Duško Todorović za B92.net: Cilj je ostao isti

Srpski MMA borac Duško Todorović govorio je ekskluzivno za B92.net

Izvor: Stefan Nikoliæ

Subota, 05.06.2021.

12:00

Duško Todorović za B92.net: Cilj je ostao isti
Foto: SBC

Duško Todorović popularni "Thunder" iliti "Grom" ima svoj UFC meč ove subote u Las Vegasu, na čuvenom "Apeksu".

Tim povodom, govorio je ekskluzivno za našu redakciju, a sa njim je razgovarao Stefan Nikolić:

U subotu se boriš sa Gregorijem Rodrigezom, on je uskočio nedavno kada je tvoj protivnik odustao. Da li te je to malo poremetilo i šta generalno očekuješ?

"Pa u principu i nije, malo smo promenili taktiku ali cilj je ostao isti. Sa Gregorijem sam trebao da radim pre par godina ali ceo event je bio otkazan, samim tim i borba", rekao je Duško Todorović.

Nisi baš navikao na poraze u dosadašnjoj karijeri, uglavnom si pobeđivao. Da li osećaš mali pritisak. kao da imaš nešto da dokažeš ili te poraz od Punahela nije poremetio?

"Definitivno je to bilo novo iskustvo. Pa nema pritiska, sve je to sastavni deo sporta. Takmičio sam se u drugim disciplinama ( rvanje, grepling, BJJ...) i tu sam doživljavao poraze"

Znamo da je i ranije bilo problema sa vizom, da li zbog toga trener Jova Milićević nije tu? Sa tobom je UFC borac Stefan Sekulić kao i Nikola Rupić...

"Pa da, Jova nije uspeo da dobije vizu, mislim da ambasade i ne rade sad tako da smo u startu znali da od toga nema ništa. Tako je, sa mnom su Stefan Sekulić i Nikola Rupić i oni će mi pomagati i stajati u uglu za ovaj meč"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: