Nova vest
Fudbal

Subota, 10.06.2023.

23:45

Griliš: Za ovo radimo čitavog života

Fudbaler Mančester sitija Džek Griliš rekao je da je odigrao užasno utakmicu protiv Intera u finalu Lige šampiona, ali da ga nije briga.

Izvor: B92

Autor:B92

Griliš: Za ovo radimo čitavog života
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su prvi put u klupskoj istoriji trofej u Ligi šampiona, pošto su u finalu u Istanbulu pobedili Inter sa 1:0 golom Rodrija.

"Za ovo radite čitavog života. Toliko sam srećan. Bio sam užasan, ali nije me briga... Osvojiti triplu krunu sa ovom grupom igrača je posebno. Emotivno je videti moju porodicu na tribinama", rekao je Griliš za BT Sport, preneo je Skaj.

"Sad sam rekao (Pepu) Gvardioli da želim da mu zahvalim, on mi je ovo omogućio. Toliko je verovao u mene, kupio me je za mnogo novca, čak i prošle godine kada sam igrao užasno, bio je uz mene, razgovarao sa mnom i ove godine mi je dao mogućnost da igram", naveo je Griliš.

Siti je ove sezone osvojio triplu krunu, pošto je odbranio titulu u Premijer ligi i osvojio FA kup.

Postao je drugi engleski klub kome je to uspelo, posle Mančester junajteda 1999. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

2 h

U fokusu

Vidi sve