Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.06.2023.

13:25

Bojer želi trenerski posao u Lidsu

Nekadašnji fudbaler Lidsa Li Bojer rekao je da bi želeo da postane trener tog kluba, preneli su britanski mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Bojer želi trenerski posao u Lidsu
Foto: Profimedia

Bojer je za Toksport rekao da je uprava razmatrala da ga angažuje, pre nego što je dovela Sema Alardajsa početkom meseca, za poslednje četiri utakmice u kojima nije uspeo da obezbedi opstanak u Premijer ligi.

"Razmenili smo poruku ili dve i klub se odlučio za 'Velikog Sema' zbog njegovog iskustva. Da li bih mislio da ima šanse da možda Lids opstane? Naravno, ali to je prošlost, nju ne možete da promenite", rekao je Bojer, preneo je Skaj.

On je rekao da je važno da trener razume klub u koji dolazi.

"Voleo bih da mislim da ćemo razgovarati u nekom trenutku i možda pokušati da napravimo nešto. Imam vezu sa klubom, razumem klub i mislim da je to važno za sledećeg trenera. Ako dobijem poziv, voleo bih da odem, ponovo pokrenem klub i privučem navijače. Definitivno bih iskoristio priliku", rekao je Bojer, koji je igrao za Lids od 1996. do 2003. godine.

Poslednji posao imao je u Birmingemu, gde je otpušten u julu prošle godine zbog loših rezultata.

"Sada znam Čempionšip. Par godina treniranja u toj ligi i razumem je. Gledao sam je čitave prošle sezone. Analiziraš i vidiš šta je potrebno za plasman u Premijer ligu. Verujem da bih ponovo vratio klub tamo, ako bih dobio posao", naveo je Bojer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve