Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.06.2023.

16:38

Matićeva poruka za navijače – da li se oprostio od Rimljana?

Srpski internacionalac ima još godinu dana ugovora sa Rimljanima ali poruka koju je poslao nagoveštava da ima druge planove.

Izvor: B92

Autor:B92

Matićeva poruka za navijače – da li se oprostio od Rimljana?
Foto: Tanjug/Ap/Denes Erdos

Nemanja iza sebe ima 49 utakmica kod Žozea Murinja, opravdao je očekivanja kluba i trebalo bi da bude na raspolaganju Portugalcu ili njegovom nasledniku u narednoj sezoni.

Ali...

Poruka koju je Matić poslao nakon finala Lige Evrope u kojem je Roma poražena od Sevilje na penale, odaje utisak da je to bila i njegova poslednja utakmica za "Vučicu".

"Dali smo sve, borili smo se do samog kraja. Na kraju, lutrija je odlučila. Nosio sam ovaj dres sa ponosom, hvala vam "Gialorossi" za svu ljubav", napisao je Nemanja na Instagramu.

Mnogi navijači Rome su na osnovu Matieve poruke razumeli da je to i oproštaj od kluba pa su krenuli da mu se zahvaljuju za sve što je dao klubu i poželeli mu sreću u daljem životu i karijeri.

"Professore e grande professionista", samo su neki od komentara navijača za srpskog fudbalera.

Matić je prošlog leta kao slobodan igrač potpisao za rimski klub, posle godina igranja u Premiejr ligi, za Čelsi i Mančester junajted.

Nedavno je, upravo za engleske medije, izjavio da bi po završetku karijere želeo da bude trener nekog kluba u Premijer ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve