Nova vest
Fudbal

Petak, 26.05.2023.

00:11

Kerkez: Ne bih da tražim alibi

Dušan Kerkez trener Čukaričkog pojavio se na konferenciji za medije.

Izvor: SN

Autor: SN

Kerkez: Ne bih da tražim alibi
Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Čukarički u finalu Kupa Srbije (2:1) i tako treći put uzastopno osvojili duplu krunu.

Niko pre njih nije osvojio tri duple krune zaredom.

"Čestitam Zvezdi na duploj kruni, ponosan sam na sve igrače. Konačno smo protiv Zvezde odigrali pravu utakmicu, bilo je šansi na obe strane. Gorak ukus na kraju i ponos, jer znamo kako Zvezda igra poslednjih godina, posebno na svom stadionu. Bilo je lepo gledati danas finale. Imamo još jednu utakmicu da zaokružimo sjajnu sezonu. Promenili smo sistem, vežbali smo dva dana. Uradio sam to jer sam znao da su dovoljno kvalitetni i inteligentni. Falilo je svežine, igrali smo sa Voždovcem na veštaku, pre toga jednu i po utakmica sa Vojvodinom... Ne bih da tražim alibi, ali da nismo igrali protiv Vojvodine 120 minuta bili bismo danas svežiji", rekao je Dušan Kerkez.

Reči utehe?

"Nema reči utehe, rekao sam da sam ponosan. Šansa se možda ukazuje jednom u karijeri. Izgledalo je za javnost da ništa ne možemo da uradimo. Igrali smo protiv najboljeg tima u Srbiji, na njihovom stadionu. Moraju momci da dignu glavu. Nije prvi put da on to radi. On je kvalitetan igrač. Posle povrede se vratio, on je naše zaštitno lice. Ponosan sam što predvodim takvog igrača. Nadam se da će još dugo biti u klubu", zaključio je trener Čukaričkog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve