Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.06.2023.

08:20

Dmitrović o sukobu sa Murinjom: Bilo je koškanja, ali... VIDEO

Bivši golman fudbalske reprezentacije Srbije Marko Dmitrović moći će da se pohvali da je osvojio pehar Lige Evrope.

Izvor: SS

Autor: SS

Default images

Iako nije bio na golu, već je pružao podršku Jasinu Bonu, Dmitrović je tokom svih 149 minuta fudbala dirigovao sa klupe, gotovo podjednako kao Mendilibar ili njegovi pomoćnici.

"Zato što niko ne zna engleski, pa su mene uvalili da pričam sa sudijama. Šalu na stranu, šta smo sve prošli ove sezone, ova titula je za sve nas, za ceo grad i ceo klub. Znamo sve šta smo prošli. Sredinom marta u zoni za ispadanje i prvi cilj je bio da se izbori opstanak, a u Evropi šta se uradi. Na kraju se sve okrenulo, cela sezona , iva grupa igrača zaslužuje sve najbolje. Ovo je drugo takmičenje po kvalitetu, pobediti u sedam četvrtfinala, sedam polufinala i sedam finala. Zaslužili smo zbog sve patnje kroz koje smo prošli", rekao je Dmitrović.

Na kraju su proradile emocije, pa je i Dmitrović zaplakao.

"Stvarno smo ujedinjeni svi i znamo kroz šta smo svi prošli. Znali smo da je ovo vrh koji je bilo teško dostići. samo mi znamo kako nam je bilo teško. Sve se poklopilo dolaskom Mendilibara. Uveo je normalnost, a znam ga još iz Eibara. On je vrhunski trener, ali je dosta godina provodio u malim klubovima i svi su sumnjali. Znao sam da je čovek kalibra da nas izdigne, ali ovo što je uradio je za kapu dole“.

Opisao je i situaciju sa Žoze Murinjom tokom regularnog dela susreta.

"Bilo je nekog koškanja. On je mislio da sam ja ušao u konflikt, a ja sam samo odgurnuo njegovog pomoćnika koji je protestvovao. Normalna tenzija tokom utakmice, a ja sam smirivao strasti. On je pomislio da je mene napao neki njegov pomoćnik, a onda mi se izvinio. To su tenzije tokom utakmice, ali sve se završilo na sportskoj strani i nije bilo većeg konkfilkta", zaključio je Dmitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve