Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.05.2023.

10:30

Zvezda slavi titulu protiv Novog Pazara – na TV B92

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće večeras na svom terenu od 19 sati ekipu Novog Pazara uz direktan prenos na TV B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda slavi titulu protiv Novog Pazara – na TV B92
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Crvena zvezda je još ranije obezbedila novu, 34. titulu u domaćem prvenstvu.

"Crveno-beli" su ubedljivo prvi na tabeli Superligi Srbije sa 96 bodova, dok je Novi Pazar šesti sa 50.

Ovo je šesta uzastopna titula beogradskog kluba u Superligi Srbije. Crvena zvezda je pre nekoliko dana osvojila Kup Srbije trijumfom protiv Čukaričkog (2:1) i stigla do treće uzastopne "duple krune".

"Crveno-beli" su odlučili da ulaz na meč sa Novim Pazarom bude besplatan za sve navijače, koji su najavili spektakl za pamćenje, pošto će na ovom duelu biti proslavljena 34. titula u istoriji kluba.

"Svi su fizički spremni za utakmicu. Nažalost ponovo imamo 20 mesta, plus dva golmana, a u rosteru 25 igrača, tako da će neko izostati, ali mislim da je do sada grupa bila korektna. Uvek su igrali najspremniji igrači i trudili smo se da svi zabeleže minute. Mislim da je proslava titule prilika da navijači pozdrave igrače, koji su izneli najveći teret. Naravno biće nekih promena u timu, ali neće se ticati isključivo bonus igrača", rekao je trener Crvene zvezde Miloš Milojević u najavi meča sa Novim Pazarom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve