Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.06.2023.

14:25

Šeik Jasim poslao novu ponudu za kupovinu Junajteda

Šeik Jasim je čvrsto rešen da postane vlasnik Mančester junajteda.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Šeik Jasim poslao novu ponudu za kupovinu Junajteda
Foto: Profimedia

Kako prenose ostrvski mediji, on je poslao novu, šestu ponudu za kupovinu kluba, a ovog puta je to uradio u direktnom kontaktu sa vlasnicima, porodicom Glejzer.

On im je dao rok da se o njoj izjasne najkasnije do petka. Posle toga, ponuda će ostati na talonu, ali neće biti daljih pregovora oko toga.

Šeik se nada da će ponuda od oko šest milijardi funti biti dovoljna da pobedi u konkurenciji sa vlasnikom Ineosa, ser Džimom Retklifom.

Ostaje da se vidi da li će najbogatiji Britanac reagovati na ovaj potez iz Katara.

Inače, Jasim želi da postane vlasnik sto odsto akcija, a u novoj ponudi povećao je, kako se saznaje, iznos koji bi bio uložen za renoviranje infrastrukture i kupivinu novih igrača.

S druge strane, ponuda Retklifa ostavlja mogućnost da članovi porodice Glejrer ostanu uključeni u upravljenje klubom u nekom periodu.

Navijači Junajteda su zabrinuti zbog sporog procesa prodaje koja još nije zaključena, iako će uskoro početi prelazni rok.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve