Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.04.2023.

08:45

Drogba udario na Čelsi, Lampard mu odgovorio

Fudbaleri Čelsija eliminisani su od Real Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona dvostrukim porazom po 2:0 od Real Madrida.

Izvor: SS

Autor: SS

Drogba udario na Čelsi, Lampard mu odgovorio
EPA/KERIM OKTEN

Ni u Londonu "plavci" nisu uspeli da postignu gol, te je sve veći pritisak na njihovim plećima, posebno nakon ogromnih ulaganja u dovođenje novih igrača.

Posle više od 600.000.000 evra uloženog novca, te brojnih promena koje nisu donele rezulltat, uključujući i povratak na klupu Frenka Lamparda, oglasio se proslavljeni napadač Didije Drogba.

Legendarni fudbaler bio je vidno razočaran posle utakmice.

"Ovaj klub je imao klasu tokom ere Romana Abramoviča, ali danas je nema. Teško mi je da gledam kako su se otarasili nekih ljudi... Trebalo bi da se vrate principima i vrednostima koje je klub negovao. Više ne prepoznajem svoj klub"
, rekao je Drogba posle meča.

Novinari su, potom, na konferenciji za medije upitali menadžera Frenka Lamparda o ovim rečima svog nekadašnjeg saigrača.

"To su Drogbine reči", kratko je odgovorio Lampard i time pokazao da se ne slaže sa velikim prijateljem sa kojim je podigao trofej Lige šampiona 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve