Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.06.2023.

08:27

Borjan: Nisam ovo zaslužio

Golman Crvene zvezde Milan Borjan razočaran je odlukom novog trenera tog tima Baraka Bahara koji mu je saopštio da ga vidi kao rezervu u narednoj sezoni.

Izvor:

Autor:

Borjan: Nisam ovo zaslužio
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Kapiten tima iz Ljutice Bogdana je potvrdio da je dobio poziv izraelskog stručnjaka, kao i da je veoma povređen zbog onog što mu je poručeno u istom.

"Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lepo smo se ispričali. Kad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i jako sam povređen, jer nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi", rekao je Borjan u razgovoru za "Sportski žurnal".

I pored svega, Borjan želi da ostane u klubu.

"Sada mi je vruća glava i jako sam povređen i tužan, ne želim da kažem nešto što nije na mestu. Neka o meni pričaju moji rezultati i šest godina titula, duplih kruna, sportskih i nadljudskih napora. Vreme je uvek najbolji pokazatelj. U svakom slučaju, ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. godine. Moje srce kuca za moju Crvenu zvezdu i to niko ne može da mi oduzme", zaključio je Borjan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

212 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d