Nova vest
Fudbal

Subota, 10.06.2023.

18:30

Čačanski Borac bez borbe na korak do Prve lige – protivnik nije došao na utakmicu

Ekipa Budućnosti iz Arilja se nije pojavila u Čačku za meč poslednjeg kola Srpske lige "Zapad", ali ništa još nije gotovo - Zebre čekaju da Smederevo kiksne.

Izvor: B92

Autor:B92

Čačanski Borac bez borbe na korak do Prve lige – protivnik nije došao na utakmicu
Foto: Starsport/Srdjan Stevanovic

Situacija koja se u subotu dogodila u Čačku - ako ćemo ispravno, situacija koja se nije dogodila jer meč nije ni odigran - totalno podseća na nedavni scenario sa Stare Karaburme.

OFK Beograd je čekao rivale BSK Borču za meč poslednjeg gola, međutim kako gosti nisu došli, Romantičarima je pripala pobeda, automatski ostanak na čelu i plasman u Prvu ligu Srbije.

Identična situacija se desila danas u Čačaku, takođe je u pitanju meč trećeg ranga takmičenja.

Poslednjeplasirani tim Srpske lige "Zapad" Budućnost Arilje nije došao na meč sa Čačanima pa je Borac upisao tri boda i privremeno preuzeo prvo mesto na tabeli - dva boda ispred Smedereva.

U toku je meč Poleta iz Ljubića i Smedereva, rezultat je 1:1 na poluvremenu i ukoliko gosti pobede, plasiraće se u Prvu ligu Srbije.

Saopštenje Čačana povodom čea sa Ariljem koji nije odigran, prenosimo u celosti.

"Utakmica između Borca i Budućnosti biće registrovana službenim rezultatom (3:0) u korist domaćina. Razlog ovakovoj odluci je taj da su gosti iz Arilja ODUSTALI od igranja i neće se pojaviti danas u Čačku. Čekamo rezultat iz Ljubića", piše na zvaničnoj Instagram stranici čačanskog kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve