Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.06.2023.

22:55

Mesi: Da sam hteo pare otišao bih u Arabiju

Argentinski fudbaler Lionel Mesi od sledeće sezone igraće u Interu iz Majamija.

Izvor: B92

Autor:B92

Mesi: Da sam hteo pare otišao bih u Arabiju
Foto: Profimedia

On je u sredu uveče u razgovoru za Mundo Deportivo rekao gde će nastaviti karijeru, nakon što mu je ugovor sa Pari Sen Žermenom istekao.

"Doneo sam odluku. Ne vraćam se u Barselonu, idem u Inter Majami. Da je bilo do novca, otišao bih u Saudijsku Arabiju. Jasno je da mi novac nije bio na prvom mestu. Spreman sam za novi izazov", rekao je Mesi za Mundo Deportivo.

Argentinac je obrazložio zašto nije želeo da se vrati u Barselonu.

"Zaista sam želeo, bio sam veoma uzbuđen što mogu da se vratim, ali nakon što sam iskusio i doživeo sve ono kada sam odlazio, nisam želeo da ponovo budem u istoj situaciji: da čekam da vidim šta će se desiti i da ostavljam svoju budućnost u rukama drugih. Čuo sam da moraju da prodaju igrače ili da smanje plate, a istina je da nisam želeo da prolazim kroz to, niti da imam veze sa svim tim. Doneo sam odluku da idem u Majami. Još uvek ga nisam sve rešio sto posto. Nedostaju mi neke stvari, detalji ali odlučili smo da nastavimo tim putem. Želeo sam da napustim Evropu, da izađem iz centra pažnje i više razmišljam o svojoj porodici“, rekao je Mesi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve