Nova vest
Fudbal

Subota, 10.06.2023.

14:50

Piksi: Siti je u prednosti, Inter je zasluženo u finalu VIDEO

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi dao svoj komentar pred finale Lige šampiona u kome će se sastati Mančester siti i Inter.

Izvor: B92

Autor:B92

Piksi: Siti je u prednosti, Inter je zasluženo u finalu VIDEO
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Finalna utakmica posle koje ćemo dobiti novog prvaka Evrope će se odigrati u Istanbulu na stadionu Ataturk.

Na pitanje kome daje više šanse i kome će biti naklonjeniji u ovom finalu, Piksi je rekao.

"Ja želim da uživam u fudbalu, zaista ne navijam ni za koga, ali smatram kao i mnogi ljudi što će reći da Mančester siti ima daleko veću mogućnost i prednost da osvoji Ligu šampiona. Oni su zaista pokazali jednu konstatnost ove godine, jednu dominatnost na terenu, zaista jedna igračka moć kada je posed lopte u pitanju, oni su tim koji diktira ritam, oni su tim koji želi da kontroliše igru nema sumnje da će tako i večeras biti, osvojiloi su Premijer ligu, i sada su došli do krajnje tačke i imaju prilike da po prvi put osvoje Ligu šampiona. A sa druge strane imamo Inter koji je osvojio sve što se može osvojiti u fudbalu, jedan gigant koji je pokazao da su kadri da budu tu gde jesu" kaže Piksi i dodaje:

Nije zahvalno da se prognozira, ali sigurno da Siti ima veće šanse, a Inter ima svakako svoje adute i videćemo sve večeras", zaključuje Dragan Stojković.

Inter je poslednji put bio prvak Evrope 2010. godine kada je u Madridu slavio protiv Bajerna iz Minhena, dok Mančester siti nikada nije bio prvak Evrope. Najbliži je bio 2021. godine kada je poražen u finalu od Čelsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve