Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.05.2023.

16:14

Mesi ide u MLS, pa se vraća na pozajmicu u Barselonu?

Argentinski fudbalski reprezentativac Lionel Mesi napustiće na kraju sezone ekipu Pari Sen Žermena i potpisaće ugovor sa Interom iz Majamija.

Izvor:

Autor:

Mesi ide u MLS, pa se vraća na pozajmicu u Barselonu?
EPA-EFE/TERESA SUAREZ

Ono što je još zanimljivije jeste da će Mesi potom otići na pozajmicu u Barselonu, prenosi Jurosport.

Mesi ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do kraja sezone. On je igrao za Barselonu od 2000. do 2021. godine, a potom je napustio katalonski klub zbog teške finansijske situacije u kojoj se našla ekipa sa "Nou Kampa".

Argentinski fudbaler želi da se vrati u Barselonu, ali katalonski klub mora da ispoštuje stroga pravila La Lige u vezi registracije igrača i finansijskog fer-pleja.

Francuski i španski mediji navode da rukovodstvo Barselone traži način da se Mesi ipak vrati u ovaj klub iako ima bogatu ponudu Al Hilala iz Saudijske Arabije.

Francuski Ekip prenosi da su Mesi i njegova supruga zabrinuti zbog selidbe u Saudijsku Arabiju sa troje dece i da bi više voleli da se vrate u Barselonu.

Inter iz Majamija, koji je u vlasništvu bivšeg engleskog reprezentativca Dejvida Bekama, planira da potpiše ugovor sa Mesijem, a onda će Argentinca poslati na pozajmicu u Barselonu na šest ili 18 meseci.

Mesi bi tako dobio jednu ili dve sezone u jednoj od najjačih evropskih liga pre nego što definitivno zaigra u MLS ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve