Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.06.2023.

17:58

Zvezdin igrač ostavio Zvezdinu filijalu bez Superlige

Radnik iz Surdulice je sačuvao status superligaša devetu godinu u nizu.

Izvor: SS

Autor: SS

Zvezdin igrač ostavio Zvezdinu filijalu bez Superlige
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

U utakmici baraža za mesto u Superligi Srbije, Radnik je u Surdulici savladao Grafičar rezultatom 2:0 (1:0), što mu je nakon 1:1 u prvom meču sačuvalo mesto u eliti.

Grafičar kao filijala Crvene zvezde ostao je tako blizu, a tako daleko od Superlige, a za to ga je "uskratilo" dete Zvezde i inače bivši igrač Grafičara.

Andrija Radulović je, koji je igrač Zvezde trenutno na pozajmici u Radniku, u 40. minutu izveo jedanaesterac i pogodio mrežu bivšeg kluba čime je prelomio utakmicu.

Radnik je do samog kraja odlično sačuvao svoju mrežu, a u 89. minutu i rešio pitanje pobednika.

Tada je Milan Makarić pogodio za konačnih 2:0, te ukupnih 3:1 u ovom dvomeču baraža, iako je Duronjić u nadoknadi dobio crveni karton i morao je ranije u svlačionicu.

U drugom meču baraža za mesto u Superligi Inđija ima prednost od 3.1 iz prvog meča protiv Radničkog iz Niša, a revanš počinje u 18.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d