Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.05.2023.

23:30

Kerkez: Nemam šta da zamerim; Milojević: Više ovakvih utakmica

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Čukarički u finalu Kupa Srbije (2:1) i tako treći put uzastopno osvojili duplu krunu.

Izvor: SN

Autor: SN

Kerkez: Nemam šta da zamerim; Milojević: Više ovakvih utakmica
Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Meč za trofej pokvarila je kiša, zbog koje na tribinama stadiona Rajko Mitić uopšte nije bilo mnogo ljudi.

Čukarički je poveo golčinom Docića, a Zvezda preko Pešića izjednačila i preokrenula.

"Nemam šta da zamerim. Ponosan sam i mislim da smo posle dužeg vremena pokazali kako treba i dolikuje da se igra, a znamo da Zvezda ovde nije gubila ni u Ligi šampiona od velikih ekipa i znali smo šta hoćemo na obe strane terena i znamo koliko su oni opasni u tim situacijima. Žal postoji jer smo mogli za to malo i mojim momcima mogu samo da čestitam na partiji i idemo na zasluženi odmor pa da idemo u Evropu kako smo i zaslužili", rekao je trener Čukaričkog Dušan Kerkez.

Odmah nakon njega smo čuli i Miloša Milojevića.

"Hvala ovim momcima i mom stručnom štabu, dobra jedna utakmica i voleo bih da ima više ovakvih u našem prvenstvu da bude i interesovanje za ligu veće i ovo je bila utakmica uz koju se moglo uživati. Krenuli su igrači Čukaričkog bolje ali smo pokazali da imamo karakter i iako je prvenstvo rešeno pre 7 nedelja pokazali smo da imamo kvalitet da se vratimo u ovaj meč"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve