Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.06.2023.

11:55

Trener Milana ne računa na Hrvata

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli odlučio je da Belgijanca Divoka Origija i Hrvata Antu Rebića stavi na transfer listu.

Izvor: B92

Autor:B92

Trener Milana ne računa na Hrvata
Foto: Profimedia

Kako tvrdi "Gazeta delo Sport", oni su na tu listu dospeli pošto je Pioli izuzetno razočaran ponašanjem dvojice napadača

Rebić je prošlog vikenda propustio meč 37. kola protiv Juventusa (1:0), a iz Milana je tada saopšteno da se radilo o "tehničkoj odluci" trenera. Italijanski mediji navode da je Pioli ljut na dvojicu napadača, koji navodno ne poštuju njegova uputstva tokom utakmica.

Origi (28) je Milan stigao prošle godine iz Liverpula, a ove sezone postigao je dva gola na 35 utakmica. Belgijski fudbaler je igrač sa najvećom platom u klubu, četiri miliona evra po sezoni i ima ugovor do 2026. godine.

Rebić (29) je u Milan stigao 2019. iz Ajntrahta, a ugovor sa "rosonerima" ima ugovor do 2025. godine. On je ove sezone postigao tri gola na 31. meču.

Milan se kolo pre kraja takmičenja u Seriji A nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 67 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d