Nova vest
Fudbal

Subota, 01.04.2023.

15:45

Potvrđeno: Brazil želi Ančelotija

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti potvrdio je da Brazil želi da ga angažuje za selektora, ali je istakao da želi da važeći ugovor ispuni "do kraja"."

Izvor: SN

Autor: SN

Potvrđeno: Brazil želi Ančelotija
EPA-EFE/Toni Albir

"Realnost je da me brazilska reprezentacija želi i to mi laska. Ali morate poštovati trenutni ugovor (koji ističe u junu 2024), ugovor koji želim da ispoštujem do kraja", rekao je Ančeloti na konferenciji za novinare uoči meča protiv Valjadolida.

"Imam ugovor, želim da ga ispunim, jer volim ovaj klub i ovaj tim. Sve što će se dogoditi nakon mog ugovora je budućnost, a budućnost niko ne zna", dodao je Ančeloti.

Brazil je na Svetskom prvenstvu u Kataru eliminisan u četvrtfinalu od Hrvatske i od tada lokalna štampa pominje upravo Ančelotija kao jednog od kandidata za selektora. ;

"Ne iznenađuje me što postoje takve glasine i to me ne brine. Prilično je jasno - ostaću ovde sve dok mi Real Madrid dopusti da ostanem. Osećam veliku podršku predsednika, navijača i igrača, atmosfera je mirna oko mene, a i ja sam veoma miran. Sada imamo dva i po meseca da pokušamo da osvojimo titule", rekao je Italijan.

Iako je na početku sezone izjavio da će završiti trenersku karijeru nakon svog boravka u Real Madridu, Ančeloti je danas rekao da danas ne bi to ponovio, dodajući "videćemo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve