Nova vest
Fudbal

Subota, 03.06.2023.

08:09

Za Piksija povređen, za Fiorentinu može da igra: Šta je sa Terzićem?

Fudbaler Viole igrao od starta za svoj klub, a tri dana ranije iz FSS stiglo obaveštenje da je povređen, otud ga ni selektor nije zvao za dva meča.

Izvor: B92

Autor:B92

Za Piksija povređen, za Fiorentinu može da igra: Šta je sa Terzićem?

Fudbaleri Fiorentine su u petak uveče porazili Sasuolo 3:1 u meču poslednjeg kola Serije A 3:1 i tako napravili dobru uvertiru pred finale Lige Konferencija sa Vest Hemom u Pragu.

Zanimljivost sa ovog meča po ljubitelje fudbala u Srbiji je ta što se u startnoj postavi firentinskog tima našao i Aleksa Terzić.

Čudno, jer je samo tri dana ranije iz FSS stiglo obaveštenje za medije da ga selektor Stojković zbog povrede nije uvrstio na spisak igrača na koje računa za prijateljski duel sa Jordanom i onaj kvalifikacioni sa Bugarskom.

Dakle, ili se Terzić ekspresno oporavio od povrede o kojoj je javnost obavestio Fudbalski savez Srbije ili nije ni bio povređen.

Šta je od toga u pitanju, tek odgovor će već verovatno prvom prilikom dati sam selektor Stojković.

Srbija će 16. juna u Beču igrati sa Jordanom, a četiri dana kasnije gostovaće u Razgradu selekciji Bugarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj.

Bez "povređenog" Terzića...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve