nekog novog, da unese novu energiju, i naravno da se zahvalimo nekim igracima

MaStaJaZnam

pre 4 godine

A dok je Srbija drzala protivnicki tim u masini sudija 5 minuta pregleda snimak to je ok, ono kao vodite 15 (tj 25) razlike? Prvi put da je sudjenje stvarno katastrofalno, ali ne vama veci trn u oku Djordjevic.... Skidam kapu ne ucesnicima na ovoj lakrdiji....

brankopartizan

pre 4 godine

Ja,kada.kazem da su sudije gurale i Spaniju i Argentinu,bez ibzira.sto smo mi.morali bolje,vi se smejete i pljujete po igračima.Sad gledajte dalje sta se radi... Dve najprljavije reprezentacije idu u finale...Uzivajte u NEkošarci ?

Drug Ostoja

pre 4 godine

Ponovicu ono sto sam napisao pre nekoliko dana : Pocnite da bojkotujete FIBA takmicenja,pa ce onda morati nesto da menjaju. Sve dok kukate,a trpite i prihvatate njihove gluposti oni nece nista menjati. Zamislite sledece SP bez : Srbije,SAD,Spanije,Francuske,Australije,Litvanije,Grcke,Argentine jer su odlucili da bojkotuju.. Glavni favorit za osvajanje bi bila Rumunija,ili Hrvatska.

sket

pre 4 godine

Sudije odigrale ključnu ulogu s onim izmišljenim faulom nad Gasolom, pred kraj regularnog dela. Da, imao je Mils bacanja posle toga, ali takva nepravda jako utiče na psihu cele ekipe. Generalno jako loše suđenje na ovom prvenstvu.

Niko i Ništa

pre 4 godine

Суђење није на нивоу кошарке на овом СП, дефинитивно.
Али шансу сте имали, добили су вас на искуство, а водили сте 30 минута.

Mate iz kante

pre 4 godine

Lipo si to sve napisa. Samo treba bit potpuno iskren pa dodat i ono finale iz 2002 jugoslavija-argentina...
(mate, 13. septembar 2019 14:52)

A najvise treba biti iskren pa dodati i da to veze nema sa klasicnim kradjama. No kompleksi koje tvoja zemlja, sila u glinenim golubovima ima od moje, kosarkaske velesile se najbolje vide u tvom trol komentaru

Sabre

pre 4 godine

Dokle? DOKLE?! Ne postoji odvratnija ekipa u istoriji reprezentativne košarke i fudbala od Španaca! Sramota i krađa epskih razmera.. i na kraju će osvojiti...

duledudule

pre 4 godine

Jeste brate.Dobro si onom sudiji pokazao šta je dobio...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. septembar 2019 12:52)
Sta ti znaci to??? Jel kapira neko sta je hteo reci???
(new fortress, 13. septembar 2019 13:06)

Pokazao da je podmicen, kao sto i jesu svi, tj svi rade kako im je neko gore rekao...
Sta tebi nije jasno ? objasnicu ti ja sve..
ili se i ti pravis lud kao Riki Rubio..
(E, 13. septembar 2019 13:20)
Kad protrlja prstice kao parice parice...

dd

pre 4 godine

australiji ukradeno finale...imali bi zadnji napad i 8 sek do kraja i poen viska,ne pamtim da li se ovakva kradja ikada desila,ni govora o prekrsaju?

a reakcija Boguta je sasvim opravdana,kada je sa prstima simulirao pare,jos ne mogu doci sebi,ja mislim da je ovo jedna od najvecih kradja u istoriji sporta

spancima zelim da izgube u finalu,dace bog vratice im se ovo kad tad

Blue Moon 1787

pre 4 godine

Igras, boris se maksimalno Delavedova nije mogao da stoji na kraju i sudija te pokrade, bukvalno sve sto si radio celo leto ode u propast i posle sudija suspendovan i kao to je pravda ma ajde bre bruka i sramota.

E

pre 4 godine

Jeste brate.Dobro si onom sudiji pokazao šta je dobio...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. septembar 2019 12:52)
Sta ti znaci to??? Jel kapira neko sta je hteo reci???
(new fortress, 13. septembar 2019 13:06)

Pokazao da je podmicen, kao sto i jesu svi, tj svi rade kako im je neko gore rekao...
Sta tebi nije jasno ? objasnicu ti ja sve..
ili se i ti pravis lud kao Riki Rubio..

Zoks

pre 4 godine

Posle moje Srbije ispade i moja Australija
Bogut je upravu Gasol ga je odgurnuo na 8 sekundi do kraja nema sanse da je ono bio faul
Ali opet imali smo dvije sanse prvo Mills promasi slobodno pa Della promasi sut na kraju produzetka...
Ne mozes dobiti spance i promasivati ove kljucne poene tako da smo sami krivi
Rubio i Fernandez za oskara odglumili :)

Steta sto niko nije imao petlju da preuzme odgovornost na kraju kad se lomilo osim Millsa

millsy

pre 4 godine

Jeli neko moze da mi objasni koja je svrha instant review ako neces da pogledas ovaj faula Boguta na 8 sekundi do kraja utakmice?
Analiziraju nebitne situacije u prvoj cetvrtini kao jeli 5 ili 5.5 sekundi na satu za napad a ovako nesto se samo preskoci?
Postoji samo jedan odgovor :)

Ђурађ Курјак

pre 4 godine

Душане јесте им судија крив јер да не свира тај фаул Богуту неби ни дошло до Милсових бацања нити промашаја крајем првог продужетка. Отприлике судија им удахнуо нов живот и они су после на искуство и борбу и квалитет победили. Ипак пре свега тога једна велика крађа.

Zvezda -jang bojs

pre 4 godine

Гледам и кажем фаул над Ноћионијем....не....над Сконокинијем...па гледам поново па кажем ма није га ни пипнуо....ни једног ни другог... и сад ћу опет да погледам
ma faul nad Divcem ne pravite se Englezi ,nije postojao NIJE!!!

Aca

pre 4 godine

Dušan, 13. septembar 2019 13:09)

Imaju pravo da ne daju kos i 10 minuta, to nema nikakve veze sa sudjenjem. Sad da tebi neko uzme zadnjih 100 eura iz dzepa a ja da kazem pa sam je kriv, prosle godine je mogao da zaradi vise, al nije dobio onaj posao a mogao je.

Gandra Šajkaš

pre 4 godine

celo prvenstvo je katastrofalno sudjeno ali ovo danas I ono sa litvancima je za veliki znak pitanja
ako se vec gyraju neke reprezentacije treba njima odnah dati da igraju finale a ostale neka se bore za bronzu I cast

Cane

pre 4 godine

FIBA se obilato trudi da svako takmičenje sa sudijama bude gore od prethodnog.Kad baš bude frka kao sa Litvancima,oni kao suspenduju sudije. Setite se samo prošlog prvenstva Evrope kada su sudile sudije sa Filipina,Australije iz Kanade. Bruka.
A ovo danas sa Špancima, pa ovako im ni kralj lično ne bi sudio.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Glavni favorit za osvajanje bi bila Rumunija,ili Hrvatska.
(Drug Ostoja, 13. septembar 2019 13:36)


zaboravio si moćnu veliku britaniju koja bi hrvatsku u polufinalu dobila na iskustvo:)))))

hroničar lige

pre 4 godine

Ne volim ni ja Špance ali ne znam što se Bogut toliko buni- odgurnuo je Gasola otvorenim dlanom i to po pravilima jeste faul. Sad, što ga je Gasol pre toga vukao za ruku a nisu ništa svirali, to je druga stvar. Ne verujem da se radi o nekom potkupljivanju, kako je Bogut insinuirao, već jednostavno o sudijama-papcima koje impresioniraju velika imena. Ne vredi, otkako su se pokačili sa ULEBom, FIBA nije u stanju da organizuje reguralno takmičenje. Mislim da je to organizacija na izdisaju, tržište će ih jednostavno likvidirati. Ne vrte tolike pare kao FIFA da bi mogli da mafijaše bez posledica i to je to.

Ivan

pre 4 godine

Jeste brate.Dobro si onom sudiji pokazao šta je dobio...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. septembar 2019 12:52)
Sta ti znaci to??? Jel kapira neko sta je hteo reci???

Da. Kad su svirali faul za Spaniju 8.7 sek pre kraja prstima je pokazao da su (sudije) dobile pare.

sgdp

pre 4 godine

Jeli neko moze da mi objasni koja je svrha instant review ako neces da pogledas ovaj faula Boguta na 8 sekundi do kraja utakmice?
Analiziraju nebitne situacije u prvoj cetvrtini kao jeli 5 ili 5.5 sekundi na satu za napad a ovako nesto se samo preskoci?
Postoji samo jedan odgovor :)
(millsy, 13. septembar 2019 13:53)

Postoji samo jedan odgovor, a to je da sudije kada dosude faul, ne mogu da ga ponište gledajući snimak. To piše u FIBA-inom pravilniku. Mogu samo da gledaju snimak da li je faul nesportski ili običan. A slažem se da je u ovoj situaciji prestrogo dosuđen faul Bogutu, ali kad su ga jednom dosudili, nije bilo više nazad.

Bobi B.

pre 4 godine

Očigledna krađa i sramota za sudije.Koji je kriterijum kada se po pet puta gleda snimak dali je neko nagazio liniju tj. dali je dvojka ili trojka kod dvadeset razlike za neki tim a ovde se ne gleda faul gde jedan poen odlučuje utakmicu.

Josarian

pre 4 godine

Sedam utakmica na Svetskom prvenstvu do sada odlučeno direktnim uticajem na krajnji rezultat od strane sudija greškama ili “greškama”. Greške jesu sastavni deo igre, ali nikada nije bilo ovako puno i ovoliko drastičnih grešaka. Sudjenje je katastrofalno i obesmišljava prvenstvo. Krivci za to su nacionalni savezi. Oni to tolerišu.

Roki

pre 4 godine

S

To sto su imali mnogo prilika za sta god, nikako ne moze biti opravdanje za nepostovanje osnovnih pravila sporta. Ne mogu da verujem da pravdas to ovom recenicom. To je kao da kazes da je u redu sto su pokrali Litvance jer ovi su mogli da naprave 10 razlike pa ne bi dosli u situaciju da zavise od te odluke.

extremesportist

pre 4 godine

Brat Drogba te najbolje razume sad: https://www.youtube.com/watch?v=AMyAh-8XtR8

I njega su pokrali Španci, što je prokomentarisao identičnom rečenicom :D

Smeh

pre 4 godine

Nešto se ne sećam da je španska reprezentacija bila oštećena od strane sudija u bilo kom sportu. Ali zato u njihovu korist gomila slučajeva. Zbog čega je tako? Pa i kada su igrali protiv SAD su imali blagonaklonost sudija.

demokrata

pre 4 godine

Za koji mesec ulazimo u treću deceniju 21. veka i pored sve tehnologije koju imamo i dalje se desava da neko bude pokraden na očigled milenijumskom auditorijuma. Neke stvari se jednostavno nikad neće promeniti.

Knele

pre 4 godine

Koja pljačka sudija!
Šta im sudi celu utakmicu i vraća ih u život i 4 sekunde pred kraj im faul dosudi,što
niko dusmaninu sudio nebi!
Protiv Italije,Srbije i Australije imaju sudije!!!

KliftonToni

pre 4 godine

Lipo si to sve napisa. Samo treba bit potpuno iskren pa dodat i ono finale iz 2002 jugoslavija-argentina...
(mate, 13. septembar 2019 14:52)

ја сам то гледао најмање двадесет пута. Гледам и кажем фаул над Ноћионијем....не....над Сконокинијем...па гледам поново па кажем ма није га ни пипнуо....ни једног ни другог... и сад ћу опет да погледам


Па опет...и ја са јутубетом, и бесомучним премотавањем не могу да кажем јесте или није. Волео бих да јесте крађа, да једном судије нешто и за нас неправедно одсуде....кажем себи, брат Грк...судио за нас...а опет често не видим тај фаул који понекад видим...

Али замисли судију тад...кад ја са премотавањем нисам 100% сигуран...није крађа, можда грешка. Ово је крађа...

skoba

pre 4 godine

Lipo si to sve napisa. Samo treba bit potpuno iskren pa dodat i ono finale iz 2002 jugoslavija-argentina...
(mate, 13. septembar 2019 14:52)

U pravu si komšija, definitivno su sudije trebale da sviraju korake Skonokiniju ozbiljan previd koji zamalo da košta Jugoslaviju zlata

dzo

pre 4 godine

sudije katastrofa mora se dozvoliti da trneri traze var po 2 u svakoj cetvrtini tako se moze izvrsiti pritisak na sudije da posteno sude