Milijaš o potezima Bahara: Zvezda je veća od svakoga

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš govorio je o aktuelnim situacijama u klubu, kao i o novom treneru crveno-belih Baraku Baharu.

Izvor: B92
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Barak Bahar je postao novi trener crveno-belih koji je kada je došao napravio dve ozbiljne promene u klubu.

Milijaš je u emisiji "Miljanov korner" prokomentarisao odluku Izraelca da precrta dvojicu najzvučnijih fudbalera crveno-belih, Milana Borjana i Aleksandra Kataija.

"Ima dosta igrača koji su u Crvenoj zvezdi uspeli da osvoje sve trofeje prethodnih godina i jedan od njih je Milan. On je stvarno dao mnogo Zvezdi, negde možda i najviše. Kapiten koji je odrađivao svoj posao, posebno u velikim utakmicama u Evropi. Ali, to je odluka trenera, to je surovi profesionalizam. Sigurno je Milan Borjan jako bitan član u klubu, u svlačionici, navijači se poistovećuju... Sada kad bismo pitali malu decu koga znaju od igrača Crvene zvezde, svi znaju golmana možda i više nego igrače. To je hrabar potez trenera i pokazuje da on zna šta hoće. Milan je profesionalac koji mora to da prihvati, koji ima ugovor u Crvenoj zvezdi i na njemu je da radi i dokazuje se, da pokuša da se vrati", dodao je Milijaš i nastavio: "Nikome nije prijatno da čuje. Svako hoće da igra, posebno ako si kapiten, ko je toliko godina tu. Što pre treba da se probudiš i da vidiš na koji način ćeš da se boriš dalje.", rekao je Milijaš i nastavio.

"Aleksandar Katai je majstor, neko ko je dao mnogo golova, možda je rešio najviše utakmica u prethodnom prvenstvu. Opet, to su vesti, ajde da sačekamo da vidimo kad počne. Sve su to stvari koje su velike, to su velike promene, ali novi je trener, novo takmičenje, nova godina. Sve su to stvari koje mogu da se dese. Što se tiče hrabrosti, sigurno jeste velika hrabrost i to ne može niko da ospori. Što se tiče da li je to dobro ili ne, kao i za sve u Crvenoj zvezdi sude rezultati. Ako budu dobri rezultati normalno je da se brzo zaboravi jer je Crvena zvezda klub mnogo veći od bilo kog pojedinca koji je ikad bio tu. Najbitnije je da Crvena zvezda ima rezultat i da su navijači zadovoljni! Svi ti pojedinci koje smo nabrojali, koji su tu ili koji će doći - klub je veći od njih. Sigurno je klub dao njima više jer je toliko velik nego što oni mogu da daju Zvezdi. A svako se trudi da daje što je više moguće", zaključio je dosadašnji pomoćni trener.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu