Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.06.2023.

10:35

Siti planira novi ugovor za Halanda

Fudbalski klub Mančester siti planira da po završetku sezone ponudi produženje ugovora norveškom napadaču Erlingu Halandu, prenosi "Dejli telegraf".

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Siti planira novi ugovor za Halanda
EPA-EFE/PETER POWELL

Haland je prošle godine stigao u Mančester siti iz Borusije Dortmund za 60 miliona evra, a norveški reprezentativac ima ugovor sa engleskim klubom do 30. juna 2027. godine.

On je ove sezone postigao 52 gola na 52 meča za Mančester siti u svim takmičenjima.

Haland je ranije izjavio da želi da tokom karijere igra u svih pet najvećih evropskih liga, a spekulisalo se da bi mogao da nastavi karijeru u Realu.

Britanski mediji navode da čelnici Mančester sitija žele da novim ugovorom spreče bilo kakve pregovore sa madridskim klubom.

"U klubu su optimisti da će doći do dogovora sa Halandom, čiji je otac bivši igrač Sitija. Erling je do sada isključivo pokazao veliku privrženost Sitiju", preneo je Dejli telegraf.

Haland je sa Mančester sitijem osvojio Premijer ligu i FA kup. Engleski klub će u subotu u finalu igrati finale Lige šampiona sa Interom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve