Nova vest
Fudbal

Petak, 26.05.2023.

00:22

Milojević: Ne znam da slavim – nisu mi se svideli zvižduci

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević pojavio se na konferenciji za medije.

Izvor: SN

Autor: SN

Milojević: Ne znam da slavim – nisu mi se svideli zvižduci
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Čukarički u finalu Kupa Srbije (2:1) i tako treći put uzastopno osvojili duplu krunu.

Niko pre njih nije osvojio tri duple krune zaredom.

"Finala se igraju da bi se pobeđivala, nema puno filozofije. Kada dođete dovde tako je. Pospani smo u njihovom šesnaestercu bili i odmah je stigla kazna. Morate da verujete, to su momci odradili. Nije lako osvojiti titulu šest kola pre kraja, motivisati ekipu iz kola u kolo, da se vraća iz Topole i sad", rekao je Milojević.

O Pešiću je rekao:

"Nisu mi se svideli zviđuci na kraju. Mora da se shvati da je maj, da su igrači istrošeni fizički i psihički. Špic treba da postiže golove, malo je nepravedna kritika prema njemu. Ja hoću da igra bolje, znam da može, ali smo prestrogi prema njemu. Mora da postoji špic koji zna da igra naše privenstvo kao što je bio godinama Pavkov. Jedno je igrati evropu, a drugo prvenstvo. Nadam se da će biti više ovakvih utakmica u Srbiji, volim da dobijem 3:0, 4:0 ili 5:0, ali nije interesantno publici"

Opisao je i situaciju kod pogotka Marka Docića iz kornera.

"Docić je vrhunski izvođač prekida, dobra leva noga, zato je tu gde jeste i traje. Borjan nas je vodio do finala Kupa, i sada je imao dobre intervencije. Tim kao tim je pokazao karakter, junak je sada bio Pešić, neki put iskoči neko drugi...
Upitan je i da li se oseća kao veliki pobednik..."


"Nisam ni svestan jer je kraj utakmice bio pre sat vremena. Imam taj problem što ne znam da se radujem, niti da plačem. Znam koliku je energiju uložio stručni štab, drago mi je što smo uspeli. Dobro smo funkcionisali i verujem da dolaze rezultati. Ponosan sam što sam od uprave kluba dobio priliku u istorijskoj sezoni – poručio je Milojević, iznevši ideju da je bolje da se finale Kupa igra u martu, a ne u maju kada su igrači istrošeni"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve