Nova vest
Fudbal

Petak, 26.05.2023.

09:18

Ivanić: Ne znam da li ostajem

Fudbaler Crene zvezde Mirko Ivanić nije dao precizan odgovor kada je u pitanju njegov ostanak u tom klubu.

Izvor:

Autor:

Ivanić: Ne znam da li ostajem
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Iskusni vezista je bio asistent kod drugog gola za preokret u finalu Kupa Srbije protiv Čukaričkog (2:1), čime su crveno-beli stigli do treće uzastopne duple krune.

"Nadali smo se ovome i očekivali kad smo počeli sezonu. Radili smo za ovo, ponosam sam što smo osvojili treću duplu krunu zaredom" , rekao je Ivanić i dodao

"Treba da slavimo, nije ovo mala stvar. Mislim da ćemo tek kad prođe neko vreme, za 15 godina, da shvatimo da smo ispisali istoriju Crvene zvezde."

Kako kaže, prerano je da se govori o učeću u kontinentalnom fudbalu naredne sezone.

"Ima vremena do Lige šampiona, da odradimo pripreme, vidimo ko će da dođe, ode. Na upravi i stručnom štabu je da vide ko treba da dođe ili ode, na nama je samo da se dobro pripremimo", istakao je Ivanić.

Da li će i on biti u timu naredne sezone?

"Ne znam da li ostajem ili ne. Ima još dosta vremena. Trebalo bi da ostanem", zaključio je Ivanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve