Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.04.2023.

14:15

Tuhel menja Nagelsmana u Bajernu: Bili smo iznenađeni

Fudbaler Bajerna Benžamen Pavar izjavio je da su igrači iz medija saznali da je rukovodstvo nemačkog šampiona smenilo trenera Julijana Nagelsmana, prenosi Bild.

Izvor: SN

Autor: SN

Tuhel menja Nagelsmana u Bajernu: Bili smo iznenađeni
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Čelnici Bajerna su pre deset dana smenili Nagelsmana zbog loših igara u Bundesligi, a na njegovo mesto je postavljen Tomas Tuhel.

Bajern se vratio na prvo mesto na tabeli Bundeslige, pošto je sinoć u derbi meču 26. kola u Minhenu savladao Borusiju iz Dortmunda rezultatom 4:2.

Na ovom meču na klupi minhenskog kluba debitovao je Tuhel.

"Iz medija smo saznali da je Nagelsman dobio otkaz, a onda je tek klub to zvanično objavio. Bili smo veoma iznenađeni, zato pobedu protiv Borusije želim da posvetim Nagelsmanu. Međutim, to je fudbal, mi igrači ne donosimo te odluke",
rekao je Pavar.

On je pohvalio novog trenera Bajerna Tomasa Tuhela. "Tuhel je zaista odličan trener, to je već dokazao. Ima isti mentalitet kao i ja, ali kao Bajern. To me posebno raduje", istakao je fudbaler Bajerna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve