Nova vest
Fudbal

Petak, 09.06.2023.

10:38

Urošević još jedan u nizu igrača koji je oprostio veliki dug Partizanu

Doskorašnji kapiten crno-belih nastavlja karijeru na Kipru i poput mnogih svojih prethodnika išao je linijom manjeg otpora

Izvor: B92

Autor:B92

Urošević još jedan u nizu igrača koji je oprostio veliki dug Partizanu

Slobodan Urošević ide put Kipra, naredna stanica u njegovoj karijeri je Aris iz Limasola koji je Partizanu uplatio 200.000 evra i tako aktivirao "izlaznu" klauzulu za beka crno-belih.

Ipak, ova operacija verovatno ne bi protekla ovako glatko da je Urošević od Partizana zahtevao da mu isplati sav novac koji mu se duguje - a on nije mali.

Kako piše Sportski žurnal, klub iz Humske ostao je dužan svom fudbaleru čak 180.000 evra.

Doskorašnji kapiten odlučio je da je najbolje za njega da se tih para odrekne čime je samo nastavio putem koji su utabali mnogi njegovi prethodnici.

Ovakav rastanak fudbalera i Partizana poslednjih godina postala je praksa koja se toliko uredovila da je klub "uštedeo" sebi preko milion evra koje nije morao da vraća svojim brojnim bivšim igračima prilikom rastanka.

Neko će reći "džentlmenski potez Uroševića", što i jeste, ali je pre svega još jedan sramotan potez aktuelne uprave kluba na čelu sa Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve