Pobedničkih 11

Milan Stepanov: ''Mogu još bolje!''

Značajan iskorak naprede u karijeri napravio je Milan Stepanov prelaskom iz Trabzonspora u ekipu prvaka Portugala – Porto. Stepanov je za samo nekoliko godina stigao od Vojvodine do Porta i to preko Trabzonspora. To ipak nije bio jednostavan put ovog 24-godišnjeg defanzivca.

Pobedničkih 11 utorak 25.12. 20:10 Komentara: 8

Goran Gavrančić za B92: "Čast je biti igrač Dinama"

Kada se govori o serijalu "Pobedničkih 11" ime Gorana Gavrančića svakako nije prvo koje mnogim zaljubljenicima u fudbal u Srbiji padne na pamet... Medjutim, ovaj 29-godišnji Beogradjanin je za 8 godina u dresu Dinama iz Kijeva odigrao mnogo teških evro utakmica i postigao više nego mnogi koji su mnogo popularniji od njega u domaćoj javnosti. U intervjuu za B92, Goran govori o svom dolasku u Kijev, velikom Valeriju Lobanovskom koji ga je doveo u Dinamo, veličini kluba, predrasudama koje postoje u srpskoj javnosti prema ukrajinskom fudbalu, svom predsedniku Ihoru Surkisu i povratku Dinama u vrh evropskog fudbala, gde mu je po onome što smo videli u Ukrajini – i mesto.

Pobedničkih 11 sreda 5.12. 17:21 Komentara: 8

Nemanja Vidić za B92: "Igraću još bolje"

Nemanja Vidić retko daje intervjue, uglavnom 'priča na terenu' a u razgovoru za B92 govori o svom viđenju puta koji je prešao, od talentovanog klinca iz Užica do igrača Mančester junajteda i standardnog reprezentativca, o rodnom gradu, Beogradu, Moskvi i Mančesteru, Premijer ligi i Ligi šampiona, derbijima koje je igrao, planovima za budućnost...

Pobedničkih 11 petak 30.11. 14:02 Komentara: 52