Četvrtak, 12.09.2019.

15:15

Potop Amerikanaca u Kini

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država oborila je niz negativnih rekorda na Mundobasketu u Kini.

Izvor: PT

Potop Amerikanaca u Kini IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

Global world

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza.... 
(Pero, 12. septembar 2019 15:27) 

Lupio si za sve pare.Guglaj.
Greg Popovic je veliko trenersko ime ali ne poznaje sistem igre van NBA.Majk Krizevski je to znao a nije vidio NBA tim

Sasa

pre 4 godine

Pa realno 2002 i nije igrao dream tim, ali nisu ni deca sa koledža, igrao je Pol Pirs, Šon Merion, Redži Miler, Finli, ali je činjenica da su mogli i mnogo jači tim da sastave te godine, nije hilo Šakila, Dankana, Kobija, Garneta, Alena, Ajversona, tako da baš nije bio ni Dream tim ako ćemo realno, a što se tiče prestojeće olimpijade doćiće sve zvezde i čistiće sve sa po 30 razlike prosečno, nažalost je tako...

neki veliki dr

pre 4 godine

Pa i treba.Bili su prepotentni.Poslali su 16 ekipu po kvalitetu.Moze se reći da mi je milo...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 12. septembar 2019 15:26)

Klasicni srbenda. Nisu bili prepotentni, nisu oni poslali taj tim jer su hteli, jednostavno glavni igraci, odnosno pojedinci, nisu zeleli da dodju. I apsolutno imaju pravo na to, ne interesuje ih svetsko prvenstvo jer godisnje svaka ekipa igra 86 utakmica u najjacoj ligi na svetu, to je to. Samo znate da budete maliciozni srbende, umesto da naucite nesto od njih. Pogledajte nacin na koji igraju, kako se ponasaju, i u pobedi i u porazu i mozda i naucite nesto. Ne skacu na sudije za svaku sitnicu, ne traze alibije, sportski cestitaju protivniku i idu dalje. Borili su se, ali jednostavno to nije bilo dovoljno za nesto vise. A sto se nase reprezentacije tice, jedini krivac je Djordjevic i tacka. Obili su mu se o glavu razni Bircevici, Raduljice, itd...

Mator

pre 4 godine

U Indijanapolisu nije bio prvi tim. Nisu bilo koledz igraci, ali 5najznacajnih NBA igraca nije igralo tad za USA - Sejkil o Nil, Tim Dankan, Alan Ajverson, Kobi Brajant i Kevin Garnet.

Igrali su Ben Valas, Dzermejn o Nil, Pol Pirs, Redzi Miler, Majkl Finli.

мр

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

Перо, млад си па не знаш, играч осваја прстен НБА лиге тако што игра финале НБА лиге, а то није колеџ. У том тиму од 2002 има неколико освајача прстена. Ако има тата времена нек ти пронађе то на нету.

borba za peto mesto

pre 4 godine

Znači Srbija pobedila najgori tim Amerike ikad. I to najbolja Srbija ikad. I to sa samo pet poena razlike. Baš da se proslavi. A onaj nesrećnik ni majku nije mogao da sahrani već ostao da pridonese uspehu.

Bot

pre 4 godine

Pa mislim da je i ovaj rezultat u prvoj cetvrtini od 32:7 oborio par rekorda. Pitam se da li je Amerika ikad ubedljivije izgubila cetvrtinu i da li su ikad dali manje od 7 poena.

Djole

pre 4 godine

Došlo je do kaskade samouništenja: sumnjiv Nedović, pa Teo ne može, pa Milosavljević ne može pa je loši Gudurić ama baš nikad lošiji i na kraju smrtni slučaj - sve u najgorem tajmingu. Iako su odluke da ne vodi Nedovića i pobrkanog Kalinića imale dobar osnov - tako se igra sudbina, da to plati da gore ne može. Naročito kad se namesti dan da ovakva Argentina odigra kako ni pre ni posle neće ni izbliza nikada.
(znanje-imanje, 12. septembar 2019 15:55)

Gudurić ne znam da li je nikad lošiji, ali znam da nikad nije bio ni bolji. A sumnjam i da će biti. Ima već 24 godine, dva nastupa sa reprezentacijom na velikim takmičenjima, i bukvalno nikad ništa nije pokazao kao član reprezentacije. Argentina možda nikad više ne odigra ovako, ali to nije ni bitno. Bitno je da su bili ovakvi kad je trebalo. Isto kao mi 2002. protiv Amera. Tako se postiže uspeh, kad odigraš u bitnoj utakmici kao nikad pre.

Dag Kristi

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

Redži Miler, Pol Pirs, Ben Valas, Beron Dejvis... Sve sami golobradi dečaci.

Shone

pre 4 godine

Nevezano za SP... Ljudi, Olimpijada i OI nije isto... Aman više... Olimpijada je period od 4 godine izmedju Olimpijskih igara! I teško da Amere možemo da dobijemo tamo, ako budu došle veće zvezde, bar njih 3-4...

mihajlo

pre 4 godine

1437

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)
Pero, nisi ti bio rodjen tada, ti si dete izgleda.

Mare

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

Hahaahaahah Redzi Miler dete sa koledza, sta sve necu da procitam. Igrali su najbolji igraci svojih ekipa All star igraci Poli Pirs,Finli,Ben Walas,Baron Davis,Elton Brand,Redzi Miler...

Lorimer

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

Izgleda da si ti jedino dete tu, pošto ti sećanje ne dobacuje 17 godina unazad. Ajd’ što ne znaš, nego si očigledno i lenj da naučiš. Pozdrav i tebi i ovima što se pecaju na ovakve komentare, pa daju pluseve.

Stefan Krstic

pre 4 godine

Potpuno nebitno za njih. Mozete sigurno 20 boljih igraca da nabrojite, ako ne i vise, koji su bolji od ovih koji su igrali za reprezentaciju SAD-a. Niti je ovo neki nas uspeh sto smo ih pobedili. Pobedili su ih i Francuzi, pa ce se boriti za medalju. Podvig je pobediti Amerikance na Olimpijadi (ukoliko se kvalifikujemo)
Izgleda da je bilo tu nekih konflikta izmedju Jokica i Djordjevica. Jokic namerno igra losije kako bi Sale uvideo da ne moze da igra na cetvorci, ali ovaj tvrdoglavo insistira na tome. Jovic je potpuno podbacio, barem sto se tice postizanja poena, mada i u odbrani nije bio nesto. Micic je imao tih psiholoskih problema zbog toga sto mu se desilo, ali vidi se da moze mnogo bolje. Bjelica potpuno van ritma. Guduric ima neki strah od Djordjevica. Lucic je malo zivnuo u poslednja dva meca, pre toga nista nije mogao da pogodi. Milutinov je imao malu minutazu u odnosu na koliko je trebao da ima. Ne znam zasto je poveo Simonovica, Bircevica, Raduljicu ako ne igraju.
Jedini krivac za ovo je Djordjevic. Ne izgradjene akcije. Sve se svelo da se uruci lopta Bogdanovicu pa ovaj sam nesto da iskreira. Mnogo ruznu kosarku smo igrali, a imali smo mozda najjaci sastav na prvenstvu

konto

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

To naprosto nije tačno. 2002. su igrala 9 all star igrača, uključujući Pol Pirsa, Redži Milera, Andre Milera, Džermejn O'nila, Beron Dajvisa, Ben Valasa, Šon Meriona, Elton Brenda... Ako ne znaš ko su oni to znači da ili si se juče rodio ili ne znaš baš puno o košarci.

rs

pre 4 godine

Samo su kemba i micel glavni igraci u svojim klubovima,i donekle midlton(posle janisa)i tejtum(posle irvinga),ovi ostali su prosjecni nba igraci,prvi put igraju neko veliko takmicenje i prvi put po fiba pravilima,tako da ovo i nije neki potop jesu mogli vise ali isto je ili 5 ili 8 nema neke razlike kad nisi uzeo medalju

s

pre 4 godine

Ne moze biti potop ako su dosli sa ovim igracima. Samo Kemba i Micel su vrhunski igraci, i donekle Barns. Mozete barem 30 igraca da nabrojite koji nisu igrali za njih a da su bolji od ovih u trenutnom sastavu
Nikavak podvig nije pobediti ove AMerikance. Njih treba pobediti na Olimpijadi.

Uroš

pre 4 godine

Sujetni Greg nije hteo da pozove Mela kad su mu otkazali Lebron i Kavaji, a na krilima su najslabiji. Melo zna kako se igraju ovakve utakmice. I onda se igra svede da Barns i Kemaba odlučuju, a zna se šta su oni uspeli da odluče. Kemaba je jednom skoro ugao u plej-ofu.

Normalac

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

Očigledno nerazumevanje u NBA, 2002 im je bila ekipa kao da su u ovoj otkazali samo Harden i Davis. Pierce, Jermaine O'Neal i Baron Davis su tad bili medju top 20 igrača u NBA a Wallace najbolji defnazivac (jedan igrač im je bio sa college-a). U suštini bili su na pola puta između ove kolekcije otpadaka koju su poslali na ovo prvenstvo i ovih ozbiljnih reprezentacija što šalju na OI.

znanje-imanje

pre 4 godine

Ovo SP je svojom nebitnošću pokazalo koliko je komercijalni sport ubio svaki drugi. Misterija je zašto kada za najbitnije FIBA nije kriva - ona ipak radi sve pogrešno. Od predugih kvalifikacija ne trećih nego i petih timova do vazda mizernog suđenja. Pa bar da su na SP stavili uigrane sudijske trojke!
Nastavak tih gafova je putologija reprezentacija. Prekršili su prosto osnovno pravilo, kakvi dunsteri. Učinili su da u trenutku kada se ulazi u finiš takmičenja neki putuju puno a neki ne. Uveren sam gledajući da je i nas i USA baš to je dotuklo. Oba tima makar imali tonu mana su svejedno mogla ladno i u finale. A to još više obezvređuje ionako devalvirano SP. Izbor svih sportova postaje prost i banalan do bola: megaNovac privatnika u megaDopingovanim takmičenjima, ili nacionalne utakmice tugaljivog mučenja.
Niko u USA se neće oko ovog potresti, malo će ih samo naterati da se za Olimpijadu spreme bolje i dođu sa sedmim a ne sa 16. timom.
Sale ne zna ali ovde je u stvari bio bolji, a i pri krpenom fizičkom stanju tima i već samoubijen sastavom nije mogao mnogo da učini. Došlo je do kaskade samouništenja: sumnjiv Nedović, pa Teo ne može, pa Milosavljević ne može pa je loši Gudurić ama baš nikad lošiji i na kraju smrtni slučaj - sve u najgorem tajmingu. Iako su odluke da ne vodi Nedovića i pobrkanog Kalinića imale dobar osnov - tako se igra sudbina, da to plati da gore ne može. Naročito kad se namesti dan da ovakva Argentina odigra kako ni pre ni posle neće ni izbliza nikada.

sluŠAMROK sa Nolanom Smithom

pre 4 godine

Nenada Canka za selektora, a umesto Bobija, Jovica, Gudure, Simona i Bjelice da se pozovu Vanja Marinkovic, Novica Velickovic, Tepic, Zagorac i Jaramaz !!!!!!

Mi smo sremci vise nam stomaci

pre 4 godine

Sve je do selektora,nas je isplanirao da izbegnemo amere do finala,mislio je da su oni sigurni a onda usledi poraz od spanije i sve promeni a selektor nezna da vrati ekipu na kolosek i onda se zavrsi kako se zavrsi,da se razmislja kako se stalno prica od utakmice do utakmice drugacije bi bilo,jedini krivac je Djordjevic i to je jasno kao dan

$$$

pre 4 godine

Bez klasicnog organizatora koji bi razigrao ekipu
Bez klasicne cetvorke
1 realno upotrebljiv centar
1 cisti suter koji je u Nets-ima 3-4 opcija
1 povredjen starter koji je trebao da bude jedan od glavnih igraca
Zajedno igraju mesec i po dana

Sta ste ocekivali?

Saul Goodman

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

Pero, nemaš ti pojma o košarci... Možda o boćanju imaš, ali o košarci blage veze nemaš...

Posmatrač i osmatrač

pre 4 godine

@ Pero

Jasno je da te ona 2002. zbunjuje ( muči ) , ali reći za Američke igrače da su " deca sa koledža " , je :
Uvreda za te iste NBA zvezde koji bi ( doduše po tebi ) bili studenti - ponavljači, koji su ipak zaradili desetine i stotine miliona dolara !!
P.S./ Perice , probaj neki drugi komentar - ovo sa studentarijom ti nije baš merodavno.

konto

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

To naprosto nije tačno. 2002. su igrala 9 all star igrača, uključujući Pol Pirsa, Redži Milera, Andre Milera, Džermejn O'nila, Beron Dajvisa, Ben Valasa, Šon Meriona, Elton Brenda... Ako ne znaš ko su oni to znači da ili si se juče rodio ili ne znaš baš puno o košarci.

Stefan Krstic

pre 4 godine

Potpuno nebitno za njih. Mozete sigurno 20 boljih igraca da nabrojite, ako ne i vise, koji su bolji od ovih koji su igrali za reprezentaciju SAD-a. Niti je ovo neki nas uspeh sto smo ih pobedili. Pobedili su ih i Francuzi, pa ce se boriti za medalju. Podvig je pobediti Amerikance na Olimpijadi (ukoliko se kvalifikujemo)
Izgleda da je bilo tu nekih konflikta izmedju Jokica i Djordjevica. Jokic namerno igra losije kako bi Sale uvideo da ne moze da igra na cetvorci, ali ovaj tvrdoglavo insistira na tome. Jovic je potpuno podbacio, barem sto se tice postizanja poena, mada i u odbrani nije bio nesto. Micic je imao tih psiholoskih problema zbog toga sto mu se desilo, ali vidi se da moze mnogo bolje. Bjelica potpuno van ritma. Guduric ima neki strah od Djordjevica. Lucic je malo zivnuo u poslednja dva meca, pre toga nista nije mogao da pogodi. Milutinov je imao malu minutazu u odnosu na koliko je trebao da ima. Ne znam zasto je poveo Simonovica, Bircevica, Raduljicu ako ne igraju.
Jedini krivac za ovo je Djordjevic. Ne izgradjene akcije. Sve se svelo da se uruci lopta Bogdanovicu pa ovaj sam nesto da iskreira. Mnogo ruznu kosarku smo igrali, a imali smo mozda najjaci sastav na prvenstvu

Bot

pre 4 godine

Pa mislim da je i ovaj rezultat u prvoj cetvrtini od 32:7 oborio par rekorda. Pitam se da li je Amerika ikad ubedljivije izgubila cetvrtinu i da li su ikad dali manje od 7 poena.

Saul Goodman

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

Pero, nemaš ti pojma o košarci... Možda o boćanju imaš, ali o košarci blage veze nemaš...

Lorimer

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

Izgleda da si ti jedino dete tu, pošto ti sećanje ne dobacuje 17 godina unazad. Ajd’ što ne znaš, nego si očigledno i lenj da naučiš. Pozdrav i tebi i ovima što se pecaju na ovakve komentare, pa daju pluseve.

mihajlo

pre 4 godine

1437

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)
Pero, nisi ti bio rodjen tada, ti si dete izgleda.

мр

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

Перо, млад си па не знаш, играч осваја прстен НБА лиге тако што игра финале НБА лиге, а то није колеџ. У том тиму од 2002 има неколико освајача прстена. Ако има тата времена нек ти пронађе то на нету.

s

pre 4 godine

Ne moze biti potop ako su dosli sa ovim igracima. Samo Kemba i Micel su vrhunski igraci, i donekle Barns. Mozete barem 30 igraca da nabrojite koji nisu igrali za njih a da su bolji od ovih u trenutnom sastavu
Nikavak podvig nije pobediti ove AMerikance. Njih treba pobediti na Olimpijadi.

Dag Kristi

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

Redži Miler, Pol Pirs, Ben Valas, Beron Dejvis... Sve sami golobradi dečaci.

Normalac

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

Očigledno nerazumevanje u NBA, 2002 im je bila ekipa kao da su u ovoj otkazali samo Harden i Davis. Pierce, Jermaine O'Neal i Baron Davis su tad bili medju top 20 igrača u NBA a Wallace najbolji defnazivac (jedan igrač im je bio sa college-a). U suštini bili su na pola puta između ove kolekcije otpadaka koju su poslali na ovo prvenstvo i ovih ozbiljnih reprezentacija što šalju na OI.

znanje-imanje

pre 4 godine

Ovo SP je svojom nebitnošću pokazalo koliko je komercijalni sport ubio svaki drugi. Misterija je zašto kada za najbitnije FIBA nije kriva - ona ipak radi sve pogrešno. Od predugih kvalifikacija ne trećih nego i petih timova do vazda mizernog suđenja. Pa bar da su na SP stavili uigrane sudijske trojke!
Nastavak tih gafova je putologija reprezentacija. Prekršili su prosto osnovno pravilo, kakvi dunsteri. Učinili su da u trenutku kada se ulazi u finiš takmičenja neki putuju puno a neki ne. Uveren sam gledajući da je i nas i USA baš to je dotuklo. Oba tima makar imali tonu mana su svejedno mogla ladno i u finale. A to još više obezvređuje ionako devalvirano SP. Izbor svih sportova postaje prost i banalan do bola: megaNovac privatnika u megaDopingovanim takmičenjima, ili nacionalne utakmice tugaljivog mučenja.
Niko u USA se neće oko ovog potresti, malo će ih samo naterati da se za Olimpijadu spreme bolje i dođu sa sedmim a ne sa 16. timom.
Sale ne zna ali ovde je u stvari bio bolji, a i pri krpenom fizičkom stanju tima i već samoubijen sastavom nije mogao mnogo da učini. Došlo je do kaskade samouništenja: sumnjiv Nedović, pa Teo ne može, pa Milosavljević ne može pa je loši Gudurić ama baš nikad lošiji i na kraju smrtni slučaj - sve u najgorem tajmingu. Iako su odluke da ne vodi Nedovića i pobrkanog Kalinića imale dobar osnov - tako se igra sudbina, da to plati da gore ne može. Naročito kad se namesti dan da ovakva Argentina odigra kako ni pre ni posle neće ni izbliza nikada.

neki veliki dr

pre 4 godine

Pa i treba.Bili su prepotentni.Poslali su 16 ekipu po kvalitetu.Moze se reći da mi je milo...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 12. septembar 2019 15:26)

Klasicni srbenda. Nisu bili prepotentni, nisu oni poslali taj tim jer su hteli, jednostavno glavni igraci, odnosno pojedinci, nisu zeleli da dodju. I apsolutno imaju pravo na to, ne interesuje ih svetsko prvenstvo jer godisnje svaka ekipa igra 86 utakmica u najjacoj ligi na svetu, to je to. Samo znate da budete maliciozni srbende, umesto da naucite nesto od njih. Pogledajte nacin na koji igraju, kako se ponasaju, i u pobedi i u porazu i mozda i naucite nesto. Ne skacu na sudije za svaku sitnicu, ne traze alibije, sportski cestitaju protivniku i idu dalje. Borili su se, ali jednostavno to nije bilo dovoljno za nesto vise. A sto se nase reprezentacije tice, jedini krivac je Djordjevic i tacka. Obili su mu se o glavu razni Bircevici, Raduljice, itd...

Mi smo sremci vise nam stomaci

pre 4 godine

Sve je do selektora,nas je isplanirao da izbegnemo amere do finala,mislio je da su oni sigurni a onda usledi poraz od spanije i sve promeni a selektor nezna da vrati ekipu na kolosek i onda se zavrsi kako se zavrsi,da se razmislja kako se stalno prica od utakmice do utakmice drugacije bi bilo,jedini krivac je Djordjevic i to je jasno kao dan

Mator

pre 4 godine

U Indijanapolisu nije bio prvi tim. Nisu bilo koledz igraci, ali 5najznacajnih NBA igraca nije igralo tad za USA - Sejkil o Nil, Tim Dankan, Alan Ajverson, Kobi Brajant i Kevin Garnet.

Igrali su Ben Valas, Dzermejn o Nil, Pol Pirs, Redzi Miler, Majkl Finli.

Djole

pre 4 godine

Došlo je do kaskade samouništenja: sumnjiv Nedović, pa Teo ne može, pa Milosavljević ne može pa je loši Gudurić ama baš nikad lošiji i na kraju smrtni slučaj - sve u najgorem tajmingu. Iako su odluke da ne vodi Nedovića i pobrkanog Kalinića imale dobar osnov - tako se igra sudbina, da to plati da gore ne može. Naročito kad se namesti dan da ovakva Argentina odigra kako ni pre ni posle neće ni izbliza nikada.
(znanje-imanje, 12. septembar 2019 15:55)

Gudurić ne znam da li je nikad lošiji, ali znam da nikad nije bio ni bolji. A sumnjam i da će biti. Ima već 24 godine, dva nastupa sa reprezentacijom na velikim takmičenjima, i bukvalno nikad ništa nije pokazao kao član reprezentacije. Argentina možda nikad više ne odigra ovako, ali to nije ni bitno. Bitno je da su bili ovakvi kad je trebalo. Isto kao mi 2002. protiv Amera. Tako se postiže uspeh, kad odigraš u bitnoj utakmici kao nikad pre.

sluŠAMROK sa Nolanom Smithom

pre 4 godine

Nenada Canka za selektora, a umesto Bobija, Jovica, Gudure, Simona i Bjelice da se pozovu Vanja Marinkovic, Novica Velickovic, Tepic, Zagorac i Jaramaz !!!!!!

Posmatrač i osmatrač

pre 4 godine

@ Pero

Jasno je da te ona 2002. zbunjuje ( muči ) , ali reći za Američke igrače da su " deca sa koledža " , je :
Uvreda za te iste NBA zvezde koji bi ( doduše po tebi ) bili studenti - ponavljači, koji su ipak zaradili desetine i stotine miliona dolara !!
P.S./ Perice , probaj neki drugi komentar - ovo sa studentarijom ti nije baš merodavno.

$$$

pre 4 godine

Bez klasicnog organizatora koji bi razigrao ekipu
Bez klasicne cetvorke
1 realno upotrebljiv centar
1 cisti suter koji je u Nets-ima 3-4 opcija
1 povredjen starter koji je trebao da bude jedan od glavnih igraca
Zajedno igraju mesec i po dana

Sta ste ocekivali?

rs

pre 4 godine

Samo su kemba i micel glavni igraci u svojim klubovima,i donekle midlton(posle janisa)i tejtum(posle irvinga),ovi ostali su prosjecni nba igraci,prvi put igraju neko veliko takmicenje i prvi put po fiba pravilima,tako da ovo i nije neki potop jesu mogli vise ali isto je ili 5 ili 8 nema neke razlike kad nisi uzeo medalju

Mare

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

Hahaahaahah Redzi Miler dete sa koledza, sta sve necu da procitam. Igrali su najbolji igraci svojih ekipa All star igraci Poli Pirs,Finli,Ben Walas,Baron Davis,Elton Brand,Redzi Miler...

Uroš

pre 4 godine

Sujetni Greg nije hteo da pozove Mela kad su mu otkazali Lebron i Kavaji, a na krilima su najslabiji. Melo zna kako se igraju ovakve utakmice. I onda se igra svede da Barns i Kemaba odlučuju, a zna se šta su oni uspeli da odluče. Kemaba je jednom skoro ugao u plej-ofu.

Shone

pre 4 godine

Nevezano za SP... Ljudi, Olimpijada i OI nije isto... Aman više... Olimpijada je period od 4 godine izmedju Olimpijskih igara! I teško da Amere možemo da dobijemo tamo, ako budu došle veće zvezde, bar njih 3-4...

borba za peto mesto

pre 4 godine

Znači Srbija pobedila najgori tim Amerike ikad. I to najbolja Srbija ikad. I to sa samo pet poena razlike. Baš da se proslavi. A onaj nesrećnik ni majku nije mogao da sahrani već ostao da pridonese uspehu.

Sasa

pre 4 godine

Pa realno 2002 i nije igrao dream tim, ali nisu ni deca sa koledža, igrao je Pol Pirs, Šon Merion, Redži Miler, Finli, ali je činjenica da su mogli i mnogo jači tim da sastave te godine, nije hilo Šakila, Dankana, Kobija, Garneta, Alena, Ajversona, tako da baš nije bio ni Dream tim ako ćemo realno, a što se tiče prestojeće olimpijade doćiće sve zvezde i čistiće sve sa po 30 razlike prosečno, nažalost je tako...

Global world

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza.... 
(Pero, 12. septembar 2019 15:27) 

Lupio si za sve pare.Guglaj.
Greg Popovic je veliko trenersko ime ali ne poznaje sistem igre van NBA.Majk Krizevski je to znao a nije vidio NBA tim

sluŠAMROK sa Nolanom Smithom

pre 4 godine

Nenada Canka za selektora, a umesto Bobija, Jovica, Gudure, Simona i Bjelice da se pozovu Vanja Marinkovic, Novica Velickovic, Tepic, Zagorac i Jaramaz !!!!!!

borba za peto mesto

pre 4 godine

Znači Srbija pobedila najgori tim Amerike ikad. I to najbolja Srbija ikad. I to sa samo pet poena razlike. Baš da se proslavi. A onaj nesrećnik ni majku nije mogao da sahrani već ostao da pridonese uspehu.

Stefan Krstic

pre 4 godine

Potpuno nebitno za njih. Mozete sigurno 20 boljih igraca da nabrojite, ako ne i vise, koji su bolji od ovih koji su igrali za reprezentaciju SAD-a. Niti je ovo neki nas uspeh sto smo ih pobedili. Pobedili su ih i Francuzi, pa ce se boriti za medalju. Podvig je pobediti Amerikance na Olimpijadi (ukoliko se kvalifikujemo)
Izgleda da je bilo tu nekih konflikta izmedju Jokica i Djordjevica. Jokic namerno igra losije kako bi Sale uvideo da ne moze da igra na cetvorci, ali ovaj tvrdoglavo insistira na tome. Jovic je potpuno podbacio, barem sto se tice postizanja poena, mada i u odbrani nije bio nesto. Micic je imao tih psiholoskih problema zbog toga sto mu se desilo, ali vidi se da moze mnogo bolje. Bjelica potpuno van ritma. Guduric ima neki strah od Djordjevica. Lucic je malo zivnuo u poslednja dva meca, pre toga nista nije mogao da pogodi. Milutinov je imao malu minutazu u odnosu na koliko je trebao da ima. Ne znam zasto je poveo Simonovica, Bircevica, Raduljicu ako ne igraju.
Jedini krivac za ovo je Djordjevic. Ne izgradjene akcije. Sve se svelo da se uruci lopta Bogdanovicu pa ovaj sam nesto da iskreira. Mnogo ruznu kosarku smo igrali, a imali smo mozda najjaci sastav na prvenstvu

s

pre 4 godine

Ne moze biti potop ako su dosli sa ovim igracima. Samo Kemba i Micel su vrhunski igraci, i donekle Barns. Mozete barem 30 igraca da nabrojite koji nisu igrali za njih a da su bolji od ovih u trenutnom sastavu
Nikavak podvig nije pobediti ove AMerikance. Njih treba pobediti na Olimpijadi.

Uroš

pre 4 godine

Sujetni Greg nije hteo da pozove Mela kad su mu otkazali Lebron i Kavaji, a na krilima su najslabiji. Melo zna kako se igraju ovakve utakmice. I onda se igra svede da Barns i Kemaba odlučuju, a zna se šta su oni uspeli da odluče. Kemaba je jednom skoro ugao u plej-ofu.

$$$

pre 4 godine

Bez klasicnog organizatora koji bi razigrao ekipu
Bez klasicne cetvorke
1 realno upotrebljiv centar
1 cisti suter koji je u Nets-ima 3-4 opcija
1 povredjen starter koji je trebao da bude jedan od glavnih igraca
Zajedno igraju mesec i po dana

Sta ste ocekivali?

rs

pre 4 godine

Samo su kemba i micel glavni igraci u svojim klubovima,i donekle midlton(posle janisa)i tejtum(posle irvinga),ovi ostali su prosjecni nba igraci,prvi put igraju neko veliko takmicenje i prvi put po fiba pravilima,tako da ovo i nije neki potop jesu mogli vise ali isto je ili 5 ili 8 nema neke razlike kad nisi uzeo medalju

konto

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

To naprosto nije tačno. 2002. su igrala 9 all star igrača, uključujući Pol Pirsa, Redži Milera, Andre Milera, Džermejn O'nila, Beron Dajvisa, Ben Valasa, Šon Meriona, Elton Brenda... Ako ne znaš ko su oni to znači da ili si se juče rodio ili ne znaš baš puno o košarci.

Mi smo sremci vise nam stomaci

pre 4 godine

Sve je do selektora,nas je isplanirao da izbegnemo amere do finala,mislio je da su oni sigurni a onda usledi poraz od spanije i sve promeni a selektor nezna da vrati ekipu na kolosek i onda se zavrsi kako se zavrsi,da se razmislja kako se stalno prica od utakmice do utakmice drugacije bi bilo,jedini krivac je Djordjevic i to je jasno kao dan

Djole

pre 4 godine

Došlo je do kaskade samouništenja: sumnjiv Nedović, pa Teo ne može, pa Milosavljević ne može pa je loši Gudurić ama baš nikad lošiji i na kraju smrtni slučaj - sve u najgorem tajmingu. Iako su odluke da ne vodi Nedovića i pobrkanog Kalinića imale dobar osnov - tako se igra sudbina, da to plati da gore ne može. Naročito kad se namesti dan da ovakva Argentina odigra kako ni pre ni posle neće ni izbliza nikada.
(znanje-imanje, 12. septembar 2019 15:55)

Gudurić ne znam da li je nikad lošiji, ali znam da nikad nije bio ni bolji. A sumnjam i da će biti. Ima već 24 godine, dva nastupa sa reprezentacijom na velikim takmičenjima, i bukvalno nikad ništa nije pokazao kao član reprezentacije. Argentina možda nikad više ne odigra ovako, ali to nije ni bitno. Bitno je da su bili ovakvi kad je trebalo. Isto kao mi 2002. protiv Amera. Tako se postiže uspeh, kad odigraš u bitnoj utakmici kao nikad pre.

neki veliki dr

pre 4 godine

Pa i treba.Bili su prepotentni.Poslali su 16 ekipu po kvalitetu.Moze se reći da mi je milo...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 12. septembar 2019 15:26)

Klasicni srbenda. Nisu bili prepotentni, nisu oni poslali taj tim jer su hteli, jednostavno glavni igraci, odnosno pojedinci, nisu zeleli da dodju. I apsolutno imaju pravo na to, ne interesuje ih svetsko prvenstvo jer godisnje svaka ekipa igra 86 utakmica u najjacoj ligi na svetu, to je to. Samo znate da budete maliciozni srbende, umesto da naucite nesto od njih. Pogledajte nacin na koji igraju, kako se ponasaju, i u pobedi i u porazu i mozda i naucite nesto. Ne skacu na sudije za svaku sitnicu, ne traze alibije, sportski cestitaju protivniku i idu dalje. Borili su se, ali jednostavno to nije bilo dovoljno za nesto vise. A sto se nase reprezentacije tice, jedini krivac je Djordjevic i tacka. Obili su mu se o glavu razni Bircevici, Raduljice, itd...

Lorimer

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

Izgleda da si ti jedino dete tu, pošto ti sećanje ne dobacuje 17 godina unazad. Ajd’ što ne znaš, nego si očigledno i lenj da naučiš. Pozdrav i tebi i ovima što se pecaju na ovakve komentare, pa daju pluseve.

Saul Goodman

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

Pero, nemaš ti pojma o košarci... Možda o boćanju imaš, ali o košarci blage veze nemaš...

znanje-imanje

pre 4 godine

Ovo SP je svojom nebitnošću pokazalo koliko je komercijalni sport ubio svaki drugi. Misterija je zašto kada za najbitnije FIBA nije kriva - ona ipak radi sve pogrešno. Od predugih kvalifikacija ne trećih nego i petih timova do vazda mizernog suđenja. Pa bar da su na SP stavili uigrane sudijske trojke!
Nastavak tih gafova je putologija reprezentacija. Prekršili su prosto osnovno pravilo, kakvi dunsteri. Učinili su da u trenutku kada se ulazi u finiš takmičenja neki putuju puno a neki ne. Uveren sam gledajući da je i nas i USA baš to je dotuklo. Oba tima makar imali tonu mana su svejedno mogla ladno i u finale. A to još više obezvređuje ionako devalvirano SP. Izbor svih sportova postaje prost i banalan do bola: megaNovac privatnika u megaDopingovanim takmičenjima, ili nacionalne utakmice tugaljivog mučenja.
Niko u USA se neće oko ovog potresti, malo će ih samo naterati da se za Olimpijadu spreme bolje i dođu sa sedmim a ne sa 16. timom.
Sale ne zna ali ovde je u stvari bio bolji, a i pri krpenom fizičkom stanju tima i već samoubijen sastavom nije mogao mnogo da učini. Došlo je do kaskade samouništenja: sumnjiv Nedović, pa Teo ne može, pa Milosavljević ne može pa je loši Gudurić ama baš nikad lošiji i na kraju smrtni slučaj - sve u najgorem tajmingu. Iako su odluke da ne vodi Nedovića i pobrkanog Kalinića imale dobar osnov - tako se igra sudbina, da to plati da gore ne može. Naročito kad se namesti dan da ovakva Argentina odigra kako ni pre ni posle neće ni izbliza nikada.

Shone

pre 4 godine

Nevezano za SP... Ljudi, Olimpijada i OI nije isto... Aman više... Olimpijada je period od 4 godine izmedju Olimpijskih igara! I teško da Amere možemo da dobijemo tamo, ako budu došle veće zvezde, bar njih 3-4...

Mator

pre 4 godine

U Indijanapolisu nije bio prvi tim. Nisu bilo koledz igraci, ali 5najznacajnih NBA igraca nije igralo tad za USA - Sejkil o Nil, Tim Dankan, Alan Ajverson, Kobi Brajant i Kevin Garnet.

Igrali su Ben Valas, Dzermejn o Nil, Pol Pirs, Redzi Miler, Majkl Finli.

Normalac

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

Očigledno nerazumevanje u NBA, 2002 im je bila ekipa kao da su u ovoj otkazali samo Harden i Davis. Pierce, Jermaine O'Neal i Baron Davis su tad bili medju top 20 igrača u NBA a Wallace najbolji defnazivac (jedan igrač im je bio sa college-a). U suštini bili su na pola puta između ove kolekcije otpadaka koju su poslali na ovo prvenstvo i ovih ozbiljnih reprezentacija što šalju na OI.

Posmatrač i osmatrač

pre 4 godine

@ Pero

Jasno je da te ona 2002. zbunjuje ( muči ) , ali reći za Američke igrače da su " deca sa koledža " , je :
Uvreda za te iste NBA zvezde koji bi ( doduše po tebi ) bili studenti - ponavljači, koji su ipak zaradili desetine i stotine miliona dolara !!
P.S./ Perice , probaj neki drugi komentar - ovo sa studentarijom ti nije baš merodavno.

mihajlo

pre 4 godine

1437

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)
Pero, nisi ti bio rodjen tada, ti si dete izgleda.

Dag Kristi

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

Redži Miler, Pol Pirs, Ben Valas, Beron Dejvis... Sve sami golobradi dečaci.

Mare

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

Hahaahaahah Redzi Miler dete sa koledza, sta sve necu da procitam. Igrali su najbolji igraci svojih ekipa All star igraci Poli Pirs,Finli,Ben Walas,Baron Davis,Elton Brand,Redzi Miler...

мр

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza....
(Pero, 12. septembar 2019 15:27)

Перо, млад си па не знаш, играч осваја прстен НБА лиге тако што игра финале НБА лиге, а то није колеџ. У том тиму од 2002 има неколико освајача прстена. Ако има тата времена нек ти пронађе то на нету.

Bot

pre 4 godine

Pa mislim da je i ovaj rezultat u prvoj cetvrtini od 32:7 oborio par rekorda. Pitam se da li je Amerika ikad ubedljivije izgubila cetvrtinu i da li su ikad dali manje od 7 poena.

Sasa

pre 4 godine

Pa realno 2002 i nije igrao dream tim, ali nisu ni deca sa koledža, igrao je Pol Pirs, Šon Merion, Redži Miler, Finli, ali je činjenica da su mogli i mnogo jači tim da sastave te godine, nije hilo Šakila, Dankana, Kobija, Garneta, Alena, Ajversona, tako da baš nije bio ni Dream tim ako ćemo realno, a što se tiče prestojeće olimpijade doćiće sve zvezde i čistiće sve sa po 30 razlike prosečno, nažalost je tako...

Global world

pre 4 godine

2002 nije igrao dream team vec deca sa koledza.... 
(Pero, 12. septembar 2019 15:27) 

Lupio si za sve pare.Guglaj.
Greg Popovic je veliko trenersko ime ali ne poznaje sistem igre van NBA.Majk Krizevski je to znao a nije vidio NBA tim